View Full Version : Google+
ikonoklast
10-07-2011, 17:10
Tέλος όλα. Google χούντα.
Firestorm2
10-07-2011, 17:14
Tέλος όλα. Google χούντα.
ikonoklast
10-07-2011, 17:19
Εντωμεταξύ τι περίπλοκο και χαμηλό UX κλπ, μια χαρά λογική είναι τα circles, εξαιρετικός συνδυασμός Friends και Followers. Τα sparks εντάξει, σαν rss. Το hangout θα κάψει κόσμο. Η διασύνδεση με buzz, gmail, blogger, google search, android κλπ κλπ είναι ΧΟΥΝΤΑ και ΓΑΜΑΕΙ. Και όλα αυτά ακόμα στην αρχή, το potential είναι πάρα πολύ μεγάλο. +1
Firestorm2
10-07-2011, 17:58
Με επιπλεον εφαρμογη Places, χρησιμοποιωντας το Google Earth και Google Maps.
Ποσταροντας βιντεακια απο τη σελιδα της Google, το YouTube.
Κανοντας search με τη καλυτερη μηχανη αναζητησης, το Google.
Και ολα αυτα απο τον περιηγητη της Google, τον Chrome.
Ηγγικεν η ωρα. TOTAL DOMINATION
freak brother
10-07-2011, 18:01
δεν την βγαζεις αυτη την κωλαρα για να μπορουμε να ανοιξουμε ε.ρ απο δουλειες σπιτια κλπ? :p
ikonoklast
10-07-2011, 18:34
Ποιό;
https://lh6.googleusercontent.com/-BzQOJZ8gKFk/ThnBfXEXIKI/AAAAAAAAAQw/HlXOumQ9c8E/w393/fb-g.gif
KoiliaSamprela
10-07-2011, 18:43
για την κολάρα έλεγε θαρρώ
SpiritCrusher
10-07-2011, 19:58
Όμως ένα account για τα πάντα; Μαλακίες.
ikonoklast
10-07-2011, 20:14
Καταρχήν μπορείς multiple accounts (http://googlesystem.blogspot.com/2010/08/google-multiple-sign-in-now-available.html). Καταδεύτερον εγώ το βρίσκω πολύ λογικό, γιατί όχι δηλαδή;
12 stars circle your brow
10-07-2011, 20:30
εγώ δεν κατάλαβα γιατί ο firestorm (και ο κάθε τέτοιος) χαίρεται με τα ...κατορθώματα της google
ikonoklast
10-07-2011, 20:43
Γιατί είμαστε geeks, τι πρόβλημα έχεις;
Firestorm2
10-07-2011, 20:47
δεν χαιρομαι ακριβως ρε βλακοτνι, απλα οι σκεψεις μου επιβεβεωνονται...εχω πανω απο χρονο που αρχισα να ΦΟΒΑΜΑΙ τη δυναμη της γκουγκλ και ολα ερχονται στο φως σιγα σιγα. ειναι πραγματι εντυπωσιακο αυτο που συμβαινει, απασχολει ιδιοφυιες που με σκληρη δουλεια απεκτησαν απιστευτη δυναμη και δεν εχει τελιωμο αυτο το πραμα...το google+ ειναι μονο η Αρχη.
12 stars circle your brow
10-07-2011, 20:48
Γιατί είμαστε geeks, τι πρόβλημα έχεις;
δεν μου έδωσες tape του τελευταίου judas priestley!
πήρα κι εγώ το invite μου. Ζήτω η χούντα
casshern
10-07-2011, 21:57
Να γίνει μερτζ με το σχετικό τόπικ του σέκσιον(και να μεινει εκεί).
SpiritCrusher
10-07-2011, 22:16
ειναι πραγματι εντυπωσιακο αυτο που συμβαινει, απασχολει ιδιοφυιες που με σκληρη δουλεια απεκτησαν απιστευτη δυναμη και δεν εχει τελιωμο αυτο το πραμα...το google+ ειναι μονο η Αρχη.
E σιγά, όλοι απασχολούν "ιδιοφυιες" και κάθε τρεις και λίγο κάνουν και αλλαξοκωλιές, να όπως ο Βούγιας. Πότε ήταν, που αρκετά άτομα θα την έκαναν από Google για άλλη εταιρεία και άπλωσαν εκατομμύρια στα πόδια τους να μην. Τα ίδια συμβαίνουν σε όλους τους μεγάλους.
Art In Haste
12-07-2011, 12:18
Tips & Tricks (http://www.techgear.gr/google-plus-cheat-sheet-by-simon-laustsen-25028/)
Ethereal
12-07-2011, 13:21
περισσευει κανα invite;
KoiliaSamprela
12-07-2011, 13:57
περισσευει κανα invite;
στείλε με pi-em e-mail για invite
Amnesiac.
12-07-2011, 13:58
Να στείλω και γω; Θέλω να ΔΙΚΤΥΩΘΩ.
KoiliaSamprela
12-07-2011, 13:58
Να στείλω και γω; Θέλω να ΔΙΚΤΥΩΘΩ.
ναι
περισσευει κανα invite;
στείλε με pi-em e-mail για invite
Εχμ κι εγω ενα πλζ!
Amnesiac.
12-07-2011, 15:44
Όποιος θέλει να μαθαίνει από πρώτο χέρι τα τελευταία νέα μου, να με κάνει φίλο του.
Σήμερα ο ΚΥΚΛΟΣ μου θα μάθει τι έφαγα για μεσημεριανό. :dfinger:
ikonoklast
12-07-2011, 15:46
Τι όνομα έχεις;
Amnesiac.
12-07-2011, 15:47
Franken Christ.
KoiliaSamprela
12-07-2011, 15:59
το έμαθα γιατί σε έχω στον κύκλο μου!
Εγώ γιατί μπήκα χωρίς invite;
Once_Emperor
12-07-2011, 22:54
https://lh6.googleusercontent.com/-eccYAh6DmIE/Thyb_arUnbI/AAAAAAAAAIM/XxhBeIxzn6U/h301/164423_700b.jpg
metamelia1
12-07-2011, 23:00
Τα μαθατε; Τα χριστουγεννα κηδευουμε το φεησμπουκ.
ikonoklast
12-07-2011, 23:08
Δεν είναι τόσο απλό. Το UX του επειδή ακριβώς δεν είναι για καθυστερημένα (προς τιμήν της Google) απωθεί ένα μεγάλο κόσμο που έχει συνηθίσει σε SN τύπου facebook. Παρ' όλα αυτά όσο εξελίσσει τις λειτουργίες, μπουν κι άλλες διασυνδέσεις, pages, events, παιχνίδια, εφαρμογές, θα αρχίσει να κοντράρει στα ίσια.
metamelia1
12-07-2011, 23:16
Μια συνηθεια ειναι ολα ρε συ, και το φεησμπουκ στην αρχη οι αχρηστοι δεν καταλαβαινανε τιποτα, συνηθισαν σε χρονο dt ομως. Γενικα το Hype. Και θα τα παει περιφημα πιστευω, θα απλωθει virally. Απο keyboard σε keyboard. Ηδη αρχισε.
Το facebook δε θα πεθάνει τόσο εύκολα, γιατί έχει το πλεονέκτημα πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί από επιχειρήσεις, καλλιτέχνες, web sites, κλπ. για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών, community building, κλπ. (π.χ. με τα fan pages). Το Google+ δεν έχει τίποτε αντίστοιχο αυτή τη στιγμή.
metamelia1
12-07-2011, 23:31
Εδω εχει τον πιο ισχυρο ασσο στο μανικι της η Google. GOOGLE ADS
ikonoklast
12-07-2011, 23:37
Μια συνηθεια ειναι ολα ρε συ
Αυτό είναι δισήμαντο όμως. Από τη μία μπορεί όντως κάποιος λόγω hype να αφιερώνει χρόνο για να μαθαίνει να χρησιμοποιεί ακόμα και κακές εφαρμογές - μια τέτοια θεωρώ το twitter. Από την άλλη ακριβώς λόγω της συνήθειας μπορεί πολύς κόσμος να μην θέλει να πειραματιστεί για να μάθε να χρησιμοποιεί κάτι άλλο που τον ξενίζει κιόλας. Άνθρωποι άνω των 50 για παράδειγμα που κάθισαν και έκαναν facebook και παίζουν φάρμα με τους συναδέλφους και τις κουνιάδες τους είναι λίγο πολύ can't teach an old dog new tricks.
Άλλωστε το ίδιο το facebook αποκλείεται να αφήσει έτσι για πλάκα τον ανταγωνισμό. Το Hangout για παράδειγμα το βλέπω να έρχεται στο fb από τα πρώτα.
περισεύει κανα invite; :D
metamelia1
12-07-2011, 23:47
Οποιος μουτζωσε το google ads ειναι ασυλληπτα καθυστερημενος. Ειναι η βαση του google, ολα γυρω απ αυτο θα ξετυλιχτουν.
ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΤΗΣ ΓΚΟΥΓΚΛ, ΤO ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ, ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ
Ικονο οταν λεω η κηδεια ειναι τα χριστουγεννα, προφανως δεν την εννοω για τα ΑΜΕΑ και για τους σκυλαδες που γεμιζουν τη σελιδα τους Πεγκυ Ζηνα καθε μερα :!: Αυτοι προφανως θα μεινουν στο τιμιο φουμπου τους. Γενικα οι μαζες θα καθορισουν το αποτελεσμα, ειναι αδεια σαιτ τα οποια τα γεμιζει ο κοσμος που μπαινει...
Ηδη ξεκινησε σε beta το hangout, με implementation του Skype στο fb...απ'οσο βλεπω υπαρχει συνεργασια της Microsoft με το φεησμπουκ, επισης το σερτς του ειναι Bing.
Πολεμος για το μελλον του κυβερνοχωρου.
Ford Prefect
13-07-2011, 01:45
Ούτε ο πρώτος θα είναι, ούτε ο τελευταίος. Τα google ads είναι καλά λεφτά για την google αλλά δεν είναι η βάση της με τίποτα. Αν θα καταφέρει να πάει την διαφήμιση που όλοι οι διαφημιστές ονειρεύονται, δηλαδή να μην την αγνοείς αλλά να πιάνει (πολύ elusive από τα γενοφάσκια του www, τότε ίσως.
Το στοίχημα είναι να πιάσει τον κρίτικαλ αριθμό χρηστών που θα το καταστήσει "απαραίτητο" όπως το FB. Αυτή τη στιγμή το FB έχει το πάνω χέρι γιατί έχει την μάζα (=σχεδόν όλους) εγγεγραμμένους χρήστες ενώ η Google έχει τους gmail και τους bloggers και κάποιους άλλους ξέρω γω.
Από την πορεία της Google περιμένω να έχει UX πολλές κλάσεις πάνω από το FB (που κάθε μήνα αποφασίζει να το αλλάξει κιόλας, σχετικά σωστά πηγαίνοντας...), οι προοπτικές integration είναι πολύ ελκυστικές, ιδιαίτερα σε συνδυασμό με την ισχύ του search που έχει και τον Chrome.
Βασικά δεν ξέρω για Χριστούγεννα αλλά σε κανά χρόνο-δύο θα φανεί αν θα το σβήσει (σχεδόν) το FB, εξαρτάται αν θα πιάσει το σημείο που οι χρήστες είναι "όλοι" μέσα. Και μεγάλο ρόλο θα παίξει επίσης τι διαφορά (=πόσο καλύτερο) θα παίξει σε smartphones και ipads...
To φακέλωμα/1984/666 σαν τεχνολογία υπάρχει καιρό. Και δεν αφορά την Google, αφορά πιο μεγάλους καρχαρίες. Όταν καταργηθούν τα φυσικά χρήματα το ξανασυζητάμε, έχει μέλλον ακόμα (και η εσχατολογική πενιά στο τέλος για χαϊλίκι).
Phantom Duck
13-07-2011, 04:24
η αλήθεια είναι ότι και το google videos όταν πήρε πούλο από το youtube απλά το αγόρασε, haters gonna hate ασούμε.
http://i.imgur.com/4jmDF.jpg
To φακέλωμα/1984/666 σαν τεχνολογία υπάρχει καιρό. Και δεν αφορά την Google, αφορά πιο μεγάλους καρχαρίες. Όταν καταργηθούν τα φυσικά χρήματα το ξανασυζητάμε, έχει μέλλον ακόμα (και η εσχατολογική πενιά στο τέλος για χαϊλίκι).
Ρε παιδάκι μου, τι λες.
Τα google ads είναι καλά λεφτά για την google αλλά δεν είναι η βάση της με τίποτα.
lolwat? Το 97% των εσόδων της για το 2009 είναι από τις υπηρεσίες διαφήμισης και 96% το 2010 (πηγή 1 (http://www.sec.gov/Archives/edgar/data/1288776/000119312510030774/d10k.htm#toc95279_9), πηγή 2 (http://investor.google.com/financial/tables.html)).
Το google ads είναι πλεονέκτημα για την Google, όχι όμως για την επιχείρηση/καλλιτέχνη/κλπ που θέλει να έχει άμεση επικοινωνία με τους πελάτες/οπαδούς της, τουλ. έως ότου προσθέσουν το αντίστοιχο του Facebook Pages. Το οποίο φαντάζομαι θα προστεθεί μέχρι το final release.
rat_poison
13-07-2011, 12:12
το οποίο αν κρίνουμε απ' το gmail θα'ναι σε καμιά 4-5 χρόνια ε;
το οποίο αν κρίνουμε απ' το gmail θα'ναι σε καμιά 4-5 χρόνια ε;
Μπα, αυτό με τις 5ετείς beta το έχουν ψιλο-κόψει, γιατί πριν 2-3 χρόνια είχαν πρόβλημα με την επέκταση τους σε B2B services. Η Google ήθελε να προωθήσει υπηρεσίες όπως το Google Apps for Business, αλλά την πάτησε σε δύο σημεία... το ένα ήταν αυτό, επειδή μία beta υπηρεσία δεν εμπνέει και ιδιαίτερη εμπιστοσύνη για χρήση σε production environments, το δεύτερο ήταν η ελλειπής υποστήριξη, καθώς ο μόνος τρόπος για tech support ήταν μέσω των discussion groups, ενώ οι εταιρικοί πελάτες προφανώς χρειάζονται άμεση επίλυση των προβλημάτων τους (άμεση επικοινωνία μέσω e-mail ή τηλεφώνου), εγγυημένο uptime, κλπ.
rat_poison
13-07-2011, 12:24
περισσότερο αστειάκι ήτανε βρε μητζιμπας
SpiritCrusher
13-07-2011, 13:03
Το google ads είναι πλεονέκτημα για την Google, όχι όμως για την επιχείρηση/καλλιτέχνη/κλπ που θέλει να έχει άμεση επικοινωνία με τους πελάτες/οπαδούς της, τουλ. έως ότου προσθέσουν το αντίστοιχο του Facebook Pages. Το οποίο φαντάζομαι θα προστεθεί μέχρι το final release.
http://mashable.com/2011/07/06/google-plus-businesses/
Οσοι ειπατε για φακελωμα, μπορειτε να δωσετε ενα παραδειγμα πως μπορει να σας επηρρεασει αρνητικα αυτο; Γιατι δεν τα καταλαβαινω εγω αυτα.
Σε ποιο σημαντικα νεα, βγηκε νεο Market με το οποιο μπορεις πια να αγοραζεις/νοικιαζεις ταινιες, βιβλια μουσικη.
Art In Haste
13-07-2011, 13:15
http://imgs.xkcd.com/comics/googleplus.png
KoiliaSamprela
13-07-2011, 13:46
πιστεύω ότι το FB μια χαρά θα επιβιώσει. Το μεγάλο μέρος του πελατολόγιου του είναι άνθρωποι που δεν είχαν ιδιαίτερη σχέση με "υπολογιστές". Το FB με κάποιον τρόπο το κατανόησαν και τώρα μπορούν να το χειριστούν , σαν το WoW ένα πράγμα, έμαθαν ένα παιχνίδι άνθρωποι που δεν είχαν ακουμπήσει mmo και τώρα από το να μπουν στην διαδικασία να ανακαλύψουν πάλι τον τροχό παραμένουν εκεί.
Ωστόσο αναμένω με αγωνία και λαχτάρα ξεκατίνιασμα FB vs G+ και να μάθουμε κανένα πικάντικο νέο στα περί φακελώματος :)
Το facebook εχει zynga games :P an βαλει και το Γοογλε+ θα ειμαστε καλα , αλλωστε εγω δεν ειμαι κοινωνικο ατομο και δεν πολυμιλαω αξσγδη
metamelia1
13-07-2011, 14:09
Για μενα, το μεγαλυτερο μειονεκτημα του φβ ειναι η ΣΑΒΟΥΡΑ που βλεπεις στην αρχικη σελιδα.
-Ολες αυτες οι μουφες applications που κανουν αυτο το καθυστερημενο spam -> η google δε θα επιτρεψει τετοια στο σαητ της
-Ολοι αυτοι οι 'φιλοι' που τους γνωριζεις, σε κανουν/τους κανεις αδδ αλλα οσα ποσταρουν ειναι πραγματικα σαβουρες..για μενα ετσι ειναι οι 500 απ τους 700 φιλους μου στο φβ --> kyklous! τους βαζεις ολους σε ενα σαβουροκυκλο οπου απλα υπαρχουν και τους βρισκεις οποτε θες, δεν εμφανιζονται πουθενα αλλου.
Και γενικα με τους κυκλοι μπορεις να ξεχωρισεις τις "ζωες" σου, τη δουλεια/την οικογενεια/τους γνωστους/τους φιλους. Τρομερο ατου.
mounia, psoles, ignore. aftoi einai oi swstoi 3 kukloi.
Το μεγαλυτερο μειονεκτημα του φβ δεν ειναι η σαβουρα, ειναι οτι δεν εχει καμια πραγματικη χρηση. Εχουν μαζεψει τοσους χρηστες και παλι δεν μπορουν να το εκμεταλλευτουν, ουτε προς οφελος δικο τους αλλα ουτε του χρηστη.
Once_Emperor
13-07-2011, 17:19
For the lulz. Zuckerberg closes off Google+ account so he can't be tracked. (http://www.theinquirer.net/inquirer/news/2093546/zuckerberg-closes-google-account-tracked)
http://www.youtube.com/watch?v=p6AAC1sif9c
Ford Prefect
14-07-2011, 00:11
Τα google ads είναι καλά λεφτά για την google αλλά δεν είναι η βάση της με τίποτα.
lolwat? Το 97% των εσόδων της για το 2009 είναι από τις υπηρεσίες διαφήμισης και 96% το 2010 (πηγή 1 (http://www.sec.gov/Archives/edgar/data/1288776/000119312510030774/d10k.htm#toc95279_9), πηγή 2 (http://investor.google.com/financial/tables.html)).
Τι σπαστικό να ξεκινάς ένα argument με κοτσάνα, μου γαμήθηκε το υπόλοιπο ποστ τώρα, στιγματίστηκε.
Το υποστηρίζω ακόμα πάντως και καθώς το σκεφτόμουν κι άλλο μου πέρασε από το μυαλό ένα τέρμα ιμπεριλαιστικό FB app και μιας και δεν ξέρω τα νομικά σκατά, ακούω σχόλια:
Google μετακόμιση, a google+ app for facebook. Βάζεις το app, τα βλέπει όλα, φίλους, τα youtube που βλέπεις και όλα και στα φέρνει πακέτο στο google+. Σε βάζει να στείλεις και request στους μη google+ φίλους σου να μπουν και αυτοί, "είναι πιο ωραία". Αυτό πόσο απαγορεύεται και ποιο κυρίως είναι το μεγάλο πρόβλημα; Εννοώ ποιο θα είναι το argument για να αρνηθεί η FB. Crossover των διαφόρων SN υπάρχουν ήδη, twitter και FB και ένα κάρο άλλες παπαριές...
Το θέμα Google+ page αν θέλει η Google με τις τωρινές της εταιρείες, μπορεί να το κάνει δέκα φορές πιο τούμπανο από του facebook. Δεν νομίζω να κωλώσει εκεί.
stam and the witches
14-07-2011, 00:13
Ε στείλτε κανα invite ρε παιδιά.
Snorkmaiden
14-07-2011, 00:41
Ε στείλτε κανα invite ρε παιδιά.
Raven Lord
14-07-2011, 00:46
ε δώστε κανα mail!
Ford Prefect
14-07-2011, 01:46
Ψήθηκα και εγώ για invite. Επειδή οι άλλοι ντρέπονται, ο πρώτος που θα στείλει invite στο vic@ics.forth.gr κερδίζει. Γενικά κερδίζει και οι άλλοι χάνουν. Για την δόξα της νίκης και μόνον, τρου πράματα. Θα ανακοινώσω τον νικητή εδώ και απ'όλα.
MoRmEnGiL
14-07-2011, 01:53
oloi eseis pouxete gkaulwsei me tous kyklous tou g+, to FB exei antistoixo papari sxedon e3arxhs.
ikonoklast
14-07-2011, 01:54
ποιό πράγμα;
metamelia1
14-07-2011, 01:56
Ψιλοισχυει, ομαδες φιλων και καλα...αλλα γενικα δυσχρηστο, καμια σχεση με την ευκολια drag&drop του g+
ikonoklast
14-07-2011, 02:21
Τα Friend Lists; Δεν υπάρχει σύγκριση.
Ford Prefect
14-07-2011, 02:52
O ικονοκλαστ είναι ο Νικητής.
Δύο άλλοι χάσανε αλλά σέβομαι την αγωνιστική τους αξία.
Από αύριο ασχολούμαι.
ομιχαλακις@τζιμεηλ.κομ
με εχει κανει ηδη invite ο σαμπρεleaux,εχω ηδη το Χαραγμα του Θηριου
απλα το βαζω για να προσθεσω κυρος στους κυκλους σας
Ε στειλτε πμ να σας κανουμε ivite
freak brother
14-07-2011, 11:40
οποια θελει να με κανει φιλο
giorgos tsagk
Amnesiac.
14-07-2011, 11:41
Οι άλλοι μπορούν να βλέπουν σε ποιους κύκλους τους έχω;
Ψήθηκα και εγώ για invite. Επειδή οι άλλοι ντρέπονται, ο πρώτος που θα στείλει invite στο vic@ics.forth.gr κερδίζει. Γενικά κερδίζει και οι άλλοι χάνουν. Για την δόξα της νίκης και μόνον, τρου πράματα. Θα ανακοινώσω τον νικητή εδώ και απ'όλα.
O ικονοκλαστ είναι ο Νικητής.
Δύο άλλοι χάσανε αλλά σέβομαι την αγωνιστική τους αξία.
Από αύριο ασχολούμαι.
Και μετα απο αυτα, εγω εχω καπου απειρα invites, οποτε οποιος θελει ΠΜ γιατι δεν κοιταω το τοπικ συστηματικα
Ford Prefect
14-07-2011, 11:56
Εντωμεταξύ, υπήρχε chrome extension να κάνει αυτό που έλεγα και η facebook το μπλόκαρε. Θα έχει γέλιο τους επόμενους μήνες, θα πέσει τρελό ξεκατίνιασμα.
Με μια πρώτη ματιά, το friends list του facebook και οι κύκλοι του g+ έχουν την ίδια σχέση που έχει το notepad και το excel.
funishment
14-07-2011, 11:58
Όχι.
enitharmon
14-07-2011, 12:00
γιατι παει με invites ακομα;
γιατι παει με invites ακομα;
To build hype. The Eric Cartman's 'you-can't-come' technique.
Amnesiac.
14-07-2011, 12:37
Όχι.
Α τι καλά. Πάω να τους αλλάξω όλους.
stam and the witches
14-07-2011, 16:42
Ετοίμασα ήδη τον κύκλο "ΜΟΥΝΑΚΙΑ" κι ας έχω ένα φίλο μόνο μέχρι στιγμής. Είναι τέλειο.
Snorkmaiden
14-07-2011, 16:44
εγω παντως ολους τους ηαριτες σε κυκλο με ονομα πινκς σας εχω
αλητες
kati se toixo den exei to g+ ? pws tha kanw erwtikh eksomologish sthn snorkmaiden?
ikonoklast
14-07-2011, 20:48
Θα κάνεις share με μόνο ένα άτομο παραλήπτη.
Snorkmaiden
14-07-2011, 21:33
toulaxisto twra emathes.
kakh prospatheia alla nai.
metamelia1
14-07-2011, 22:28
λοιπον αλλο ενα τεραστιο + ειναι οτι δεν εχει λαικ στις πικς παρα μονο στα ποστ. αποφευγουν τα καραγκιοζιλικια του φεηςμπουκ με καθε δυνατο τροπο!
Phantom Duck
15-07-2011, 03:20
καλά ρε μλκ πώς στέλνεις μηνύματα/ποστ στον άλλονε; μάδερφακ, δεν μπορώ να ρωτήσω ποιος είναι ο κάθε βλαμένος ερίτης που με χώνει στην κυκλάρα του.
metamelia1
15-07-2011, 03:42
http://i.imgur.com/CYMP3.png
MoRmEnGiL
15-07-2011, 04:55
h mporeite na peite k edw pxios einai pxios,k egw arxisa na mperdeuomai.
λοιπον αλλο ενα τεραστιο + ειναι οτι δεν εχει λαικ στις πικς παρα μονο στα ποστ. αποφευγουν τα καραγκιοζιλικια του φεηςμπουκ με καθε δυνατο τροπο!
αρνητικο αυτο, οχι θετικο
καλά ρε μλκ πώς στέλνεις μηνύματα/ποστ στον άλλονε; μάδερφακ, δεν μπορώ να ρωτήσω ποιος είναι ο κάθε βλαμένος ερίτης που με χώνει στην κυκλάρα του.
2 ποστ πιο πάνω ρε χαμένε. είπαμε, κάνεις share με 1 άτομο παραγλύφτη.
επίσης εδω Georgios Mouchtaris αν και δε νομίζω ναχε κανείς αμφιβολία. έχει κατι άλλους/ες που ουτε πικ έχουν ουτε όνομα. ξηγηθήτε
metamelia1
15-07-2011, 14:14
Μονο ενας βγαινει φωτογραφιες με το μπασο του :!:
Δε το γράφω αλαζονικά. Απλά λέω ότι αν έχει πικ η κανονικό όνομα είναι εύκολο να καταλάβεις.
αρνητικο αυτο, οχι θετικο
Κανονικά κάνεις like και τις pics, με το +1.
ikonoklast
15-07-2011, 19:18
Tσου. Μόνο στα ποστς παίζει αυτό. Ίσως είδες ποστ με φωτογραφία, γι' αυτό.
metamelia1
15-07-2011, 19:20
ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ
Περιμένουμε το πρώτο σπασαρχίδικο app/group "ΔΕΣ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΣΟΥ!!!!111"
metamelia1
15-07-2011, 22:17
μπα δε θα υπαρξουν τετοια λεμε, θα τα ελενξει η γκουγκλ, εκει πονταρει πιστευω
metamelia1
15-07-2011, 22:28
https://lh5.googleusercontent.com/-KQLhw9_NHu4/Th2hfVDtb0I/AAAAAAAAAKw/DMP6VWlZolE/s300/google-hits-facebook-on-head.gif
metamelia1
23-07-2011, 08:02
http://img204.imageshack.us/img204/5808/screenshot20110722at131.png
KoiliaSamprela
23-07-2011, 08:10
δεν είναι συγκρίσιμα μεγέθη όμως ε!
MoRmEnGiL
23-07-2011, 16:51
emena pantws de me exei peisei akoma to g+
Κανέναν δεν πιστεύω ότι έπεισε. Το θέμα με το google+ είναι το potential που έχει. Όταν για παράδειγμα πρωτοέκανα fb το Νοέμβρη του 2007, θυμάμαι ότι η δεύτερη φορά που μπήκα να το ξανατσεκάρω ήταν μετά από κάνα 6μηνο γιατί ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟ στην αρχή. Στο google+ που είναι προς το παρόν εντελώς meh, ε μια φορά τη μέρα, άντε διήμερο θα μπω έστω για πλάκα. Οπότε έχει τη δυνατότητα σε κάναν χρόνο με αντίστοιχες κινήσεις όπως το fb να γίνει powerhouse.
Προς το παρόν, είναι παντελώς άχρηστο :P
The Good Son
24-07-2011, 00:20
Νομίζω ότι παρά τα ορεκτικά και ψιψιψόνια που μπορεί να έχει οποιοδήποτε socializing site, το σημαντικότερο είναι να έχει κόσμο και να γίνεται σεφτές. Δεν είναι τυχαίο και το ότι αναφέρεται συχνά το πόσο γρήγορα μάζεψε κόσμο. Πράγμα που εμένα μου δείχνει ότι ίσως να μην πολυισχύει και να είναι marketings. Τί να τους κάνεις τους "κύκλους" αν οι φίλοι σου είναι 5 τύποι από το er.
Και το fb στην αρχή του δεν είχε κόσμο, όταν μάζεψε κόσμο έγινε ο τζέρτζελος. Και γω τότε έκανα ακκάουντ. Δεν έχω κάνει ακόμα google + και δεν νομίζω να κάνω γιατί δεν βλέπω να γίνεται γνωστό και αρεστό στους απλούς χρήστες. Το fb το κατάφερε αυτό γιατί είχε αρκετές διαφορές από το τότε γνωστό Myspace, που απευθύνονταν στον απλό χρήστη. Δεν αμφιβάλλω οτι υπάρχουν έξυπνοι άνθρωποι που μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο για την google. Αν γίνει αυτό, βλέπουμε.
metamelia1
24-07-2011, 00:27
τα λεμε οταν λανσαριστει επισημα και γινει η συνδεση με ολες τις υπηρεσιες της γοογλε :wave:
The Good Son
24-07-2011, 00:34
Το να ενσωματώσεις σε ένα socializing site το google search και να μπορείς να κάνεις google search χρήστες ανάλογα με όνομα/ενδιαφέροντα/κλπ όπως και να τους εντοπίσεις στο google earth που μπορεί να έχει και κανονικές φωτογραφίες στους δρόμους πλέον, φαντάζει λίγο τρομακτικό όμως ε.
Δηλαδή εάν το fb που ο καθένας δίνει όνομα, πληροφορίες φτιάχνοντας μια τεράστια βάση δεδομένων φακελώματος, φάνταζε τρομακτικό πριν 5 χρόνια και τώρα θεωρείται καθημερινότητα, τότε αυτό τί είναι; το μέλλον;
metamelia1
24-07-2011, 00:37
τωρα μπαινεις στο νοημα :!:
παει κανας χρονος που αρχισα να φοβαμαι τη γκουγκλ...με το που ειδα το g+ εγινε πια επισημο.
MoRmEnGiL
24-07-2011, 01:27
exei ka8isei pote kaneis na diabasei thn EULA tou chrome? :P
SpiritCrusher
24-07-2011, 08:01
χαχαχ πάρτε τον μορμ και βάλτε τον oλόκληρο μέσα στο καμμενιές θρεντ :P
Το να ενσωματώσεις σε ένα socializing site το google search και να μπορείς να κάνεις google search χρήστες ανάλογα με όνομα/ενδιαφέροντα/κλπ όπως και να τους εντοπίσεις στο google earth που μπορεί να έχει και κανονικές φωτογραφίες στους δρόμους πλέον, φαντάζει λίγο τρομακτικό όμως ε.
Δηλαδή εάν το fb που ο καθένας δίνει όνομα, πληροφορίες φτιάχνοντας μια τεράστια βάση δεδομένων φακελώματος, φάνταζε τρομακτικό πριν 5 χρόνια και τώρα θεωρείται καθημερινότητα, τότε αυτό τί είναι; το μέλλον;
Αυτό έχει αρχίσει να κάνει και το facebook σε συνεργασία με την Microsoft (Bing) από πέρυσι.
Hellblazer
28-07-2011, 13:00
http://www.youtube.com/watch?v=0QRO3gKj3qw&feature=related
eksaplwnetai pantou
ikonoklast
28-07-2011, 13:13
18/11/2009
Art In Haste
29-07-2011, 12:58
Κλείνουν λογαριασμούς λέει...
http://www.bbc.co.uk/news/magazine-14312047
MoRmEnGiL
30-07-2011, 05:29
sto kalo then, de dinw to real name mou otan mou to zhtane :D
Ethereal
30-07-2011, 06:42
καλα,καθε ενδεχομενο "εκθρονισμου" του fb μετα απο αυτη τη κινηση παει περιπατο.
KoiliaSamprela
30-07-2011, 09:28
μα το θέμα είναι ότι αν δεν δώσεις ρίαλ νέιμ δεν πρόκειται καν να μπεις σε διαδικασία σύγκρισις
commissar
30-07-2011, 09:37
αν ισχύσει το παρακάτω, το google+ θα εκθρονίσει το fb πολύ σύντομα.
Από 1 Αυγούστου το facebook θα είναι επί πληρωμή μην το
ξεχνάτε.Σας παρακαλώ να στείλετε αυτό το e-mail σε 12 άτομα εάν το στείλετε δεν θα χρειαστεί να πληρώνετε.Για σας θα είναι δωρεάν!Αυτό δεν είναι αστείο εάν δεν το πιστεύετε κοιτάξτε το και εάν στείλετε σε 12 άτομα η εικόνα σας θα γίνει
γαλάζια
rat_poison
30-07-2011, 09:43
Δεν αξίζει να πάρεις το ρίσκο. Στείλ'το οπωσδήποτε
γελαω λιγακι με το παραπανω
MoRmEnGiL
31-07-2011, 23:06
ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΑΛΑΖΙΑ!
KoiliaSamprela
24-08-2011, 21:13
μετά από αρκετό διάστημα , το μόνο πράγμα που γουστάρω είναι τα παιχνίδια ...
και επίσης μου έχουν σπάσει τομπούτσο κάτι απίθανοι τύποι που με κάνουν add σε circles να μου πουλήσουν ασφάλειες ...
Θα μου πεις ούτε φέιςμπουκ έχεις οπότε σιγά τα ωά !
freak brother
24-08-2011, 21:31
εγω ακομα δεν εχω καταλαβει τι παιζει.. θα μεινω στο παλιο καλο αγαπημενο φεισμπουκ και θα παιζω μονο ανγρι μπερντς που ειναι καλυτερο στο γκουγκλ+.
Άνοιξε. Κανείς δε νοιάστηκε. Google χούντα και μαλακίες.
FaithFails
21-09-2011, 14:51
γαμάει
και γενικά βολεύει
morphine
21-09-2011, 15:44
η αλήθεια είναι ότι το G+ αντί να έρθει να πάρει τη θέση του facebook, απλώς του έδωσε στο πιάτο όλες τις καλές ιδέες για βελτίωση, τις οποίες φυσικά αυτό δεν άργησε να εφαρμόσει.
FaithFails
21-09-2011, 15:53
τρου
αλλά δε νομίζω ότι ευελπιστούσαν να αντικαταστήσει το facebook.
freak brother
21-09-2011, 16:10
και γιατι να κανουν ενα σοσιαλ νετγουορκ τοτες?
FaithFails
21-09-2011, 16:12
Γιατί είχαν φτιάξει όλοι οι άλλοι κι αυτοί έιχαν μείνει πίσω στην ανάπτυξη τέτοιων εφαρμογών.
Δηλαδή στην αγορά.
edit: αν τραβήξουν το λίγο κόσμο που δεν έχει fb και όσους το έχουν παρατήσει θα είναι ευχαριστημένοι imo.
Και με τις εφαρμογές του στα android καλά λεφτά θα βγάλουνε επίσης.
Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα.
FaithFails
21-09-2011, 16:34
η διαφωνία σου έγκειται στο ότι θέλουν να βγάλουν λεφτά?
edit: αν τραβήξουν το λίγο κόσμο που δεν έχει fb και όσους το έχουν παρατήσει θα είναι ευχαριστημένοι imo.
Girlfriend, this is Google.
FaithFails
21-09-2011, 17:14
right.
και θέλει να βγάλει φράγκα.
ΞΕΡΕΙ ότι δε θα τα βγάλει με social networks war, δεν είναι βλάκες.
edit: δες κι αυτό http://technorati.com/business/article/googles-social-media-marketing-plans/
Firestorm3
21-09-2011, 18:05
κριμα που εισαι παντρεμενη.....
Γιατί είχαν φτιάξει όλοι οι άλλοι κι αυτοί έιχαν μείνει πίσω στην ανάπτυξη τέτοιων εφαρμογών.
Δηλαδή στην αγορά.
Και με τις εφαρμογές του στα android καλά λεφτά θα βγάλουνε επίσης.
Κάνε και λίγο research πριν αραδιάσεις τόσες πίπες μαζεμένες. http://en.wikipedia.org/wiki/Orkut
FaithFails
21-09-2011, 18:20
δε σκαμπάζω πού το πας, με βοηθάς?
Μόνο μη μιλήσεις για ορκουτ και μπαζ κλπ της google, όλοι ξέρουν ότι δεν πέτυχαν τα αναμενόμενα
http://img683.imageshack.us/img683/5602/0010768521.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/683/0010768521.jpg/)
To orkut δείχνει ότι δεν είχαν μείνει πίσω πουθενά. Αποτυχημένο δεν είναι γιατί έχει 100m χρήστες, είναι αποτυχημένο ίσως στην αμερική.
Το G+ το φτιαξαν για smartphone integration επειδή το facebook δε συνεργαζόταν, άρα έφτιαξαν το G+ για να πάρουν αυτόν τον κόσμο που χρησιμοποιεί το fbook, άρα φυσικά ευελπιστούν να το ξεπεράσουν.
Στη παπάρα τους όμως τα social networking όπως τα ξέραμε, αυτοί θέλουν να το πάνε παραπέρα, αν εννοείς αυτό έχεις δίκιο, τα υπόλοιπα που λες είναι οι πίπες.
Firestorm3
21-09-2011, 18:41
τελικα τελειως δυσχρηστο το g+ ε, μπαινω και βλεπω να μ'εχουν κανει add κατι τυποι με 6000 friends και στη τελικη χανεται η ουσια. ουτε inbox μπορεις να στειλεις!
FaithFails
21-09-2011, 19:14
To orkut δείχνει ότι δεν είχαν μείνει πίσω πουθενά. Αποτυχημένο δεν είναι γιατί έχει 100m χρήστες, είναι αποτυχημένο ίσως στην αμερική.
Το G+ το φτιαξαν για smartphone integration επειδή το facebook δε συνεργαζόταν, άρα έφτιαξαν το G+ για να πάρουν αυτόν τον κόσμο που χρησιμοποιεί το fbook, άρα φυσικά ευελπιστούν να το ξεπεράσουν.
Στη παπάρα τους όμως τα social networking όπως τα ξέραμε, αυτοί θέλουν να το πάνε παραπέρα, αν εννοείς αυτό έχεις δίκιο, τα υπόλοιπα που λες είναι οι πίπες.
Δεν είπα αποτυχημένο τπτ, είπα ότι δεν έφερε τα προσδοκώμενα οφέλη.
Μου εξηγείς πόσο εύκολο θεωρείς σε πρώτη φάση να ξηλώσει τον κόσμο απ' το fb μόνο και μόνο για τα smartphones?
Πόσο μάλλον που το fb δεν επιτρέπει να μεταφέρει ο χρήστης το social graph του?
Το σενάριο του άρθρου μου φαίνεται πιο πειστικό.
Στα άλλα τα ίδια λέμε.
Ενώ το google+ έχει κάνει τους πάντες να το χρησιμοποιούν από τα android τους. Και δεν χρησιμοποιεί πλέον κανείς το facebook, ή έστω, το χρησιμοποιούν ελάχιστοι. Επίσης το google+ είχε (ως τώρα τουλάχιστον) τα προσδοκόμενα οφέλη. Φέηθφέηλ σταμάτα, γελάει ο κόσμος.
FaithFails
21-09-2011, 19:43
σύνελθε άμεσα ε
δεν είπα τπτ από όσα λες
freak brother
21-09-2011, 19:48
εν κατακλειδι , το google mail δεν εγινε για να χτυπησει το hotmail , το google video δεν εγινε για να χτυπησει το youtube , και ουτω καθεξης.
χαχααχχαχχαχ, όντως. Έγιναν απλά για χαβαλέ ή μάλλον για να κλέψουν τους χρήστες android. Κάτι που όσοι το χρησιμοποιούμε είδαμε το πόσο (δεν) έγινε.
FaithFails
21-09-2011, 19:55
σύνελθε άμεσα ε
δεν είπα τπτ από όσα λες
Ρε ΦέηθΦέηλ, να μας τρελάνεις πας? Διάβασε πάλι όλη τη συζήτηση όπου τόσα άτομα λέμε ότι λες μαλακίες. Και στην τελική θες να συνοψίσεις τη θέση σου? γιατί απ' ότι κατάλαβα μόνο εσύ έως τώρα καταλαβαίνεις τι λες.
commissar
21-09-2011, 19:58
meanwhile in fb,
http://30.media.tumblr.com/tumblr_lruzpd2g141qzs3xoo1_r1_500.jpg
FaithFails
21-09-2011, 20:05
H. σόρυζ, ίσως δεν εκφράστηκα σωστά. Είπα
δε νομίζω ότι ευελπιστούσαν να αντικαταστήσει το facebook.
επηρεασμένη από δω
http://technorati.com/business/article/googles-social-media-marketing-plans/
δε σκαμπάζω και πολλά επί του θέματος, το συζητάμε.
Αλλά σε τι ευελπιστούσαν? Στο να ξοδέψουν πόρους για μια πλατφόρμα η οποία δεν έρχεται ούτε καν τρίτη? Για την google μιλάμε ε.
freak brother
21-09-2011, 20:35
For Google however the soft-launch of Google+ was the first step towards bringing both Facebook and Twitter to the negotiating table. In an interview with The Register former Google CEO, Eric Schmidt, admitted that Google would "love to have deeper integration with Twitter and Facebook". This means that as Google’s social media muscle grows and more and more people adopt its Google +1 Button and begin to join Google+ (as invite numbers permit) so will Google will be able to apply pressure on its social media larger rivals to open up their information to Google indexing.
δηλαδη απο αυτο που λεει στο λινκ που εδωσες καταλαβαινεις οτι το google+ δεν φτιαχτηκε να ανταγωνιστει το φεισμπουκ?
MoRmEnGiL
22-09-2011, 01:34
εν κατακλειδι , το google mail δεν εγινε για να χτυπησει το hotmail , το google video δεν εγινε για να χτυπησει το youtube , και ουτω καθεξης.
bebaia to utube anhkei sth google ;p
freak brother
22-09-2011, 16:18
bebaia to utube anhkei sth google ;p
πρωτα εκανε το google video το 2005 η google και οταν πηρε τον πεο , εδωσε 1.6 δις και πηρε την γιουτιουμπ μπζηλε.
MoRmEnGiL
23-09-2011, 08:38
Akribws auto 8elw na pw k egw, h google exei failarei arketes fores sto parel8on, auto den th stamathse pote..
KoiliaSamprela
23-09-2011, 08:45
γιατί να σταματήσεις , αν κάθε επιχειρηματική ιδέα ήταν 100% κερδοφόρα, όλοι θα κάναμε κάτι τέτοιο !
Το θέμα είναι πόσο αντέχεις μια αποτυχία οικονομικά , και η γκούγκλ αντέχει :)
Δεν ειναι μονο αυτο. Εχουν υπομονη και σχεδιαζουν σε βαθος χρονου. Κι ο chrome π.χ. αργα ξεκινησε αλλα τωρα ειναι πρωτος και τους βγαζει και χρημα. Αλλο σημαντικο αυτο, το YouTube πριν το παρει η google τι κερδη ειχε;
FaithFails
23-09-2011, 12:31
Εχουν υπομονη και σχεδιαζουν σε βαθος χρονου.
Αυτό βασικά. Υπομονή και στρατηγική.
Και φυσικά στο τέλος έχουν πολύ μεγαλύτερο κέρδος.
MoRmEnGiL
23-09-2011, 15:54
γιατί να σταματήσεις , αν κάθε επιχειρηματική ιδέα ήταν 100% κερδοφόρα, όλοι θα κάναμε κάτι τέτοιο !
Το θέμα είναι πόσο αντέχεις μια αποτυχία οικονομικά , και η γκούγκλ αντέχει :)
An h idea sou den piasei, AGORASE thn idea tou allou pou epiase. Giati mporeis.
GOOGLE.
:P
metamelia1
25-01-2012, 13:21
Η ενοποίηση που λέγαμε.
Our new Privacy Policy makes clear that, if you're signed in, we may combine information you've provided from one service with information from other services. In short, we'll treat you as a single user across all our products, which will mean a simpler, more intuitive Google experience.
http://gizmodo.com/5878987/its-official-google-is-evil-now
ασχολειται κανεις ακομα με αυτο?
νομίζω πως δεν ειχε κ τοση περαση τελικα
freak brother
25-01-2012, 13:46
και γω αυτο νομιζω. fail
Beyond Within
25-01-2012, 17:26
Είναι αρχή ακόμα.
γαμαει.. κριμα που ειναι αδειο..
freak brother
26-01-2012, 16:25
Είναι αρχή ακόμα.
αρχη η τελος εγω δεν ξερω κανεναν απο τους 50-60 φιλους που ειχα να το χρησιμοποιει ακομα.