View Full Version : Λοιπόν.
Dr.Gonzo
10-07-2011, 14:53
Πρέπει να βρω κανάν άνθρωπο να μπει στην ζωή μου.
Όχι (απαραίτητα) ερωτικά.
Το θέμα έχει ως εξής: Λείπει κάτι.
Τι;
Μία παρέα μουσικών που θα είναι ταυτόχρονα κουλ άτομα. Όταν λέω κουλ το εννοώ. Γαμάτοι ρε παιδί μου.
Όχι χίπστερς, όχι φρικαρισμένοι/πρεζάκηδες, όχι σπυριάρηδες, όχι κομπλέξικοι, όχι γιάπηδες/κάνω το χόμπυ μου, όχι αγάμητοι... συνοπτικά άνθρωποι με ένα και κύριο απωθημένο: Κανένα.
Αλλά αντί για απωθημένο, να έχουν όραμα να παίζουν μουσική που να τα σπάει.
Η απάντηση έρχεται πληρωμένη και ρητή, "σε αυτή την χώρα δεν θα βρεις τέτοια άτομα" αλλά καθώς τα σχέδια μετανάστευσης δεν είναι και τόσο άμεσα (αν και δόκιμα - different story), ανοίγω κουβέντα στο καλό μου φόρουμ για να πέσουν ιδεές και τίμιο τρόλιν.
Το όραμα ανακοινώθηκε, ας το περιγράψουμε κιόλας:
Γαμάτοι είναι οι Tool, οι Faith No More, οι Nine Inch Nails... αυτά τα άτομα.
Late 90s heavy alternative Amerika.
Ακούει/παίζει κανας άλλος τέτοια μουσική;
Βαριέμαι να κάνω "προτζεκτ" μονος μου, χρείαζομαι feedback.
...και κανά μέρος που να ενοικιάζεται 24/7, όχι τα προβάδικα της ώρας.
Πείτε ρε μαλάκες, και μην στείλετε pm, εδώ, να γένεν κουβέντούλα.
Παράρτημα (κι άλλες γαμώ μπάντες για να σας ερεθίσω):
Kyuss, RATM, Type O Negative, Jane's Addiction, Soundgarden, Rob Zombie, (early) Machine Head, Limp Bizkit (Wes Borland ζούδια), ολίγον Marilyn Manson κλπ κλπ, με πιάνετε ναι;
BURNIN AMBITION
10-07-2011, 15:58
sovara.skeftomastan me tous iola thn anwmalia na exoume oxi kithara alla 2 mpasa. gia thn wra eimaste trio
kai mono gamame. pshsto.xeskonise to mpaso sou. steile pm
Hellblazer
10-07-2011, 21:33
>Γαματες μπαντες
>Kyuss, Limp Bizkit, Manson
http://i39.tinypic.com/2ev6esw.jpg
Dr.Gonzo
10-07-2011, 23:58
Εσύ πριν κάτι μήνες ψαχνόσουνα με κάτι μαχαίρια και τέτοια, δεν σου φέρνω καμία αντίρρηση. :fear:
freak brother
11-07-2011, 00:17
sovara.skeftomastan me tous iola thn anwmalia na exoume oxi kithara alla 2 mpasa. gia thn wra eimaste trio
kai mono gamame. pshsto.xeskonise to mpaso sou. steile pm
necromantia style
Dr.Gonzo
11-07-2011, 10:07
Μπάσο και κιθάρα παίζω εξίσου καλά, τα "ξεκίνησα" μαζί.
Και τα δύο μου αρέσουν.
Σε μπάντες ανέκαθεν έπαιζα μπάσο - γι'αυτό και πρακτικά έχω και πιο ετοιμοπόλεμο rig.
Λατρεύω τα τύμπανα (δεν κάνω πλάκα) αλλά σ'αυτό ειμαί σε μάλλον αρχάριο επίπεδο. :o
Να τραγουδίσω ...ντεν μπορώ.
BURNIN AMBITION
11-07-2011, 10:19
xehasa th vasikoterh proupothesh. prepei na agapas to tanqueray
Dr.Gonzo
11-07-2011, 10:25
Μπερνι δεν πινω τζην. Οποτε πινω βλεπω ανωμαλα ψυχεδελικα ονειρα και το πρωι ξυπναω τρομαγμενος.
Δεν ειναι οσο γαματο οσο πιθανον να φαινεται. Και το παθαίνω μονο με τζην.
Μπαλανταηνσ εδω.
BURNIN AMBITION
11-07-2011, 11:06
mas kaneis giati to mpalantains exei trouila
edw egw epina botka agouridis
next stop zubrowka
Τζιν έχω ορκιστεί να μη ξαναπιώ ποτέ.
Εγώ παίζω μόνο μπάσο, αν ψηθείς για κάτι απο σεπτέμβρη σφύρα.
KoiliaSamprela
12-07-2011, 18:47
εγώ μπορώ να γίνω φοβερός ποzεράς :oops:
BURNIN AMBITION
12-07-2011, 19:15
of course
Dr.Gonzo
21-09-2012, 14:59
Bumb μαλάκες! Εκτός από τον αγάπη μπέρνη, ψήνεται κανάς άλλος σε Αθήνα να κάνουμε κανά jam πιωμένοι;
Δηλώστε εδώ συμμετοχή για την all-star-electric-requiem-hevi-metal-jam-band, πείτε τι όργανο παίζετε, κρυσταλλώστε τις μπύρες και μαζευόμαστε κανά βράδυ να κάνουμε χεντμπάνγκινγκ.
Έλατε, χωρίς πλάκα, ψήνομαι να γνωρίσω κανά μουσικό της προκοπής...
Προβλέπω μπέρνι και μπασίστες μόνο :P
Θα ήταν ενδιαφέρον ένα ηαρ τζαμ μητινγκ.
BURNIN AMBITION
21-09-2012, 19:17
ρε φιλε φερνε μου μονο μπασα. δε θελω ουτε τραγουδιαρηδες ουτε κιθαρες εγω. εκτος και αν μιλαμε για τον γουιτσι ε. φερτε μπασα και παρτε μου τη ψυχη. οποτε θελετε πλην τεταρτης (η μονη μερα που δουλευεω αυτο παει στο φακ μαι λαιφ αλλα εκει εβαλα την κλεψια του στιβ χαρις μη το παρακανω) ειμαι μεσα ε. το θεμα ειναι να βρουμε αξιοπρεπες στουντιο. να εχει κανα πιατινι της προκοπης να φχαριστηθουμε ηχο (σιγα μη φερω τα δικα μου σε τζαμ ναιτ). α και προς τιμην του φιλου μας του σταλονε πρεπει να διασκευασουμε μπερνινγκ χαρτ και αι οφ δε ταιγκερ. ο γκοντζος νιωθει!!!!
BURNIN AMBITION
21-09-2012, 19:18
βασικα δε παμε ρε γκοντζο και μονοι μας να τζαμαρουμε καμια μερα λεω γω
BURNIN AMBITION
21-09-2012, 19:21
αμα λαχει παμε πρειζ δε φαζ να κανουμε ντου να τους παρουμε τις θεσεις να δουν πως γινεται. (συνηρμικα μου ηρθε η ιδεα σκεπτομενος το ραμπο, το νικο που παιζει ντραμς στους σαντους, τη θαλασσα το σχοινια και τα κουνουπια)
Dr.Gonzo
21-09-2012, 22:39
Θα είναι ωραία φάσις γαμώτο. Στούντιο με ωραίο gear χωρίς να είναι χειρουργείο (σε τιμές και κρυόκωλο attitude) είναι το Urban, στο Μετρό Μοναστηράκι. Εκεί πάμε τακτικά δηλαδή. Έχουν φέρει και ένα ωραίο νέο κιτ Sonor στην μία αίθουσα Μπέρνη. ;)
BURNIN AMBITION
22-09-2012, 00:20
μεσα!! θα ειναι η πρωτη φορα που θα κουβαλαω μονο μπακετες. νιωθω ευτηχης και θα σας χλεβαζω που σας φευγει η πλατη να κουβαλατετις γκουμουτσες σας!!!!
αντε μαζευτειτε ρε αφου εχει πολλους καλλιτεχνιδες το φορουμ
Για το αν θα μπορέσω δεν ξέρω, εξαρτάται τη μέρα και ώρα, αλλά κανονίστε και θα ειδοποιήσω έγκαιρα :)
BURNIN AMBITION
22-09-2012, 09:54
καλα οπως βλεπεις μεχρι τωρα οι 3 μας ειμαστε. για να μπορουν ολοι φανταζομαι ενα σαββατο μεσημεροαπογευμα φανταζει ιδανικο!!! ή μια κυριακη...
Sotos_The_Tequiler
22-09-2012, 10:10
εγώ που είμαι άσχετος από καρμούζες και μαντολίνα ψηνόμαν πάντως να έρχομαν να σας δω, να φέρω και τσίπουρα να γίνει πατιρντί αλλά πήγατε και μείνατε στην πρωτεύουσα ναούμ...
Dr.Gonzo
22-09-2012, 13:45
Σώτε θα πιούμε και για σένα, και θα σου στείλουμε το βίντεο. :)
Κάτσε να το οργανώσουμε σιγούλια-σιγούλια....
The Donnn
23-09-2012, 20:29
Προσθέτω κιθάρες αν ποτέ κάνετε καμια ηχογράφησις
BURNIN AMBITION
23-09-2012, 22:48
ela ma tis prostheseis se kana jam re suuu
Djerdjelesh
24-09-2012, 16:43
Στείλτε Κρήτη τα έγχορδα για σετάρισμα.
Dr.Gonzo
20-04-2015, 13:42
Late 90s heavy alternative Amerika.
Ακούει/παίζει κανας άλλος τέτοια μουσική;
Αναβιώνω το τεσσάρων ετών forever alone thread μου, έτσι για το όλε. :)
Alice In Chains, NIN, Jane's Addiction, Faith No More, Tool... μην τα ξαναλέμε, riff heavy πράματα. Παίζει κανείς γέρος; Με θέλει καμιά μπάντα; Μπάσο και κιθάρα παίζουμε να πούμε.
stam and the witches
20-04-2015, 14:18
Το αρχικό ποστ αγγίζει επίπεδα αγγελίας Nordor.
Απορώ που δε μπορείς να βρεις κάτι αξιόλογο ως μπασίστας. Μπάσο και τύμπανα είναι τα πλέον περιζήτητα όργανα.
Dr.Gonzo
20-04-2015, 15:08
Αυτό το "αγγελία Nordor" ακούγεται τελειωμένη σκατίλα & επικό ταυτόχρονα (γκουγκλαρα βιαστικά και το nordor...)
Blitzer σχήματα και μουσικοί υπάρχουν μωρέ, αλλά αφού το στο online communication τουλάχιστον μπορεί κανείς να είναι πολύ σαφής για το τι ψάχνει, το παίζω έτσι, μπας και πετύχω βαρεμένους με πολύ κοινά γούστα.
Γενικά, πάντως, το να ταιριάξεις 100% με άλλα 3-4 άτομα (όχι μόνο σε μουσικό επίπεδο) και να ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ, είναι τεράστια υπόθεση. Καλή επιτυχία, όπως και να'χει ^^
(Για τζαμάρισμα είμαι μέσα όποτε γουστάρετε, αλλά τουλ δεν παίζω, ούτε μπορώ, ούτε θέλω :P)
BURNIN AMBITION
21-04-2015, 00:42
υπομονη μεχρι οκτωβρη ρε γκοντζε αφου παρεα θα καμνουμε μπαντα τοτενες
KoiliaSamprela
21-04-2015, 08:31
να έρθω να γίνουμε 3?
Dr.Gonzo
21-04-2015, 11:19
να έρθω να γίνουμε 3?
Με αυτή την προοπτική lineup το πάμε σε NWOBHM στυλ με αποκλειστικά αποκρυφιστικό στίχο κιετσ! :pink:
KoiliaSamprela
21-04-2015, 11:27
να έρθω να γίνουμε 3?
Με αυτή την προοπτική lineup το πάμε σε NWOBHM στυλ με αποκλειστικά αποκρυφιστικό στίχο κιετσ! :pink:
απλά επειδή δεν κατέχω θα μου δείξετε 3 ακόρντα (ΜΑΞ) να γρατζουνάω και θα με έχετε για κράχτη για γκομενάκια
Taksitzhs
21-04-2015, 11:39
Εγω μπορω να ειμαι minesweeper player αμα θελετε. Στα live θα καθομαι στη σκηνη και θα παιζω ναρκαλιευτη.
Dr.Gonzo
21-04-2015, 11:45
http://i.imgur.com/nOgR35Q.jpg
KoiliaSamprela
21-04-2015, 12:08
http://i.imgur.com/nOgR35Q.jpg
κουρεύτηκα και ξυρίστηκα :(
Art In Haste
21-04-2015, 12:18
Εγω μπορω να ειμαι minesweeper player αμα θελετε. Στα live θα καθομαι στη σκηνη και θα παιζω ναρκαλιευτη.
Σε πάω μια κόντρα, και επί σκηνής αν γουστάρεις.
Dr.Gonzo
21-04-2015, 12:34
κουρεύτηκα και ξυρίστηκα :(
:shock: :shock: :shock:
Δεν ήσουνααααα φαντάααααροοος, για να σου πω καλός πολίτηηηης....
Γιατί δεν έχεις ποστάρει ακόμα στο ποστ πιξ οφ γιορσέλφσ; :P
Taksitzhs
21-04-2015, 12:51
Σε πάω μια κόντρα, και επί σκηνής αν γουστάρεις.
Rap challenge μου ακουγεται αυτο... challenge accepted.