View Full Version : Πατριωτικό μέτωπο
Harbinger of Death
24-06-2011, 17:32
http://www.pamet.gr/
Πέρα από τις διεθνείς θέσεις τους που είναι από ήπια εθνικιστικές μέχρι τελείως φαντασμένες (απαγόρευση υπερπτήσης ξένων αεροσκαφών λέει), στα μάτια του άσχετου παρατηρητή (εμένα), μερικές φαίνονται σχετικά λογικές, και συμβαδίζουν με πράγματα που λέει η αριστερά (επιστροφή στη δραχμή, κρατικοποίηση υπηρεσιών ευρείας χρήσης και ανάγκης).
Από την άλλη το όλο πράμα έχει μια σιχαμερή λαϊκιστική χροιά. Παρουσιάστε την ER ερμηνεία, θάψτε, κράξτε, απαξιώστε, πείτε το κουτσομπολιό που πρέπει να ξέρουμε.
Επίσης κάτι αόριστο για δημοψήφισμα λένε (!), και για Λαϊκή Συντακτική Εθνοσυνέλευση (!!). Εγώ καταλαβαίνω ότι θα μαζευτούν οι οπλαρχηγοί στην Τριπολιτσά ναποφασίσονε ορέ τι θαπογίν το Έθνος με Ε μεγάλο, και τι θα κάνομε με τους ληστές που μας κυβερνάνε.
EDIT: α, και πείτε τι στο διάλο τους νοιάζει το τουρικικό προξενείο στον Έβρο;
ikonoklast
24-06-2011, 18:31
(απαγόρευση υπερπτήσης ξένων αεροσκαφών λέει)
Νομίζω ότι ζεις σε άλλο κόσμο φιλαράκι μου, εκτός αν εσύ προτιμάς να τους αφήνουμε να μας ψεκάζουν.
«Ερώτηση – βόμβα στη Βουλή από τον Γ.Ανατολάκη για το θέμα των αεροψεκασμών. Βρέθηκαν μικροσωματίδια αρσενικού στην ατμόσφαιρα της Αττικής!»
http://olympia.gr/2011/06/24/%CE%B5%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B2%CF%8C%CE%BC%CE%B2%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B3-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84/
Harbinger of Death
24-06-2011, 18:55
Πέφτω από τα σύννεφα.
Raven Lord
24-06-2011, 18:58
αυτοί δεν είναι διάσπαση (κ όμως, πια, διασπώνται και οι δεξιοί :!: ) της Χ.Α. ?
asimoulis
25-06-2011, 18:31
μη συγχέεις, αυτη η φάση δεν έχει καθόλου αντικομμουνισμό. η αφετερία της είναι αριστερή (οι συγκεκριμένοι όχι και τόσο!) σε αντίθεση με την αφετηρία των ακροδεξιών που είναι δεξιά. δεν τους υποστηρίζω πρόκειται για γραφικούς λαικιστές αλλά δεν μου εμπνέουν φόβο ούτε πρόκειται για σκοτεινά παρακρατικά κέντρα.
Στ' αρχίδια μας όμως οι αφετηρίες τους ρε ασιμούλη. Οι τύποι είναι άλλη_μια_φασιστοπαρέα.
metamelia3
25-06-2011, 19:43
λολ.
http://sunwarflag.blogspot.com/2011/03/blog-post_24.html
Phantom Duck
25-06-2011, 20:40
είμαι στο τσακ να στείλω στο τρομπακτικό να τον τρολλάρουν.
KoiliaSamprela
25-06-2011, 21:37
συγκρατήσου...
Mitsmann
26-06-2011, 10:13
γελαω με το κειμενο, στο ιδιο κειμενο αποθεωνει τον Παπαφλεσσα ως φωτερο παραδειγμα (προκειται για μεγαλο μαλακα οπως και να το δεις βασικα), αλλα στο ιδιο κειμενο γραφει ως προτερημα (?) του το "Καιροσκόπος, ενθουσιώδης και εριστικός, συνηθισμένος να προπαγανδίζει, να υπερβάλει, να μιλάει για πράγματα ανύπαρκτα και φοβερά, κατέπλησσε τα πλήθη και προβλημάτιζε τους διστακτικούς πρόκριτους που ζητούσαν όχι μόνον επαρκείς διαβεβαιώσεις αλλά και εξασφαλισμένα αποτελέσματα. Ο Φωτάκος στην βιογραφία του, γράφει πως «είχε τόσην πειθώ εις τας ομιλίας του ώστε επίστευε πολλάκις και ο ίδιος την απάτη ως πράγμα»...!"
πεθαινω.
περίεργο χιούμορ έχεις Mitsmann.
Mitsmann
26-06-2011, 10:22
ισχυει αλλα ελαμπορεητ.
mourning apocalypse
26-06-2011, 10:42
Δεν ξέρω γενικά γιατί βρίσκετε απλά γραφικό τον συγκεκριμένο τύπο,το σίγουρο πάντως είναι ότι δεν τρολάρει.
Εξαιτίας του τελευταίου άρθρου και μόνο αξίζει θανατάκι και γρήγορα.
Mitsmann
26-06-2011, 10:50
χμ, αν δεν τρολαρει ειναι -εκτος των αλλων- αστειος και δε μπορει να γραψει ουτε μισο κειμενο.
να γινει θρεντ,πολλ και να μαθουμε που μενει
KoiliaSamprela
26-06-2011, 23:46
εγώ πάλι ακόμα δεν κατάλαβα προς τι η ενασχόληση με έναν καθυστερημένο
poweruser
27-06-2011, 00:22
ξεφύγαμε απ'το θέμα.
Beyond Within
27-06-2011, 00:26
...το οποίο είναι πολύ σημαντικό.
asimoulis
27-06-2011, 02:42
ο καραγάτσης που λέει τα ίδια πράματα με το παλικάρι δεν πείραξε κανένα. και να μη γαμούσε ο παπαφλέσσας, γαμάει η ιστορία του.
ο καραγάτσης που λέει τα ίδια πράματα με το παλικάρι δεν πείραξε κανένα. και να μη γαμούσε ο παπαφλέσσας, γαμάει η ιστορία του.
αυτο ηταν ενα ηλιθιο ποστ...καυτα ηλιθιο ποστ
προς ενημερωση σας...ο ασημουλης ειναι απο την νιγριτα και ο παππους του μενει 100 μετρα μακρυα απο το σπιτι του μινμιν
εξηγει πολλα
asimoulis
27-06-2011, 02:55
αυτο ηταν ενα ηλιθιο ποστ...καυτα ηλιθιο ποστ
αυτά δεν λέει μέσα;
ναι...λεει και για rainbow ξερω γω...στροφαρε λιγο ρε
επισης ο Καραγατσης ηταν ΤΟΤΕΣ
ikonoklast
05-07-2011, 15:13
ΑΝΤΡΙΚΕΙΕΣ κουβέντες:
http://www.notospress.gr/index.php?c_id=24&n_id=2188
ikonoklast
16-07-2011, 21:05
A, τελικά αυτοί μάλλον το πάνε για πραξικόπημα.
http://www.pamet.gr/deltiatypou/epam%20kalesma%2016%207%2011.php
Αθήνα, 16 Ιουλίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κάλεσμα στους Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και Οπλίτες Ε.Α. για στελέχωση της Ε.Π.ΑΜ. (Επιτροπής Παλλαϊκής Άμυνας) του Πατριωτικού Μετώπου.
Στο όνομα των Στρατηγών, Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, Γεώργιου Καραϊσκάκη, Νικόλαου Ζορμπά, Νικόλαου Πλαστήρα, Κωνσταντίνου Δαβάκη, Στέφανου Σαράφη και των θυσιών τους για την Ελευθερία και την Δημοκρατία στην Πατρίδα μας, αλλά και την προάσπιση των Κοινωνικών κατακτήσεων του Ελληνικού Λαού, το Πατριωτικό Μέτωπο, καλεί:
Τους Έλληνες Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και Οπλίτες Ε.Α., όλων των Όπλων και Σωμάτων, για την διεύρυνση της Ε.Π.ΑΜ. (Επιτροπή Παλλαϊκής Άμυνας) του Πατριωτικού Μετώπου.
Στόχοι της Ε.Π.ΑΜ., ανεξάρτητης από το Κίνημα Οργάνωσης, είναι:
Η μελέτη της υφιστάμενης πολιτικής-αμυντικής πραγματικότητας της χώρας, και η κατάθεση προτάσεων για την ανάπτυξη στο μέγιστο δυνατό βαθμό του αμυντικού δόγματος της Παλλαϊκής Άμυνας.
Η αναζήτηση διεξόδων από την σημερινή πολλαπλή κρίση που επέφερε στην Πατρίδα και τον Λαό μας, το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.
Η ενημέρωση του Ελληνικού Λαού, για την εν εξελίξει πολιτική, μείωσης της εθνικής μας κυριαρχίας.
Η ανάπτυξη «δεξαμενής σκέψης» σχεδιασμού αντιμετώπισης, στην επιχειρούμενη κονιορτοποίηση του εθνοχώρου μας. (Κύπρος, Θράκη, Μακεδονία, Αιγαίο).
Καλούνται και παρακαλούνται όλοι οι Έλληνες, Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί και Οπλίτες Ε.Α., όλων των Όπλων και Σωμάτων, να επικοινωνήσουν με το Πατριωτικό Μέτωπο, στα τηλ. 2103311642, 6980292626, στην διεύθυνση Νίκης 33, 10557 Σύνταγμα Αθήνα και στην ηλεκτρονική διεύθυνση, pametopo@gmail.com, για να δηλώσουν συμμετοχή στην Ε.Π.ΑΜ.
Ο καιρός γαρ εγγύς.
αμην...μπας και μας κανουν τον δρομο για Στρυμονικο
Phantom Duck
17-07-2011, 03:36
και σαράφης μέσα, πάρτα όλα μάνα μου
Πόσο κάνει 10 συν 7
17-07-2011, 05:06
και σαράφης μέσα, πάρτα όλα μάνα μου
επαθες αμοκ;