Log in

View Full Version : Mουσικοκαταναλωτισμός.

Amnesiac.
13-09-2011, 00:13
Σε συνέχεια από κουβέντα στο ηαρ τσατ, τίθεται το ερώτημα : πόση καινούρια μουσική καταναλώνεις ηαρίτη;

Για να το κάνουμε και πιο συγκεκριμένο, πόσα νέα άλμπουμς ακούτε σε μια βδομάδα κατά μέσο όρο; Πόσες φορές ακούτε ένα άλμπουμ για να αποφασίσετε αν σας αρέσει ή όχι; Δεν εννοώ πόσο χρειάζεται για να ΝΙΩΣΕΤΕ, το οποίο εξαρτάται από άπειρους παράγοντες, αλλά πόσες ευκαιρίες δίνετε σε ένα άλμπουμ για να αποφασίσετε αν αξίζει να ασχοληθείτε μαζί του (μη πάμε σε ακραίες καταστάσεις ακα εντελώς σκατά από την αρχή/το αγάπησα με την πρώτη ακρόαση)

Προσωπικά θαυμάζω λιγάκι τύπους που ακούνε 15 καινούριους δίσκους τη βδομάδα και έχουν μια πιο σφαιρική άποψη για το τι συμβαίνει μουσικά εκεί έξω, αλλά δε θα μπορούσα με τίποτα να το κάνω, το όριο μου είναι 1-2 δίσκοι μάξιμουμ και από κει και πέρα γνωστά και αγαπημένα.

Πώς είναι λοιπόν η μουσική ζωή σας; Τι θα αλλάζατε; Πώς θα γίνει ο κόσμος μας καλύτερος; Ακούσαμε όλοι το wake up των mad season;

Sotos_The_Tequiler
13-09-2011, 00:18
ωραίο θέμα, κάτι αντίστοιχο είχε συζητηθεί κι εδώ:
http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?19061-%CE%91%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%84%CE%B5-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AE&highlight=%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AE

00i00
13-09-2011, 00:22
με το Wake Up εκοψα τις φλεβες μου...εχω και αποδειξεις

οντοπιξ...
ακουω γενικα 27 ωρες την ημερα μουσικη...παλαια ακουγα οτιδηποτε νεο εβγαινε
μετα το live Swans και το τσουναμι που επαθα στο μυαλο ακουω αβερτα τα παλια...και γενικα φιλτραρω πλεον τα νεα πιο αυστηρα

τεσπα ΠΑΟΚ

VidnaObmana
13-09-2011, 00:22
100-200 tracks την μερα οταν ειμαι σπιτι. Επειδη τελευταια εξερευνω καινουριες για μενα μουσικες, 10 εως 30 απο αυτα τα κομματια παιζει να ναι καινουρια. Δηλαδη 10 αλμπουμς τη βδομαδα ναι , παιζει.

Amnesiac.
13-09-2011, 00:31

οντοπιξ...
μετα το live Swans και το τσουναμι που επαθα στο μυαλο ακουω αβερτα τα παλια...και γενικα φιλτραρω πλεον τα νεα πιο αυστηρα

τεσπα ΠΑΟΚ

Πες περισσότερα ντε.

Δεν κουράζεσαι/κουραζόσουν να ακούς συνέχεια καινούρια μουσική; Πόση από αυτή κατάφερνες να αφομοιώσεις και να μην έχεις απλά μια γενική άποψη για τον κάθε δίσκο; Αν ας πούμε άκουγες 15 καινούριους δίσκους τη βδομάδα, πόσα κομμάτια μπορούσες να θυμηθείς (μελωδία, στίχους κτλ) από τον τίτλο και μόνο, ένα εξάμηνο μετά;

Δε ζητώ να μου απαντήσεις/απαντήσετε ποσοτικά ε, το γενικότερο τρόπο λειτουργίας προσπαθώ να καταλάβω.

Ra Pariah
13-09-2011, 00:32
Μία διαίρεση που έκανα μου έδειξε ότι ακούω 117 κομμάτια ημερησίως. Πολλά από αυτά είναι από καινούργιους δίσκους, αλλά σεβαστό βεβαίως μέρος είναι από παλιό υλικό. Γενικά μιλώντας, τον πρώτο καιρό που βγαίνει κάτι δεν αγχώνομαι να καταλήξω εάν μου αρέσει ή όχι. Είμαι χαλαρός σε συζητήσεις και λέω συνήθως κάτι σε στυλ "καλό είναι, θέλει κι άλλες ακροάσεις". Παίζει να ακούω περί τα 100-110 καινούργιους metal δίσκους κάθε χρόνο. Ίσως μαζί με EP και demos ναι είναι περισσότεροι, αλλά νταξ' χοντρικά μιλώντας ακούω 2-3 κάθε βδομάδα.

Leech
13-09-2011, 00:34
Εκτός από 35 τσοντομπούκμαρκς έχω και καμιά εικοσαριά μουσικομπούκμαρκς και τσεκάρω καθημερινά τι παίζει. Όταν ληκάρει δίσκος που μ'ενδιαφέρει κατεβαίνει με τη μία για ακρόαση. Συνήθως 3 ακροάσεις είναι αρκετές να καταλάβω αν αξίζει να ασχοληθώ περισσότερο, εκτός αν είναι κάνα τεράστιο χάλι οπότε πουλεύει με συνοπτικές.
Μάλλον πρέπει να κρατάω για προσεκτικές ακροάσεις κάπου 4 νέους δίσκους τη βδομάδα.

00i00
13-09-2011, 00:35

οντοπιξ...

τεσπα ΠΑΟΚ

Πες περισσότερα ντε.

Δεν κουράζεσαι/κουραζόσουν να ακούς συνέχεια καινούρια μουσική; Πόση από αυτή κατάφερνες να αφομοιώσεις και να μην έχεις απλά μια γενική άποψη για τον κάθε δίσκο; Αν ας πούμε άκουγες 15 καινούριους δίσκους τη βδομάδα, πόσα κομμάτια μπορούσες να θυμηθείς (μελωδία, στίχους κτλ) από τον τίτλο και μόνο, ένα εξάμηνο μετά;

Δε ζητώ να μου απαντήσεις/απαντήσετε ποσοτικά ε, το γενικότερο τρόπο λειτουργίας προσπαθώ να καταλάβω.

κοιτα...
υπηρχε φασις οπου κατεβαζα και δεκα τεμαχια την ημερα και τα ακουγα....το αν τα εβαζα στον γκωλο μου προφανως ξερεις την απαντησις
αλλα αυτα που καναν την διαφορα ακομα ποναν τον γκωλο μου

Amnesiac.
13-09-2011, 00:39
Πες και την ιστορία με το wake up όμως.

00i00
13-09-2011, 00:41
ειναι στο πιπιτσοθρεντ...ειχα κατι λιγα μαλλια τοτε,δεν ηξερα τι εκανα
ηταν ομορφη...αυτα

Amnesiac.
13-09-2011, 00:42
Είσαι ο αγαπημένος μου γιούζερ έχω να πω :pink:

animae
13-09-2011, 01:02
Χμ, πολύ λίγα νέα, σε φάση μπορεί να μην ακούσω και κανένα. Είναι ανάλογα την περίοδο γενικά. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο έχουν μειωθεί δραματικά, λόγω χρόνου.

Αν ακούσω, θα είναι 1-2 την βδομάδα. Πλέον ακούω λίγο τον δίσκο, αν μου πεί έστω και κάτι από την αρχή, μπαίνει στα υπόψην, αν όχι τονμπουλο. Επειδή δεν παίζει χρόνος για να πω ότι σταματάω τα πάντα για να ακούσω μόνο μουσική, δεν υπάρχει η έννοια της προσεκτικής ακρόασης, παρά μόνο σε λίγες περιπτώσεις.

Art In Haste
13-09-2011, 01:24
Εκτός από 35 τσοντομπούκμαρκς έχω και καμιά εικοσαριά μουσικομπούκμαρκς και τσεκάρω καθημερινά τι παίζει. Όταν ληκάρει δίσκος που μ'ενδιαφέρει κατεβαίνει με τη μία για ακρόαση. Συνήθως 3 ακροάσεις είναι αρκετές να καταλάβω αν αξίζει να ασχοληθώ περισσότερο, εκτός αν είναι κάνα τεράστιο χάλι οπότε πουλεύει με συνοπτικές.
Μάλλον πρέπει να κρατάω για προσεκτικές ακροάσεις κάπου 4 νέους δίσκους τη βδομάδα.

Νομίζω πως ο Leech με κάλυψε αρκετά. 5-6 μπουκμαρκς που τα τσεκάρω 2-3 φορές την ημέρα. Ότι δω και με ενδιαφέρει κατεβαίνει και το ακούω ως και 3 φορές για να δω αν αξίζει να ασχοληθώ, μπορεί και με την μία να γουστάρω μπορεί και να φύγει απευθείας. Από κει και πέρα μπορεί να μην είναι καινούριο κάτι που κατεβάζω αλλά να έτυχε να το έμαθα τώρα. Έχω 3 παραδείγματα τέτοια για αυτή τη βδομάδα πχ. Συνολικά χωρίς να το έχω υπολογίσει ποτέ, ας πούμε γύρω στους 6 δίσκους κάθε βδομάδα τον τελευταίο χρόνο, παλιότερα και πιο πολλούς.

Και ναι, το ακούσαμε το Wake Up.

ikonoklast
13-09-2011, 05:05
Μου αρέσει να ψάχνω καμιά φορά σα μιανιακός φρέσκα πράγματα, ειδικά στην ποπ ηλεκτρονική που βγαίνουν σα τα φρέσκα ψωμάκια και τα πετάς στον μήνα μέσα.

Μη κοροιδέψετε για το ραδιοφωνικός_παραγωγός_απόφθεγμα όμως, κατά βάθος στην μουσική πρέπει να είσαι μονομανής, σα τους φίλους και τις καψούρες και αυτά που επιστρέφεις συνέχεια και συνέχεια και τα ξέρεις καλά και είναι ωραία. :teddy:

Πόσο; 1975. Μου ρίχνει δέκα χρόνια. Κοντά 30 από όταν το πρωτοάκουσα. Κοντά 40 τώρα που μιλάμε.

http://www.youtube.com/watch?v=_JybkqBGrVs

Drumsick
13-09-2011, 09:49
Μέχρι πριν 1-2 χρόνια κατέβαζα πάνω κάτω με τους Ρυθμούς Λητς, δηλαδή καμιά 5-6 άλμπουμ τη μέρα, από συγκεκριμένα μπλογκς, τα οποία άκουγα 2-3 φορές κι απ'τα οποία κατέληγα να κρατάω 3-4 τη βδομάδα για πιο προσεκτικές ακροάσεις. Κάπου όμως με κούρασε αυτό αφού κατέληξα να έχω μαζέψει πολλά πράγματα τα οποία ήταν πολύ καλά για να διαγραφούν αλλά όχι αρκετά καλά ώστε να αποκτήσουν ξεχωριστή θέση στην καρδούλα μου μέσα, με αποτέλεσμα σήμερα να μην αναγνωρίζω τη μισή μουσική μου.

Πλέον κατεβάζω κυρίως πράγματα που μου προτείνουν, σε φάση μου δίνει κάποιος ένα κομμάτι που μ'αρέσει ή πετυχαίνω κάποιο εδώ, τσεκάρω κανα δυο απ'το ίδιο άλμπουμ στο γιούτιουμπ, κι αν αποφασίσω πως αξίζει να ασχοληθώ, κατεβάζω το άλμπουμ. Το άλμπουμ αυτό παραμένει χύμα στο ντεσκτοπ (στο οποίο ντέσκτοπ τρελαίνομαι όταν μαζεύονται της πουτάνας τα εικονίδια) μέχρι να εμπεδωθεί και να αξιολογηθεί όπως πρέπει πριν μπει στον κατάλληλο φάκελο στον σκληρό.

Τυχαίνει βέβαια καμιά φορά να πορώνομαι με ψακτικές στο γιουτιουμπ ή σε μπλογκς και να κατεβάζω πολύ πράμα μαζεμμένο και να τρώω όλη τη μέρα να τα ακούω και είναι ωραία, αλλά είναι πια κανόνας να κάνω πιο ουσιαστικό φιλτράρισμα.

Τέλος, στις 10-15 ακροάσεις θεωρώ πως "μαθαίνω" καλά ένα άλμπουμ.

Dythor
13-09-2011, 10:38
0-1 καινούριους δίσκους τη 'βδομάδα που ακούω συνήθως αρκετές φορές, δε μπορώ να κάνω αυτό το πράμα που κάνουν άλλοι χρήστας εδώ μέσα τύπου 3-4 δίσκους τη μέρα που τους ακούνε επιτόπου, το 'κανα για ένα χρόνο και νιώθω ότι δε μου έμεινε πραγματικά τίποτα.

Για το πόσο χρειάζεται για να μάθω καλά ένα άλμπουμ δεν έχω απάντηση, πραγματικά εξαρτάται (ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΣ). Δηλαδή στονεροπράματα μπορεί να τα ακούσω 2-3 φορές και να θεωρήσω ότι δεν έχει κάτι παραπέρα απ' αυτό που έχω αναγνώσει ήδη, το αένιμα το 'χω ακούσει 50 φορές και νομίζω ότι έχω μπροστά μου άλλες τόσες. Και πάντα υπάρχει κάτι. Κάτι.

Neuroscar
13-09-2011, 11:12
Εβαλε το ροβερ.
Κλειδωστε το θρεντ.
Και το επομενο.

Leech
13-09-2011, 11:32
Σχετικά με το θέμα της αφομοίωσης όλων αυτών, όντως υπάρχει, προχτές π.χ. τσέκαρα τους drainland και είπα να κατεβάσω το δίσκο τους, για να βρω μετά στο σκληρό ότι είχα κατεβάσει και πέρσι μια δουλειά τους που ούτε που θυμόμουν.
Αλλά με αυτό τον τρόπο που κατεβάζω, έχω βρει ήδη 6-7 φετινές κυκλοφορίες με τις οποίες έχω ήδη δεθεί, ξέρω στίχους απ'έξω, κάποιες τις έχω ήδη αγοράσει κιόλας, ενώ όταν δεν παίζει κάτι νέο εκεί έξω, επιστρέφω για επαναλήψεις στα υπόλοιπα. Προς το παρόν δε νιώθω κορεσμένος από αυτό, παρότι το κάνω κάπου τρία-τέσσερα χρόνια σερί (από τότε που απέκτησα σύνδεση της προκοπής).

Marillion
13-09-2011, 15:44
amnesiac θα ηθελα να ηξερα αν αυτο το ''2 την εβδομάδα'' συμβαδίζει και με την ουσιαστική κατανάλωση, τις αγορές δλδ. διότι αν και δεν εισαι ο πανκης2 του αγορές θρεντ φαινεται να παίρνεις περισσότερα (όπως κιεγω και οι περισσότεροι που γραφουμε εκεί μέσα)

συζητήστε πιο ταμπου θεματα. τι παίρνετε για την συλλογή ή τι παιρνετε γιατι σας άρεσε το χαιπ του ή τι παιρνετε και σας έμεινε απλά να το θαυμάζετε λέγοντας μέσα σας θατακούσωσεκαποιαφαση (που ακομα να ερθει).

VidnaObmana
13-09-2011, 16:09
Αφομοιωση υπαρχει, γιατι αυτα που θα κανουν εντυπωση, ή εστω είναι καλά/above average, σιγουρα θα τα ξανακουσω πολυ συντομα,και εχω πολυ καλη μουσικη μνημη. Οσο τα βρω μετρια απλα τα αφηνω να υπαρχουν και ισως τους δωσω μια ευκαιρια αλλα αρκετα αργοτερα - low priority.
Σπανια να σβησω κατι, πρεπει να ναι απιστευτη μουφα.

Amnesiac.
13-09-2011, 16:17
Παίρνω όντως περισσότερα, αλλά αυτό συμβαίνει γιατί πέρα από καινούρια μουσική υπάρχει και ένας ωκεανός από δίσκους που άκουσα παλιότερα και στα πλαίσια του ξεθάβινγκ αποφασίζω ότι μου αρέσουν αρκετά για να τους θέλω στη δισκοθήκη μου.

Από κει και πέρα σπάνια αγοράζω κάτι που δεν έχω ακούσει και εκτιμήσει ήδη, με την εξαίρεση μπαντών που θέλω να συμπληρώσω δισκογραφία για καθαρά φετιχιστικούς λόγους.

Γενικά είμαι ας πούμε τυχερός γιατί τα εμπορικά σκατά που ακούω τα βρίσκω σε ξεφτίλα τιμές στο ίντερνετ, οπότε δε το πολυσκέφτομαι να αγοράσω δίσκους που μου αρέσουν καναδυό κομμάτια μόνο.

Καλά, το παραδέχομαι, παίρνω και κάνα δίσκο λόγω χάιπ και μόνο, είμαι πόρνη του μάρκετινγκ, από τους κλασικούς τύπους που καταλήγουν με 7 σαμπουάν στο σπίτι επειδή τα βρήκαν σε προσφορά "παίρνεις 6 και το επόμενο είναι 10 σεντς φθηνότερο".

ΟΚ, μαλακίες λέω τόση ώρα, έχω αρκετούς δίσκους που δεν έχω ακούσει καν. Αλλά όχι πολλούς ε.

H.
13-09-2011, 18:52
Ήταν μια μεγάλη σε διάρκεια εποχή που, προσωπικά για μένα, τελείωσε κατά την οποία κατέβαζα πολύ πράγμα. Τουτέστιν καμιά 10ρια albums την εβδομάδα. Τακτική η οποία όμως μετά από κάποιο σημείο θεώρησα ότι δε μου προσέφερε τίποτα, δεν διηύρυνε επί της ουσίας τους όποιους ορίζοντες μου καθώς κατέληγα: α) με αρκετά albums τα οποία τα άκουσα λίγο και τα πέταξα στην "αποθήκη" γιατί εκείνη την περίοδο μου κέντρισε το ενδιαφέρον ένας συγκεκριμένος δίσκος. β) Albums που λόγω πλέον έλλειψης χρόνου κατέληγαν επίσης στην αδηφάγα "αποθήκη" λόγω του ότι "καλό μωρέ αλλά νταξ".

Με αποτέλεσμα να καταλήξω με μια αποθήκη που μπορεί να έχει πολύ αξιόλογα albums (η και μεμονωμένα τραγούδια) τα οποία υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην ανακαλύψω ποτέ, όχι γιατί δεν το ήθελα, αλλά λόγω υπερπληθώρας δεδομένων. Αλλά και albums με μεγάλες επιδιώξεις που βγήκαν άνθρακες. Γεγονότα τα οποία από κάποια στιγμή και πέρα τα θεώρησα μεγάλο κρίμα.

Πλέον λοιπόν θα ακούσω πολύ επιλεκτικά προτάσεις ατόμων για άλμπουμς συγκροτημάτων που δεν έχω ξανακούσει και περιορίζομαι πιο πολύ σε νέες κυκλοφορίες συγκροτημάτων που ξέρω πάνω - κάτω τι να περιμένω και που κινούνται. Τουτέστιν ένα με δύο άλμπουμς την εβδομάδα το μέγιστο.

wom
13-09-2011, 19:36
Εγώ ΔΕΝ ακούω μουσική μόνο όταν είμαι έξω από το σπίτι & με παρέα, σε όλες τις άλλες φάσεις κάτι βαράει (ακόμα και όταν κοιμάμαι).
Kαθημερινά ξεσκονίζω 2-3 albums παλιά (που έχω ήδη) και 2-3 καινούργια (που ανακαλύπτω).

Αγοράζω κυρίως από groups κατευθείαν με βάση δικά μου κριτήρια και πριν διαφημίσης/reviews κτλ, οπότε γενικά μου αρέσει η αγορά μου και μετά από χρόνια. Δεν αγοράσω ούτε το πιο αγαπημένο μου group εάν δεν ψήνομαι με πχ το 80% του δίσκου...για λίγα καλά κομμάτια δεν ασχολούμαι καν, ότι όμως μου κάνει πέφτει ψάξιμο μέχρι σε υπαίθριο πάγκο στο Nepal για να το βρω.

00i00
13-09-2011, 19:38
μπλακ μεταλ στο νεπαλ ακουγεται ενδιαφερων

Art In Haste
13-09-2011, 19:43
μπλακ μεταλ στο νεπαλ ακουγεται ενδιαφερων

Γιατί σου φαίνεται περίεργο;
Cruentus (http://www.metal-archives.com/bands/Cruentus/3540332516)
Antim Grahan (http://www.metal-archives.com/bands/Antim_Grahan/43294)

00i00
13-09-2011, 19:44
γαμημενοι ναζιδες

regularpaul
13-09-2011, 19:58
μονο για τον μινμιν, να ξεχασει τους μπλακμεταλς

http://4.bp.blogspot.com/_8-9TjeeuxLU/TTsMqrPr7BI/AAAAAAAAA90/R-IA-1WxzZo/s1600/Jeff+Kelly+-+Coffee+In+Nepal.jpg

Ον τοπικ, ακουω μουσικη ολη την ημερα (αν και χαλασε το μπ3 πλεγιερ προχτες κ βασανιζομαι) αλλά με ανύπαρκτο πια το άγχος να ακούσω τα πάντα όπως είχα μέχρι πρότινος. Τα περισσότερα νέα που τσεκάρω είναι από εδώ μέσα ή ό,τι μου προτείνουν άλλοι. Έχει επηρεάσει πολύ και τις συνηθειές μου και η αποχή από το μπλε πουλί στο οποίο όμως επιστρέφω εντός ολίγων εβδομάδων.

INFERNUS
13-09-2011, 23:58
Ειναι λιγακι περιεργη η ολη φαση.Κακα τα ψεματα,τωρα με το internet και τα απειρα leaks καπου η μπαλα χανεται.
Αμα προσπαθησεις να εχεις μια σφαιρικη αποψη για το τι παιζει τοτε σιγουρα δε θα εκτιμηθουν καποιες κυκλοφοριες οσο τους αξιζει.Απο την αλλη,αν παραμεινεις σε μια κυκλοφορια γιατι απλα σε πορωσε,μολις "ξεκολησεις" θα εχουν βγει τοσες αλλες που θα εχεις μεινει πολυ πισς και πολυ ανενημερωτος.
Εγω προσπαθω να βρισκομαι καπου στη μεση (χωρις να τα καταφερνω παντα) :razz:
Θα ακουσω τη μερα γυω στα 3 δισκακια κι απο κει και περα αν κολληω με καποιον,θα τον σαπισω.Αλλα παραλληλα κοιταω να "ενημερωνομαι" τι παιζει απο νεες κυκλοφοριες και να τους ριχνω μια αυτια!!!

metamelia3
14-09-2011, 01:28
καθε ποτε ακουω μουσικη στην ψηφιακη εποχη; νομιζω μια στο τοσο ειναι χιλιαστικα τα χρονια μια αιωνιοτητα η μια στιγμη στην κολαση ακουω μουσικη που μου τεμαχιζει το σωμα απο οργανικη βιολογικη υποσταση σε ανοργανη χαβουζα μια σαβουρα κυτταρα με μονη ιδιοτητα την συναισθησια καθώς οι ροες του γρήγορου διαδικτυου τεμνουν τις στατικες φλεβες μου υπαγορευμενες απο την δυτικη εννοιολογηση αλλα δυση και φυγη ειναι συνωνυμες η καλυτερα ενα συμπλεγμα το ενδιαμεσο δυο ελικων που πλεκονται και πλεκονται και πλεκονται οπως εκεινο το μιασμα που απασχολουσε για χρονια την γιαγια μου καθως μου μαθαινε το

αρνακι ασπρο και παχυ της μανας το καμαρι

ArAsKaPaTiMaToKa(2011).rar

http://3.bp.blogspot.com/_EAKPB1H1wB0/Sw6f6Tk52ZI/AAAAAAAACXQ/o2i6A4NGWfU/s1600/headexplode.jpg

ποτε θα ξαναδημοσιευτει κατι ενδιαφερον στο μιουζικ ντισκασιον επιτελους; =////////

VidnaObmana
14-09-2011, 02:41
καθε ποτε ακουω μουσικη στην ψηφιακη εποχη; νομιζω μια στο τοσο ειναι χιλιαστικα τα χρονια μια αιωνιοτητα η μια στιγμη στην κολαση ακουω μουσικη που μου τεμαχιζει το σωμα απο οργανικη βιολογικη υποσταση σε ανοργανη χαβουζα μια σαβουρα κυτταρα με μονη ιδιοτητα την συναισθησια καθώς οι ροες του γρήγορου διαδικτυου τεμνουν τις στατικες φλεβες μου υπαγορευμενες απο την δυτικη εννοιολογηση αλλα δυση και φυγη ειναι συνωνυμες η καλυτερα ενα συμπλεγμα το ενδιαμεσο δυο ελικων που πλεκονται και πλεκονται και πλεκονται οπως εκεινο το μιασμα που απασχολουσε για χρονια την γιαγια μου καθως μου μαθαινε το

αρνακι ασπρο και παχυ της μανας το καμαρι

ArAsKaPaTiMaToKa(2011).rar

http://3.bp.blogspot.com/_EAKPB1H1wB0/Sw6f6Tk52ZI/AAAAAAAACXQ/o2i6A4NGWfU/s1600/headexplode.jpg

ποτε θα ξαναδημοσιευτει κατι ενδιαφερον στο μιουζικ ντισκασιον επιτελους; =////////

RESPECT!!!

Atropos
14-09-2011, 11:01
Όταν στη δουλειά δε μπορείς να ακούσεις τη μουσική που θέλεις και στο σπίτι η γυναίκα είναι του ελαφρολαϊκού, τα πράγματα είναι δύσκολα. Οπότε συνήθως 0-1 δίσκους τη βδομάδα, τους μαζεύω στο αι ποντ και ακουω από εκεί.
Δε λέτε και τα μπλογκ που παρακολουθείτε; Καλό θα κάνετε.

Agoraphobic_S.I.
14-09-2011, 12:10
Τα τελευταία δύο χρόνια ακούω περίπου 1-2 καινούριους δίσκους το μήνα και συνολικά 5-6 (το μήνα). Γενικά ακόμα δεν μπορώ να ξεπεράσω το Σαββόπουλο, αφήστε με, πάω χαμένος.