PDA

View Full Version : piata apo toyrkia

BURNIN AMBITION
20-07-2011, 00:05
exei parei kaneis? akousa gia masterworks oti gamane kai einai sth fthnia ekei pera kai to pshnw genika ena taxidaki na gurisw me kamia dekaria piata kai na katharisw. opoios to xei kanei to leei kai dinei infos. thanx

o prwtos me fwtografia piatelas kerdizei

Neuroscar
20-07-2011, 02:20
Με τον ντραμμερ μου που μιλησα για το συγκεκριμενο θεμα μιας και μενουμε πολυ κοντα, μου ειπε πως ναι μεν ειναι μαστεργουορκσ (καμια σχεση με εμποριου, ολα χειροποιητα κτλ), αλλ η τιμες τους πιστεψε με δεν ειναι για να πας και να γυρισεις με 10.
Αν θες ρωταω και παραπανω, αν και ο χρηστης sand merchant εχει παει ο ιδιος περσι και πηρε για τον εαυτο του.
Επισης (αν και μεγας λεφτας) δεν γυρισε με καμια δεκαρια.

metamelia1
20-07-2011, 02:31
http://ronrothman.com/public/albums/interesting-plates/turkish_plate_01.jpg

supermachoman
20-07-2011, 03:02
τσέκαρε οπωσδήποτε Turkish, είναι ear candies

http://www.cymbalstore.gr

τούτος εδώ είναι ουσιαστικα αυτός που έχει το Basement Studio στο Ηράκλειο
παρ'τον τηλέφωνο και πέρνα καμιά βόλτα να δοκιμάσεις να δεις πως ακούγονται κτλ

Xtikio
20-07-2011, 03:39
eimai pita den diavasa kanena post alla polu filoi mou pou agorasan apo kei einai super xaroumenoi kai me times kai me hxo. gia jazz milaw panta.

BURNIN AMBITION
20-07-2011, 09:16
neuroscar an sou eina ieukolo re file gia mathe leptomereies. opoiso mporei na mathei timoules as pei. sto noiz eipe enas gia ride 2 crasj ena hi hat, tou ta esteilan me 400 eurw.vevaia egw thelw na paw kai na akousw. exw akousei kai gia pio fthines times alla polla akoume.
epishs an kamia mera pshnetai kanenas na pame kana naka na rxisoume na varame piatinoumpes etsi gia thn porwsh kai gia na enisxusoume thn apopsi mas se ti theloume as pei. egw prepei na xanapaw kai psilovariemai na katevw monaxouli mou...xtikio otan xemethuseis kai vreis orwxi mathe kamia leptomereia file

Swollen
22-07-2011, 14:32
μίλα με lab.

Coroner
22-07-2011, 15:00
Κλασσικό σύνδρομο: αρχίζεις να ασχολείσαι με μη απαραίτητο εξοπλισμό χωρίς να έχεις μάθει τα βασικά του οργάνου...

Δε θέλω να γίνω κακός, αλλά με τρώει ο κώλος μου.

supermachoman
22-07-2011, 15:10
Κλασσικό σύνδρομο: αρχίζεις να ασχολείσαι με μη απαραίτητο εξοπλισμό χωρίς να έχεις μάθει τα βασικά του οργάνου...

λολ
τα πιάτα δεν είναι απαραίτητος εξοπλισμός?
το ότι θα πάρει καλά και φθηνά πιάτα είναι λάθος δηλαδή?
μια χαρά καβλωμένος είναι ο Μπέρνης, και δε θα πάρει και ντραμσετ με 25 τομ, γτφο

Coroner
22-07-2011, 16:13
Απαραίτητος είναι, αλλά μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου και χωρίς ισταμπουλ... Δεν υπάρχει λόγος να γράψω περισσότερα.

Neuroscar
22-07-2011, 16:39
Κλασσικο συνδρομο:
Για ποιο λογο να παρεις εξοπλισμο πανω απο πχ 200 ευρω?
Δε σου αξιζει παιζεις μονο 2 μηνες.
Περνα πρωτα απο 3 ωδεια, παρε 17 πτυχια, κανε 300 λαιβ, κανε το οργανο σου (σικ) να βγαλει ασπρες τριχες στην καραφλα και ΜΕΤΑ ΙΣΩΣ δικαιουσαι.
Ασε μας ρε φιλε. Δικα του λεφτα και δικα του αυτια ειναι.
Και δεν ειναι δουλεια. Ειναι ΓΚΑΒΛΑ.

JnB
22-07-2011, 17:05
Όσο πιο πολύ προοδεύεις σε ένα όργανο, τόσο πιο εύκολα αντιλαμβάνεσαι το τι παραπάνω σου δίνει ο καλύτερος εξοπλισμός.
Αυτό δε σημαίνει ότι είναι καλό να ξεκινάς να μαθαίνεις με σκουπίδια, αλλά ούτε και ότι απαγορεύεται να τα σκάσεις για να πάρεις κάτι καλό επειδή σου γυάλισε.

Το σύνδρομο που λέει ο Coroner ισχύει, και έχει ως αποτέλεσμα να τρώει ο κόσμος πιο πολύ ώρα στο να ψάχνει τεχνικά χαρακτηριστικά από όργανα, πετάλια κλπ, να λιώνει στα φορα και να διαβάζει τι κάνει το καθένα, παρά να μαθαίνει να γίνει καλύτερος στο ίδιο το όργανο (συνήθως αυτό συμβαίνει με κιθαρίστες, τελευταία έγινε μόδα και σε μπασίστες).

Στην περίπτωση σου μπερνι, άμα έχεις τα φράγκα και γουστάρεις κάνε την κίνηση, αλλά πάνω απ'όλα παίζε και μάθαινε.

Coroner
22-07-2011, 19:46
Κλασσικο συνδρομο:
Για ποιο λογο να παρεις εξοπλισμο πανω απο πχ 200 ευρω?
Δε σου αξιζει παιζεις μονο 2 μηνες.
Περνα πρωτα απο 3 ωδεια, παρε 17 πτυχια, κανε 300 λαιβ, κανε το οργανο σου (σικ) να βγαλει ασπρες τριχες στην καραφλα και ΜΕΤΑ ΙΣΩΣ δικαιουσαι.
Ασε μας ρε φιλε. Δικα του λεφτα και δικα του αυτια ειναι.
Και δεν ειναι δουλεια. Ειναι ΓΚΑΒΛΑ.

Ρε τραχανά είναι ωραίο να τραβάς από τα μαλλιά κάτι που είπε ο άλλος και να το προσαρμόζεις εκεί που θες!!!

Ποιος μίλησε για ωδεία, χρόνια, δουλειές κτλ ρε άθρωπε; Μη με τρελαίνεις. Το παλικάρι να κάνει ούτε γουστάρει, στα αρχίδια μου μένα, δικά μου λεφτά δεν είναι και άμα γουστάρει να παίζει με τούρκικα πιάτα και ηλεκτρονικά τύπμπανα ας το κάνει. Απλά καλό είναι να έχει στο μυαλό του πώς τα πιάτα και ο εξοπλισμός καλό και γαμάτο είναι να τα έχεις, ωστόσο καλό είναι να πιάνεις και το όργανο και να βελτιώνεσαι (δε λέω ότι δε παίζει και δε βελτιώνεται, γενικά μιλάω).

Καλό είναι κάποια στιγμή να βγει και λίγο στη μόδα ο καλός μουσικός και όχι παίρνω έναν orange (λέμε τώρα) και δε ξέρω να πιάνω την πένα.

Είδες, μιλάω και για κιθαρίστες.

KoiliaSamprela
22-07-2011, 20:47
orange έχει το Ελληνικό πανκ συγκρότημα "Μέλισσες"

Xtikio
22-07-2011, 21:40
Λοιπόν οταν είσαι κουφάδι στα πρώτα βήματα δεν ξες τι ήχο θες και τι σαρέσει. Περισσότερο αγοράζεις ακριβό εξοπλισμό βάση του τι παίζει ο αγαπημένος σου μουσικός, θεωρώντας οτι "αυτό είναι που θέλω". Μπηχτή για όλους τους οραντζ σουντσιτι φανμπόιδες.

απο κει και ύστερα το ακριβό είναι πάντα καλύτερο, και παιδιά αν έχετε φράγκα να αγοράζεται ακριβά γιατι έχουν διαφορά στην ποιότητα του ήχου που παράγουν και δε γαμάτε τα αφκιά σας.

Αυτά.

stam and the witches
22-07-2011, 23:36
Εν τω μεταξύ τα πιατίνια Ιστανμπούλ είναι από τα φθηνότερα.

Ας μη γινόμαστε όμως ελιτιστές σε όργανα όπως η ηλεκτρική κιθάρα και τα τύμπανα κλπ, η φάση των παιδιών που αναφέρετε είναι κατά το ήμισυ ήχος, καύλα κλπ, και κατά το ήμισυ μουσική γνώση, οπότε γιατί να γίνεται όλη η συζήτηση, τα παιδιά θέλουν watt και μπάσα και τέλος.

Neuroscar
23-07-2011, 00:05
Απλά καλό είναι να έχει στο μυαλό του πώς τα πιάτα και ο εξοπλισμός καλό και γαμάτο είναι να τα έχεις, ωστόσο καλό είναι να πιάνεις και το όργανο και να βελτιώνεσαι (δε λέω ότι δε παίζει και δε βελτιώνεται, γενικά μιλάω).
Καλό είναι κάποια στιγμή να βγει και λίγο στη μόδα ο καλός μουσικός και όχι παίρνω έναν orange (λέμε τώρα) και δε ξέρω να πιάνω την πένα.

Θαρθει κιεσενα η σειρα σου μαστορα μην ανησυχεις.
Τωρα για το τι ειναι καλο και τι δεν ειναι, στο νοιζ αυτα.
Καλυτερος θα γινεται μερα με τη μερα οπως και ναχει. Καλος μπορει να μη γινει ποτε.
Αλλα οσο θα παιζει με την πιατιναρα η με τον σαουντσιτυ, ε θαχει κιενα λογο παραπανω να παιζει και να αφιερωνει παραπανω.
Εγω προσωπικα οσο εχω τον ενισχυτη στο στουντιο να με περιμενει, κατι με τρωει να παω και να τον "ανοιξω".
Αυτο δεν ειναι κερδος?

Λοιπόν οταν είσαι κουφάδι στα πρώτα βήματα δεν ξες τι ήχο θες και τι σαρέσει. Περισσότερο αγοράζεις ακριβό εξοπλισμό βάση του τι παίζει ο αγαπημένος σου μουσικός, θεωρώντας οτι "αυτό είναι που θέλω". Μπηχτή για όλους τους οραντζ σουντσιτι φανμπόιδες.

απο κει και ύστερα το ακριβό είναι πάντα καλύτερο, και παιδιά αν έχετε φράγκα να αγοράζεται ακριβά γιατι έχουν διαφορά στην ποιότητα του ήχου που παράγουν και δε γαμάτε τα αφκιά σας.

Αυτά.

Συμφωνω σε ολα αν και περιμενα απαντηση καταπελτη ειδικα απο σενα ^^
Καθολου μπηχτη επισης, ειναι 100% η αληθεια. Οταν βλεπεις την αγαπημενη σου μπαντα να παιζει με τον ταδε ενισχυτη και να βγαζει αυτον τον ηχο τοτε θα πας κιεσυ γιαυτο. Αργα η γρηγορα.

nikolasfluxus
23-07-2011, 00:27
βρείτε εκείνο το θρεντ που μπαίνει ένας θεούλης και λέει να μην αγοράζουμε πιάτα από τουρκία και να πλουτίζουν οι τουρκαλάδες με το ελληνικό χρήμα.

ontopic,πιστεύω οτι στα ξεκινήματα πρέπει να παίζεις με φθηνά πιατίνια επειδή πρώτον τα χαλάς(σιγά σιγά αλλά τα χαλάς) και δεύτερον δεν έχεις ακόμα την κρίση για να ξέρεις τι σου ταιριάζει. ειδικά αν είναι κάτι σπέσιαλ με ιδιαίτερο ήχο,ρισκάρεις να κάνεις έξτρα θόρυβο.
επίσης παίζουν πολύ πολύ σημαντικό ρόλο οι βάσεις,κάνουν καλά τα μέτρια πιατίνια κ.ο.κ,αξίζει να βάλεις λεφτά για να πάρεις ΚΑΛΕΣ.

Xtikio
23-07-2011, 12:31
dld re neuroscar ti perimenes na pw? Epishs katalavainw to marazi tou Coroner kai mhn tou th lete giati tha amolisw ton firestorm mesta spitia sas.

BURNIN AMBITION
29-07-2011, 20:28
μίλα με lab.
tha milhsw re nick thanx

na sumfwnhsw mazi sou, alla oson afora ta piatinia de xereis ti les
einai to a kai to wmega. re su pws na paixeis an de se ftiaxnei o hxos?profanws kai den asxoloumai me ta epousiwdh xwris prwta na exw asxolhthei me ta ousiwdh( th meleth). de xreiazetai na dikaiologhthw gia auto alla re su pragmatika kapoia pragmata xreiazontai giati voithane kai ontws kapoia pragmata einai apla gia na mas ta trwne
loipon exw petali pou voitha polu sto slide (kane slide me iron cobra kai ela na mou peis) kai to phra sth nxeftila kai gamaei. to thema hxou sta piatinia gia mena einai to alfa kai to omega. re de mporw na paixw leme. exw paixei se kati ride gia ton poutso kai de mlorousa na ta akouw sou lew. kai eilikrina de ginetai douleia na kaneis prova kai kathe fora na exeis allo hxo kai on top of that na mh se ftiaxnei kiolas.
exw skopo mioas kai paw, na dwsw 300 eurw xerw gw anti gia 1200 kai na exw ena para polu kalo hxo . to an xerw ti thelw einai megalh kouventa alla eutuxws me ta sugekrimena hlektronika tumpana pou exw pou pairnoun oti kalutero apo thema hxou uparxei, exw arxisei na apoktw apopsi
telospantwn tto thread to xekinhsa giati eida mia eukairia na glitwsw polla lefta kai na parw kati polu axioprepes. an twra htan aformh gia na xefugoume toso, gamhse to.
sas exaristw olous pantws