PDA

View Full Version : Ante gamh8eite kinezoi. srsly.

MoRmEnGiL
20-10-2011, 12:36
Pointless.

enitharmon
20-10-2011, 12:39
χεσε μας ρε μορμεγκιλ. srsly απεκτησε λιγο επαφη με τον πλανητη ελλαδα

animae
20-10-2011, 12:51
MoRmEnGiL, γράφεις στο ηαρ από το 2003 και εχεις 7000 ποστ. Ένα από τα λίγα ποστ σου, γραμμένα στα ελληνικά είναι copy paste. Εσύ γράφεις 4 λέξεις, την μια βαριέσαι να την γράψεις ολόκληρη και οι άλλες 3 είναι σε greeklish. Σιριουσλι. /bad mood

nothingman
20-10-2011, 13:08
Μπορεί να είμαι 101% αντιρατσιστής αλλά αυτοί έχουν βαλθεί να με κάνουν.

:pink:

MoRmEnGiL
20-10-2011, 14:57
MoRmEnGiL, γράφεις στο ηαρ από το 2003 και εχεις 7000 ποστ. Ένα από τα λίγα ποστ σου, γραμμένα στα ελληνικά είναι copy paste. Εσύ γράφεις 4 λέξεις, την μια βαριέσαι να την γράψεις ολόκληρη και οι άλλες 3 είναι σε greeklish. Σιριουσλι. /bad mood

Η είσαι ηλίθιος, ή δε διάβασες όλο το πόστ. Και από όλο το πόστ αυτό σου έκανε εντύπωση.

Thanx που μου θύμισες γιατί δεν ποστάρω ποτέ εδώ.

rat_poison
20-10-2011, 14:59
βασικά μορμ, θέλεις να μας πεις πόσο λάθος είναι να μας αναλύεις για την κινέζικη κοινωνία με βάση ένα_νέο_που_διάβασα_σ'_ένα_μπλογκ;

MoRmEnGiL
20-10-2011, 15:15
Όχι. Αποχωρώ. Κλειδώστε το.

phthoggon
20-10-2011, 15:21
Ρε μορμ, περίοδο έχεις? Άντε ξανακάντο έντιτ τώρα. Ρατ πόιζον το σχόλιο σου είναι περισσότερο λάθος παρά σωστό επειδή μιλάμε για ένα περιστατικό που αφορούσε 19 ανθρώπους (όπως έλεγε το άρθρο δηλαδή), όχι έναν ή δύο. Δε λέω ότι πρέπει να είναι βάση για ρατσιστικούς αφορισμούς, αλλά κάτι λέει, ή όχι?

Tispanagias tamatia
20-10-2011, 15:24
Να ξαναπεί για μας που ξυπνάμε αργά.

phthoggon
20-10-2011, 15:28
εδώ είναι ένα πιο brief.

http://www.facepunch.com/threads/1133225

animae
20-10-2011, 15:39

Η είσαι ηλίθιος, ή δε διάβασες όλο το πόστ. Και από όλο το πόστ αυτό σου έκανε εντύπωση.

Thanx που μου θύμισες γιατί δεν ποστάρω ποτέ εδώ.

το bad mood για αυτό το έγραψα. Πέρα απ ότι όντως δείχνει σκατοψυχιά για τους κινέζους το άρθρο που έδωσες, μου έκανε επίσης τρόμερή εντύπωση ότι για κάτι τόσο "αποτρόπαιο", εσύ δεν μπορείς να γράψεις 4 λέξεις σωστά και δεν είσαι καν χθεσινός στο ιντερνε. Πεστο bad timing, δεν με ενδιαφέρει.

phthoggon
20-10-2011, 15:41
δείτε πάντως το βίντεο πριν μιλήσετε (για αυτό νομίζω και η αντίδραση του μορμ). Δε θέλω να πω κάτι για τους κινέζους, αλλά υπάρχει σίγουρα θέμα στην κινέζικη κοινωνία, τώρα για ποιους λόγους..

Fireknight
20-10-2011, 15:50
ir8a na pw oti kala sas gamane ta greeklish , kai ti 8a pei sosta ?

animae
20-10-2011, 15:54
This thread is now about greeklish.

Ξερώ γω? Να μην γράφεις το θ, οχτώ? Ή αφού θες να μιλήσεις ελληνικά, να γράφεις και ελληνικά?
Είπαμε, είναι τουλάχιστον αντικειμενικό το ότι αφού η γλώσσα είναι τα ελληνικά, το να τα γράφεις σωστά, είναι με ελληνικους χαρακτήρες.

Shadowking
20-10-2011, 15:57
συνοπτικά
m2Lzj6A0ihA

phthoggon
20-10-2011, 15:59
Ρε μαλάκες, ρε ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ, ξυπνάτε επιτέλους. Μη μιλάτε για τα γαμημένα greeklish. Δείτε το βίντεο ρε κότες. Είναι ότι χειρότερο έχω δει στη ζωή μου (έχω δει βίντεο με ρώσους ναζί να αποκεφαλίζουν μετανάστες με μικρό μη κοφτερό μαχαίρι και δε συγκρίνεται καθόλου με αυτό), είναι η παρακμή της ανθρώπινης ύπαρξης, είναι θέμα για γαμημένη σοβαρή πολιτικοκοινωνική συζήτηση στο πόλιτικς. Τι γίνεται εδώ πέρα? Πώς εξηγείται αυτό? Πως ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ?

freak brother
20-10-2011, 16:03
παιδια στην Κινα οταν επετρεπε ο νομος 1 (η 2) δεν θυμαμαι παιδια , στα φτωχα χωρια που θελαν αγορακια για να δουλευουν στα χωραφια , σκοτωναν τα κοριτσακια με το που γενιοντουσαν και τα πεταγαν στα σκουπιδια... οποτε αυτο το βιντεο δεν μου κανει καμια εντυπωση .

phthoggon
20-10-2011, 16:07
Αυτό που λες το καταλαβαίνω πολύ περισσότερο και δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο, συμβαίνει σε πολλές κοινωνίες, επειδή μιλάμε για φτώχεια όπου οι άνθρωποι δε μπορούν να συντηρήσουνε πολλά παιδιά έτσι κι αλλιώς. Εδώ περνάνε βλέπουνε ένα διαμελεισμένο παιδί και στα αρχίδια τους. Υπάρχουν λόγοι που το υποβοηθάνε αυτό από πίσω (τους λέει το άρθρο) και έχουνε να κάνουνε με τον τρόπο που λειτουργεί το σημερινό κράτος της Κίνας. Κομμουνισμός λένε.

έντιτ: βασικά το infanticide εξηγείται καλύτερα με το νόμο του ενός παιδιού που ανέφερε ο τηςπαναγιάς, το είχα ξεχάσει.
έντιτ: ένα πινκ και στην ενιθάρμον για το πρώτο ποστ που λέει δε κοιτάμε τα χάλια μας. Εδώ έχουμε και χιουμοριστικά ταγκς, μπράβο.

Tispanagias tamatia
20-10-2011, 16:07
δείτε πάντως το βίντεο πριν μιλήσετε (για αυτό νομίζω και η αντίδραση του μορμ). Δε θέλω να πω κάτι για τους κινέζους, αλλά υπάρχει σίγουρα θέμα στην κινέζικη κοινωνία, τώρα για ποιους λόγους..

Ανακάλυψαν τον καπιταλισμό και είπαν να φτιάξουν έναν τεράστιο δράκο να φάει τους κακούς. Επίσης, το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού είναι αμόρφωτο και απλά επιβιώνει, σε μια χώρα που μάλλον οι άνθρωποι είναι αναλώσιμοι.. αφού έχουμε πολλούς.

Θυμάμαι είχα πετύχει ένα άρθρο όπου έλεγε για μια κινέζα που είχε μείνει έγκυος και περίμενε 2ο παιδί -κάτι που απαγορεύεται- και σκάσαν λέει μπάτσοιήτιστοδιάλο και την χτυπούσαν στην κοιλιά. Τελικά απέβαλε.

animae
20-10-2011, 16:13
Όχι ρε φθόγγε, δεν θέλω να δω ένα βίντεο να πατάνε έναν άνθρωπο και οι υπόλοιποι είναι αδιάφοροι λες και είναι σκύλος.
Μου αρκεί αυτό διάβασα. Τι σκατά, για να το πιστέψω πρέπει να το δω κιόλας? Σώνει και καλά θα πρέπει να δούμε
ότι βιαιότητα υπάρχει σε αυτό τον κόσμο? Τι σκατά κέρδισες από αυτό? Έγινες καλύτερος άνθρωπος που είδες την γαμημένη πραγματικότητα στην άλλη άκρη του κόσμου? Τι κέρδισες που το είδες και δεν έμεινες στο διάβασμα. Μην τρελαθούμε τώρα.

Θες να πούμε το πόσο μας έχουν εισάγει σε αυτή την βία οι γαμημένες οι σειρές που βλέπουμε σχεδόν όλοι? Είναι φυσικό θεωρείς να είμαστε εκτεθημένοι σε τόση βία σε καθημερινή βάση? Δεν λέω να ζούμε σε έναν γυάλινο κόσμο, αλλά αυτό έμεινε? Να δούμε ποιός μπορεί να γίνει πιο γαμημένα βίαιος?

Θες να το πάμε και αλλιώς? Εδώ έχουμε 45435 γαμημένα τηλέφωνα, 45435353 γαμημένους υπολογιστές, 3255436 γαμημένα αυτοκίνητα, 342543534 δενξερωκαιγωτιαλλο και στην αφρική πεθαίνουν γιατί δεν έχουν καθαρό νερό? Με τι να ασχοληθούμε? Με τους κινέζους που είναι γαμημένα άρρωστα μυαλά (δες 5 ραντομ θριλερ, φτάνει) ή με τους άλλους που πεθαίνουν επειδή τους έχουμε αφήσει επιτηδες να πεθαίνουν επειδή δεν έχουν τα βασικά.

Θες να το πάμε ακόμα σε πιο βάθος και να βάλω και τα greeklish μέσα? Θες να πουμε και για παγκοσμιοποίηση? Θες να πούμε ότι έχουμε χαζέψει? Τι θες απ όλα να πούμε? /περιοδος

nekrobutcher
20-10-2011, 16:19
μιας και μιλαμε για άρρωστα κινεζικα μυαλά

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=153052

phthoggon
20-10-2011, 16:19
Άνιμε, εσύ δυστυχώς έχεις χαζέψει ναι. Νομίζω ότι είναι καλύτερα το να βλέπεις την βία για να ευαισθητοποιήσαι απέναντί της, να βλέπεις και να καταλαβαίνεις το βαθμό της κακίας και της ανθρώπινης αδυναμίας και να μη ποστάρεις μαλακίες πχ σε ένα τέτοιο θρεντ. Όπως στο πόλιτικς υπάρχουνε τα καλά παιδιά που είναι (ένα παράδειγμα λέω) σκεπτικοί απέναντι στο βαθμό της αστυνομικής βίας και άμα φάνε μία γκλομπιά ή δούνε κόσμο να φάει γκλομπιές τα βλέπουνε διαφορετικά τα πράγματα. Το να πορώνεσαι από τη βία και το ράμπο και τις σειρές στη τιβι είναι κάτι διαφορετικό. Αν σε πορώσει και σε κάνει numb αυτό το βίντεο πάω πάσο.

animae
20-10-2011, 16:38
Eνώ εσύ θεωρήσαι εξυπνος τώρα για παράδειγμα. Χωρίς να σε έχω χαρακτηρίσει (και ενώ συγχρόνως σε θεωρώ από τους καλύτερους χρήστες εδώ μέσα) και χωρίς να έχω διάθεση να κάνω κάτι τέτοιο. Δεν γαμιέται και αυτό όμως,χάρην της κουβέντας.

Σοβαρή απάντηση λοιπόν:
Όχι δεν θα μου προσφέρει εμένα προσωπικά κάτι. Αυτό είναι απλά η άποψη σου. Δεν χρειάζεται να δω με τα ίδια μου τα μάτια για να καταλάβω την σκατοψυχιά που υπάρχει σχεδόν παντου στο κόσμο.

Επίσης δεν μίλησα για πόρωση από την βια, είπαμε ότι πλέον εκτιθόμαστε σε πολύ παραπάνω βία απ όσο πιστεύω ότι θα "έπρεπε". Δεν πίστευα οτι χρειάζεται ανάλυση αυτό το πράγμα, αλλά πχ τώρα ο Σκαι δείχνει εικόνες από καντάφι κλπ. Είναι γαμημένες 4+30, βλέπουν μικρά παιδιά αυτή την στιγμή τηλεόραση, είναι ανάγκη να έχουν επαφή με κάτι τέτοιο? Είναι εικόνες που πρέπει να έχει ένα παιδάκι σε μικρή ηλικία? Πρέπει εγώ και σύ να δούμε εικόνα από τον καντάφι νεκρό? Για ποιόν λόγο? Δεν φτάνει να ξέρουμε την είδηση?

Και είπα και πιο νωρίς για το σχόλιο στον μορμε, ότι ξέρω ότι είναι κακό σημείο που έκανα το ποστ για αυτό το πράγμα, το παραδέχθηκα, μαλακία μου, αλλά δεν μπόρεσα να μην το σχολιάσω αυτή την φορά. Με ενοχλεί αυτό το πράγμα. Δεν θέλω να πω τίποτα προσωπικά (και δεν αναφέρομαι στο μορμε), αλλά μου φαίνεται πραγματικά πολύ άσχημο να μην γράφεις στην γλώσσα σου. Και ένα από τα πράγματα που φταίνε στο κείμενο/βίντεο του τοπικ, είναι η κακή παιδεία σε συνδυασμό με (πιθανότατα) έναν λαό ο οποίος έχει πάρει την κατηφόρα.

phthoggon
20-10-2011, 16:57
οκ σόρυ για τον χαρακτηρισμό. Θεωρώ την άποψη πάντως ότι δε χρειάζεται να δεις κάτι first hand για να διαμορφώσεις άποψη για αυτό ανώριμη. Μία περιγραφή δεν είναι ένα γεγονός, ούτε το να δεις με τα μάτια σου ένα γεγονός είναι, αλλά είναι πολύ καλύτερο, more information. Το γεγονός ότι αρνείσαι να το "ζήσεις" σαν εμπειρία σημαίνει ότι το φοβάσαι κάτα κάποιον τρόπο, και αυτό εμπεριέχει και την απάντηση που θα χρειαστεί να δώσεις απέναντι σε αυτό κάποια στιγμή. Για αυτό και το να μην εκτίθεσαι ΠΟΤΕ στη βία δεν είναι μία σωστή επιλογή. Υπάρχει ο κίνδυνος βέβαια να συναισθηματοποιηθεί μία κατάσταση πολύ περισσότερο από όσο χρειάζεται, με συνέπεια βία ως την άμεση απάντηση στη βία (βλέπε το άλλο σημερινό θρεντ πχ και απαντήσεις κάλκι κλασικά) αλλά πρέπει να το ξεπεράσεις και αυτό. Δεν είναι λύση η αποστασιοποίηση.

animae
20-10-2011, 17:14
Γενικά, δεν ζω μέσα σε μια γυάλα και επιλέγω να μην δω βία καθόλου. Ακόμα και να μην ήθελα όμως, ήδη βλέπουμε αρκετή και όχι μόνο από σειρές, αλλά από τι ίδιες τις ειδήσεις αρκετές φορές. Από αρκετές εκπομπές. Σκοτωμένο ή μελοθάνατο ευτυχώς δεν έχω δεί μπροστά μου και αν μπορώ θα επιδιώξω να το αποφύγω. Δεν είναι θέμα ανωριμότητας, είναι επιλογή μου να μην θέλω να δω κάτι τέτοιο. Ανοιγμένα κεφάλια έχω δεί μπροστά μου, ξύλο εχώ δεί μπροστά, πέτρες έχω δεί μπροστά μου. Με τα μάτια μου, όχι μέσα από γυαλί. Δεν λέω ότι τα έχω δεί όλα, αλλά αν μη τι αλλω, δεν είναι ότι δεν έχω δεί και τίποτα.
Τώρα από την άλλη, ο καθένας κρίνει για τον εαυτό του. Δεν μπορεί να μου λες ότι είναι ανωριμότητα να μην θέλω να δω το βίντεο. Θεωρώ ότι δεν κερδίζω κάτι, δεν είναι θεμα προστασίας, είναι θέμα ότι τόση βιαιότητα, πιστεύω ότι είναι κάτι αχρείαστο. Τι θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερο η εικόνα? Όταν βλέπεις μια σοκαριστική είδηση, υπάρχει πάντα η περίπτωση να είναι ψέμα. Εδώ βλέπεις ότι υπάρχει βίντεο επιβεβαίωση. Πέρα από λοιπόν ότι σου δίνει τα διαπιστευτήρια ότι είναι αληθινό αυτό που μόλις διάβασες, πραγματικά τι μπορεί να προσφέρει παραπάνω να το δω?

Επίσης, όπως όλοι είμαστε διαφορετικές προσωπικότητες, έτσι ένα ίδιο γεγονός μπορεί να επιρρεάσει διαφορερικά 2 ανθρώπους.

Τέλος, αυτό που είπα με τις σειρές/ταινίες: Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε φρικαλεότητα. Εγώ πχ αν δω το βίντεο θα ξεχωρίσω ότι αυτό είναι ένα πραγματικό γεγονός, κάτι πραγματικά ανατριχιαστικό, είσαι βέβαιος ότι ο υπολοιπος κόσμος θα το δεί έτσι και δεν θα είναι σαν να βλέπει άλλη μια σειρά/ταινία? Αν πιστεύεις πως ναι, δεν είναι πρόβλημα αυτό? Και εν τέλη, πραγματικά ποιά είναι η προσφορά στην ανθρωπότητα της κυκλοφορίας αυτού του βίντεο? Ξαναλέω, δεν είναι να ζούμε σε γυάλες, αλλά ο καθένας έχει τα όρια του και αυτό δεν είναι μπορείς να το κατακρίνεις. Εκτός φυσικά αν μιλάμε για κάποιον που ζεί στην κοσμάρα του, που θέλει να βλέπει καλοντυμένο κόσμο και στα αρχίδια του οι υπόλοιποι. Δεν μου φαίνεται όμως ότι κανείς από τους 2 μας, χαρακτηρίζεται από κάτι τέτοιο.

tssks
20-10-2011, 17:37
Βασικά 0 σε ό,τι σχιστομάτικο κυκλοφορεί σε άνθρωπο...Μόνο τα φαγητά τους είναι καλά και ξέρουν και λίγο από τεχνολογία.
ΑΥΤΑ.

nikolasfluxus
20-10-2011, 17:57
ameilikto se vriskw.

tssks
20-10-2011, 18:15
Ξέχασα τα βιντεοπαιχνίδια, αλλά νταξ, συμπεριλαμβάνονται στην τεχνολογία... :disco:

cybernaut
20-10-2011, 23:28
το βιντεάκι που περι αυτου συζητατε δεν το δα ακόμα αλλά προσφατα έπεσα πανω σε ένα σάιτ που ειχε αναρτήσεις καταγεγραμένων περιστατικών σε καμερες τοποθετημενες σε μεγάλους κινεζικούς αστικούς δρόμους. Σκοπό του είχε την οδηγική "αφύπνιση" κ προφανώς είχε/έχει την αδεια της κυβερνησης κ της αστυνομιας/τροχαίας.
Εντελώς άμπαλα λοιπον, ένα μηχανακι (μαζι με τον αναβατη) εγιναν λιωμα στον κώλο του προπορευομενου λεωφορείου ή μια πορτα νταλικας ανοιξε εκεί που δεν έπρεπε με αποτελεσμα να αποκεφαλιστει ο αναβατης που ερχοταν, κ αλλα παρα πολλα με ακρωτηριασμος κ διαφορα τετοια και χειροτερα σε πιο πολυσυχναστους δρομους. Τα μηχανακια ειναι πολυ περισοτερα απ οσο καποιος φανταζεται. Αυτο που μου εκανε τεραστια εντυπωση ηταν οι αντιδρασεις των μαρτυρων.. απλά συνεχιζαν την ζωή τους, αντε - ΤΟ ΠΟΛΥ - να απεστρεφαν το κεφάλι..

metamelia3
21-10-2011, 14:04
και να σου κατευθειαν μια καλη ενδειξη οτι η καθολικοτητα της εννοιας του "ανθρωπου" ειναι πλαστη, ο ανθρωπισμος ειναι ακυρωμενος και τα παντα ειναι εγγεγραμμενα στα συστηματα τους.

enitharmon
21-10-2011, 15:04
τι pointless ρε μορμ; άμα ξεκινάς συζήτηση με κατάρες και ψόφους, μείνε να το συζητήσεις κιολας.

χτες ειχα τσαντιστεί, γιατι σαν αλλη μεσημεριανού παίρνεις ένα γεγονός και εξαιτίας αυτου καταδικάζεις έναν ολοκληρο λαό, συμπληρώνοντας με το υποχρεωτικό "δεν είμαι αντιρατσιστής, αλλά..."

προσωπικά έχω φτάσει στο σημείο να αντιπαθώ τους κινέζους όσο δεν πάει, αντιπαθώ τη σημερινή κουλτούρα τους, την πολιτική τους, τον τρόπο που κάνουν μπιζνες στο εξωτερικό, τη συμπεριφορά, γενικά μια μεγάλη προκατάληψη που δεν είναι πάντα δικαιολογημένη, ο εφιάλτης μου θα ήταν αν γινόταν η νέα αμερική, περιμένω να γίνει καμιά μεγάλη επανάσταση εκεί να χαρώ λίγο. Και παρ'όλα αυτά δεν είμαι καθόλου πεπεισμένη, ότι αν αυτό το παιδάκι κειτόταν σε μια δυτική μεγαλούπολη θα βρισκόταν κάποιος να το βάλει στο αμάξι του να το πάει σε νοσοκομείο. Θα βρισκόταν κάποιος να πάρει το 166 μάλλον, αλλά να κάνει κάτι παραπάνω δεν ξέρω. Συν πολλά από όσα ειπώθηκαν παραπάνω

MoRmEnGiL
21-10-2011, 15:20
Ξαναδιάβασε τι έγραψες.

enitharmon
21-10-2011, 15:48
έχεις κάτι να προσθέσεις;

GG*
21-10-2011, 16:20
Θα βρισκόταν κάποιος να πάρει το 166 μάλλον, αλλά να κάνει κάτι παραπάνω δεν ξέρω

ε αυτο λεμε
δεν τους εκραξε κανεις γιατι δεν το χειρουρησαν οι περαστικοι στο δρομο

enitharmon
21-10-2011, 16:45
και είμαστε εντελώς σίγουροι ότι τα πράματα εκεί λειτουργούν όπως στις ΗΠΑ με το 911; μη με κάνετε να υπερασπίζομαι κινέζους

menumission
21-10-2011, 16:47
και να σου κατευθειαν μια καλη ενδειξη οτι η καθολικοτητα της εννοιας του "ανθρωπου" ειναι πλαστη, ο ανθρωπισμος ειναι ακυρωμενος και τα παντα ειναι εγγεγραμμενα στα συστηματα τους.

φαντάζομαι τη λέξη "ανθρωπισμός" τη χρησιμοποιείς με την ευρύτερη έννοια, καθώς δεν πρόκειται γι'αμφισημία, δεδομένου πως ταύτιση ανθρώπου κι ανθρωπιστή αποτελεί λογικό σφάλμα

Ace
21-10-2011, 16:47
το βιντεακι θα το δουμε εμεις;;

MoRmEnGiL
21-10-2011, 17:03
το βιντεακι θα το δουμε εμεις;;

de 8es :[

Mitsmann
21-10-2011, 17:33

φαντάζομαι τη λέξη "ανθρωπισμός" τη χρησιμοποιείς με την ευρύτερη έννοια, καθώς δεν πρόκειται γι'αμφισημία, δεδομένου πως ταύτιση ανθρώπου κι ανθρωπιστή αποτελεί λογικό σφάλμα

μηπως ομως ετσι οδηγουμαστε σε μια ανευ πανακειας a priori περιυβριδιακη ταξινομηση?

menumission
21-10-2011, 17:38
όπως για παράδειγμα (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CE%BF%CF%82#.CE.95.CF.84.CF.85.CE.BC.CE.BF.CE.BB.CE.BF.CE.B3.CE.AF.CE.B1) πάνα + κότα = πανακότα

Radienergeia
21-10-2011, 17:41
Δεν άντεξα να δώ παραπάνω από 15 δευτερόλεπτα, σοβαρά. Και γαμώ τις παναγίες και τους χριστούς όλων όσων μένουν ψυχροί απέναντι σε κάτι τέτοιο ή και βρίσκουν κάτι χιουμοριστικό enough ωστε να βλέπω καθυστερημένα τρολοtags ή ακόμα πιο ΛΟΛ, συγκρίνουν την πραγματική φρικαλεότητα με εκείνη της τηλεόρασης.?!?! Και μηδέν που κάθεστε και φαγώνεστε πάνω στα γκρίκλις αντί να δίνετε βάση στο τι σκατά συμβαίνει στον πλανήτη στον οποίο κατοικείτε κι εσείς.
Δεν είναι θέμα το αν σου προσφέρει κάτι ή οχι ούτε αφορά στο να μη χαλάσει τη δική σου προσωπική εγωιστική ζαχαρένια ρε φίλε. Είναι μια γαμημένη πραγματικότητα και η πραγματικότητα είναι αφύπνιση. Τι είδους αφύπνιση? Είναι απλό. Ζείς σε μια χώρα που,καλώς ή κακώς έχει τιγκάρει στους Κινέζους και ΚΑΛΟ θα είναι να καταλάβεις και τι είδους "άνθρωποι" είναι προτού τους ακουμπήσεις τα ευρώ σου για παράδειγμα..

Είμαι φουλ αντιρατσίστρια καθώς δεν θεωρώ κατώτερη ή ανώτερη καμία στον κόσμο φυλή αλλά με τους κινέζους εχω πρόβλημα γιατί είναι κτήνη κι ανήθικα (http://www.youtube.com/watch?v=rWeiZ-Mxusc) σκατά.

Λένε πως όταν σταματήσεις να φοβάσαι το τέρας και το συνηθίσεις, τότε γίνεσαι σαν κι αυτό.
Δείτε οτι όντως παίζει μουνοπανίαση και δεν μένει στα λημέρια τους αλλά έρχεται και στο κέντρο της Αθήνας πχ όπου θα δείς τι κάνουν στα (αδέσποτα και ΜΗ) ζωα και αν κάνεις το λάθος να αναρωτηθείς ΓΙΑΤΙ, θα τον πιείς με την απάντηση..
Θα έλεγα οτι δεν είναι όλοι το ίδιο σκατόψυχα όντα αλλά δυστυχώς αποδεικνύεται στο βίντεο το αντίθετο.
Ναπαλμ στους κώλους τους λοιπόν και καλό ψόφο.
Ραδιενέργεια over and out.
Μορμ καλά έκανες και δημιούργησες το θρεντ αλλά μην κάνεις εντιτ αφού έχεις κάτι να πείς.
και τις -προβλεπόμενες- μούτζες στον πάτο σας, δεν είναι ΟΛΑ αστεία

ubu
21-10-2011, 18:24
Η πλάκα με το καθιερωμένο "εγώ δεν είμαι ρατσιστής αλλά" στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι δεν αναφέρεται στους αλβανούς ή τους πακιστανούς, όπως συνήθως, αλλά σε 2 δισεκατομμύρια ανθρώπους. Σα να λέμε, μόλις βγάλατε το συμπέρασμα ότι το 1/3 του πληθυσμού της γης είναι κτήνη,

Εν πάση περιπτώσει, σχετικό post από το reddit που εξηγεί αυτή τη συμπεριφορά, με κάμποσες παραπομπές:

In China, this kind of situation is referred to as the 'Peng Yu' (http://www.globaltimes.cn/NEWS/tabid/99/ID/661115/Heartless-bystanders-not-solely-Chinese-problem.aspx) effect. Before you condemn then, you have to understand their situation. The law right now in China means that many victims of traffic accidents, or people who have fallen ill in the street have actually successfully sued the people that helped them for sums of money that could easily destroy lives, even if there is no evidence that they are the ones that caused the accident (because they were not). There is a China Daily (http://www.chinadaily.com.cn/opinion/2011-08/26/content_13199786.htm) article on this topic.
In a country that executes more than any other, I wonder how willing you would be to potentially implicate yourself in a crime by helping a stranger. Yes, its very sad. But I, for one, find it hard to blame them in this situation. The law needs to change before people can become less suspicious (http://kristinasaid.wordpress.com/2011/09/21/to-help-or-not-to-help-a-dilemma-in-china/).

Η κουβέντα στο reddit απ' όπου πήρα το παραπάνω post. (http://www.reddit.com/r/WTF/comments/ldy5h/what_the_fuck_is_wrong_with_people_girl_gets_run/)

Το κοριτσάκι τελικά πέθανε.

Deggial
21-10-2011, 18:24
Αναρωτιέμαι πώς δεν καταλαβαίνετε το λογικό σφάλμα στο "Δεν είμαι ρατσιστής, αλλά..."

Edit: ΟΚ, με πρόλαβε ο ubu + ήθελα να ποστάρω την περίπτωση της Peng Yu. Στον πολιτισμένο κόσμο υπάρχουν νόμοι (http://en.wikipedia.org/wiki/Good_samaritan_law) που προστατεύουν, στον ένα ή τον άλλο βαθμό, όσους περαστικούς προσπαθούν να βοηθήσουν σε κάποιο ατύχημα. Στην Κίνα δεν υπάρχει τίποτε παρόμοιο.

Radienergeia
21-10-2011, 19:13
Η πλάκα με το καθιερωμένο "εγώ δεν είμαι ρατσιστής αλλά" στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι δεν αναφέρεται στους αλβανούς ή τους πακιστανούς, όπως συνήθως, αλλά σε 2 δισεκατομμύρια ανθρώπους. Σα να λέμε, μόλις βγάλατε το συμπέρασμα ότι το 1/3 του πληθυσμού της γης είναι κτήνη

Αν πρόσεξες αγαπητέ ubu, εγώ δεν είπα οτι είμαι ρατσίστρια με τους κινέζους, μόνο οτι δεν τους χωνεύω λόγω ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗΣ κάκιστης υπόστασης και συμπεριφοράς. Και ναι αλλά σορι, το 1/3 του πληθυσμού της γης ΕΙΝΑΙ κτήνη.
Απο κει και περα εσάς σας φαίνεται λογικό και εντάξει να παρατούσατε έτσι στο δρόμο ενα παιδάκι που ξεψυχάει? Ασχέτως συνεπειών που αυτό μπορεί να εχει, η ανθρωπιά που είναι? Πουθενά. Ρε πουθενά λεμεεεεε.. Καμία δικαιολογία δεν έχουν, δεν είναι θέμα πολιτισμού ή κουλτούρας and whatnot, είναι απλά και κατανοητά θέμα ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ.

Drumsick
21-10-2011, 19:36
Ραδιενέργεια, και ακόμα κι αν υπάρχουν κάποια δίκια σε αυτά που λες, τα λες με τόσο μαλακισμένο και εριστικό τρόπο ρε παιδάκι μου, που τράβα φέρε καλάθι για τις μούτζες.
Και πίστεψε με, εγώ ξέρω από μαλακισμένα και εριστικά υφάκια.

cybernaut
21-10-2011, 19:52
και είμαστε εντελώς σίγουροι ότι τα πράματα εκεί λειτουργούν όπως στις ΗΠΑ με το 911; μη με κάνετε να υπερασπίζομαι κινέζους

είχα διαβάσει για έναν κιονέζο που υποχρεώθηκε να συμβάλει στα έξοδα της κηδείας επειδή τηλεφώνησε για κάποιο παρόμοιο περιστατικό..
Κ γαμώ τις κοινωνίες !

carheart
21-10-2011, 20:01
Άκη, αν μια ανάρτηση στο fimes247.blogspot.com ή όπου, είναι ικανή για να κρίνεις μια κοινωνία 2.000.000.000 ανθρώπων, δεν υπάρχει πρόβλημα;

δεν μιλώ για σένα, αλλά αντιλαμβάνεσαι πως είναι πανεύκολο στα χρόνια του ίντερνετ να μιλάμε για κινέζες μανάδες που μαγειρεύουν τα παιδιά τους για να πάρουν αύξηση 3% στο μισθό επειδή μαγειρεύτηκαν τα παιδιά τους;

ούτε το βίντεο (που το είδα) αυτό καθεαυτό αρκεί για να κρίνεις συνολικά δύο.δισεκατομμύρια.ανθρώπους.με.βάση.την.καταγωγή.τους.

εν τω μεταξύ τι αντικινεζικό μένος είναι αυτό; λολ

animae
21-10-2011, 20:55
1)Δεν άντεξα να δώ παραπάνω από 15 δευτερόλεπτα, σοβαρά. Και γαμώ τις παναγίες και τους χριστούς όλων όσων μένουν ψυχροί απέναντι σε κάτι τέτοιο ή και βρίσκουν κάτι χιουμοριστικό enough ωστε να βλέπω καθυστερημένα τρολοtags ή ακόμα πιο ΛΟΛ, συγκρίνουν την πραγματική φρικαλεότητα με εκείνη της τηλεόρασης.?!?!

*)Και μηδέν που κάθεστε και φαγώνεστε πάνω στα γκρίκλις αντί να δίνετε βάση στο τι
σκατά συμβαίνει στον πλανήτη στον οποίο κατοικείτε κι εσείς.

2)Δεν είναι θέμα το αν σου προσφέρει κάτι ή οχι ούτε αφορά στο να μη χαλάσει τη δική σου προσωπική εγωιστική ζαχαρένια ρε φίλε. Είναι μια γαμημένη πραγματικότητα και η πραγματικότητα είναι αφύπνιση. Τι είδους αφύπνιση? Είναι απλό. Ζείς σε μια χώρα που,καλώς ή κακώς έχει τιγκάρει στους Κινέζους και ΚΑΛΟ θα είναι να καταλάβεις και τι είδους "άνθρωποι" είναι προτού τους ακουμπήσεις τα ευρώ σου για παράδειγμα..
[………]
3)Δείτε οτι όντως παίζει μουνοπανίαση και δεν μένει στα λημέρια τους αλλά έρχεται και στο κέντρο της Αθήνας πχ όπου θα δείς τι κάνουν στα (αδέσποτα και ΜΗ) ζωα και αν κάνεις το λάθος να αναρωτηθείς ΓΙΑΤΙ, θα τον πιείς με την απάντηση..
Θα έλεγα οτι δεν είναι όλοι το ίδιο σκατόψυχα όντα αλλά δυστυχώς αποδεικνύεται στο βίντεο το αντίθετο.

1) Ποιος σύγκρινε μωρέ την πραγματική φρικαλεότητα με εκείνη της τηλεόρασης?? Έχεις ξεχάσει να διαβάσεις μου φαίνεται. Ένα παράδειγμα έδωσα με το τι εικόνες παίρνουμε καθημερινά από ένα μέσο. Δεν συνέκρινα το τι γίνεται στην πραγματική ζωή με την τηλεόραση. Αλλά και αυτό είναι ένα μικρό μεν, αλλά υπαρκτό μέγεθος στο τι σκατά βλέπουμε.

2) Τι σου προσφέρει σαν ανθρωπο. Όχι τι σου προσφέρει σε διασκέδαση. Τι θα σε κάνει καλύτερο άνθρωπο και αυτό δεν περιλαμβάνει μόνο θετικά γεγονότα, αλλά δυστυχώς κυρίως αρνητικά. Δεν θα κάτσω να πω τα προσωπικά μου εδώ μέσα σαν απόδειξη για το τι θέλω να πω ή το τι έχω ζήσει, αλλά το να δω το συγκεκριμένο βίντεο έκρινα ότι δεν μου προσέθετε κάτι. Να δω τι? Βαναυσότητα? Θα με κάνει περισσότερο μάγκα? Να δω την σκληρή πραγματικότητα? Να δω κάτι το οποίο γίνεται 5000 χιλιόμετρα μακριά, που πραγματικά δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό? Γιατί δεν μιλάμε για τους κινέζους στην ελλάδα, αλλά για τους κινέζους στην χώρα τους. Εδώ δεν έχουν την απλή/γελοία ελευθερία να έχουν ελεύθερο το google, πρέπει να δω τι κάνουν στην καθημερινότητα τους? Πρέπει να δω τι συμβαίνει εκεί πέρα, ενώ ακόμα δεν έχω λύσει αμεσότερης επιρροής προβλήματα στην ζωή μου? Και δεν μιλάω για παρτακίαση, αλλά όταν πχ κάποιος δεν έχει δουλειά και πρέπει κάπως να ζήσει, δεν θα κάτσει να ασχοληθεί με το τι κάνουν οι κινέζοι και δενξερωκαιγωποιοι στην χώρα τους, αλλά τι σκατά θα γίνει μέσα στο σπίτι του.
Ναι, θα δείς άσχετα πράγματα, αλλά μην κάνεις λες και είδες το φως το αληθινό ή ότι αυτό το γεγονός άλλαξε την οπτική στην ζωή σου, γιατί αυτό είναι γαμημένη υποκρισία να καθόμαστε να λέμε κάτι το οποίο είναι «αντικειμενικά» σωστό και να την λέμε στον άλλον ότι δεν ενδιαφέρθηκε. Και συ τι σκατά έκανες που ενδιαφέρθηκες τάχα μου περισσότερο από μενα? Μπήκες σε ένα φόρουμ και πόσταρες «γαμώ την μπαναγία τους» και χέστηκε η φοράδα στο αλώνι. Εκανες την γαμημένη επανάσταση σου, δηλαδή απλά είπες γαμω την μπαναγία των κινέζων και την λες σε κάποιον που επέλεξε ένα λάθος τόπικ να την πεί σε κάποιον για τα γκρικλις. Το είπα και πριν ήταν λάθος. Αλλά μην κάνουμε λες και ο άλλος είναι ηλίθιος ή δεν ξέρει τι του γίνεται. Ο μοναδικός που προσέφερε ουσιαστικά σε αυτή την κουβέντα ήταν ο ubu. Ξέρεις αυτό τι σημαίνει? Ότι έκρινες έναν ολοκληρο λαό (αφού παίρνεις τόσο σοβαρά το τόπικ) μην ξέροντας κάτι πολύ σημαντικό (αν ισχύει). Ε λοιπόν, προτιμώ που είπα την άσχετη μαλακιάρα μου, παρά αυτά που είπες εσύ.

3)Εδώ πλέον είναι ένα πρόβλημα το οποίο μπορούμε να συζητήσουμε ουσιαστικά. Είναι στην πόλη μας και είναι πρόβλημα.

*) Ξαναείπα και πριν και ακόμα πιο πριν ότι ήταν λάθος τόπικ να κάνω τέτοιο σχόλιο, αλλά πραγματικά δεν θα έχω και τύψεις. Μου κάνει εντύπωση να βλέπω ανθρωπους που είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία, είναι της ηλικίας των 20φεύγα και να μην διατυπώνουν σωστά τον γραπτό τους λόγο (δεν είναι θέμα ελληνικών, στα αρχίδια μου πραγματικά τα ελληνικά και τα διάφορα «εθνικα»). Αλλά ρε φίλε, οι μισοί εδώ μέσα κάποτε έγραφαν με γκρικλις, τώρα πλέον δεν γράφουν οι περισσότεροι, μάλλον έκριναν ότι κάτι τους προσφέρει αυτό το πράγμα. Στα αρχίδια μου αν πιστεύει ότι είμαι μαλάκας, αλλά είδε ένα τόσο σοκαριστικό για αυτόν βίντεο και αυτό που είχε να γράψει είναι srsly.

FIXXXER
21-10-2011, 21:58
Η πλάκα με το καθιερωμένο "εγώ δεν είμαι ρατσιστής αλλά" στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι δεν αναφέρεται στους αλβανούς ή τους πακιστανούς, όπως συνήθως, αλλά σε 2 δισεκατομμύρια ανθρώπους. Σα να λέμε, μόλις βγάλατε το συμπέρασμα ότι το 1/3 του πληθυσμού της γης είναι κτήνη,

Το κοριτσάκι τελικά πέθανε.
+1000 στο πρωτο σκελος, αν ειναι δυνατον να βαζουμε σε ενα πλαισιο 2 δις ανθρωπους. Πρεπει να υπαρχει διαχωρισμος απο το καθε ατομο μεμονωμενα και απο την κοινωνια. Καλυτερα μαλλον που πεθανε τελικα το κοριτσακι :/

Ρε μαλάκες, ρε ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ, ξυπνάτε επιτέλους. Μη μιλάτε για τα γαμημένα greeklish. Δείτε το βίντεο ρε κότες. Είναι ότι χειρότερο έχω δει στη ζωή μου (έχω δει βίντεο με ρώσους ναζί να αποκεφαλίζουν μετανάστες με μικρό μη κοφτερό μαχαίρι και δε συγκρίνεται καθόλου με αυτό), είναι η παρακμή της ανθρώπινης ύπαρξης, είναι θέμα για γαμημένη σοβαρή πολιτικοκοινωνική συζήτηση στο πόλιτικς. Τι γίνεται εδώ πέρα? Πώς εξηγείται αυτό? Πως ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ?

Λογικα οσα λες φυσικα, και εννοειται ειναι ακριβως και οι δικες μου σκεψεις, που δεν αναφερθηκες καν στα φορτηγα ημαρτον, αλλα η απαντηση του ubu με το αρθρο απο το reddit ειναι δυστυχως μαλλον η πραγματικοτητα. Θλιβερη. Η ανθρωπινη ζωη στην Κινα εχει ΜΗΔΕΝΙΚΗ αξια, κατι το οποιο φαινεται παντου στους νομους τους, στη συμπεριφορα τους, στη νοοτροπια τους, ειναι απλα αναλωσιμοι.

προσωπικά έχω φτάσει στο σημείο να αντιπαθώ τους κινέζους όσο δεν πάει, αντιπαθώ τη σημερινή κουλτούρα τους, την πολιτική τους, τον τρόπο που κάνουν μπιζνες στο εξωτερικό, τη συμπεριφορά, γενικά μια μεγάλη προκατάληψη που δεν είναι πάντα δικαιολογημένη, ο εφιάλτης μου θα ήταν αν γινόταν η νέα αμερική, περιμένω να γίνει καμιά μεγάλη επανάσταση εκεί να χαρώ λίγο. Και παρ'όλα αυτά δεν είμαι καθόλου πεπεισμένη, ότι αν αυτό το παιδάκι κειτόταν σε μια δυτική μεγαλούπολη θα βρισκόταν κάποιος να το βάλει στο αμάξι του να το πάει σε νοσοκομείο. Θα βρισκόταν κάποιος να πάρει το 166 μάλλον, αλλά να κάνει κάτι παραπάνω δεν ξέρω. Συν πολλά από όσα ειπώθηκαν παραπάνω
Δε νομιζω πως θα ηταν το ιδιο πραγμα στον δυτικο πολιτισμο, οχι λογω ανωτερης φιλοσοφιας ή καλυτερων ανθρωπων, αλλα λογω ανατροφης και λογω μεγαλυτερης ευαισθησιας σε τετοιες καταστασεις. Μιλαω για ακριβως ιδια περιπτωση, με κοριτσακι και φορτηγα. Δε μιλαω για εναν ανθρωπο που σφαζει καποιον αλλον στο γκετο και απλα τον προσπερνανε οι αλλοι, αυτο νομιζω συμβαινει κατα κορον σε ολες τις χωρες του κοσμου, αλλου λιγοτερο κι αλλου περισσοτερο. Φυσικα ειναι εντελως υποθετικη η ερωτηση σου, και η απαντηση μου.

Είμαι φουλ αντιρατσίστρια καθώς δεν θεωρώ κατώτερη ή ανώτερη καμία στον κόσμο φυλή αλλά με τους κινέζους εχω πρόβλημα γιατί είναι κτήνη κι ανήθικα (http://www.youtube.com/watch?v=rWeiZ-Mxusc) σκατά.

Λένε πως όταν σταματήσεις να φοβάσαι το τέρας και το συνηθίσεις, τότε γίνεσαι σαν κι αυτό.
Δείτε οτι όντως παίζει μουνοπανίαση και δεν μένει στα λημέρια τους αλλά έρχεται και στο κέντρο της Αθήνας πχ όπου θα δείς τι κάνουν στα (αδέσποτα και ΜΗ) ζωα και αν κάνεις το λάθος να αναρωτηθείς ΓΙΑΤΙ, θα τον πιείς με την απάντηση..

Σορρυ ρε συ Ραδιενεργεια, αλλα δεν εχει καμια λογικη το ποστ σου. Εβγαλες συμπερασμα για 2 δις ανθρωπους και το οτι ειναι ΣΚΑΤΟΥΨΥΧΑ ΟΝΤΑ (!!!) απο (i) τους 50 Κινεζους που εχεις δει να συμπεριφερονται ασχημα στα αδεσποτα στο κεντρο της Αθηνας, (ii) τους 50 Κινεζους με τους οποιους εχεις συναναστραφει για να αγορασεις ρουχα και (iii) τους 21 Κινεζους, δυο με το φορτηγο που πατησαν το κοριτσακι και δεκαεννια που περασαν σα να μη συμβαινει τιποτα. Δηλαδη περαν του οτι 100-200 ατομα και αλλα 500 σου λεω εγω που μπορεις να βρεις σε παρομοια βιντεακια στο ιντερνετ δεν αποτελουν καν δειγμα, μιλαμε για συγκεκριμενους ανθρωπους. Κι εγω ξερω λογω της επαφης μου εδω περα με ΑΠΕΙΡΟΥΣ Κινεζους πολυ κοσμο οι οποιοι ειναι φοιτητες, businessmen, καθηγητες, και περαν της επαγγελματικης τους ιδιοτητας, ειναι φυσιολογικοι ανθρωποι που φαινονται φυσιολογικα μελη της κοινωνιας, τα οποια σε αντιστοιχη περιπτωση ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ οτι δε θα αντιδρουσαν οπως τα ατομα του βιντεο.

Εσυ εισαι σιγουρη για τον εαυτο σου οτι αν ησουν στην συγχρονη Κινα του 2011 με δεκαδες νομους να περιοριζουν την ελευθερια σου και με την πολυ σοβαρη απειλη να βρεις το μπελα σου για ολη σου τη ζωη θα βοηθουσες το κοριτσακι? Εγω σου λεω ναι. Αν ειχες μεγαλωσει στην Κινα και σου ειχαν περασει τη νοοτροπια οτι ενταξει, 2 δις ειμαστε, και να πεθανουν μερικοι δεν εγινε και κατι, η ανθρωπινη ζωη δεν ειναι και τοσο σημαντικη, θα εκανες το ιδιο? Δε λεω οτι ειναι δικαιολογησιμη μια τετοια συμπεριφορα προφανως, γιατι καποια πραγματα πρεπει να τα εχουμε μεσα μας ανεξαρτητα απο τις επιρροες που δεχομαστε, καποιες αρχες, καποιους κανονες, καποια ανθρωπια τελος παντων γαμω το σπιτι. Αλλα δε μπορεις να υποθετεις αυτο το πραγμα για 2 δις ανθρωπους, απλα ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ.

Αν πρόσεξες αγαπητέ ubu, εγώ δεν είπα οτι είμαι ρατσίστρια με τους κινέζους, μόνο οτι δεν τους χωνεύω λόγω ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗΣ κάκιστης υπόστασης και συμπεριφοράς. Και ναι αλλά σορι, το 1/3 του πληθυσμού της γης ΕΙΝΑΙ κτήνη.
Απο κει και περα εσάς σας φαίνεται λογικό και εντάξει να παρατούσατε έτσι στο δρόμο ενα παιδάκι που ξεψυχάει? Ασχέτως συνεπειών που αυτό μπορεί να εχει, η ανθρωπιά που είναι? Πουθενά. Ρε πουθενά λεμεεεεε.. Καμία δικαιολογία δεν έχουν, δεν είναι θέμα πολιτισμού ή κουλτούρας and whatnot, είναι απλά και κατανοητά θέμα ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ.

Παμε παλι, επειδη παρατησαν ενα κοριτσακι να παλευει με το θανατο στο δρομο μιας πιθανοτατα φτωχης και υποβαθμισμενης γειτονιας, αυτο σημαινει οτι 2 δις ανθρωποι ειναι σκατοψυχοι?

1) Ποιος σύγκρινε μωρέ την πραγματική φρικαλεότητα με εκείνη της τηλεόρασης?? Έχεις ξεχάσει να διαβάσεις μου φαίνεται. Ένα παράδειγμα έδωσα με το τι εικόνες παίρνουμε καθημερινά από ένα μέσο. Δεν συνέκρινα το τι γίνεται στην πραγματική ζωή με την τηλεόραση. Αλλά και αυτό είναι ένα μικρό μεν, αλλά υπαρκτό μέγεθος στο τι σκατά βλέπουμε.

2) Τι σου προσφέρει σαν ανθρωπο. Όχι τι σου προσφέρει σε διασκέδαση. Τι θα σε κάνει καλύτερο άνθρωπο και αυτό δεν περιλαμβάνει μόνο θετικά γεγονότα, αλλά δυστυχώς κυρίως αρνητικά. Δεν θα κάτσω να πω τα προσωπικά μου εδώ μέσα σαν απόδειξη για το τι θέλω να πω ή το τι έχω ζήσει, αλλά το να δω το συγκεκριμένο βίντεο έκρινα ότι δεν μου προσέθετε κάτι. Να δω τι? Βαναυσότητα? Θα με κάνει περισσότερο μάγκα? Να δω την σκληρή πραγματικότητα? Να δω κάτι το οποίο γίνεται 5000 χιλιόμετρα μακριά, που πραγματικά δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό? Γιατί δεν μιλάμε για τους κινέζους στην ελλάδα, αλλά για τους κινέζους στην χώρα τους. Εδώ δεν έχουν την απλή/γελοία ελευθερία να έχουν ελεύθερο το google, πρέπει να δω τι κάνουν στην καθημερινότητα τους? Πρέπει να δω τι συμβαίνει εκεί πέρα, ενώ ακόμα δεν έχω λύσει αμεσότερης επιρροής προβλήματα στην ζωή μου? Και δεν μιλάω για παρτακίαση, αλλά όταν πχ κάποιος δεν έχει δουλειά και πρέπει κάπως να ζήσει, δεν θα κάτσει να ασχοληθεί με το τι κάνουν οι κινέζοι και δενξερωκαιγωποιοι στην χώρα τους, αλλά τι σκατά θα γίνει μέσα στο σπίτι του.
Ναι, θα δείς άσχετα πράγματα, αλλά μην κάνεις λες και είδες το φως το αληθινό ή ότι αυτό το γεγονός άλλαξε την οπτική στην ζωή σου, γιατί αυτό είναι γαμημένη υποκρισία να καθόμαστε να λέμε κάτι το οποίο είναι «αντικειμενικά» σωστό και να την λέμε στον άλλον ότι δεν ενδιαφέρθηκε. Και συ τι σκατά έκανες που ενδιαφέρθηκες τάχα μου περισσότερο από μενα? Μπήκες σε ένα φόρουμ και πόσταρες «γαμώ την μπαναγία τους» και χέστηκε η φοράδα στο αλώνι. Εκανες την γαμημένη επανάσταση σου, δηλαδή απλά είπες γαμω την μπαναγία των κινέζων και την λες σε κάποιον που επέλεξε ένα λάθος τόπικ να την πεί σε κάποιον για τα γκρικλις. Το είπα και πριν ήταν λάθος. Αλλά μην κάνουμε λες και ο άλλος είναι ηλίθιος ή δεν ξέρει τι του γίνεται. Ο μοναδικός που προσέφερε ουσιαστικά σε αυτή την κουβέντα ήταν ο ubu. Ξέρεις αυτό τι σημαίνει? Ότι έκρινες έναν ολοκληρο λαό (αφού παίρνεις τόσο σοβαρά το τόπικ) μην ξέροντας κάτι πολύ σημαντικό (αν ισχύει). Ε λοιπόν, προτιμώ που είπα την άσχετη μαλακιάρα μου, παρά αυτά που είπες εσύ.

3)Εδώ πλέον είναι ένα πρόβλημα το οποίο μπορούμε να συζητήσουμε ουσιαστικά. Είναι στην πόλη μας και είναι πρόβλημα.

*) Ξαναείπα και πριν και ακόμα πιο πριν ότι ήταν λάθος τόπικ να κάνω τέτοιο σχόλιο, αλλά πραγματικά δεν θα έχω και τύψεις. Μου κάνει εντύπωση να βλέπω ανθρωπους που είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία, είναι της ηλικίας των 20φεύγα και να μην διατυπώνουν σωστά τον γραπτό τους λόγο (δεν είναι θέμα ελληνικών, στα αρχίδια μου πραγματικά τα ελληνικά και τα διάφορα «εθνικα»). Αλλά ρε φίλε, οι μισοί εδώ μέσα κάποτε έγραφαν με γκρικλις, τώρα πλέον δεν γράφουν οι περισσότεροι, μάλλον έκριναν ότι κάτι τους προσφέρει αυτό το πράγμα. Στα αρχίδια μου αν πιστεύει ότι είμαι μαλάκας, αλλά είδε ένα τόσο σοκαριστικό για αυτόν βίντεο και αυτό που είχε να γράψει είναι srsly.

Περαν του θεματος με τα greeklish το οποιο δε με απασχολει, καλα τα λες γενικα, αλλα λιγη ευαισθητοποιηση δε χαλαει ρε συ ανιμαε. Δηλαδη αν σε αφηνει αδιαφορο το βιντεο και δε θελεις καν να το δεις, ε μην ποσταρεις γενικα την αποψη σου αφου το θεμα με τους Κινεζους 5000 χιλιομετρα μακρια σου εινα αδιαφορο. Ειναι κατι το οποιο συμβαινει ΑΥΤΗ τη στιγμη στον κοσμο μας. Τα πραγματα ειναι σκατα στην Ελλαδα, ο καθενας μας εχει τα προβληματα του, δουλειες, οικογενειες, ερωτικες απογοητευσεις, εχασε ο Μπαοκ, αλλα οκ, υπαρχει χρονος να συζηταμε και για κατι πιο σοβαρο νομιζω. Δε σημαινει οτι αν το λυσουμε το θεμα μεταξυ μας θα ξυπνησουμε σε μια κοινωνια χωρις Κινεζους :!:

εν τω μεταξύ τι αντικινεζικό μένος είναι αυτό; λολ

Γιατι ειναι τοσο παραδοξο? Πολυ προβληματικη κοινωνια.

animae
21-10-2011, 22:45
Περαν του θεματος με τα greeklish το οποιο δε με απασχολει, καλα τα λες γενικα, αλλα λιγη ευαισθητοποιηση δε χαλαει ρε συ ανιμαε. Δηλαδη αν σε αφηνει αδιαφορο το βιντεο και δε θελεις καν να το δεις, ε μην ποσταρεις γενικα την αποψη σου αφου το θεμα με τους Κινεζους 5000 χιλιομετρα μακρια σου εινα αδιαφορο. Ειναι κατι το οποιο συμβαινει ΑΥΤΗ τη στιγμη στον κοσμο μας. Τα πραγματα ειναι σκατα στην Ελλαδα, ο καθενας μας εχει τα προβληματα του, δουλειες, οικογενειες, ερωτικες απογοητευσεις, εχασε ο Μπαοκ, αλλα οκ, υπαρχει χρονος να συζηταμε και για κατι πιο σοβαρο νομιζω. Δε σημαινει οτι αν το λυσουμε το θεμα μεταξυ μας θα ξυπνησουμε σε μια κοινωνια χωρις Κινεζους :!:

Σόρυ αν δεν έγινα κατανοητός παραπάνω. Σίγουρα δεν με αφήνει αδιάφορο αυτό το γεγονός και πιθανότατα να έχεις καταλάβει ότι δεν είμαι ανθρωπος που δεν δίνει δεκάρα τσακιστή για τους υπόλοιπους από διάφορα ποστ μου εδώ μέσα.

Το γεγονός αυτό δεν μου είναι αδιάφορο, αλλά μου φαίνεται λίγο τραβηγμένο να λέμε ότι δεν με ενδιαφέρει το γεγονός ή ότι πρέπει να ευαισθητοποιηθώ παραπάνω, επειδή δεν είδα το βίντεο. Μου φαίνεται επίσης τραβηγμένο ο οποιοσδήποτε να τραβάει τα μαλλιά του για κάτι που ουσιαστικά δεν τον αγγίζει. Δεν αντιλέγω ότι ο φθόγγος για παράδειγμα, πράγματικά σοκαρίστηκε ή οτιδήποτε παρεμφερές και ότι αυτό ήταν ειλικρινές. Αυτό που λέω και παραπάνω, ότι για εμάς εδώ πέρα 5000 χιλιόμετρα μακριά, είναι απλά ένα θέαμα. Τον έναν θα τον αγγίξει περισσότερο, τον άλλον λιγότερο, αλλά παραμένει ένα θέαμα. Πραγματικό γεγονός, αλλά παραμένει θέαμα για τους απέξω, το βλέπεις μέσω μιας οθόνης. Θα με είχε σοκάρει το γεγονός πολύ περισσότερο αν γινόταν πχ στην Ελλάδα αυτό το πράγμα. Επίσης αυτό που φάνηκε αρκετά περίεργο είναι το γιατί *πρέπει* να δω ένα τέτοιο βίντεο για να καταλάβω το τι πραγματικά έγινε εκεί πέρα ή για να ευαισθητοποιηθώ περισσότερο. Αποδεικνύει κάτι το να το δώ? Προσφέρει κάτι περισσότερο από το πραγματικό γεγονός που το διάβασα σε κείμενο, πέρα από αποτρόπαιο θέαμα? Γίνονται τόσα πράγματα στον κόσμο, έχουμε διαβάσει και δει αρκετά γεγονότα τα οποία δείχνουν ότι είμαστε ένα σάπιο είδος, τι παραπάνω μπορεί να προσθέσει η θέαση ενός τέτοιου συμβάντος?

Το να κρίνω τους κινέζους από ένα οποιοδήποτε βίντεο είναι λίγο, πως να το πω, αφελές. Δεν ξέρω τι βάσεις έχει η κοινωνία τους, δεν ξέρω πως αντιμετωπίζουν καταστάσεις, δεν ξέρω πολλά πράγματα, όπως αυτό που πόσταρε ο ubu που ήταν αρκετά θεμελιώδες για αυτό που συζητάμε εδώ πέρα. Δηλαδή πέρα απ ότι τους αντιπαθώ χωρίς λόγο, δεν μπορώ να τους κρίνω συνολικά.

Radienergeia
22-10-2011, 00:40
(Σε πιο ήρεμο state) :
Οκεϊ, δεν μπορούμε να κρίνουμε εναν ολόκληρο λαό βασιζόμενοι σε 2 οδηγούς που πέρασαν πάνω από ενα δίχρονο παιδάκι, 19 περαστικούς που δεν έκαναν τίποτα και δεν έδειξαν καν να τους αγγίζει το θέαμα, 50 μαλάκες στο κέντρο της Αθήνας και χ εκατομμύρια κόσμο που θα κακοποιήσουν με τον χειρότερο τρόπο ενα ζώο προτού το φάνε σχεδόν ζωντανό "γιατί αυτή είναι η κουλτούρα τους" κι αυτό το καθιστά OK. Η γιατί έχουν σκατένιους νόμους στους οποίους υπακούν χωρίς πρόβλημα και τι να κάνουμε τώρα. Δεν μπορούμε να κρίνουμε γιατί είμαστε μακριά, βλέπεις, κι εμας αυτό δεν μας αγγίζει γιατί έχουμε και τα δικά μας προβλήματα.

Δεν είπα οτι πρέπει να δεί κανείς το βίντεο, μόνο οτι είναι τραγικό κατά τη γνώμη μου να παίρνουμε με ελαφρά τη καρδία κάτι τέτοια και να κολλάμε στο αν ο τάδε έγραψε με greeklish (who cares? Περισσότερη σημασία δεν έχει το ΤΙ λέει κάποιος από το ΠΩΣ το λέει?-προτού πέσετε πάλι να με φάτε, ναι και το "πως το λέει" έχει σημασία)

Θα μείνω απλά σε αυτό που είπε πολύ σωστά ο Φιξξξερ:
"η απαντηση του ubu με το αρθρο απο το reddit ειναι δυστυχως μαλλον η πραγματικοτητα.Η ανθρωπινη ζωη στην Κινα εχει ΜΗΔΕΝΙΚΗ αξια, κατι το οποιο φαινεται παντου στους νομους τους, στη συμπεριφορα τους, στη νοοτροπια τους, ειναι απλα αναλωσιμοι. "
Αλλά ναι, έχετε δίκιο, δεν μπορούμε να κρίνουμε απ' αυτά εναν ολόκληρο λαό.:oh::-|

Προς drumsick, δεν θα μπω καν στο τριπάκι να παρεξηγηθώ μιας και είμαι στα όρια της ηλιθιότητας ευαίσθητη κι οταν μου γυρνάει το μάτι γίνομαι όντως εριστική. Παρ' αυτά, δεν θα ήταν καλύτερα να προσέθετες κι εσύ την άποψή σου για το θέμα του θρεντ,μιας και γράφεις που γράφεις, από το να τονίσεις απλά και μόνο το "μαλακισμένο" μου ύφος? :-)

cybernaut
22-10-2011, 04:58
Άκη, αν μια ανάρτηση στο fimes247.blogspot.com ή όπου, είναι ικανή για να κρίνεις μια κοινωνία 2.000.000.000 ανθρώπων, δεν υπάρχει πρόβλημα;

μα σχολίασα ένα περιστατικό που καταδεικνύει τους νομους αυτης της κοινωνιας, η οποια απαρτίζεται απο ανθρωπους κ ας ειναι κ 2 μύρια, ποια η διαφορά? Οτι στους τοσους, δεν μπορει, θα υπαρχουν κ μερικοί καλοί ? Ε ναι !
Αλλά όταν το νομικο πλαισιο της χωρας σου σου λεει μην βοηθησεις γιατι θα το πληρωσεις, δεν μας λεει κατι αυτο για τους ίδιους τους ανθρώπους?
Στην τελική αν το σκεφτεις, ελαφρυντικά για την συμπεριφορά που είδαμε παρέθεσα.
Όχι πως οι δυτικοι πλεον ειμαστε κ τοσο καλυτεροι, κ μεις για κει παμε..

MoRmEnGiL
22-10-2011, 06:23
Makari na htan mono 5-10-15 ta paradeigmata. Egw sygxizomai oxi gia deigmata, alla gia to synolo pou anexete thn katastash sthn shmerinh kina. Gia osous den 3erete gia poia katastash milaw, psaxte to.

Einai hli8io auto pou kanete se auto to 8rent. Asxoleiste me otidhpote allo ektos apo to sygkekrimeno gegonos. Adianohto. Giauto de 8elw oute na 3ekanw to edit oute na symetexw.

Kai greeklish sth mourh.

KoiliaSamprela
22-10-2011, 07:45
χ εκατομμύρια κόσμο που θα κακοποιήσουν με τον χειρότερο τρόπο ενα ζώο προτού το φάνε σχεδόν ζωντανό "γιατί αυτή είναι η κουλτούρα τους" κι αυτό το καθιστά OK.

δεν πάει σε σένα αποκλειστικά , αλλά γενικότερα σε όλους όσους αναφέρουν αυτό το παράδειγμα.

Φανταστείτε πως νιώθουν οι Ινδοί για το πως φερόμαστε στις αγελάδες.
Φανταστείτε πως σκοτώνουν τα κοτόπουλα (εδώ στην Ελλαδάρα), πως κάνουν το φουαγρκά οι Γάλλοι και πως επιδιώκουν "καλύτερη" παραγωγή, την εταιρία τιμπερλαντ ... και αν κάτσω να σκεφτώ σίγουρα πολλά ακόμα.

Με αυτό δεν τους δικαιολογώ , αλλά καλό είναι να βλέπουμε πρώτα την καμπούρα μας :)

χελιδόνι
22-10-2011, 11:58
http://i97.photobucket.com/albums/l204/mitsikeli/th_tumblr_lpugruiMkl1qi5pqn.gif

cybernaut
26-10-2011, 02:11
βλεποντας τις εικονες απο ενα γιουτιούμπι των active member, έπεσα πανω σε δύο που ειναι πολυ γνωστες σε ολους μας..
http://i.imgur.com/a2G9s.jpg http://i.imgur.com/0I0dW.jpg κ τι τυχη ειχε στην συνεχεια ο φοιτητης στην Τιεν Αμεν παλι ολοι γνωριζουμε ε..

SpiritCrusher
26-10-2011, 02:25
κ τι τυχη ειχε στην συνεχεια ο φοιτητης στην Τιεν Αμεν παλι ολοι γνωριζουμε ε..

Πες τα, σκατοράτσα όλοι τους.

Oh wait

http://www.youtube.com/watch?v=xegumqqiQKY

Από την εκπομπή "Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα" (ΝΕΤ 17-11-2010). Διαδηλωτής πέφτει μπροστά σε τανκς της Χούντας την επομένη της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Σε αντίθεση με το γνωστό φοιτητή της πλατείας Τιεν αν Μεν, όπου το τανκ σταμάτησε, το άρμα της Χούντας δεν δίστασε να περάσει πάνω από το διαδηλωτή, ο οποίος ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.

Επίσης η 1η πικ ειναι από Βιετναμ. Τους παίρνει όλους τους εκεί-γύρω-από-Κίνα η μπάλα; Αλλάξτε το σε Asians να είμαστε μέσα :!:

menumission
26-10-2011, 03:23
λάικα (http://y0rkfiles.livejournal.com/127351.html)

VirusXI
26-10-2011, 03:37
Επίσης η 1η πικ ειναι από Βιετναμ. Τους παίρνει όλους τους εκεί-γύρω-από-Κίνα η μπάλα; Αλλάξτε το σε Asians να είμαστε μέσα :!:

Μογγόλοι όλοι και βάρβαροι.

Εγώ δεν είμαι ρατσιστής αλλά πολύ απολίτιστα ζώα αυτοί οι βρωμοΈλληνες.

http://youtu.be/iQ-jzVDRQBM
"The Greek Tragedy" (animal abuse in Greece)

http://greekanimalrescue.com/animals_in_greece_menu.htm

Όλη μέρα πίνουν ούζο και κακοποιούν ζώα. ΟΛΟΙ τους. SRSLY!!!!`1

tamagothi
26-10-2011, 08:02
κ τι τυχη ειχε στην συνεχεια ο φοιτητης στην Τιεν Αμεν παλι ολοι γνωριζουμε ε..
να το πείτε παραέξω όσοι γνωρίζετε, διότι http://en.wikipedia.org/wiki/Tank_Man#Identity_and_fate .

όσο για το πρώτο, δε σ' έκοβα να είσαι με τους βιετκόνγκ, μπράβο.

carheart
26-10-2011, 08:21

μα σχολίασα ένα περιστατικό που καταδεικνύει τους νομους αυτης της κοινωνιας, η οποια απαρτίζεται απο ανθρωπους κ ας ειναι κ 2 μύρια, ποια η διαφορά? Οτι στους τοσους, δεν μπορει, θα υπαρχουν κ μερικοί καλοί ? Ε ναι !
Αλλά όταν το νομικο πλαισιο της χωρας σου σου λεει μην βοηθησεις γιατι θα το πληρωσεις, δεν μας λεει κατι αυτο για τους ίδιους τους ανθρώπους?
Στην τελική αν το σκεφτεις, ελαφρυντικά για την συμπεριφορά που είδαμε παρέθεσα.

Ναι, σε ρωτώ αν έχεις διαβάσει το νομικό πλαίσιο ο ίδιος, ή αν διαβάζεις troktiko.blogspot για ενημέρωση, δεν γίνονται όλα με διηγήσεις

το επιχείρημα με τις φωτογραφίες και τα τανκς υπήρξε αστείο, καλύτερα να έλεγες πως ο νοστράδαμος είχε πει πως θα επικρατήσουν στο τέλος οι κίτρινοι άνθρωποι, περισσότερη ουσία θα είχε

Επίσης δείχτε μου ένα μέρος που υπάρχει σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή, και να βρίσουμε όλοι μαζί την κίνα μετά. Στα εργοστάσια του Αμπράμοβιτς στην Ισλανδία; Στο ιατρικό σύστημα της Αμερικής; Στην Μέση Ανατολή ίσως; Στην Αφρική; Στην Ιταλία του Μπερλουσκόνι; Στην Γαλλία του Σαρκοζί; Στην Μητέρα του Πολιτισμού ΕΛΛΑΔΑ μήπως;

όλα τα υπόλοιπα είναι καθαρός ρατσισμός με κάποιες ψευδομάσκες "ανθρωπιάς". Δεν κρίνεις δύο δισεκατομμύρια ανθρώπους από το νομοθετικό τους σύστημα, από δύο βίντεος στο youtube, και από κάποιες -μη ιδιαίτερα φιλοζωικές, έστω- διατροφικές συνήθειες μιας μερίδας κατοίκων της. Ως δυτικός έχεις κάνει δέκα φορές χειρότερα, έχεις ταλαιπωρήσει τα παιδιά των κινέζων 30 φορές περισσότερο, έχεις πάρει παπούτσια που κάνουν δέκα κινέζικες αγορές στην ομόνοια μόνα τους

Μορμεγκιλ, καλύτερα θα είναι ούτε να "ξεκάνεις" το edit, αλλά ούτε και να συμμετάσχεις περαιτέρω

FIXXXER
26-10-2011, 08:48
Ισοπεδωτικο ποστ. Κυριολεκτικα δηλαδη.

Ελα ρε καρχαρτ που οσα εγραψες ειναι το ιδιο πραγμα. Το θεμα ειναι μια κοινωνια (και καθε κοινωνια) να μπορει να προοδευει και οι συνθηκες ζωης να ειναι καλυτερες για τους περισσοτερους αν οχι ολους. Σε λιγο θα μας πεις οτι το καθεστως στην Κινα ειναι παραδεισος και δε διαφερει σε τιποτα απο τα καθεστωτα του "δυτικου" κοσμου. Και καποια στιγμη αυτη η μεταφορα και προκληση τυψεων για τα κινεζικα προιοντα πρεπει να σταματησει, πιο ακυρο επιχειρημα δεν υπαρχει σε αυτες τις κουβεντες.

Harbinger of Death
26-10-2011, 12:32
Οφτόπικ; Είπε ο κάρχαρτ για το καθεστώς; Δύο δισεκατομμύρια ανθρώπους λέει δεν μπορείς να πεις ζώα με λίγα στοιχεία.

BibleBlackBird
26-10-2011, 14:59

Ναι, σε ρωτώ αν έχεις διαβάσει το νομικό πλαίσιο ο ίδιος, ή αν διαβάζεις troktiko.blogspot για ενημέρωση, δεν γίνονται όλα με διηγήσεις

το επιχείρημα με τις φωτογραφίες και τα τανκς υπήρξε αστείο, καλύτερα να έλεγες πως ο νοστράδαμος είχε πει πως θα επικρατήσουν στο τέλος οι κίτρινοι άνθρωποι, περισσότερη ουσία θα είχε

Επίσης δείχτε μου ένα μέρος που υπάρχει σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή, και να βρίσουμε όλοι μαζί την κίνα μετά. Στα εργοστάσια του Αμπράμοβιτς στην Ισλανδία; Στο ιατρικό σύστημα της Αμερικής; Στην Μέση Ανατολή ίσως; Στην Αφρική; Στην Ιταλία του Μπερλουσκόνι; Στην Γαλλία του Σαρκοζί; Στην Μητέρα του Πολιτισμού ΕΛΛΑΔΑ μήπως;

όλα τα υπόλοιπα είναι καθαρός ρατσισμός με κάποιες ψευδομάσκες "ανθρωπιάς". Δεν κρίνεις δύο δισεκατομμύρια ανθρώπους από το νομοθετικό τους σύστημα, από δύο βίντεος στο youtube, και από κάποιες -μη ιδιαίτερα φιλοζωικές, έστω- διατροφικές συνήθειες μιας μερίδας κατοίκων της. Ως δυτικός έχεις κάνει δέκα φορές χειρότερα, έχεις ταλαιπωρήσει τα παιδιά των κινέζων 30 φορές περισσότερο, έχεις πάρει παπούτσια που κάνουν δέκα κινέζικες αγορές στην ομόνοια μόνα τους

Μορμεγκιλ, καλύτερα θα είναι ούτε να "ξεκάνεις" το edit, αλλά ούτε και να συμμετάσχεις περαιτέρω

Δεν διαφωνω για το 'συμπερασμα με ενα δυο βιντεο κλπ' αλλα στην περιπτωση της Κινας ειναι πολυ ξεκαθαρα. Ειτε παρεις τις καταπιεσεις μειωνοτητων (πχ Θιβετιανων), το 'χουκου' συστημα με τις δηλωσεις οικογενειακων μελων, θανατων, ο νομος του ενος παιδιου.
Μετα στα εργασιακα, η παντελως ελλειψη ανεξαρτητου συνδικατου, (εφοσον υπαρχουν μονο 2-3 κρατικα), η νομενκλατουρα στην αγροτικη καλλιεργεια και οι καταπιεσεις των μικρων ιδιωτων.
Βεβαια και οι θανατικες ποινες και βασανιστηρια.

Δηλαδη δεν μπορεις ακριβως να χρησιμοποιεις το επιχειρημα 'ο δυτικος που ταλαιπωρει καθε κινεζο' οταν η ιδια η κινα βλεπει το δυναμικο της και την καθε προσωπικοτητα ως σκουπιδι.

ikonoklast
26-10-2011, 15:17
Σε λιγο θα μας πεις οτι το καθεστως στην Κινα ειναι παραδεισος και δε διαφερει σε τιποτα απο τα καθεστωτα του "δυτικου" κοσμου.
Πιο πολύ είπε ότι τα καθεστώτα του δυτικού κόσμου (βγάλε τα εισαγωγικά, βλάκα) δεν σέβονται τόσο την ανθρώπινη ζωή όσο θέλετε να παρουσιάσετε και η απόσταση από την Κίνα δεν είναι είναι δα και τόσο μεγάλη.

Και καποια στιγμη αυτη η μεταφορα και προκληση τυψεων για τα κινεζικα προιοντα πρεπει να σταματησει, πιο ακυρο επιχειρημα δεν υπαρχει σε αυτες τις κουβεντες.
Είναι ένα εξαιρετικό επιχείρημα. Το ότι εσύ έχεις χτίσει μια παραγωγή που πατάει ανθρώπους αλλά τους κρύβει πίσω από την κουρτίνα δείχνει πολλά για το πόσο σέβεσαι την ανθρώπινη ζωή.

BlaBlaBla, έκανες ένα ποστ όπου χρησιμοποίησες την έκφραση «η ίδια η κίνα». Μην ξαναποστάρεις.

cybernaut
26-10-2011, 15:44
[QUOTE=cybernaut;1142515]το επιχείρημα

δεν υπάρχει κανένα επιχείρημα διότι πολύ απλά δεν προσπαθώ να αποδειξω κατι. Την γνωμη μου προσπαθω να εκφρασω, ως ανθρωπος, πανω σε αυτα που βλεπω. Όλα τα άλλα ειναι παπαρολογίες. Αν πιστευετε ειλικρινα πως δεν υπαρχουν διαφορες στις ρατσες στο ανθρωπινο ειδος -οπως υπαρχουν σε ολα τα ειδη της φυσεως- με γεια σας με χαρα σας. Δεν παω να βγαλω ουτε τον εαυτο μου ανωτερο ουτε τους δυτικους ουτε τπτ παρόμοιο.
κ οι αντιδράσεις σας ειναι τοσο προβλεπομενες οσο η γκομενα που λεει την ωρα στο 141.

menumission
26-10-2011, 15:48
14814 έχει γίνει τώρα

cybernaut
26-10-2011, 15:50
κ να ένα παράδειγμα δυτικου 'ανθρωπου' που ειναι τρις χειροτερος από κιονεζο

menumission
26-10-2011, 15:55
μου πληγώνεις τα αισθήματα τώρα, τι προσβολή κι αυτή να με πεις χειρότερο κι απο κινέζο, ωιμέ ωιμέ, και μάλιστα τρις :moutza:
με σινική μελάνη: Ω ΠΟΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΣ

ikonoklast
26-10-2011, 15:57
δεν υπάρχει κανένα επιχείρημα διότι πολύ απλά δεν προσπαθώ να αποδειξω κατι. Την γνωμη μου προσπαθω να εκφρασω, ως ανθρωπος, πανω σε αυτα που βλεπω. Όλα τα άλλα ειναι παπαρολογίες.

Πάντα υπάρχει επιχείρημα όταν εκφράζεις τη «γνώμη σου σε αυτά που βλέπεις». Διάβασε σχετικά Αριστοτέλη Λογικά, o Μέγας Έλλην Φιλόσοφος το είπε πρώτος :!:

cybernaut
26-10-2011, 16:06
θες να μου πεις πως : γνώμη = επιχείρημα ?
Αφιβάλλω. Γνωμη ειναι η προσωπικη άποψη, επιχείρηματα αυτά απου αντλείς απο διαφορες τεκμηριωμενες πηγες προς υπεράσπιση της γνώμης σου.. δεν με νοιαζει αυτο το τελευταιο.
Δεν εχω διαβασει καθολου Αριστοτελη.

menumission
26-10-2011, 16:08
(κακήν) (http://www.livepedia.gr/index.php/%CE%9A%CE%B1%CE%BA%CE%AE%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%BA%CF%8E%CF%82) κακώς (http://teflon.wordpress.com/2009/11/03/%CE%BF-%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%AC/)

Deggial
26-10-2011, 16:11
Αν πιστευετε ειλικρινα πως δεν υπαρχουν διαφορες στις ρατσες στο ανθρωπινο ειδος -οπως υπαρχουν σε ολα τα ειδη της φυσεως- με γεια σας με χαρα σας.

Συγγνώμη, αλλά τις ράτσες στα ζώα μάλλον μόνο εσύ τις βλέπεις. Στην βιολογία δεν ταξινομούμε κανένα είδος σε ράτσες και, γενικά, η έννοια της ράτσας δεν έχει καμία αξία για την επιστημονική κοινότητα.

VirusXI
26-10-2011, 16:13
Οι απόψεις από κάπου διαμορφώνονται, άποψη χωρίς πληροφορία δεν γίνεται. Αν συνέβαινε αυτό η Προπαγάνδα ως τακτική δεν θα είχε ισχύ, έχει όμως γιατί πατάει πάνω στην επιρροή των ανθρωπώνε.

Έαν οι πηγές/πληροφορίες κάποιων αντλούνται από κάτι on-news, tromaktika και τέτοιες πίπες, χωρίς να φιλτράρονται από μία στοιχειώδη λογική (του βάθους 1+1=2), ε οκ, ανάλογες θα είναι και οι απόψεις.

ikonoklast
26-10-2011, 16:42
Θα γίνω λίγο Deggial γιατί μπορώ.

θες να μου πεις πως : γνώμη = επιχείρημα ?
Αφιβάλλω. Γνωμη ειναι η προσωπικη άποψη, επιχείρηματα αυτά απου αντλείς απο διαφορες τεκμηριωμενες πηγες προς υπεράσπιση της γνώμης σου.. δεν με νοιαζει αυτο το τελευταιο.
Δεν εχω διαβασει καθολου Αριστοτελη.

Όχι, δεν λέω αυτό. Λέω ότι ακόμα και αν δεν το κατάλαβες ανέπτυξες ένα επιχείρημα. Έκανες έναν ισχυρισμό για τους κινέζους και στην συνέχεια τον στοιχειοθέτησες (με πολύ αστείο τρόπο είναι η αλήθεια) πάνω σε δύο φωτογραφίες που βρήκες σε «ένα γιουτιουμπ των ακτιβ μεμπερ». Η «γνώμη σου πάνω σε αυτά που βλέπεις» θα περιοριζόταν στο να πεις ότι οι εικόνες είναι φρικιαστικές ή κάτι τέτοιο.

Παρεμπιπτόντως, τον κρυφορατσισμό σου μπορεί να τον κάνει ανέκδοτο ακόμα και μωρό παιδί. Η πρώτη φωτογραφία είναι πασίγνωστη φωτογραφία του Eddie Addams στον πόλεμο του Βιετναμ (http://en.wikipedia.org/wiki/File:Nguyen.jpg). Αφ' ενός οι ωμότητες της επέμβασης των δυτικών αμερικανών στον αυτό πόλεμο διαγράφουν οτιδήποτε προσπαθείς να πεις (κάποιος θα σου έλεγε ότι 25 μόλις χρόνια πριν οι αμερικανοί ισοπέδωναν δύο ολόκληρες πόλεις με ατομικές βόμβες). Αφ' ετέρου, οι άνθρωποι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΕΖΟΙ... ΕΙΝΑΙ ΒΙΕΤΝΑΜΕΖΟΙ. Το background σκεπτικό προφανώς έχει να κάνει με το «όλοι οι κιτρινιάρηδες μοιάζουνε».

Η δεύτερη φωτογραφία απεικονίζει μάλλον την πιο clean-cut και ευχάριστη ιστοριούλα ενάντια στο κινεζικό κομμουνιστικό καθεστώς. Μπορεί κάποιος να σου αναφέρει άλλες δέκα, εκατό φορές πιο φρικαλέες και φυσικά άλλες χίλιες μπορεί να σου βρεί σε αντίστοιχα δυτικά καθεστώτα.

ikonoklast
26-10-2011, 16:58
Στο θέμα που συζητάτε, δε μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι κάνουνε τις κυρίες και το φέρνουν απο δω κι απο κει και δε βγαίνουν να πούνε το σωστό.

Ότι δηλαδή ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΟΜΟΥΡΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΣ, ΕΙΤΕ ΤΡΩΝΕ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ, ΕΙΤΕ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΤΣΟΝΤΕΣ ΜΕ ΧΤΑΠΟΔΙΑ, ΕΙΤΕ ΓΥΡΝΑΝΕ ΞΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΚΑΣΤΡΑ ΤΟΥ ΤΑΚΕΣΙ ΚΛΠ, ΕΙΤΕ ΑΦΗΝΟΥΝΕ ΔΙΧΡΟΝΑ ΝΑ ΣΦΑΔΑΖΟΥΝΕ. Αστοδιάλο με τους σιχαμένους :!:

GG*
26-10-2011, 17:08
λιγα τα λογια σου για τον τακεσι
μην σου ξουρισω την φαβοριτα γιεγιε

menumission
26-10-2011, 17:13
it's all greek to me (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?18112-tatouaz.&p=1072749&viewfull=1#post1072749)

cybernaut
26-10-2011, 17:39
γιατί όλοι κάνουνε τις κυρίες

ολοι ξεκινανε με το 'ειμαι φουλ αντιρατσιστης, αλλα..' ακριβως για να αποφυγουν τις αντιδρασεις που εγω λαμβανω. Πιο σιχαμενο πραγμα απο το να εισαι με το στανιο politically correct δεν υπαρχει.
Σεξιστες, ρατσιστες κλπ, ειμαστε ολοι μεχρι τον βαθμο που μας το επιτρεπει η συνειδηση μας.
Το να μην λες τα πραγματα με το ονομα τους ομως ειναι ηλιθιοτητα. κ στα @@ μας κ ο καθε cybernaut, εδω μιλαμε για ενα συγκεκριμενο περιστατικο, δεν βγαζετε καποιο συμπερασμα απο αυτο που ειδατε?

menumission
26-10-2011, 17:51
hélas, είσαι hella sottish πως το λεν' ελληνικά πια

FIXXXER
26-10-2011, 18:44
Σε λιγο θα μας πεις οτι το καθεστως στην Κινα ειναι παραδεισος και δε διαφερει σε τιποτα απο τα καθεστωτα του "δυτικου" κοσμου.
Πιο πολύ είπε ότι τα καθεστώτα του δυτικού κόσμου (βγάλε τα εισαγωγικά, βλάκα) δεν σέβονται τόσο την ανθρώπινη ζωή όσο θέλετε να παρουσιάσετε και η απόσταση από την Κίνα δεν είναι είναι δα και τόσο μεγάλη.

Και καποια στιγμη αυτη η μεταφορα και προκληση τυψεων για τα κινεζικα προιοντα πρεπει να σταματησει, πιο ακυρο επιχειρημα δεν υπαρχει σε αυτες τις κουβεντες.
Είναι ένα εξαιρετικό επιχείρημα. Το ότι εσύ έχεις χτίσει μια παραγωγή που πατάει ανθρώπους αλλά τους κρύβει πίσω από την κουρτίνα δείχνει πολλά για το πόσο σέβεσαι την ανθρώπινη ζωή.

Δεν τα βγαζω τα εισαγωγικα, ειναι εκει για καποιο σκοπο. Το μυαλο σου εχει δεχθει παρομοια (αν οχι μεγαλυτερη) προπαγανδα για τον "δυτικο" κοσμο με αυτην που εχουν δεχθει αυτοι τους οποιους χλευαζεις στο παρον θρεντ για την συμπεριφορα τους απεναντι στους Κινεζους. Το ειπα και στο προηγουμενο ποστ, αν εσυ θεωρεις οτι η Κινα του 2011 ειναι σαν κοινωνια "ε μωρε τα ιδια πραγματα πανω κατω κομψι κομψα" με τις υπολοιπες κοινωνιες που ανεφερε ο καρχαρτ, και επιπροσθετως κι αυτες μεταξυ τους, τι να σου πω. Μπραβο :!:

Οσον αφορα το δευτερο σκελος, δεν ειμαι υπευθυνος για τις πραξεις των αλλων, παρα μονο για τις δικες μου, και τις δικες μου ιδεες. Αν εσυ ή ο οποιοσδηποτε θεωρει οτι καθε φορα που περπαταμε με τα παπουτσια μας τα οποια τα πηραμε απο την ταδε εταιρια ή με το καινουριο μας σενιο πουλοβερακι και αυτο σκοτωνει AS WE SPEAK τρια κινεζικα παιδακια απο την πολλη δουλεια, αυτο ειναι μια δικη σου αντιληψη, καθυστερημενη οσο δεν παει. Με βαση αυτη τη λογικη, θα πρεπε να κυκλοφορουμε ολοι γυμνοι και να μην εχει κανενας μας ηλεκτρονικο υπολογιστικο συστημα.

Ο σκοπος δεν ειναι να μη φοραμε το ταδε ρουχο επειδη προερχεται απο κινεζικη βιομηχανια στην οποια δουλευουν 7χρονα κινεζακια οσο τα βιαζουν 4 αραπηδες για 14 noodles την ημερα, το θεμα ειναι αυτη η εικονα να αλλαξει σε μεγαλη κλιμακα, να μη γινεται αυτο ΚΑΘΟΛΟΥ, κι οχι να κανουμε τα παιδακια 231 εκατομμυρια απο 232 εκατομμυρια, αν και ειναι μια αρχη αυτο. Αν σε βοηθαει να κοιμασαι τα βραδια βεβαια το οτι σημερα περπατησες με παντοφλες και κανεις δε βασανιστηκε εξαιτιας σου, ξανα μπραβο :!:

ikonoklast
26-10-2011, 19:49
Καταρχήν δεν ξέρω αν θα σου φανώ καραγκιόζης, νούμερο, προκλητικός [* (http://www.youtube.com/watch?v=BsAo3z3lmnU)] αλλά πραγματικά δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά κάποιον που μου λέει για το «μυαλό μου που έχει δεχθεί προπαγάνδα» για το οτιδήποτε.

Αλήθεια, μπλοκάρω αυτόματα. Και αυτό συμβαίνει γιατί κατα κύριο λόγο μιλάμε με λόγια σταράτα και δεν είναι «προπαγάνδα» να σου αναφέρει κάποιος δέκα παραδείγματα όπου δεν υπάρχει σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή. Στον δυτικό κόσμο. Ο carheart πολύ γλυκά ανέφερε κάποια, τα εργοστάσια του Αμπράμοβιτς στην Ισλανδία, το ιατρικό σύστημα στην Αμερική, την Ιταλία του Μπερλουσκόνι, την Σαουδική Αραβία και την Άπω Αφρική. Ο καθένας που βλέπει και διαβάζει γύρω του μπορεί να σου προσθέσει άλλα διακόσα. Εγώ ας πούμε, θα σε ρωτήσω, είναι σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή να βυθίζεις εν ψυχρώ ένα πλοίο γεμάτο μετανάστες στα ανοιχτά [ιταλία]; Το να πυρπολείς άστεγους σαν νυχτερινό χόμπι πλουσιόπαιδων; [γαλλία] Το να πετροβολείς μέχρι θανάτου γυναίκες για μοιχεία; [Μ.Ανατολή - Αφρική και παντού]. Το να λυντσάρεις αλλοδαπούς μέσα στα βαγόνια του μετρό και οι επιβάτες να επευφημούν; [ρωσία] Το να αφήνεις κατοίκους της ίδιας σου της χώρας να πνιγούν μέσα στα σκατά τους απλώς και μόνο επειδή είναι μαύροι και low-class; [ΗΠΑ-τυφώνας κατρίνα] Το να εισβάλλεις με στρατιωτική επέμβαση σε 2 χώρες μέσα σε 5 χρόνια και να ρημάζεις τα πάντα χρησιμοποιώντας γελοία προσχήματα; [ΗΠΑ και 9-10 σύμμαχοι].

Είναι όλα αυτά τα σκατά αρκετά για να βγάλει κάποιος συμπεράσματα ΣΥΝΟΛΙΚΑ για τις κοινωνίες στις οποίες εμφανίζονται; Όχι, είναι πολύ πιο περίπλοκο.

Χρήζει κάθε κοινωνία ανάλογα με την ιστορική της φάση και τις ειδικές συνθήκες ξεχωριστή ανάλυση από τις άλλες κοινωνίες; Σίγουρα.

Η Κίνα είναι μια τέτοια κοινωνία; Ναι, αμέ!

Για το δεύτερο που σου είπα νιώθω πως τον χρόνο που θα χρειαστώ για να στο εξηγήσω μπορώ να τον αφιερώσω σε άλλα πράγματα. Να πλέξω για παράδειγμα 14 σένια πουλοβεράκια.

Agoraphobic_S.I.
26-10-2011, 20:05
Κι όμως, κάποτε στην Κίνα υπήρξαν κάποιοι που η μισή μας καρδιά βρισκόταν μαζί τους.
Τι απέγιναν;

Caffrey
26-10-2011, 20:06
Καταρχήν δεν ξέρω αν θα σου φανώ καραγκιόζης, νούμερο, προκλητικός [* (http://www.youtube.com/watch?v=BsAo3z3lmnU)] αλλά πραγματικά δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά κάποιον που μου λέει για το «μυαλό μου που έχει δεχθεί προπαγάνδα» για το οτιδήποτε.

Αλήθεια, μπλοκάρω αυτόματα. Και αυτό συμβαίνει γιατί κατα κύριο λόγο μιλάμε με λόγια σταράτα και δεν είναι «προπαγάνδα» να σου αναφέρει κάποιος δέκα παραδείγματα όπου δεν υπάρχει σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή.

Ναι αλλα ρε συ ικόνοκλαστ, όποτε σε συμφέρει είσαι με τη κλασσική λογική, και λέω επιχειρήματα και όχι στα αντχόμινεμ, και όποτε δέν, είσαι με τον μαρκσιζμός του "δε μας νοιάζουν τα επιχειρήματα, όλαυτά είναι αστικά κόλπα αποπροσανατολισμού. Έτσι κιαλλιώς αυτοί ελέγχουν τι κυκλοφορεί σε πληροφορία! Το κάναν οι κακοί? Σκατά στους κακούς!". Στο κάτω κάτω όλοι αυτοί οι ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ δεν έχουν σχηματίσει λάθος συνειδήσεις και αντιλήψεις μέσω προπαγάνδας?? Και η δεξια επιχειρήματα δε λέει?
Οπότε μή τσινάς όταν σου λένε οτι έχεις υποστεί πλύση εγκεφάλου. Λες ακριβώς το ίδιο για όσους δε συμφωνούν μαζί σου. Εκτός απο τις φορές που τους λές απλά ηλίθιους δηλαδή..!

Caffrey
26-10-2011, 20:12
Ο σκοπος δεν ειναι να μη φοραμε το ταδε ρουχο επειδη προερχεται απο κινεζικη βιομηχανια στην οποια δουλευουν 7χρονα κινεζακια οσο τα βιαζουν 4 αραπηδες για 14 noodles την ημερα, το θεμα ειναι αυτη η εικονα να αλλαξει σε μεγαλη κλιμακα, να μη γινεται αυτο ΚΑΘΟΛΟΥ, κι οχι να κανουμε τα παιδακια 231 εκατομμυρια απο 232 εκατομμυρια, αν και ειναι μια αρχη αυτο. Αν σε βοηθαει να κοιμασαι τα βραδια βεβαια το οτι σημερα περπατησες με παντοφλες και κανεις δε βασανιστηκε εξαιτιας σου, ξανα μπραβο :!:

Το λές σε ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ αυτό, που λέει ακριβώς αυτό το πράγμα χρόνια τώρα. Είσαι χαζός?

Caffrey
26-10-2011, 20:12
Αγκοραφόμπικ, άντε γαμήσου κιεσύ.

Agoraphobic_S.I.
26-10-2011, 20:27
Δε γαμιέμαι, το κόμμα λέει όχι!

ikonoklast
26-10-2011, 20:36
Caffrey: είσαι απλά ηλίθιος/έχεις υποστεί πλύση εγκεφάλου.

Agoraphobic_S.I.: Φυσικά λέει όχι, άμα γίνει κάνα ατύχημα και τεκνοποιήσεις ντουβάρια κωλόφρικα δε συμφέρει κανέναν.

Agoraphobic_S.I.
26-10-2011, 20:42
Συμφέρει εμένα, θα σε ΚΑΙΩ ΖΩΝΤΑΝΟ σε απεργίες μαζί με τα παιδιά μου.

FIXXXER
26-10-2011, 20:52

Το λές σε ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ αυτό, που λέει ακριβώς αυτό το πράγμα χρόνια τώρα. Είσαι χαζός?
Ναι.

Εχει πλακα να μου λεει ο ικονοκλαστ να μην του λεω οτι εχει υποστει πλυση εγκεφαλου γιατι μπλοκαρει το μυαλο του, οταν ΟΛΑ του τα ποστς στο πολιτιξ εχουν ακριβως την ιδια συμπεριφορα προς αλλους χρηστες. Και μετα για να μου ακυρωσει την πλυση εγκεφαλου μου αραδιαζει 10 παραδειγματα (τα οποια εχει ηδη αναφερει ο καρχαρτ) για να δειξει το απολυτως τιποτα. Λες και δεν ξερουμε οτι το ανθρωπινο γενος ειναι σκατα και πως ολες οι χωρες του κοσμου εχουν κανει πραγματα για τα οποια θα πρεπε να ντρεπονται. Ουσιαστικα δηλαδη, "ναι μωρε εκανε αυτο η Κινα, αλλα σαμπως δεν εχουν κανει εκεινο και το αλλο οι ΗΠΑ, η Γερμανια, η Ελλαδα?". Φοβερο επιχειρημα.

carheart
26-10-2011, 22:49
ακριβώς για αυτό φίκσκσκσκσερ ένα "ante gamitheite re kinezoi. srsly" είναι ένα γελοίο σχόλιο, μια ηλίθια σκέψη, ένα ηλίθιο επιχείρημα, είναι ένα δέντρο μέσα σε ένα δάσος το οποίο δεν θα καεί ποτέ, αντιπροσωπεύει την ανθρώπινη ηλιθιότητα επάξια

κανείς δεν είπε "ωωω κινέζοι, κάτσε να πάρω μια πίπα", δεν είναι κάπως προφανές αυτό;

00i00
27-10-2011, 02:23
παρακολουθω εδω και μερες το ερ ανημπορος να πληκτρολογησω καν...αλλα εδω μεσα η μαλακια ξεχειλιζει απο τα αυτια....

απο την μια εχεις ''αγαναΧτησμενους ΝΕΟπολιτες'' που εχουν χτισει πραγματικοτητα μεσα απο τελεορασις κλπ κι απο την αλλη εχεις τους αυτους που βριζουν τους τετοιους ντε τους κακους μεσα στην αριστερα αλλα προπονουντε για τετοιανοι στο μελλον

ικονοχλατς σκασε ρε μαλακα...απλα σκασε, λες ενα καλο πραμα και το βαπτιζεις ωσαν λουκουμας μεσα στο μελι της παραταξιακης παπαριας (δεν ξερω πως αλλιως να το πω)
αγκοραφομπικ...εχεις προβλημα δικε μου και δεν εχει να κανει με την πολιτικη αλλα με τα υδραυλικα σου

περι κινας κλπ
παλια (οχι και τοσο, πριν κανα πενηνταρι χρονια...) τα ''χαλασμενα'' παιδια τα βαζαν σε ενα σεντονι το στριβαν και το βαρουσαν στο ντουβαρι...τα σκοτωναν οπως τα γατια δηλαδη
και αααντε οι κινεζοι ειναι δρακονιανοι...εμεις που εφηβραμε τις επιστημες τι δικαιολογια εχομε?

ikonoklast
27-10-2011, 02:26
Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι «το μέλι της παραταξιακής παπαριάς» και αν το μαντεύω, δε βλέπω που έκανα κάτι τέτοιο στο θρεντ.

00i00
27-10-2011, 02:31
το μελι ειναι το μουνοζουμο μαναμ οπου ολα καταληγουν η στην ουσια ιδια αποψις απλα διασπασμενη σε μικρα μικρα πραματακια μικροσκοπικα και ανωδυνα, που γινονται οδηνηρα ομως οταν συνασπιζονται και καμνουν μια δυναμις

μη με παρεγηγεισεις...δεν περιεγραψα κατι καλο...τον ρομπορισμο του κκε περιεγραψα...

ikonoklast
27-10-2011, 02:37
Δεν σε παρεξήγησα, απλά ρώτησα που τα δες όλα αυτά σε ένα θρεντ όπου λέω στο φίλο σου τον Άκη την ελληνική αλφαβήτα και προσπαθώ να εξηγήσω στον φίξερ γιατί είναι ηλίθιος. Χάνω τον χρόνο μου δηλαδή.

00i00
27-10-2011, 02:47
δεν ειναι φιλος μου...σαλτα γαμησου αρχιδι

00i00
27-10-2011, 03:26
και γενικα ρε παπαρακια...σαλτα γαμηθητε να πουμε, γενικα
σας καηκαν τ'αρχιδια για το ημιβρεφος, μια πορδη αφησατε και μετα επιστρεψατε στο γκεημ σας...ΖΩΑ

για τους περισσοτερους απο εσας ο μαρξισμος ειναι μια ασκηση, κατι σαν γυμνασιο μεχρι να βγαλετε το ταδε
μετα σας ξερουε....πασοκ και δεος

ikonoklast
27-10-2011, 03:41
Είπα να μη το συνεχίσω γιατί έχεις τις μαύρες σου.

Αλλά γελάω. Γιατί για σένα τι είναι ο μαρξισμός ρε μιμιν;

FIXXXER
27-10-2011, 05:22
ακριβώς για αυτό φίκσκσκσκσερ ένα "ante gamitheite re kinezoi. srsly" είναι ένα γελοίο σχόλιο, μια ηλίθια σκέψη, ένα ηλίθιο επιχείρημα, είναι ένα δέντρο μέσα σε ένα δάσος το οποίο δεν θα καεί ποτέ, αντιπροσωπεύει την ανθρώπινη ηλιθιότητα επάξια

κανείς δεν είπε "ωωω κινέζοι, κάτσε να πάρω μια πίπα", δεν είναι κάπως προφανές αυτό;

Μαλλα λογια να αγαπιομαστε, σχολιασα εγω τον τιτλο του θρεντ ή το αρχικο ποστ (το οποιο δεν ειδα καν) σε οποιαδηποτε στιγμη?

Ικονοκλαστ, ελα μωρε μλκ που θεωρεισαι και εξυπνος ωστε να λες τους αλλους ηλιθιους. Εισαι απο τα πλεον κολλημενα ξεροκεφαλα ατομα εδω μεσα, χωρις καμια ελπιδα κατανοησης της οποιαδησποτε αντιθετης αποψης, νομιζεις οτι ξερεις τα παντα και νομιζεις πως η αποψη σου για τα παντα ειναι πληρως τεκμηριωμενη και σωστη, κι ενω σε πολλα θεματα λες ενα ματσο μαλακιες και τιποτα αλλο. Ασε μας καλε μου ανθρωπε βραδιατικΟ, που θα εξηγησεις ΕΣΥ σε μενα το γιατι ειμαι ηλιθιος.

00i00
27-10-2011, 05:41
Είπα να μη το συνεχίσω γιατί έχεις τις μαύρες σου.

Αλλά γελάω. Γιατί για σένα τι είναι ο μαρξισμός ρε μιμιν;
εχω ενα εξωξ....
ο μαρξισμος μου δεν ηταν εσυ μαναμ

προφανως οχι η δικιας αποψις για το λεηαουττ μπρο....νρρρριλ μα μαν ντριιιιιιλ

cybernaut
28-10-2011, 14:15
Κι όμως, κάποτε στην Κίνα υπήρξαν κάποιοι που η μισή μας καρδιά βρισκόταν μαζί τους.
Τι απέγιναν;

να μαθαινουν οι νεότεροι

http://www.youtube.com/watch?v=Ht4O0JMBz0E

VirusXI
28-10-2011, 17:03
την-χτύπησαν-και-την-άφησαν-να-πεθάνει-στο-δρόμο (http://www.iefimerida.gr/news/23792/την-χτύπησαν-και-την-άφησαν-να-πεθάνει-στο-δρόμο)
ante gami8eite ellines. srsly. αν και δεν είμαι ρατσιστής.

freak brother
28-10-2011, 17:10
δεν ξαναγοραζω ελληνικο λαδι.

GraveMiasma
28-10-2011, 18:36
την-χτύπησαν-και-την-άφησαν-να-πεθάνει-στο-δρόμο (http://www.iefimerida.gr/news/23792/την-χτύπησαν-και-την-άφησαν-να-πεθάνει-στο-δρόμο)

milame gia to site pou exei tis exhs eidhseis ?

http://www.iefimerida.gr/news/23784/%CE%B1%CF%83%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CF%80%CF%84%CE%B1-%CF%83%CE%AD%CE%BE%CE%BF%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%8C%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CF%80%CF%81%CF%8E%CE%B7%CE%BD-%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%AF%CE%B8%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B1

Harbinger of Death
28-10-2011, 21:58
http://www.iefimerida.gr/news/23789/μαστρωπός-μετέφερε-ανήλικες-με-φορτηγάκι-που-είχε-επιγραφή-«βανάκι-με-πόρνες»

tssks
28-10-2011, 22:24
http://www.iefimerida.gr/news/23789/μαστρωπός-μετέφερε-ανήλικες-με-φορτηγάκι-που-είχε-επιγραφή-«βανάκι-με-πόρνες»
http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/hauler-660.jpg :touched:

VirusXI
29-10-2011, 00:36

milame gia to site pou exei tis exhs eidhseis ?

http://www.iefimerida.gr/news/23784/%CE%B1%CF%83%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CF%80%CF%84%CE%B1-%CF%83%CE%AD%CE%BE%CE%BF%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%8C%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CF%80%CF%81%CF%8E%CE%B7%CE%BD-%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%AF%CE%B8%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B1

δε μιλάμε για το site αλλά για την είδηση, πες μου ότι πρώτη φορά ακούς τέτοιο πράγμα στην πολιτισμένη ελλαδίτσα. ε κι όχι μόνο.
αλλά μη ξεφεύγουμε απ'το πόιντ: το να διαβάζεις μια είδηση και γενικοποιείς αυτό που νιώθεις για τον δράστη(ες) σε άποψη για έναν ολόκληρο πληθυσμό, ε, δεν τιμά το IQ σου. και είσαι ρατσιστής ναι.

καλά ας ξεφύγουμε απ'το πόιντ.

http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/hauler-660.jpg :touched:

http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/imagecache/node_image660/hohaulertwitter-660.jpg

GraveMiasma
29-10-2011, 02:07
«Γαμ..το, δουλεύω υπερωρίες μεταφέροντας αυτές τις πόρνες».

electra
29-10-2011, 03:38
Το βιντεακι εδειχνε κατι απεχθες, καταδικαστεο, απανθρωπο, κτηνωδες. ΟΚ
Το μποτομ λαιν της συζητησης ομως ποιο ειναι;
Το αυταποδεικτο της αξιας της ανθρωπινης ζωης και μαλιστα ανα τον κοσμο; Θεωρω πως ειτε αρνουμαστε να αποδεχτουμε την πραγματικοτητα ειτε -ακομα χειροτερα- εχουμε αγνοια.
Ωραια η οικουμενικη διακηρυξη των ανθρωπινων δικαιωματων αλλα ακομα και στο δυτικο κοσμο που εχουν κατοχυρωθει και καλα ασφαλιστικες δικλειδες υπαρχουν παμπολλα παραδειγματα που αποδεικνυουν το ακριβως αντιθετο. Μην επεκταθουμε στη θεωρια των 2/3 και στο τι μας εχει διδαξει η ιστορια.
Αληθεια, τι αξιζει για εσας μια ανθρωπινη ζωη;

Amnesiac.
29-10-2011, 03:42
Με μουνί ή χωρίς;

GraveMiasma
29-10-2011, 04:03
me mouni einai rhtorikh erwthsh

FIXXXER
29-10-2011, 09:17

Τι ερωτηση ειναι αυτη?

Τι σχεση εχει η θεωρια των δυο τριτων εν προκειμενω?

KoiliaSamprela
29-10-2011, 10:54

500

Atropos
29-10-2011, 11:38

Κοίτα, βασικά εδώ στο ΕΡ αξία στη ζωή του καθενός παίζει το τι κόμμα είναι και τι δουλειά κάνει.
Θα έχει ακούσει διάφορους να λένε "άμα σας πετύχω ρε μουνιά στο δρόμο θα σας κάψω ζωντανούς" ή "θάνατος στους κνίτες" ή "θάνατος στους μπάτσους" κ.τ.λ.
Και δεν είναι να 'χαμε να λέγαμε εκφράζεις, γίνονται επικοί καυγάδες πάνω σε τέτοιες εκφράσεις που ακούγονται.
Άντε και γαμηθείτε γενικώς,

metamelia3
29-10-2011, 12:31
τοιχο-τοιχο ρε καριολη.

Atropos
29-10-2011, 18:47
Βρε βρε, καλώς τα πουλάκια μου, τους νταήδες του πληκτρολογίου, τους κουραδόμαγκες.
Μη βρίζεις ρε Κάλκι, τόσο καιρό κρατούσες ένα επίπεδο, με στεναχωρείς.

atom_smasher
31-10-2011, 04:41
Το βιντεακι εδειχνε κατι απεχθες, καταδικαστεο, απανθρωπο, κτηνωδες. ΟΚ
Το μποτομ λαιν της συζητησης ομως ποιο ειναι;
Το αυταποδεικτο της αξιας της ανθρωπινης ζωης και μαλιστα ανα τον κοσμο; Θεωρω πως ειτε αρνουμαστε να αποδεχτουμε την πραγματικοτητα ειτε -ακομα χειροτερα- εχουμε αγνοια.
Ωραια η οικουμενικη διακηρυξη των ανθρωπινων δικαιωματων αλλα ακομα και στο δυτικο κοσμο που εχουν κατοχυρωθει και καλα ασφαλιστικες δικλειδες υπαρχουν παμπολλα παραδειγματα που αποδεικνυουν το ακριβως αντιθετο. Μην επεκταθουμε στη θεωρια των 2/3 και στο τι μας εχει διδαξει η ιστορια.

Δεν δειχνεις να πιανεις τον σφυγμο του ερ συντομα και βλεπω να απογοητευεσαι και να μας αφηνεις.

rudie
31-10-2011, 05:28
.

electra
17-11-2011, 04:38

Τι ερωτηση ειναι αυτη?

Τι σχεση εχει η θεωρια των δυο τριτων εν προκειμενω?

η θεωρια των 2/3 δινει μια εξηγηση στο βιωτικο επιπεδο των ανθρωπων ανα τον κοσμο και συνακολουθα λοιπον στην αξια της ιδιας της ανθρωπινης ζωης. Ενα τρανταχτο παραδοξο απο την καθημερινοτητα ειναι το νερο. Το νερο που εμεις παταμε στο καζανακι ειναι ποσιμο ενω το παιδακι στην αφρικη πχ πεθαινει πινοντας νερο δηλητηριο γνωριζοντας οτι ειναι δηλητηριο απλα και μονο γιατι δεν αντεχει αλλο τη διψα. Ωραιες ειναι οι ρομαντικες αποψεις περι αυταποδεικτου της ανθρωπινης ζωης αλλα εμπρακτως εαν τις προασπιζομαστε επι της ουσιας θα ημασταν ολοι ακτιβιστες. Συμπερασμα: ειτε δεν εχουμε αισθηση της πραγματικοτητας ειτε ειμαστε δειλοι ειτε απλα βολεμενοι. Και ολα τα υπολοιπα ειναι παπαριες.

nikolasfluxus
17-11-2011, 04:49
με κουράζεις πολύ