PDA

View Full Version : FATES WARNING ~ 1/8/2011 @ All Alive, Λάρισα

Raven Lord
01-08-2011, 12:25
αρχίδια. η φετινή γκίνια με τις συναυλίες δεν έχει τελειωμό. απουσία πάλι λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων... :(

Raven Lord
02-08-2011, 11:43
από ότι ακούω πρέπει να γλίτωσα που δεν ήρθα ...

Coroner
02-08-2011, 11:53
Για πείτε τπτ στα reports.

Raven Lord
02-08-2011, 11:56
για κάκιστο ήχο και πολύ ζέστη άκουσα. ας πει και κανένας που πήγε

Krux
02-08-2011, 14:54

ναι, όντως δεν είναι ψέμα αλλά με αυτόν που ήταν εκεί χτες το βράδυ και θεώρησε οτι αυτό που όφειλε να σου μεταφέρει για να καταλάβεις το κλίμα του λάηβ, ήταν ο κακός ήχος και η ζέστη, καλά θα κάνεις να μην τον ξανασυμβουλευτείς.

και εξηγούμαι.

απλά και μόνο να αναφέρεις την πολύ ζέστη, σε ένα κατάμεστο μικρό λαηβάδικο, 1 Αυγούστου, στην Λάρισα είναι λίγο ανέκδοτο από μόνο του. ναι είχε ζέστη. το ξέραμε πριν μπούμε μέσα οτι θα έχει ζέστη. το καταλάβαμε όσο περνούσε η ώρα και ο ιδρώτας κυλούσε στην κωλοχωρίστρα.
αλλά διάολε ειλικρινά αρνούμαι να μείνω εκεί, να με επηρεάσει στο παραμικρό και να το αναφέρω έστω ως αρνητικό, γιατί χτες παρακολουθήσαμε ένα μεγάλο λάηβ. ίσως το καλύτερο Φέητς λάηβ που έχω παρακολουθήσει (ή άντε οκ δεύτερο καλύτερο γιατί η φάση του '99 στο Ρόδον δεν μετράει).

να τα πάρουμε από την αρχή όμως ε.

Zeus :
δεν. απλά δεν. 1 ντράμερ, 2 κιθάρες, 1 μπάσο, 1 πλήκτρο, 1 τουμπερλέκι και γενικά κρουστά, 1 γυναικεία φωνή, 1 ανδρική, κατά την διάρκεια ανέβαιναν πάνω στην σκηνή άρπες, κατέβαιναν ντέφια, ανέβαιναν ταμπούρλα, κατέβαινε ο κιθαρίστας γιατί δεν έπαιζε η κιθάρα, σκάλιζε την μύτη της η πληκτρού, χόρευε τσιφτετέλι η τραγουδιάρα, έκανε μπρουταλ φωνητικό ο έτσι και οκ γαμημένοι Orphaned Land με το γκοθοντεθο τσιφτετέλι σας μας μαγαρίσατε τα καλύτερα παιδιά αλλά οκ ειλικρινά. αφήστε το. το θετικότερο σημείο της εμφάνισης τους για μένα ήταν οτι από κάποια φάση και μετά άρχισα να τους λυπάμαι τόσο πολύ με όλα τα προβλήματα που είχαν που απλά οκ ήμουν μαζί τους, χειροκροτούσα για να τους ανεβάσω το ηθικό και έτσι. κακή μουσική πάντως.

Innosense :
αυτούς με είχε βάλει να ακούσω 2 κομμάτια στο μπ3 ο αγαπητός αδερφός του κόμισαρ και είχαν ενδιαφέρον. περίμενα με αγωνία λοιπόν αλλά δεν επιβραβεύθηκα. να πούμε οτι και αυτά τα παιδιά με πολλά προβλήματα, κακό ήχο γενικότερα. τίποτα καινούριο εδώ, prog/power παλαιάς κοπής που θυμίζει όλα εκείνα τα πράγματα που αγαπήσαμε στο είδος μέσα από το κλασσικό ελληνικό πρίσμα. ξέρω αυτή την στιγμή καμιά 20 μπάντες στην ελλάδα σε αυτή την φάση και δεν νομίζω οτι οι Innosense κάνουν κάτι διαφορετικό από τους άλλους. η διασκευή στο Cardinal Sin των Conception γάμησε πάντως.

Fates warning :
μετριότατος ήχος και ψιλοπροβληματάκια στην αρχή αλλά όσο πήγαινε το λάηβ δεν είχαν καμία σημασία. ένα 11th hour που πήρε ψυχές, ένα γεμάτο 16λεπτο still remains και φυσικά μια από τις καλύτερες συναυλιακές μου στιγμές και ο κυριότερος λόγος που πήγα. The Ivory gate of dreams. 22 λεπτά. εκτελεσμένο με χειρουργική ακρίβεια, έστειλε του πάντες στον έβδομο ουρανό και μας άφησαν να τραγουδάμε ρυθμικά την μελωδία ακόμα και αφού η μπάντα έφυγε. ξαναμπήκαν για το 2ο encore και ο κόσμος ακόμα τραγουδούσε την μελωδία και απλά οκ έπρεπε να δείτε τα μούτρα του γερο-μαθιού. αξεπέραστοι για πάντα.

jack the ripper
02-08-2011, 15:16
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ :(

Raven Lord
02-08-2011, 16:13

ναι, όντως δεν είναι ψέμα αλλά με αυτόν που ήταν εκεί χτες το βράδυ και θεώρησε οτι αυτό που όφειλε να σου μεταφέρει για να καταλάβεις το κλίμα του λάηβ, ήταν ο κακός ήχος και η ζέστη, καλά θα κάνεις να μην τον ξανασυμβουλευτείς.

απλά ήθελα πολύ να τον πιστέψω (ΤΟΥΣ πιστέψω για την ακρίβεια), γιατί το έχασα :?

GuardianOfIvorytower
03-08-2011, 00:31
Ivory Gate λέει...ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

:behead::behead::behead::behead::behead::behead::behead::behead::behead::behead:

:gun::gun::gun::gun::gun::gun::gun::gun::gun::gun::gun::gun::gun:

phthoggon
04-08-2011, 03:14
ξέρω αυτή την στιγμή καμιά 20 μπάντες στην ελλάδα σε αυτή την φάση

για πες, για πες καμιά δεκαριά ας πούμε (fortress under siege, guardian angel.. μέχρι εδώ ξέρω εγώ :razz:)

Ra Pariah
04-08-2011, 04:50
Breaking Silence και Black Fate να ακούσεις για ΥΠΕΡποιοτικό ελληνικό prog/power. Καλύτερα κι από Fatal Morgana κι ας χτυπιούνται όλοι..

WsWvcx3IzeY

C7S2gUUtnpw

Krux
04-08-2011, 08:59
ξέρω αυτή την στιγμή καμιά 20 μπάντες στην ελλάδα σε αυτή την φάση

για πες, για πες καμιά δεκαριά ας πούμε (fortress under siege, guardian angel.. μέχρι εδώ ξέρω εγώ :razz:)

Winter Crescent
Agnosia
Until Rain
Arkenstone
Persona non grata
Escalation
Dustynation
Intensity
Soundgeist
Psycrence
Need
Fortress under siege
Valet Parn
Fatal Morgana
Equal Vector
Blade of spirit
Dream Devoid
Art of Simplicity
Black Fate
Final Answer

Coroner
04-08-2011, 11:33
Βάλε και Guardian Angel. Το ep ήταν πολύ καλό.

commissar
04-08-2011, 12:42
Krux, ποιοι agnosia ρε μαλάκα.

Krux
04-08-2011, 12:45
δεν έκανα πουθενά αξιολόγηση της κάθε μπάντας, απλά είπα οτι είναι στην σχετική πάνωκάτω φάση.
το 80% από τις παραπάνω μπάντες είναι κάτω του μετρίου.

commissar
04-08-2011, 12:53
ε από τα συμφραζόμενα υπέθεσα ότι θα έγραφες 20 μπάντες της φάσης που θα ήταν σχετικά καλές, my bad.

distortionofperception
05-08-2011, 11:54
Ελα νταξ στο τελος πήγα να κλαψω... Τραγουδούσαμε και δεν τον αφήναμε να πει ουτε φχαριστώ! Ο καψερός επαθε. Ο μόνος τρόπος για να το βουλώναμε ήταν να ξαναβαρέσουν. Παρά τη ζέστη είχαμε πιάσει μια πόρτα που ανάμεσα στα τραγούδια. αρκουδίσιον. την επόμενη μερα κίτρινη χλέπα. Ιννοσενσ κομπλε αλλα αλλάχτε του το μικρόφωνο ρε γαμωτο του ανθρωπα που παλευε μια ώρα.....
Πολύ καλές εκτελέσεις, ανθόλοτζι σετλιστ. Νομίζω παίξαν 4 από πάραλελς. ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΤΙΜΙΟ ΛΑΙΒ. Θα μπορούσαν να πουν τι μπουρδέλο ειναι αυτό με την κωλοζεστη σας. Αλλα είχαν εναν ανεμιστήρα τουλαχιστον. Τεσπα...
Φήμες θέλουν το μαγαζί πιασωκολλέ. Είχε 2 ευρώ την μπύρα την 250 εμ. ελ. που ήταν μύθος Ίζυ πήλ. Τώρα δεν ξέρω αν αυτό ήταν καλό.
Πάντως παρά τη ζέστη στο εξωτικό Αλλ Αλάιβ (κανονικά είναι δροσερή μπουζουκερί με νέα παιδια και ΚΟΡΙΤΣΙΑ στα μικρόφωνα), ΔΕΝ μου πέρασε ούτε λεπτό απο το μυαλό ότι εδωσα 25 ευρώ.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε, όχι μόνο στις πρώτες σειρές. Ζους δεν πρόλαβα γιατι ετσι.
Είδα κόσμο που ήρθε απο Κοζάνη, απο Βόλο και νομίζω και Θεσ.νίκη. Ίσως αν ήταν Σ/Κ να είχε περισσότερο κόσμο. Ειχα τικέτο αριθμό 400, αλλα δεν μπόρεσα να καταλάβω πόσοι ήμασταν.
Αυτα.