View Full Version : Morbid Angel - Illud Divinum Insanus
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/d/da/Morbidart-IDI.jpg
Track listing
1. Omni Potens (Vincent) – 2:28
2. Too Extreme! (Azagthoth, Vincent) – 6:13
3. Existo Vulgoré (Azagthoth, Vincent) – 3:59
4. Blades for Baal (Myhren, Vincent) – 4:52
5. I Am Morbid (Vincent) – 5:16
6. 10 More Dead (Myhren, Vincent)– 4:51
7. Destructos vs. the Earth / Attack (Azagthoth, Vincent) – 7:15
8. Nevermore (Azagthoth, Vincent) – 5:07
9. Beauty Meets Beast (Azagthoth, Vincent) – 4:56
10. Radikult (Vincent) – 7:37
11. Profundis - Mea Culpa (Azagthoth, Vincent) – 4:05
Για πείτε αν σας άρεσε ή όχι και γενικότερα τι πιστεύετε για το άλμπουμ.
2 φορές το έχω ακούσει και δεν έχω σχηματίσει τελική γνώμη. Πάντως σε καμιά περίπτωση δεν είμαι ενθουσιασμένος...
Edit: Το artwork γαμάει πάντως...
το ότι κατάφερες να το ακούσεις 2 φορές έπρεπε να το ποστάρεις στο my life rocks.
Entrancemperium
29-07-2011, 01:04
o Coroner ποστάρει υπό την επίρρεια μέθης και άλλων ουσιών..
Αι χάσου μωρή παλιομπετούγια που θα πεις για το αρτγουορκ τη δευτεράντζα Sethιά.
ΠΑΤΟΣ.
Άρπα τη γιατί τη ζητούσε ο οργανισμός σου. Για πε τώρα, σαρεσε ο δίσκος;
Ε τι να πούμε για το δίσκο ρε συ? Απ'όπου κι αν το πιάσεις δε σώζεται με τίποτα.
Το "Nevermore" κάτι πάει να κάνει, αλλά τα υπόλοιπα death metal κομμάτια του δίσκου θα ήταν οκ_προς_λίγο_μεχ σε κάποιο δίσκο των Vader ή όποιας άλλης brutal death metal μπάντας παίζει σα morbid angel, αλλά για το όνομα που κουβαλούν είναι απειροελάχιστα.
Ε για τα "industrial" (χαχαχ) κομμάτια, αυτά κάνουν τους Deathstars να φαντάζουν Neubauten με την τιποτενιοσύνη τους, πραγματικά ντροπή.
Εντελώς αψυχολόγητος δίσκος.
Ra Pariah
29-07-2011, 04:19
ΠΟΥΤΣΑΛΕΟ
To "I am Morbid" κλεβει riff απο το "I love Rock n' Roll" ποσο πιο πάτος δηλαδη.
Δεν το πιστευα οτι θα το πω ποτέ αυτό, αλλα θέλω πίσω τον Τucker , να γυρίσει ο καραγκιόζης ο αλλος στην καριόλα την γκομενά του να τρίβουν τα βυζιά τους στους Genitorturers. Mονο το Βlades for Baal στέκεται στο ύψος του , και αυτό το έγραψε ο sessionας , γαμω τα καντήλια δηλαδή.
Που μου βγαινει με vinyl μπουστακι να παιξει το Dawn of the Angry o ΞΕΦΤΙΛΑΣ ο αλλος , Death Metal είναι ρε καραγκιόζη , αντε κανε παρέα με το πουθενα!
Δεν μπορουσε να πάθει αυτος κάτι άσχημο και να είναι περδίκι ο Sandoval ?
Entrancemperium
29-07-2011, 12:45
πολύ, τράβηξα μια ξεγυρισμένη με το αρτγουορκ, τρύπησα τις ρώγες μου ακούγοντας τους βρυχηθμούς του θηρίου με τα λαμέ, χαιδεύτηκα έντονα με τον καταιγισμό ριφφς..
Μωρέ γύρισε ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ και απλά του κάνει πλάκα ο Τάκερ με το Nader Sadek..
Θέλω να αγοράσω τη μπιζουτιέρα να βάζω τα σεμέν της προικός μου..
intronaut
29-07-2011, 13:03
i8ZpJ4lvEs8
http://www.metal-archives.com/images/1/9/1/191.jpg
ριχτε πινκς αμα ειστε μαλλιαδες και αφηστε τις ''υπερσυγχρονες'' κουραδιτσες
εξω τα κουμπιουτερς απο το μεταλ ΜΑΣ
πολύ, τράβηξα μια ξεγυρισμένη με το αρτγουορκ, τρύπησα τις ρώγες μου ακούγοντας τους βρυχηθμούς του θηρίου με τα λαμέ, χαιδεύτηκα έντονα με τον καταιγισμό ριφφς..
Μωρέ γύρισε ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ και απλά του κάνει πλάκα ο Τάκερ με το Nader Sadek..
Θέλω να αγοράσω τη μπιζουτιέρα να βάζω τα σεμέν της προικός μου..
με καλυψε. Επισης τι λεει ο γελοιος ο που τονσερνειτομουνι της αλλης οτι δεν μοιαζει με Μανσον το ραντικαλτ
The Good Son
29-07-2011, 14:46
Η αλήθεια είναι ότι η κίνηση με τα ηλεκτρονικά στοιχεία προσωπικά μου άρεσε πολύ. Και ο Azagthoth τα τελευταία 5+ περίπου χρόνια το έχει γυρίσει κατά πολύ στα EBM οπότε ήμουν σίγουρος πως θα υπάρχουν τέτοια στοιχεία. Επίσης πιστεύω ότι άνετα μπορεί κάποιος σαν τον Azagthoth να μεταδώσει μια "εξέλιξη" της αισθητικής του μέσω αυτού του ήχου. Τα σχόλια περί γκοθιάς του vincent και κουμπιούτερς, προσωπικά τα βρίσκω λίγο κολλημένα. Γενικά θεωρώ πως το death, είναι χώρος που το κόλλημα καλλιεργείται άνετα, ειδικά σε μπάντες τύπου corpse και ίσως όλων των υπόλοιπων μπαντών εκτός των morbid angel που παίζουν τα ίδια πράματα 20 χρόνια τώρα. Αλλά όχι, εδώ μιλάμε για τους morbid angel που εξελίσσονται και εννοείται ότι ο δίσκος που θα βγάζανε μετά από τόσο καιρό θα ήταν εξελιγμένος.
Όμως όσο και να τον άκουσα (με δυσκολία) είναι ανέμπνευστος. Δεν ξέρω πώς γίνεται μετά από τόσα χρόνια, ίσως το σύνολο των ιδεών που μαζεύονται στα κεφάλια τους να βγήκε τόσο λάσπη, αντί να είναι λασπώδη τα riffs. Όσο για τον vincent, δεν με αφορά το πως εμφανίζεται και αν τον σέρνει καμία. Δικαιωμά του. Στην τελική τί να είναι γκοθάς, τί ξανθό μεταλλοτζόβενο όπως στις παλιές φωτογραφήσεις και στο κλιπ του leading the rats. Πραγματικά βρίσκετε διαφορά; Αυτό που με νοιάζει είναι η απόδοσή του. Που δεν είναι καλή, αλλά όχι τόσο χάλια για να προτιμώ τον άλλο. Επίσης 5 χρόνια τώρα τον βλέπω με το ίδιο vinyl και απορώ πως το διατηρεί καθαρό γιατί ιδρώνεις πολύ με αυτά.
Kακος δισκος.Μετριες εως κακες συνθεσεις, επιστροφη Vincent φιασκο τελικα.Δεν πλησιασε domination εποχη.Και οι "νεοτερισμοι" ακουγονται στην καλυτερη mid-90s και εντελως κιτς. Απο θεμα παραγωγης αυτο το "ο ενας πανω στον αλλον, χαος" εχει κουρασει πλεον. Κριμα γενικα...
Edit: Καλα ναι για το θεμα της εμφανισης Vincent χεστηκαμε.Μια ζωη θεμα ειχε ο τυπος με την παρτη του.Οπως και πολλοι αλλοι.Η παραγωγη και η χρηση των ηλεκτρονικων στοιχειων θυμιιζει home recording oμως.Αν ο αλλος θελει να ψαχτει με αυτα υπαρχουν απειρα πραματα με καλυτερη αποψη.Τωρα νταξ αν θελει με το ζορι να το κανει μεσω των morbid angel για να μη τον πουν false , ε λολ.
Εκεί καταλήγω κι εγώ μάγκουες. Αν και προσπάθησα να είμαι ανοιχτός, δυστυχώς ελάχιστη έμπνευση... Κρίμα
Raven Lord
01-08-2011, 13:04
http://www.metal-archives.com/images/1/9/1/191.jpg
ριχτε πινκς αμα ειστε μαλλιαδες και αφηστε τις ''υπερσυγχρονες'' κουραδιτσες
εξω τα κουμπιουτερς απο το μεταλ ΜΑΣ
αυτό
Απαράδεκτος δίσκος, industrial της κακιάς ώρας ο μισός, μέτριο death metal ο άλλος μισός. Κρίμα, περίμενα πολύ περισσότερα από τους Morbid Angel, περίμενα κάτι που θα προσέγγιζε τουλάχιστον το επίπεδο των σπουδαίων death metal δίσκων που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια.
Firestorm3
01-09-2011, 14:54
Πως εχεις το ΘΡΑΣΟΣ με το πρωτο σου ποστ να θαβεις ενα ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ;
Τι να κάνω κι εγώ ο φτωχός; Μου βγήκε αυθόρμητα.
Firestorm3
01-09-2011, 15:04
Θα σε παρακαλουσα να προσεχεις τις εκφρασεις σου αλλη φορα. Αν θες να τα παμε καλα.
Neuroscar
01-09-2011, 15:13
Ειστε ο ιδιος χρηστης, ετσι?
Radienergeia
01-09-2011, 15:20
κιλ ε κοπ κοπ κιλ ε κοπ
INFERNUS
02-09-2011, 13:49
Το τελευταιο δισκακι των Morbid Angel ηταν χαμηλης υποσταθμισης.Οφειλω να ομολογησω οτι ποτε δεν ημουν φανατικος με τη μπαντα αλλα τη σεβομουν,αν μη τι αλλο!
Η τελευταια τραγωδια τουσ επιασε απλα δαπεδο!Ανευρα death metal κομματια που σε καμια περιπτωση δεν εχουν προσφερει οι Morbid Angel στο παρελθον κα8ως και
βλακωδεις πειραματισμοι με νεροβραστα industrial κομματακια που την ωρα που τα εγραφαν επρεπε να ειχαν πεσει στα πατωματα απο τα γελια.
Τη συσκευασια-μπιζουτιερα δε,την αφηνω ασχολιαστη...
GuardianOfIvorytower
03-09-2011, 12:52
Οκ το industrial κομμάτια ασχολίαστα, δεν ακούγονται, ψόφος κλπ, αλλά εμένα τα death metal κομμάτια μ' άρεσαν :-D
Δε λέω ότι είναι τα καλύτερά τους, ούτε στην ίδια στάθμη με τα παλιότερά τους, αλλά δε θεωρώ ότι είναι κ για πέταμα όπως λένε οι περισσότεροι.
INFERNUS
03-09-2011, 20:01
Κοιτα,τα death κομματια δεν ειναι ασχημα στο συνολο τους αλλα ειναι ασχημα για Morbid Angel φαση!
Οταν δισκοι οπως το Domination σε εχουν αφησει στο τοπο με τις συνθεσεις τους,τοτε-αναποφευκτα-μπαινεις στο τριπακι της συγκρισης και περιμενεις,αν οχι κατι ανταξιο,κατι του ιδιου βεληνεκους τεσπα!
GuardianOfIvorytower
03-09-2011, 21:50
Οκ, δεν θα τα έλεγα άσχημα, προσωπικά τα ακούω αρκετά ευχάριστα, μου θυμίζουν κ αρκετά Domination φάση - σε καμία περίπτωση βέβαια δεν είναι τα καλύτερά τους...
Ούτως ή άλλως ατμόσφαιρα σαν αυτή του Blessed ακόμα κ όταν έβγαζαν δισκάρες δεν ξαναείχαν :)
Watermelon Kiss
07-11-2011, 16:47
Ο δίσκος μου άρεσε (ΔΕΝ τρολάρω).Υπάρχουν χιλιάδες μπάντες εκεί έξω που έχουν βγάλει 20 "Blessed..." με διαφορετικό τίτλο στην καριέρα τους.Όποιος περιμένει κάτι τέτοιο από τους Morbid,απλά δεν έχει πιάσει την ιδιοσυγκρασία της μπάντας (εντάξει,του Trey).Θα ανησηχούσα αν έβγαζαν δίσκους που σταματούσαν να εκπλήσουν και γιατί όχι να ξενίζουν και λίγο στις πρώτες ακροάσεις.είναι πωρωτικό και μπορεί να μην μοιάζει μουσικά με πράγματα που έχουν κάνει στο παρελθόν με επιτυχία,αλλά το συναίσθημα που βγάζει είναι Morbid.
GraveMiasma
11-11-2011, 09:16
wraia fwtografia btw
Watermelon Kiss
11-11-2011, 18:15
Η δικιά μου η το εξώφυλλο του δίσκου;Αν υποψιαστώ ότι κοροϊδεύεις την πεπονίτσα στο αβαταρ μου,θα πεθάνω!Πέσιμο στην Πεπονίτσα και τον Τρέυ;
carheart
11-11-2011, 19:05
δεν είπε τίποτα για την πεπονίτσα, ήρεμα!
GraveMiasma
12-11-2011, 03:28
peponitsa eixa sto mualo mou
Parasight
13-11-2011, 13:22
Watermelon είναι το καρπούζι στα αγγλικά.
Tispanagias tamatia
26-04-2012, 16:01
Illud Divinum Insanus: The Remixes λοιπόν. Προσωπικά γουστάρω περισσότερο από τη κανονική κυκλοφορία.
o4dqE_pNlQc
yoE1aTB1g-Y
-t_7hlwAx5g