View Full Version : othonh laptop YOK
freak brother
02-10-2011, 23:35
kai epeidh den paizoun fragka , xereis kaneis poso kanei na mou valoun mia kainourgia? toshiba pentaetias to laptop . fml
Έχεις δοκιμάσει να συνδέσεις άλλη οθόνη; Βρίσκεις και με 30 ευρώ μια μικρούλα να κάνεις τη δουλειά σου.
12 stars circle your brow
03-10-2011, 00:21
κάπου εδώ να υπενθυμίσω ότι χαρίζω μια 15" tft.
freak brother
03-10-2011, 09:54
προσπαθω και γω να το συνδεσω με μια αλλη οθονη αλλα παπαρια :/
E μήπως δεν είναι η οθόνη αλλά η κάρτα γραφικών, αν δεν συνδέεται και άλλη οθόνη?
freak brother
03-10-2011, 11:04
Η οθονη του λαπτοπ ειναι σιγουρα γιατι την "κερασα" στο πατωμα σαν μαλακας.. τωρα γιατι δεν συμβαδιζει μ ε την αλλη δεν ξερω.. αλλα για να παω να μου βαλουν μια νεα , το χει κανει κανεις?
Αν είναι πενταετίας το λαπτοπ, παίζει η αντικατάσταση της οθόνης να σου κοστίσει όσο η αξία του λαπτο. Εντύπωση μου κάνει πάντως οτι δεν παίζει με την άλλη οθόνη. Δεν σου βγάζει επιλογή στα screen settings από τα windows για να ρυθμίσεις να παίζει με δυο οθόνες?
necrosaturate
03-10-2011, 11:56
Αφού συνδέσεις την άλλη για δοκίμασε fn + F4.
Γενικά στο ebay μπορείς να βρεις συμβατές με καμιά 100άρα αλλά πρέπει να ξέρεις να την βάλεις εσύ ή κανάς φίλος...
rage for order
03-10-2011, 11:58
Αν είναι πενταετίας το λαπτοπ, παίζει η αντικατάσταση της οθόνης να σου κοστίσει όσο η αξία του λαπτο. Εντύπωση μου κάνει πάντως οτι δεν παίζει με την άλλη οθόνη. Δεν σου βγάζει επιλογή στα screen settings από τα windows για να ρυθμίσεις να παίζει με δυο οθόνες?
αφού δεν θα βλέπει τα windows.
freak ποια βήματα έκανες όταν έβαλες την άλλη οθόνη;
freak brother
03-10-2011, 12:01
απλα εβαλα το καλωδιο την μια πλευρα στο λαπτοπ και την αλλη στην οθονη. και δεν εκανε τπτ :(
rage for order
03-10-2011, 12:08
το δικό μου toshiba έχει μία συντόμευση για το ποια θες να είναι η έξοδος της εικόνας. παίζει να είναι και το fn + F4 που λέει ο necrosaturate. οπότε για αρχή ξαναβάλε την οθόνη, περίμενε να φορτώσει κανονικά και μετά πάτα την συντόμευση μερικές φορές μήπως πάει εκεί το σήμα.
freak brother
03-10-2011, 13:03
thanks guys θα δω τι παιζει , παντως το τοσιμπα ηταν υπερσκυλι λαπτοπ αθανατο.. και ο μαλακας το σκοτωσα.. οποιος θελει λαπτοπ συνιστω τοσιμπα ανεπιφυλακτα.
αφού δεν θα βλέπει τα windows.
freak ποια βήματα έκανες όταν έβαλες την άλλη οθόνη;
Ναι μαλακία μου, είδα ότι έπεσε και έσπασε οπότε σκέφτηκα ότι θα ψιλοφαίνεται κάτι στην οθόνη απλά δεν θα μπορείς να κάνεις δουλεια.