View Full Version : Reworks Festival 2011 ~ 16 & 17 Σεπτεμβρη @ Πολυχώρος Βίλκα, Θεσσαλονίκη
nothingman
18-08-2011, 14:44
Alva Noto
Benga
Hercules and Love Affair
Kode9
Lamb
Mika Vainio
και άλλοι!!!
περισσότερα εδώ (http://www.reworks.gr/2011/).
metamelia3
18-08-2011, 15:47
πρεπει να τελειωσω απ'την κωλοσχολη μου
LokiTricksterGod
18-08-2011, 15:52
James Holden! Art Department!
γιχω!
VidnaObmana
18-08-2011, 17:08
Μονο Alva Noto αξιζει , αν και πολλα απο τα ονοματα δεν τα ξερω? Αντε ισως και Kode9.Οποτε αν πιστευει αξιζουν κ αλλα ονοματα χωστε μια συντομη περιγραφη.
Οταν παιζει ο Benga θα μοιραζουνε και emetostop (http://www.galinos.gr/web/drugs/main/packages/1536) ?
12 stars circle your brow
18-08-2011, 18:33
Αφού δεν τα ξέρεις πως λες οτι δεν αξίζει μόνο αυτός;
Τέλος πάντων, ο Mika Vainio ειναι από Pan Sonic.
nikolasfluxus
18-08-2011, 18:54
σαφώς κατώτερο πρόγραμμα από το περσινό,αλλά θα πάμε.
holden χαζούλιακας,benga βρωμοκάγκουρας,πάλι καλά που θα είναι η miss kittin σταθερή αξία.
kode9 και art department θα απολαύσουμε.
οι μαιντανοί της NON(darktomgeorgeadi,ison),για το μπούτσο.
εν τω μεταξύ πήγε κανείς nicolas jaar?είδα βίντεο με τη μπάντα του και ξενέρωσα άπειρα..
nothingman
18-08-2011, 19:09
τη σιχαίνομαι την κίττιν ρε γαμώτο. πέρσι πάντως είχαν κατέβει οι περισσότεροι του reworks στο bios, για φέτος όμως δεν έχει ακουστεί τίποτα ακόμα.
πείτε όμως για τον jaar, το είχα ξεχάσει, αδύνατο να μην πήγε ούτε ένας σαλονικιός ηαρίτης.
nikolasfluxus
18-08-2011, 19:16
καλά η αισθητική της είναι ψιλοχάλια,αλλά ξέρει να κάνει λάιβ η πουτάνα.
edit: και είναι η μόνη ευκαιρία να ακούσουμε κανά electro που λείπει παντελώς.
ο jaar με τη μπάντα μου φάνηκε απογοήτευση,αν ήταν μόνος του θα πήγαινα
VidnaObmana
18-08-2011, 19:57
Αφού δεν τα ξέρεις πως λες οτι δεν αξίζει μόνο αυτός;
Τέλος πάντων, ο Mika Vainio ειναι από Pan Sonic.
Απο αυτος που ξερω εννοω.
Δεν ειδα κανα αλλο ονομα που να με ελκυει αυτο λεω.
Nicolas Jaar δεν πηγα στο Live παρολο που ημουν σαλονικα, ηταν ακριβα (25 ευρω) και αντε μετα να γυρισεις χορτιατη απο μυλο...
Το τελευταιο αλμπουμ του παντως δεν ειναι καλο, αλλα εχει κατι προηγουμενες δουλειες που μ'αρεσανε.
House Of Low Culture
24-08-2011, 00:43
kalllla, pera apo Alva Noto kai Mika Vainio pou einai yperkavla, ok, poly emporiko lineup. O Benga edw kai poly poly kairo einai gia gelia(mexri kai dubstep super idol-reality eftiakse sthn Anglia), o Kode 9 edw kai poly kairo to exei gyrisei sto emporiko uk funky-wonky kai paremferi sta dj set tou ki exei xasei afto to omorfo afro-phuturistiko uk garage-dubstep stylaki pou eixe stis arxes tou, oi Lamb ok pote den htan kati to fovero kai Miss Kittin edw gelame, hipsteria mexri aidias gia na xorevei kanas Nikolas Fluxus me kitrina rayban. Toses gamates mousikes trigyrw me liga logia kai fernoun olous aftous kai (ksana) ton Alva Noto(pou einai alla epipeda vevaia O THEOS vevaia). Pali kala pou den ksanafernoun ton Sven Vath etsi opws ta kanane..Tespa, Elladara, o,ti poulaei re kai starxidia mas ti einai. Benga 8a ginei xamos ekeia panw entwmetaksy me toso brostep pou akoune. Asxeta pou 8a paiksei vlakeies. Tyxeroi.
VidnaObmana
24-08-2011, 01:01
Πολυ σωστος, +1 απο μενα.
ikonoklast
24-08-2011, 01:27
«Κουλτούρα» και «ελιτ» στην ηλεκτρονική μουσική από σαικεντελά να πούμε.
Ποιός να ξέρει τι άλλη μαλακία θα δούμε σε αυτή τη ζωή.
Οντόπικ το lineup δε λέει τίποτα, αν βρω παρέα ανέβαινα για τη βόλτα γιατί μαρέσει η πόλις και ο Vainio (και ο αλβανός αλλά θα τον δω κάποια απο τις 13 φορές που θα παίξει αθήνα τον υπόλοιπο χρόνο). Θα δούμε.
VidnaObmana
24-08-2011, 02:46
Ξεκολλα με την παρτη μου, ειδικα μιας και συμφωνεις οτι το Lineup δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο, τι σχεση εχει αν ειμαι psychedelas ambientas και IDMας.Eχεις καποιο κομπλεξ ανωτεροτητας/κατωτεροτητας? Νιωθεις καλα να υποβαθμιζεις το γουστο και την αντιληψη του αλλου για να βγαινεις απο πανω? Ψαξτο ...
Τα της Psychedelic trance, στο τοπικ με την Psychedelic trance(στο οποιο παρεπιπτοντως εσυ με ειχες παραπεμψει αρχικα και με εχεις παροτρυνει να ριξω σεντονι με τη γνωμη μου), αν κ νομιζω πως οτι ηταν να ειπωθει ειπωθηκε, τα γραπτα μενουν και ο καθε αναγνωστης βγαζει τα συμπερασματα του για το ποιος γραφει μαλακιες και ποιος οχι ;)
Firestorm3
16-09-2011, 11:17
:maikl: