PDA

View Full Version : Κροατία - Croatia - Hrvatska

green_machine
26-10-2011, 22:00
Εχω ακουσει πολυ καλα λογια και το σκεφτομαστε με φιλους. Δυστυχως δεν μπορω να ρωτησω το ατομο που μου ειχε πει τα καλα λογια, οποτε ψαχνω γενικα πληροφοριες.

Ας πει αν εχει παει erιτης, πως ειναι το ταξιδι με τρενο (δεν εχω ταξιδεψει εξωτερικο με τρενο και ειμαι λιγο ασχετος τι παιζει , ειδικοτερα με βαλκανια ), πως ειναι η κροατια, οι κροατες, αν αξιζει καθολου να παω σε μη καλοκαιρινους μηνες και που κτλ

Art In Haste
26-10-2011, 23:21
Έχω πάει οδικώς. για Ζάγκρεμπ δε μπορώ να σου πω γιατί απλά περάσαμε απέξω στο δρόμο για Λουμπλιάνα. Από Σλοβενία μπήκαμε Κροατία από το Κάρλοβατς το οποίο έχει και γνωστή, στην Κροατία, μπύρα. Μετά κινηθήκαμε νότια για Σίμπενικ, γεννέτειρα Ντράζεν. Μικρό μέρος, τουριστικό, γραφικό. Από Σπλιτ πάλι απέξω και συνεχίσαμε παραλιακά και νότια προς Ντουμπρόβνικ το οποίο τα σπάει, η παλιά πόλη γιατί για τη νέα δε μπορώ να σου πω, δεν πήγαμε.
Γενικά, αρκετά φτηνά, πάνε βέβαια και 4 χρόνια, πολλά μέρη να δεις, Κροάτισες απίστευτες.
Για μη καλοκαιρινούς μήνες δε ξέρω να σου πω, καλοκαίρι ήταν και αρκετά τουριστικά.