Log in

View Full Version : [TV] Once Upon A Time

carheart
15-07-2011, 13:20
"Once Upon a Time" From "LOST" Executive Producers Adam Horowitz and Edward Kitsis

Rga4rp4j5TY

And they all lived happily ever after -- or so everyone was led to believe. Emma Swan knows how to take care of herself. She's a 28-year-old bail bonds collector who's been on her own ever since she was abandoned as a baby. But when the son she gave up years ago finds her, everything starts to change. Henry is now 10 years old and in desperate need of Emma's help. He believes that Emma actually comes from an alternate world and is Snow White and Prince Charming's missing daughter. According to his book of fairytales, they sent her away to protect her from the Evil Queen's curse, which trapped the fairytale world forever, frozen in time, and brought them into our modern world. Of course Emma doesn't believe a word, but when she brings Henry back to Storybrooke, she finds herself drawn to this unusual boy and his strange New England town. Concerned for Henry, she decides to stay for a while, but she soon suspects that Storybrooke is more than it seems. It's a place where magic has been forgotten, but is still powerfully close... where fairytale characters are alive, even though they don't remember who they once were. The epic battle for the future of all worlds is beginning, but for good to win, Emma will have to accept her destiny and fight like hell.

23 οκτώβρη ο πιλότος

Impure
15-07-2011, 13:34
"From the writers of Lost", uh?, so they all are already dead?

Torresislost 3 days ago

Ωραιο φαινεται απο το τρειλερ

Coloubra
17-07-2011, 12:48
Elpizw s'auth th sira na mas dosoun apantiseis gia to lost... ante giati tous ta exw mazemena

FIXXXER
04-01-2012, 12:26
Ειδα το πρωτο και στηριζω. Δεν ξερω πως μπορει να εξελιχθει, αλλα θα το συνεχισω, τα χω κατεβασμενα και τα 7.

Κυρία Μαριάννα
04-01-2012, 13:18
στο πρώτο κ εγώ στήριζα, είδα μετά κ τα υπόλοιπα κ λίγο βαρέθηκα.
θέλω λίγη ένταση, πυο δεν την έχει.

ίσως ξανά το καλοκαίρι, έτσι γιατί έχω κ το κόλλημα με τα παραμύθια.

pixies
28-12-2012, 22:41
Για πειτε, να το αρχισω?

zeo
29-12-2012, 00:08
Γαμάτο, δεν το λες.
Ψιλοκαλούλι, αν και μόνο αν γουστάρεις τα παραμύθια κι έχεις χρόνο για σκότωμα, το λες.

Ο Πρίγκιπας, που θα'πρεπε να'ναι μπεντένι δυνατό, κλαίει με δάκρυ κορόμηλο σε κάθε επεισόδιο, δηλαδή καλύτερα να ήταν βάτραχος, όλοι φιλιούνται μεταξύ τους 500 φορές τη μέρα και όλα περιστρέφονται γύρω από Τη Δύναμη Της Αγάπης [ε, αυτό είναι cheezy ρε παιδί μου], τα γραφικά είναι παλαιάς κοπής videogame, ψεύτικα, αλλά.

Έχουν οι άτιμοι οι Λοστίτες -γιατί για άτιμους πρόκειται- ευφάνταστο τρόπο να υφαίνουν μεταξύ τους τις ιστορίες [αυτό το ξέραμε], οι χαρακτήρες οδεύουν στο να αποκτήσουν γερή βάση, ένταση έχει αργότερα, μα βασικά, παίζει ο ΥπερΓκόμενος που πραγματικά ασκεί την υποκριτική τέχνη και μπράβο στο παιδί, ο

http://i.imgur.com/ARhkv.png

αυτός μόνος του κρατάει όρθια τη σειρά

Με λίγα λόγια, κομσί-κομσά. Αυτές τις μέρες που γυρίζω πτώμα αργά στο σπίτι και δεν θέλω να πάω πουθενά, το έχω καταναλώσει.
Μετά ίδωμεν.

Αν έχεις χρόνο, ξεκίνα το κιόλας. Είναι ελαφρώς girly. Κι απαντήσεις για το Lost εννοείται πως ΔΕΝ δίνουν

pixies
31-12-2012, 11:37
Ηταν να φυγω κ το κατεβασα για να βλεπω κατι στο δρομο. Δεν εφυγα τελικα αλλα παρολαυτα λυγισα.
18 επεισόδια σε 2 μέρες.
Δεν εβγαινα με τους φιλους μου γιατι ειχα αγωνια για την κοκκινοσκουφιτσα.
Εχω πρόβλημα..

zeo
31-12-2012, 13:00
:) καταναλωτική μανία, ναι;
[είμαστε ευαίσθητα παιδιά γαμώτο, χρειαζόμαστε το παραμύθι μας]

pixies
29-01-2013, 01:16
γαματη θεωρια για το τι μπορει να έδειξε ο πινοκιο στον πατερα του Χενρι.
ειναι τοσο τελειο που δε μπορω να μη το μοιραστω!!

I think Neal is Baelfire. Both young Bae, and Neal both have dark curly hair. I think it was a picture of the dagger. I think that if Neal is Baelfire AND Peter Pan, then we're going to see some rather interesting meetings when Emma, August, Hook, SW, Cora, and Neal get to Storybrooke.