PDA

View Full Version : GRIM REAPER ~ 9/11 KOMOTHNH~11/11 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ~12/11 ΙΩΑΝΝΙΝΑ~14/11 ΑΘΗΝΑ~16/11 ΛΕΜΕΣΟΣ

UNDERGROUND_POWER
28-09-2011, 10:11
GRIM REAPER - TOUR 2011 :headbang:

OI ΘΡΥΛΟΙ ΤΟΥ NWOBHM ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 4 ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ .ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ 1 ΣΥΝΑΥΛΙΑ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑ ΠΟΛΗ:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΝΟΕΜΒΡΗ 2011
VALHALLA @ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

VENUE : VALHALLA (ΟΔΟΣ ΚΑΒΕΙΡΩΝ 5,ΚΟΜΟΤΗΝΗ)

SUPPORT BAND :4ΒΙΤΤΕΝ
ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ 20:30 , ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21:00
ΘΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΜΟΝΟ 80 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΛΟΓΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΩΡΟΥ!!!

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ:18€,ΤΑΜΕΙΟ 23€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ :1)VALHALLA ROCK BAR , 2)ONLINE – WWW.XIGAS.GR

H ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΗ 2011
HARLEY BAR @ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

VENUE : HARLEY BAR (OΔΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 4,ΛΑΔΑΔΙΚΑ,ΘΕΣ/ΝΙΚΗ)

SUPPORT BANDS: SHOTGUNZ,ELECTRIFY,ERASE
ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ 19:00 , ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 19:30
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ:18€,ΤΑΜΕΙΟ 23€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ :1)HARLEY BAR , 2)EXCALIBER F.C. , 3)BOLIVAR CAFE , 4)STEEL GALLERY RECORDS , 5)ONLINE – WWW.XIGAS.GR

H ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ !

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ 2011
ΒΟΧΧ LIVE STAGE @ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

VENUE : BOXX LIVE STAGE (ΟΔΟΣ ΛΕΩΦ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , ΙΩΑΝΝΙΝΑ)

SUPPORT BANDS : PHASE,INNER MAKAM ,BANDEMONIC
ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ 19:00 , ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 19:30.
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ : ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 18 € , ΤΑΜΕΙΟ 23 €

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ : 1)ΒΟΧΧ LIVE STAGE , 2)ROCK SHOP , 3)INDIAN ROCK CAFE , 4)ONLINE WWW.XIGAS.GR

H ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤO ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΟΚΤΩΒΡΗ !
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΝΟΕΜΒΡΗ 2011
SEVEN SINS (ex SIN CITY) @ ΑΘΗΝΑ

VENUE : SEVEN SINS CLUB (ΟΔΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ & ΓΑΜΒΕΤΤΑ,ΠΛ.ΚΑΝΙΓΓΟΣ)

SUPPORT BANDS : POWER CRUE,CLAIRVOYANT,RAGENHEART .
ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ 19:30 , ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 20:00.
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ : ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 18 € , ΤΑΜΕΙΟ 23 €

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ : 1)ΞΗΓΑΣ 2)SIRENS RECORDS 3)NO REMORSE 4.ONLINE (WWW.XIGAS.GR) KAI ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΣΤΟ ROCK AND ROLL SHOP.

H ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΗ 2011
KINGSTON ROCK CITY @ ΛΕΜΕΣΟΣ - ΚΥΠΡΟΣ

VENUE : KINGSTON ROCK CITY (OΔΟΣ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ 33 – ΛΕΜΕΣΟΣ)

SUPPORT BANDS : R.U.S.T. , SOLITARY SABRED.

ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ 20:00 , ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 20:30.

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ : ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 20 € , ΤΑΜΕΙΟ 25 €

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ : 1)KINGSTON ROCK CITY (ΛΕΜΕΣΟΣ) 2) ROCKA ROLLA BAR(ΛΕΥΚΩΣΙΑ) 3)ONLINE WWW.XIGAS.GR

H ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤO ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΟΚΤΩΒΡΗ !

SEE YOU IN HELL!!!

UNDERGROUND_POWER
28-09-2011, 10:21
http://i53.tinypic.com/5dq5x4.jpg

BURNIN AMBITION
28-09-2011, 10:46
ante pali. kai deutera
kaqi zalisma arxidiwn me ta proswpika tou
kai geramata kai xalasmenh samprelofwnh
kai xhgas

alla tha exei powercrue...
de xerw
vasika xhgas opote mallon ill pass

KoiliaSamprela
28-09-2011, 11:03
εγώ τι σου έκανα ρε μπέρνι :(

BURNIN AMBITION
28-09-2011, 14:40
se xenerwsa? ante pame parea. i pame se kana metaladiko na tou poume na paixei olo to see you in hell. kalutera thanai. i na sto tragoudisw egw

KoiliaSamprela
29-09-2011, 00:20
Χέστηκα για τους GrimReaper

για αυτό έλεγα :(

samprelofwnh

BURNIN AMBITION
29-09-2011, 01:17
Χέστηκα για τους GrimReaper

για αυτό έλεγα :(

samprelofwnh
samplerofwnh ithela na pw re su

UNDERGROUND_POWER
20-10-2011, 10:33
LIGOTERO APO MHNAS EMEINE!!!!!!!!!

rat_poison
20-10-2011, 10:38
ξήγα, ψόφα

Erase
10-11-2011, 16:13
Be There And Join The Metal Force..!!!!!

http://i39.tinypic.com/104qmgm.jpg

Phantom Duck
10-11-2011, 16:20
ασφαλίτικα εισιτήρια στο cafe bolivar.

BURNIN AMBITION
10-11-2011, 16:41
mia wra kai deka lepta leei. kai paizei kai posa proswpika tou. kai den exei show must go on. kai tous eidame to 2009. kai xhgas. ante geia. kalutera na paw amorphis. xhga psofa na ferei kanas allos tous lizzy borden kai se kana xwro pou exei hxo na mhn akougontai tsigoi

statik
15-11-2011, 05:45
καλα ρε μαλακες, τι τον κρατατε εδω μεσα (εσεις οι εχοντες την "φορουμιτικη ε3ουσια" :Ρ) τον -αποδεδειγμενα- βλακα και ασφαλιτη? για να κανει διαφημιση στα κωλολαιβ του και να διαβαζουμε τις παπαριες του? εισιγουμαι ΜΠΑΝ ε!

The Good Son
15-11-2011, 14:16
στατικ έχει ξανασυζητηθεί το θέμα. Εγώ θα σου προτείνω να αναλογιστείς δυο πραματάκια
1) Διαφήμηση κάνει παντού, σε πόσα φόρουμς και λοιπά. Το να κάνεις μπαν σε αυτό το φόρουμ οπού δεν έχει και τόση ανταπόκριση δεν ενοχλεί. Αντίθετα πάντα ακολουθείται από ποστ που αποκαλύπτουν την ιδιότητα του και γίνεται και χαβάς!
2) Να μου στείλεις πικ ή και μσν σε Pm.

statik
21-11-2011, 07:29
στατικ έχει ξανασυζητηθεί το θέμα. Εγώ θα σου προτείνω να αναλογιστείς δυο πραματάκια
1) Διαφήμηση κάνει παντού, σε πόσα φόρουμς και λοιπά. Το να κάνεις μπαν σε αυτό το φόρουμ οπού δεν έχει και τόση ανταπόκριση δεν ενοχλεί. Αντίθετα πάντα ακολουθείται από ποστ που αποκαλύπτουν την ιδιότητα του και γίνεται και χαβάς!
2) Να μου στείλεις πικ ή και μσν σε Pm.

αποπανω καημενο, σορζ δεν εχω δει καμια συζητηση του 8εματος. 8α σου αντιπροτεινω ομως αν τα καταφερεις καπως να συλλογιστεις δυο πραματακια
1. δεν 3ερω τι διαφημιση κανει σε αλλα φορα ο -αποδεδειγμενα βλακας και ασφαλιτης-, προσωπικα οσο ενημερωνομαι για μουσικες και λαιβς δεν εχω δει κατι καπου αλλου στο βα8μο που το κανει εδω, η εστω τοσο πολυ που να χτυπαει στο ματι - και στα νευρα. αντιθετα με τη γνωμη σου, εισηγη8ηκα το μπαν εδω γιατι ως γνωστον καλως η κακως εχει μεγαλη αναγνωσιμοτητα το ΕΡ και επισης η ανταποκριση που παιρνει ο συγκεκριμενος κα8ε φορα που κανει ποστ, ειναι ενδεικτικη. ενδεικτικη του οτι ενοχλει ε. η "ιδιοτητα" του ειναι σε τετοιο βα8μο γνωστη ωστε να παιζει απο σκισιμο αφισετων στο δρομο και "μπουκοταρισμα" των συναυλιων του, μεχρι και "ψα3ιμο" για 3υλικια - σου απανταω τοσο "περιπτωσιολογικα" και "εντονα" αφου υποτι8εται εβαλες σε σοβαρο μοουντ το ποστ/γραψιμο σου (αρα κανω το ιδιο δειχνοντας σου εναν καποιο ας τον πουμε σεβασμο...). ο τυπος κανει τιγκα διαφημιση εδω μεσα, μη μου λες το αντι8ετο και μαλιστα ειναι προσβλητικο πρωτον για τη νοημοσυνη μου να τον ανεχομαι φατσα καρτα 3εροντας τα κα8εκαστα, και δευτερον εως και για την αισ8ητικη μου (πληγωμενη η κακομοιρα κ αυτη μ' αυτα που υφισταται να βλεπει...). επισης φυσικα ειναι κ προσβλητικο να μου το λες εσυ και με υφακι "ελα μωρε κουβεντουλα να γινεται, ασε το λιταριο να αλωνιζει". ντα3, για καποιους δεν ειναι ολα "συνεχης χαβαλεδακος κι ετς". 3ερω γω, παιζει και να λα8ευω (; ).
2. για το "2" δεν βλεπω, μεχρι το "1" εχω μα8ει να διαβαζω. /σποιλερ: και σκασε ρε λιγουρακια κα8υστερα επιτελους. κουραζεις. /σποιλερ

Pinatero
21-11-2011, 16:02
διοργανωτής μπάτσος - τραγουδιστής Υπουργός

σε λίγο τα live θα τα διοργανώνει στην Βουλή

Phantom Duck
21-11-2011, 22:15
μεχρι και "ψα3ιμο" για 3υλικια

περιμέντε τον 11/11 έξω από το χάρλεϋ, τσεκαρισμένο!