PDA

View Full Version : [TV] Wilfred (US)

KoiliaSamprela
11-08-2011, 09:22
Wilfred (http://www.imdb.com/title/tt1703925/)

Storyline
The story of Ryan, a depressed man who believes he is getting nowhere in his life and plans to kill himself. In the middle of his attempted suicide, he is asked to watch his neighbor's dog, Wilfred, but Ryan can only see Wilfred as a real person instead of an animal that everyone else sees. As they begin to bond more and become friends, Wilfred teaches Ryan a life lesson about people, love, and living

http://media.tumblr.com/tumblr_loq2ssCaIc1ql9rb8.jpg

Είδα εχτές τα 2 πρώτα επεισόδια , στο πρώτο ιδικά με άκουσε το τετράγωνο.
L.S.D και άγιος ο θεός , αν έχεις ζήσει και με ζώα ακόμα πιο πολύ γέλιο.

Δεν έχω δει το Αυστραλέζικο και δεν κάνω (και ούτε με νοιάζει να κάνω) συγκρίσεις.

20λεπτάκια είναι ακόμα +

bhoy
12-08-2011, 12:00
H αφίσα είναι από το αυστραλέζικο. Είναι πιο εύκολο να βρεθεί το αμερικάνικο;
Γουστέρνω Αυστραλία...αλλά λογικά δεν θα καταλαβαίνω γρι.

EDIT:
http://thepiratebay.org/torrent/3703539/Wilfred_-_Complete_Series (http://thepiratebay.org/torrent/3703539/Wilfred_-_Complete_Series)

KoiliaSamprela
12-08-2011, 12:13
ο ίδιος παίζει και στο αμερικάνικο, το οποίο μιας και ξεκίνησε τώρα το βρίσκεις παντού

funishment
12-08-2011, 12:23
το οποίο είναι πολύ αστείο και λίγο ελεσντι και λίγο ψυχοπλάκωμα, με το χτεσινό έκλαψα κάπως. μπράβο σαμπρέλ. λέω να δω και το αυστραλιάνικο και να το παίζω εξουσία εδώ μέσα.

το λινκ του bhoy btw είναι μόνο η πρώτη σεζόν, υπάρχει και δεύτερη.

bhoy
12-08-2011, 12:26
Νομίζω πως πάντα τα πρωτότυπα είναι τα ντούπερ,αλλά για δες να εξουσιάσεις...έχω κάτι θειες στο Melbourne λέμε.

υ.γ. ναι είναι ο πρώτος κύκλος,αλλά βλέπεις πως το Αμέρικα εξουσιάσει στα πάντα όλα :-)

KoiliaSamprela
27-08-2011, 07:44
γενικά τα έχει σπάσει , βλέπω σκυλιά στον δρόμο και τα λέμε στα ίσα.
Από τις πιο έξυπνες σειρές που έχω δει.

Το θέμα είναι ότι αν δεν έχεις ζήσει με σκύλο χάνεις το μισό .

FIXXXER
27-08-2011, 08:09
Α μπραβο πολυ καλα εκανες και εκανες αυτο το θρεντ, δεν ηξερα αν αξιζε να το δω και το βλεπα στις διαφημισεις και ελεγα ωραιο φαινεται

funishment
27-08-2011, 13:54
Σαμπρέλ μην είσαι ελιτιστής, δεν είχα ποτέ σκύλο στο σπίτι μου αλλά κάποια πράγματα είναι κόμμον νόλιτζ ή τα καταλαβαίνεις αν έχεις συνυπάρξει με σκύλο για 3 ώρες ή έχεις δει ταινίες και καρτούνς. :teddy:

Η σειρά συνεχίζει τρομακτικά καλά και πάλι μπράβο που μίλησες γι' αυτό.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lpkyl6mG0B1qzado8o1_500.gif

SpiritCrusher
27-08-2011, 14:52
Καλό είναι μέχρι στιγμής (είμαι στο 5ο), απλά είναι ένα σκαλί πιο κάτω από Modern Family κτλ.

KoiliaSamprela
29-08-2011, 10:54
Σαμπρέλ μην είσαι ελιτιστής, δεν είχα ποτέ σκύλο στο σπίτι μου αλλά κάποια πράγματα είναι κόμμον νόλιτζ ή τα καταλαβαίνεις αν έχεις συνυπάρξει με σκύλο για 3 ώρες ή έχεις δει ταινίες και καρτούνς. :teddy:

ε, βασικά έχω δει επεισόδια με φίλους που δεν είχαν σχέση με σκύλο και έπρεπε να εξηγώ

την φάση ας πούμε με την μάνα που έκανε γύρω γύρω για να χωθεί στο τέλος ανάμεσα :)

funishment
10-09-2011, 03:53
σηζον φιναλε λοιπόν.

http://media.tumblr.com/tumblr_lm76wthOD01qgmpda.gif

τι σκατά συνέβη.

καλύτερο κλιφφχανγκερ που έχω δει εδώ και καιρό. μαλάκες.

KoiliaSamprela
11-09-2011, 16:27
καλά μας γάμησε .... τώρα σε δίλημμα να ψαχτώ με το Αστραλέζικο? ή να κάνω υπομονή ...

δεν μπορώ να αποφασίσω τι έγινε να πω την αλήθεια , μπορεί και ακροβατεί τόσο καλά που δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά.
όταν έβγαλε αίμα από το στόμα ο wilfred βούρκωσα να μη γαμήσω ....:oops::oops::oops::oops:

funishment
11-09-2011, 17:00
ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ.

Πάω να ψάξω θεωρίες συνωμοσίας στο ίντερνε τώρα, θυμήθηκα πάντως μια φορά που η αδερφή του Ryan είχε πάθει έκπληξη όταν ο Ryan πήγε να φέρει κάτι από το υπόγειο κι εκείνη δεν ήξερε καν ότι υπήρχε υπόγειο στο σπίτι.

Αν βαριέσαι πολύ διάβασε:

The door to the basement, and the basement itself, is a subtle metaphor used in the show. During the last episode, it got harder and harder for Ryan to turn the knob; he was beginning to disregard his “Wilfred” and re-enter the “Archeologist” side of his personality. This ties in with the Richard R. Grant quote, which states that “The value of identity is that so often with it comes purpose.” Identity is a double-edged sword, as Ryan shows us when his interests (Jenna) find a purpose for his old identity.

Ryan uses the dirt he’s collected on his family and friends to further his own ends, similar to his eluded backstory as an infamous attorney. Unfortunately, he realizes too late that this purpose associated with this identity makes people miserable. As in his backstory, the opponents Ryan used his “black files” against lost, but Ryan suffered too, sending him into the predicament he found himself in at the start of the first episode.

The personification of Ryan’s good side, Wilfred, is aware of this, and begins working out his will. Ryan observes, but does not see the correlation to his own actions, as he has developed a somewhat healthy skepticism of his Wilfred.

Ryan’s trials in this episode painfully demonstrate to the audience the folly of compromising one’s values to advance one’s goals. As the “straight man”, Ryan is susceptible to influence from any of the sides of his personalities, easily seen in the Paranoia episode (Ep. 11). At the end of this episode, Ryan completely loses his Wilfred personality, and the basement stairs are now a closet.

There is hope, however, in the tennis ball. This classic symbol of the relationship between a man and a dog may yet serve to bring back Ryan’s Wilfred side. Whether he can salvage his relationship with his sister, and win Jenna remains to be seen in the coming season. Needless to say, I cannot wait.

Λοιπόν, το αυστραλέζικο. Έχω δει ενάμιση επεισόδιο οπότε δεν ξέρω πώς το πάνε εκεί, αλλά δεν παλεύεται η προφορά καθόλου. Στο στόμα τους κοίταζα για να καταλάβω. Για υπότιτλους ούτε λόγος.

KoiliaSamprela
11-09-2011, 21:32
χμ...δεν ξέρω αν θέλω να το ψάξω τόσο :oops: αλλά ναι είναι μέσα στην λογική μου σπόιλερ :)

funishment
16-06-2012, 03:32
κυκλοφορεί preair το 2x01

Phoebus
19-06-2012, 13:27
Τι γλυκούλι =3

Phoebus
22-06-2012, 21:54
Βγήκε το 2x01.

Yanqui
27-06-2012, 20:06
ή θα βγει απίστευτη σειρά ή θα βγει τεράστια μάπα. τίποτα ενδιάμεσο.

Tispanagias tamatia
01-10-2012, 14:08
ανατριχίλες σοκ και δέος,θα είναι μεγάλο κρίμα να μην ανανεωθεί, που μάλλον για κει πάει απ'όσα λένε.
η ελπίδα πεθαίνει τελευταία όπως και να 'χει.

Αυτό.

Έκατσα είδα μονοκοπανιά την 2η. Από τις καλύτερες σειρές.

funishment
01-10-2012, 15:11
ας κάνουμε θετικές σκέψεις για 3η σεζόν!

στο μεταξύ, απολαύστε το καινούριο σας wallpaper (σε spoiler γιατί είναι τεράστιο και δεν ξέρω πώς θα βγει εδώ χάμω):

http://www.spoilertv.co.uk/images/cache/wilfred/Season%202/Cast%20Promotional%20Photos/wil1432_FULL.jpg

Parasight
28-11-2012, 09:33
Τι διαμαντάκι είναι αυτό εδώ ρε :lol:

Parasight
12-01-2013, 16:11
Τέλος ρε μλκς :touched:

funishment
21-06-2013, 11:28
μαζωχτείτε, ξεκίνησε

Parasight
10-09-2013, 19:14
Φινάλε τρίτου κύκλου :touched:
Δε με νοιάζει να μη μάθουμε ποτέ τίποτα και να συνεχίζεται η σειρά ατέρμονα με αυτόν το ρυθμό :pink:

Druggernaut
03-10-2013, 01:15
Wilfred Moves to FXX for Final 10 Episodes in 2014

LOS ANGELES, September 30, 2013 – FX Networks has announced that its comedy series Wilfred has been picked-up for a fourth and final season of 10 episodes, and will move to FXX.

funishment
03-10-2013, 01:35
http://media.tumblr.com/69f5f00f5ba42286248cc14bc57d6432/tumblr_inline_mu2bj1O7iZ1r4neiz.jpg

τουλάχιστον θα έχουμε κλόζουρ, φαντάζομαι

funishment
26-06-2014, 15:49
BUMP ΑΔΕΡΦΙΑ, διπλό επεισόδιο

Parasight
27-06-2014, 09:52
:touched:

Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα κάνω υπομονή να δω όλον τον τελευταίο κύκλο σερί για φουλ απόλαυση.

funishment
17-08-2014, 03:04
pls elaborate

funishment
19-08-2014, 12:19
Δεν έχω δει το επεισόδιο big bang theory.

Εγώ δεν το πήρα τόσο προσωπικά το φινάλε και για να είμαι ειλικρινής περισσότερο πιστεύω πως ό,τι ακολούθησε την τελευταία του απόπειρα είναι παραισθήσεις. Έστω όμως ότι το βλέπω όπως το είδες εσύ το τέλος, προσωπικά θεωρώ ότι κατάφεραν να δέσουν ικανοποιητικά τα λους εντς που λένε και τελοσπάντων στ' αρχίδια μου αν ο Ryan ήταν απλά ο τρελός του χωριού με τον φανταστικό φίλο, ο Wilfred ήταν ένας πραγματικός σκύλος και ήταν εκεί, ζούσε μαζί του κι ο Ryan ας τον έβλεπε όπως ήθελε κι ας ήταν εν τέλει σκύλος/άνθρωπος-σκύλος/θεός-σκύλος. Οι σκηνές-φλασμπακ που ο Ryan ζει την παράνοιά του μόνος του με αυτόν τον πανέμορφο σκυλούμπα δεν παρουσιάζονται σε καμία περίπτωση σαν αντικειμενική πραγματικότητα οπότε δε με οδηγούν σε κανένα συμπέρασμα.

Parasight
25-08-2014, 09:04
Εγώ δεν καταλαβαίνω προς τι το χάλασμα.Ήταν πασιφανές από το πρώτο επεισόδιο κατ'εμέ ότι ο όρθιος Wilfred και οι συζητήσεις μαζί του ήταν στο μυαλό του Ryan. To "μήνυμα" που εξέλαβα εγώ σε γενικές γραμμές και θέτοντάς το λίγο χοντρά είναι ότι ουσιαστικά όλες τις απαντήσεις περί ζωής τις έχουμε ήδη μέσα μας, απλά πρέπει να βρει ο καθένας το μέσο να τις εξάγει. Για να τραβήξει τόσους κύκλους προφανώς στην πορεία μπήκαν διάφορα πράγματα/ερωτήματα σχετικά με το αν ίσχυε κάτι άλλο υπερφυσικό και είναι λογικό μια και μιλάμε για έναν τύπο που έχει φανερά δείγματα σχιζοφρένειας. Η Jenna αποδείχτηκε λίγος χαρακτήρας, αλλά δεν το λέω ως μείον για τη σειρά και για τους συγγραφείς. Δλδ ήταν σημάδι ρεαλισμού το πόσο λίγη ήταν αφού αποτελεί πολύ πραγματική περίπτωση ανθρώπου που έχει μάθει (κυρίως λόγω εμφάνισης) στη ζωή να του έρχονται όλα εύκολα και ουσιαστικά να μη ρισκάρει τη ζαχαρένια του με τολμηρά βήματα. Και αντίστοιχα, δεν είναι(είμαστε) λίγοι που έχουν(έχουμε) θαμπωθεί κάποια φορά στο παρελθόν από τέτοια άτομα αγνοώντας την κενότητα του χαρακτήρα τους. Και η συνειδητοποίηση από τον Ryan για το ποιον της Jenna ήταν ουσιαστικό το μεγαλύτερο μάθημα/δίδαγμα της σειράς, αφού ως και το τελευταίο επεισόδιο αυτή ήταν ο ορισμός της ευτυχίας για αυτόν. Από κει και πέρα, η ανθρώπινη εικόνα του Wilfred και του Bruce ήταν προφανώς μνήμες του Ryan μεγαλώνοντας ως μωρό στο Flock of the Grey Shepherd.
Μια άλλη λύση θα ήταν να τα έχει φανταστεί ο Ryan όλα αυτά και να γυρνούσαμε πάλι στο πρώτο επεισόδιο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας, ε αυτό θα ήταν όντως μεγάλο ξενέρωμα. Όπως το πήγαν όμως, και λαβαίνοντας τη υπ'όψη το τι και πώς έθεσε το καθετί η σειρά σε όλη την πορεία της, για μένα η σειρά είχε και έδωσε πολλά πράγματα, και δεν τη θεωρώ "ελαφριά", ούτε ότι απευθύνεται στην "πίνω και παίζω προ" νεολαία.