View Full Version : Hell - Human Remains
ikonoklast
29-07-2011, 22:10
http://distro.todestrieb.co.uk/images/large/covers15/hell-human-remains_LRG.jpg
Περίπου οντοπικ - σε ένα κόσμο που η τιμιότητα επιβραβεύεται οι Hell θα βγάζαν το παραπάνω δισκάκι με ένα εξώφυλλο τόσο hip όσο αυτό της πρώτης σελίδας, οι ίδιοι θα βλεπόντουσαν (κι αν δε βλεπόντουσαν θα κρυβόντουσαν), η αυτοκτονία του Halliday, τα τριάντα χρόνια μεσολάβησαν απο τα ντεμο, όλα θα λειτουργούσαν για να φτιάξουν το σωστό cult/hype, πέρα απο τους 10 κλασικούς μεταλάδες ΟΛΟΙ θα το ανεβοκατέβαζαν δισκάρα και ο θανών δεδικαίωται. Σκεφτείτε το σα σενάριο bollywood που νικάνε οι καλοί.
Track list
1 - Overture: Themes from “Death Squad”
2 - On Earth As It Is In Hell
3 - Plague And Fire
4 - The Oppressors
5 - Blasphemy And The Master
6 - Let Battle Commence
7 - The Devil’s Deadly Weapon
8 - The Quest
9 - Macbeth
10 - Save Us From Those Who Would Save Us
11 - No Martyr’s Cage
phthoggon
29-07-2011, 23:38
δεν το χω ακούσει, αλλά όποιος προτιμάει το εξώφυλλο τον ghost από αυτό θα τονε βαρέσω.
ikonoklast
30-07-2011, 00:03
Καλά, τυπικό απαράδεκτο εξώφυλλο nuclear blast, χαώδης διαφορά αισθητικής από το ghost (για να μην πιάσω την ίδια τη μπάντα (http://www.youtube.com/watch?v=EpkuYxyYM2A)).
Αλλά βγάλτα όλα αυτά από το μυαλό σου, άκου τον δίσκο και σκέψου αυτό που λέω.
phthoggon
30-07-2011, 00:07
τα βαριέμαι κάτι τέτοια, προτιμάω να κοιτάω το απαράδεκτο εξώφυλλο nuclear blast, αυτό τουλάχιστον μεταδίδει ένα συναίσθημα αντίθετα από τις ΝΕΩΤΕΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
πσ, καλοί ακούγονται μωρέ, αλλά nwobhm είναι αυτό, τι σχέση με ghost.
ikonoklast
30-07-2011, 00:26
Δεν το πόσταρα εδώ για τη μουσική σχέση με Ghost (αν και τα king-diamond-ικά σημεία φωνητικά πολύ θα τα θελαν οι ghost). Άλλο πράγμα λέω.
Ra Pariah
30-07-2011, 00:43
Αγοράστε το κιόλας για να μην βγάλουν πάλι σε 30 χρόνια δίσκο. Υπάρχει έκδοση με extra CD με τα demo, η οποία αποτελείται από δυο digi κι ένα slipcase. Δεν κλείνει λέμε το πακέτο! Ο δίσκος κατά τ' άλλα κιθαριστικά στέκεται πολύ υψηλότερα από το Ghost, ενώ φωνητικά απλά δεν πιάνεται το παλικάρι (λέμε τώρα..). Ξαναλέω, όμως, στηρίξτε εάν σας αρέσει.
Α, και θα παίξουν με το πακέτο Candlemass/Trouble κατά πάσα πιθανότητα.
namiroth
30-07-2011, 10:54
Α, και θα παίξουν με το πακέτο Candlemass/Trouble κατά πάσα πιθανότητα.
tetoia lege mou tetoia lege mou :D
To δίσκο των Hell δεν τον έχω ακούσει καλά ακόμα, αλλά θα το κάνω μιας και ο Ρα μου πρήζει τον πάπαρο (:pink:), αλλά δυστυχώς παρότι μουσικά -δείχνει να- σπέρνει, κουβαλά τη μίζερη αισθητική της Nuclear Blast και με κάτι τέτοια κανείς δε γάμησε ποτέ.
Αντίθετα, το concept των Ghost είναι ακαταμάχητο, πραγματικά σε ιντριγκάρει να ασχοληθείς με την μπάντα (και να φας την κρυάδα). Όποιος σχεδίασε την καμπάνια προώθησης αξίζει βραβείο το παραδέχομαι. Α και ποιοί νεωτερισμοί στο εξώφυλλο, 1979 είμαστε (http://en.wikipedia.org/wiki/Salem%27s_Lot_%281979_TV_miniseries%29).
carheart
30-07-2011, 14:58
phthoggon μάλλον θα πρέπει να με βαρέσεις, το εξώφυλλο (και μόνο αυτό) των Ghost γαμάει πολύ, αν μου έλεγαν πως θα το χρησιμοποιούσαν οι Zombie πχ δεν θα μου φαινόταν περίεργο. Ωραία χρώματα, πολύ ωραίο σχέδιο, σχεδόν τέλειο. Το έκανα εύκολα πόστερ. Η μπάντα είναι χάλι μαύρο βέβαια
Tο εξώφυλλο των Hell είναι Γάμησέ Τα, όπως ήταν και των Satan's Host, αναρωτιέμαι σε ποιόν απευθύνονται αυτά τα εξώφυλλα, ποιός γουστάρει στα αλήθεια δηλαδή, πόσοι είναι όλοι αυτοί οι τύποι και τι τους συμβαίνει. Το album δεν το έχω ακούσει, αν και πιστεύω πως σίγουρα θα είναι καλύτεροι από τους Ghost
Πείτε και για Lucifer Was, και αυτοί έκαναν ανάλογο χρονικό άλμα
phthoggon
30-07-2011, 16:30
σε μένα απευθύνονται υποθέτω. Θες να μάθεις "ποιος είμαι και τι μου συμβαίνει" (επειδή προφανώς θα είμαι ένα είδος ακατανόητου ηλίθιου για να σε έχω φέρει σε μία τέτοια σχεδόν απελπισμένη απορία...) Θα σου πω και για τα δύο λοιποόν. Εγώ βλέπω σε αυτό των Ghost ένα παπά με μία νεκροκεφαλή και μία εκκλησιά. Δε με τρομάζει σίγουρα, είναι εξεπίτηδες αφελές. Δεν είναι σκοπός του να με τρομάξει δηλαδή, και αμφιλεγόμενο το τι ακριβώς θέλει να μου μεταδώσει, εάν επιθυμεί κάτι τέτοιο εκτός από το να είναι ένα πόστερ που θα φαίνεται απλά ωραίο και κάποτε θα πεταχτεί. Μία obscure kvlt reference στις ταινίες της Hammer με τον Μπόρις Κάρλοφ ξέρω γω? (δεν έχω δει τέτοιες ταινίες καν, μπορεί και να μη παίζει ο Κάρλοφ...) Μήπως υπάρχει κάποια ειρωνία εδώ, μήπως προσεγγίζουνε αντίστοιχα την "σκοτεινή" τους μουσική οι Ghost με κάποιον που βλέπει το 2010 ταινίες της Hammer με τις οποίες βασικά γελάει, και του αρέσει απλά η "ατμόσφαιρα" (εκτός από το να γελάει)
Το Nuclear Blast-ικό εξώφυλλο (αντίθετα με τη μπάντα που είναι πιο θεατρική, υποθέτω από το βιντεοκλίπ) είναι ένα πραγματικό black metal εξώυλλο. Ο καλλιτέχνης που το έφτιαξε μπορεί να χρησιμοποιεί τεχνοτροπία απαρχαιωμένη αλλά έχει βάλει τον εαυτό του μέσα σε αυτό, έχει κάτσει και ζωγραφίσει τις φλόγες για να τις νιώσεις να σε τσουρουφλίζουν. Για να απαντήσω στην ερώτηση σου, το εξώφυλλο αυτό χρησιμεύει σε όσους θέλουνε να ανοίξουνε το μπούκλετ και να ΜΠΟΥΝ μέσα, να νιώσουν σα το δαίμονα που ξεπηδάει από τα φλογισμένα ερείπεια, να διαβάσουν τους στίχους των hell και να τους πάρουν στα σοβαρά, όσον αφορά το εάν υπάρχει κάτι εκεί πέρα που θα τους μιλήσει. Αυτό είναι υποθέτω, η αμεσότητα, το άνευ όρων "δώσιμο", η εφηβική θέληση για περιπέτεια και ανακάλυψη, το οποίο ενοχλεί τον κόσμο που αντιπαθεί γενικά το χέβι μέταλ, το ρομαντισμό στην ζωγραφική (που μία dumbed down έκδοσή του είναι το τυπικό μέταλ εξώφυλλο) και τις σχετικές κλισέ αισθητικές. Αλλά εγώ προτιμάω την προσπάθεια έστω και με την αφέλεια της τωρινής ανεπάρκειας, παρά την εξεπίτηδες αφέλεια της κατασταλαγμένης βαρεμάρας.
(μανιφέστο το έκανα)
ikonoklast
30-07-2011, 17:00
Ρε μαλάκα, ξεκόλλα το μυαλό σου από το εξώφυλλο.
Αυτό που λέω εγώ είναι αυτό που λέει ο Leech, το όλο κονσεπτ των Ghost είναι ακαταμάχητα ιντριγκαδόρικο, είναι ο λόγος που τους άκουσαν όλοι και των μεταλλάδων και των τύπων σαν τον καραφλό που κάνει τα review συμπεριλαμβανομένων. Κονσεπτ χωρίς περιεχόμενο καθώς η μουσική τους είναι ένα άνευρο κολλαζ ρετρο επιρροών, ΑΚΡΙΒΩΣ ό,τι θα έπρεπε να κατηγορεί κάποιος που θέλει να βρίσει το "χιπστερ". Στην άλλη περίπτωση μπορεί οι Hell να κουράζουν με τα intro/outro, μπορεί λόγω αυτών το άλμπουν να είναι ελαφρώς σούπα, μπορεί η παραγωγή να είναι κι αυτή μια τυπική-nuclear-blast πλαστικούρα (ο Ra σε άλλη περίπτωση θα είχε αφρίσει) αλλά οι άνθρωποι παίζουν ΓΑΜΙΣΤΕΡΟ nwobhm με ΚΑΥΛΑ και ΠΑΘΟΣ. Θα ήταν πολύ ωραίο να είχαν ένα κονσεπτ σαν αυτό των γκοστ παρά αυτή τη τέλη-90s σαβουρίλα που τους διαπνέει.
phthoggon
30-07-2011, 17:19
σε μένα μιλάς? πάντως εγώ δεν απευθύνομαι σε εσένα στο τελευταίο πόστ :-P
και τέλος πάντων, εμένα αυτή τη στιγμή περισσότερο με ενδιαφέρει το εξώφυλλο (λες και δεν είναι μέρος "αυτού" που θέλει να περάσει η κάθε μπάντα μέσα από και τη μουσική)
carheart
30-07-2011, 23:38
ρε όταν λέω "σε ποιόν απευθύνονται", εννοώ ποιός θα έλεγε "ουάου, τι εξωφυλλάρα!" και όχι "ωχ, μια αλμπουμάρα με ΣΚΑΤΑ εξώφυλλο, που όμως το προτιμώ από τα δήθεν"
Εχω ακουσει το Ghost ολοκληρο και το μισο ειναι αρκετα καλο, παρολο που μπορει να ειναι κοψε ραψε απο αλλα πραγματα εκει εξω, εχουν σιγουρα το δικο τους υφος και ειναι αρκετα χαρακτηριστικοι. Το Hell μονο για κατι Ra Pariah και ikonoklast ειναι. Τα εξωφυλλα μαρεσουν και τα δυο, το Ghost το θεωρω πιο ιδιαιτερο και αξιομνημονευτο. Το αλλο ειναι πιο ποιοτικο σαν εικονα και δε με χαλαει, αλλα δεν ειναι και τιποτα τρομερο
και οι hell και οι ghost ειναι ενα ματσο σκατα(με την κακη εννοια)
βεβαια τσιμπησαμε βινυλιακι ghost
να το σπρωξουμε σε κανα ντουβαρι στο e-bay
γιατι ειμαστε σε φαση ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΚΑΦΡΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ
ikonoklast
31-07-2011, 00:42
για κατι Ra Pariah και ikonoklast
γελάω.
metamelia1
31-07-2011, 00:47
Ηταν καλο, δε μπορεις να πεις
Πείτε και για Lucifer Was, και αυτοί έκαναν ανάλογο χρονικό άλμα
Πέρα από τα μεγάλα άλματα δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που αναφέρονται εδώ μέσα. Progressive-ίζον blues/heavy rock. Εγώ λατρεύω με την εξαίρεση του μηδενικού τελευταίου.
Παρακαλείτε ο διεθνούς φήμης ποινικολόγος, τα ΑΔΕΡΦΙΑ του, ή εστω κάποιο άλλο συγγενικο του πρόσωπο, να μας πει για το αν οι Hell έχουν επιρροές από Roky erickson,rocky george,ή έστω rocky balboa.Tα ψήγματα είναι φανερά βεβαίως σε εμάς τους γνώστες.
Ικονο, και το hell για τ αναθεμα ήταν, μηδενική αισθητική.Από όπου και αν το πιάσεις ήταν σκατά.
Ναι οκ, δεν ήταν το προκάτ χέβυ μέταλ των Ghost, αυτό το σιχαμένο κατασκεύασμα προς λαική κατανάλωση, έχει δηλαδή μία τιμιότητα, αλλά είναι απαράδεκτο.
Ra Pariah
31-07-2011, 15:38
B6_dJfzj4Yo
Όποιος δεν κάνει headbanging με το από πάνω κομμάτι, ποτέ δεν αγάπησε το heavy metal, δεν γουστάρει συγχρονικά το heavy metal, δεν ξέρει τι είναι το heavy metal, δεν έχει πάνω από 100 HEAVY METAL cd σπίτι του ή ακόμα και νά 'χει δεν τα ακούει.
Απλά τα πράγματα. Μην πιάνετε θρύλους στο στόμα σας. Οι Hell αρέσουν στον Andy Sneap κι αυτό φτάνει και περισσεύει. Κανείς δεν νοιάστηκε για τη γνώμη του Φίξερ.
ναι, τρομεροί θρύλοι.1 7αρακι και 2 demo το 1983 και μετα δίσκος το 2011.Συμμαζέψου.
Δεν είναι παπάρες σαν τους Ghost, αλλά σιγά τα ωά ρε.
Ra Pariah
31-07-2011, 16:36
Τέσσερα demos και ένα εφτάρι μέχρι το 2011. Υπεραρκετά για να μαγέψουν τεράστιες φυσιογνωμίες του βρετανικού ήχου, όπως είναι ο Andy Sneap και o Walker των Solstice.
Κατά τ' άλλα είσαι τελείως foul εδώ, Alex. Μιλάς για αισθητική και προσπερνάς τις κιθάρες οι οποίες είναι ό,τι καλύτερο έχει ακουστεί εδώ και αρκετά χρόνια στον ήχο. Άκου το "The Quest" από περιέργεια.
Αν είναι οι Hell θρύλοι, τότε οι Witchfinder General τι είναι ρε σύ? Βάλε ένα όριο στον ενθουσιασμό σου.Και επειδή συγκινήθηκε ο Andy Sneap, εμείς βουρκώσαμε,έλεος, μην μιλάς σαν 15χρονο,σε έχω για πιό ώριμο.
Αισθητικά (εξωφυλλο,βιντεοκλιπ,image αλλά και παραγωγή που ειναι υπερβολικά πλαστικούρα για τους hell) ειναι μία αηδία και μισή.
Μουσικά, ειναι απλα μέτριοι, σίγουρα καλύτεροι από τους Ghost.
Aφου τα ξέρεις καλύτερα ρε Μαριε, γιατι με κουράζεις??
Σύγκρινε αυτο, αισθητικα, σαν ήχο, σαν συνθεση, σαν οτι θέλεις με τους (τωρινους) Hell και τους Ghost και θα φάνε αμφότεροι σκατά.και δεν μιλάμε για 200 χρόνια πίσω, μιλάμε για κοντά στην δεκαετία.Μόνο που το obscure heavy metal δεν ηταν τοτε της μοδας, για αυτό φάγαν και τα σκατά τους.
GYvGpBvB_-c
namiroth
31-07-2011, 18:22
:touched:
Ra Pariah
31-07-2011, 18:41
1) Jack, χώρισε τα θέματα σε παρακαλώ, γιατί είναι ντροπή για το φόρουμ η τροπή που έχει πάρει η κατάσταση.
2) Witchfinder General και Hell στις ημέρες της ακμής τους είχαν συνθέσει παραπλήσιο αριθμό κομματιών. Ταυτόχρονα, λόγω του ότι οι Hell παίζουν καθαρόαιμο heavy metal, αυτομάτως καθίστανται ένα ποιοτικότατο άκουσμα για όλες τις ώρες, σε αντίθεση με τους WG (προτιμούμε πάντα το ανόθευτο ΜΕΤΑΛΛΟ :dfinger:). Προσωπικά επιλέγω Hell, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μου αρέσουν οι WG. Είναι θέμα γούστου, πιστεύω, σε τελική ανάλυση.
3) Όσο και να εκτιμώ ολόκληρη τη μεταλλική σκηνή της Virginia (και πίστεψέ με έχω ουκ ολίγα αυθεντικά cd από αυτήν την ομάδα συγκροτημάτων), είναι λάθος να συγκρίνεις τους October 31 με τους Hell. Δηλαδή εάν οι October 31 είναι αδικημένοι που δεν παίξαν την κατάλληλη περίοδο obscure heavy metal, τότε οι Hell που παίζαν ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ με τους Mercyful Fate, τί να πούνε;
4) Ειλικρινά, Alex, νομίζω ότι από κεκτημένη ταχύτητα ασχολείσαι με τους Hell. Είναι λογικό να μην σου αρέσουν επειδή είναι heavy metal παιγμένο στην τρίχα από μουσικάρες. Δεν έχει ούτε ορμή (όπως την εννοείς εσύ) ούτε μικρά σε διάρκεια κομμάτια ούτε χυμαδοκαταστάσεις. Πιο πολύ τα σύγχρονα Saxon θυμίζει και τους King Diamond, παρά underground μικρά σχήματα που μπορεί να σου αρέσουν για τον α ή β λόγο.
Ρε συ Μάριε,
και οι jag panzer ήταν μία εξαιρετικά στην τρίχα προσεγμένη, χεβυ μεταλ μπάντα.Αλλά είχαν ποιότητα γενικώς ρε συ, είχαν μία α αισθητική.Οι Hell,και μιλάω πάντα για τους Hell 2011, είναι κάτι το τρομακτικά αστείο να βλέπεις.Σαν άκουσμα, ειναι υπερμέτριο έως βαρετό.
Μου συγκρίνεις Hell με Mercyful Fate?οι μεν ήταν μία μπάντα με ελάχιστα κομμάτια πισω στο 80 (οταν το metal πουλούσε, και μπορούσαν με λίγη προσπάθεια να δισκογραφήσουν) και οι δε βγάλαν δισκάρες-για το είδος τους βέβαια, όχι για τα δικά μου γούστα, αλλά αντικειμενικά ρε παιδί μου. Καθόλου αδικημένοι δεν είναι οι Hell, μία μέτρια μπάντα που απλά πήρε τότε αυτό που της άξιζε, και τώρα προσπαθεί (μιάς και ο κάθε πικραμένος με true μπάντα στα νίατα του επιστρέφει θριαμβευτικά μετά απο 20 χρόνια) εκμεταλλευόμενη την τάση προς το cult heavy metal, να πάρει και αυτή ένα μέρος της πίτας.
Το να συγκρίνεις επίσης Hell με Witchfinder General, είναι εξίσου άκυρο, μιάς και ούτε τον ίδιο αριθμό κομματιών συνέθεσαν, ούτε είχαν την ίδια διάρκεια.
Και αν μιλήσουμε για heavy metal που θα έπρεπε να υπάρχει σήμερα και να σβήσει τα ανέκδοτα όπως οι ghost και τις βαρεμάρες όπως οι Hell, πάμε σε πραγματικό, ουσιαστικό,πιο-χεβυ-μεταλ-δεν-γινεται, με όλη του την κουλτούρα αλλά χωρίς να γίνεται γραφικό.Αυτοι ναι, ειναι πραγματικα αδικημένοι.
http://geordierussell.instone.net/Jukebox/Img/A/Angel%20Witch.jpg
Ra Pariah
31-07-2011, 19:32
Εννοείται σε πίνκαρα για τους Αngel Witch! :-D
Όπως και να 'χει, εμένα οι Hell μου αρέσουν. Και είναι γενικά κρίμα να γίνονται συγκρίσεις με τους Ghost. Και όλο αυτό το ζήτημα ξεκίνησε από μια απλή σύγκριση δυο σκίτσων του Φθόγγου, να φανταστείς! :rofl: Ρε Jack, μην κοιμάσαι κι έλα χώρισε τα θέματα να ούμ', ώστε να μπει και κανάς WoM να γράψει! Ο άνθρωπος βλέπει Ghost στον τίτλο και δεν θα 'χει πάρει καν πρέφα ότι μιλάμε για Ηell. :P:P
jack the ripper
31-07-2011, 19:37
2 splits και τα 2 ΑΠΟ ΡΑ ΠΑΡΑΙΑ...δεν παμε καλα μαριε :P :P :P
επομενη φορα που θα το απαιτησεις με τετοιο ΑΚΟΜΨΟ ΤΡΟΠΟ θα το κανω merge με thread για Machine head , metallica η pantera
:pink:
Ra pariah και χαμπαρι πηρα και το μυνημα σου ειδα χθες αλλα καταλαβε με, σε γράφω αυτό το γράμμα ξαπλα στο γρασιδι από Gamla Stan, Στοκχολμη.
ΥΓ βρήκα όμως μια death metal-αρα που εψαχνα σε ένα δισκαδικο εδώ, τούμπανο !!
Witchkiller
01-08-2011, 00:48
GYvGpBvB_-c
πωπω φίλε ,τι αναμνήσεις.....αυτός ο δίσκος ήταν ΚΑΛΌΣ! Και που να πόσταρες και το Warlock. Σίγουρα ΠΟΛΎ καλύτερο από το Hell για'μένα οι οποίοι δεν επαναηχογραφήσαν καν το καλύτερο τους κομμάτι (land of the living dead). Τώρα όσον αφορά τον δίσκο ,όχι δεν μου λέει κάτι. Σίγουρα αν ήταν να διαλέξω μεταξύ αυτού και του ghost θα διάλεγα αυτό αλλά και πάλι ,όχι ,δεν θα πάρω. Στιρίζω Convixion Black Magic Night 7'' με ομόνυμη κομματάρα.
Αυτά
Witchfinder General και Hell στις ημέρες της ακμής τους είχαν συνθέσει παραπλήσιο αριθμό κομματιών. Ταυτόχρονα, λόγω του ότι οι Hell παίζουν καθαρόαιμο heavy metal, αυτομάτως καθίστανται ένα ποιοτικότατο άκουσμα για όλες τις ώρες, σε αντίθεση με τους WG (προτιμούμε πάντα το ανόθευτο ΜΕΤΑΛΛΟ :dfinger:). Προσωπικά επιλέγω Hell, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μου αρέσουν οι WG. Είναι θέμα γούστου, πιστεύω, σε τελική ανάλυση.
:-|
Ra Pariah
01-08-2011, 11:09
Witch, όταν βρεις φετινό heavy metal που να σου αρέσει, ενημέρωσέ μας ρε! ;)
ΥΓ: δεν περίμενα να πέσεις κι εσύ στη φτηνή παγίδα της σύγκρισης Hell με Ghost. Τς τς τς.
Witchkiller
02-08-2011, 15:03
Witch, όταν βρεις φετινό heavy metal που να σου αρέσει, ενημέρωσέ μας ρε! ;)
ΥΓ: δεν περίμενα να πέσεις κι εσύ στη φτηνή παγίδα της σύγκρισης Hell με Ghost. Τς τς τς.
για ποια παγίδα μιλάς? Είναι δύο δίσκοι που δεν μου αρέσουν απλά ο ένας είναι τίγκα "προκάτ" (ghost). όσον αφορά το τρέχον έτος οι Convixion και οι Demolition Train σπάνε κόκκαλα με 7'' (Convixion) και demo cd (Demolition Train) και διάθεση "δεν μασάω το μπούτσο μου και πήσω και σας γάμησα". Όμορφα πράματα δηλαδή
Marillion
02-08-2011, 15:11
ειδα το βιντεοκλιπ που ποσταρε ο ικονοκλαστ και μπορώ να πω πως βρήκαμε την metal μπάντα του http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/1f/Bill_Bailey_rocking_out.jpg
Ra Pariah
02-08-2011, 15:13
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν σου αρέσουν κομμάτια σαν το "The Quest". Είμαι βέβαιος ότι δεν έχεις κάτσει να ασχοληθείς.
Xstroyer
02-08-2011, 16:10
Eντάξει... τι βλέπουν τα μάτια μου. Οι Hell δεν έχουν καμία σχέση με Ghost. Φυσικά ελάχιστη σχέση και με Mercyful Fate έχουν και μην μπερδεύουμε το γενικό occult στοιχείο. Μουσικά με Mercyful Fate μοιάζουν π.χ. οι Portrait και οι Ghost στο πιο "ρόκ".
Οι Hell είναι καθαρό Bρετανικό heavy metal, καλογυαλισμένο από τον Sneap και πλαστικοποιημένο από τη Nuclear Blast.
Eμένα ο δίσκος μου αρέσει πάρα πολύ και ναι, θα παίξουν με Candlemass και Τrouble τον Οκτώβριο.
Custom User
02-08-2011, 16:24
Έχει πλάκα πως ό,τι δε μας αρέσει τα αποδίδουμε εκεί που θέλουμε. -Κοίτα τη πλάση και όλα που μας έφτιαξε ο Θεός σε τέλεια αρμονία. -Και τα σκατά; -Α, αυτά τα 'φκιαξε ο διάολος.
Καλογυάλισμα ο Andy, μουσικάρα οι Hell, πλαστικούρα η Nuclear Blast. λωλ. Παπαριές. Το τελικό αποτέλεσμα αφορά την μπάντα και μόνο την μπάντα. Αν αυτή αποφασίζει να δεκτεί την πλαστικούρα που απαιτεί η Nuclear Blast είναι επιλογή της μπάντας και αντικατοπτρίζει αυτήν και μόνο αυτή. Το ίδιο και αν αφήνει τους sales manag-αραίους να διαλέγουν το εξώφυλλο κ.ο.κ. Αν δεν έχουν αρχίδια να επιλέξουν πως θα πλασάρεται ή ακόμα περισσότερο πως θα ακούγεται η μουσική τους, τότε τι αρχίδια έχει η ίδια η μουσική τους;
Κατά τ' άλλα, ο Ρα έχει δίκιο.Όποιος καραγουστάρει το κλασικό χέβυμεταλ δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να μην τη βρίσκει με κομμάτια όπως το plague and fyre.
ikonoklast
02-08-2011, 16:28
Βασικά δε συγκρίνει κανείς μουσικά Ghost με Hell (εγώ τουλάχιστον δεν το έκανα στο πρώτο ποστ μου) αλλά είστε και χαζά παιδιά εσείς οπότε ας το αφήσουμε.
Xstroyer
02-08-2011, 16:34
Καλά, μην το παίρνεις και προσωπικά, αλλά είσαι και εσύ λίγο χαζούλης αν νομίζεις οτι το είπα για σένα.
Witchkiller
03-08-2011, 01:56
Κατά τ' άλλα, ο Ρα έχει δίκιο.Όποιος καραγουστάρει το κλασικό χέβυμεταλ δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να μην τη βρίσκει με κομμάτια όπως το plague and fyre.
με περίσια άνεση και ακόμη μεγαλύτερη ευκολία. Ειδηκά όταν η μπάντα έχει γράψει ένα land of the living dead
Ra Pariah
03-08-2011, 14:05
Witch, η μπαντα δεν το διαλάει. ;) Ξεκίνησαν με αυτά τα έντεκα κομμάτια, αυτό δεν σημαίνει ότι όλα όσα έμειναν απ' έξω θα φάνε σουτάρισμα. Πραγματικά TROLOLOLO εάν πιστεύεις, πάντως, ότι έστω και σε μικρό βαθμό το κομμμάτι των Convixion αγγίζει την ποιότητα των Plague and Fyre, Blasphemy and the Master, The Quest και Macbeth. Α, και το Quest στην έκδοση του Human Remains κοιτάει στα μάτια και ξεπερνά το Land of the Living Dead. Απύθμενη κομματάρα με κουπλεδάρες, ΜΕΛΩΔΙΚΕΣ ΚΙΘΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΓΕΦΥΡΕΣ που έχουν χαθεί από τον ήχο εδώ και είκοσι χρόνια και ρεφραίν βγαλμένο από τις καλύτερες μέρες των Priest.
Witchkiller
03-08-2011, 18:15
Witch, η μπαντα δεν το διαλάει. ;) Ξεκίνησαν με αυτά τα έντεκα κομμάτια, αυτό δεν σημαίνει ότι όλα όσα έμειναν απ' έξω θα φάνε σουτάρισμα. Πραγματικά TROLOLOLO εάν πιστεύεις, πάντως, ότι έστω και σε μικρό βαθμό το κομμμάτι των Convixion αγγίζει την ποιότητα των Plague and Fyre, Blasphemy and the Master, The Quest και Macbeth. Α, και το Quest στην έκδοση του Human Remains κοιτάει στα μάτια και ξεπερνά το Land of the Living Dead. Απύθμενη κομματάρα με κουπλεδάρες, ΜΕΛΩΔΙΚΕΣ ΚΙΘΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΓΕΦΥΡΕΣ που έχουν χαθεί από τον ήχο εδώ και είκοσι χρόνια και ρεφραίν βγαλμένο από τις καλύτερες μέρες των Priest.
περί ορέξεως Μάριε....
edit: Έχω παραπάνω από 1 metal cd και παραπάνω από 0 βυνίλια και οι Hell, πλιν ενώς κομματιού που δεν κυκλοφόρησε στο δίσκο τους, είναι για μένα μία μπάντα του "οκ αλλά ας ακούσουμε filth hounds και death penalty που είναι 52326137813891212 καλύτερα". Κατάλαβες αγόρι? Και ναι, το black magic night πχ στα αυτιά μου ακούγεται ΦΡΕΣΚΟ κάτι που δεν συμβαίνει με το human remains....τα trololo σου και οι σχετικές πακίτσες μπορεί να έχουν πλάκα σε περιβάλλον "καφέ και μεταλλοκουβέντας" αλλά και πάλι μετά τον καφέ ή το "μπρίζομα" στο ER το black magic night και το wrecking crew (Demolition Train) ακούγονται ισοπεδωτικά ,στ'αυτιά μου, και οι Hell συνταξιούχοι....
από τις καλύτερες μέρες των Priest? δεν πρέπει να την πολυπαλεύανε στα καλυτερά τους οι priest τότε. Δεν ξέρω, έτσι μου'παν
Ford Prefect
29-11-2011, 23:21
Λεπόν, μιας και αυτό είναι το νούμερο δύο της χρονιάς για μένα, δυο λόγια.
Τα αρνητικά:
Η παραγωγή είναι γυαλισμένη και θα του έκανε καλό να ήταν πιο ζωντανή. Από την άλλη τα δύο βασικά καυλωτικά συστατικά του δίσκου, η φωνή και οι κιθάρες δηλαδή, είναι μια χαρά για να κάνουν την δουλειά τους.
Το εξώφυλλο μου είναι αδιάφορο τελείως.
Η πρώτη εντύπωση που σου δίνουν μέσα από το βίντεο είναι ότι πρόκειται περί γραφικούς ξεδιάντροπους που κοπιάρουν King Diamond σατανοθεατρικότητα, με Spinal Tap χέβυ μέταλ χορογραφίες και στολές και πλαστικούρα. Στο βίντεο με αποσπούσε πολύ ο τραγουδιάρης, με την κακή έννοια.
Τα θετικά:
Αυτός ο δίσκος κατ'αρχάς δεν είναι ξέρω γω κλάσικ NWOBHM δίσκος με Andy Sneap παραγωγή. Πρόκειται για ένα μείγμα Judas Priest (μετά-70ς, προ-Turbo), King Diamond heavy/power και US Metal, με το NWOBHM στο DNA να είναι πάντα αισθητό. Το καλό είναι ότι αυτό είναι όλο αφομοιωμένο σε ένα ήχο με συνοχή και οι συνθέσεις γαμάνε. Γαμάνε όμως.
Η φωνή. Το βασικότερο όλων είναι ότι αυτός ο δίσκος είναι πραγματική περίπτωση more than meets the eye. Ο τύπος έχει καταπληκτική φωνή με φοβερές ερμηνείες, οι οποίες κερδίζουν πολλούς βαθμούς χάρη στην εξαιρετική προφορά και εκφορά των λέξεων και μια τόλμη που χρωστάει στην εμπειρία του ως ηθοποιός αγγλικής κοπής. Και τα πιο γραφικά, θεατρικά πράγματα που κάνει, πείθουν και βγαίνουν απολαυστικότατα. Οι δε στίχοι είναι πραγματικά καλογραμμένοι και δεν βγάζουν χαζομάρα, όπως ΠΟΛΛΟΙ του είδους. Είναι πραγματικά earnest ρε παιδί μου και δένουν άψογα με την ερμηνεία του. Το Let Battle Commence είναι ένα ιδανικό παράδειγμα και μεγάλο έπος επίσης.
Όπως και οι περισσότεροι δίσκοι φέτος που μου άρεσαν περισσότερο, είναι και αυτός grower, δεν προσφέρεται για αρπακολατζίδικο άκουσμα, το πιθανότερο είναι να αφήσει μια μέτρια γεύση έτσι, μαζί με την κακή πρώτη εντύπωση που ανέφερα στα αρνητικά. Σε συνεχή ακούσματα, προσωπικά ενθουσιάστηκα, έπεσε ανελέητο ριπίτ.
Λάιβ, τα είπα και τότε: Απόδοση τσου λου, φωνητικά τα πάντα όλα με τέρμα θεατρικότητες που ο οπαδός τα ευχαριστιέται και ο casual θεατής τα δέχεται αναλόγως την προαίρεσή του (με χαμόγελο στο πηλίκο νομίζω).
Δισκάρα.
αποδοση τσου λου επι τακη λεμονη ή επι ντουσαν στανιση μπαγεβιτς?
Ford Prefect
30-11-2011, 18:08
Λεμονή, με αντίξοες συνθήκες (ήχο/"εγώ ήρθα για ghost και candlemass" --> 1-0 στο ημίχρονο με την Βέρντερ).
ο δίσκος γαμάει, αν είχε βγει τότε στα χάι του NWOBHM θα ήταν super classic σήμερα. και με πιο βρώμικη παραγωγή προφανώς.
atom_smasher
05-12-2011, 03:43
Πλαστικος ηχος αρκετα. Μουσικα δεν τρελαθηκα. Μην σου πω οτι βαρεθηκα και λιγο. ΑΛΛΑ, εχει αυτον το μαλακα που τραγουδαει και μου φτιαξε το κεφι με τις υπερβολαρες του! Ως εκει ομως ε! Περναει ευχαριστα η ωρα. Θα ξαναπαιξει. Παω να βαλω jag panzer τωρα να κλαψω για μια πραγματικα μεγαλη μπαντα. Ρε φορντ ποια ειναι η νο1 για σενα φετος;
Ford Prefect
05-12-2011, 04:06
Vektor - Outer Isolation
atom_smasher
05-12-2011, 04:32
thrash?
Ford Prefect
05-12-2011, 16:56
Thrash με πράματα από τεχνικό death, black εκτός από λυσσαλέο thrash των 80s και τεκ θρας Coroner/Voivod κλπ. Να βρεις κανά γνωστό που παίρνει χάμερ, έχω γράψει έπικ κριτική αυτό το μήνα.
έντιτ: Και διαβάζοντας το φακ μάι λάιφ σκέφτηκα "είπα σε έναν τύπο στην Δανία να βρει γνωστό που να παίρνει χάμερ;".
Πάρε το αγαπημένο μου κομμάτι αν και έφαγε δύο μούτζες στο now listening:
http://www.youtube.com/watch?v=OgJ_xj_l7d8
Παρτ Ι και ΙΙ το κομμάτι, στο δίλεπτο πάνω το πορωτικό γκρουβ δίνει θέση σε θρας όλεθρο. Προσοχή στα φωνητικά, είναι το deal breaker, είτε τα λατρεύεις είτε δεν τα παλεύεις.