PDA

View Full Version : sok sto oaka

BURNIN AMBITION
09-07-2011, 00:54
to zhsame kai auto
apla otan exeis dei tetoies uperparagwges (mazi me acadc kai u2,parolo pou de merelainoun oi teleutaioi) einai ta mona akriva eishthria pou dikaiologoun apoluta thn timh tous) anarwtiesai giati na dinoume 30 eurw gia to kathe tuxaio onoma...xeftla

shmera isopedwthikame.makari na ta vlepame vevaia 30 xronia prin alla kietsi gamhse

ps. manowar? sto waters mou? you got to be kiding. osoi zhsan thn epikothta ths theallonikhs, gia 5 deuterolepta sigoura nomizan oti kapou ekei exei valei to xeri tou o demaio. de tha pw parapanw. apla gia 5 second nomiza oti ton akouga na leeina gamithei na gamitheita upoloipa iswargotera. exw polla na pw alla variemai

my_troubled_Mind
09-07-2011, 01:39
Γάμησε το live. H πιο μεγάλη παραγωγή που έχω πάει ποτές. Καθόμουνα σε αισχρή θέση και παρολαυτά ευχαριστήθηκα με τα χίλια.
Ήχος και εικόνα σοκ που λέει και ο μπέρνις. Στην αρχή μόνο που τον είδα ντυμένο με στρατιωτική στολή και γυαλί ηλίου πήγε να μου μπεί στο μυαλό ο μινάρας από το mindcrime αλλά με συνοπτικές τον έστειλα και αφοσιώθηκα σε αυτό που έβλεπα. Στρετζουλιάρικο live γενικά. Δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω σαν καλύτερη στιγμή. Θα επανέλθω.

psychotron
09-07-2011, 05:03
Δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω σαν καλύτερη στιγμή.
Mother.
Τα υπόλοιπα από αύριο.
Τεράστιος.

Dragonlord
09-07-2011, 06:27
για πείτε για πάρκινγκ τι παίζει

Weiss
09-07-2011, 11:20
Ήταν φανταστικά.
Δεν ήταν συναυλία, αλλά ήταν φανταστικά. Δεν έχω ξαναδεί τίποτα παρόμοιο, ο ήχος παίρνει το βραβείο καλύτερου_ήχου_έβερ, το οπτικό κομμάτι ήταν ασύλληπτο, πραγματικά όσοι δεν έχετε κλείσει να πάτε την Τρίτη.

(πς, γέλασα πολύ στο "να γαμηθεί η κυβέρνηση", ένας άνθρωπος δε βρέθηκε να τους πει ότι δε θα το έγραφε κανείς έτσι σε τοίχο;)

BURNIN AMBITION
09-07-2011, 11:49
πανουλη εγω παντα παρκαρω πεζογεφυρα. εχει λιγο περπατημα αλλα ξερω οτι δε μπλεκω μετα...αν θες οδηγιες πες

FIXXXER
09-07-2011, 12:55
το ταγκ με τον τιτ σοκ ειναι επος

BURNIN AMBITION
09-07-2011, 13:04
το ταγκ με τον τιτ σοκ ειναι εποςennoeitai.giati sto teleutaio teliko akousthke pali i iaxh einai trelos o germanos otan eskase muth
poutsa gaurakia

Mitsmann
09-07-2011, 13:17
δεν ειναι γερμανος ο σοκ, αλλα οκ.
χωρια που και την εποχη του σοκ οι πουτσες ηταν λιγο αναποδες αλλα και παλι οκ.

Ethereal
09-07-2011, 13:26
ιδεα μου ειναι ή μονο γλυφαδα επαιξε;

BURNIN AMBITION
09-07-2011, 13:27
e hmoun sto allo petalo kai den evlepa. poios skata eixe erthei mwre? o minx?
oso gia tis poutses tote ok dekto la sas eixame parei to kaluteroi mats sto sef mesa. xwris stoiko kai mono me tonta. giannakis (poutanas guios) sok kai kouousma sas eixan kanei to kwlotrupidi xwni

Leech
09-07-2011, 13:28
ιδεα μου ειναι ή μονο γλυφαδα επαιξε;

ε γι αυτό και το νέο τόπικ

Firestorm2
09-07-2011, 13:46
εχοντας δει πως ηταν το σκηνικο με το video wall κλπ στο youtube
πιστευετε πως

Θα παθενατε το ιδιο σοκ αν ΔΕΝ υπηρχε το video wall :?:

FaithFails
09-07-2011, 13:48
Mother.
Τα υπόλοιπα από αύριο.
Τεράστιος.

Αυτό.
Πάνο εμείς μέσα παρκάραμε και άνετα μπήκαμε-βγήκαμε.

mrmaiden
09-07-2011, 14:28
Χωρίς λόγια... Μόνο έπος και μόνο κλάμα...:touched::touched::touched:

freak brother
09-07-2011, 14:30
κοσμος μπηκε τσαμπα?

FaithFails
09-07-2011, 14:34
Απ'όσο έμαθα όχι.

FaithFails
09-07-2011, 14:38
1. Κάπνισμα απαγορεύεται αν και κάποιοι λίγοι στα μουλωχτά ανάψανε. Κρατήσου για το διάλειμμα.
2. Όχι δεν παίζει δυστυχώς.

Γενικώς συγκίνηση. Μην το χάσετε.

pixies
09-07-2011, 15:16
Ηθελα να γραψω κατι αλλα ρε δε γινεται να το περιγραψεις.
Την πρωτη φορα που τον ειδα στο Βερολινο δε μπορουσα να το συζητησω για μερες, αλλα κ μετα τη 2η φορα δεν ειναι πολυ διαφορετικο το συναισθημα..

Θελω μονο να πω οτι πρωτη φορα μενω τοσο ευχαριστημενη απο τον κοσμο σε μια συναυλια, ηταν αψογοι, ουτε κινητα ειδα ουτε καμερες και σε οτι εβλεπαν στο σοου αντιδρουσαν αμεσως (σε αντιθεση με τους ξενερωτους γερμανους) κ ουτε μου σπασαν τα @@ περα δωθε στην αρενα. Κουραστηκα να εχω τα χερια μου σηκωμενα σε Χ!
Απο χωρο ηταν πολυ ανετα, ο κοσμος ειχε ισομοιραστει γτ δε τον ενοιαζε να ακουμπησει τον Ροτζερ αλλα να βλεπει το σοου. Να πατε να κατσετε απτην αριστερη (υπαρχει λογος!) μερια του γερανου που ειναι η καμερα μολις μπειτε και θα ειστε κομπλε.

Radienergeia
09-07-2011, 17:15
Παίδες υπάρχει γαμάτο σημειάκι για παρκάρισμα, μπαίνετε ΜΕΣΑ και μετα αριστερά κατηφορούλα το παρκινγ γυμναστηρίαου/κολυμβητηρίου. Εμείς όταν πήγαμε ήταν φίσκα από αυτοκίνητα και ο κόσμος έτρωγε ταλαιπωρία για να παρκάρει. Oddly enough το μέρος αυτό που σας λεω δεν το είχαν πάρει πρέφα (ακόμα απορώ πως γίνεται αυτό).
Και τώρα στα του live,
Η αποπάνω έχει δίκιο για την αριστερή πλευρά αν και θα πρότεινα ΜΕΤΑ το intermission να μετακινηθείτε προς εκείνη την πλευρά.
Το live ήταν εμπειριάρα, ήχος άψογος, γερο Waters ακόμα πιο άψογος και η φωνή του σε αφήνει απλά μαλάκα. Θέλω να αποφύγω τα πολλά spoilers και επίσης δεν υπάρχουν highlights σε ένα έργο που είναι highlight από μόνο του οπότε δεν θα πω παραπάνω..
Παω να βάλω το κεφάλι μου στην κατάψυξη, ακόμα δεν έχω συνέλθει.

P.S. Θυμηθείτε να φέρετε και δεύτερο βρακί μαζί σας γιατί θα φύγει τσίσο. :pink:

http://www.youtube.com/watch?v=JQOwUbJ9_0A&feature=player_embedded#at=65

jack the ripper
10-07-2011, 00:53
τωρα επεστρεψα σπιτι...πολυ απλα αυτο -->

Χωρίς λόγια... Μόνο έπος και μόνο κλάμα...:touched::touched::touched:

JnB
10-07-2011, 01:13
ΣΟΚ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

:touched:

tsimpouklano
10-07-2011, 01:14
Ό,τι πιο τεράστιο έχω παρακολουθήσει στη ζωή μου. Μαγικό, φανταστικό, μοναδικό.

Dragonlord
10-07-2011, 01:55
Λοιπόν, θα φάω μούτζες αλλά, ενώ στο ξεκίνημα ένιωθα ακριβώς έτσι, τελικά μου φαίνεται ότι σε ένα βαθμό έκανε κοιλιά, όπως κάνει και το άλμπουμ δηλαδή. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι δε ΓΑΜΗΣΕ, απλά στο πρώτο μισάωρο πίστευα ότι βλέπω ό,τι τελειότερο έχω δει, τελικά μετριάστηκε λίγο αυτή η εντύπωση.

Drumsick
10-07-2011, 01:56
Δεν ξέρω αν χτες ήταν καλύτερα, αλλά δυστυχώς εγώ δεν ένιωσα το δέος που περίμενα. Ήταν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ, ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΗ παράσταση, ο ήχος ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ, τα βίζουαλς έρωτας, αλλά δεν ήταν η σπιρίτσουαλ εμπειρία ζωής που περίμενα.
Δε θέλω να γίνω η γκρινιάρα, αλλά συμπεριφορά του κόσμου ήταν κακή. Ασταμάτητα παλαμάκια, άχρονα από πάνω, σε όλα τα πιο ακατάλληλα σημεία. Θάνατο σε όποιον ένωσε τα χέρια του στο goodbye blue sky και σ'αυτούς που μετατρέψανε το is there anybody out there σε ska.

Στεναχωριέμαι που το λέω, αλλά το dark side ήταν ανώτερο, συναισθηματικά τουλάχιστον, για μένα.

Κατά τ'άλλα, εμείς βάλαμε 3 άτομα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.
Επίσης ένας που είχε εισιτήριο για άνω διάζωμα, μπήκε αρένα.

Τρίτη δοκιμάζουμε την τύχη μας.

Hogarth
10-07-2011, 03:17
Θα πω τα αυτονόητα, δηλαδή 1. ο λόγος που επέλεξαν την Ελλάδα για να γίνει η βιντεοσκόπηση είναι ακριβώς αυτές οι αυθόρμητες αντιδράσεις των ελληναράδων, τις οποίες άλλωστε ενεθάρρυνε ο Roger με κάθε ευκαιρία, και
2. το Τhe Wall είναι φτιαγμένο για να παρουσιάζεται ως "show", όχι ως "συναυλία", με όσα καλά/κακά συνεπάγεται αυτό.

Πήγα συνειδητοποιημένη λοιπόν, και, αν δοκιμάσω να χρησιμοποιήσω επίθετα για να χαρακτηρίσω αυτό που έζησα, θα μειώσω την εμπειρία στο σύνολό της. Αδιάκοπα ρίγη, διαρκές βούρκωμα, ξεσπάσματα κι ένας οξύς πόνος στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του Trial, πιθανόν από τη βίαιη εναλλαγή συναισθημάτων. Κι ένα κοινό με σεβασμό και ελάχιστη/μηδαμινή χρήση κινητών/κάμερας (οι ντουντούκες κατά την είσοδο μπορούσαν να είναι λιγότερες). Την επόμενη φορά να τον δούμε παρέα με τον κοιλαρά όμως.

redeemer
10-07-2011, 03:41
Νταξ,δε χωράνε φράσεις όπως "χαμηλοί τόνοι","τίμια εμφάνιση" εδώ,οπότε θα περιοριστω στο ΕΣΚΙΣΕ ΤΗ ΓΗ ΣΤΑ ΔΥΟ.
Ανετα το αρτιότερο οπτικοακουστικό θέμα που έχω ζήσει,simply put.Σπεύσατε να πάτε Τρίτη όσοι μπορείτε.

Θανατάκι στον μαλάκα/κόκκαλο/λιωμένο που για άγνωστους λόγους τα πήρε με έναν άλλο τυπο και εκτόξευε μαινόμενος τη μπύρα του δεξιά και αριστερά.

BURNIN AMBITION
10-07-2011, 04:44
Λοιπόν, θα φάω μούτζες αλλά, ενώ στο ξεκίνημα ένιωθα ακριβώς έτσι, τελικά μου φαίνεται ότι σε ένα βαθμό έκανε κοιλιά, όπως κάνει και το άλμπουμ δηλαδή. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι δε ΓΑΜΗΣΕ, απλά στο πρώτο μισάωρο πίστευα ότι βλέπω ό,τι τελειότερο έχω δει, τελικά μετριάστηκε λίγο αυτή η εντύπωση.
se pinkara

BURNIN AMBITION
10-07-2011, 04:45
Δεν ξέρω αν χτες ήταν καλύτερα, αλλά δυστυχώς εγώ δεν ένιωσα το δέος που περίμενα. Ήταν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ, ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΗ παράσταση, ο ήχος ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ, τα βίζουαλς έρωτας, αλλά δεν ήταν η σπιρίτσουαλ εμπειρία ζωής που περίμενα.
Δε θέλω να γίνω η γκρινιάρα, αλλά συμπεριφορά του κόσμου ήταν κακή. Ασταμάτητα παλαμάκια, άχρονα από πάνω, σε όλα τα πιο ακατάλληλα σημεία. Θάνατο σε όποιον ένωσε τα χέρια του στο goodbye blue sky και σ'αυτούς που μετατρέψανε το is there anybody out there σε ska.

Στεναχωριέμαι που το λέω, αλλά το dark side ήταν ανώτερο, συναισθηματικά τουλάχιστον, για μένα.

Τρίτη δοκιμάζουμε την τύχη μας.gia ta palamakia exeis dikio. den einai oloi drummer san esena na exoun to ruthmo mesa tous

gia to tsampatsiliki mpravo sou. yuperaspistikes epaxia ton titlo sou

Boom!
10-07-2011, 05:38

Ειμαι πολυ κοντα στην αποψη αυτη.

Ανετοτατα το ξαναβλεπα βεβαια, οποτε

Τρίτη δοκιμάζουμε την τύχη μας.

VirusXI
10-07-2011, 10:37
Οι ντουντούκες έξω απ'το ΟΑΚΑ μάλλον ήταν part of the show. Αν φορούσαν και μαυροκόκκινα θα ταν gg. Σαν να μπαίνεις σε στρατόπεδο συγκέντρωσης ηθελημένα.

Επίσης ο σωματικός έλεγχος στην είσοδο που λένε είναι το εξής:
"Έχετε κινητό ή κάμερα;"
"Όχι"
"ΣΙΓΟΥΡΑ;"
"Α-χα"
*περάστε*

Κατά τ'άλλα ήταν χάλια, δεν κάναν headbanging ούτε στιγμή.

Coroner
10-07-2011, 11:24
Gilmour ήταν τελικά; Γιατί κάτι τέτοιο είχα ακούσει...

Dragonlord
10-07-2011, 11:45
Μπα. Επίσης τι υποτίθεται ότι θα γινόταν σ'αυτούς που θα κάθονταν αριστερά από την κάμερα; Γιατί περίμενα, περίμενα, με την απορία έμεινα στο τέλος.

tssks
10-07-2011, 12:59
Mother.

Ω ΝΑΙ!

αν και περίμενα στο comfortably numb να με πιάσουν τα πολλά τα ζουμιά, δε με έπιασαν...ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΡΕ ΓΚΙΛΜΟΥΡ ?!?

Coroner
10-07-2011, 13:37
Τι μουτζώνετε ρε ζώα;

ion_storm
10-07-2011, 14:04
Θα μπορούσε η αναφορά στη συναυλία να περιοριστεί στο Ο Μεγαλύτερος εν ζωή Καλλιτέχνης, αλλά δεν θα ήταν ωραίο.
Συγκλονιστική συναυλία, η οποία είναι όμως πολλά παραπάνω. Ο ήχος, οι εικόνες, όλη η παραστάση ήταην αυτό που έπρεπε να είναι το Wall παρουσιαζόμενο ζωντανά.
Δεν άκουσα γενικά σχόλια για το "μοντέρνο" αέρα που είχαν τα βίντεο, πράγμα το οποίο μου έκανε εντύπωση, τα οποία βίντεο εικόνες κτλ ήταν αρκετά πετυχημένα.
Κορυφαία τα iPreach, iTeach, iFeel.
Ήμουν και τις δύο μέρες και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ξαναπάω την Τρίτη.
Οι εκπλήξεις δεν κατάλαβα μόνο ποιες ήταν. Είχε κυκλοφορήσει η βρώμα ότι χτες στους καλεσμένους του Waters ήταν κάτι άγγλοι φίλοι του, αλλά πέρα από S.Wilson δεν.

Ενά κομμάτι encore, ένα Set the controls, παίχτε το να επέλθει το χάος.

Drumsick
10-07-2011, 14:34

Τρίτη δοκιμάζουμε την τύχη μας.gia ta palamakia exeis dikio. den einai oloi drummer san esena na exoun to ruthmo mesa tous

Όντως, πρέπει να είσαι ντράμερ για να μπορείς να συγχρονίσεις τα κωλόχερά σου με ένα κομμάτι :moutza:

Και δε μπήκα εγώ τσάμπα. Σιγά μη ρίσκαρα να γίνει μαλακία και να το χάσω. Θα μπώ την τρίτη όμως.

Τα μοντέρνα σκηνικά που λέει ο από πάνω μου θύμισαν σε φάσεις αφίσες του ικόνοκλαστ για τα εαακ κτλ (http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/23557_1415459426712_1239384522_1219304_4133343_n.jpg) και με ξένισαν λίγο, αλλά κατά τ'άλλα κλαιν. Έτσι κι αλλιώς με κλειστά μάτια ήμουν την περισσότερη ώρα. Απαντώντας λοιπόν και στον φαιερστορμ, θα αντάλλαζα το σόου για την ησυχία από το κοινό χωρίς κανέναν μα κανέναν δισταγμό.

BURNIN AMBITION
10-07-2011, 14:55

Όντως, πρέπει να είσαι ντράμερ για να μπορείς να συγχρονίσεις τα κωλόχερά σου με ένα κομμάτι :moutza:

Και δε μπήκα εγώ τσάμπα. Σιγά μη ρίσκαρα να γίνει μαλακία και να το χάσω. Θα μπώ την τρίτη όμως.

Τα μοντέρνα σκηνικά που λέει ο από πάνω μου θύμισαν σε φάσεις αφίσες του ικόνοκλαστ για τα εαακ κτλ (http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/23557_1415459426712_1239384522_1219304_4133343_n.jpg) και με ξένισαν λίγο, αλλά κατά τ'άλλα κλαιν. Έτσι κι αλλιώς με κλειστά μάτια ήμουν την περισσότερη ώρα. Απαντώντας λοιπόν και στον φαιερστορμ, θα αντάλλαζα το σόου για την ησυχία από το κοινό χωρίς κανέναν μα κανέναν δισταγμό.poios milhse gia axrona palamakia? poios vgazei fwto kallitexnikes ta drums tou? poios tha paei tsampa thn trith?
provlhmatisou

Drumsick
10-07-2011, 15:02
Χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ ναι, τώρα που το λες.. αν δεν έβγαζα φώτος τα ντραμς μου δεν θα μ'ενοχλούσαν μάλλον τα άχρονα παλαμάκια :thumbsup:

Firestorm2
10-07-2011, 15:03
μου θύμισαν...ικόνοκλαστ...

αχ............

Ra Pariah
10-07-2011, 15:06
Burnin, πότε ξεκινάτε τουρνέ με τους Iola11;

NaSha_UniVerSo
10-07-2011, 15:30
Οι βλακώδεις συζητήσεις περι τζάμπα και άλλων προσωπικών "ιδιοτροπιών" του καθενώς αφήνουν τον ανώτερο σκοπό του γουότερς στην άκρη.

freak brother
10-07-2011, 15:36
ο οποιος εκτος απο την κονομα ειναι?

Ra Pariah
10-07-2011, 16:19
Σαφώς και καθενώς έχει κάποιον απώτατο στόχο.

Radienergeia
10-07-2011, 16:29
Ασταμάτητα παλαμάκια, άχρονα από πάνω, σε όλα τα πιο ακατάλληλα σημεία.

Ε ναι ρε πούστη μου,πάλι καλά που κάποιος το ανέφερε και δεν είμαι εγω η κομπλεξική. Τα άχρονα παλαμάκια είναι σκατά, σου παρουσιάζουν κάτι μεγαλειώδες κι εσύ ελληναράκο βαρας κλαπα κλούπα όπου βρείς σαν παιδάκι δημοτικού που δεν καταλαβαίνει τι ακούει. Αν δε μπορούν να συμμετάσχουν "σωστά" τότε να βάλουν τα κωλόχερα στις τσέπες να μη το χαλάνε και για τους γύρω.
(μουτζώστε ελεύθερα)

NaSha_UniVerSo
10-07-2011, 18:04
"ο οποιος εκτος απο την κονομα ειναι"...μεγάλη ιστορία! Ξεκινά με τις "Θύρες Αντίληψης" του Άλντους Χάξλεϋ :)

freak brother
10-07-2011, 18:10
φανταζομαι οτι απειρος κοσμος το ξερει αυτο , γιαυτο ανεβηκε τις τελευταιες μερες τρελα η καταναλωση πεγιοτε και lsd στην Ελλαδα.

NaSha_UniVerSo
10-07-2011, 18:16
ΗΙΝΤ : Δές στο γιουτιούμπ τη περίληψη των θυρών, ύστερα φάε lsd! Το πεγιότ είναι το 3ο βήμα. Και μην βιαστείς !

freak brother
10-07-2011, 18:19
κατσε πρωτα να βρω 85 ευρο να δω τον Ροτζερ και μετα.

NaSha_UniVerSo
10-07-2011, 18:25
Τα υλικά αγαθά απορρέουν μέσω της πνευματικής απελευθέρωσης.

freak brother
10-07-2011, 18:28
στον ροτζερ πες το .

NaSha_UniVerSo
10-07-2011, 18:29
Αυτός το πέτυχε. Εμείς τι κάνουμε..

freak brother
10-07-2011, 18:33
ρωτα τον Συντ .

NaSha_UniVerSo
10-07-2011, 18:41
Να του πώ, να πεί στον Ρότζερς, να μας βάλει λίστα ; Ευκαιρία!

Phantom Duck
10-07-2011, 23:28
http://www.sportaction.gr/old/media/2011/Basket/Panathinaikos/Various/600_obrrog.jpg

The Good Son
11-07-2011, 01:04
και δεν είμαι εγω η κομπλεξική.

post pix kai apo pou eisai.

sofi-k
11-07-2011, 01:42
Απλα αψογο, στο καγκελο στον ηχοληπτη τα εβλεπες ολα τζαμι, εκει να πατε οσοι πατε την Τριτη.
Τα παλαμακια ηταν 1-1μιση λεπτο μαξιμουμ σε ολοκληρο το σοου, μαλλον ψαχνεστε οσοι κραξατε το κοινο γι'αυτο ε, εξαλλου σε μερικα σημεια τα ενθαρρυνε και ο roger. Kατα τα αλλα σωστοτατο κοινο οσον αφορα κινητα και τσιγαρα, επισης δραγονλορδ ησουν κι ετρωγες πατατακια στο διαλειμμα μπροστα μου, επεσε το ματι μου στα πατατακια πρωτα και μετα σε καταλαβα.

VirusXI
11-07-2011, 03:03
βασικά μια χαρά δένανε τα παλαμάκια όταν ο Roger, τίγκα μέσα στον ρόλο, διέταζε ένα πλήθος να τον υπακούσει και να ζητωκραυγάσει - στο Run Like Hell όλαυτά. τώρα αν το πρόβλημα είναι ότι ήταν άχρονα ε... αυτά.

btw σύμφωνα με το βίδεο, μόνο την πρώτη φορά ήταν άχρονα, στα άλλα ξεσπάσματα μια χαρά ομοιόμορφα παλαμακιαζότανε η μάζα του concept.

Radienergeia
11-07-2011, 03:32
Τα παλαμακια ηταν 1-1μιση λεπτο μαξιμουμ σε ολοκληρο το σοου, μαλλον ψαχνεστε οσοι κραξατε το κοινο γι'αυτο ε, εξαλλου σε μερικα σημεια τα ενθαρρυνε και ο roger.
Μάλλον θα εννοείς τη δεύτερη μέρα

Drumsick
11-07-2011, 06:38
Ποιος μίλησε για το run like hell ή το another brick ή το waiting for the worms ρε μαλάκες? Εκεί δεν κολλάγαν απλώς τα παλαμάκια, αλλά επιβάλλονταν. Αλλά όχι παλαμάκια σε goodbye blue sky και is there anybody out there. Δε θα το ξεπεράσω ποτε το τραύμα. Για μένα ο δίσκος αυτός δεν είναι χαβαλές και πανηγυράκι και έτσι φάνηκε να τον νιώθει το ελληνικό κοινό, οπότε σκατά στα κωλόχερα τους.

00i00
11-07-2011, 11:08
μερικες παρατηρησεις/ερωτησεις:

@OzRiC...πως ακριβως συνδεεται το Doors Of Perception με την τεραστια φορολογικη τρυπα η οποια και ηταν ο λογος κυκλοφοριας αυτου του αλμπουμ?
και πως ακριβως συνδεεται με το αλμπουμ το οποιο ηταν το λιγοτερο (εως καθολου) ψυχεδελικο?
επισης,οπως προεκυψε,το οραμα του Waters ηταν να διαλυσει τους Floyd...εσυ ως οπαδος τους (υποθετω) συμφωνεις με αυτο?

@Drumsick...πως ακριβως επιβαλλεται να σιγονταρεις με ρυθμικα παλαμακια - λες και χορευει καμια ζεμπεκια ο Waters - ενα ασμα με αυτους τους στιχοι?

''Run, Run, Run, Run, Run, Run, Run, Run,
Run, Run, Run, Run, Run, Run, Run, Run.
You better make your face up in
Your favorite disguise.
With your button down lips and your
Roller blind eyes.
With your empty smile
And your hungry heart.
Feel the bile rising from your guilty past.
With your nerves in tatters
When the cockleshell shatters
And the hammers batter
Down the door.
You'd better run.

Run, Run, Run, Run, Run, Run, Run, Run,
Run, Run, Run, Run, Run, Run, Run, Run.
You better run all day
And run all night.
Keep your dirty feelings
Deep inside.
And if you're taking your girlfriend
Out tonight
You'd better park the car
Well out of sight.
Cause if they catch you in the back seat
Trying to pick her locks,
They're gonna send you back to mother
In a cardboard box.
You better run.''

επισης...εσενα ρε ''πορωτικε'' ΜΑΜΕΛΟΥΚΕ τι σε κοφτει αν θελει να μπει καποιος στο τζαμπα?
μπαμπεστανος στα αμπελια του Waters εισαι?

Mitsmann
11-07-2011, 11:10
σε πινκαρω για τη λεξη "μπαμπεστανος". μου φαινεται για εγκυκλοπαιδικους λογοι, πρεπει να ρθω να μεινω νιγριτα ενα τριμηνο.

00i00
11-07-2011, 11:13
και δεν ερχεσαι...γερο παιδι φαινεσαι,να σε βαλομε στα σιδερα

Ra Pariah
11-07-2011, 11:40
Παιδιά, μη μας αφήνετε στον αέρα! Τελικά τα παλαμάκια ήταν εντός ή εκτός χρόνου; Ήταν πιο πολλά την πρώτη ή τη δεύτερη μέρα; Προγνωστικά για την τρίτη υπάρχουν;

Drumsick
11-07-2011, 12:16
Βρε μαλάκα μινμιν, είπα ήδη πως θα έδινα τα πάντα για την απόλυτη σιωπή του κοινού. Μηδέν παλαμάκια, πουθενά. Στα κομμάτια που αναφέρω παραπάνω όμως, κολλάνε, δεν ενοχλούν, είναι ρυθμικά και δυνατά κομμάτια κι εκεί δε μ'ενόχλησαν.

Δεν υπάρχει δικαίωση σ'αυτό το φόρουμ.. Λες κάτι και πέφτουν οι μισοί να σε φάνε, πας να εξηγήσεις τι ακριβώς εννοείς και πέφτουν οι άλλοι μισοί. Α γαμηθείτε τελικά :!:

Mitsmann
11-07-2011, 12:18
ξαναγινε η Χ που αγαπησαμε και πες κατι για τις παναγιες τους.

Amnesiac.
11-07-2011, 12:19
Πραγματικά ήταν blast from the past ποστ αυτό :pink:

Dr.Gonzo
11-07-2011, 12:23
Προσπαθώ να φάω μπουγάτσα διαβάζοντας ταυτοχρόνως τα tags και μου έχει βγει άχνη από το ένα ρουθούνι και κανέλλα από το άλλο.

NaSha_UniVerSo
11-07-2011, 12:38
Δύσκολα τα μαθηματικά. Σκεφτόμουν οτι η φορολογική τρύπα δεν κλείνει τις θύρες της αντίληψης κι επίσης οτι "Ο Τοίχος" δεν είναι ενα τυχαίο άλμπουμ. Τί απαξίωση έπεσε ξαφνικά και διάολε, γιατί η μοίρα του ανθρώπου να έχει τόση αμφισβήτηση όταν βγαίνει απο την διαδικασία μιας ανώνυμης ζωής...γαμήστε με με τα 85 ευρώ, είμαι πλούσιος και τα πνευματικά μου σεντούκια έχουν και για σάς. Δίνω και του Ρότζερς...

pixies
11-07-2011, 12:39
Βρε μαλάκα μινμιν, είπα ήδη πως θα έδινα τα πάντα για την απόλυτη σιωπή του κοινού.

ρε, ετσι νομιζεις αλλα δε θα τα εδινες.. Τον ειδα και με ησυχο κοσμο (το περισσοτερο που καναν στο Βερολινο ηταν να σηκωθουν διστακτικα απτις καρεκλες τους!) και με πορωμενο και το 2ο ειναι καλυτερο.

Ειναι υποθεση να εχει παλμο η συναυλία και να συμμετεχει το κοινο ετσι οπως πρεπει, εκει που μας βγαινει βαραμε παλαμακια, εκει που απλα ακουμε ευλαβικα καθομαστε ακινητοι και εκει που συγκινιομαστε αμα λαχει κλαιμε κιολας.

Παρασκευη τον ειδα μονο, δεν ξερω τι εγινε με τα παλαμακια το Σαββατο κ αν ηταν οντως τοσο ενοχλητικο. Υπερβαλων ζηλος ισως για το dvd..

freak brother
11-07-2011, 12:46
http://www.youtube.com/watch?v=oao0qQO9Zn0

VirusXI
11-07-2011, 13:47
00i00 να σουν εκεί να βλεπες πως.

00i00
11-07-2011, 13:51
Βρε μαλάκα μινμιν, είπα ήδη πως θα έδινα τα πάντα για την απόλυτη σιωπή του κοινού. Μηδέν παλαμάκια, πουθενά. Στα κομμάτια που αναφέρω παραπάνω όμως, κολλάνε, δεν ενοχλούν, είναι ρυθμικά και δυνατά κομμάτια κι εκεί δε μ'ενόχλησαν.

Δεν υπάρχει δικαίωση σ'αυτό το φόρουμ.. Λες κάτι και πέφτουν οι μισοί να σε φάνε, πας να εξηγήσεις τι ακριβώς εννοείς και πέφτουν οι άλλοι μισοί. Α γαμηθείτε τελικά :!:

1ον. Ξαναδιαβασε το ποστ μου οπου γραφω (στα εγγλεζικα) γιατι δεν κολλαν...υπαρχει λογος που εβαλα τα γραμματα απο το Run Like Hell και οχι απο το Another Brick In The Wall το οποιο, περαν του μουσικου μερους, και στιχουργικα ''εκβιαζει'' την συμμετοχη του κοινου
2ον. εκανα μια παρατηρησις...δεν επεσα να σε φαω,σταματα να φανταζεσαι πραματα
3ον. γιατι με βριζεις ρε σε εβρισα εγω?
4ον. για το 3ον. ειχα ετοιμασει κατι που περιελαμβανε τα:''μεθυσμενη καργιολα των EHG'' και ''ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ''...αλλα αναβαλεται λογο ζεστας

OzRiC μαλλον εχεις δικιο...μπεναλντι ηταν τελικα

NaSha_UniVerSo
11-07-2011, 13:58
ε, σουτ κ γκόλ !

The Good Son
11-07-2011, 14:13
τεραστια φορολογικη τρυπα η οποια και ηταν ο λογος κυκλοφοριας αυτου του αλμπουμ?

???
Πες την ιστορία.

00i00
11-07-2011, 16:10
μετα το περιστατικο με την ΡΕΧΑ στον καναδα εγινε μια συζητηξης του Waters και του Ezrin και ενως ψυχογιατρου,εκει ο ηρωας μας εξομολογηθηκε το δραμα του και οι αλλοι τον παροτρυναν να δουλεψει σε εν νεο εργο πανω σε οτι παπαριες τους ειπε

ο δικος μας ετοιμαζει διαφορα ντεμα πανω σε δυο διαφορετικα κονσεπτς...το ενα τρωει τσορτσοπ (ντηλητ) απο την μπαντα και καταληγει μετα απο χρονια να κυκλοφορει ως το δευτερο προσωπικο του Waters (αυτο με τον χαλια κωλο στο εξωφυλλο)
σχεδον ταυτοχρονα αποκαλυπτεται κακοδιαχειρησις στα λογιστικα απο την εταιρεια τους,κατι που επισπευδει το ολο θεμα αφου υπηρχαν σκεψεις να κυκλοφορησει μετατεροτερα το αλμπουμ και ακομα πιο ''πλουσιο'' (βλεπε The Final Cut''...τρωει το λοιπον ποδι η εταιρεια και για να ρεφαρουν πρεπει να κανουν ενα εμπορικο αλμπουμ,προσοχη...οχι ενα αλμπουμ που θα πουλησει απλα,αλλα ενα εμπορικο σε καθε επιπεδο-αλμπουμ
κατι που σημαινει bigger than life συναυλιες (που ο Waters στην αποπανω συζητησις ειχε πει οτι ειχε σιχαθει - λολ),ταινεια,μυστρι για die hard fans etc...

προσλαμβανεται το λοιπον ο Ezrin (απο την αποπανω συζητησις - ενα παραξενο πραμα ρε παιδι μου....) και στην κυριολεξια του δινει τα κλειδια του μαγαζιου

τα υπολοιπα ειναι ιστορια...ο Ezrin κανει αυτο που ξερει καλα να κανει και ολοι μενουν ευχαριστημενοι,μαζι και η εφορια

για ολα τα παραπανω υπαρχει αναφορα και στην wiki αλλα και συνεντευξεις των Gilmour/Waters οπου τα λενε χαρτι και παλαμαρι (λινκς δεν εχω...σε περιοδικα τις διαβασα)

βεβαια ολα τα παραπανω δεν μειωνουν το αλμπουμ το οποιο ειναι βεβαια το καλυτερο που κυκλοφορησαν ποτε,εχει τις καλυτερες κιθαρες,τους καλυτερους στιχους,το καλυτερο εξωφυλλο και ο Waters την εχει 35 ποντους και να πα να γαμηθει οποιος τα αμφισβητει αυτα

αυτα...και καλα να περασετε την τριτη

Κομπλεξικος_4

Dragonlord
11-07-2011, 16:50
επισης δραγονλορδ ησουν κι ετρωγες πατατακια στο διαλειμμα μπροστα μου, επεσε το ματι μου στα πατατακια πρωτα και μετα σε καταλαβα.

ΡΕ SOFI-K ΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΝΑΟΥΜΕ

Coroner
11-07-2011, 16:58
http://www.youtube.com/watch?v=JQOwUbJ9_0A&feature=player_embedded#at=65

Comfortably Numb χωρίς Gilmour... Δε σχολιάζω.

Μουτζώστε.

stam and the witches
11-07-2011, 17:19
Παιδιά όποιος δε γουστάρει παλαμάκια να κάτσει σπίτι του με τον Vicotnik που δε γουστάρει ούτε αυτός και να βρίζετε.

FIXXXER
11-07-2011, 20:40
Το συμπερασμα ειναι πως οποιος δε γουσταρει παλαμακια δε γουσταρει ουτε πιπες?

KoiliaSamprela
11-07-2011, 21:01
http://i.imgur.com/E2Qow.gif

animae
12-07-2011, 00:19
Το συμπερασμα ειναι πως οποιος δε γουσταρει παλαμακια δε γουσταρει ουτε πιπες?

βάζεις και την Χ μέσα?
Γιατί το παραπάνω ισχύει για έναν.

Radienergeia
12-07-2011, 11:04
και δεν είμαι εγω η κομπλεξική.

post pix kai apo pou eisai.
http://i44.tinypic.com/104qiky.jpg

:)

freak brother
12-07-2011, 14:01
τι ωρα περιπου ανοιγουν οι θυρες ? (οχι του Χαξλευ)

animae
12-07-2011, 14:06
6+30 αν δεν κάμνω λάθος.

freak brother
12-07-2011, 14:09
και τι ωρα αρχιζει το νταβαντουρι?

pixies
12-07-2011, 14:11
9.30 just

Comte de Saint-Germain
12-07-2011, 14:31
Ο καλύτερος τρόπος πρόσβασης είναι ΗΣΑΠ ειρήνη και περπάτημα;

freak brother
12-07-2011, 14:33
σφυρια και βαριοπουλες (να σπασουμε τον τοιχο των σεκιουριτι)

animae
12-07-2011, 15:07
Ο καλύτερος τρόπος πρόσβασης είναι ΗΣΑΠ ειρήνη και περπάτημα;

ναι. 5-7 λεπτά είναι.

sofi-k
12-07-2011, 15:13

'Η απλα μπορεις να πληρωσεις, ισως να ειναι απο τις λιγες φορες που να αξιζει.

Εδιτ: Ξεχασα, η τεχνη ειναι τσαμπα, μουτζωστε

Comte de Saint-Germain
12-07-2011, 15:47
Ευχαριστώ ανιμάε. Πώπω μου χει γίνει η τρίχα καγκελο, δε βλέπω την ώρα.

KoiliaSamprela
12-07-2011, 15:58
ρε άχρηστε δεν έχεις πάει ποτέ να δεις ΜΠΑΛΑ ΟΑΚΑ?

freak brother
12-07-2011, 16:16

'Η απλα μπορεις να πληρωσεις, ισως να ειναι απο τις λιγες φορες που να αξιζει.

Εδιτ: Ξεχασα, η τεχνη ειναι τσαμπα, μουτζωστε

65 / 1.5 (μεση τιμη μεγαλης αμστελ) = 43

sofi-k
12-07-2011, 16:32
Αν σου φαινεται ακριβο απλα μην πας, κατσε πιες τις 45 μπυρες σου καπου στην Βουλα, για μενα τα 65 ευρω ειναι οκ τιμη για αυτο που ειδα προψες, μου χουν πιασει τον κωλο αλλες φορες αλλα οχι σ'αυτο το λαηβ.

12 stars circle your brow
12-07-2011, 16:36
αυτό που περιγράφεις είναι το πιασοκωλίδι από γκόμενο που γουστάρεις, οπότε κάνεις την πάπια

sofi-k
12-07-2011, 16:38
Αχα, οχι βασικα, δεν γουσταρω καν τοσο waters, απλα ηταν υπερσοου πως να το κανουμε, τ'αξιζε αντικειμενικα.

freak brother
12-07-2011, 16:39
Αν σου φαινεται ακριβο απλα μην πας, κατσε πιες τις 45 μπυρες σου καπου στην Βουλα, για μενα τα 65 ευρω ειναι οκ τιμη για αυτο που ειδα προψες, μου χουν πιασει τον κωλο αλλες φορες αλλα οχι σ'αυτο το λαηβ.

εχει σασπενς να προσπαθεις να μπεις τσαμπα , εσυ και οποιος πληρωσε καλα εκανε και πληρωσε. Και να μη μπω , εχει κατι ωραια σουβλατζιδικα στο νεο ηρακλειο!!

edit: εμεις στην ΒΟΥΛΑ τα μαζευουμε τα λεφτα καλη μου γι'αυτο ειμαστε ολοι γαμησε τα πλουσιοι.

cynic
12-07-2011, 20:54
Oι τιμες ειναι μια χαρα για αυτο που προσφερει.Αψογο audio/visual μερος, εκτος του μουσικου, που ειναι υποκειμενικο για τον καθεναν.Surround ηχος που συγκρινεται μονο με το dark side of the moon live του ιδιου. 10 ατομα στην σκηνη συνεχεια, κλπ.Το ειδα την Παρασκευη και με χαλαει που δεν παιζουν λεφτα και για σημερα. Γενικα δεν υπαρχει νοημα να κατσει καποιος να τσεκαρει youtube και να βγαλει συμπερασματα για αυτο το πραμα.Το θεμα δεν ειναι οτι ο waters ζηταει 65ε.Το θεμα ειναι οτι απο δω και περα οταν σκαει live με τιμη 65ε ,θα σκαει κι ενα lol διπλα, εξαιτιας του .

cybernaut
12-07-2011, 23:39
εμεις στην ΒΟΥΛΑ τα μαζευουμε τα λεφτα καλη μου γι'αυτο ειμαστε ολοι γαμησε τα πλουσιοι.

swsta ta les geitona !

mike, profanestata stazeis eirwnia peri kalyterou album floyd..

den phga k sas zhleuw OLOUS, to xw dei omws k einai teleio,
sorry gia ta greeklish eimai se ETAIRIKO pc,
agwnistikous xairetismous apo santorini !

BURNIN AMBITION
13-07-2011, 00:08
εμεις στην ΒΟΥΛΑ τα μαζευουμε τα λεφτα καλη μου γι'αυτο ειμαστε ολοι γαμησε τα πλουσιοι.

swsta ta les geitona !

mike, profanestata stazeis eirwnia peri kalyterou album floyd..

den phga k sas zhleuw OLOUS, to xw dei omws k einai teleio,
sorry gia ta greeklish eimai se ETAIRIKO pc,
agwnistikous xairetismous apo santorini !na pas papagalo

Drumsick
13-07-2011, 01:06
Νταξ, κάτω διάζωμα ΠΟΛΥ καλύτερα. Λιγότερα και τα παλαμάκια και δεν ακούγονταν τόσο εκεί πάνω και έβλεπα και τα πάντα όλα γαμώ και δεν κουράστηκε η μεσούλα μου και γενικα ΓΑΜΗΣΕ.

^_^

Griffith
13-07-2011, 02:16
το τζάμπα δεν πέθανε.
ξαναείδαμε και το roger waters, τι καλά.

freak brother
13-07-2011, 02:27
λοιπον εγω καταφερα να μπω στο comfortably numb (4-5 τραγουδ πριν το τελος) θα καταφερνα και νωριτερα αλλα ειχα μαζι μου μια ξενερωτη φιλη μου τεσπα..
Φοβερο θεαμα πρωτογνωρο και εντυπωσιακο .

ειχα να δω τοσους μαυροσκουφηδες απο την Αυλωνα

ας παμε στα σοβαρα τωρα .

Πετυχαινω τυχαια απο εξω μια φιλη μου που ειχε γνωρισει 2 πιπινακια στο μετρο απο Γλυφαδα αυτη απο Γλυφαδα και αυτες , της λεω οτι δεν εχω τικετ (αυτη ειχε) και λεει στα κοριτσα αραχτε με τον παλιο μπας και μπειτε ολοι μαζι.. Το ενα το πιπινι αρρωστο , τεσπα λεγαμε κατι μαλακιες και μου κανει "θες να μου δωσεις το τηλεφωνο σου να γυρισουμε ολοι μαζι γιατι δεν εχουμε μεσο?" της λεω ουτε εγω εχω αλλα ολο και καποιο γνωστο θα βρω.. της το δινω και μου κανει καπακια αναπ... μετα οταν τελειωσε το λαιβ της κανω οτι βρηκα αλλα μονο για μενα :maikl: μου στελνει "σε παρακαλω αν μπορεις γιατι θα μεινουμε εδω" παιρνω κατι τηλ τπτ.. την παιρνω της λεω δεν παιζει φαση.. και μου αρχισε τα ευχαριστω και ευχαριστω και κατι τετοια... Περιεργη φαση 99% εκμεταλευση παιζει να ηταν το ολο σκηνικο αλλα μου κανε εντυπωση... ποσο δινει να με παρει τηλεφωνο για ποτο? :p ελπιζω να μη νομιζε οτι επαιζε κατι με την φιλη μου την οποια και παρατησα απο εξω γιατι μου σπασε τα αρχιδια και εχασε και το λαιβ ...

stam and the witches
13-07-2011, 02:53
Καλύτερο λάιβ ριπόρτ έβερ.

pixies
13-07-2011, 02:55
Νταξ, κάτω διάζωμα ΠΟΛΥ καλύτερα. Λιγότερα και τα παλαμάκια και δεν ακούγονταν τόσο εκεί πάνω και έβλεπα και τα πάντα όλα γαμώ και δεν κουράστηκε η μεσούλα μου και γενικα ΓΑΜΗΣΕ.

^_^

τσαμπα μπηκες? ποσο ευκολα/νωρις?

BURNIN AMBITION
13-07-2011, 03:45
αν θες εναν γουινγκμαν γιωργη για τα μουνακια πες

Drumsick
13-07-2011, 07:35

^_^

τσαμπα μπηκες? ποσο ευκολα/νωρις?

Πανεύκολα μπήκα (πήδημα κάγκελα και παρακάλια σε έναν σεκιουριτά στον διάδρομο με τις τουαλέτες κτλ). Κατά τις 8μιση-9 ήμουν μέσα με 2 δικούς μου, χεχεχε. Οι υπόλοιποι 7 μπήκαν κατά τις 9:20 με ντου! (όχι μόνο οι 7 τους προφανώς) λολ . Μετά σκαρφάλωσα κι από αρένα στο διάζωμα κι όλα όμορφα :dfinger:

Comte de Saint-Germain
13-07-2011, 10:09
Συγκίνηση, τραγούδι, σχεδόν κλάμα σε κάποιες φάσεις, κόσμος όπως ήταν αναμενόμενο κακός αλλά δε μας ένοιαξε ιδιαίτερα.

Amnesiac.
13-07-2011, 10:15
Βρωμιάρηδες, ούτε ένας δε με ήθελε στην παρέα του =(

Drumsick
13-07-2011, 10:37
Εγώ σου'στειλα σμς αλλά σνόμπαρες. Ας πρόσεχες =Ρ

Mitsmann
13-07-2011, 10:39
πρωτα τα μπαν, μετα το σνομπαρισμα.
που θα παει η βαλιτσα Μαλακαμνηζιακ?

Amnesiac.
13-07-2011, 10:41
Γράψε και το όνομα σου στο σμσ ντε, δε το είχα το κινητό σου. Δε σνόμπαρα, απλά φοβόμουν μήπως ήταν κάποιος που έχω σβήσει από το κινητό και θα ήταν αγένεια να ρωτήσω "ποιος είσαι;"

Amnesiac.
13-07-2011, 10:41
πρωτα τα μπαν, μετα το σνομπαρισμα.
που θα παει η βαλιτσα Μαλακαμνηζιακ?

Θα πάει κατευθείαν στο ΜΟΥΝΙ σου :!: :!: :rofl: :rofl: :rofl:

adam
13-07-2011, 14:12
as pw ki egw th gnwmh mou.
mousika to the wall de mou leei kai polla, oloi oi symvolismoi htan aysthra kai mono se prwto epipedo kai to olo show flertare s'ena megalo kommati tou me to grafiko.

ALLA

1. htan sigoura kai me diafora to pio terastio show pou exw dei sth zwh mou, genika.
meneis arketa malakas me ayto pou vlepeis kai akous - an kapoios den to dei, den mporei na katalavei gia ti milame..

2. otan arxisan na tragoudane ta pitsirikia sto another brick in the wall eklapsa, den to perimena.

3. sthn telikh, to na vlepeis enan anthrwpo 67 xronwn na ksetyligei mprosta sou o,ti ma o,ti ton vasanize ap'otan gennithike (prin gennithei akoma vasika) mexri ta 30kati tou me th morfh enos epous, aggizei to sygklonistiko.
fantazomai pws mporei na eniwthe panw sth skhnh kai tarazomai ligo..

gia olous tous parapanw logous, pistevw oti ta 65 pou anagkasthka na skasw meta apo akarpes prospatheies na mpw tsampa, aksizan kanonikotata kai se olous esas pou moutzwsate ton allo pou eipe to idio sthn prohgoumenh selida, rixnw apo mia moutza-facehugger ap'to alien, na sas piezei sfixta kathe fora pou pragmatopoihte opoiadhpote egxrhmath synallagh sthn ypoloiph zwh sas.

Amnesiac.
13-07-2011, 14:37
γελάω.

metamelia1
13-07-2011, 14:40
fantazomai pws mporei na eniwthe panw sth skhnh kai tarazomai ligo..................

adam
13-07-2011, 14:44
to kako otan kanw post opws to apo panw pou lew polla diaforetika pragmata, einai oti den kserw gia poio ap'ola efaga tis moutzes.
as poume twra, o laos tou er vriskei perissotero aksio moutzas to oti de mou leei polla to the wall mousika h oti pistevw oti to live aksize ta lefta tou?
tha prepe me kapoio tropo na s afhnei na dhlwneis kai giati moutzwses ton allon re gamwto (vevaia s ayth thn periptwsh riskaroume to na mh mporoume na kryvomaste san gay aderfes)

Amnesiac.
13-07-2011, 14:47
Εγώ σε μούτζωσα σε δεύτερο επίπεδο πάντως, αν αυτό σου λέει κάτι.

freak brother
13-07-2011, 14:48
εγω πινκαρα!

JnB
13-07-2011, 15:05
o laos tou er vriskei perissotero aksio moutzas to oti de mou leei polla to the wall mousika h oti pistevw oti to live aksize ta lefta tou?

Για το πρώτο τις θες τις μούτζες σου.
Άμα δε σου αρέσει γιατί πήγες, για τη φάση;
Σαν να μας λες "ακούω μόνο μάνογουορ, αλλά βγαίνω σε κλαμπάκια στην παραλιακή (που δε μου αρέσει η μουσική) γιατί έχει ΜΟΥΝΑΚΙΑ και ωραία σοου."

Για το δεύτερο ναι, τα άξιζε τα λεφτά του, αλλά για αυτούς που το θεωρούν άλμπουμ-σημείο αναφοράς για τη μουσική και όχι μόνο.

freak brother
13-07-2011, 15:52
αμα πηγαιναν οσοι ειχαν λιωσει το wall δεν θα χε πανω απο μια μερα... το σοου τραβηξε imho το 70% του κοσμου. Ετσι μου φανηκε.

JnB
13-07-2011, 16:34
το σοου τραβηξε imho το 70% του κοσμου.

Αυτοί είμαστε.

12 stars circle your brow
13-07-2011, 17:28
δεν έχει να κάνει με το τι είμαστε, απλά το the wall δεν εκπροσωπεί για όλο τον κόσμο "την δισκάρα των φλόυντ"

JnB
13-07-2011, 17:40
κακώς

KoiliaSamprela
13-07-2011, 19:24
κακώς

είναι εκεί πάνω στην κορυφή και χαμογελάει

http://ecx.images-amazon.com/images/I/51WKGVVP2ZL._SL500_AA300_.jpg

JnB
13-07-2011, 21:45
Δεν είπα κάπου ότι έχουν μόνο μια δισκάρα οι floyd, ούτε ότι για μένα είναι το καλύτερό τους το wall.
Κακώς όμως κάποιος δεν το θεωρεί δισκάρα, πώς να το κάνουμε.

Εγώ πάντως δε θα πήγαινα σε live, αν ήξερα ότι θα παίζανε ολόκληρο ένα αλμπουμ που "δε μου λέει πολλά μουσικά".

Drumsick
13-07-2011, 22:35
Δεν είναι ένα οποιοδήποτε άλμπουμ όμως, αλλά κάτι πολύ θεατρικό και η επί σκηνής εκτέλεσή του, περισσότερο παράσταση μπορεί να χαρακτηριστεί παρά συναυλία. Οπότε είναι πολύ λογικό να προσελκύσει και κόσμο άσχετο απ'τους φανμπόυδες του δίσκου και προσωπικά δεν το βρίσκω κακό.
Αρκεί να μη βαράνε παλαμάκια στο goodbye blue sky μου, τα μουνιά.

Radienergeia
13-07-2011, 23:46
otan arxisan na tragoudane ta pitsirikia sto another brick in the wall eklapsa, den to perimena..

Δε θέλω να σου χαλάσω την όμορφη συγκίνηση αλλά
ήταν πλεϊμπακ αγαπητέ, δεν τραγουδούσαν τα πιτσιρίκια...

FIXXXER
14-07-2011, 00:02
http://vimeo.com/channels/rogerwaters

sofi-k
14-07-2011, 00:45
Ντραμσικ για τα παλαμακια δεν μας ειπες καθολου.

Χτες εμαθα οτι ψιλοντουμανιασαν στο intermission και οτι υπηρχαν και κινητα που τραβουσαν, καλο πσοφο να χουνε οσοι.

freak brother
14-07-2011, 03:28
Ντραμσικ για τα παλαμακια δεν μας ειπες καθολου.

Χτες εμαθα οτι ψιλοντουμανιασαν στο intermission και οτι υπηρχαν και κινητα που τραβουσαν, καλο πσοφο να χουνε οσοι.

τα μουνοπανα!!! ασε που μερικοι απο αυτους μπορει να μη πληρωσαν κιολας!

sofi-k
14-07-2011, 04:49
Ε εχει σασπενς να καπνιζεις και να τραβας φωτος σε λαηβ που σε εχει παρακαλεσει ο καλλιτεχνης να μην το κανεις, μπορει να σε τσουβαλιασουν τα σεκιουριτιζ, κιε γαμω. Λιγο ακυρη η ειρωνεια σου αλλα σε πινκαρα ετσι για το καλο!

freak brother
14-07-2011, 07:39
Ε εχει σασπενς να καπνιζεις και να τραβας φωτος σε λαηβ που σε εχει παρακαλεσει ο καλλιτεχνης να μην το κανεις, μπορει να σε τσουβαλιασουν τα σεκιουριτιζ, κιε γαμω. Λιγο ακυρη η ειρωνεια σου αλλα σε πινκαρα ετσι για το καλο!

αλλο παρακαλεσει αλλο απαγορευσει πρωτον και δευτερον το ψοφος κακος ειναι ακυρο ... και τι σε μελει εσενα αμα τους μαζεψουν οι σεκιουριταδες? θα πεφτε ο κωλος του Ροτζερ απο ενα τσιγαρο και 5 καμερες? :P ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ... (αμα δεις βιντεακια απο το εξωτερικον εχει απειρες καμερες στο κοινο) ΨΟΦΟΣ ΚΑΚΟΣ!!! ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΟΘΝΙΑ

psychotron
14-07-2011, 08:50
θα πεφτε ο κωλος του Ροτζερ απο ενα τσιγαρο και 5 καμερες? :P ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ... (αμα δεις βιντεακια απο το εξωτερικον εχει απειρες καμερες στο κοινο)
Εντελώς άκυρη σύγκριση όμως, ε.
Δεν είπε ποτέ ότι έχει θέμα με κάμερες / κινητά γενικώς, είπε για τα συγκεκριμένα 3 shows, επειδή θα τα βιντεοσκοπούσαν, ότι τα flash θα δημιουγήσουν πρόβλημα.
Τώρα για τα τσιγάρα, εγώ προσωπικά που είμαι άρρωστος και κάνω 2,5 πακέτα τη μέρα, εκεί μέσα δεν κάπνισα.

freak brother
14-07-2011, 09:04
καλα ουτε εγω καπνισα , αλλα το ΨΟΦΟΣ ΚΑΚΟΣ με χαλασε , σιγα το πραμα να ουμε νταξει στην Ελλαδα εισαι που δεν υπαρχουν νομοι ρελαξ εντ εντζου δε ραιντ.

psychotron
14-07-2011, 09:07
πίνκαρα 8)

Dragonlord
14-07-2011, 09:50
Ε λοιπόν κρατήθηκα τόσες μέρες για το τσιγάρο αλλά αφού το αναφέρατε: πόσο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ πρέπει να είναι κάποιος για να κάθεται και να καπνίζει μέσα στο χώρο της συναυλίας στο διάλειμμα, δεκαπέντε μέτρα από την πόρτα; Δηλαδή πες ότι καταλαβαίνω να το ανάψεις την ώρα της συναυλίας γιατί δεν αντέχεις μια ώρα χωρίς καπνό και είσαι παρτάκιας και δε θες ούτε να χάσεις τρία λεπτά από τη συναυλία. Στο γαμημένο διάλειμμα πάρε τα γαμημένα πόδια σου και περπάτα τα γαμημένα δεκαπέντε μέτρα για να πας έξω (στο διάδρομο τέσπα) γαμώ τα ξύλα σου. Γενικά γαμώ τις μικροαστίλες αυτού του είδους η "ανυπακοή".

Dragonlord
14-07-2011, 09:51
Άσχετο (εντελώς), μερικές φορές τα πρωινά στη δουλειά έχω τρελά νεύρα, να το κοιτάξω

FIXXXER
14-07-2011, 09:57
Εγω απο την αλλη νομιζω πως το σοφακι ηταν ακριβεστατο και περιεκτικοτατο με το ΨΟΦΟ ΚΑΚΟ.

BURNIN AMBITION
14-07-2011, 10:25
egw nomizw oti to wall einai uperitmhmeno , oti to show tha gamouse an to eixan oi maiden kai paizan aces high xerw gw me ta aeroplana kiets kai oti oi twisted sister gamane sth kathisia tous 10 waters. twra an eixe gilmour, an epaizan dark side an an an, e tha legame alla pragmata

my_troubled_Mind
14-07-2011, 11:25
την άρπαξες.

00i00
14-07-2011, 11:37
Δεν είπε ποτέ ότι έχει θέμα με κάμερες / κινητά γενικώς, είπε για τα συγκεκριμένα 3 shows, επειδή θα τα βιντεοσκοπούσαν, ότι τα flash θα δημιουγήσουν πρόβλημα.
Τώρα για τα τσιγάρα, εγώ προσωπικά που είμαι άρρωστος και κάνω 2,5 πακέτα τη μέρα, εκεί μέσα δεν κάπνισα.

ε ενταξει,ακομα και να μην επαιζε βιντεοσκοπισις για μελλοντικο 8πλο DVD (με συλλεκτικο μανταλι) φανταζομαι οτι παλι δεν θα ηθελε καμερες κλπ....δεν ειναι και οι Grateful Dead

τωρα για το οτι τα φλας θα δημιουργουσαν προβλημα οκ...προφανως οι καμερες του συνεργειου ειναι Kirlian ξερωγω

BURNIN AMBITION
14-07-2011, 11:41
την άρπαξες.
mersi

KoiliaSamprela
14-07-2011, 13:03
την άρπαξες.
mersi

:touched:

sofi-k
14-07-2011, 13:35
αλλο παρακαλεσει αλλο απαγορευσει πρωτον και δευτερον το ψοφος κακος ειναι ακυρο ... και τι σε μελει εσενα αμα τους μαζεψουν οι σεκιουριταδες? θα πεφτε ο κωλος του Ροτζερ απο ενα τσιγαρο και 5 καμερες? :P ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ... (αμα δεις βιντεακια απο το εξωτερικον εχει απειρες καμερες στο κοινο) ΨΟΦΟΣ ΚΑΚΟΣ!!! ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΟΘΝΙΑ
Αν ειχες δει την αρχη του λαηβ θα βλεπες τον γοτζεγ που βγηκε και ειπε "sas parakolo oxi kiameres kai tetoia" και περι εξωτερικου απαντησε ενας αποπανως, ηταν μονο για το συγκεκριμενο η απαγορευση για να βγει καλυτρο το δβδ φανταζομαι κι οχι με ενα ντουμανι πανω απο την αρενα ουτε με 8437 γαμωκινητα σηκωμενα να τραβανε το λαηβ(που βασικα αυτο αν γινοταν να απαγορευτει γενικως θα ημουν χαρουμενη, με ενοχλουν οσο τα ασυγχρονα παλαμακια την ντραμσικ)

Dythor
14-07-2011, 13:54
Πολύ ωραία η φάση να απαγορέψεις την υψωμένη κινητοκάμερα (το πιο αντιαισθητικό θέαμα στον κόσμο αν θέλετε) με το έτσι θέλω, σαν τον Ιωαννίδη που διέκοπτε τη συναυλία και φώναζε ΚΑΝΤΕ ΗΣΥΧΙΑ

The Good Son
14-07-2011, 13:56
Έχει πλάκα να βλέπεις στο avatar τον johnny cash με το τσιγάρο στο στόμα να κοιτάει με απορία τα Post περί καπνίσματος του Dragonlord.

freak brother
14-07-2011, 14:06
Πολύ ωραία η φάση να απαγορέψεις την υψωμένη κινητοκάμερα (το πιο αντιαισθητικό θέαμα στον κόσμο αν θέλετε) με το έτσι θέλω, σαν τον Ιωαννίδη που διέκοπτε τη συναυλία και φώναζε ΚΑΝΤΕ ΗΣΥΧΙΑ

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQoKhqjQzZUq_pkB3LtACMHNFj63y12Oe5bLn6pp6PeNM4364eA

ikonoklast
14-07-2011, 14:25
egw nomizw oti to wall einai uperitmhmeno

freak brother
14-07-2011, 14:28
Αν ειχες δει την αρχη του λαηβ θα βλεπες τον γοτζεγ που βγηκε και ειπε "sas parakolo oxi kiameres kai tetoia" και περι εξωτερικου απαντησε ενας αποπανως, ηταν μονο για το συγκεκριμενο η απαγορευση για να βγει καλυτρο το δβδ φανταζομαι κι οχι με ενα ντουμανι πανω απο την αρενα ουτε με 8437 γαμωκινητα σηκωμενα να τραβανε το λαηβ(που βασικα αυτο αν γινοταν να απαγορευτει γενικως θα ημουν χαρουμενη, με ενοχλουν οσο τα ασυγχρονα παλαμακια την ντραμσικ)

και γω θελω να φωναζουμε οπως παλια προ κινητων "ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΩΝ ΡΕΗΒΑΔΩΝ ΟΙ ΜΑΝΕΣ"