View Full Version : Οι Καλές Σειρές
Λοιπόν, είπα να κάνω τούτω εδώ το θρεντ για να βάλει ο καθένας από 'μας τις σειρές που θεωρεί ότι έχουν μια πχοιότητα, μια υπόσταση ρε παιδί μου, μια Προαγωγή των Ηθών, κάτι από ΛόκιΤρικστερΓκοντ. Σειρές που μας προβληματίσανε, μας κάνανε καλύτερους πολίτες αυτού του κράτους, που μας βοήθησαν στη σχέση μας, στο σχολείο, στη δουλειά. Εν ολίγοις όχι πράματα που βλέπουμε για πιούρα διασκέδαση τύπου BB, HIMYM, Californication κτλ, κατά προτίμηση καθόλου αμερικάνικες κωμωδίες εν γένει.
Όχι τίποτα άλλο αλλά ψάχνω Καλά Πράγματα να δω και νομίζω ότι μου έχουν τελειώσει. Όλα.
Ντράμα
The Wire
Treme
Mad Men
Sopranos
Deadwood
Freaks and Geeks
Boardwalk Empire
Κομεντί
Black Books
Green Wing
The IT Crowd
Skins (UK)
The Office (UK)
Community
Monty Python's Flying Circus
Πείτε.
metamelia1
12-07-2011, 15:57
Neon Genesis Evangelion .-
rat_poison
12-07-2011, 15:57
The Office US > The Office UK
και σου το λέω εγώ που θεωρώ το βρετανικό χιούμορ εν γένει κλάσεις ανώτερο από το αμερικάνικο
Κατά τ' άλλα, πρόσθεσε How not to live your life όπως και Parks & Recreation
SpiritCrusher
12-07-2011, 16:01
Άρχισες "Κομεντί" χωρίς Black Adder. Πόσο λίγος είσαι να'ουμ :!:
Θα τσεκάρω τα του ρατπόιζον, μπλάκαντερ δεν έπιασα τόσο καιρό, είναι και του '83 και το φοβάμαι λίγο. Θενξ!
Phantom Duck
12-07-2011, 16:07
προτιμώ το αμερικάνικο χιούμορ από το αγγλικό, κι όμως το office us είναι απλά σκάλες κάτω μόνο και μόνο λόγω ηθοποιών. αν έχει δει gervais κι έχεις σιχαθεί το ανθρώπινο γένος, τι να κλάσει ο carrel.
SpiritCrusher
12-07-2011, 16:08
Θα τσεκάρω τα του ρατπόιζον, μπλάκαντερ δεν έπιασα τόσο καιρό, είναι και του '83 και το φοβάμαι λίγο. Θενξ!
H 1η season είναι λίγο χλιαρή, αλλά έκατσαν και το έστρωσαν.
Comedy
Peep Show
The Office (UK)
Black Books
Spaced
Undeclared
Parks And Recreation
It's Always Sunny In Philadelphia
Arrested Development
Drama/Crime/Otinane
Oz
Wonder Showzen
Weeds
The West Wing
Doctor Who
Επίσης δείτε Archer.
Parasight
12-07-2011, 16:12
Καλά σας γαμάει το Californication.
Ρε γι' αυτό το Arrested Development είχα ακούσει πολύ καλά λόγια από αρκετό κόσμο και τελικά κατέληξα να το βλέπω με το ζόρι. Όχι ότι είναι κακό αλλά βαριέμαι αρκετά =/
τότε μην δεις ούτε παρκς ούτε ιτσ ολγουεις σανι.
Carnivale
Deadwood
Six feet under
Misfits
metamelia3
12-07-2011, 16:27
να δηλωσω εδω την διαφωνια μου με το ποστ του ρατ_ποιζον. το how not to live your life ειναι για να περναει η ωρα, το parks & recreation δεν βλεπεται και το οφφις το αμερικανικο ειναι εκνευριστικο.
εγω θεωρω σοβαροτατες σειρες (στο πλαισιο των 4-5 τελευταιων χρονων) τα εξης:
weeds και the big c, αμφοτερα πολυ ενδιαφερουσες αποτυπωσεις τον νευρωσεων της αμερικανικης προαστιακης ζωης
californication επειδη ειναι η σειρα που θα εβγαζε ο χεμινγουεη στα 00ς
entourage, αλλα αυτο σηκωνει μεγαλη αναλυση που βαριεμαι να κανω τωρα
community επειδη ειναι η απολυτη μεταμοντερνα κωμωδια
arrested development και δεν χρειαζεται καν εξηγηση
τις πρωτες σαιζον criminal minds
το better off ted και το 30 rock για την πετυχημενη σατιρα των αμερικανικων μπιζνες
βρισκω για τους ιδιους λογους σοβαρα το house και το franklin & bash παρ'οτι το δευτερο ειναι αρκετα πιο κωμικο απ'το πρωτο. ειναι απλα καλαισθητα.
archer γιατι με τρελαινει το σχεδιο και οι σχιζοφρενικοι ρυθμοι
αυτα ειναι μονο απο αμερικανικη τηλεοραση και σιγουρα υπαρχουν κι αλλα που θεωρω σοβαρα. θα σκεφτω και θα επανελθω.
Αισθάνουμαι υποχρεωμένος να δηλώσω την πλήρη αντίθεσή μου σε House και Entourage για το σκοπό του θρετ.
freak brother
12-07-2011, 16:49
απαραδεκτοι
eastbound and down
skorpia sxolia panw se osa eipwthikan ws twra:
1. to amerikaniko office gamaei mexri thn 5h saizon, apo kei kai pera arxizei h katrakyla kai twra pou th thesh tou carell pairnei o james spader apla to gamhsame kai psofhse.
pantws, aneksarthta ap'to ti einai kai ti den einai o gervais, o carell einai ithopoiara.
2. katevase kai des blackadder TWRA.
3. mias kai eimaste sta klassika, as poume ki ena gamhmeno fawlty towers.
"paliomoditiko" xioumor (oute kan vasika alla tespa), alla aggizei thn teleiothta kai h connie booth einai h gynaika pou theleis na pantreyteis
epishs: pistevei kanenas allos oti h klasmenh ap to theo mpanta "i am from barcelona" phre t onoma ths ap'thn ataka "You'll have to forgive him. He's from Barcelona"?
4. to arrested development einai h kalyterh seira pou exw dei pote, exei paei ton phxh tou ti mporei kapoios na kanei me ena sitcom sto theo kai apla kathe gamhmenh ataka, kathe gamhmenh stixomythia periexei asteio, kati pou to syneidhtopoihsa th 2h fora pou to evlepa
5. kaneis den agapaei to dexter?
6. to community gamaei. th sygkrish me a.d vevaia den thn katalavainw katholou kai epishs o indos exei full spastikh kinhsiologia pou thymizei deinosavro alla kapou sto 8o epeisodio skaei guest patton oswalt opote ola kala
7. 30 rock an ki exei arxisei na ta xalaei ligo ston teleytaio kyklo
8 a.k.a h legomenh protash outsider: 2 prwtes saizon my name is earl, an kai mono an mporeis na apolamvaneis ta apla pragmata sth zwh. apo 3o kyklo kai meta to pairnei o diaolos alla mporei kai na to deis olo gia synaisthimatikous logous
ayta apo pragmata pou exw dei..
apo kei kai pera yparxei fysika to yperepos pou legetai wire kai den exw aksiwthei na dw akoma, to game of thrones kai vevaia to twin peaks to opoio KWLWNW na aggiksw.
me to xeri sthn kardia omws, an ayth th stigmh hmoun up to date me dexter kai eixa dei kai to wire ayto pou tha kana tha tan na katevasw twilight zone (milame panta gia 80s) kai na perasw ena kalokairi zaxarh vlepontas kathe mera 2-3 sa sokolatakia. mono epos.
BURNIN AMBITION
12-07-2011, 17:15
καλυτερη σειρα εβερ
οnly fools and horses
followed close by
red dwarf
χωρις σειρα προτιμησης αραδιαζω σειρες που γαμησαν κωλους
faulty towers
blackadder
wire
doctor who
black books
breaking bad
firefly
office me grevais
σειρες που δε θα σας αρεσουν αλλα εμενα ε πορωνουν
knight rider
married with children
terminator sarah connor chronicles
voyagers
και απο καρτουν
amrican dad
family guy
ακουω τουιστιντ σιστερ τωρα για να ετοιμαστω. θα κανω εντιτ με πρθηκες αργοτερα
οποιος δen exei dei red dwarf kai onlfools and horses. as speusei. an de tou aresun kernaw mpura
ενταξει οποιος δεν βαζει το wire πρωτο με διαφορα ειναι ασχετος με το θεμα.
Arrested development απλα οτι καλυτερο απο κωμωδιες,το λατρευω
redeemer
12-07-2011, 17:19
Twin Paaks σαφώς αν και το τέλος ειναι για σφαλιάρες
Undeclared,για college comedy καταστάσεις
Freaks and geeks
ikonoklast
12-07-2011, 17:21
Δεκαέξι χιλιάδες ποστ στο γαμημένο εκείνο θρεντ, τα θρυλικά «τετράδια», όλη εκείνη η απίστευτη μπουρδολογία και μισό χρόνο μετά δεν αναφέρει καν το Lost γιατί θίχτηκε με το φινάλε. Ο μπερνιν αμπίσιον κύριες και κύριοι.
BURNIN AMBITION
12-07-2011, 17:31
prwton na xereis de se moutzwsa egw
deuteron, nai ta exw parei me to lost giati koroideuei th nohmosunh mas. o kariolis he fuckin played us. na pa na gamhthei re man. to telos an de to thewreis shmantiko e tote ti na pw. kai xereis kati, den einai ena telos pou ok sou exhgei pragmata kai apla de porwnesai me tis exhghseis tou. ousiastika den exhgei tipota.
e na paei na gamhthei o poutanas gios
ikonoklast
12-07-2011, 17:36
Σκατά ήταν το φινάλε και όλη η 6η σεζόν γενικά. Αλλά το Λοστ για 4 season ΕΚΟΒΕ ΤΗ ΓΗ, να αναφερθεί στο τοπικ.
λαικα θα προσθεσω κ την πρωτη σιζον πρισον μπρεηκ.
enitharmon
12-07-2011, 17:59
Λοιπόν, είπα να κάνω τούτω εδώ το θρεντ για να βάλει ο καθένας από 'μας τις σειρές που θεωρεί ότι έχουν μια πχοιότητα, μια υπόσταση ρε παιδί μου, μια Προαγωγή των Ηθών, κάτι από ΛόκιΤρικστερΓκοντ. Σειρές που μας προβληματίσανε, μας κάνανε καλύτερους πολίτες αυτού του κράτους, που μας βοήθησαν στη σχέση μας, στο σχολείο, στη δουλειά. Εν ολίγοις όχι πράματα που βλέπουμε για πιούρα διασκέδαση τύπου BB, HIMYM, Californication κτλ, κατά προτίμηση καθόλου αμερικάνικες κωμωδίες εν γένει.
Phantom Duck
12-07-2011, 18:12
το it crowd (που γαμάει) τι από τα παραπάνω κάνει;
enitharmon
12-07-2011, 18:32
σε κανει να σκεφτεις οτι δε θες ποτε να γινεις IT department
τότε μην δεις ούτε παρκς ούτε ιτσ ολγουεις σανι.
Δεν ισχυει, λατρευω το Parks And Recreation αλλα το Arrested Development δε με κερδισε.
Απ'αυτά που έχω δει και χωρίς συγκεκριμένη σειρά:
The Wire
Twin Peaks
Friends (είστε γελοίοι και δήθεν που δεν το χετε βάλει)
IT Crowd
House
The Kingdom (Riget)
Βλέπω τώρα το Homicide:Life on the Streets και όπως πάει μπαίνει εύκολα στη λίστα. Και Arrested Development, Blackadder και Treme δεν έχω δει και σκοπεύω να κάποια στιγμή, οπότε η λίστα σίγουρα είναι ελλιπής.
metamelia3
12-07-2011, 21:03
το χομισαηντ ειναι καταπληκτικη σειρα. αν ο τυπος ειχε καταφερει να δωσει εξισου φοβερη ατμοσφαιρα και στο wire ισως να μην το ειχα σταματησει στα πρωτα επεισοδια =/
Katsaloupardos
12-07-2011, 21:24
Εν ολίγοις όχι πράματα που βλέπουμε για πιούρα διασκέδαση τύπου BB, HIMYM, Californication κτλ, κατά προτίμηση καθόλου αμερικάνικες κωμωδίες εν γένει.
Εν ολίγοις όχι πράματα που βλέπουμε για πιούρα διασκέδαση τύπου BB, HIMYM, Californication κτλ, κατά προτίμηση καθόλου αμερικάνικες κωμωδίες εν γένει.
Ναι, το Friends δεν το θεωρώ μια-ακόμα-αμερικανική-κωμωδία, και ούτε το έβλεπα για πιούρα διασκέδαση όπως π.χ. το Two and a Half Men με του οποίου τα αστεία γελούσα κυρίως όταν ήμουν μεθυσμένος.
δείτε το Oz
τεράστια σειρά
και δεν υπάρχει η ατμόσφαιρα που βγάζει
Harbinger of Death
13-07-2011, 03:21
Λοιπόν.
The Mothafuckin' Wire. Η σειρα που μου έδειξε το δρόμο για το πως μια σειρά μπορεί να δείχνει την Αλήθεια, δείχνοντας απίθανα πράγματα, από τη σφαίρα της φαντασίας. Υπερρεαλιστική και με την έννοια της υπερβολικά ρεαλιστικής, και με την έννοια της υπέρβασης του ρεαλισμού. Απέκτησα: όρεξη για ρεαλισμό
The Sopranos: Όταν τελείωσε το προηγούμενο, διψούσα για πολλή ακόμα απομυθοποίηση, ρεαλισμό και απεικόνιση ακραίων ζωών στην πραγματική τους διάσταση. Ήρθε το Sopranos και κλείσαμε. Πρώτη φορά το ενδιαφέρον μου παρέμεινε αμείωτο, για να μην πω αυξήθηκε, όταν ο πρωταγωνιστής εναλλασσόταν μεταξύ του γαμάτου της ημέρας και του απόλυτου σιχάματος. Απέκτησα: έλλειψη υπομονής για κλισέ και σειρές του κουτιού.
Community Η σειρά που μου έδειξε ότι το Αμερικάνικο χιούμορ δεν είναι το HIMYM, πως υπάρχει και καλό υλικό κάπου εκεί έξω, και ευτυχώς απέκτησε αρκετό κοινό για να γίνει τούτο 'δω. Απέκτησα: ελπίδα και πίστη στην Αμερική.
Carnivale: Άλλο ένα σοκ για την Αμερικάνικη κουλτούρα. Η σειρά που χρησιμοποίησε το Great Depression με έναν τρόπο ώστε το μετέτρεψε σε post apocalyptic/modern fantasy setting. Αισθητική πανδαισία. Απέκτησα: σεβασμό για το απλό κόνσεπτ της Μάχης του Καλού και του Κακού, που είχα χάσει λόγω των δύο πρώτων (παρ' ότι τα είδα μετά, λεπτομέρειες :P)
Gilmore Girls: Η πρώτη και μεγαλύτερη λατρεία μου σε σειρά. Τέλειο μίγμα gayness, geekiness, ευαισθησίας και μιας αληθοφάνειας, κρυμμένης μέσα σε στρώσεις σουρεαλιστικών διαλόγων και quirky καταστάσεων, τις οποίες αν αφαιρέσεις έχεις πάλι μια solid ιστορία. Απέκτησα: επίγνωση του πόσο μου αρέσει το αναφορικό χιούμορ.
Six Feet Under: Η σειρά που κατάφερε να με κρατήσει μετά από τις διάφορες δραματικές που ανέφερα παραπάνω, ενώ ήμουν σε μια φάση "τι να σου πει τώρα όποια σειρά μετά το Wire κτλ". Υπόγεια καταθλιπτικό, πέρα από την εμφανή κατάθλιψη, με έναν τρόπο που σε χτυπάει στα σωθικά. Απέκτησα: φόβο ότι θα γίνω εισαγωγή επεισοδίου.
Monty Python's Flying Circus: ε ναι, λοιπόν. Γιατί έτσι. Απέκτησα: τη γνώση ότι δε χρειάζεται να γελάω συνέχεια για να διασκεδάζω.
The Office (UK): Η σειρά που με γνώρισε στο καλό αγγλικό χιούμορ. Ιδωμένο με ERίτες μια ατέλειωτη βραδιά, με έκανε να αγαπήσω τον πιο σιχαμένο άνθρωπο στην τιβί. Απέκτησα: έμαθα το Ζερβέ.
Green Wing: Η επόμενη αγγλική που γάμησε το είναι μου. Η απόδειξη ότι η κωμωδία μπορεί να βασίζεται σε παράλογες σκηνές που δεν εξηγούνται, απλά είναι αστείες. Απέκτησα: ε την απόδειξη αυτή, δυο φορές θα τα λέμε.
Treme: Wire με μουσική. Τα ίδια, ακριβώς. Μια παρουσίαση μια ζωής που γενικά βλέπεις στις ταινίες, αλλά σα να είναι κάτι φυσικό και καθημερινό, όχι κάτι υπερβολικό και μίλια μακριά από την πραγματικότητα: άνθρωποι να χορεύουν στις κηδείες και τα ρέστα. Απέκτησα: σεβασμό για τη τζαζ και την αυτοσχέδια μουσική.
Αυτά.
tl;dr: Τα μπολντ μόνο.
BibleBlackBird
13-07-2011, 04:23
Lost, Firefly, Wire, Office(US), και My name is Earl. Τελος.
Αρχιζει και με κολακευει και το Game of thrones.
MaX Payne
13-07-2011, 12:57
Gilmore Girls :touched: εβλεπα στο σταρ ενα καλοκαιρι
απο τα τοπ
Battlestar Galactica δεν εχετε πει
και
Veronica Mars :pink:
http://maail.files.wordpress.com/2007/08/060504_veronica_mars.jpg
The Mothafuckin' Wire.
Υπερρεαλιστική με την έννοια της υπερβολικά ρεαλιστικής
syggnwmh alla telika o psyxanagkasmos mou nikhse kai prepei na to sxoliasw.
den yfistatai tetoia ennoia tou sourealismou..
ap'o,ti thymamai ap'ta keimena neoellhnikhs logotexnias tou gymnasiou, enas oros pou peftei kapws konta s ayto pou perigrafeis einai o natouralismos.
KoiliaSamprela
13-07-2011, 13:53
The Mothafuckin' Wire.
ap'o,ti thymamai ap'ta keimena neoellhnikhs logotexnias tou gymnasiou, enas oros pou peftei kapws konta s ayto pou perigrafeis einai o natouralismos.
είπε γράφοντας greeklish!
The Mothafuckin' Wire.
Δεν εννοεί αυτό που κατάλαβες, εννοεί πάρα πολύ ρεαλιστική, υπέρ + ρεαλιστική, η λέξη σαν the sum of its parts, τίποτα που να έχει να κάνει με αυτό. (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A5%CF%80%CE%B5%CF%81%CF%81%CE%B5%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82)
Κυκλος 1 (google+ χουντα) Drama
Twin peaks
Carnivale
Deadwood
Six feet under
Sopranos
Treme
Criminal Minds (ισως το πιο ελαφρυ στις επιλογες μου, αλλα το focus στο ψυχολογικο προφιλ των serial killers της σειρας σπερνει, μεγαλη ποικιλλια σε cases, οι αμερικλανιες και οι fedτιες ξεπερνιουνται σχετικα ευκολα)
Κυκλος 2 Historic Drama
Rome
Θελω πολυ να βαλω Tudors, μου αρεσε η παραγωγη, αλλα με χαλαει τρελα ο Jonathan Rhys Meyers ως Henry VIII. (burnin ambition mode one)
Κυκλος 3 Fantasy/Action
Game of Thrones (αγουρη επιλογη, αλλα οκ, αφηστε με να ελπιζω. Η διακοπη carnivale k deadwood μου ραγισαν την μπζυχουλα)
Κυκλος 4 Comedy (aka το νησι μας ισοπεδωσε)
Black Adder
Monty Python's Flying Circus
Arrested Development (γμτ στο βρετανικο κατεστημενο)
Kυκλος 5 Αnim
South Park (κι ας εχει πεσει για τους λατρεις, αδιαμφισβητητη ιστορικη αξια)
BURNIN AMBITION
13-07-2011, 14:06
fringe xehasame. ontws battlestar galactica trelh eleipsh
Phantom Duck
13-07-2011, 14:16
μέχρι τη σελίδα πέντε να έχει αναφερθεί το 50/50.
Hellblazer
13-07-2011, 14:22
οχι
The Mothafuckin' Wire.
Δεν εννοεί αυτό που κατάλαβες, εννοεί πάρα πολύ ρεαλιστική, υπέρ + ρεαλιστική, η λέξη σαν the sum of its parts, τίποτα που να έχει να κάνει με αυτό. (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A5%CF%80%CE%B5%CF%81%CF%81%CE%B5%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82)
nai, katalava akrivws ti ennoei (giati to ekshgei monos tou vasika).
ayto pou eipa egw, einai oti h leksh "yperrealismos" einai piasmenh kai ennoei kati sygkekrimeno, pou den einai to "ypervolika realistiko".
kai meta proteina mia leksh, pou nomizw oti proseggizei arketa ikanopoihtika to "ypervolika realistiko": "natouralistiko".
koiliasamprela les oti den mporw na exw apopsh se glwssologika zhthmata epeidh grafw greeklish?
oute oi 4 mpozoi tou radio arvyla de tha symfwnousan mazi sou :/
Ρεαλισμος, νεο-ρεαλισμος, μετα-ρεαλισμος, μουντζα φωτορεαλισμος και σκαστε.
stamathste na moutzwnete, ayta pou lew einai swsta.
on topic: curb your enthusiasm, pws to ksexasa.
ΓΆΜΩ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ
13-07-2011, 14:37
Αδάμ, γαμώ το μουνί που σε πέταγε.
Headphones
13-07-2011, 14:39
εσας που σας αρεσει το office να δειτε και extras
zj4aGzooQdk
Αδάμ, γαμώ το μουνί που σε πέταγε.
h leksh "th" sto "gamw th panagia", thelei teliko "n" kanonika.
(poso drop knowledge pia shmera)
epishs, to mouni ths manas sou ki esena.
Λογικότατο είναι αυτό που λέει για τον υπερρεαλισμό ο adam.
Harbinger of Death
13-07-2011, 16:41
Λογοπαίγνιο ήταν γαμώ. Captain Literal to the rescue όλοι σας. Ο Ντήθορ το 'πιασε.
Βέβαια πίνκαρα απάντηση σε παναγία.
asimoulis
14-07-2011, 02:35
Parasight
14-07-2011, 10:17
Πολύ χρήσιμο topic. Κάνε κι εσύ τη λίστα σου, μπορείς.
Art In Haste
14-07-2011, 11:55
Λοιπόν, είπα να κάνω τούτω εδώ το θρεντ για να βάλει ο καθένας από 'μας τις σειρές που θεωρεί ότι έχουν μια πχοιότητα, μια υπόσταση ρε παιδί μου, μια Προαγωγή των Ηθών, κάτι από ΛόκιΤρικστερΓκοντ. Σειρές που μας προβληματίσανε, μας κάνανε καλύτερους πολίτες αυτού του κράτους, που μας βοήθησαν στη σχέση μας, στο σχολείο, στη δουλειά.
Beverly Hills 90210
Χιλια πινκς και post of the day 100%
Ρε παλουκάρια,με κάνατε να γραφτώ στο φόρουμ μόνο και μόνο για τα σχόλια στις σειρές.Είστε επικοί από μόνοι σας...
υ.γ. αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν αναφέρθηκε το BSG (κάτι βρήκα πάω να ρίξω μια ματιά αν και έχω τρενάρει την 4η σεζόν )και γενικότερα scifi πλην Firefly (τί σειράρα).
Ε το bsg έχει υπεραναλυθεί στο δικό του θρεντ, εντελώς περιττό να το πούμε κι εδώ. Μία από τις 2 σειρές που πραγματικά ξεχωρίζουν από όσες έχω δει (η άλλη το Dexter.)
Mitsmann
10-08-2011, 02:55
μπατλσταρ γκαλακτικα
Queen of the Hi-Ace
10-08-2011, 04:23
league of gentlemen
little britain
και το QI που δεν είναι σειρά αλλά ταιριάζει.
MoRmEnGiL
10-08-2011, 09:14
Seires pou 8ewrw yper8eikes:
Babylon 5
Firefly
Doctor Who
Carnivale
Rome
Battlestar Galactica
Deadwood
Band of Brothers
The Pacific
Dexter
The Company
Game of Thrones (nai apo twra)
Sxedon mpainei k to Jericho, kyriws gia thn deuterh season.
Se comedy:
Basiliades einai to triptyxo
Black Books
Black Adder
Green Wing
Meta exoume
Thin Blue Line
Mr Bean
Fawlty Towers
It Crowd
A Bit of Fry and Laurie
Red Dwarf
Father Ted
Εγώ πάλι θεωρώ το STAR TREK (the original series) ως το πρωτοπόρο...
Όπως φυσικά και το Black Adder που δεν μας άφησε άντερο για άντερο
Επειδή σχετικά σύντομα έχω πέσει με τα μούτρα σε όλη αυτή την φάση επιφυλλάσομαι για υπόλοιπα.
Σε γενικές γραμμές όσα έχετε προτείνει και συζητάτε,βλέπω κι είμαι είτε αρχή (30 Rock) είτε τέλος (BSG) .
υ.γ.σχεδόν με ψήσατε τώρα στο θέρος να δω πάλι το Firefly που όντως η συνέχειά του υπολειπόταν,αλλά έπρεπε να κλείσει τις τρύπες
KoiliaSamprela
10-08-2011, 14:32
υ.γ.σχεδόν με ψήσατε τώρα στο θέρος να δω πάλι το Firefly που όντως η συνέχειά του υπολειπόταν,αλλά έπρεπε να κλείσει τις τρύπες
όταν ξεκίνησα το firefly ήμουν μουδιασμένος για το ότι "Δεν τελειώνει", τελικά υπερίσχυσε το "στ' αρχίδια σου η σειρά γαμάει έτσι και αλλιώς "
Είμαι σε φάση carnivale. Εκτός αυτού έχω δει:
Lost
Heroes
Rome
Battlestar Galactica
Dexter
Game Of Thrones
How I Met Your Mother
Που πάω μετά? Wire?
Στο πηγάδι που ρίχνανε τους Γερμανούς.
KoiliaSamprela
10-08-2011, 17:24
Είμαι σε φάση carnivale. Εκτός αυτού έχω δει:
Lost
Heroes
Rome
Battlestar Galactica
Dexter
Game Of Thrones
How I Met Your Mother
Που πάω μετά? Wire?
all the way!
απλά άσε 2-3 επεισόδια wire na τσουλήσει
όταν ξεκίνησα το firefly ήμουν μουδιασμένος για το ότι "Δεν τελειώνει", τελικά υπερίσχυσε το "στ' αρχίδια σου η σειρά γαμάει έτσι και αλλιώς "
Έτσι ακριβώς!!!
Peite ligo gia to Rome. Aksizei?
KoiliaSamprela
10-08-2011, 20:06
Peite ligo gia to Rome. Aksizei?
αν γουστάρεις ιστορικά, αρχαία ρώμη και έτσι , και δεν το έχεις δει μην το στερείς από τον εαυτό σου :)
Vasizetai leei se trou xistorikal fakts e? Tha timisw.
Το τελείωσα last week. Πολύ πολύ ωραίο, εμπλέκει πραγματικά ιστορικά γεγονότα με το φανταστικό πλοτ πολύ όμορφα. Αν ήταν περισσότερες σεζόν θα έλεγα για μία από τις καλύτερες σειρές, αλλά ήταν λίγο.
KoiliaSamprela
10-08-2011, 22:33
ε, πολύ ακριβή παραγωγή , και πάλι καλά να λέμε που ήταν και 2 σεζόν!
Νομίζω ίδια φάση το Κάρνιβαλ (το οποίο ακόμα δεν το έχω τιμήσει (αν και έχω δει 2-3 επεισόδια)
Πραγματικά θα την ήθελα...
Εγώ την είχα αρχίσει για πλάκα (έμπνευση από μια version του gamato) και αναρωτιόμουν αν πρέπει να την κατατάξω στις αμερικλανίες.Αλλά δεν μου πήγαινε,ώσπου είδα το 3x10 "Ι Wanna Be Sedated" και αποφάσισα πως δεν είναι!!! Την θεωρώ κι εγώ μια καλή προτεινόμενη κωμωδία.
υ.γ. πόσο μαλάκες είναι οι uploaders που κόβουν τίτλους τέλους...μα πόσο;;;
Parasight
16-08-2011, 12:45
υ.γ. πόσο μαλάκες είναι οι uploaders που κόβουν τίτλους τέλους...μα πόσο;;;Έτσι, να πεθάνουν όλοι οι uploaders! Ohwait
:P
Γενικά πάντως υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να βρεις συντελεστές επεισοδίων ε. This is the internet after all.
υ.γ. πόσο μαλάκες είναι οι uploaders που κόβουν τίτλους τέλους...μα πόσο;;;Έτσι, να πεθάνουν όλοι οι uploaders! Ohwait
:P
Γενικά πάντως υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να βρεις συντελεστές επεισοδίων ε. This is the internet after all.
Βασικά το γράφω επειδή έχει ωραία τραγούδια στα outro κάθε επεισοδίου,ειδικά εκεί που αναφέρεται στους Ramones.