View Full Version : Symphony X ~ 28/10/2011 @ Gagarin 205, Athens
jack the ripper
20-07-2011, 19:01
"Για μία και μοναδική ζωντανή εμφάνιση θα έρθουν στη χώρα μας οι αμερικάνοι ήρωες του τεχνικού heavy metal Symphony X. Συγκεκριμένα, θα εμφανιστούν στο Gagarin 205 την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου. Για περισσότερες λεπτομέρειες θα σας ενημερώσουμε όταν αυτές γίνουν γνωστές."
Art In Haste
20-07-2011, 19:06
Κι έτσι ολοκληρώνεται η Power of Metal (Psychotic Waltz/Symphony X/Nevermore) περιοδεία στην Ελλάδα. Με μόνη διαφορά πως στην Ελλάδα γίνεται σε 3 δόσεις και στην πρώτη συμμετέχουν οι Sanctuary στην θέση των Nevermore, οι οποίοι όταν πρωτοεμφανιστήκαν συνοδευόντουσαν από αυτοκόλλητο ex-Sanctuary.
Οι Nevermore ήρθαν νωρίτερα φέτος νομίζω ρε
BURNIN AMBITION
21-07-2011, 11:34
an telika paw 28 gia tourkia gia ta piata kai xasv toyw ueoyw ua kopanaw to kefali mou
Na re live pou sas fernei to PASOK kai eiste kai aganakthsmenoi....
Art In Haste
21-07-2011, 12:05
Οι Nevermore ήρθαν νωρίτερα φέτος νομίζω ρε
Ναι ε;
Ra Pariah
21-07-2011, 14:26
Κι έτσι ολοκληρώνεται η Power of Metal (Psychotic Waltz/Symphony X/Nevermore) περιοδεία στην Ελλάδα. Με μόνη διαφορά πως στην Ελλάδα γίνεται σε 3 δόσεις και στην πρώτη συμμετέχουν οι Sanctuary στην θέση των Nevermore, οι οποίοι όταν πρωτοεμφανιστήκαν συνοδευόντουσαν από αυτοκόλλητο ex-Sanctuary.
Ολόσωστος στο πρώτο σκέλος, αναφορικά με το δεύτερο -χωρίς να σημαίνει ότι είπες ότι οι Nevermore συνεχίζουν την κληρονομιά των Sanctuary- ως κολλημένος μεταλλάς θα πω ότι απλά ουδεμία σχέση οι δύο μπάντες. Όσοι σχέση έχουν οι Slayer του Show No Mercy με τους Hazunted ένα πράγμα...
Art In Haste
21-07-2011, 14:29
Ναι βρε, απλά το τι έλεγε το αυτοκόλλητο τότε ανέφερα. Καμμία σχέση όντως, ίσως μόνο κάποια τραγούδια στις αρχές τους, Matricide πχ.
οι Nevermore επαιξαν το Μαιο του 2010 μια μερα πριν τους Bolt Thrower αλλα οκ εχει ενα δικιο ο art in haste
GuardianOfIvorytower
21-07-2011, 22:45
Πιο on topic εγώ θα πω ότι κ τις 2 φορές που είδα Symphony X είχαν απίστευτη απόδοση :)