View Full Version : CHAMPIONS LEAGUE 2011-2012
Phantom Duck
04-04-2012, 22:29
εγώ πάντα τη συμπαθούσα, αλλά μετά την κόκκινη στον φαν πέρσι πέρσι (no pun intended) αποφάσισα ότι και η καλύτερη ομάδα στον κόσμο πρέπει να τρώει το καυλί πού και πού γιατί δε θα μας το κάνετε και το τσου λου βαρετό ρε πούστηδες.
Eντελώς διεκπαιρεωτικό εξελίσσεται...
Να ελπίζω σε Μπάγερν και Τσέλσυ (και τις δυο δεν τις συμπαθώ).
Υ.γ. παράγινε το κακό με το δίπολο,θυμίζει Αργεντινή/Βραζιλία. Επέλεξα (κυρίως) Ουρουγάη και Αθλέτικ...
Χαιρετίσματα στους hipsters δλδ.
KoiliaSamprela
05-04-2012, 08:51
Η νέα μόδα είναι να είσαι αντι-Μπάρτσα;
κοντεύει να παλιώσει :)
KoiliaSamprela
05-04-2012, 08:53
εγώ ποτέ δεν υποστήριξα μπάγερν, αλλά η μπαλίτσα που παίζει μου αρέσει περισσότερο από αυτό το στυλ παιχνιδιού πουν έχουν οι Μπαρτσα / Ρεαλ .
Για την τσιέλση απλά γελάει ο κόσμος :dfinger:
_UnHoLy^MaRtYr_
05-04-2012, 12:39
αυτοι που ξερουν αντιπαθησανε μπαρτσα οταν σταματησε να χανει απο ραγιοβαγιεκανος και καπως στο τελος να πασχιζει για τσ λ, για δευτερη θεση, για καμμια κουτσονικη στη ρεαλ, ωραιοι καιροι με τιμιο γκουαρντιολα και ενρικε και κλαιφερτ και φιγκο και αρχοντικα τσαπιά τετοια. μετα αρχισανε να κερδανε και τους βαρεθηκαμε, δε γεννηθηκαμε και μπαρτσα, αλλαζουνε οι συμπαθειες. προσωπικα η ταφοπλακα ηταν ο τελικος με αρσεναλ (!!!)
ton gay loipon den ton barieste?
freak brother
05-04-2012, 14:46
στο τσαμπιονς λιγκ ποτε.
Phantom Duck
05-04-2012, 16:22
ton gay loipon den ton barieste?
εντάξει ρε νικολακόπουλοι, εγώ διαφωνώ ότι είμαστε μπάρτσα.
http://i252.photobucket.com/albums/hh18/ggattila/396228_265778210164016_137035063038332_612362_1325645682_n.jpg
εχει παραγινει το κακο
Ετσι, πουτσα.
Κανεις απο τους δεκατρεις σωματοφυλακες εδω μεσα, τον Ρομπεν των Δασων, τον Γιαννη Αγιαννη και τον Κομη Μοντε Χριστο δε βγηκε να πει τιποτα για το ψευτικο 0-0 μετα το πρωτο ματς στο οποιο δε δωθηκε πεντακαθαρο πεναλτυ στη Μπαρτσελονα που θα της εδινε εκτος εδρας γκολ και μαλλον και τη νικη, και οργιαζουν ολοι τωρα για ενα τραβηγμενο πεναλτυ το οποιο εδωσε το προβαδισμα σε εναν αγωνα που οι τελικες προσπαθειες ηταν καπου 100-3 :touched: :touched: :touched:. Καλα οποιος αμφισβητει το πρωτο πεναλτυ ας παει σε κανα γιατρο. Δε σας χαλασε γενικα.
nothingman
08-04-2012, 02:35
http://www.electricrequiem.com/forum/image.php?u=14&dateline=1327879127
φιξξξξξξξξξξξξξξερ ησουν μπαρτσελονα και πριν πας στο αμερικα?
Ανεκαθεν ετρεφα μια συμπαθεια, απλα τωρα με το ποδοσφαιρο που παιζει τη συμπαθω περισσοτερο, κατα τα αλλα Γιουβεντους ειμαι (7-0 στον κωλο :wave: )
Εσυ ησουν χιπστερ αντιμπαρτελονιστας χευ πανος γαμαω και ειμαι κουλ ψαγμενος πριν απο το Ροναλντινιο, πριν το Μεσι, ή τωρα προσφατα εγινες?
ανεκαθεν ετρεφα μια συμπαθεια για ομαδες που προσπαθουσαν να σηκωσουν κεφαλι, αλλα οταν γινονται κατεστημενο και γαμουν τους υπολοιπους με τη διαιτησια-ποσο μαλλον οταν εισαι ο καλυτερος,δε τη χρειαζεσαι αλλα κανεις καραγκιοζιλικια και θεατρινισμους-τους αντιπαθω οσο δεν παει, συνεπως η συμπαθεια μου προς την μπαρτσελονα σταματησε στον ημιτελικο με την τσελσι το 2009-χωρις να υποστηριζω τσελσι.
τωρα θα μου πεις γιατι εισαι ολυμπιακος, αλλα αυτα τα πραγματα τα μαθαινεις απο μικρος και ομαδα δν αλλαζεις κτλ.
olympiakoi me sympatheia se omades pou prospathoun na sikwsoun kefali mou kanoun san koumounistes apo tin ekali... :puke:
εσυ οταν επεφταν οι γενικοι στη φιλαδελφεια
πηγες την αλλη μερα εξω απο τη δεη και εδωσες στον φωτοπουλο το διαρκειας σου:thumbsup:
an leme to idio eixate kerdisei 1-2 tote
an leme to idio eixate kerdisei 1-2 tote
αφου το ματς ξαναγινε και η δεη αποκατεστησε το μπλακαουτ....
ανεκαθεν ετρεφα μια συμπαθεια για ομαδες που προσπαθουσαν να σηκωσουν κεφαλι, αλλα οταν γινονται κατεστημενο και γαμουν τους υπολοιπους με τη διαιτησια-ποσο μαλλον οταν εισαι ο καλυτερος,δε τη χρειαζεσαι αλλα κανεις καραγκιοζιλικια και θεατρινισμους-τους αντιπαθω οσο δεν παει, συνεπως η συμπαθεια μου προς την μπαρτσελονα σταματησε στον ημιτελικο με την τσελσι το 2009-χωρις να υποστηριζω τσελσι.
τωρα θα μου πεις γιατι εισαι ολυμπιακος, αλλα αυτα τα πραγματα τα μαθαινεις απο μικρος και ομαδα δν αλλαζεις κτλ.
Τι ωραια και ρομαντικα ολα αυτα, αχ συγκινηθηκα :pink:
Χαιρομαι που στον ημιτελικο με Τσελσι ανακαλυψες καποια διαιτητικη ευνοια παρα την αδικη αποβολη εις βαρος της Μπαρτσελονα, ελπιζω να εισαι κι απο αυτους που εχουν βρει διαιτητικη ευνοια στο πεντακαθαρο γκολ του Πικε με την Ιντερ, παρα το οτι δεν ηταν αρκετο, αφου ειχε ακυρωθει πεντακαθαρο γκολ της Μπαρτσελονα νωριτερα. Ελπιζω επισης να εισαι με την Τσελσι και φετος :touched:. Εγω αντιθετα μολις ειδα τις φασεις με Χεταφε απο χθες, στα πρωτα δυο γκολ απλα χανεται τοσο η μπαλα που απορεις πως γινεται καποιος να ειναι τοσο βλαμμενος και να λεει οτι "το ποδοσφαιρο που παιζει η Μπαρτσελονα δεν ειναι θεαματικο" και πως απλα "λειτουργουν πολυ καλα σαν ομαδα". Ριχτε μουτζες αβερτα, ειναι τοσο κουλ να εισαι αντιμπαρτσελονα :cool:
Kelldorain
12-04-2012, 01:09
Ριχτε μουτζες αβερτα, ειναι τοσο κουλ να εισαι αντιμπαρτσελονα :cool:
Μίλαν (http://www.youtube.com/watch?v=O4_KUczbX8M), Τσέλσι (http://www.youtube.com/watch?v=s5x0iM0oQps), Ίντερ (http://i.cr3ation.co.uk/dl/s1/gif/a095b62ba601cdf2e9b5ff3d0e9c8069_biscuitsshakey.gif), Άρσεναλ (http://www.youtube.com/watch?v=qQjCCfI9vUQ), Ρεάλ (http://www.youtube.com/watch?v=-FfNubgHk4c), πάλι Μίλαν (http://www.youtube.com/watch?v=dlGOeIHljUc).
"κουλ"
Ωραιος, ηθελα να εχω κατι προχειρο να βλεπω μετα απο Τσουκαλα οταν αυτος δεν ειναι αρκετα γραφικος 8)
Eνα βιντεο με μαζεμενα ανυπαρκτα πεναλτυ, ενα τζιφακι που δειχνει το θεατρο ενος παικτη σε ποδοσφαιρικο αγωνα (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!), μια συνεντευξη του Φαν Περσι (φοβερο τεκμηριο!!!) και καλα, για τη φετινη Μιλαν ΓΕΛΑΕΙ ο κοσμος που δεν εδωσε τον ορισμο του πεναλτυ στο πρωτο ματς και βγηκαν ολοι να το παιξουν αδικημενοι (για αλλη ομαδα φυσικα) εκ μερους των Μιλανεζων για ενα πεναλτυ στον δευτερο αγωνα, που οπως ειπαμε ηταν κατηφορα το γηπεδο :touched:. Μονο ο Σεβτσενκο κι ο Ιγκουαην μπορουν να μιλανε, ολα τα αλλα απλα αστεια, αλλα ειπαμε, αδικη κοκκινη με Τσελσι γαργαρα, αδικο ακυρωμενο γκολ με Ιντερ γαργαρα, γενικα μονο οτι μας συμφερει. Αντιμπαρτσελονιστας φορεβερ :touched:
Neuroscar
12-04-2012, 09:50
Ωραιος, ηθελα να εχω κατι προχειρο να βλεπω μετα απο Τσουκαλα οταν αυτος δεν ειναι αρκετα γραφικος 8)
Eνα βιντεο με μαζεμενα ανυπαρκτα πεναλτυ, ενα τζιφακι που δειχνει το θεατρο ενος παικτη σε ποδοσφαιρικο αγωνα (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!), μια συνεντευξη του Φαν Περσι (φοβερο τεκμηριο!!!) και καλα, για τη φετινη Μιλαν ΓΕΛΑΕΙ ο κοσμος που δεν εδωσε τον ορισμο του πεναλτυ στο πρωτο ματς και βγηκαν ολοι να το παιξουν αδικημενοι (για αλλη ομαδα φυσικα) εκ μερους των Μιλανεζων για ενα πεναλτυ στον δευτερο αγωνα, που οπως ειπαμε ηταν κατηφορα το γηπεδο :touched:. Μονο ο Σεβτσενκο κι ο Ιγκουαην μπορουν να μιλανε, ολα τα αλλα απλα αστεια, αλλα ειπαμε, αδικη κοκκινη με Τσελσι γαργαρα, αδικο ακυρωμενο γκολ με Ιντερ γαργαρα, γενικα μονο οτι μας συμφερει. Αντιμπαρτσελονιστας φορεβερ :touched:
Για καθε ακυρωμενο γκολ με ιντερ γαργαρα, μαλακα γραφικε, παιζει και απο μια κοκκινη στον (καθε) μοττα.
Αντιμπαρτσελονιστας και πινκσ και τατσντ και πιπες, μας φλομωσες.
Kelldorain
12-04-2012, 10:08
Μ'αρέσει που σκας στο θρεντ με τέτοιο υφάκι, με όλα τα 8) κλπ, τη γνώμη σου για το ποιος έχει το δικαίωμα να μιλάει και θες και σοβαρή απάντηση. Γενικότερα και για να το κλείσω εδώ το θέμα, δεν νομίζω ότι έχει αμφισβητήσει κανείς την ποιότητα που αναφέρεις και ξανααναφέρεις συνέχεια, για το σπρώξιμο μιλάμε. Tο ότι αυτά που γράφεις για πλάκα υπάρχει κόσμος που τα πιστεύει είναι πράγματι τρομακτικό.
Επίσης όχι, κανείς δεν νοιάστηκε για το πέναλτι που δεν δόθηκε στην Μπαρτσελόνα.
Για καθε ακυρωμενο γκολ με ιντερ γαργαρα, μαλακα γραφικε, παιζει και απο μια κοκκινη στον (καθε) μοττα.
Αντε στο διαολο που θα με βρισεις ηλιθιε
freak brother
12-04-2012, 15:40
ΑΓΑΠΗ ΑΔΕΡΦΙΑ , ΜΗ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΙΣΠΑΝΟΙΤΑΛΙΚΟΑΓΓΛΙΚΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ !!! ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
fips, για την ποιότητα της μπαρτσελόνας τα έχουμε χιλιοακούσει, δε την αμφισβητώ, απλά θα προτιμούσα να την δω στο γήπεδο να την δείχνει και να παίρνει έτσι τα παιχνίδια εξ ολοκλήρου κι όχι και με σπρωξιματάκια
από εκεί και πέρα το όλο αντιμπαρτσελονικό κλίμα δημιουργείται λόγω αυτών των σπρωξιμάτων των τελευταίων χρόνων, δε λέω μπορεί να έχει αδικηθεί κιόλας σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά απ'ότι φαίνεται πιο πολύ επωφελείται...
τώρα όσον αφορά τα βρισίδια, είναι λογικά κι επόμενα εφόσον έρχεσαι με υφάκι που λέει κι ο kelldorain κι εφόσον
τώρα όσον αφορά τα βρισίδια, είναι λογικά κι επόμενα εφόσον έρχεσαι με υφάκι
Έτσι. Εγώ πιστεύω κι ένα χέρι ξύλο το χρειάζεται.
fips, για την ποιότητα της μπαρτσελόνας τα έχουμε χιλιοακούσει, δε την αμφισβητώ, απλά θα προτιμούσα να την δω στο γήπεδο να την δείχνει και να παίρνει έτσι τα παιχνίδια εξ ολοκλήρου κι όχι και με σπρωξιματάκια
από εκεί και πέρα το όλο αντιμπαρτσελονικό κλίμα δημιουργείται λόγω αυτών των σπρωξιμάτων των τελευταίων χρόνων, δε λέω μπορεί να έχει αδικηθεί κιόλας σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά απ'ότι φαίνεται πιο πολύ επωφελείται...
τώρα όσον αφορά τα βρισίδια, είναι λογικά κι επόμενα εφόσον έρχεσαι με υφάκι που λέει κι ο kelldorain κι εφόσον
Προσωπικα νιωθω πρηξιμο απο ακριβως το αντιθετο, οποτε ναι, θα ερθω να σας φλομωσω γιατι παντα απολαμβανω το υπερκομπλεξ.
Αν θες να δεις την ποιοτητα που λες, δες ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ, και μαλιστα ουτε καν ολοκληρο, απλα δες πως μια ομαδα μπορει να δημιουργει 5 ευκαιριες για γκολ μεσα σε ενα δεκαλεπτο και μαλιστα προσφεροντας θεαμα στις περισσοτερες περιπτωσεις. Κι αντι να στεκεσαι στο ενα τραβηγμενο πεναλτυ ή στο ενα "σπρωξιματακι", δες τις φασεις απο τον αγωνα που ανεφερα. Σταρχιδια μου το αντιμπαρτσελονικο κλιμα, διαχρονικα οταν μια ομαδα ειναι αναμφισβητητα η καλυτερη, πολυς κοσμος θα θελει να τη δει να χανει, και θα τσαντιζεται οταν αυτο δε συμβαινει, ειδικα οταν υπαρχει μια παραμικρη αφορμη για να γινεται κατι τετοιο. Ε εγω βρισκω πολυ πιο αστειο να ξεχναμε ολες τις περιπτωσεις στις οποιες η Μπαρτσελονα αδικειται επειδη "σιγα και τι εγινε, ειναι ομαδαρα" ενω στις αντιθετες περιπτωσεις να βλεπω ενα σωρο υπεργραφικα ποστς, οποτε θα γινω κι εγω γραφικος ετσι για τη φαση, και γιατι εχω ορεξη. Και εννοειται θα εχω υφακι και θα βαζω και :touched: κτλ, αλλωστε η Μπαρτσα δεν ειναι καν η ομαδα μου λολολολολ καλα σας γαμαει η Γιουβεντους :touched::touched::touched::cool::cool::cool::dfinger::dfinger::dfinger:
Beyond Within
18-04-2012, 00:08
πανέμορφη πούτσα σήμερα
λογικά βέβαια θα το γυρίσει η ρεάλ μέσα στη μαδρίτη, αλλά και μόνο να τους βλέπεις να ζορίζονται και να χάνουν παιχνίδι που το είχαν σίγουρο είναι σκέτη γκάβλα
Art In Haste
18-04-2012, 00:21
Ποιός το είχε σίγουρο;
ypersyntelikos
18-04-2012, 00:26
είμαστε με όποιον κάνει τον Κριστιάνο να ΚΛΑΙΕΙ
gelaw san hli8ios me to nick tou apopanw
ypersyntelikos
18-04-2012, 03:31
gelaw san hli8ios me to nick tou apopanw
να' σαι καλά
Kelldorain
19-04-2012, 00:01
:touched:
4 θα φάμε έξω, αλλά δεν πειράζει, μόνο κλάμα.
Phantom Duck
24-04-2012, 22:35
νέα επίπεδα αυτογελοιοποίησης σωτηρακόπουλου
"η τσέλσι κάνει αποστολή αυτοκτονίας ζωσμένη με εκρηκτικά που δεν μπορεί καν" *γκολ*
Diva Plavalaguna
24-04-2012, 22:35
.... γιατί αυτό που θελει να κάνει δε γίνεται αυτή τη στιγμή
Ethereal
24-04-2012, 22:48
αχαχαχα ρουφα παντογνωστη
Beyond Within
24-04-2012, 22:48
γιατρό τσέλσι είδατε;
https://encrypted-tbn3.google.com/images?q=tbn:ANd9GcSH2p3bmBeD-R3rBiMV6KocsdEPYttDYwoPbw_XD2EZkg4hT6-C9Q
http://www.paratiritis-news.com/wp-content/uploads/2012/03/Eva.jpg
http://www.newsbeast.gr/files/1/2012/03/26/Eva-Carneiro-1.jpg
KoiliaSamprela
24-04-2012, 22:56
δεν είναι ότι είμαστε αντιμπαρτσελόνα ...αλλά αυτός ο γελοίος σαλτιμπάγκος των μικροφώνων μας κάνει να θέλουμε να πετσώσει η ομάδα του μαφιόζου την μπαρτσελώνα
nothingman
24-04-2012, 23:06
σωτηρακόπουλος κοντράρει σε γελοιότητα αυτόν τον τούρκο όβρεμπρο.
asimoulis
24-04-2012, 23:38
άντε γεια
http://kubada.net/wp-content/uploads/2012/03/Mourinho-875.jpg
_UnHoLy^MaRtYr_
24-04-2012, 23:38
βρεβρε
Ethereal
24-04-2012, 23:40
και τορες γκολ.ποσο πιο ηδονιστικο να γινει το αποψινο;
nothingman
24-04-2012, 23:42
χωρίς τέρρυ (κυρίως) και μειρέλες στον τελικό είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα
αλλά για το αποψινό δεν υπάρχουν λόγια
και Μπάγερν αύριο για να βάλουν τους ΕΛΚΛΑΣΙΚΟΥΣ τελικούς στην κωλάρα τους.
Kelldorain
24-04-2012, 23:54
50 εκατομμύρια μόνο για αυτό το γκολ. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο, ας μην ξανασκοράρει ποτε.
Γενικά:
μόνο κλάμα.
Στενοχωρήθηκα μόνο για το Λέο, γιατί δεν του αξίζει αυτή η γκαντεμιά.
Σε άλλα νέα, επιβεβαιώθηκα για το ελλιπές ρόστερ της Μπαρτσελόνα, ειδικά πίσω είναι σκέτη τρικυμία και το επιβεβαίωσε σε ένα ακόμη παιχνίδι. Και πόσο μάλλον σε μια σειρά παιχνιδιών που ο αντίπαλος δεν σου βγάζει πολλές τελικές, άσχετα αν ο Ντρογκμπά είναι θεός και έκανε κατάθεση αρχιδιών στο χορτάρι.
Εξάλλου, φαίνεται πλέον να ξεμένει από ιδέες. Για ακόμη ένα παιχνίδι ταλαιπώρησε πολύ τη γαμημένη τη μπάλα. Μέσα στο Καμπ Νου με σκορ 2-0 και το αντίπαλο αμυντικό δίδυμο εκτός από το 40.
Στα της Τσέλσι τώρα.
Μεγάλος μάγκας ο Ντι Ματέο. Είδε το βασικό του πλάνο να καταρέει μέσα σε ένα τέταρτο και παρόλα αυτά κατόρθωσε να βρει εναλλακτικές λύσεις με τον Μειρέλες κολλημένο πάνω στον Μέσσι και ουσιαστικά άφησε τον Κουένκα να φλυαρεί από τα πλάγια αφού ο Κόουλ τον κατάπινε με συνοπτικές διαδικασίες. Του βγήκανε και οι αλλαγές, οι οποίες βάση της εικόνας του παιχνιδιού ήταν ορθότατες.
Εγγύηση και ο πούστης ο Τσεχ κάτω από τα δοκάρια.
Αύτα. Να δούμε τι θα δούμε και αύριο, αλλά θαρρώ πως ακόμα και με αυτές τις απουσίες η Τσέλσι θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της.
Edit: Ωραία ήταν, να ξαναπαίξουν!
kapou krimmenos itan tharo,k kooutsarize,min exoume aftapates
Beyond Within
25-04-2012, 00:18
120% καθε παιχτης επι 10 παιχτες ειναι 1200%
.
green_machine
25-04-2012, 01:03
πηγε ο φαμπρεγας στη μπαρτσελονα και τους εφαγε η μαρμαγκα
kapou krimmenos itan tharo,k kooutsarize,min exoume aftapates
θελω να το σηκωσει η σιχαμενη βασιλισσα μονο και μονο
για το υφος του οταν θα τριβει την κουπα στη μαπα του πεπε και των μπουληδων
freak brother
25-04-2012, 01:39
και να σκεφτεις οτι συμφωνα με τους παντογνωστες των μικροφώνων το παιχνιδι ειχε τελειωσει στο 40 και οι της τσελσι ηταν ετοιμοι να παρουνε το τσαρτερ να γυρισουν σπιτια τους...
απο τα γυρω σπιτια ακουστηκαν πανηγυρισμοι στο 2ο γκολ τσελσι παρεα με καντηλια στον σωτηρακοπουλο
tsimpouklano
25-04-2012, 03:04
ΝΑΙ ΜΩΡΗ ΤΣΕΛΣΙ, ΝΑΙ ΜΩΡΗ ΤΣΕΛΣΙ, ΝΑΙ ΜΩΡΗ ΤΣΕΛΣΙ
Και με γκολ ο τόρες :touched: δεν υπάρχουν λόγια
Γκουλαγκ
25-04-2012, 03:31
Οκ, το δέχομαι να μην είναι κάποιος Μπαρτσελόνα, ειδικά τώρα που είναι τόσο τρέντυ.
Αλλά τσέλσι;
Γίνεται να είναι κανείς τσέλσι;
Μπάγερν αύριο και τα μυαλά στα κάγκελα. Πώς τα φέρνει το τσουλου και υποστηρίζω γερμανική ομάδα.
Φιξξξξερ, καλά και άγια κάνεις και υποστηρίζεις τη Μπαρτσελόνα ΣΟΥ, αλλά αφού είσαι διαιτητής με τέτοια αρχίδια που βγάζεις άμα λάχει κόκκινη σε ημιτελικό, δε μπορεί, κάπου θα είδες ότι ο Μέσι έσπρωξε και με τα δυο χέρια τον Λαμπάρντ. Κατά τα άλλα, άψογος ο Τούρκος, αφού δεν του έτυχε και καμιά φάση που δεν ήταν υπέρ της Μπάρτσα. :ρ
Clockwork Orange
25-04-2012, 11:57
"Υποστηριζω" Βαρτσελονα απο τα 10 μου!
Πανηγυρισα γκολ Τορρες!
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/avatar/jasonor_419332_480x300_v4.jpg
Mitsmann
25-04-2012, 12:42
η Μπαρτσελονα ειναι πιο μεγαλη σαν μεγεθος απ τον εκαστοτε ελληναρα δημοσιογραφο.
ο λογος που σας τη σπαει ειναι ακυρος μπαη ντηφωλτ.
κατα τ αλλα 40κατι τελικες και 4 δοκαρια σε 2 ματς, δεν εκατσε, αποκλεισμος. ετσι πανε αυτα.
τα πανηγυρια τωρα του καθενος, οκ, σιγα τ αυγα, ολες οι ομαδες (σας) εχουν αρπαξει τις τεσσαροπενταρες τους απο Μπαρτσελονα, δεν εγινε και κατι.
chris_boss
25-04-2012, 13:19
η Μπαρτσελονα ειναι πιο μεγαλη σαν μεγεθος απ τον εκαστοτε ελληναρα δημοσιογραφο.
ο λογος που σας τη σπαει ειναι ακυρος μπαη ντηφωλτ.
κατα τ αλλα 40κατι τελικες και 4 δοκαρια σε 2 ματς, δεν εκατσε, αποκλεισμος. ετσι πανε αυτα.
τα πανηγυρια τωρα του καθενος, οκ, σιγα τ αυγα, ολες οι ομαδες (σας) εχουν αρπαξει τις τεσσαροπενταρες τους απο Μπαρτσελονα, δεν εγινε και κατι.
http://fellowshipofminds.files.wordpress.com/2011/10/chelsea-clinton-281.jpg
Μπάγερν αύριο και τα μυαλά στα κάγκελα. Πώς τα φέρνει το τσουλου και υποστηρίζω γερμανική ομάδα.
Φιξξξξερ, καλά και άγια κάνεις και υποστηρίζεις τη Μπαρτσελόνα ΣΟΥ, αλλά αφού είσαι διαιτητής με τέτοια αρχίδια που βγάζεις άμα λάχει κόκκινη σε ημιτελικό, δε μπορεί, κάπου θα είδες ότι ο Μέσι έσπρωξε και με τα δυο χέρια τον Λαμπάρντ. Κατά τα άλλα, άψογος ο Τούρκος, αφού δεν του έτυχε και καμιά φάση που δεν ήταν υπέρ της Μπάρτσα. :ρ
Τεραστιο ποστ :touched:
Odonian να βρισκει ΠΛΕΚΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ακομα ΚΑΙ σε ματς στο οποιο η Μπαρτσελονα αποκλειεται :touched: :touched: :touched:
Ματσαρα το χθεσινο, καλα τα λεει ο Μιτς γενικως, πανδικαια και τιμια περασε η Τσελσι οσον αφορα διαιτησιες και αλλα τετοια γελοια με τα οποια ασχολειστε ολα τα ελληναρια καγκουρια εδω μεσα κατα κορον, παναδικα φυσικα οσον αφορα το τι ομαδες εχουν και το τι μπαλα παιζουν. Δεκα φορες να παιζαν το ιδιο ματς, τις εννια θα ειχε αρπαξει απο 4-5 η Τσελσι, ακομα και χωρις τραυματισμους αμυντικων. Ε, εκατσε η μια στις δεκα, μπραβο τους και μαγκια τους. Κατα τα αλλα, το τοπικ ειναι πιο αστειο κι απο τα τοπικς ελληνικου πρωταθληματος.
Στενοχωρήθηκα μόνο για το Λέο
:puke:
και να σκεφτεις οτι συμφωνα με τους παντογνωστες των μικροφώνων το παιχνιδι ειχε τελειωσει στο 40 και οι της τσελσι ηταν ετοιμοι να παρουνε το τσαρτερ να γυρισουν σπιτια τους...
στη φάση ακριβώς πριν μπει το πρώτο γκολ τις Τσέλσι έλεγε "η τσέλσι είναι σε αποστολή αυτόκτονίας έτσι όπως έχει ανοιχτεί, σα να είναι ζωσμένη με εκρηκτικά"
:touched:
και
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s320x320/536293_366429453404026_100001109229791_964895_1447026205_n.jpg
τίποτε άλλο
Mitsmann
25-04-2012, 14:03
ο τσουσκας ο αντιμπαρσελονας.
ασχολήσου με dag&red και άσε με εμένα
nothingman
25-04-2012, 14:15
o μιτσμανν ο φίξξξερ ( :χ )
Diva Plavalaguna
25-04-2012, 15:29
http://www.youtube.com/watch?v=tTo54DX4oGM
:shock:
Phantom Duck
25-04-2012, 15:37
Δεκα φορες να παιζαν το ιδιο ματς, τις εννια θα ειχε αρπαξει απο 4-5 η Τσελσι, ακομα και χωρις τραυματισμους αμυντικων. Ε, εκατσε η μια στις δεκα, μπραβο τους και μαγκια τους.
νόμιζα πως η μπάρτσα έχει να νικήσει την τσέλσι από το 1854. βέβαια το πιο αστείο είναι ότι η μπάρτσα φέτος έχει αφήσει βαθμούς βαθμών σε κάθε καφενείο της ανδαλουσίας, όχι ότι διαλέγουν παιχνίδια δηλαδή κι αυτοί...
ypersyntelikos
25-04-2012, 15:39
http://i1089.photobucket.com/albums/i359/Panos_Petropoulos/puyol.jpg
Τεραστιο ποστ :touched:
Odonian να βρισκει ΠΛΕΚΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ακομα ΚΑΙ σε ματς στο οποιο η Μπαρτσελονα αποκλειεται :touched: :touched: :touched:
Ματσαρα το χθεσινο, καλα τα λεει ο Μιτς γενικως, πανδικαια και τιμια περασε η Τσελσι οσον αφορα διαιτησιες και αλλα τετοια γελοια με τα οποια ασχολειστε ολα τα ελληναρια καγκουρια εδω μεσα κατα κορον, παναδικα φυσικα οσον αφορα το τι ομαδες εχουν και το τι μπαλα παιζουν. Δεκα φορες να παιζαν το ιδιο ματς, τις εννια θα ειχε αρπαξει απο 4-5 η Τσελσι, ακομα και χωρις τραυματισμους αμυντικων. Ε, εκατσε η μια στις δεκα, μπραβο τους και μαγκια τους. Κατα τα αλλα, το τοπικ ειναι πιο αστειο κι απο τα τοπικς ελληνικου πρωταθληματος.
Κλασική βλακεία, όπως και του μιτσμαννου παραπάνω. Χέστηκα για τις Μπαρτσελόνες και τα ρέστα, δεν υποστηρίζω καμιά ομάδα εκτός Ελλάδας (πόσο μάλλον να αντιπαθώ επειδή έχει χάσει ο ΠΑΟ, αυτό είναι τραγικό), με εξαίρεση τη μια (Λίβερπουλ). Μάλλον όμως αυτό με κάνει λίγο πιο αντικειμενικό από τους υπέρ και κατά Μπαρτσελόνα εδώ μέσα ε; Δεν υπάρχει καμιά συνομωσία - απλά συχνά οι διαιτητές στο Καμπ Νου παρασύρονται από το (αναμφισβήτητο) μεγαλείο της ομάδας και σιγοντάρουν στο σόου που παράγει - ειδικά ο Μέσι μπορεί να κάνει ο,τι θέλει και πάντα οι διαιτητές θα τον προστατεύουν. Μαγκιά της που έχει καταφέρει με την απόδοσή της να έχει τέτοια αντιμετώπιση, αλλά δεν είναι κακό να το σημειώνει κάποιος.
Το μόνο που έχω πει αρνητικό για τη Μπάρτσα όσο γράφω εδώ είναι ότι η συνεχής προσπάθεια να την αντιγράψουν διάφοροι, έχει χαλάσει αρκετές ομάδες. :ρ
Ford Prefect
25-04-2012, 17:19
Ε, άμα το λες ότι είσαι αντικειμενικός για τον εαυτό σου, τότε έτσι θα είναι.
Για το ματς, προφανώς πέρασε δίκαια η Τσέλσι η γαμώσπιτη. Από την άλλη δεν είδα κανέναν να σχολιάζει τους δέκα παίχτες στην μικρή περιοχή με τον Ντρογκμπά στην θέση Μαρκάνο. Σε σημείο που μια ομάδα που έπαιξε δέκα φορές πιο αντιποδοσφαιρικά από την Ελλάδα του γιούρο, λαμβάνει τα εύσημα που γονάτισε την Μπαρτσελόνα ξέρω γω. Έκλεισε καλά τον Μέσι λέει ο άλλος. Με 3 παίχτες στο ημικύκλιο της μικρής περιοχής να τον μαρκάρουν και άλλους 3 από πίσω στην περίπτωση που πέρναγε. Μετά σας φταίει η Μπαρτσελόνα για τις πάσες που αλλάζει.
Αυτοί είστε.
Mitsmann
25-04-2012, 17:41
Odonian ο τελευταιος που αναφερομουν στο ποστ, ησουν εσυ.
ουτε καν ο τελευταιος δηλαδη.
ion_storm
25-04-2012, 17:45
Δηλαδη πως αλλιώς μια ομάδα, με 2 γκολ στην πλάτη με παίχτη λιγότερο πριν καν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο, θα προσπαθήσει να πάρει (κλέψει) αποτέλεσμα σε αγώνα ημιτελικού για CL? Αναφέρονται οι δέκα παίχτες της Τσέλσι στην περιοχή και ότι κακοποιησαν το θέαμα. Δηλαδή τι να κάνουν να παίξουν ανοιχτά? Σε αγώνα που φαντάζομαι μάλλον υπάρχει κίνητρο για ποδόσφαιρο σκοπιμοτήτων για το αποτέλεσμα. Αλλά οχι. Πρέπει να ανοιχτουν για να μπορέσει η Μπαρτσα να ξεδιπλώσει το ταλέντο της και το ποδοσφαιρικό της μεγαλείο και να φιλοδωρήσει κάθε ομάδα με 5αρες. ΟΚ.
Η Μπαρτσα παίζει καταπληκτική μπάλα έχουμε βαρεθει να το διαβάζουμε, λέμε, γράφουμε κτλ, αλλά στους δύο τελευταίους αγώνες που έχασε CL και πρωτάθλημα μόλις κλείστηκε αποτελεσματικά αρχίδια το τιτιτακατικιτουκα της. Ο Γουαρδιόλα ντάξει ρίσκαρε και πειραματίστηκε πολλές φορές με θεαματικά αποτελέσματα ενίοτε. Ε δεν γίνεται να του βγαίνουν πάντα. Αυτα είναι σχόλια για αγώνα στον οποίο ακόμα απορώ με το αποτέλεσμα. Το Σάββατο θα μπορούσε να φάει και άλλα. Ακόμα η Ρεαλ (πχ) είναι εξίσου παραγωγική - αποτελεσματική ομάδα αλλά δεν ακούμε κανά διθύραμβο για την μπαλάρα που παίζει.
Εν συντομία
ΠΟΥΤΘΑ.
Mitsmann
25-04-2012, 17:53
τρομερη η αναλυση σου, περα απ τα προφανη, ολος ο γραπτος σου κοπος ανταπανταται με ενα :
"και χτες μπορουσε να βαλει δυο γκολ τουλαχιστον παραπανω"
ion_storm
25-04-2012, 17:57
Γράφω πουθενά παράπανω ότι δεν μπορούσε ή ότι δεν μου έκανε εντύπωση το αποτελεσμα του αγώνα ή ότι η Τσέλσι έπαξε μπαλάρα και έκλεισε την ΜΠαρτσα στα καρέ της και ο αποκλεισμός της ήρθε φυσιολογικά? Κάτι λέω μάλιστα για παιχνίδι σκοπιμοτήτων.
Mitsmann
25-04-2012, 18:11
γραφεις οτι θα μπορουσε να φαει κι αλλα το σαββατο.
δικαια εχασε το σαββατο, και προφανως ειναι σε κριση, αλλα δεν μου λεει κατι αυτο, χτες θα μπορουσε ανετα να βαλει κι αλλα.
δεν τα εβαλε, αποκλειστηκε.
τελος.
Kelldorain
25-04-2012, 18:23
παναδικα φυσικα οσον αφορα το τι ομαδες εχουν και το τι μπαλα παιζουν. Δεκα φορες να παιζαν το ιδιο ματς, τις εννια θα ειχε αρπαξει απο 4-5 η Τσελσι, ακομα και χωρις τραυματισμους αμυντικων. Ε, εκατσε η μια στις δεκα, μπραβο τους και μαγκια τους.
Η πρώτη πρόταση είναι υπερβολικά αστεία, όχι τόσο για το ότι πας να κρίνεις αντικειμενικά το ποιος έχει καλύτερη ομάδα, όσο για το ότι το λες αυτό μετά από ένα ματς που ήρθε χ με τη Μπαρτσελόνα να προηγείται 2-0 στο 40' με παίχτη παραπάνω. Γενικότερα η φετινή Μπαρτσελόνα είναι μακράν η χειρότερη της 4ετιας, δεν ξέρω αν είναι λόγω των 3 αμυντικών, αλλά εκτός του Μέσσι που κάνει εκπληκτική χρονιά, ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι είναι πεσμένοι. Βέβαια θα μου πεις, και τότε που 'ταν ανεβασμένοι με Ovrebo πέρασε, οπότε μια στις 10 πράγματι.
Από την άλλη δεν είδα κανέναν να σχολιάζει τους δέκα παίχτες στην μικρή περιοχή με τον Ντρογκμπά στην θέση Μαρκάνο. Σε σημείο που μια ομάδα που έπαιξε δέκα φορές πιο αντιποδοσφαιρικά από την Ελλάδα του γιούρο, λαμβάνει τα εύσημα που γονάτισε την Μπαρτσελόνα ξέρω γω. Έκλεισε καλά τον Μέσι λέει ο άλλος. Με 3 παίχτες στο ημικύκλιο της μικρής περιοχής να τον μαρκάρουν και άλλους 3 από πίσω στην περίπτωση που πέρναγε. Μετά σας φταίει η Μπαρτσελόνα για τις πάσες που αλλάζει.
Αυτοί είστε.
Οκ wtf, το ότι η Μπαρτσελόνα αλλάζει πάσες είναι ακριβώς ο λόγος που κλείστηκε η Τσέλσι, ποιο είναι το πόιντ; Το ότι έπαιξε "αντιποδοσφαιρικά" είναι επίσης αστείο, ούτε καθυστερήσεις έκανε, ούτε βρώμικα (με εξαίρεση τον βλάκα τον Τέρρυ) έπαιξε, εκτός αν εννοείς ότι με 10 παίκτες έπρεπε να ανοιχτεί, οπότε λολ. Το ότι κανείς δεν σχολιάζει τους 10 παίκτες στη μικρή περιοχή είναι προφανώς επειδή κανείς δεν νοιάζεται και επειδή δεν γίνεται αλλιώς. Εδώ ακόμα και έτσι η Μπαρτσελόνα έκανε από 5 φάσεις σε κάθε ματς, γιατί να ανοιχτεί ο άλλος; Για να χαίρεστε μόνοι σας και να ποστάρετε playstations; Ή μήπως επειδή έπαιξε η Τσέλσι αμυντικά ήταν κακό ματς χθες;
http://i.imgur.com/EyqEU.jpg
ion_storm
25-04-2012, 18:25
Μην το κουράζουμε τώρα μεταξύ μας, δεν υπάρχει και λόγος.
Λέω ότι θα μπορούσε να φάει και άλλα το Σάββατο αλλά δεν το συνδυάζω με τον αγώνα χτές. Το κοινό των δύο αγώνων είναι ότι άμα κλειστεί η Μπαρτσα δεν βλέπει προκοπή. Κυρίως όμως αναφέρομαι στο κράξιμο που τρώει η Τσέλσι και το αναλύω παραπάνω. Και τέλος για όσους δεν είμαστε Μπαρτσελονιοι από παιδιά μικρά κάτω στα στενά για να μην κράζουμε που και που την αρμάδα της Καταλονίας, τα χτεσινά μας δίνουν λόγους για κριτική.
Mitsmann
25-04-2012, 18:26
ποιος εκραξε την τσελσι εδω μεσα?
εχετε φωταγωγησει το φορουμ.
κι αν μου πεις "την εκραξε ο σπυροπουλος" π.χ. ε, γελαω ε.
Ford Prefect
25-04-2012, 18:45
Καλά τώρα, κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε. Δεν μιλάμε για "κλείσιμο" μιας ομάδας ή "εξουδετέρωσης" των βασικών παιχτών της αντιπάλου. Μιλάμε για δέκα παίχτες στην ΜΙΚΡΗ περιοχή, ούτε καν για πίσω από την σέντρα.
Από αυτό το αίσχος μέχρι το "έπρεπε να ανοιχτεί ε; ΛΟΛ" υπάρχει μια τεράστια απόσταση στην οποία χωράνε από την Ίντερ του Μουρίνιο μέχρι οποιαδήποτε ομάδα της σουπερλίγκας απέναντι στους μεγάλους. Δηλαδή πριν την αποβολή του Τέρρυ, εσείς είδατε κάτι πολύ διαφορετικό; Εγώ παρακολούθησα έναν ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ που παίχτηκε στο 1/3 του γηπέδου. ΟΚ, σας έχει σπάσει τα αρχίδια η Μπαρτσελόνα, είναι cheat o Μεσι και ο Τσάβι στην ίδια ομάδα ξέρω γω αλλά από εκεί μέχρι να βγάλουμε και φυσιολογικό το χτεσινό πράγμα που έκανε η Τσέλσι (που και έτσι ακόμη, μια κλωστή μακριά από την ΠΟΥΤΘΑ ήταν η Τσέλσι, όχι η Μπάρτσα). Κανείς λέει δεν νοιάζεται και δεν γίνεται αλλιώς. Τι έγινε, τερμάτισε το ποδόσφαιρο η Μπάρτσα δηλαδή;
Εσύ δηλαδή τι ακριβώς κριτική κάνεις στην Μπάρτσα ion_storm; Ότι κάνει κοιλιά επειδή δεν μπορεί να κάνει πλειστέισο απέναντι σε δέκα άτομα στα δύο μέτρα; Που βρήκε 2 φορές δοκάρι ο Μέσι; Κοιλιά κάνει γιατί δεν υπάρχει κίνητρο, χρειάζεται αγρανάπαυση/τιτλανάπαυση, όχι γιατί χτες δεν μπόρεσε ο Μέσι να περάσει 6 άτομα.
Kelldorain
25-04-2012, 18:49
Κανείς λέει δεν νοιάζεται και δεν γίνεται αλλιώς. Τι έγινε, τερμάτισε το ποδόσφαιρο η Μπάρτσα δηλαδή;
Όχι βέβαια, απλά η Τσέλσι με το ρόστερ της, με 10 παίκτες και με σκορ που την συμφέρει, δεν γινόταν και δεν έπρεπε να ανοιχτεί. Έχουν παίξει ομάδες την Μπαρτσελόνα "στα ίσια", πχ η Ρεάλ πριν 4 μέρες ή η Ίντερ στο πρώτο ματς πρόπερσι (που πάλι κλαιγόσασταν). Το θέμα είναι ότι με το παιχνίδι κατοχής της Μπαρτσελόνα είναι ηλίθιο κάποιος να είναι μπροστά χωρίς να έχει τη μπάλα.
Ford Prefect
25-04-2012, 19:31
Ποιος κλαίγεται μωρέ. Δίκαια είπαμε πέρασε και στα παπάρια μας. Τον παραλογισμό του "δεν έγινε και τίποτα περίεργο χτες" για τον τρόπο παιχνιδού της Τσέλσι λέω.
Επιμένεις πάλι να μου λες για "άνοιγμα" και "κλείσιμο", λες και είναι "on" και "off", δεν υπάρχει τίποτα στο ενδιάμεσο. Είτε θα παίζεις με δέκα παίχτες στην γαμημένη την μικρή την περιοχή είτε 4-3-3 ξέρω γω. Δεν γίνεται αλλιώς.
Με ευχαρίστηση βλέπουμε οπαδούς της ομάδας της Unicef να κλαίγονται.
..και περιμένουμε την άλλη την πουτάνα, την Ρεάλ, να περάσει σήμερα ώστε στον τελικό να απλωθεί πάλι το τρίτο πόδι....
ΦΑΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ DROGBA, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ, ΠΑΡΑ ΜΕΤΑ.
Ford Prefect
25-04-2012, 19:55
Ωπ, οπαδός Τσέλσι πάνκη μου;
Η Ρεάλ πάντα πούτσα να τρώει και οι άλλοι να πα να γαμηθούνε.
Οπαδός Λίβερπουλ παρακαλώ.
Αλλά η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ να κάνουν κλαρίνο, και έχει ο Αλλαχ.
ion_storm
25-04-2012, 19:59
Εσύ δηλαδή τι ακριβώς κριτική κάνεις στην Μπάρτσα ion_storm; Ότι κάνει κοιλιά επειδή δεν μπορεί να κάνει πλειστέισο απέναντι σε δέκα άτομα στα δύο μέτρα; Που βρήκε 2 φορές δοκάρι ο Μέσι; Κοιλιά κάνει γιατί δεν υπάρχει κίνητρο, χρειάζεται αγρανάπαυση/τιτλανάπαυση, όχι γιατί χτες δεν μπόρεσε ο Μέσι να περάσει 6 άτομα.
Γενικά είσαι συμπαθέστατος χρήστης αλλά στην μπάλα έχεις κολλήματα. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.
Αν διάβασες το ποστ μου, η κριτική δεν είναι γιατί έχασε η Μπαρτσα, ούτε γιατί δεν έριξε πάλι πεντάρες. Η κριτική είναι ότι το ποδοσφαιρό που παίζει και λατρεύουν όλοι να το εκθειάζουν, το ίδιο για το οποίο μίλησα με θετικότατα σχόλια και χαρακτηρισμούς, είναι το ποδόσφαιρο που απένταντι σε σωστά στημένες ομάδες δεν μπορεί να αποδόσει. Δεν υπάρχει εναλλακτική αν θες. Επίσης στον προηγούμενο ημιτελικό στο Μπάγερν - Ρεαλ, ο εκφωντητής λέει σε μια φάση για έναν παίχτη της Μπαγερν ότι σήμερα μας θύμησε τον Τσάβι (ή Ινιέστα αλλά μάλλον Τσάβι). Μιλάμε για παίχτη που παίζει ακόμα μπάλα. Συνήθως, από ότι θυμάμαι και ξέρω), κάποιον παίχτη τον παρομοιάζουμε με παίχτες που έχουν κρεμάσει τα παπούτσια τους.
Έχει κανταντήσει άρρωστη η κατάσταση (υπερβολή το άρρωστη, οκ) με το playstation να ουμε. Σε προηγούμενο ποστ αναφέρω ότι για τη φετινή (πχ) Ρεάλ δεν ακούγεται κάτι αντίστοιχο και να πεις δεν παίζει μπάλα, παίζει. Απλά η Μπαρτσα κατάφερει με την Μπαλάρα που παίζει, όσο και αν με κούράζει εμένα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ έτσι, να δημιουργήσει κόμπλεξ σε πολλούς αντιπάλους συμπεριλαμβανομένης και της Ρεαλ και να θεωρουνται υποδεέστεροι.
Ξαναλέω ότι για όλους εμάς που δεν έχουμε γαλουχηθεί με τα ιδεώδη της Μπάρτσα, μπορώ να υπερβάλω και άλλο, αγώνες σαν τον χτεσινό μας δίνουν την ευκαιρία για κράξιμο. Κυρίως γιατί φαίνεται ότι δεν είναι η ανίκητη ομάδα που μας πιπιλάνε ΟΛΟΙ οι Μπαρτσελονίστας τον εγκέφαλο. Δεν την αντιπαθώ, αλλά δεν την συμπαθώ κιόλας.
Τέλος οι παίχτες στο γήπεδο παίζουν για να κερδίσουν. Φαντάζομαι είναι αυτονόητο κάτι τέτοιο. ΟΧΙ για να ανοιχτούν και να παίξουν πανέμορφο ποδόσφαιρο, να κάνουν φάσεις και στο τέλος να υποκλιθούν στο μεγαλείο της Μπαρτσα. Όπως έκανε η Ομάδα και έχασε πέρσυ στον τελικό. Κρίμα, ας έπαιζαν ξύλο και άμυνα, θα ευχαριστιομουν το αποτέλεσμα. Δεν το καταλαβαίνω πρέπει η Μπάρτσα να κερδίζει πάντα επειδή αυτή τη στιγμή είναι μάλλον η καλύτερη ομάδα? Για αυτό το λόγο εγώ βλέπω μπάλα. Περα από το Ωραιο κ Ελκυστικό θέαμα, θέλω να βλέπω και εκπλήξεις σαν τη χτεσινή. Να τρώει ΠΟΥΤΘΑ η μπάρτσα από κατώτερη ομάδα επειδή ακριβώς δεν έχει εναλλακτική στην επιθεσή της. Γιατί κάποια στιγμή θα μαρκάρουν τον Μεσσι και τον κάθε Μέσσι 7 επτά παίχτες, γιατί θέλουν να κερδίσουν.
Ο Μέσσι και ο κάθε Μέσσι δεν έχουν φτάσει τυχαία εκεί που είναι. Να βρούν τρόπο να περάσουν. Με τρίπλα με σέντρα με τακουνάκι, με πάσα με ότι θέλουν. Γιατί μετά ακούμε, Ναι αλλά έπαιζαν δέκα παίχτες 'αμυνα. Ε δέκα είχαν μείνει δέκα έπαιζαν άμυνα. Αν καθόταν καμια αντεπίθεση όταν όλοι έχουν περάσει το κέντρο έχει καλώς. Επαναλαμβάνομαι όμως.
Ford Prefect
25-04-2012, 20:21
Και εγώ θα επαναλαμβάνομαι οπότε ΟΚ. Δεν μίλησα για πεντάρες, δεν μίλησα για αδικία, δεν μίλησα για πουτάνα μπάλα κι ας χαίρεται ο άλλος για κλάψες (ρε, υποστηρίζουμε και ίδια ομάδα; Αφύσικο!).
Δύο είναι τα πόιντς μου και ένα τρίτο για να πω ότι είμαι κολλημένος οπαδός Θρύλου/Μπάρτσα/Λίβερπουλ, όπως όλοι είναι κολλημένοι οπαδοί αλλά έχουμε και την δυνατότητα να κάνουμε και ψύχραιμες συζητήσεις.
Τα δύο πόιντς είναι προφανή: Πρώτον αυτό που ομολογάς και ο ίδιος, ότι ουσιαστικά προσπερνάτε το "δέκα παίχτες στην μικρή περιοχή" (απορώ, το βλέπετε συχνά αυτό;) γιατί η Μπάρτσα είναι από την μία η Κορυφαία Ομάδα οπότε καλά κάνουν και την παίζουν έτσι και από την άλλη γιατί έχετε σιχαθεί να την επαινούν όλοι και έχει γίνει τρέντι, οπότε κάθε πούτσα είναι καλοδεχούμενη και δεν σχολιάζετε άλλο.
Δεκτά αυτά και κατανοητά. Αυτό που δεν μπορώ δεχτώ (εννοώ ότι το βρίσκω υποκριτικό, όχι ότι δεν θα με πάρει ο ύπνος το βράδυ) είναι που επιμένετε να μιλάτε για την Μπάρτσα που δεν έχει εναλλακτική στην επίθεση ενώ η εικόνα του αγώνα χτες ήταν ότι η Μπάρτσα παραλίγο να το πάρει το ματς ακόμα και με δέκα παίχτες στην περιοχή. Δύο δοκάρια είχε και άλλες ευκαιρίες, οι άλλοι είχαν στατιστικά βάζελου του πρώτου γύρου, μία τελική ένα γκολ ξέρω γω.
Αν υπάρχει ένα σωστό (κατά την γνώμη μου) ποδοσφαιρικό σχόλιο για αδυναμία της Μπάρτσα είναι η ΑΜΥΝΑ της. Ωστόσο όλοι μιλάνε για το σβήσιμο της επίθεσης που αποδεικνύεται λίγη όταν "την κλείνουν σωστά".
Αυτά. Δεν μου κάνει καλό το αθλέτιξ και αποχωρώ όσο είμαι ακόμη λίγο συμπαθής :P
ion_storm
25-04-2012, 20:35
Χμμμμμ εγώ ManU είμαι. :P
Σε γενικές γραμμές δεν λέμε και πολύ διαφορετικά πράγματα. Θα επεκταθώ το βραδύ ίσως γιατί τώρα φεύγω, αλλλά λες για δύο δοκαρια και ευκαιρίες.
Κανένας δεν είπε, πόσο μάλλον εγώ, ότι το αποτελεσμα "αντικατοπτρίζει" επακριβώς την εικόνα του αγώνα. Απλά πρώτον δεν μπαίνουν πάντα σεν έναν αγώννα όλα και όποια ομάδα δεν βάζει γκολ ξέρεις τι παθαίνει και δευτερον η Μπάρτσα θα έπρεπε βαση της εικόνας που έχει δημιουργήσει, και επαναλαμβάνουν όλοι καθημερινά, να βρει τον τρόπο να τριπλάρει ο Μεσσι και τους θεατές ακόμα. Δεν τον βρήκε οπότε για μένα δεν είναι αυτή η ομαδάρα που παρουσιάζεται. Η Ανίκητη Διαγαλαξιακή Αρμάδα. Αυτό και μόνο. Το σχολιο μου πάει σε όσους βρέξει χιονίσει εκθειάζουν την Μπάρτσα.
εντιτ. Χαχ. Μπα κάτσε. Δε είπα θα χάσω πάσα ιδέα για το ατομό σου. Μπάλα είναι.
σε ημιτελικό τσουλου μέσα στο καμπ νου έχαναν 2-0, έπαιζαν με παίκτη λιγότερο και το έκαναν 2-2. nuff said, δεν μπορώ να καταλάβω τι συζητάτε, από πότε "ε μαλάκα με 10 παίκτες στη μικρή περιοχή δε στρέχει, επανάληψη" ;
Ego prosopika de diafono katholou se auto, opos episis kai se tipota apo osa grafei o Kelldorain. TERASTIA magkia tis Chelsea, kai to eipa idi. Itan o monos tropos na perasei, eidika apo ti stigmi pou pigainan OLA strava sto mats. Xaneis ton vasiko sou amuntiko apo traumatismo prin to dekalepto, tros duo gkol kai mia kokkini karta, kai paizeis sto Camp Nou to opoio einai katifora gia 90 lepta, apenanti se mia apo tis 2-3 kaluteres omades tou kosmou. To na katafereis na valeis gkol, kai na kratiseis tin prokrisi gia olokliro to match, einai ekpliktiko katorthoma, logos gia ton opoio sumpathisa ontos ligaki tin Chelsea xthes, parolo poy genika tin theoro arketa vareti kai kataskeuasmeni omada. Gi auto kai ston teliko mporei na tin upostirizo kiolas.
Kata ta alla, ego apolamvano kathe moutza pou troo gia to trollarisma pou rixno edo mesa, afou exei katantisei o nothingman (eufuis xristis kata ta alla) na me theorei opado tis Barcelona, eno (tha prepe na) xerei oti eimaste vammenoi opadoi Juventus mexri to kokkalo kai apla thaymazoume Barcelona giati i poutana paizei ekpliktiki mpala, aplos. Opoios eide to xthesino mats (kai opoiodipote allo tis Barcelona se kali mera), katalavainei oti auti i omada mporei na kanei magikous sunduasmous kai na dimourgei eukairies apenanti kai stis pio kalostimenes amynes. Ok, kapoioi epilegoun na min tous aresei auto (!). Auto pou me enoxlei sto paron topic kai stin nootropia tou malaka tou koblexikou tou Ellina, einai oti exei parei mia podosfairiki omada, kai tin exei staurosei, logo tou MEGA, ton tupadon me tzives sto malli, ton Koufonision, tis diafimisis, tis gkomenas sto dromo pou leei "mlk eides ti ekane pali o Messi?" kai xero go ti allo. E starxidia mas ola auta, to thema einai kai itan panta to podosfairo. Xthes sto gipedo perase i Chelsea, itan apeiros tuxeri kata ti gnomi mou, alla kala ekane kai perase. Xareite to omos eseis, rixte alli mia moutza na goustarete kai travixte kai mia malakia me ton apokleismo tis Barcelona, vgazei poly noima :!:
Ε, άμα το λες ότι είσαι αντικειμενικός για τον εαυτό σου, τότε έτσι θα είναι.
Εεε, ναι. Γιατί δεν υποστηρίζω καμιά Μπαρτσελόνα και στο συγκεκριμένο ματς απ ειδικά την Τσέλσι δεν την πάω (είπαμε, Λίβερπουλ).
Γενικά πάντως, δεν καταλαβαίνω τι συζητάμε. Αφού δίκαια πέρασε η Τσέλσι σύμφωνα με όλους, η Μπαρτελόνα είναι ομαδάρα πάλι σύμφωνα με όλους και πλέον όλα γυρνάνε γύρω από προσωπικές προτιμήσεις στη μπάλα που θέλουμε να βλέπουμε, ε ας δει ο καθένας τη μπάλα που θέλει :ρ.
Εγώ απλά θέλω να σχολιάσω ότι όταν το ματς είναι έτσι (με μια Μπαρτσελόνα σε ένα Καμπ Νου), το τι είναι ευκαιρία για τη μια ομάδα και τι για την άλλη είναι πολύ διαφορετικό. Για την Μπάρτσα ευκαιρία (και έκανε μερικές) ήταν τα τετατετ που έφερε μέσα στη μεγάλη περιοχή. Για την Τσέλσι όμως ευκαιρία ήταν πχ και η φάση που είναι ένας με έναν ο Τόρρες κοντά στη μεσαία γραμμή και κάνει μαλακία κοντρόλ - αν δεν το έκανε έβγαινε μόνος του με ένα χωράφι μπροστά και μόνο τον τερματοφύλακα. Προφανώς η Μπάρτσα είχε την υπεροχή (αφού και αυτές οι φάσεις Ντρογκμπά και Τόρρες ήταν λιγότερες από τις καλές της Μπαρτσελόνα), αλλά προσπάθησε να βγάλει μερικές αντεπιθέσεις στα καλά της διαστήματα.
Επίσης καλό είναι να μην ξεχνάμε ότι πέρα από τις τακτικές κλπ, έκανε παιχνιδάρα και ο τερματοφύλακας της Τσέλσι ε. Παίκτης είναι και αυτός, ας μην κοιτάμε μόνο τους μεσοεπιθετικούς.
PS: Μιτσμάννε, σόρρυ.
Εγώ απλά θέλω να σχολιάσω ότι όταν το ματς είναι έτσι (με μια Μπαρτσελόνα σε ένα Καμπ Νου), το τι είναι ευκαιρία για τη μια ομάδα και τι για την άλλη είναι πολύ διαφορετικό. Για την Μπάρτσα ευκαιρία (και έκανε μερικές) ήταν τα τετατετ που έφερε μέσα στη μεγάλη περιοχή. Για την Τσέλσι όμως ευκαιρία ήταν πχ και η φάση που είναι ένας με έναν ο Τόρρες κοντά στη μεσαία γραμμή και κάνει μαλακία κοντρόλ - αν δεν το έκανε έβγαινε μόνος του με ένα χωράφι μπροστά και μόνο τον τερματοφύλακα.
Auta ta pisteueis ontos?
Magellan
26-04-2012, 00:30
τζαμπα τοσα λεφτα
KLAPSE
Beyond Within
26-04-2012, 00:31
:touched::touched::touched::touched:
ΤΙ ΜΑΤΣΑΡΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΡΤ.
πιάσαν τόπο τα λεφτά μας.
ΕΡΤ σε ευχαριστούμε που έφερες το Τσουλού στην Ελλάδα.
Για αυτό, εμείς οι ταπεινοί αυλικοί σου, ζητάμε μόνο μια μικρή χάρη και μετά θα κρυφτούμε στην σκοτεινή μας γωνία.
Επιστροφή του Κολοσσού ΑΛΕΚΑΡΑ ΘΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ για περιγραφή του τελικού.
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/3988724_700b.jpg
Ethereal
26-04-2012, 01:17
πατωμα
Εγώ απλά θέλω να σχολιάσω ότι όταν το ματς είναι έτσι (με μια Μπαρτσελόνα σε ένα Καμπ Νου), το τι είναι ευκαιρία για τη μια ομάδα και τι για την άλλη είναι πολύ διαφορετικό. Για την Μπάρτσα ευκαιρία (και έκανε μερικές) ήταν τα τετατετ που έφερε μέσα στη μεγάλη περιοχή. Για την Τσέλσι όμως ευκαιρία ήταν πχ και η φάση που είναι ένας με έναν ο Τόρρες κοντά στη μεσαία γραμμή και κάνει μαλακία κοντρόλ - αν δεν το έκανε έβγαινε μόνος του με ένα χωράφι μπροστά και μόνο τον τερματοφύλακα.
Auta ta pisteueis ontos?
Να σου πω το εξής. Πέτα 10 φορές τι μπάλα σε ένα φορ τέτοιου επιπέδου με έναν αμυντικό μόνο μπροστά του στη σέντρα. Τις περισσότερες φορές θα τον κόψει, τις λίγες που δε θα το κάνει, θα βάλει το γκολ. Περισσότερη ευστοχία έχει ένας αντίστοιχος φορ που κάνει σουτ λίγο έξω από μια περιοχή γεμάτη σώματα; Δε νομίζω και ας έχει σίγουρες τς 10 τελικές. Δε σου λέω ότι είναι καλύτερο να δίνεις τη μπάλα στον άλλο και να τρέχεις στην αντεπίθεση, αλλά αν το κάνεις με σχέδιο και τους κατάλληλους παίκτες μπορείς να γίνεις παραγωγικότατος με ελάχιστα σουτ. Στο συγκεκριμένο ματς η Μπαρτσελόνα ήταν πιο παραγωγική ακόμα και έτσι, αλλά 2 φορές τους έφυγε, 2 γκολ, άντε γεια.
Το δεύτερο ματς (που ήθελα περισσότερο να δω) δεν το είδα λόγω δουλειάς, αλλά είδα τελευταία λεπτά και παράταση. Λογικά η Ρεάλ ήταν ψόφια σε εκείνο το σημείο, οπότε μάλλον το καλό το έχασα. Πρόλαβα όμως τη διαφήμιση της ΕΡΤ! :D
Ρε μλκ το πρωτο γκολ της Τσελσι ειναι ενα αριστουργηματικο γκολ, τοσο για την πασα, οσο και για την εκτελεση στο τετ α τετ. Δε μπαινει καθε μερα τετοιο γκολ, ουτε απο καθε ομαδα. Ειναι ευκαιρια για οποιαδηποτε ομαδα, οσο ευκαιριες ηταν και οι καπου 10 αντιστοιχης ευκολιας/δυσκολιας που δημιουργησε η Μπαρτσελονα. Το γεγονος οτι βαζεις το 2-2 στο 90φευγα στην κουβεντα, με 10 παικτες της Μπαρτσελονα μπροστα απο το κεντρο και τον Τορρες οχι απλα περιπτερακι αλλα σουπερμαρκετ, δε θα το σχολιασω. Ειναι υπερανω κριτικης αυτο το γκολ, οπως επισης και αχρειαστο, αφου και χωρις το γκολ περνουσε η Τσελσι. Γενικα πας να βγαλεις ξερω γω οτι οκ οι δυο ομαδες ηταν ισοδυναμες και περασε η ελαφρως καλυτερη ή κατι τετοιο. Οταν στο πρωτο ματς τα σουτ προς την εστια της Τσελσι ηταν ΕΝΑ. Το γκολ. Οταν στο δευτερο ματς εγινε τετοιο κατενατσιο που εχουμε να δουμε απο το Euro2004 και την Ιντερ πριν 2 χρονια κοντρα στη Μπαρτσελονα. Ε οκ.
Οσον αφορα τα σημερινα, μονο :touched: για καυλι στον Μουρινιο, τιποτα αλλο.
KoiliaSamprela
26-04-2012, 08:04
Για την Τσέλσι , όταν μιλάμε για μια ομάδα που τον Μάρτη γελάγαμε με την πάρτη της και ο μονόφρυδος Ιταλός με α και ου την πήγε τελικό μαγκιά του.
Και κάπου εδώ είναι και η καύλα του ποδοσφαίρου , δεν κερδίζει η καλύτερη τεχνικά ομάδα, αλλά η ομάδα που ακουμπάει και τα 2 της αρχίδια στο γήπεδο και τα θυσιάζει, μπράβο λοιπόν στην Τσέλσι και μπράβο στον Ντι Ματέο που βρήκε το σύστημα που ταιριάζει στην φετινή τσέλσι για να πάρει αποτελέσματα. Ναι και κωλάρα είχε η τσέλσι, αλλά είπαμε, γιαυτό γουστάρουμε μπάλα.
Μπάγερν : σε μια μέρα που ρομπεν και γκόμεζ δικαίωσαν όσους τους θεωρούν μέτριους (σε τέτοιο επίπεδο έτσι?) και γενικά μια αμυντική γραμμή που ακόμα και η ΑΕΚ θα έκανε πάρτυ , όχι απλά πέρασε με τσαμπουκά , αλλά κακός τελικά έφτασε και στα πένταλτυ. Για μένα παραμένει ένα μεγάλο ανέκδοτο ο Μουρινχο και haters gonna hate. To ματσάκι έπρεπε να το πιέσει και να βάλει 4 γκολ, αντ αυτού , έπαιξε μπαλίτσα κοτ κοτ και τον ήπιε. Διαιτησία τραγική και εχτές, αλλά εγώ τα λέω και με φασκελώνετε , όταν βλέπεις μπαλάρα σταρχιδιασουκιολαςτακορακια
Mitsmann
26-04-2012, 10:57
το πρωτο γκολ της τσελσι ειναι αριστουργηματικη πασα, εκπληκτικη εκτελεση (με βαση τη σημασια και το σημειο του αγωνα) αλλα ρε πουσταρα Βαλντες τι στο καυλι κανεις εκει εξω, ο Ραμιρες μπαινει απ τη γωνια της περιοχης, τι κανεις, βολτα το κανις σου?
http://i.imgur.com/URYYJ.jpg
:wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave:
freak brother
26-04-2012, 11:24
το πρωτο γκολ της τσελσι ειναι αριστουργηματικη πασα, εκπληκτικη εκτελεση (με βαση τη σημασια και το σημειο του αγωνα) αλλα ρε πουσταρα Βαλντες τι στο καυλι κανεις εκει εξω, ο Ραμιρες μπαινει απ τη γωνια της περιοχης, τι κανεις, βολτα το κανις σου?
τι εννοεις τι κανει? Μιλαμε για τον Βαλντες.
MaX Payne
26-04-2012, 13:30
.
Μπάγερν : σε μια μέρα που ρομπεν και γκόμεζ δικαίωσαν όσους τους θεωρούν μέτριους (σε τέτοιο επίπεδο έτσι?) και γενικά μια αμυντική γραμμή που ακόμα και η ΑΕΚ θα έκανε πάρτυ , όχι απλά πέρασε με τσαμπουκά , αλλά κακός τελικά έφτασε και στα πένταλτυ. Για μένα παραμένει ένα μεγάλο ανέκδοτο ο Μουρινχο και haters gonna hate. To ματσάκι έπρεπε να το πιέσει και να βάλει 4 γκολ, αντ αυτού , έπαιξε μπαλίτσα κοτ κοτ και τον ήπιε. Διαιτησία τραγική και εχτές, αλλά εγώ τα λέω και με φασκελώνετε , όταν βλέπεις μπαλάρα σταρχιδιασουκιολαςτακορακια
ανεκδοτο τον θεωρεις προπονητικα η' λογω συμπεριφορας;
για χθες δυνατα μπηκε η Ρεαλ και πιεσε στην αρχη
μετα το 25 και το 2-1 φανηκε οτι δεν μπορουσε δεν ειχαν δυναμεις να πιεσουν και να βαλουν 4 γκολ
και πολυ μετριο παιχνιδι απο πολλους παιχτες της Ρεαλ
KoiliaSamprela
26-04-2012, 14:05
.
ανεκδοτο τον θεωρεις προπονητικα η' λογω συμπεριφορας;
και τα 2
MaX Payne
26-04-2012, 14:19
προπονητικως πως τον θεωρεις ανεκδοτο
προπονητης που πηρε CL με την Ιντερ και Πορτο
και εχει παρει πρωταθλημα σε 4 χωρες και το πηρε απο αυτη την Μπαρτσελονα ε δεν γινεται ναναι ανεκδοτο οσο τρομπας και να φαινεται απο αυτο που βγαζει σε χαρακτηρα (αν και πρεπει ναναι και λιγο ηθοποιος)
_UnHoLy^MaRtYr_
26-04-2012, 14:42
βασικα περισσοτερο στο χιουμαν μανατζμεντ ειναι καλος παρα στην προπονητικιά.
ολες του οι ομαδες εχουν ενα ατσαλι κ ενα κωλοπαιδιστικο αττιτιουντ 'μας κλανετε τ αρχιδια', ειτε ειναι ο χασικλιακος ειτε η ρεαλ.
ντοπαδορος ολκης.
Γενικα πας να βγαλεις ξερω γω οτι οκ οι δυο ομαδες ηταν ισοδυναμες και περασε η ελαφρως καλυτερη ή κατι τετοιο.
Όχι, αλλά δεν πειράζει.
Πάντως ας υπολογίσουμε στην απόδοση της Ρεάλ ότι λίγες μέρες πρίν έφερνε διπλό στο Καμπ Νου ε.
Magellan
26-04-2012, 16:12
αν εφερνε χ θα ηταν πιο ξεκουραστη;
KoiliaSamprela
26-04-2012, 16:24
και εχει παρει πρωταθλημα σε 4 χωρες και το πηρε απο αυτη την Μπαρτσελονα ε δεν γινεται ναναι ανεκδοτο οσο τρομπας και να φαινεται απο αυτο που βγαζει σε χαρακτηρα (αν και πρεπει ναναι και λιγο ηθοποιος)
αν εξαιρέσεις την πόρτο που δεν έχω ιδέα για το τι έκανε, αλλά θεωρώ ότι όντως θα έκανε κάτι σημαντικό. Στα ρέστα όμως με τα λεφτά που είχε για μπάτζετ ακόμα και ο μπάμπης ο τενές δεν θα τα πήγαινε άσχημα, ο δε Δώνης θα είχε πάρει τα διπλά.
Εμένα ο προπονητής κρίνεται από 3 πράγματα α) με τι μπάντζετ κάνει ότι κάνει β)τι νοοτροπία περνάει στην ομάδα ως "αθλητική ομάδα" , και γ)τι θα θυμόμαστε από το σύστημά του.
Νομίζω είμαι ξεκάθαρος.
Ford Prefect
26-04-2012, 16:26
σε ημιτελικό τσουλου μέσα στο καμπ νου έχαναν 2-0, έπαιζαν με παίκτη λιγότερο και το έκαναν 2-2. nuff said, δεν μπορώ να καταλάβω τι συζητάτε, από πότε "ε μαλάκα με 10 παίκτες στη μικρή περιοχή δε στρέχει, επανάληψη" ;
Να σου πω τι συζητάω εγώ για να έχουμε closure, γιατί δεν έγινε κατανοητό.
Κατ'αρχάς βαρέθηκα να μετράω το πόσες φορές έγραψα για δίκαιη πρόκριση και σίγουρα δεν έγραψα ποτέ "ε μαλάκα έτσι το κέρδιζε ο καθένας, δεν μετράει, πάμε από την αρχή, ουά".
Έγραψα ότι ο οχετός αντι-μπαρτσισμού (που σας πληροφορώ ότι πρήζει εξίσου τα παπάρια όσο και ο εμετός τρεντο-μπαρτσισμού σε ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΩΝ ΠΕΤΡΙΝΩΝ ΧΡΟΝΩΝ) έχει οδηγήσει πολλούς (και εδώ μέσα) να γράφουν ΜΠΟΥΡΔΕΣ για κακή επίθεση παρηκμασμένη και να μην γίνεται ούτε μία κουβέντα για το πιο κατενάτσιο που έχει παιχτεί ποτέ τα τελευταία χρόνια οπουδήποτε. Τίποτα, απολύτως φυσιολογικό να παίζει ο Ντρογκμπά αριστερό μπακ, να το σύστημα που ταιριάζει λέει στην Τσέλσι. Επική η πρόκριση, σύμφωνοι, τα συμπεράσματα που βγήκαν την επομένη βρίσκω τραγικά. Ιδιαίτερα δε τα συμπεράσματα που αφορούσαν την ομάδα μου.
Τα συγκεκριμενοποίησα ποια ήταν, ποιες οι διαφωνίες μου, έφαγα τις μούτζες μου, ησυχάσαμε όλοι. Αλλά όχι και να μου λες ότι τα γράφω αυτά γιατί με τσούζει λες και είμαι δεκάχρονο.
croissant429
26-04-2012, 16:43
αν εξαιρέσεις την πόρτο που δεν έχω ιδέα για το τι έκανε, αλλά θεωρώ ότι όντως θα έκανε κάτι σημαντικό. Στα ρέστα όμως με τα λεφτά που είχε για μπάτζετ ακόμα και ο μπάμπης ο τενές δεν θα τα πήγαινε άσχημα, ο δε Δώνης θα είχε πάρει τα διπλά.
Εμένα ο προπονητής κρίνεται από 3 πράγματα α) με τι μπάντζετ κάνει ότι κάνει β)τι νοοτροπία περνάει στην ομάδα ως "αθλητική ομάδα" , και γ)τι θα θυμόμαστε από το σύστημά του.
Νομίζω είμαι ξεκάθαρος.
τα λέγαμε και στο appreciation thread και μας κράζανε κάποτε,
καλός μανατζαρέος είναι αλλά δεν έχει "βγάλει" ούτε ένα παίκτη ο Μουρίνιο (κοινώς τρώει από τα έτοιμα...)
SpiritCrusher
26-04-2012, 17:34
Στα ρέστα όμως με τα λεφτά που είχε για μπάτζετ ακόμα και ο μπάμπης ο τενές δεν θα τα πήγαινε άσχημα, ο δε Δώνης θα είχε πάρει τα διπλά.
Σαμπρελίνο ξέρεις ότι πινκ κτλ. αλλά αυτό από άτομο που είναι Μαντσεστερ Σίτυ που έχει το 3πλάσιο μπάτζετ και δεν έχει καταφέρει ούτε τα μισά από τη Τσέλσκι του μουρίνιο τότε, είναι λολ :P. Το ότι οι ομάδες με τις οποίες παίρνει ότι παίρνει (ιν μπηφόρ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ), με το που φεύγει παίρνουν την κατρακύλα ακόμα και με ίδια ρόστερ, λέει κάτι. Τέλος καμιά ανάλυση συστημάτων να διαβάζατε, θα βλέπατε πως ο άνθρωπος ξέρει φοβερή τακτική. Δεν κερδίζει επειδή λέει στους παίχτες "πάμε να τους γαμήσουμε" και αυτοί μπαίνουν και τους γαμάνε (ντοπαδόρος λέει ο άλλος).
Τίποτα, απολύτως φυσιολογικό να παίζει ο Ντρογκμπά αριστερό μπακ, να το σύστημα που ταιριάζει λέει στην Τσέλσι. Επική η πρόκριση, σύμφωνοι, τα συμπεράσματα που βγήκαν την επομένη βρίσκω τραγικά. Ιδιαίτερα δε τα συμπεράσματα που αφορούσαν την ομάδα μου.
Αλλά όχι και να μου λες ότι τα γράφω αυτά γιατί με τσούζει λες και είμαι δεκάχρονο.
Ε ρε συ, μερικά από αυτά (όχι όλα) δεν στέκουν να τα λες αλλιώς :P
Έπαιζαν με 10 ενάντια σε μια ομάδα που πάει με 5-6 μπροστά και κάνει φάσεις (που δε τις βάζει όλες συνήθως), ε αρα θες να τις μειώσεις στο ελάχιστο. Έκαναν κάτι καινούριο; Όχι. Έκαναν το ίδιο σύστημα που έκανε η Ίντερ πριν από 2 χρόνια όταν και *gasp* τότε έπαιζαν με 10 (http://www.youtube.com/watch?v=goV54T-82ms) που και τότε *gasp* x2καικοίταναδεις ο Diego Milito έπαιζε αριστερό μπακ. Τώρα το ότι ο Ντρογκμπά όχι μόνο έπαιζε αριστερό μπακ αλλά έβγαινε και μπροστά με τη παραμικρή ευκαιρία, κάθε φορά που ήταν δυνατό, είναι αξιέπαινο. Τέλος ο ντεματέος δεν είναι δα και καμιά ιδιοφυία, πήρε εκεί αυτούσιο ότι έκαναν οι άλλοι και hoped for the best. Ε το best ήρθε. Παρόλα αυτά μην γελιόμαστε πως είναι εύκολο σύστημα ε. Για να πιάσει θέλει φοβερό σχεδίασμό ως προς το που παει ποιος, πόσο μακριά, πως κλείνονται και στο τι χώρους δίνουν. Αν απλά έμπαιναν μέσα σε φάση απλά καθήστε πίσω, ε θα έτρωγαν 3 και θα ήταν οκ.
τα λέγαμε και στο appreciation thread και μας κράζανε κάποτε
Ε ξέρω'γω, ίσως επειδή ήταν appreciation thread; :P
KoiliaSamprela
26-04-2012, 17:46
Στα ρέστα όμως με τα λεφτά που είχε για μπάτζετ ακόμα και ο μπάμπης ο τενές δεν θα τα πήγαινε άσχημα, ο δε Δώνης θα είχε πάρει τα διπλά.
Σαμπρελίνο ξέρεις ότι πινκ κτλ. αλλά αυτό από άτομο που είναι Μαντσεστερ Σίτυ που έχει το 3πλάσιο μπάτζετ και δεν έχει καταφέρει ούτε τα μισά από τη Τσέλσκι του μουρίνιο τότε, είναι τουλάχιστον αστείο. Το ότι οι ομάδες με τις οποίες παίρνει ότι παίρνει (ιν μπηφόρ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ), με το που φεύγει παίρνουν την κατρακύλα ακόμα και με ίδια ρόστερ, λέει κάτι. Τέλος καμιά ανάλυση συστημάτων να διαβάζατε, θα βλέπατε πως ο άνθρωπος ξέρει φοβερή τακτική. Δεν κερδίζει επειδή λέει στους παίχτες "πάμε να τους γαμήσουμε" και αυτοί μπαίνουν και τους γαμάνε (ντοπαδόρος λέει ο άλλος).
Εντάξει ... χτύπα κάτω από την μέση με την Σίτι....
Τώρα μόνο μια ερώτηση, ούτε να πάμε πολύ πίσω ούτε τίποτα, η μπάλα που παίζει η ρεαλ σου αρέσει? Μπορείς να μου πεις τι είναι αυτό που θεωρείς εσύ "ταυτότητα" του μουρίνιο? (2 ερώτηση αλλά εν πειράζ?)
Phantom Duck
26-04-2012, 17:51
καλός μανατζαρέος είναι αλλά δεν έχει "βγάλει" ούτε ένα παίκτη ο Μουρίνιο (κοινώς τρώει από τα έτοιμα...)
στη συνέχεια δικαιωθήκατε;
http://en.wikipedia.org/wiki/2004_UEFA_Champions_League_Final
GK
99
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/5c/Flag_of_Portugal.svg/22px-Flag_of_Portugal.svg.png (http://en.wikipedia.org/wiki/Portugal) Vítor Baía (http://en.wikipedia.org/wiki/V%C3%ADtor_Ba%C3%ADa)
RB
22
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/5c/Flag_of_Portugal.svg/22px-Flag_of_Portugal.svg.png (http://en.wikipedia.org/wiki/Portugal) Paulo Ferreira (http://en.wikipedia.org/wiki/Paulo_Ferreira)
CB
2
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/5c/Flag_of_Portugal.svg/22px-Flag_of_Portugal.svg.png (http://en.wikipedia.org/wiki/Portugal) Jorge Costa (http://en.wikipedia.org/wiki/Jorge_Costa)
CB
4
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/5c/Flag_of_Portugal.svg/22px-Flag_of_Portugal.svg.png (http://en.wikipedia.org/wiki/Portugal) Ricardo Carvalho (http://en.wikipedia.org/wiki/Ricardo_Carvalho)
LB
8
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/5c/Flag_of_Portugal.svg/22px-Flag_of_Portugal.svg.png (http://en.wikipedia.org/wiki/Portugal) Nuno Valente (http://en.wikipedia.org/wiki/Nuno_Valente)
DM
6
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/5c/Flag_of_Portugal.svg/22px-Flag_of_Portugal.svg.png (http://en.wikipedia.org/wiki/Portugal) Costinha (http://en.wikipedia.org/wiki/Costinha)
RM
23
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/5c/Flag_of_Portugal.svg/22px-Flag_of_Portugal.svg.png (http://en.wikipedia.org/wiki/Portugal) Pedro Mendes (http://en.wikipedia.org/wiki/Pedro_Mendes)
LM
18
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/5c/Flag_of_Portugal.svg/22px-Flag_of_Portugal.svg.png (http://en.wikipedia.org/wiki/Portugal) Maniche (http://en.wikipedia.org/wiki/Maniche)
AM
10
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/5c/Flag_of_Portugal.svg/22px-Flag_of_Portugal.svg.png (http://en.wikipedia.org/wiki/Portugal) Deco (http://en.wikipedia.org/wiki/Deco)
CF
11
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/5c/Flag_of_Portugal.svg/22px-Flag_of_Portugal.svg.png (http://en.wikipedia.org/wiki/Portugal) Derlei (http://en.wikipedia.org/wiki/Derlei)
CF
19
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/0/05/Flag_of_Brazil.svg/22px-Flag_of_Brazil.svg.png (http://en.wikipedia.org/wiki/Brazil) Carlos Alberto (http://en.wikipedia.org/wiki/Carlos_Alberto_de_Jesus)
SpiritCrusher
26-04-2012, 18:04
@σαμπρελας: E ρε συ σόρρυ αλλά έβγαζε μάτι :P
Μου αρέσει σε γενικές γραμμές, αν και δε συμπαθώ και τόσο τη Ρεάλ. Πάντως με εξέπληξε πόσο επιθετική ομάδα την έχει κάνει. Αλλά στη τελική αυτη είναι και η "ταυτότητα" του Μουρίνιου, φτιάχνει ομάδες ανάλογα στη περίπτωση και στο τι έχει. Στην Ίντερ πήρε μεν αυτό που έκανε στη Τσέλσι, αλλά απέβαλε λίγο από αυτό το πορτογαλικό χρώμα που είχε στη Τσέλσι (και είχε φέρει από Πόρτο), και το αντικατέστησε με πιο παραδοσιακό Ιταλικό χαρακτήρα. Όταν πήγε στη Ρεάλ εγώ περίμενα να τη μετατρέψει σε πιο αμυντικογενή ομάδα από όσο έχουμε συνηθίσει, όμως κοίτα εδώ που έχει φτιάξει μια εξαιρετικά επιθετική ομάδα.
Προσωπικά, για εμένα αυτό είναι δείγμα προπόνητη που είναι μια κλάση παραπάνω από άλλους με ταυτότητες. Εκείνοι όπου και να πανε προσπαθούν να εφαρμόσουν αυτό που ξέρουν, ο άλλος μπορεί να σου φτιάξει ότι θες (σε φάση ότι και καλά τα ξέρει όλα, ή στην ανάγκη θα τα μάθει).
Γενικά δε βασίζεται στις μονάδες όσο στο να κάνουν επί λέξει αυτά που τους ζητάει. Αυτός είναι ο σταρ της ομάδας, θα βρει αδυναμίες, θα αλλάξει το σύστημα και θα σου πει ακριβώς πως να χτυπήσεις. Τώρα που το γράφω μου θυμίζει λίγο εκείνο το βιντεο του ζοτς που έχει σαν voiceover να λέει στους παίχτες ακριβως τι να κάνουν, όσο το βίντεο δείχνει να ακολουθούν κατα γράμμα τις εντολες και να κερδίζουν.
Από εκεί και μετά σε ένα τόσο ομαδικό σύστημα εγώ δεν περιμένω ανάδειξη παιχτών και μπορεί να κάνω και λάθος βρε αδερφέ γιατί δεν έχω δει και όλα τα ματς που γίνονται αλλά βλέπω μικρές και ουσιώδεις αλλαγές. Για παράδειγμα δε θυμάμαι ποτέ τον Ετό να μαρκάρει τόσο καλά όσο στην Ιντερ, δε θυμάμαι ποτέ τον Μιλίτο να είναι τόσο καλός όσο τότε κτλ κτλ.
croissant429
26-04-2012, 18:42
στη συνέχεια δικαιωθήκατε;
http://en.wikipedia.org/wiki/2004_UEFA_Champions_League_Final
GK
99
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/5c/Flag_of_Portugal.svg/22px-Flag_of_Portugal.svg.png (http://en.wikipedia.org/wiki/Portugal) Vítor Baía (http://en.wikipedia.org/wiki/V%C3%ADtor_Ba%C3%ADa)
RB
22
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/5c/Flag_of_Portugal.svg/22px-Flag_of_Portugal.svg.png (http://en.wikipedia.org/wiki/Portugal) Paulo Ferreira (http://en.wikipedia.org/wiki/Paulo_Ferreira)
CB
2
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/5c/Flag_of_Portugal.svg/22px-Flag_of_Portugal.svg.png (http://en.wikipedia.org/wiki/Portugal) Jorge Costa (http://en.wikipedia.org/wiki/Jorge_Costa)
CB
4
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/5c/Flag_of_Portugal.svg/22px-Flag_of_Portugal.svg.png (http://en.wikipedia.org/wiki/Portugal) Ricardo Carvalho (http://en.wikipedia.org/wiki/Ricardo_Carvalho)
LB
8
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/5c/Flag_of_Portugal.svg/22px-Flag_of_Portugal.svg.png (http://en.wikipedia.org/wiki/Portugal) Nuno Valente (http://en.wikipedia.org/wiki/Nuno_Valente)
DM
6
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/5c/Flag_of_Portugal.svg/22px-Flag_of_Portugal.svg.png (http://en.wikipedia.org/wiki/Portugal) Costinha (http://en.wikipedia.org/wiki/Costinha)
RM
23
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/5c/Flag_of_Portugal.svg/22px-Flag_of_Portugal.svg.png (http://en.wikipedia.org/wiki/Portugal) Pedro Mendes (http://en.wikipedia.org/wiki/Pedro_Mendes)
LM
18
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/5c/Flag_of_Portugal.svg/22px-Flag_of_Portugal.svg.png (http://en.wikipedia.org/wiki/Portugal) Maniche (http://en.wikipedia.org/wiki/Maniche)
AM
10
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/5c/Flag_of_Portugal.svg/22px-Flag_of_Portugal.svg.png (http://en.wikipedia.org/wiki/Portugal) Deco (http://en.wikipedia.org/wiki/Deco)
CF
11
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/5c/Flag_of_Portugal.svg/22px-Flag_of_Portugal.svg.png (http://en.wikipedia.org/wiki/Portugal) Derlei (http://en.wikipedia.org/wiki/Derlei)
CF
19
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/0/05/Flag_of_Brazil.svg/22px-Flag_of_Brazil.svg.png (http://en.wikipedia.org/wiki/Brazil) Carlos Alberto (http://en.wikipedia.org/wiki/Carlos_Alberto_de_Jesus)
από όλους αυτούς παίζει κανείς μπάλα τώρα.........(ακόμα και ο Ντέκο στον πάγκο είναι)
μη χέσω μου αράδιασες όλες τις μετριότητες για τα "παιδιά" του Μουρίνιο...
Kelldorain
26-04-2012, 18:50
Πράγματι, τρομερό επιχείρημα ότι από μια 11άδα που σήμερα έχει μ.ο ηλικίας τα 37 χρόνια δεν παίζει κανείς. Καρναβάλιο, Καρναβάλιο!!~1
MaX Payne
26-04-2012, 18:56
και για παιχτες που λετε δεν μενει και πολλα χρονια σε ομαδες αν ψαξουμε την Τσελσι η' την Πορτο δεν θα βρουμε παιχτες η' πως βελτιωσε σε Ιντερ καποιους
Ο Γκουαρτνιολα π.χ Μεσι Τσαβι Ινιεστα ΠΟυγιολ τους εβγαλε ο ιδιος?
Νομίζω είμαι ξεκάθαρος.
ναι αλλα δεν παει με το μπατζετ παντα αλλιως θα το επαιρνε οποιος εβαζε τα περισσοτερα λεφτα και θαβαζε τον Τεννε να προπονει
προπονητες με μπατζετ σε Ρεαλ και ειδικα Ιντερ εχουν αποτυχει
Το οτι πηρε με Πορτο 2 ευρωπαικα του δωσε την ευκαιρια να παει σε καλυτερο πρωταθλημα σε μια Τσελσι με απιστευτο μπατζετ αλλα που χε να παρει πρωταθλημα 50 χρονια και να το παρει με την 1η
οτι πηρε μια Ιντερ ανυπαρκτη στο CL και το πηρε τουδωσε την ευκαιρια να παει στην Ρεαλ
δεν ειναι οτι εκανε μια επιτυχια καποτε και απο τοτε του δινουν μπατζετ να διαχειριζεται ε δεν μπορει ναναι ανεκδοτο και να τον πληρωνουν τοσα χρονια καπου θα ειχε αποτυχια
τα καταφερνει γιαυτο πηγαινει σε τετοιες ομαδες
για την μπαλα αν αρεσει που γραφεις η μπαλα πουδα στα 2 ματς με Μπαγιερν ε δεν μαρεσε αν εξαιρεσεις το 20λεπτο χθες αλλα εχουμε δει ομαδες του να κανουν ωραια ματς Ιντερ με Τσελσι στο εκτος η' το α ματς με μπαρτσελονα το 10
και καποια ματς της Ρεαλ με Μπαρτσελονα μια χαρα μπαλιτσα ειχε παιξει
ypersyntelikos
26-04-2012, 19:13
Ρε μαλάκες ντάξει. Ούτε εγώ τον συμπαθώ, είναι μεγάλη ψωνάρα, αλλά μην τον βγάλουμε και άχρηστο, ήμαρτον.
Με την Πόρτο πήρε τσου λου και με ομάδα χωρίς σούπερ σταρ. (τότε)
Στην Τσέλσι πήγε τη μία τελικό τσου λου και το έχασε στα πέναλτυ, την άλλη ημιτελικό και αποκλείστηκε από Μπάρτσα (τότε με τα αίσχη).
Με την Ίντερ απλά τα γάμησε και τα σήκωσε όλα. Και βλέπουμε τώρα πώς παραπαίει η Ίντερ, που έχει τον ίδιο ακριβώς κορμό παικτών.
Υπάρχουν πολλοί προπονητές που μπορεί να τους κάθεται, αλλά αυτός τα τελευταία δέκα χρόνια το έχει κάνει τόσες πολλές φορές που δεν μπορείς να το πεις τυχαίο.
Πχ. το 2005 η Λίβερπουλ με Μπενίτεζ το πήρε, οκ, ΚΑΥΛΩΣΑΜΕ ΟΛΟΙ, αλλά μπορείς να πεις ότι του ΕΚΑΤΣΕ. Και αυτό αποδείχτηκε και στη συνέχεια.
Στην Τσέλσι πήγε τη μία τελικό τσου λου και το έχασε στα πέναλτυ, την άλλη ημιτελικό και αποκλείστηκε από Μπάρτσα (τότε με τα αίσχη).
Τη Τσέλσι την πήγε τελικό Τσουλού ο Avram Grant και ημιτελικό ο Guus Hiddink.
croissant429
26-04-2012, 19:32
Για να τελειώνει το παραμύθι......
είναι προπονητάρα, δεν είναι τυχαίος και είναι καλός στο κοουτσάρισμα αναμφίβολα...αλλά:
1.Δεν παίζει το κεφάλι του ΠΟΤΕ, κοινώς δεν ρισκάρει (μόλις έγινε γνωστός με την Πόρτο πήγαινε σε ομάδες που είχε ό,τι υλικό ήθελε και ήξερε πως θα βγάλει αποτέλεσμα).Όταν φαινόταν πως θα έχανε το πρωτάθλημα απο την Γιουνάιτεντ, το 2008 αν θυμάμαι καλά,σχόλασε από την Τσέλσι σε μια νύχτα. Άσε που έκανε τραγικές εμφανίσεις η Τσέλσι τα 2 τελευταία χρόνια επι Μουρίνιο (1 γκολ και όλοι πίσω ακόμα και με την Σάντερλαντ....)
2.Δεν μπορεί να βγάλει ταλέντα (τα επιχειρήματα που είπατε παραπάνω αυτό που γράφω αποδεικνύουν) ή τουλάχιστον δεν έχει βγάλει μέχρι σήμερα
3.Παίζει αποκλειστικά για το αποτέλεσμα με κάθε κόστος ,αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό αλλά μακροπρόθεσμα δεν έχει πάντα αποτέλεσμα(για αυτό και οι ομάδες του δεν είναι ιδιαίτερα θεαματικές , με εξαίρεση την φετινή Ρεαλ πλην των ματς με την Μπαρτσα αντίπαλο)
4.Το πρώτο (μετά Πόρτο εποχή) πραγματικά δύσκολο πρωτάθλημα που κερδίζει είναι το φετινό, ας μην γελιόμαστε πως όταν πήγε στην Αγγλία η Άρσεναλ και η Γιουνάιτεντ ήταν σε πτώση για αυτό και έπαιρνε τίτλους αέρα...., για Ιταλία μεριά δε ουδέν σχόλιο.....
5.Ασχολείται υπερβολικά με τον τύπο (εμπρηστικές συμπεριφορές και δηλώσεις) κάνοντας έτσι τους πάντες να ασχολούνται μαζί του παρά για το έργο του.
Εν τέλει και για να μη παρεξηγηθώ, δεν λέμε ότι δεν είναι στους τοπ του κόσμου αλίμονο,αλλά τόσος ντόρος δεν νομίζω πως του αξίζει.
Δηλαδή στον Σερ Τσίχλα που κάθε δεύτερη χρονιά φτιάχνει ομάδα που παίζει σε τελικούς (αν δεν πάρει τίτλο.....) με κάτι μπαρμπαΣκόουλς-Γκιγκς και κάτι νεούδια Έβανς,Ουέλμπεκ κ.α. τι πρέπει να κάνουμε.....θρεντ, τοτέμ και άγαλμα μαζί?
Τελικό ΤσουΛου αν θυμάμαι καλά δεν ήταν αυτός με την Τσέλσι αλλά ο Εβραίος
Art In Haste
26-04-2012, 19:43
Όταν φαινόταν πως θα έχανε το πρωτάθλημα απο την Γιουνάιτεντ, το 2008 αν θυμάμαι καλά,σχόλασε από την Τσέλσι σε μια νύχτα.
Έφυγε Σεπτέμβριο 2007 κοινή συναινέση, ούτε τον σχόλασαν ούτε είχε φανεί πως θα έχανε το πρωτάθλημα...
MaX Payne
26-04-2012, 20:21
croissant o σερ τσιχλας ειναι ο κορυφαιος
ο μου ημιτελικο πηγε με την Τσελσι 2 φορες
οτι δεν ρισκαρει που γραφεις
δεν πηγε στην Μαν U η' στην τοτε Αρσεναλ αλλα σε μια Τσελσι πουχε να παρει 50 χρονια πρωταθλημα
στην Ιντερ δεν πηγε να παρει πρωταθλημα αλλα να παρει Τσ Λ με μια λουζερ ομαδα πουχε να το παρει 45αρια χρονια
και παει στην Ρεαλ για να νικησει την καλυτερη ομαδα της εποχης και απο τις τοπ εβερ σε μια ρεαλ που αν βγεις 2ος εισαι αποτυχημενος
σολα αυτα δεν βλεπεις ρισκο?
αν βγαζει ταλεντα εγω βλεπω οτι βελτιωνει πολυ αυτους που εχει
και γενικα ποιος βγαζει ταλεντα και ειναι σουπερ πετυχημενος περα του σερ τσιχλα
croissant429
26-04-2012, 21:33
Όταν φαινόταν πως θα έχανε το πρωτάθλημα απο την Γιουνάιτεντ, το 2008 αν θυμάμαι καλά,σχόλασε από την Τσέλσι σε μια νύχτα.
Έφυγε Σεπτέμβριο 2007 κοινή συναινέση, ούτε τον σχόλασαν ούτε είχε φανεί πως θα έχανε το πρωτάθλημα...
για την χρονολογία δεν επιμένω,δεν θυμάμαι άλλωστε, αλλά τα λοιπά δεν τα ξέρεις καλά αδερφέ....
2.Δεν μπορεί να βγάλει ταλέντα (τα επιχειρήματα που είπατε παραπάνω αυτό που γράφω αποδεικνύουν) ή τουλάχιστον δεν έχει βγάλει μέχρι σήμερα
As UEFA (https://en.wikipedia.org/wiki/UEFA) was beginning to push the larger clubs in top leagues to play more homegrown players, Mourinho regularly played 18-year-old Italian forward Mario Balotelli (https://en.wikipedia.org/wiki/Mario_Balotelli) and promoted academy defender Davide Santon (https://en.wikipedia.org/wiki/Davide_Santon) to the first team permanently, installing an Italian contingent into a team previously composed of mostly foreign players.
Art In Haste
26-04-2012, 21:59
για την χρονολογία δεν επιμένω,δεν θυμάμαι άλλωστε, αλλά τα λοιπά δεν τα ξέρεις καλά αδερφέ....
Ίσως να έχεις ένα δίκαιο, μάλλον μπερδεύομαι επειδή ζούσα εκεί, η δουλειά μου είχε να κάνει με σπορ και είχα πολλούς φίλους Chelsea. Όντως έφυγε επειδή έχασε το πρωτάθλημα από Σεπτέμβρη και όχι επειδή ήταν στα μαχαίρια επί ένα χρόνο, από μεταγραφή Σεφτσένκο για την ακρίβεια, με τον Αμπράμοβιτς. Και για την ιστορία όταν έφυγε η Chelsea ήταν 2 βαθμούς πίσω από την πρώτη Arsenal και έπαιζε με Man Utd αμέσως μετά. Αλλά ναι, δεν τα ξέρω καλά.
croissant429
26-04-2012, 23:43
με ρουμπώσατε κανονικά....,ευχαριστώ
αν εφερνε χ θα ηταν πιο ξεκουραστη;
Εσύ βέβαια κάνεις χιουμοράκι, αλλά πέρα από την ίδια σωματική κούραση, παίζει αν είχαν φέρει Χ να ήταν πιο πεινασμένοι σε αυτό το ματς. Πολύς κόσμος σε εξέδρα και γήπεδο ήθελε περισσότερο τη νίκη με την Μπαρτσελόνα από την πρόκριση.
Magellan
27-04-2012, 09:27
παιζεις ημιτελικο τσλ
εισαι η ρεαλ , η ομαδα με τα περισσοτερα τσλ
εχεις να το παρεις 10 χρονια, εχεις γενικα να κανεις κατι καλο 10 χρονια, παρα τα εκατονταδες εκατομμυρια που εχεις ξοδεψει
απο την αρχη της σεζον εισαι το φαβορι, ενω το προηγουμενο βραδυ το αλλο μεγαλο φαβορι
και βασικος αντιπαλος σε ισπανια και ευρωπη εχει αποκλειστει
εχεις και πολυ καλη ψυχολογια μετα το σαββατο
και μου λες οτι θα ειχαν περισσοτερη διψα αν δεν ειχαν κερδισει το σαββατο??
και οτι στο γηπεδο η στην εξεδρα (?????) ηθελαν περισσοτερο τη νικη με Μπαρτσελονα?
μαλλον εσυ μας κανεις πλακα
προφανως και επαιξε ρολο η κουραση και πολυ σημαντικο μαλιστα
αλλα μη μας λες για κινητρα, παθος, διψα κτλ
επισης η ρεαλ ηταν ανυπαρκτη και στο 1ο ματς και ηταν τυχερη που ειχε χασει 2-1
εκει παντως πρεπει να ηταν πιο ξεκουραστη
Mitsmann
27-04-2012, 10:46
ΜΑΤΖΕΛΛΑΝ ΟΝ ΦΑΗΑΡ!!!!
Καλά εντάξει, στη θεωρία όλα όμορφα είναι, αλλά ο Μουρίνιος και οι ρέστοι, με τα καυλιά που εισπράττουν τόσα χρόνια από τη Μπαρτσελόνα, σίγουρα χάρηκαν υπερβολικά μετά τη νίκη στο Καμπ Νου. Δεν είναι μηχανές όλοι να μπαίνουν στο 100% της συγκέντρωσης ελάχιστες μέρες μετά. Η ομάδα, η κερκίδα και ο Τύπος πανηγύριζαν ακόμα. Αν σε κάτι μοιάζουμε με τις Ισπανικές ομάδες, αυτό είναι. Ακόμα και ο αποκλεισμός της μισητής αντίπαλου, αρνητικά μετράει. Δίνει άλλοθι, βαραίνει με ευθύνες κλπ. Και δε θέλω επιχειρήματα του στυλ "επαγγελματίες είναι", στη Ρεάλ ανέκαθεν παίζανε κακομαθημένα παιδάκια.
Τα εκατομύρια που έχεις ξοδέψει κλπ είναι για τους προέδρους και τα ΔΣ, νομίζεις ότι δίνει δεκάρα κανείς στην ομάδα για την επένδυση; Ή ότι φοβάται κανείς μη χάσει τη θέση του έχοντας πάρει το πρωτάθλημα με διπλό επί της Μπαρτσελόνα;
δεν θα γυρισει ο τεν κατε βαρκελωνη
που εδινε χαρτακι στους προπονητες?
fhmologeitai didumo me valverde
Entrancemperium
28-04-2012, 20:05
Αυτό με το Βιλανόβα είναι μούφα ρε, έχουν κλείσει τον τρισμέγιστο Ερνέστο απλά περιμένουν να έρθει το καλοκαίρι να το ανακοινώσουν μην ξεσηκωθεί ο υπέροχος κόκκινος λαός και η ηθικός χοντρός που μάλλον τον γάμαγε ο Ερνέστος (δεν εξηγείται αλλιώς το σκάλωμα του χοντρού)..
Mitsmann
28-04-2012, 21:25
τατσντ λογω αυθεντικης γκασμαδιας.
nothingman
16-05-2012, 17:44
http://www.chelseavsbayernmunich.com/chelsea-vs-bayern-munich.jpg
KoiliaSamprela
17-05-2012, 08:03
nothingman υπέροχο το ποστ σου.
Και κάπου εδώ να πω πάλι πόσο μαλακία είναι να μετράνε οι κίτρινες στον τελικό.
Οκ , οι κόκκινες είναι φάιν , πχ ο βλάκας ο Τέρι , αλλά οι κίτρινες είναι αμαρτία!
Phantom Duck
17-05-2012, 20:12
ξεκάθαρα, ακόμα θυμάμαι τον nedved πριν τον τελικό με μίλαν και τον μπάλακ στο μουντιάλ. μόνο βλακείες κανονισμοί για να γαμάνε τα σοβαρά ματς.
KoiliaSamprela
18-05-2012, 08:46
ξεκάθαρα, ακόμα θυμάμαι τον nedved πριν τον τελικό με μίλαν και τον μπάλακ στο μουντιάλ. μόνο βλακείες κανονισμοί για να γαμάνε τα σοβαρά ματς.
http://www.football-pictures.net/data/media/234/Pavel_Nedved_run.jpg
ορισμός!
:pink:
Pavel σε αγαπαμε για παντα.
Εφυγε κι ο Alex τωρα.
Ξερναω με Τσελσι, αν το παρει απλα αηδια :puke:
Kelldorain
20-05-2012, 00:38
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA
http://i.imgur.com/kuGvF.jpg
ΠΑΡΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ :touched:
Ethereal
20-05-2012, 00:39
δικό του
http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/42612000/jpg/_42612423_drogba2_getty300.jpg
KoiliaSamprela
20-05-2012, 00:45
http://i.imgur.com/Cx0u3.jpg
Akatanomastos
20-05-2012, 00:52
http://i.minus.com/ibzBEExoIzJeAY.gif
Mitsmann
20-05-2012, 00:58
οταν η μπαλα βρηκε στον κολλητο μου (κολλητος μιτς ακα δοκαρι) και μετα ΔΕΝ βρηκε στην πλατη Τσεχ να μπει μεσα, ο τελικος ειχε τελειωσει.
Έτοιμος για ευρωκούπα ο Σάντος.
από τις καλύτερες άμυνες έβερ αυτή της τσέλσι ε
επιτέλους το σήκωσε ο Ντιντιέ :pink:
κι αυτός ο Τσεχ καλά έπαιξε... :p
http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2008/04_04/087cechDM_468x312.jpg
KoiliaSamprela
20-05-2012, 09:18
Έτοιμος για ευρωκούπα ο Σάντος.
μπα, ίσα ίσα, έγινε το θαύμα για φέτος :)
Phantom Duck
20-05-2012, 13:33
τι θαύμα, όταν βάζεις να ρίξει το τελευταίο πέναλτι ο τύπος που φοβόταν να κοιτάξει το πέναλτι της κανονικής διάρκειας, είναι η μόνη φυσιολογική εξέλιξη.
KoiliaSamprela
20-05-2012, 21:51
τι θαύμα, όταν βάζεις να ρίξει το τελευταίο πέναλτι ο τύπος που φοβόταν να κοιτάξει το πέναλτι της κανονικής διάρκειας, είναι η μόνη φυσιολογική εξέλιξη.
πινκζ γιατί σωστό μεν, αλλά θαύμα που έφτασε τελικό και στα πέναλτυ η τσιέλση
ypersyntelikos
20-05-2012, 23:01
Δεν είμαι χαρούμενος. Πριν το παιχνίδι πίστευα πως θα ξεκινούσα στην αρχική ενδεκάδα. Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα έστω και ως αλλαγή
http://www.englishfootball.gr/article-61783.html