View Full Version : πρόβλημα με keyboard/mouse
nikolasfluxus
28-09-2011, 17:11
κάτι έπαθε ο υπολογιστής μου και δεν δουλεύει πληκτρολόγιο(έχω δοκιμάσει τρία) και από τα 3 ποντίκια που έχω δοκιμάσει δουλεύει μόνο αυτό το ενσύρματο με το οποίο πατάω στο Πληκτρολόγιο Οθόνης αυτή την στιγμή.
πάντως έβαλα κι ενσύρματο keyboard και πήρα τ'αρχίδια μου,οπότε δεν είναι αυτό το θέμα.
να τονίσω πως τα αναγνωρίζει,κατεβάζει drivers κανονικά,απλά δεν δουλεύει τίποτα.
παρ'όλο που του έχω ρίξει τόσες χριστοπαναγίες,συνεχίζει να με ταλαιπωρεί:-(
Ρίξε ένα φορμάτ, να χάλασαν ΟΛΕΣ οι θύρες ταυτόχρονα δεν παίζει (φαντάζομαι ότι μιλάμε για USB πληκτρολόγιο και ποντίκι).
nikolasfluxus
28-09-2011, 17:18
ναι,usb,μα χαλνάνε οι θύρες έτσι επιλεκτικά? εξ'άλλου σου λένε τα αναγνωρίζει και τα σχετικά.
Αφου αναγνωριζει τα πληκτρολογια που βαζεις,σιγουρα δεν φταιει η θυρα.Αλλα απο την αλλη,να ειναι χαλασμενα ολα τα πληκτρολογια που εβαλες; :confused:
Για πηγαινε μια βολτα απο Control Panel/Hardware and Sound/Devices and Printers.Βρες το πληκτρολογιο που εβαλες και τσεκαρε settings και properties.Δεν νομιζω να βοηθησα και πολυ,λογικα το εχεις ηδη κανει. :fear:
nikolasfluxus
28-09-2011, 17:34
ναι,στις ρυθμίσεις του ποντικιού,εκεί στο tab: buttons που λέει connected devices έχει μόνο το ενσύρματο ποντίκι,ενώ στο tab: Υλικό δείχνει συνδεδεμένα και τα 2* και μάλιστα λέει οτι λειτουργούν κανονικά.
με δουλεύει ο υπολογιστής μου ρε μλκ
*δηλαδή και το καινούριο-σετ με πληκτρολόγιο που προσπαθώ να βάλω.