tssks
13-09-2011, 17:08
Πολυαναμενόμενο κλπ κλπ με το νέο κιθαρίστα Josh Klinghoffer να αναλαμβάνει το βάρος της αντικατάστασης του ενός, μοναδικού και πολυαγαπημένου John Frusciante.
Tracklist:
1. "Monarchy of Roses" 4:11
2. "Factory of Faith" 4:20
3. "Brendan's Death Song" 5:38
4. "Ethiopia" 3:50
5. "Annie Wants a Baby" 3:40
6. "Look Around" 3:28
7. "The Adventures of Rain Dance Maggie" 4:42
8. "Did I Let You Know" 4:21
9. "Goodbye Hooray" 3:52
10. "Happiness Loves Company" 3:33
11. "Police Station" 5:35
12. "Even You Brutus?" 4:01
13. "Meet Me at the Corner" 4:21
14. "Dance, Dance, Dance" 3:45
Προσωπικά μου άρεσε πολύ και θεωρώ ότι μπορεί να μην έχει μεμονωμένα πιο ωραία κομμάτια από το Stadium Arcadium, είναι όμως πολύ πιο εύκολο να το ακούσεις, κυλάει νεράκι και πολλές φορές νομίζεις πως ο Frusciante δεν έχει φύγει.
Προσωπικά (πέρα από το single "The Adventures of Rain Dance Maggie" που είχε κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούλη και μου είχε φανεί αρκετά καλό) ξεχώρισα τα "Monarchy of roses", "Factory of faith", "Ethiopia", "Police station" και θεωρώ αποκορύφωμα το "Even you, Brutus?" το οποίο προσωπικά με τρελαίνει, με πορώνει και θα μπορούσα να πω ότι είναι το αγαπημένο μου κομμάτι για το 2011 :D
All in all, συμπαθητική η νέα κυκλοφορία των πεππερς.
ERήτη χώσε.
Tracklist:
1. "Monarchy of Roses" 4:11
2. "Factory of Faith" 4:20
3. "Brendan's Death Song" 5:38
4. "Ethiopia" 3:50
5. "Annie Wants a Baby" 3:40
6. "Look Around" 3:28
7. "The Adventures of Rain Dance Maggie" 4:42
8. "Did I Let You Know" 4:21
9. "Goodbye Hooray" 3:52
10. "Happiness Loves Company" 3:33
11. "Police Station" 5:35
12. "Even You Brutus?" 4:01
13. "Meet Me at the Corner" 4:21
14. "Dance, Dance, Dance" 3:45
Προσωπικά μου άρεσε πολύ και θεωρώ ότι μπορεί να μην έχει μεμονωμένα πιο ωραία κομμάτια από το Stadium Arcadium, είναι όμως πολύ πιο εύκολο να το ακούσεις, κυλάει νεράκι και πολλές φορές νομίζεις πως ο Frusciante δεν έχει φύγει.
Προσωπικά (πέρα από το single "The Adventures of Rain Dance Maggie" που είχε κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούλη και μου είχε φανεί αρκετά καλό) ξεχώρισα τα "Monarchy of roses", "Factory of faith", "Ethiopia", "Police station" και θεωρώ αποκορύφωμα το "Even you, Brutus?" το οποίο προσωπικά με τρελαίνει, με πορώνει και θα μπορούσα να πω ότι είναι το αγαπημένο μου κομμάτι για το 2011 :D
All in all, συμπαθητική η νέα κυκλοφορία των πεππερς.
ERήτη χώσε.