Log in

View Full Version : 7/9/99

A ha ha
04-09-2011, 22:46
Που εισάστανε στον σεισμο του 99?
(και κυρίως τι κάνατε την ώρα κείνη )

Firestorm3
04-09-2011, 22:50
κοζανη, επαιζα ποκεμον

FIXXXER
04-09-2011, 22:50
Το ερωτημα ειναι: "βλεπατε Beverly Hills ή Baywatch?"
Εγω το δευτερο γιατι τα ειχα δει ολα απο το πρωτο, και γιατι βυζια.

Mitsmann
04-09-2011, 22:51
ειμουν Σαλαμινα, το μονο μεσημερι που ειχα πει "ε, λεω να κοιμηθω λιγο"

asimoulis
04-09-2011, 22:52
με 34 posts δεν θα ξεκινούσα έτσι το thread μου.

Amnesiac.
04-09-2011, 22:55
Έπαιζα nba live με τον αδερφό μου και ήμουν λίγα δευτερόλεπτα μακριά από την πρώτη μου νίκη ever. NEVER FORGET.

Drumsick
04-09-2011, 22:56
Μπέβερλυ χιλς φυσικά.

A ha ha
04-09-2011, 22:57
εγω πάντως έπαιζα φίφα ροουντ του WC

@asimoulis :*

BLiTzER
04-09-2011, 23:00
Κοιμόμουν. Τελικά κράτησε λίγο παραπάνω από το αναμενόμενο, άκουσα φωνές έξω, σηκώθηκα, άνοιξα την πόρτα, έριξα μια ματιά, γύρισα στο κρεβάτι μου και ξανακοιμήθηκα.

Once_Emperor
04-09-2011, 23:00
Μπέβερλυ χιλς φυσικά.

Kaserinos
04-09-2011, 23:01
Κορινθο, στην κρεβατοκαμαρα των γονιων μου και επαιζα Crash Bandicoot 3: Warped.

ubu
04-09-2011, 23:03
Κρήτη και μάλλον δεν τον νιώσαμε γιατί δε θυμάμαι τίποτα.

τοιοιοιοιν
04-09-2011, 23:04
τελειωνα ζωγραφια μου με τις αγαπημενες spice girls στο paint, αλλα κοπηκε το ρευμα

Lazyass
04-09-2011, 23:06
έβλεπα το Στραβελάκη να χέζεται από τους μετασεισμούς στο δελτίο του μέγκα.

Roswell47
04-09-2011, 23:07
Πτολεμαΐδα και έβλεπα σίγουρα ΕΤ1.

Katsaloupardos
04-09-2011, 23:10
έπαιζα soul edge και την στιγμή που έφτασα στον τελευταίο αρχηγό άρχισε ο σεισμός(και στο παιχνίδι και στην πραγματικότητα) ,έπαιζα τόση ώρα που όταν ξεκίνησε ο σεισμός νόμιζα ότι ήταν από το παιχνίδι

toolre
04-09-2011, 23:13
εβλεπα καμπαμαρου στο τζουνιορ μεχρι που κοπηκε το ρευμα και αρχισε το χεσιμο

adam
04-09-2011, 23:18
διάβαζα flash (εκδόσεις modern times a.k.a 1 όνομα-μια ιστορία).
ήταν μ'έναν κακό που και καλά φορούσε μια στολή από ένα super γαμιστερό μεταλικό κράμα που αφενός έκοβε τα πάντα, αφετέρου ήταν φουλ γλιστερό και ο flash δεν μπορούσε να τον πιάσει με τίποτα!

(το μόνο πράγμα που πήρα μαζί μου για να διασώσω και καλά ήταν ο μπαγλαμάς μου)

Drumsick
04-09-2011, 23:19
Εγώ ήμουν απ'αυτούς που ξεχύθηκαν με τα εσώρουχα στη γειτονιά. Ο μεγαλύτερος φόβος μου θυμάμαι ήταν για τα γατιά που έμειναν σπίτι, οπότε σε μια στιγμή ΤΡΕΛΑΣ ξαναπήγα πάνω να τα βρω, αλλά έκανε γερό μετασεισμό και ξανακατέβηκα κάτω χεσμένη. Το βράδυ είχα ξενυχτήσει στον καναπέ αγκαλιά με ραδιόφωνο που μετέδιδε σχετικά.

Leech
04-09-2011, 23:20
άκουγα Hypocrisy (το "Abducted") από βινύλιο.
το πρώτο πράμα που σκέφτηκα όταν άρχισε το νταβαντούρι ήταν "ποιό μουνί μου γρατζούνησε το δίσκο; τεσεράμισι χιλιάρικα το πήρα ρε πούστη!", μετά "το πικάπ ρε πούστη!", τελικά ενώ το σπίτι είχε γίνει φραπεδιέρα, εγώ έκλεινα επιμελώς και ατάραχος το πικάπ και το στερεοφωνικό, έβαζα το δίσκο στη θέση του στο ράφι, για να τρέξω πανικόβλητος αμέσως μετά. :dfinger:

Boom!
04-09-2011, 23:23
Άραζαμε με τους συμμαθηταί έξω απ'το φροντιστήριο, λίγο πριν μπούμε για μάθημα.
Τελικά δε μπήκαμε.

Ethereal
04-09-2011, 23:33
Μπέβερλυ χιλς φυσικά.

lol,αυτο.

~ladykiller~
04-09-2011, 23:36
054, δροσοπούλου σταματημένο το λεωφορείο σε στάση (εκείνα τα παλιά τα ωραία που κ μεγαλύτερος να ήταν ο σεισμός αν ήμασταν εν κινήσει δε θα καταλαβαίναμε τα αρχίδια μας).
από το τράνταγμα έπεσε ο διπλανός πάνω μου κ εγώ σκούντηξα τον διπλανό μου ο οποίος γύρισε κ μου είπε:
"σας παρακαλώ μη με αγγίζεται".

γύρναγα λίγο κομμάτια από μοναστηράκι που είχαμε πάει να γιορτάσουμε που δώσαμε το τελευταίο μάθημα κ παρ'όλο το νταβαντούρι μέχρι που έφτασα σπίτι ήμουνα στην νιρβάνα του μεθυσμένου.
η μόνη μαλακία πως το τελευταίο μάθημα που δώσαμε πάνω στο ίδιο νταβαντούρι παραχώθηκε σε κάποιο γραφείο κ παραλίγο να ξανάκανα την τάξη. :?

Radienergeia
04-09-2011, 23:42
Home alone με τη σκύλα και τα λίγων ωρών κουτάβια της. Κατέληξα στο δρόμο με τις πυτζάμες και τα σκυλιά χωμένα όπως-όπως σ'ενα καλάθι, φρικαρισμένη αφ'ενός γιατί δεν είχα ξαναζήσει σεισμό και θαπεθάνουμεόλοι, αφ' ετέρου γιατί το ασύρματο που πήρα μαζί μου για να πάρω τους δικούς μου ήταν τελικά το τηλεκοντρόλ.

Harbinger of Death
04-09-2011, 23:42
διάβαζα flash (εκδόσεις modern times a.k.a 1 όνομα-μια ιστορία).
ήταν μ'έναν κακό που και καλά φορούσε μια στολή από ένα super γαμιστερό μεταλικό κράμα που αφενός έκοβε τα πάντα, αφετέρου ήταν φουλ γλιστερό και ο flash δεν μπορούσε να τον πιάσει με τίποτα!

Χα! Το'χα κι εγώ αυτό!

Ωστόσο την ώρα του σεισμού άκουγα Somewhere Far Beyond και έπαιζα Sensible Soccer στο PC, το καινούριο που ήταν ψιλομούφα.

freak brother
04-09-2011, 23:45
εβλεπα μπειγουοτς.

μπονους - ειχα παει στην συναυλια για να μαζευτουν λεφτα για τον σεισμο στο αν με ροτινγκ κραιστ , ναιτφολ και σεπτικ φλεσ και σκεφτομουν οτι αμα γινει κανας σεισμος και πεσει το αν δεν παιζει να μας βρουν ποτες...

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/180738_10150417546215089_626690088_17333397_7215144_n.jpg

phthoggon
04-09-2011, 23:48
έχεζα. Τρου στόρυ. Η μάνα μου πανικόβλητη "σήκω σήκω να βγούμε έξω!" εγώ η φωνή της λογικής, κάτι σαν Ντεγκίαλ ένα πράγμα "κάτσε μωρε να τελειώσω. Σε καινούργια πολυκατοικία ζούμε, ξέρεις με τι αντι-σεισμικά μέτρα τις έχουνε φτιάξει αυτές? Δε πέφτει με τίποτα"

Το είχα ένα κάποιο μετατραυματικό στρες όταν καθόμουν στο παγωμένο μάρμαρο βέβαια για αρκετό καιρό μετά.

JnB
04-09-2011, 23:50
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/b/be/Cncts-win-cover.jpg

Dal-
05-09-2011, 00:11
Ετοιμαζόμουνα να πάω προπόνηση μπάσκετ και όταν άρχισε να βαράει ο σεισμός νόμιζα ότι έπεσε κάποιος πύραυλος στη γειτονιά, θυμάμαι να πηδάω πέντε πέντε τα σκαλοπάτια της πολυκατοικίας και μετά να ανεβαίνω πάνω για να πάρω το σάκο του μπάσκετ και το πορτοφόλι μου που δεν είχε τίποτα μέσα, αλλά για κάποιο λόγο ΕΠΡΕΠΕ να το πάρω μαζί (ίσως επειδή ήτανε Chicago Bulls).

Η προπόνηση έγινε κανονικά.

funishment
05-09-2011, 00:28
Κρήτη και δεν τον νιώσαμε.

φιξντ. δεν νομίζω ότι τον άκουσε ψυχή στην Κρήτη.

μου άρεσε που για μέρες μετά είχε συνέχεια ειδήσεις χωρίς μισή διαφήμιση και συνέβαιναν συγκινητικά πράγματα. δεν είχα φίλους στο χωριό.

ion_storm
05-09-2011, 00:37
Κορινθο, στην κρεβατοκαμαρα των γονιων μου και επαιζα Crash Bandicoot 3: Warped.

Χαχα. και εγώ και ήμουν σε φάση να πάρω ένα time relic και ξενέρωσα (ότι είχα τσιπάρει το PS1). Οπότε το μαζεύω το ασφαλίζω και κατεβαίνω ατάραχος στη γειτονιά όπου και κατάλαβα ότι μάλλον ήταν πολύ δυνατός ο σεισμός γιατί επικρατούσε ο Πανικός.

GG*
05-09-2011, 00:44
σπιτι χαζευα βυζακια στο baywatch λιγο πριν φυγω για ιδιαιτερο
για να χαζεψω τα βυζακια της φιλολογου

με κατεστρεψαν τα γαμημενα τα βυζια!

Yanqui
05-09-2011, 01:24
BLOODY ROAR με ξάδελφο.

Firestorm3
05-09-2011, 01:25
ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

http://www.fond-ecran.com/ORIGINAUX/jeux/bloody_roar/bloody_roar_004.jpg

morphine
05-09-2011, 01:47
Είχα ραντεβού με μια φίλη μου στο μετρόπολις για να πάρουμε σιντί, και ήμουν στην αφετηρία των τρόλλευ, μέσα στο τρόλλευ. Όταν άρχισε να κουνάει θεώρησα ότι έβαλε μπρος ο οδηγός και φεύγουμε, μέχρι που συνειδητοποίησα ότι κουνιόμαστε αριστερά-δεξιά και όχι προς τα εμπρός. Εν τέλει γύρισα σπίτι, μόνο για να βρω τα συλλεκτικά κουτάκια Sprite που είχα μαζέψει και στήσει επιμελώς στη βιβλιοθήκη μου σκορπισμένα στο πάτωμα, κάτι που πολύ με τσάντισε
http://www.adsportscardsetc.com/ProductImages/basketball/BryantCoke.gif
μπλαστ φρομ δε παστ!

αργότερα έμαθα πως όσοι ήταν στο μετρόπολις την ώρα του σεισμού έφυγαν με περίπου τριάντα καινούρια σιντί ο καθένας και εντάξει ένιωσα κάπως ας το πούμε μειονεκτικά

cybernaut
05-09-2011, 02:03
Λοιπον εγώ ήμανε φανταράκι στο 311 εργοστάσιο βασης στα Λιόσια
(πολύ κοντά στο επίκεντρο δηλαδή. κ στην περιοχή που σημιώθηκαν οι περισσοτερες ζημιες κτηρίων)
Είχε αρχισει ενας τσαμπουκας στο εστιατόριο κ εκείνη την στιγμη ενα μηλο μολις ειχε πετυχει τον εστιάτορα στην μουρη!

Ξαφνικα καμιά 20ριά άτομα κοκαλωσαμε απο το πολυ παραξενο ΒΟΥΜ που νιωσαμε να ερχεται προς το μερος μας, όλοι χεστηκαμε, η σκοπια απ εξω γκρεμίστηκε, ο τσαμπουκας κοπηκε στα καπακια, κ φαγαμε 2 μήνες εμπλοκή ωστε να βοηθησουμε τους πληγέντες .fml

Firestorm3
05-09-2011, 02:41
ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΕ ΣΕΙΣΜΟΣ 4 ΡΙΧΤΕΡ :touched:

http://www.emsc-csem.org/Earthquake/earthquake.php?id=234586#.TmQIpXcs5nk.facebook

Stormrider
05-09-2011, 04:32
Το ερωτημα ειναι: "βλεπατε Beverly Hills ή Baywatch?"
Εγω το δευτερο γιατι τα ειχα δει ολα απο το πρωτο, και γιατι βυζια.

χαχαχ , το πρωτο πραμα που θυμούνται σχεδον ολοι αποσους συζηταω για αυτον τον σεισμο ειναι πως βλεπαν Baywatch .

MoRmEnGiL
05-09-2011, 09:37
Hmane ston papaswthriou stournarh k pathsiwn me ena filo kai ekana pws koitaga kati biblia gia html gia na to paizw mourh alla kata ba8os koitaga kati paixnidia paradipla :P

KoiliaSamprela
05-09-2011, 09:58
δεν τον θυμάμαι , ήμουν μικρός !

namiroth
05-09-2011, 10:05
epaiza CARMAGEDDON kai panw pou to teleiwna ksekinise to arxidi ,epese ena vazo sto pc kai gamithikan ola...
skata
akolouthisan skhnes apeirou kallous me gries stous dromous na fwnazoun pws einai toulaxiston 9 rixter gt kounithikan poly ksenihti stis plateis me makria gaidoura k alla tetoia...to carmageddon omws den to teleiwsa pote.. :(

freak brother
05-09-2011, 10:08
ασχετο αλλα στο καρμαγεδον επαιζα την τελευταια πιστα και για να την βγαλω αποφασισα οτι το πιο ευκολο ηταν να φαω ολο τον κοσμο... και εκει που ηθελα δυο τρεις να το τερματισω κολλησε το σιντι και απο τοτε δεν το ξαναπαιξα ...

υγ- επαιρνα το λεωφορειο και παρακαλαγα ενδομυxα να φαει τις γιαγιουλες που περναγανε για να παρουμε χρημα...

Raven Lord
05-09-2011, 10:22
ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΕ ΣΕΙΣΜΟΣ 4 ΡΙΧΤΕΡ :touched:

http://www.emsc-csem.org/Earthquake/earthquake.php?id=234586#.TmQIpXcs5nk.facebook

15km βόρεια των Τρικάλων. ένα κουνηματάκι της πλάκας ήταν. 3.7R τελικά.

το '99 ήμουν σπίτι Ζωγράφου και μαγείρευα. μόλις τελείωσε ο σεισμός, έκανα μια γύρα στην πολυκατοικία, έριξα μια ματιά στα δοκάρια και τα υποστυλώματα, είδα ότι δεν είχαν ζημιά ούτε στους σοβάδες και συνέχισα το μαγείρεμα. έφαγα χαζεύοντας τις ειδήσεις και μετά από το μπαλκόνι μου τον κόσμο που είχε μαζευτεί κάτω. όταν ξεμπλόκαραν τα τηλέφωνα κανόνισα για καφέ.

Dr.Gonzo
05-09-2011, 10:23
Με ξάδερφο Φράγκι, μεσημεριανο λιωσιμο, τιβι αναμενη αλλα ουτε καν να κοιταμε.
Ξαφνικα ο ξαδερφος ερχεται σε επαφη με το λαγωνικο που εκρυβε μεσα του και μουρμουριζοντας "ω γαμωτο σεισμος..." πεταγεται απο το κρεβατι του και αρχιζει να τρεχει μες το σπιτι. Για ενα με δυο δευτερολεπτα σκεφτομουν παει, η μαλακινση του ξαδερφουλη μου εσπασε τα κοντερ, ωσπου αρχιζει να μας περικυκλωνει αυτο το εκκωφαντικο "βββουμμ" και απο τους σοβαδες που τριβονταν με χτυπουσαν μικρα θρυμματα στο προσωπο καθως εβγαινα απ'το σπιτι.

Αυτα στο ισογειο. Στον 2ο κοιμοταν ο πατερας μου. Το ατομο περιμενε να τελειωσει η κυρια δονηση, καταφερε να βγει απο την κρεβατοκαμαρα η οποια εν τω μεταξυ ειχε χωρις πλακα ...αλλαξει διαρρυθμιση, μπηκε στον κοπο να ακουμπησει την εσωτερικη κεραια παλι πανω στην τηλεοραση απο την οποια ειχε πεσει (...) και στην συνεχεια πηγε στο μπανιο να πλυνει το προσωπο του αφου πρωτα αδειασε τον νιπτηρα απο ολα τα καλλυντικα κλπ με τα οποια ειχε γεμισει.
Ολα αυτα φυσικα του πηραν καποια ωρα και ετσι κι εγω, με την προοπτικη να εχω μεινει ορφανο, γκαριζα στο κλιμακοστασιο οσο πιο δυνατα μπορουσα το ιστορικο πλεον "ΠΑΤΕΡΑΑΑ, ΚΑΤΕΒΑ ΚΑΤΩ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ"

Αναδρομικα πιστευω πως το ειχα παρει ψυχραιμα, αν ληφθει υποψη πως ολα αυτα συνεβησαν στα μαγευτικα Νεα Λιοσσια, τρια τσιγαρα δρομος απο το επικεντρο του καλου σεισμουλη.

Περασα ολοκληρη την εβδομαδα μετα τον σεισμο αποκλειστικα κανοντας βολτες στις γειτονιες με κλιμακιο φιλων, οπου καναμε εκτιμηση των ζημιων, βλεπαμε αλλους φιλους/γνωστους αφου ηταν ουτως ή αλλως ολοι εξω, και κοζαροντας γκομενακια που δεν ξεραμε οτι μενανε στην γειτονια μας.
Τα βραδια επαιζε φραπε μεχρι αργα σε τοπικη καφετερια που λειτουργουσε (Τρεζόλα) σε παρεα των 30 ατομων χαρην συμπαραστασης, λες και ειχαμε επιζησει απο τον ΄ΒΠΠ.
Για να με παρει ο υπνος ακουγα τερμα στο diskman το "King For A Day..." για να μην "ακουω" τους μετασεισμους, μεχρι που δεν μπορουσα αλλο ξυπνιος και το εκλεινα.

Δωδεκα χρονια μετα πιστευω πως το εχω ξεπερασει αφου τελευταια φορα που ενιωσα σεισμο η καρδια μου εξακολουθησε να παιζει ρελαντι και δεν βαρεσε κοφτη στους 250 παλμους οπως συνηθιζε...
Κι αυτο χωρις ουτε ενα χαπακι... :)

alaiah
05-09-2011, 11:07
στο έπικ λεωφορείο 224 γυρνώντας από φροντιστήριο, σταματημένοι στο φανάρι μπουμπουλίνας και αλεξάνδρας. αρχίζει και κουνάει και ο οδηγός τράβηξε χειρόφρενο και κατέβηκε έτοιμος να δείρει τον μαλάκα που τον τράκαρε. μπόνους η στιγμή που συνειδητοποιεί ότι δεν υπάχει κανείς πίσω του στο δρόμο.

Heimaa
05-09-2011, 11:25
Eπαιζα Need for Speed 2, γινεται ο σεισμος την ωρα που τερματιζω μια πιστα που μου χε βγαλει την μπαναγια, δεν σταματαω να παιζω την ωρα του σεισμου γιατι "εχω παει πολυ καλα", βλεπω τη γραμμη του τερματισμου, κλεφτη ματια στο χρονο μου ,"τοχωεπιτελους", πεφτει το ρευμα, κλεινει το pc, ε αγαμησου :-(

kontan
05-09-2011, 11:32
ημανε σε σπίτι φίλου στον 3ο όροφο κ παίζαμε αυτο στο ps1:

ummeASWTjqM

μόλις βγήκαμε απο τη πολυκατοικία είδαμε οτι είχε ξεκολλήσει ένα κομμάτι περίπου 5 μετρα ύψος απο το κτήριο κ χεστήκαμε πάνω μας. Μάλλον μεγάλο στρώμα σοβά ήταν παρά κάτι πραγματικά σοβαρό αλλά ήταν αρκετό να χεστούμε.

Raven Lord
05-09-2011, 11:33
ζωγράφου δε θυμάμαι να κόπηκε το ρεύμα εκτός αν έπεσε η τάση στιγμιαία.

freak brother
05-09-2011, 11:41
νομιζω οτι το χεσιμο ηταν 40% το κουνημα και 60% το βουητο παντως.

Comte de Saint-Germain
05-09-2011, 12:38
Αν θυμάμαι καλά ποιος ήταν ο πρώτος σεισμός ήμουν στο σχολείο (6η δημοτικού) και δεν έχω ιδέα τι μάθημα κάναμε. Δυο παιδιά, (ένα αγόρι κι ένα κορίτσι) είχαν βάλει τα κλάμματα από το σοκ μετά, εμείς το διασκεδάζαμε. Το αγόρι πέθανε πριν 1.5 χρόνο από καρκίνο.

commissar
05-09-2011, 12:43
<BlackiE> oi misoi sto seismothread paizan paixnidia thn wra tou seismou, kammenh genia

Harbinger of Death
05-09-2011, 12:44
Αν θυμάμαι καλά ποιος ήταν ο πρώτος σεισμός ήμουν στο σχολείο (6η δημοτικού) και δεν έχω ιδέα τι μάθημα κάναμε. Δυο παιδιά, (ένα αγόρι κι ένα κορίτσι) είχαν βάλει τα κλάμματα από το σοκ μετά, εμείς το διασκεδάζαμε. Το αγόρι πέθανε πριν 1.5 χρόνο από καρκίνο.

Ήταν 3-4 το μεσημέρι, όλοι ήταν σπίτια τους κι έπαιζαν παιχνίδια, εσύ πως ήσουν στο σχολείο;

Doomsayer
05-09-2011, 12:44
Εγώ ήμουν με τον πατέρα μου στο φορτηγό εκείνη την ώρα οπότε δεν κατάλαβα τίποτα.Όταν μπήκαμε στο εργοστάσιο να ξεφορτώσουμε ήταν όλα ριμαδιό. :P

Raven Lord
05-09-2011, 12:50

Ήταν 3-4 το μεσημέρι, όλοι ήταν σπίτια τους κι έπαιζαν παιχνίδια, εσύ πως ήσουν στο σχολείο;

+ ότι 7/9 τα σχολεία είναι ακόμη κλειστά, οπότε προφανώς μιλάει για άλλο σεισμό, δηλαδή τον πρώτο που θυμάται.

freak brother
05-09-2011, 12:59
μπορει να πηγαινε σε κανα ιδιωτικο :p

commissar
05-09-2011, 13:05
επίσης τότε κάποια σχολεία ήταν ακόμα πρωινά-απογευματινά, αλλά έτσι κι αλλιώς αυτό που λέει ο raven lord είναι το "πρόβλημα".

Weiss
05-09-2011, 13:08
Ήμουν σπίτι και ήταν από τις ελάχιστες φορές που ήμασταν όλοι μαζί, γιατί οι αδερφές μου είχαν ήδη μετακομίσει, και καθόμασταν στο σαλόνι και μιλούσαμε οι 4 - ο μπαμπάς μου έτρωγε στην κουζίνα. Έγινε ο σεισμός, εγώ έπαθα τεράστιο πανικό, πήγα στην εξώπορτα (ξυπόλητη), έτοιμη να κατέβω κάτω και κοιτούσα την πόρτα της κουζίνας περιμένοντας να βγει ο μπαμπάς. Αργούσε και δεν έβγαινε και αγχώθηκα ότι κάτι έπεσε στο κεφάλι του κτλ κτλ και μπήκα φουριόζα στην κουζίνα τρέμοντας για το τι θα δω, και ο μπαμπάς έβαζε απλά τη φέτα στο ψυγείο.

Γενικά φοβήθηκα πάρα πολύ, μου πήρε μέρες να συνέλθω. Ο πατέρας μου πάλι δεν αντιμετώπισε πρόβλημα.

Raven Lord
05-09-2011, 13:13
θυμάμαι για όλη την επόμενη βδομάδα κορυφαία σκηνικά, αναστολή της εξεταστικής και άραγμα στα γρασίδια της πολυτεχνειούπολης με μουσικές και μπύρες μέχρι τα χαράματα. για αρκετές μέρες μετά έβλεπα κόσμο να κοιμάται στα αυτοκίνητα από το φόβο των μετασεισμών. προσωπικά, οι σεισμοί δε με φόβιζαν ποτέ ιδιαίτερα και μετά τη σχολή τους απομυθοποίησα τελείως, οπότε από το πρώτο βράδυ την έπεφτα σπίτι κανονικά, αντίθετα με πολλούς από την παρέα που την έβγαζαν στα γρασίδια για 2-3 μέρες :P.

Firestorm3
05-09-2011, 13:14
προβληματιζομαι. πως γινεται να πανικοβληθεις απο ενα σεισμο; ισα ισα, ειναι μια ευχαριστη εκπληξη στις μονοτονες ζωες μας! κουνηθειτε ολοι μαζι, γιο!

Comte de Saint-Germain
05-09-2011, 13:19
Ε τότε αυτός που θυμάμαι είναι ο μετασεισμός και στον ορίτζιναλ ήμουν σπίτι μου.

Mitsmann
05-09-2011, 13:20
το ιδιο βραδυ εφυγα απο Σαλαμινα και βγηκαμε Χαιδαρι με ΚΟΠΕΛΕΣ (γιατι να το ακυρωσουμε?) και για να περασει η ωρα, οσο ο κολλητος μου εριχνε το βασικο στοχο του, εγω κουναγα την καρεκλα με το ποδι στην αμπαλη ξαδερφη της και φοβοτανε.

ημουν μονο 19 χρονων.

freak brother
05-09-2011, 13:37
προβληματιζομαι. πως γινεται να πανικοβληθεις απο ενα σεισμο; ισα ισα, ειναι μια ευχαριστη εκπληξη στις μονοτονες ζωες μας! κουνηθειτε ολοι μαζι, γιο!

http://sup.kathimerini.gr/kath/engs/img/NEWS/2011/06/ricomex390_1006.jpg

Firestorm3
05-09-2011, 13:48
ο θανατος ειναι λυτρωση, μην το ξεχναμε!

Mitsmann
05-09-2011, 13:51
η ηλιθιοτητα παλι, οχι.

Κάπταιν Τζίμη
05-09-2011, 13:54
Ήμανε σπίτι και σαν καλός φλώρος προσπαθούσα να ξεκινήσω να γράφω μια μαλακία για φροντιστήριο/σχολείο. Μένω στον 1ο. Γίνεται το μπράφ, ψιλοχέζομαι αλλά δεν το κουνάω ρούπι ακούγοντας παράλληλα τα ουρλιαχτά και τους πανζουλρισμούς των γειτόνων. Περιμένω να τελειώσει, πάω στο μπάνιο οπού ζέχνει απο τις κολώνιες που έχουν σπάσει κ έχουν πλυμμηρίσει το νιπτήρα. Ατάραχος φοράω μια φόρμα και τα αθλητικά μου (καθότι νεγκλιζέ) και κατεβαίνω κάτω. Όλοι έχουν πεταχτεί όξω, αλλά πριν βγώ κι εγώ, κάνω το εξής. Μπαίνω στου παππού μου που μένει απο κάτω και α) ανεβάζω ξανά στο μάτι (το οποίο κλείνω) μια κατσαρόλα με γιουβαρλάκια που είχε πέσει στο πάτωμα ανέπαφη (!!) και β) παίρνω σε ένα κασόνι την χελώνα μου απ'τον κήπο και βγαίνουμε στο δρόμο.
Τις επόμενες 2 μέρες κοιμήθηκα στο Δημοτικό απέναντι απο το σπίτι, στο Skoda Favorite του παππού (και γαμώ τους ύπνοι), κωλοβαρόντας με την παρέα και κάνοντας βόλτες χαζεύοντας τις ζημνιές. Την τρίτη μέρα πήγα σπίτι ξανά κ θυμάμαι να βλέπω καμπιονάτο που έδειχνε τότε ο Άλφα.

alaiah
05-09-2011, 13:57
θυμάμαι το πρώτο βράδυ μετά το σεισμό, κάτι γείτονες πήγαν και κοιμήθηκαν μαζί με την μισή αθήνα στα γρασίδια στο πεδίο του Άρεως και την άλλη μέρα η γειτόνισσα μίλαγε με την μάνα μου και έκραζε τον Δήμο (!!!!) γιατί στις 3 τα ξημερώματα άνοιξαν τα ποτιστικά και τους έκαναν όλους μουνί, lol!

H.
05-09-2011, 14:12

Ίσως γιατί στον σεισμό της Κοζάνης ήσουν φάση αγέννητος.

freak brother
05-09-2011, 14:19
<BlackiE> oi misoi sto seismothread paizan paixnidia thn wra tou seismou, kammenh genia

και οι αλλοι μισοι βλεπαμε μπειγουοτς (τα κοριτσα μπερβελι χιλς) .... παρακμα

Dythor
05-09-2011, 14:20
κοζανη, επαιζα ποκεμον

Δύσκολο, κυρίως γιατί κυκλοφόρησε 5/10/99.

Firestorm3
05-09-2011, 14:25
τοτε ισως επαιζα final fantasy VIII στα γερμανικα και περπατουσα στις πολεις και μου μιλουσαν γερμανικα οι NPC και δε καταλαβαινα τα μισα και πηγαινα οπου νανε. ή και οχι.

Neron
05-09-2011, 14:37
Beverli Hills, η Κέλι περπατούσε στην παραλία και διάβαζε το ημερολόγιο της.

Drumsick
05-09-2011, 14:47
Tι 12 χρόνια εντωμεταξύ =|

tsimpouklano
05-09-2011, 15:01
Σκατόστομμοι, σήμερα μ'είπε ο πατέρας μου πως έγινε σεισμός στην Καλαμπάκα.

my_troubled_Mind
05-09-2011, 15:51
Ναύπακτους,έβλεπα τηλεόραση και περίμενα καρτερικά τα εισητήρια για τη συναυλία των άρον μέντεν στο Περιστέρι.

Phantom Duck
05-09-2011, 16:00
να αλλαχτεί ο τίτλος σε "ποιο παιχνίδι πήρατε δώρο με το τσιπάρισμα του psx"

Αναδρομικα πιστευω πως το ειχα παρει ψυχραιμα, αν ληφθει υποψη πως ολα αυτα συνεβησαν στα μαγευτικα Νεα Λιοσσια, τρια τσιγαρα δρομος απο το επικεντρο του καλου σεισμουλη.

γελάω, πες περιοχή. κέντρο κοντά στην πλατεία εδώ, έτρωγα με τη μάνα μου κάνοντας thumbs up "πωπω τι νταλίκα είναι αυτή που περνάει" λίγα δευτερόλεπτα πριν αρχίσει το κατοστάρι. casualties, μια κορνίζα και ένα πλήκτρο backspace, ενώ οι γύρω πολυκατοικίες ράγιζαν και βυθίζονταν οι είσοδοί τους.

ακολούθησε μια βδομάδα πλιάτσικο στον καταυλισμό πληγέντων με τσάμπα πατατάκια και τυρόπιτες από το δήμο, κι ένας χρόνος πρωί απόγευμα στο γαμημένο 15ο.

Impure
05-09-2011, 16:04
Ξεκιναμε απο το πρωι, ειχα παει καλλιθεα στη βιοτεχνια του πατερα μου να παρω σχολικα απο το τζαμπο και μετα να δουλεψω, τελικα ειχα φρικτο πονοκεφαλο και εφυγα για σπιτι, καλογρεζα εμενα τοτε. Μπαινω σπιτι ανοιγω το συνθετο με τα ποτηρια της μανας και τα κρασια να παρω κατι που δεν θυμαμαι τι ηταν, και το παραταω ανοιχτο, ερχεται η κολλητη μου ακουμε μεταλ και λυνουμε σταυρολεξα, φευγει 10 λεπτα πριν τον σεισμο. Σημειωτεον η πολυκατοικια εκεινη ειχε σχημα Π και μου ειχαν πει πως ειχε παρει μια κλιση προς τα αριστερα με τον σεισμο του 81. Τελος παντων παω στην κρεβατοκαμαρα των δικων μου ανοιγω τιβι Μπεβερλι χιλλς και πεφτω με δυναμη στο κρεβατι να γραψω εκθεση για το απογευματινο φροντιστηριο. Οπως επεσα με δυναμη ξεκινησε και το νταβαντουρι, μπα λεω εγω ημουν και μετα αρχιζει η φραπεδιερα. Σηκωνομαι και φωναζω μαμα μαμα χωρις λογο, αφου ημουν μονη, βαζω τα αντιντας μου και καθομαι κατω απο μια πορτα, και πεφτουν ολα τα γυαλικα απο το συνθετο, και σκανε οι τοιχοι, και απεγνωσμενα να παιρνω τηλ τη μανα μου αλλα τιποτα. Βγαινω απο το διαμερισμα (3ος οροφος) κατεβαινω απο τα σκαλια αγκαλιαζομαι με μια φιλη που εμενε στο δευτερο και κλαιμε. Οκ και μετα τι σκατα να κανω? περπαταω μεχρι το σπιτι της γιαγιας μου στο νεο ηρακλειο και προσπαθω να βρω τους γονεις μου και την αδερφη μου η οποια ηταν στην αλλη γιαγια στο Μενιδι. Ψυχρολουσια δε οταν εμαθα πως το επικεντρο ηταν Μενιδι. τεσπα μετα απο πολυ κοπο με βρηκαν οι γονεις μου, η κολλητη μου νομιζε πως πεθανα κλπκλπ. Περιττο να παω πως το 1ο βραδυ εμεινα Μενιδι στρωματσαδα μεσα σε ενα Βανετ που χε τοτε ο πατερας μου. Φοβομουν να μεινω στη πολυκατοικια εκεινη. Α και μπονους το σπιτι μυριζε κρασι για κανα μηνα και οταν ο διπλανος τραβαγε καζανακι τα σκατα του ερχοταν στην δικη μας τουαλετα :touched:

Επισης οσοι συμμαθητες μου ειχαν μεινει στις Πανελληνιες Β λυκειου περασαν τελικα στη Γ Λυκειου χωρις επαναληπτικες

Ethereal
05-09-2011, 16:13
εγω εβγαλα 2 βραδια στο αμαξι παντως.ξαπλα τα καθισματα,ραδιο και τηλεοραση φορητη των σεβεντις σα κουτι πρωτων βοηθειων με χειρολαβη,κουμπια σα πλυντηριου και οθονη 4-5 ιντσες(και ζει ακομα)

α και ο σεισμος εγινε στο ιντρο του μπεβερλυ χιλς.το θυμαμαι γιατι σιγονταραμε τη μουσικη με τον αδερφο μου με ντεθ μεταλ φωνητικα(λαλαλαλαλα-λαα-λαα ,αλα κρις μπαρνς) και στο καπακι πεταχτηκαμε λες και μας ειχαν βαλει ελατηρια στο γκωλο.μετα μαζευτηκαμε με ολη τη γειτονια στη πλατεια του ΚΟΥΦΟΥ και κλαιγαμε τη μοιρα μας.αλλος με το σωβρακο,αλλη με το νυχτικο,αλλος πασαλιμενος μεσα στα μακαρονια με τον κιμα και παει λεγοντας.

Dr.Gonzo
05-09-2011, 16:14
να αλλαχτεί ο τίτλος σε "ποιο παιχνίδι πήρατε δώρο με το τσιπάρισμα του psx"

γελάω, πες περιοχή. κέντρο κοντά στην πλατεία εδώ, έτρωγα με τη μάνα μου κάνοντας thumbs up "πωπω τι νταλίκα είναι αυτή που περνάει" λίγα δευτερόλεπτα πριν αρχίσει το κατοστάρι. casualties, μια κορνίζα και ένα πλήκτρο backspace, ενώ οι γύρω πολυκατοικίες ράγιζαν και βυθίζονταν οι είσοδοί τους.

ακολούθησε μια βδομάδα πλιάτσικο στον καταυλισμό πληγέντων με τσάμπα πατατάκια και τυρόπιτες από το δήμο, κι ένας χρόνος πρωί απόγευμα στο γαμημένο 15ο.

Φονικό Λαρύγγι απ'τα Λιόσσα είσαι; :pink:
Παλατιανή εδώ, σύνορα με Περιστέρι (Κοιλιοσάμπρελο που είσαι!), γι'αυτό είχα και πιο πολλά παρεδωσε με Περιστέρι γενικώς.
Αλλά το γαμώ το Περιστέρι και τα φενταγίνια του (έκτος από φίλους), Νέα Λιόσσια -έστω, Ίλιον- εδώ.
:cbrnt:

Επίσης η Ιμπιούρ μου θύμισε την κάβα της γωνίας που έγινε μουνί καλλιγραφία και για εβδομάδες κόλλαγε το πάτωμα από τα λικέργια.

...η μυρωδιά του ούζου δε, πρέπει να ξεθύμανε σχετικά πρόσφατα.... :touched:

Harbinger of Death
05-09-2011, 16:21
ερχεται η κολλητη μου ακουμε μεταλ και λυνουμε σταυρολεξα

.

Phantom Duck
Παλατιανή εδώ, σύνορα με Περιστέρι (Κοιλιοσάμπρελο που είσαι!), γι'αυτό είχα και πιο πολλά παρεδωσε με Περιστέρι γενικώς.
Αλλά το γαμώ το Περιστέρι και τα φενταγίνια του (έκτος από φίλους), Νέα Λιόσσια -έστω, Ίλιον- εδώ.

Επίσης η Ιμπιούρ μου θύμισε την κάβα της γωνίας που έγινε μουνί καλλιγραφία και για εβδομάδες κόλλαγε το πάτωμα από τα λικέργια.

Λακιώτης το σύνορο προς τον πολιτισμό, η σχολή μου μωρή ήταν το 1ο. να γίνει μήτινγκ με παπάκια και χαίτες.

Mitsmann
μετα μαζευτηκαμε με ολη τη γειτονια στη πλατεια του ΚΟΥΦΟΥ και κλαιγαμε τη μοιρα μας.αλλος με το σωβρακο,αλλη με το νυχτικο,αλλος πασαλιμενος μεσα στα μακαρονια με τον κιμα και παει λεγοντας.

:touched:

ειναι σαν να σας βλεπω.
εγω οταν ειμαι στο ΝΗΣΙ μενω στο ισογειο με την μπαλκονοπορτα (ισογειο και μπαλκονοπορτα = ακυρο. Πως λεγεται τοτε η αντιστοιχη κατασκευη? ε?) στο εναμιση μετρο απ το κρεβατι και κοιμομουν μεσα.

Ηρωας η Καβατζας?

Radienergeia
05-09-2011, 16:28
Σηκωνομαι και φωναζω μαμα μαμα χωρις λογο, αφου ημουν μονη

Πίνκαρα γι'αυτό! :touched::touched:
Μια από τα ίδια

Dr.Gonzo
05-09-2011, 16:36
Λακιώτης το σύνορο προς τον πολιτισμό, η σχολή μου μωρή ήταν το 1ο. να γίνει μήτινγκ με παπάκια και χαίτες.

Άνθρωπα εσύ παίζει να ξέρεις και τους Hellfire.... (αν είσαι 27+)
Μητίνγκ με μπόμπο (http://zoomerboys.freeflux.net/files/images/blog/landie.jpg)και φλαή. !

Οντόπικ, θυμήθηκα ιστορία γνωστού (γκαρσόνι 30αρης μπάκουρος τότε το 99) που είχε φύγει από μπαλκόνι 1ου σε ακάλυπτο για να σώσει την ζωή του.

...κόντεψε να την χάσει από ανακοπή όταν πήγε σπίτι του μετά από 2-3 μέρες και στην πόρτα είχε φρακάρει και ξεπαγώσει μισό αρνί που είχε φύγει snowboard από την κατάψυξη την ωρα του Εγκέλαδος...
:touched::touched::touched:

KLAPSE
05-09-2011, 16:38
spiti korintho vareto mesimeri koitaza to tavani. Kanei seismo kai vgikame gia bala sto dromo.

Leech
05-09-2011, 16:47
Οντόπικ, θυμήθηκα ιστορία γνωστού (γκαρσόνι 30αρης μπάκουρος τότε το 99) που είχε φύγει από μπαλκόνι 1ου σε ακάλυπτο για να σώσει την ζωή του.

...κόντεψε να την χάσει από ανακοπή όταν πήγε σπίτι του μετά από 2-3 μέρες και στην πόρτα είχε φρακάρει και ξεπαγώσει μισό αρνί που είχε φύγει snowboard από την κατάψυξη την ωρα του Εγκέλαδος...
:touched::touched::touched:

Πήρες το πινκ γιατί έτσι, αλλά:

Today 16:39 <Leech> ok, koitaw to seismothread kai exw arxisei na ypopsiazomai pws kapoios amolise ta fidia
Today 16:39 <Leech> 'h einai poly konta sto na ginei
Today 16:40 <Mitsmann> εκει με το αρνι λες ε?
Today 16:41 <Leech> e nai, vasika stirizw fola gonzo, alla too much re file
Today 16:42 <Leech> siga min eixe kai simeiwma sta dontia "welcome back nigga"
Today 16:42 <Mitsmann> χαχαχχα
Today 16:42 <Mitsmann> "Αρνι-θηκα να μεινω στην ψυξη"
Today 16:43 <Leech> :touched:

Weiss
05-09-2011, 16:52
Υπάρχει και η ιστορία του τρελού_επιστήμονα_φυσικού που μου έκανε φροντιστήριο ο οποίος οδηγούσε και νόμισε ότι πάτησε πέτρα, σταμάτησε το αμάξι και ήρθε και ένας πάνω σε μηχανάκι από πίσω ζαλισμένος, και ο Φυσικός είπε "Α! Δεν ήταν πέτρα! Κάποιο καλώδιο μέσης τάσης έχει κοπεί και δημιουργεί ισχυρό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο και μας έκανε να βγούμε από την πορεία μας!" και έβαλε και τον ανθρωπάκο να ψάχνει τα τριγύρω καλώδια μέχρι που έγινε ο πρώτος μετασεισμός και μάλλον ο Φυσικός ένιωσε λίγο άσχημα και χαζός, παρ'ότι στην πραγματικότητα είναι πολύ πολύ έξυπνος.

Mitsmann
05-09-2011, 17:24
και ποτε τον προσελαβε η BLACK MESA?

Tribe
05-09-2011, 18:02
Baywatch!

Dr.Gonzo
05-09-2011, 18:05
Πήρες το πινκ γιατί έτσι, αλλά: εκει με το αρνι λες ε?

Λοιπόν, 3 παραμυθάδες έχουν παρασημοφορηθεί στην οικογένειά μου, για την συνέπεια και τον ζήλο τους:
Επίπεδο Α - ΜΕΤΡΙΟ ΦΙΔΙ: Ξάδερφος Φράγκι
Επίπεδο Β - ΧΟΝΤΡΗ ΜΠΟΥΡΔΑ: Ξάδερφος Δ (*ΚΟΛΛΗΤΟΣ αυτουνού με το αρνί!)
Επίπεδο Γ - ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ, ΝΕΦΕΛΙΜ, ΜΟΘΡΑΣ ΚΛΠ: Θείος Στέφος

Με βάση λοιπόν το επίπεδο μπούρδας του κολλητού του και λαμβάνοντας υπόψη την λαϊκή σοφία "δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιός είσαι", ο Έτσι με το αρνί παίζει σπίτι του απλά να βρήκε κανά μισοτελειωμένο φραπέ στο τραπέζι, αλλά ο Γκόνζος ότι άκουγε έγραψε, ούτε σαμιαμίδι δεν έβαλα!

Μα τον St.Psefti 8)

Raven Lord
05-09-2011, 18:20
Σκατόστομμοι, σήμερα μ'είπε ο πατέρας μου πως έγινε σεισμός στην Καλαμπάκα.

είπαμε φόλα σεισμός 3,7. ούτε 2'' δεν κράτησε, αλλά κούνησε μία καλή πάνω-κάτω, ίσα να με ξυπνήσει.

adam
05-09-2011, 21:35

Μπουρνάζι σίτι και σας γαμάμε το σπίτι

00i00
05-09-2011, 21:37
ετρωγα ενα αχλαδι

το θυμαμαι γιατι σπανια τρωω αχλαδια

wurst
06-09-2011, 01:19
εγώ πάλι κλασικα...

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/3/3d/MitchBuchannon.jpg

και μετα κατεβηκα κατω με τις καλτσες

nekrobutcher
06-09-2011, 01:33
η αδερφη εβλεπε baywatch, εγω ακουγα το σι ντι των μπλε στο δωματιο και η μανα εβαζε τις κουρτινες..βουιλα ,μετα κλεινουν ολα και εγω να τρεχω σαν την τρελη την ωρα του σεισμου να βρω τις παντοφλες μου

Mitsmann
06-09-2011, 01:48
τις βρηκες?

Ruthless
06-09-2011, 10:02
Νομίζω baywatch, μάνα με γειτόνισσα να πίνουν τον καφέ τους δίπλα στην κουζίνα και κουνάει(αρκετά ομολογουμένως παρά τα 300+ χλμ απόσταση). Η γειτόνισσα με ένα μικρό θέμα από το 93 πετάγεται και κατεβαίνει 5 ορόφους σε δευτερόλεπτα για να βγει στο δρόμο, λέμε καμιά Πάτρα θα ήταν, σιγά, και ότι μου λέει η μάνα μου πάμε κι εμείς κάτω βάζει έκτακτο δελτίο τηλεόραση.

Στο επόμενο διάστημα διασκεδάζω με χεσμένους ρεπόρτερ live με μετασεισμούς.

nekrobutcher
06-09-2011, 12:40
τις βρηκες?

ε ναι ευτυχως..συνειδητοποιησα και θυμηθηκα γραφοντας το ποστ οτι η μανα μου αρπαξε την αδερφη μου και κατεβηκε απο το σπιτι..εμενα με αφησε πανω να ψαχνω τις παντοφλες..!

Mitsmann
06-09-2011, 12:43
"παρε την ασπασια, εγω θα παρω τις παντοφλες"

atom_smasher
07-09-2011, 14:40
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα- δηλαδή από την τότε γκομενά μου- γιατι εχουμε και ηλιθιους εδω μεσα. Οποτε μπαινω στο λεωφορειο το οποιο ηταν απο κεινα τα ψηλα τα παλια και ημουν χαμενος λιγο σε νιρβανα και ορθιος στην γαλαρια. Φτανοντας προς αιγαλεω, σταματαει σε μια σταση και το νιωθω να ψιλοκουνιεται και κατι να φωναζουν δυο γριες στην σταση, αλλα ηταν μακρυα και δεν καταλαβα. Ρωταω 2 παλικαρια που καθονταν διπλα μου, "ρε παιδια εκανε σεισμο;" και απαντανε... "κατι τετοιο ειπανε". ξεκιναει μετα απο 1-2 λεπτα και παρακολουθωντας τα κτηρια στον δρομο, πλησιαζοντας τα αγια χωματα του σιτι, συνειδητοποιω οτι εκανε και μαλιστα γιναν και ψιλοζημιες. λουκια φυγαν, σοβαδες, ραγισματα... Ω ρε μαλακα δεν καταλαβα τιποτα! Φτανω στην γειτονια και μα τη παναγια την ελεουσα δεν εχω ξαναδει τοσο πολυ κοσμο στην γειτονια ταυτοχρονα εξω! Εχουμε και το αλσος εκει διπλα και μιλαμε ειχαν μαζευτει ολοι οι γειτονοι! Το βραδυ βολτα με το τζιπακι σαραβαλο του κολλητου απο το κεντρο της Αθηνας για να δουμε τι εγινε και κει..σοφοκλεους αθηνας κλπ μπας και πεσει κανα ντουβαρι στο κεφαλι μας και καταληξη στα νοτια προαστεια. Κοιμηθηκαμε στο ισογειο 2 βραδυα...για να προλαβουμε να βγουμε γρηγορα αμα γινει τιποτα...πχ να μας πλακωσουν οι απο πανω 2 οροφοι.

Μπουρνάζι σίτι και σας γαμάμε το σπίτι

Αυτο μην το ξαναδω γραμμενο, θα σε βαρεσω.

Ghoul
07-09-2011, 15:14
στο χωριό, λίγο έξω απ' τ'ανάπλι. συνέχισα να τρώω απτόητος

stam and the witches
07-09-2011, 16:07
Λοιπόν έχουμε γεμίσει πολλούς κουλ τύπους που γράψαν το σεισμό στις αρχιδάρες τους και δε βγήκαν αμέσως γιατί στρίβαν τσιγάρο κλπ. Εγώ δε μπορούσα να κοιμηθώ για 2-3 μήνες, λίγος σεβασμός τελοσπάντων.

freak brother
07-09-2011, 16:21
και γω , και ακομα αμα νοιωθω κανα τρανταγμα ψιλοχεζομαι.

Ghoul
07-09-2011, 16:22
Λοιπόν έχουμε γεμίσει πολλούς κουλ τύπους που γράψαν το σεισμό στις αρχιδάρες τους και δε βγήκαν αμέσως γιατί στρίβαν τσιγάρο κλπ. Εγώ δε μπορούσα να κοιμηθώ για 2-3 μήνες, λίγος σεβασμός τελοσπάντων.

ίσως επειδή δε μέναμε στο μενίδι μπζηλέ.

Raven Lord
07-09-2011, 16:26
ίσως επειδή έχουμε λογική σκέψη

Ghoul
07-09-2011, 16:28
ναι κι αυτό αλλά φαντάζομαι λογικό κάποιος σε μικρότερη ηλικία να επηρεαστεί περισσότερο.

Phantom Duck
07-09-2011, 16:33
κοίτα, και στα 50 άμα βλέπεις βάζα στον άερα και σοβάδες να φεύγουν, μάλλον δε βοηθάει να ξέρεις ότι απλά γλιστράει η ευρασιατική πλάκα.

Drumsick
07-09-2011, 16:47

Πες τα ρε Σταμάτη να πούμε.

VidnaObmana
07-09-2011, 16:50
Ημασταν στην κουζινα ολοι μαζι κ τρωγαμε, και ξαφνικα βλεπω τη λαμπα να παει περα δωθε με ακτινα 1 - 1,5 μετρο ξερω γω
Την πρωτη μερα την βγαλαμε εξω, τις επομενες σπιτι, παντως ναι γενικα κουλ ημουν, οχι να μην μπορεις να κοιμηθεις για 2-3 μηνες ελεος =P

Εδω ρε παιδια εκανε προσφατα καλοκαιρι σεισμο που τον νιωσανε στο αντιρριο, και οι κατοικοι φευγανε απο την παραλια γιατι φοβοντουσαν μηπως σηκωσει τσουναμι.... !!!! Looool

Art In Haste
07-09-2011, 16:55
Την λάμπα βγάλατε έξω;

Ra Pariah
07-09-2011, 17:10
Να ξέρετε ότι σας χώνω με τον μεγάλο σεισμό της Πάτρας του '93, που έβλεπα τότε Μικρό Σπίτι στο Λειβάδι. Εννοείται σηκώθηκα σαν κύριος έκλεισα πρώτα το έπιπλο όπου μέσα βρίσκεται η τηλεόραση (κάτι σαν σύνθετο φανταστείτε) και κατόπιν μπήκα κάτω από κάσωμα. Πάντα τα προτιμούσα από τη μέθοδο του τραπεζιού.

animae
07-09-2011, 17:11
Μόνος στο υπόγειο, έβλεπα μπέιγουοτς και κάτι ζωγράφιζα αν θυμάμαι σωστά.
Το υπόγειο είναι από την μια μεριά μέσα στο έδαφος, οπότε και τον *ακουσα* ακόμα περισσότερο(συν ότι υπήρχε και μια σιδερένια πόρτα, οπότε περισσότερος θορυβος). Σε λιγότερο από δευτερόλεπτο είχα ανέβει την σκάλα (σοφός :oops:), βγήκα έξω και τράβηξα τον σκύλο πιο έξω από το όριο του σπιτιού, γιατί ο σοβατζής μας είχε κάνει καταπληκτική δουλειά. Το ακόμα καλύτερο ήταν το να βλέπω απέναντι κάτι νταμάρια και να πέφτουν βράχοι από το βουνό :fear:.

SpiritCrusher
07-09-2011, 17:12
Δεν έχω ιδέα. :maikl:

Ε λογικά θα έβλεπα baywatch, τουλάχιστον εγώ δεν έχασα τα βυζια των επόμενων 30 λεπτών :!:

Mayhem
07-09-2011, 17:30
άκουγα Θόδωρο Παρασίδη

H.
07-09-2011, 18:32
άκουγα Θόδωρο Παρασίδη

+1. Νομίζω οι περισσότεροι άνδρες στην Θεσσαλονίκη κάπως έτσι ήταν εκείνη την ώρα, αντίστοιχο του baywatch των υπόλοιπων.

Raven Lord
07-09-2011, 19:08
κοίτα, και στα 50 άμα βλέπεις βάζα στον άερα και σοβάδες να φεύγουν, μάλλον δε βοηθάει να ξέρεις ότι απλά γλιστράει η ευρασιατική πλάκα.

να αγχωθείς την ώρα που γίνεται είναι απολύτως φυσιολογικό.
να έχεις κάποιους παράλογους φόβους επίσης λογικό.
το να ζητάς από τους άλλους να έχουν τους ίδιους παράλογους φόβους για να νιώσεις καλύτερα δεν το καταλαβαίνω.

στο θέμα των σεισμών, τώρα. αν δε μένετε κέντρο Θεσσαλονίκης ή Ηράκλειο δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να αγχώνεστε. αυτές οι δύο πόλεις θα έχουν σοβαρό πρόβλημα στον επόμενο μέτριο σεισμό που θα γίνει. στις υπόλοιπες πρέπει να γίνει κάτι τραβηγμένο από τα μαλλιά για να καταρρεύσει οικοδομή σε χρόνο που δεν προλαβαίνουν οι ένοικοι να βγουν - τραβηγμένο εννοώ είτε απίστευτα μεγάλος σεισμός, που είναι το ίδιο πιθανο με το να χτυπήσει την πολυκατοικία σας μετεωρίτης, είτε απίστευτα λάθη στην κατασκευή (πιο πιθανό σενάριο, που όμως το καταλαβαίνει εύκολα κάποιος έπμπειρος).

Ruthless
08-09-2011, 01:04
Να ξέρετε ότι σας χώνω με τον μεγάλο σεισμό της Πάτρας του '93, που έβλεπα τότε Μικρό Σπίτι στο Λειβάδι. Εννοείται σηκώθηκα σαν κύριος έκλεισα πρώτα το έπιπλο όπου μέσα βρίσκεται η τηλεόραση (κάτι σαν σύνθετο φανταστείτε) και κατόπιν μπήκα κάτω από κάσωμα. Πάντα τα προτιμούσα από τη μέθοδο του τραπεζιού.
Το '93 σας έκλανε μια μάντρα από το δικό μας '93.

Το '95 από την άλλη ήταν ζόρικος ο δικός σας, θυμάμαι είχε ακουστεί πολύ έντονα και σε μας και γενικά είχε ξυπνήσει μνήμες.

Τελευταίος σοβαρός σεισμός που έζησα πρέπει να ήταν της Ανδραβίδας πριν καμιά τριετία, κυρίως λόγο διάρκειας.

Για όσους τους φοβούνται τόσο πολύ και τους φαίνεται περίεργο που άλλοι είναι στα @@ τους, απλά κάποιοι έχουν μάθει να ζουν με αυτούς. Σα να λέτε στον Ιάπωνα κάνει σεισμό 5 ρίχτερ, κραυγές πανικού κλπ, θα σας δείχνει, θα γελάει και θα έχει και δίκιο.

HAVOC
08-09-2011, 01:49
Η τυρουπολις δονειται συχνα πυκνα, δεν θυμαμαι να εχω φοβηθει ιδιαιτερα σε ενηλικη φαση, ισως ειναι θεμα συνηθειας σε σεισμογενη περιοχη.
Η μονη φορα που κοιμηθηκαμε εκτος σπιτιου ηταν στην παιδικη μου ηλικια, ο νταντ μου ροχαλιζει αισχρα και τον μπινελικωνε μια ολοκληρη πλατεια, οποτε αυτο ηταν χειροτερος μετασεισμος.
Θυμαμαι εντονα δυο φασεις, μια που τα μακαρονια που τρωγαμε εφυγαν σαν τρελα απο το τραπεζι και με τον μπρο γελουσαμε σαν χαζα και μια που σηκωθηκα για κατουρημα ξημερωματα πιστευοντας οτι ζαλιζομαι (υποταση) μεχρι να καταλαβω οτι κουνιομαστε, βγηκα μετα εξω, καπνιζα με τους υπολοιπους σεισμοπληκτους και σκεφτομουν (ηταν σε φοιτητικη φαση) ποσο ψευτικες ειναι οι οικοδομες στο Νησι που δεν εχουν σεισμους και ποσο θα ειχα χεστει με κατι αναλογο εκει.

Μεγαλο φοβο παντως εχω δει σε κοσμο Καλαματα (δεν κατηγορω) και Γρεβενα (παιδικη αναμνηση οι σκηνες εξω απο την πολη)

FIXXXER
08-09-2011, 02:42
Το θρεντ ειναι μια ανασα μακρια απο το "ο σεισμος μου εχει μεγαλυτερο πουλι απο τον δικο σου"

Firestorm3
08-09-2011, 02:44
ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ '95 ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ.

ημουν γερμανια και επαιζα σουπερ μαριο.

attila
08-09-2011, 06:51
3ος οροφος στην πετρουπολη(ακα 3 χλμ. απο το επικεντρο)
2 μηνες σε σκηνη που μοιρασε ο στρατος μου φτανουν για να θυμαμαι το σεισμο του 99.
εκτοτε το μονο πραγμα που φοβαμαι σε οσους σεισμους εχω νιωσει ειναι μηπως φτασει το επιπεδο εντασης και τρανταγματος εκεινου.

Ford Prefect
08-09-2011, 13:26
στο θέμα των σεισμών, τώρα. αν δε μένετε Ηράκλειο δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να αγχώνεστε.

Έχω ζήσει τρεις-τέσσερις εδώ και ήμουν πάντα χαρούμενος και αδιάφορος και κορόιδευα τους γύρω μου. Τώρα γιατί ξηγιέσαι έτσι και μου το χαλάς;

zeo
09-09-2011, 02:38
Οι δυνατότεροι σεισμοί γίνονται το Σεπτέμβρη, που όλοι γυρίζουν από τις διακοπούλες τους, βρίζοντας την αστική τους φάση... συσσωρετυτικά πάει το πράμα!

BlackiE
09-09-2011, 02:56
στο θέμα των σεισμών, τώρα. αν δε μένετε Ηράκλειο δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να αγχώνεστε.

Έχω ζήσει τρεις-τέσσερις εδώ και ήμουν πάντα χαρούμενος και αδιάφορος και κορόιδευα τους γύρω μου. Τώρα γιατί ξηγιέσαι έτσι και μου το χαλάς;
Έζησα έναν φέτος και ΧΕΣΤΗΚΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ.

Dythor
08-09-2012, 13:03
κ θυμάμαι να βλέπω καμπιονάτο που έδειχνε τότε ο Άλφα.

ΝΑΙ ρε φίλε.