View Full Version : [Cinema] Άλπεις (2011)
Kelldorain
30-08-2011, 20:45
http://www.dailymotion.com/video/xksj5c_yyyyyy-teaser_shortfilms
http://www.imdb.com/title/tt1859446/
Μια Νοσοκόμα, ένας Οδηγός Ασθενοφόρου, μια Γυμνάστρια κι ένας Προπονητής, έχουν δημιουργήσει μια επιχείρηση «αντικατάστασης νεκρών προσώπων» που ονομάζεται «Αλπεις». Αναλαμβάνουν με την ανάλογη αμοιβή, να υποδύονται ανθρώπους που έχουν πρόσφατα πεθάνει, προκειμένου να κάνουν τα πράγματα πιο εύκολα για τους συγγενείς, τους φίλους, τους συναδέλφους των νεκρών.
Το εύρος και η ποικιλία των ρόλων τους είναι εξαιρετικά μεγάλη, αλλά δεν αναλαμβάνουν οποιαδήποτε δουλειά. Οι αντικαταστάτες θα πρέπει να ταυτίζονται με τους νεκρούς που αντικαθιστούν, να εμπνέονται από τις ζωές τους. Για να υποδυθούν τους ρόλους τους, κάνουν έρευνα, πρόβες και προσέχουν ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια.
Η επιχείρησή τους λειτουργεί παράνομα, κάτω από αυστηρή πειθαρχία την οποία απαιτεί ο αρχηγός τους, ο Οδηγός του Ασθενοφόρου. Ο ίδιος έχει κρατήσει για τον εαυτό του σαν κωδικό του όνομα, το όνομα της υψηλότερης κορυφής των Άλπεων: Mont Blanc.
Νέα ταινία Λάνθιμου, κατεβαίνει στο διαγωνιστικό της Βενετίας (http://www.labiennale.org/en/cinema/lineup/off-sel/venezia68/) (προβολή 3 Σεπτέμβρη), 27 Οκτώβρη στα σινεμά.
ikonoklast
30-08-2011, 20:53
Μου αρέσει το teaser.
Επίσης γελάω που παίζουν και η Labed και η Αγγελική Παπούλια γιατί θα αποδειχθεί ότι είναι το ίδιο πρόσωπο αυτές.
alexjohn2
31-08-2011, 20:59
Να ψάξουμε μεξικάνικες ταινίες του 80, μπας και έκλεψε από εκεί το σενάριο πάλι;
Headphones
31-08-2011, 22:45
του 70. τουλαχιστον δες αυτη πρωτα.
ikonoklast
10-09-2011, 21:25
Σήκωσε μόλις φεστιβαλ βενετίας ο δικός σου.
ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΟΣΚΑΡ ΣΤΟΝ ΤΖΟΝΙ ΒΕΚΡΗ.
«η διεθνής διάκριση των 'Άλπεων' στη Βενετία αποδεικνύει για ακόμα μία φορά την αποφασιστικότητα των Ελλήνων δημιουργών να διακριθούν και να αρθρώσουν τον δικό τους λόγο στο διεθνές στερέωμα».
«Και μας κάνει να εντατικοποιήσουμε την προσπάθεια που αρχίσαμε, με τον καινούργιο νόμο για τον κινηματογράφο, να απελευθερώσουμε τις δημιουργικές δυνάμεις της χώρας και να διαμορφώσουμε τις αναγκαίες προϋποθέσεις ώστε η νέα γενιά Ελλήνων δημιουργών να μείνει και να δημιουργήσει στον τόπο της, αναδεικνύοντας με τη δουλειά και το ταλέντο της το πιο δυναμικό και εξωστρεφές πρόσωπο της σύγχρονης Ελλάδας» υπογράμμισε ο κ. Γερουλάνος.
για τον νόμο:
Όργανα λειτουργίας του Ε.Κ.Κ. είναι το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) και ο Γενικός Διευθυντής. Το Δ.Σ. είναι πλέον επταμελές και ορίζεται με τριετή θητεία, που μπορεί να ανανεώνεται, από τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού. Τουλάχιστον τα 4 είναι πρόσωπα αναγνωρισμένου κύρους από το χώρο του ελληνικού ή παγκόσμιου κινηματογράφου και τα υπόλοιπα μπορούν να προέρχονται από τον ευρύτερο χώρο των Τεχνών, των Γραμμάτων και των Επιστημών ή να διαθέτουν αξιόλογη πείρα στη διοίκηση οργανισμών ή επιχειρήσεων. Την λειτουργία του Ε.Κ.Κ. και την υλοποίηση των στόχων του εξασφαλίζει πρακτικά ο Γενικός διευθυντής, ο οποίος διορίζεται από τον Υπουργό μετά από πρόταση του Δ.Σ. με τριετή θητεία ανανεώσιμη. Ο Γενικός Διευθυντής εισηγείται στο Δ.Σ. την πολιτιστική πολιτική και στρατηγική του Κέντρου.
Γενικός σκοπός του νόμου λοιπόν: αλλαγή του χαρακτήρα του και μπάσιμο των μάνατζερζ στην διοίκηση του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου και διευκόλυνση των παραγωγών εκτός των άλλων. Ο νόμος προτάθηκε πέρυσι μέσα σε ένα πλαίσιο μείωσης του προϋπολογισμού των οργανισμών του Υπουργείου Πολιτισμού κατά 30% κτλ κτλ. Ταινίες όπως τα πολύ προχώ Attenberg και νομίζω και ο Κυνόδοντας εντάσσονται στις λίστες των ταινιών που σνομπάρουν το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, μέσω της κίνησης "Κινηματογραφιστές στην Ομίχλη", με στόχο την ψήφιση του νέου νόμου ASAP.
Κάποια (παλιά) σχόλια του ΚΩΣΤΑΣ Φέρρη πάνω στην εισήγηση του υπουργού:
http://xasteriafilms.wordpress.com/2010/11/02/%CE%BA%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%86%CE%AD%CF%81%CF%81%CE%B7%CF%82/#more-160
Επίσης, χωρίς ίχνος εμπάθειας, η φάτσα του Λάνθιμου είναι κάπως έτσι:
http://www.aplita.gr/wp-content/uploads/2011/05/giorgos-lanthimos.jpg
Γενικό συμπέρασμα:
Στ'αρχίδια μας πια για τον ατάλαντο μπουλούκο!
Πίσω Shirime, εμπρός Λανθιμάρα.
http://www.letoshop.gr/files/photos/resized/leto304613large_400x.jpg
ikonoklast
11-09-2011, 18:01
Πολύ σοβαρά κομπλεξ. Κώστας Φέρρης λέγεται ο άνθρωπος.
Δε θα κρίνω αν η FOG έχει λάθος ή σωστό, θα σου πω απλά να φέρεις στο μυαλό σου όλους τους έλληνες κινηματογραφιστές που ξέρεις (και τους 4) και να ρίξεις μια ματιά αν θα τους βρεις όλους εδώ: http://fogfilms.org/?p=739
Γενικώς, είσαι καραγκιόζης, μην ξαναποστάρεις.
freak brother
11-09-2011, 18:09
δωστε το οσκαρ στον Τζωνη Βεκρη μπας και βαλει κανα φραγκο στην Παναθα.
Η Fog στον ενάμιση χρόνο που υφίσταται μετακινήθηκε από το "διεκδικούμε έναν σύγχρονο νόμο για τον κινηματογράφο" στο "στηρίζουμε το νόμο Γερουλάνου". Το ότι πολλοί κινηματογραφιστές που εκτιμώ συμμετέχουν σε αυτήν την κίνηση δεν την δικαιώνει πολιτικά. Εκτός κι αν εννοούσες κάτι άλλο. Αλλά όχι, δεν εννοούσες κάτι άλλο (!?)
Σ' ευχαριστώ για την διόρθωση, κεκτημένη ταχύτητα βλέπεις. Κάτι άλλο;
ikonoklast
11-09-2011, 18:39
Aν θέλεις να γίνει μια συζήτηση για το νόμο Γερουλάνου και την πρωτοβουλία της FOG άνοιξε ένα θρεντ και πες τα δικά σου εκεί. Το επιχείρημά σου στο αυτό thread ήταν ότι από τη στιγμή που συμμετέχει ο Λάνθιμος στη FOG (και έχει την φάτσα που έχει) αυτό τον μετατρέπει σε «ατάλαντο μπουλούκο». Σου εξήγησα ότι αν αυτό είναι επιχειρηματολογία θα αναγκαστείς να πεις το ίδιο για την Αγγελίδη, για τον Βούλγαρη, για το Γιάνναρη, για τον Οικονομίδη, για το Γαβρά, για τον Φραντζή κλπ. Δε σε ενδιαφέρει να πεις κάτι τέτοιο, στην πραγματικότητα σε ενδιαφέρει να βρεις κάτι το παραμικρό που να μειώνει τον Λάνθιμο σαν σκηνοθέτη την στιγμή που δεν έχεις δει καν το εν λόγω φιλμ (και κανέις μας). Αυτό σημαίνει «πολύ σοβαρά κομπλεξ» και επειδή το έχεις ξανακάνει με τον ίδιο τρόπο, κανείς δεν ενδιαφέρεται και «είσαι καραγκιόζης, μην ξαναποστάρεις».
Ελπίζω να σου εξηγήθηκα σα κύριος, κάνε μου λοιπόν αυτή τη χάρη. Αυτά, τίποτε άλλο, ευχαριστώ.
Στην πραγματικότητα με ενδιέφερε να τσιμπήσεις μπας και γίνει διάλογος σε ένα θέμα που πέρυσι πήγε στα αζήτητα. Το politics θα'πρεπε να έχει ένα offtopic μάλλον.
Παρακαλώ
Στην πραγματικότητα σ' ενδιέφερε να την πεις στους "δήθεν κουλτουριάρηδες" με γλοιώδη τρόπο τύπου αμνήζιακ. Στην κουλτουριάρικη πραγματικότητα σε κρεμάμε στο μεσαίο κατάρτι.
χαχαχαχ, ρε μαλάκα, γι αυτό το πράγμα που λες υπάρχει ολόκληρο subforum (http://www.electricrequiem.com/forum/forumdisplay.php?23-Literature)
MaX Payne
27-09-2011, 20:35
Να ψάξουμε μεξικάνικες ταινίες του 80, μπας και έκλεψε από εκεί το σενάριο πάλι;
http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=421561&h1=true
Άκρως γελοίες οι συγκρίσεις του άρθρου. Όσο για τον Λάνθιμο, αν ισχύει αυτό που λέει το άρθρο, ε λολ ρε πούστη μου
12 stars circle your brow
29-09-2011, 13:13
δεύτερος γύρος
http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=422083
metamelia3
29-09-2011, 13:20
ε ρε καθυστερηση. ποιος τους εκανε γραφιαδες τετοιους μαλακες;
The Good Son
29-09-2011, 13:29
που ακριβώς εντοπίζεται η καθυστέρηση σε αυτό και το προηγούμενο άρθρο;
ikonoklast
29-09-2011, 13:42
Πραγματικά ρε φίλε, τι είναι αυτό το πράγμα. Με το που εμφανίζεται κάποιος που -ας πούμε- είναι λίγο πιο ωραίος, κάνει κάτι πιο τσαχπίνικο, είναι πιο αρεστός, έχει μια απήχηση να πούμε, φαίνεται να πάει να κάνει πράγματα έξω, βγαίνει το κάθε τσόλι, το κάθε νεοελληνικό σκουπίδι και του την πέφτει. Αυτός ο ανήμπορος τώρα κάθισε και έγραψε 1200 λέξεις, αν είναι δυνατόν είναι αστείο δηλαδή. 1200 λέξεις για να πει ό,τι χωράει σε 10, ότι δεν έχει δει τις Άλπεις ότι δε του αρέσουν οι αντιγραφές και οτι το σενάριο του Κυνόδοντα ήταν βασισμένο σε άλλη ταινία.
Τον άλλο τον έχουνε αρθρογράφο στο Βήμα και τον πληρώνουνε για να βγει το 2011 μ.Χ. και να κάνει την ιστορική ερώτηση: «Το ερώτηµα είναι: Μπορεί κάποιος να πάρει µια ιδέα και να την πάει παραπέρα;» Όχι, Γιάννη Μπασκόζο, για Ιδέες μας καλύπτεις εσύ δε θέλουμε άλλους.
Με τόσους ΜΑΛΑΚΕΣ που βγάζει αυτός ο τόπος δεν είναι να απορείς γιατί φτάσαμε στον απόπατο.
http://www.youtube.com/watch?v=w-6qI3KmxwM
απο 0:45
Nέος άνθρωπος χωρίς πρωτότυπες ιδέες και χωρίς αναφορά στους ''εμπνευστές'' του.Ψόφος
metamelia3
29-09-2011, 16:02
ναι μαλακες μου πριμιτίφ, η μιση μουσικη βγαινει απο σαμπλινγκ, τα μισα εικαστικα ειναι σπουδες και σχολια, ο μισος κινηματογραφος ειναι βασισμενος στο εργο καποιου αλλου, κατεβαζετε καθημερινα βιβλια, μουσικες, ταινιες, σειρες ή οτι μαλακια σας κατεβει και καθεστε να λετε μαλακιες περι πνευματικης ιδιοκτησιας κι αναγνωρισης. σοβαρευτειτε.
οτι ειπε ο ικονοκλαστ γενικα
The Good Son
29-09-2011, 16:13
Δεν είναι το ίδιο. Δεν έχω δει την μεξικάνικη ταινία και δεν έχω διαβάσει το βιβλίο για να ξέρω κατά πόσο είναι αυτούσια παρμένα, όμως στην περίπτωση που είναι, αυτοί που αναφέρουν τις επιρροές τους όταν κάνουν κάτι τέτοιο, μαλάκες είναι; Χώρια που στην περίπτωση του sampling (που το θεωρώ άσχετο παράδειγμα καθώς το συγκεκριμένο είδος βασίζεται στο να "δανείζεσαι" samples για να φτιάξεις κάτι δικό σου) τις περισσότερες φορές το κάθε sample αναφέρεται.
Γενικά δεν έχει άδικο ο ικονοκλαστ όσον αφορά το ύφος των άρθρων. Επίσης, νομίζω ότι ολόκληρο ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ δεν έχει κάποιο συμφέρον να υποστήριζε τον κάθε Λάνθιμο και θα είχε παρατηρηθεί κάτι πριν φτάσει εκεί που έφτασε.
ikonoklast
29-09-2011, 16:46
Λολ για το "δανείζεσαι samples" και λολ για το "τις περισσότερες φορές η πηγή αναφέρεται".
Κατατάλλα, το ξανάκανε ο lazyass τώρα (αμα με ξαναμουτζώσεις θα σε βρω και θα σου σπάσω τα δόντια, καινούριε), και αντι κάποιος να μιλάει για το περιεχόμενο των ταινιών, η κουβέντα μεταφέρεται σε κάτι τελείως αδιάφορο που είναι αν ο λάνθιμος έπρεπε η όχι να δώσει kudos για το σενάριο (το οποίο btw υπογράφει με τον Ευθύμη Φιλίππου). Εντάξει, έπρεπε. Σκάστε τώρα.
metamelia3
29-09-2011, 17:09
ο οποιος Ευθυμης Φιλιππου εχει την εξης καταπληκτικη στηλη, να το πουμε κι αυτο:
http://www.lifo.gr/mag/columns/4242
Ίσως,λέω ίσως, η μοναδική αυθεντική δουλειά του Λάνθιμου
http://www.youtube.com/watch?v=gyZvcYvtg-8&feature=player_embedded
έχω δει το Κάστρο της Αγνοτητας, ουδεμία άξια λόγου σχέση με τον Κυνόδοντα, πέραν του να χρησιμοποίησε αποπλαισιομένες με εντελώς διαφορετικό κόντεξτ και νόημα κάποιες ιδέες από σκηνές και το όλο κόνσεπτ. Οσο για την νέα ταινία δεν ξερω, ούτε την έχω δει ούτε έχω διαβάσει και το μυθιστόρημα το οποίο λέγεται ότι αντιγράφει. ΑΝ δεν το κάνω δεν παίρνω θέση όσο κραυγαλέες αντιγραφές και να αναφέρει ο αρθρογραφος του βήματος, γιατί αν είναι τόσο "πιστές" αντιγραφές όσο και από το Κάστρο της Αγνότητας, τότε σίγουρα δεν ξέρει τι του γίνεται, είναι όχι μόνο αναξιόπιστος, αλλά και βαθιά προκατειλημμένος απέναντι στον Λάνθιμο
Δεν είναι το ίδιο. Δεν έχω δει την μεξικάνικη ταινία και δεν έχω διαβάσει το βιβλίο για να ξέρω κατά πόσο είναι αυτούσια παρμένα, όμως στην περίπτωση που είναι, αυτοί που αναφέρουν τις επιρροές τους όταν κάνουν κάτι τέτοιο, μαλάκες είναι; Χώρια που στην περίπτωση του sampling (που το θεωρώ άσχετο παράδειγμα καθώς το συγκεκριμένο είδος βασίζεται στο να "δανείζεσαι" samples για να φτιάξεις κάτι δικό σου) τις περισσότερες φορές το κάθε sample αναφέρεται.
Γενικά δεν έχει άδικο ο ικονοκλαστ όσον αφορά το ύφος των άρθρων. Επίσης, νομίζω ότι ολόκληρο ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ δεν έχει κάποιο συμφέρον να υποστήριζε τον κάθε Λάνθιμο και θα είχε παρατηρηθεί κάτι πριν φτάσει εκεί που έφτασε.
Μέγα λάθος. Το σαμπλ αναφέρεται μόνο αν παρουν είδηση οι δισκογραφικές ότι σαμπλαρίστηκε ένα κομμάτι τους και ζητήσουν δικαιώματα.
ikonoklast ta les kala sto post sou (opws ki o khalkji) kai m aresei pou pathiazesai, sovara, ALLA mh les skaste giati den einai kai ligo na kleveis etsi thn idea tou allou.
de lew na anafereis panta apo pou empneysthkes/eklepses alla einai xontrh malakia pou den anaferei apo pou phre thn idea, otan einai kati toso sygkekrimeno kai mpam - mpes ligo sth thesi tou syggrafea..
(to 2o artho de to diavasa, variemai).
btw ayto peri samples kai arxikwn track, oute kan etsi?
h fash einai oti skizane/skizoun ta xartakia ap'ta vinylia ;)
that said kai sto pnevma tou prwtou post tou ikonoklast, enas filos mou full leftas mou eipe tis proalles oti eixe paei stis kannes epeidh einai symparagwgos stis alpeis.
se fash proteine na dwsei lefta gia thn tainia (posa mou'pe re pousth mou, 3 xiliarika?) epeidh o aderfos tou kserei enan ap thn omada paragwghs kai oi typoi eipane ok alla as ton synanthsoume prwta gia na doume an einai normal atomo toulaxiston.
to lew epeidh kapoios sthn prohgoumenh selida eixe anaferei kati gia klikes kai sprwksimo an thymamai kala..
o lanthimos perisy eftase STA OSKAR ki exoun tosh anagkh gia fragka pou to standard tous gia na paroun lefta apo enan entelws asxeto typa einai na einai normal atomo.. :/
genika me ton kynodonta vghkane ola ta kompleks kai h kakia zhlia tou ellhna sthn epifaneia sa mpourmpoulithres
Harbinger of Death
02-10-2011, 04:42
Μπορεί τα άρθα να ήταν το ένα πιο σιχαμένο από το άλλο (το δεύτερο ήταν σιχαμένο και μόνο που γράφτηκε), αλλά δε νομίζω ότι μπορείς να κατατάξεις την περίπτωση του Κυνόδοντα στην απώλεια παρθενογένεσης κ.ο.κ. Είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ ότι ο Λάνθιμος πήρε την ιδέα του Κάστρου της Αγνότητας ΑΥΤΟΥΣΙΑ, και σε μένα τουλάχιστον, φαίνεται προφανές ότι έκανε πολλή δουλειά για να την αναπτύξει και να την κάνει προσωπική.
Αν το ξανάκανε με δεύτερο έργο, και πάλι χωρίς κανένα κούντος, έχει αρχίσει να γίνεται ανησυχητικό. Και επειδή ξέρω ότι Κάλκης και Ικόνοκλαστ έχουν ήδη μουτζώσει από την προηγούμενη πρόταση, θέλω να πω ότι δεν καταρρίπτει το έργο του όπως λένε οι σαχλοί στο Βήμα (που κάποιος σκηνοθετίσκος μάλλον τους έδωσε 100 ευρώ στον καθένα για να λασπολογήσουν το Λάνθιμο), ωστόσο ίσως θα με ενδιέφερε να διαβάσω/δω το αυθεντικό έργο, μαλακία του Λάνθιμου να καρπωθεί και την αυθεντική ιδέα, και να προσπαθήσει να κρύψει, στην ουσία, την πηγή της ιδέας του. Ελπίζει ότι ο άλλος δε θα πει τίποτα; Δεν ξέρω, αλλά είναι λίγο μαλακία.
Τέρμα τα οφτόπικ.
ikonoklast
02-10-2011, 05:04
Καλά, οι τύποι που γράφουν τα άρθα το πιθανότερο είναι ότι ανήκουν σ' αυτούς που δάκρυσαν με την Πολίτικη Κουζίνα, που θεωρούν το El Greco σοβαρή ταινία που προάγει τον ελληνισμό στα πέρατα του κόσμου και που στην καλύτερη αν δεν έγραφαν κάτι πικρόχολο για τον όποιο Λάνθιμο να έγραφαν για το πόσο βοήθησε τον τουρισμό το Mamma Mia.
still,
moulos pou den anaferei oti h idea htan tou typa
metamelia3
02-10-2011, 11:42
οχι μωρε, κουλ ειναι ο μαν.
oxi.
epishs, sikato pou koroideveis to styl pou grafw.
Art In Haste
09-11-2012, 14:33
Τελικά την είδε κανείς; Έξυπνη ιδέα, άσχημη εκτέλεση θα έλεγα και δε ξέρω γιατί αλλά τόσο άσχημη ηθοποιία είχα καιρό να δω. Τί σκατά, και επίτηδες να το κάνανε χάλια είναι.
Drumsick
09-11-2012, 18:00
Αχαχαχ, τόσο κακό που ξέχασα να το σχολιάσω. Πραγματικά φριχτές ερμηνείες. Ειδικά η έτσι της ενόργανης, που θέλει κάτι πιο ποπ, θεέ μου, σύνδρομο ντάουν.
μεχρι εκει ειδα...τοσο χαλια ρε παιδια?
Art In Haste
09-11-2012, 18:15
Μαύρο χάλι Μιχάλη, 80 λεπτά μόλις και δεν την πάλευα με τίποτα. Μόνο ο Σερβετάλης αξίζει και αυτό γιατί πρέπει να έπιασε το νόημα και να έκανε απλά χαβαλέ.
σκυλιασα και το ειδα
με την πρωταγωνιστρια εχω ερω απο παλια οποτε αφου ειδα και τα (τελεια) μεμε της, ολα καλα
οκ σοβαρα τωρα
μετριοτις
γενικα υοαρχει κατι λαθος σε αυτο το ειδους ελληνικο σινεμα, δεν το εχω προσδιορισει ακομα γιατι δεν ειμαι ιδιαιτερα εξυπνος
αυτην η αποστειρωσις γενικα ειναι υπερβολικια και οκ, επιασε μια, αλλη φορα δε φτουραει
δε ξερω για σας αλλα εγω γουσταρα μονο τις σκηνες που η πιπιτσα ''φερθηκε'' ανθρωπινα, βλεπε γελιο στο γλυφομουνι, με τον νεαρο το φιλι, μπροστα στο στορι κλπ
οχι μηδεν
αλλα οκ ας τελεισει αυτο το αστειο και ας δουμε καμια κανονικια ταινια επιτελους
την είχα νοικιάσει απ' τα σέβεν (αν έχει κανείς κάνα λινκ για κατέβασμα ας δώσει) και δεν έπαιζε.την γύρισα μετά από 2-3 μέρες (ήταν ημέρας) και μου λέει η τύπισα 5 ευρώ.της λέω ότι δεν παίζει κι ότι δεν θα πληρώσω τίποτα.την βάζει σ 'ενα μηχάνημα εκεί...παίζει μου λέει.ναι, λέω..σ αυτό το μηχάνημα....τι θες να κάνω;να ρχομαι με ποπ κορν και να τις βλέπω εδώ τις ταινίες;τελικά πλήρωσα σαν νομοταγής αστός...και ταινία δεν είδα
παρανομο λινκ (http://www.web-planet.co/alpis-alps-2011-dvdrip-xvid-ac3/)
Art In Haste
14-11-2012, 15:12
Στο τελευταίο Empire (http://www.empireonline.com/magazine/), που έχει γαμάτη παρουσίαση στο The Hobbit, το εκθειάζουν...τί να πει κανείς.