View Full Version : EYEHATEGOD / CHURCH OF MISERY / GOMGOMA ~ 7/7 @ An Club, Athens
Kaserinos
08-07-2011, 12:19
Το σημαντικοτερο live της τελευταιας πενταετιας.
Yoshiaki απο Church of Misery, απελπισμενος για λιγη αγαπη. Πολυ δυνατα ο ηχος, καποιοι εβαλαν τα κλαμματα.
Δυναμιτης το σετ, δεν διανοουμαι πως μπορει να παιζουνε σε Roadburn.
EHG με τρελα κεφια, ενιωθες οτι παιζανε για τον καθεναν ξεχωριστα χθες στην υπογα.
Williams με οριακα ανοιχτο ματι, παιδακι 20 χρονων.
Bower με γκριματσες/υπερπροσπαθειες για να μην του φυγει η μασελα.
Patton σε ντελιριο, ειναι ηγετης παει τερμα, τελειωσε.
Ωραιο ριπορτ θα πειτε, αλλα τι να κανω βιαζομαι.
Τελεια ατμοσφαιρα, οσος κοσμος επρεπε για να μην πεθανουμε εντελως, ομορφη κλωτσοπατιναδα.
σπεσιαλ κρεντιτς σε υπερλιωμενο ths_panagias_ta_matia που εσκασε απο πανω αυθημερον.
και...
stagediving Leech!!!!!
πονώ.
πονάει η πλάτη μου. πονάνε τα χέρια μου. πονάνε τα μυαλά μου.
Μεγάλο συγνώμη από τους gomgoma που πρέπει να γαμήσανε αλλά ήμουν από δεκάωρο δουλειάς και δεν θα άντεχα στη σάουνα.
Church of Misery εκατό φορές καλύτεροι από το δίσκο, μπάσο στο πάτωμα.
EHG έπος έπος έπος κι ας τους είχα ξαναδεί. Setlist όσο θυμάμαι Blank, Jackass in the Will of God, 90$ Bag, Shoplift, Depress, Serving time in the middle of nowhere, Left to starve, Sisterfucker I (με τραγουδιάρη και κιθαρίστα των CoM), Peace thru War και πολλά ακόμα που δεν μπορώ να θυμηθώ το κεφάλι μου είναι πολτός.
Kόσμος οριακά όσος χρειαζόταν για να μην πάθουμε ασφυξία στην υπόγα.
μεθυσμενες καργιολες ειχε?
Agoraphobic_S.I.
08-07-2011, 12:36
πιο δυνατό λαιβ που έχει γίνει.
KoiliaSamprela
08-07-2011, 18:41
ακόμα βουίζουν τα αυτιά μου!
πούτσα ασάλιωτη από gomgoma μέχρι EHG , δεν υπάρχουν λόγια , όσοι βρέθηκαν εκεί έζησαν κάτι μοναδικό , μιας και δεν νομίζω να τους ξαναδούμε σε τέτοια φάση (πιστεύω μπήκαν και μέσα οι διοργανωτές λόγω προσέλευσης)
Αν και ο βασικός μου στόχος ήταν οι Church of Misery μιας και EHG έχω ξαναδεί .... ΑΡΧΙΔΙΑ.
Οι EHG σε τέτοιο χώρο ορίζουν τα στάνταρντς, επαφή με τον κόσμο? τι να λέμε Jim -μίτσος- Bower στο τέλος με υπομονή να κάτσει να τον χουφτώνει ο κάθε μαλάκας :oops:
Γενικά το live έπιασε ταβάνι !
Tispanagias tamatia
09-07-2011, 00:11
Μπαίνω για μπάνιο με μισή καρδιά. μισό μυαλό. μισό σώμα.
Αγαπάτε αλλήλους.
12 stars circle your brow
09-07-2011, 09:53
http://www.youtube.com/watch?v=l1MqIHw2GRA
mrmaiden
09-07-2011, 14:31
Respect στους Church of fucking Misery που τα έσπασαν όλα, αλλα μετά ακούστηκε το: We Are Eyehategod From New Orleans Louisiana και πάγωσε ο χρόνος:dfinger:
τεράστιο λαιβ, στο χώρο που τους αρμόζει, με φοβερό ήχο. αρκετά καλύτεροι από roadburn πέρυσι (ιδίως οι EHG).
KoiliaSamprela
09-07-2011, 18:56
τεράστιο λαιβ, στο χώρο που τους αρμόζει, με φοβερό ήχο. αρκετά καλύτεροι από roadburn πέρυσι (ιδίως οι EHG).
εσύ γιατί δεν είπες ένα γειά? :(
έλα ντε, μόνο το θρεντσταρτερ και τον κ. μέιντεν πέτυχα. :-|
KoiliaSamprela
10-07-2011, 10:12
όταν αγαπάμε, το δείχνουμε :)
θενκ γιου λιτς
http://i.imgur.com/VJasp.jpg
sabbarth
18-07-2011, 19:09
Καταρχήν να ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ όσους παρευρέθηκαν στη συναυλία παρά την τρελή ζέστη και το ΑΚΡΙΒΟ εισητήριο.
Δυστυχώς δεν μπορούσαμε να έχουμε χαμηλότερη τιμή εισόδου και να δώσουμε την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους να βιώσουν απο κοντά αυτή την εμπειρία. Με πλήρη επίγνωση της οικονομικής κατάστασης ΟΛΩΝ μας προσπαθήσαμε να κρατήσουμε όσο πιο χαμηλά γίνεται το κόστος την συναυλίας κάτι που δυστυχώς στάθηκε αδύνατο.
Καταλαβαίνω οποιονδήποτε μπορεί να πεί ότι το εισητήριο ήταν ακριβό αλλά ειλικρινά δεν μπορούσε να είναι πιο χαμηλό.
Όσον αφορά τις μπάντες τα λόγια είναι περιττά.
Απο τη στιγμή που πάτησαν το πόδι τους στο αεροδρόμιο παρ'οτι ΕΞΟΥΘΕΝΩΜΕΝΟΙ όλοι τους , ήταν φιλικότατοι και μας συμπεριφέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.
Έχοντας την τύχη να είμαι στο αμάξι μαζί με τους Bower, Williams, Lacaze, Mader και έχω να πώ τα εξής , τα παλικάρια είναι θεούληδες απλά.
Χαβαλές, πειράγματα και κάθε είδους συμπεριφορά που περιμένεις απο κάποιον φίλο. Έτσι μας συμπεριφέρθηκαν σαν να είμαστε φίλοι.
Η σκηνή που οι EHG κάνουν headbanging υπό τους ήχους του Tomorrow's Dream και ο Bower δυναμώνει τέρμα τον ήχο ενώ είμαστε πιγμένοι στην Αλεξάνδρας απλά δεν περιγράφεται.
Οι EHG σαν άτομα δεν υπάρχουν ΠΟΥΘΕΝΑ!!!! Και επειδή έχουν ακουστεί διάφορα περί ρατσισμού , νότιας συμπεριφοράς κτλ θέλω να διευκρινίσω κάτι.
Όλα αυτά είναι τουλάχιστον μούφες. Συζητώντας για αρκετή ώρα μαζί τους για το συγκεκριμένο θέμα οι τύποι είναι όσο πιο cool γίνεται.
Για παράδειγμα το southern discomfort που πολλοί παρερμηνεύουν σαν τίτλο, απλά αναφέρεται στην άθλια κατάσταση και στο άσχημο βιωτικό επίπεδο που βιώνουν οι κάτοικοι στη Νέα Ορλεάνη. Αν ακούγατε ιστορίες για το πως ζεί ο κόσμος εκεί ειδικά μετά τον τυφώνα Κατρίνα θα φρικάρατε άσχημα.
Οι τύποι ρώταγαν να μάθουν κάθε λεπτομέρεια του τι ακριβώς γίνεται στην Ελλάδα και όταν τους εξήγησα μου είπαν ότι το ίδιο ακριβώς γίνεται και στη δικιά τους χώρα απλά τα ΜΜΕ δεν τα βγάζουν προς τα έξω.
Με το που φτάσαμε στο an κόσμος ήδη περίμενε απο τις 4 το μεσημέρι για να φωτογραφηθεί μαζί τους και οι τύποι δεν το πίστευαν !!!!!
Έπαθαν πλάκα απο το πόσο τους αγκάλιασε ο κόσμος. Έβγαλαν φωτογραφίες με όλους και μίλησαν με οποιονδήποτε τους πλησίασε.
Η συμπεριφορά τους είναι απλά γαμηστερή και μακάρι να ήταν έτσι όλοι οι μουσικοί.
Όσον αφορά την συναυλία αυτή καθε αυτή δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός γιατί όλες οι μπάντες τις γουστάρω τρελά. Απλά θα πώ πως βλέποντας τους EHG επί σκηνής εκπληρώθηκε ένα όνειρο χρόνων για μένα και ευχαριστώ την τύχη μου που το έζησα.
Μάριος
SLAM crew
ΥΓ 1
Μετά το τέλος της συναυλίας στα παρασκήνια οι EHG ζητούσαν να μάθουν πληροφορίες για τους GOMGOMA καθώς τους άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Καλύτερη επιβράβευση απο αυτή δεν υπάρχει. Κατά την άποψή μου οι GOMGOMA είναι μπάντα που θα μας απασχολήσει πολλές φορές στο μέλον. Τα παιδιά είναι γαμώ τα άτομα και τους αξίζουν τα καλύτερα. Ευχαριστούμε για όλα μάγκες!!!!!
ΥΓ 2
Thanks στους Χρήστο, Βασίλη, Κώστα και Γιώργο η βοήθεια των οποίων ήταν ανεκτίμητη!!!!
ΥΓ 3
Στο after party ο κόσμος ζητούσε Down, Sabbath κτλ και οι μπάντες ζητούσαν Curtis Mayfield, James Brown, Stevie Ray Vaughan κτλ. Νομίζω πως δεν χρειάζονται λόγια.
ΥΓ 4
http://www.youtube.com/watch?v=cFtrcCsObFk
Tispanagias tamatia
24-07-2011, 17:50
“New Orleans own existential hardcore blues oddballs EyeHateGod, have returned in mental puzzle pieces from a destructive, albeit highly functional European/Scandinavian tour with Japanese doomsters Church of Misery, bringing them to the usual EU haunts such as Paris, London, & Berlin etc… plus a few previously unvisited locales such as Helsinki and the former Soviet Bloc country Estonia. One highlight amongst many was playing in the middle of the people’s revolution in Athens, GR and playing the almighty fests such as Stoned from the Underground, Hellfest, Roskilde & more. EHG performed new material on this educational insanity tour and claim 2012 is the year for the release of their much awaited new album, if their bastard, thieving lies are to be 100% believed.”
http://www.mikeix.com/blog/?p=63
Το πόσο εύκολα μπορώ να ανακαλέσω την όλη ένταση της 7/7 με κάνει να νιώθω σα να κόλλησα εκεί για τα καλά.