PDA

View Full Version : Περί φασισμού και πεσιμάτων

Roswell47
18-06-2011, 01:50
Σήμερα στα γρασίδια του Μετεωροσκοπείου του ΑΠΘ, αράζαμε εγώ κι ένας φίλος ανέμελοι μέχρι που ένας τυπάς αρχικά, και μετέπειτα 4 συνολικά μας την πέσαν, με αφορμή τη μπλούζα του φίλου μου που είχε έναν σπαρτιάτη. Με ατάκες τύπου "είσαι φασίστας;, "είσαι δωδεκαθειστής;", "είσαι χρυσαυγίτης", έκαναν ανάκριση, απειλώντας πως αν δε βγάλει τη μπλούζα θα του την βγάλουν οι ίδιοι ή κάποιος άλλος που μπορεί να έρθει μεθυσμένος και να θιχτεί, καθώς και πως μια φορά ήταν ένας με μπλούζα ειδικών δυνάμεων και έφυγε γυμνός από εκεί.
Στηρίζουμε τη φάση εκεί πέρα, αλλά ξενέρωσα τόσο πολύ με το σκηνικό που αμφιβάλλω αν θα πάω ξανά σύντομα. Έχουμε φτάσει στην απόλυτη ισοπέδωση πιστεύω, καθώς άτομα που δεν ξέρεις και δεν σε ξέρουν, μπορούν απ'το πουθενά να έρθουν με τσαμπουκά και την παρέα τους, να σου το παίξουν ιστορία επειδή τους ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ η μπλούζα σου και πολλές φορές αν δεν είσαι του διαλόγου, να φας και ξύλο ρε παιδί μου.
Πλέον ισχύει για αυτούς πως: Αρχαία Ελλάδα=Φασισμός=Χρυσή Αυγή. Προφανώς και δεν ισχύει για όλους του σιναφιού, αλλά το να έρχεται κάποιος να σου λέει "εμένα με προσβάλλει η μπλούζα σου-γιατί τι φοράς;, στα αρχίδια μου η αρχαία ελλάδα, μου τη σπάει" και ανάλογες ατάκες το βρίσκω τουλάχιστον τραγικό και αντιφατικό. Αντί να κοτσάρουν τη λέξη "φασίστας" σε οτιδήποτε μη-αναρχικό, δε σκέφτονται ότι το να κάνεις ανάκριση στον άλλον που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ μαζί σου, που έρχεται και στηρίζει αφήνοντας και χρήματα για μπύρες, ποτά κτλ και στην τελική δεν τον ξέρεις και δε σε ξέρει, τους κάνει εξίσου αν όχι χειρότερους ΦΑΣΙΣΤΕΣ απ'αυτούς που και καλά κατηγορούν;
Είμαι λίγο τσαντισμένος οπότε παίζει να μην τα χω γράψει πολύ καλά, αλλά στα αρχίδια μου προφανώς. Ντισκάς.:maikl:

nekrobutcher
18-06-2011, 01:55
τι να συζητήσεις ρε φίλε εδώ...μου φαίνονται κλινική περίπτωση οι τύποι..

rat_poison
18-06-2011, 01:57
το πολύ το αντιφά είναι φα.

Roswell47
18-06-2011, 01:58
ε προφανως ρε ποιζον, και σ αυτο εχω καταληξει εδω και καιρο.

rat_poison
18-06-2011, 02:00
ε αφού τα'χεις όλα ληγμένα τι ανοίγεις θρεντ;

Roswell47
18-06-2011, 02:00
κλεισ το ρε φασιστα.

Ra Pariah
18-06-2011, 02:15
1999 και οι Mayhem έρχονται πρώτη φορά στην Πάτρα. Είχα φύγει από νωρίς από το σπίτι επειδή θα πήγαινα σε κάτι φροντιστήρια πρώτα και για να μην με χτυπήσει ο ήλιος κατακούτελα φόρεσα ένα άσπρο μπλουζάκι του Alone. Όταν έφτασα στο χώρο της συναυλίας ήρθε ένας μάγκας και με τραμπούκισε επειδή δεν φορούσα μαύρο μπλουζάκι. :touched:

Roswell47
18-06-2011, 02:17
ασπρο ε; δηλαδη εσυ στηριζεις μονο τη λευκη φυλη και εισαι φασιστας;

ikonoklast
18-06-2011, 02:19
Με στάμπα σπαρτιάτη είσαι κατά 98% φασίστας και ένα 2% απλά κακόγουστος. Ανοιχτά με τα φρικιά είμαστε και inb4 σπαρτιατικές πινακίδες.

Roswell47
18-06-2011, 02:20
ντιφαιν το 2% βλακα.

εδιτ: και δεν μπορω να καταλαβω, τι σκατα θα πει "με σταμπα σπαρτιατη εισαι φασιστας". ειμαι ειμαι τοσο χαζος ή εσεις υπερβολικα τρομπες και εν τελει φασιστες.

ikonoklast
18-06-2011, 02:25
http://1.bp.blogspot.com/_5v0zH4eNUKE/TNMQ4L8zWBI/AAAAAAAAAgc/b9niTurzJZs/s400/spartan_2_599_opt.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_n6Iz267AGvw/TUXEBItkKQI/AAAAAAAABFE/7F30VjQMqHs/s1600/_1_ARXAIOS.JPG
http://crossfitsparta.com/wp-content/uploads/2011/01/ist2_3293387-spartan-warrior.jpg

Ε, ρε παιδί μου αν μιλάμε για κάτι τέτοιο εσύ πως τον κόβεις τον άλλο;

Roswell47
18-06-2011, 02:26
Ρε εμενα το θεμα μου ειναι πως ο,τι και να τον κοψω τον αλλον, δε θα παω να του χωθω για τσαμπουκα επειδη δε μου αρεσε η μπλουζα του, πως το λενε;

FIXXXER
18-06-2011, 02:28
Με στάμπα σπαρτιάτη είσαι κατά 98% φασίστας και ένα 2% απλά κακόγουστος. Ανοιχτά με τα φρικιά είμαστε και inb4 σπαρτιατικές πινακίδες.

:moutza:

Ορσε επωνυμα ειτε για καθυστερημενη αποψη ειτε για αποτυχημενο τρολιν, σε αφηνω να επιλεξεις μονος σου, εγω θα διαλεγα το δευτερο

animae
18-06-2011, 02:33

Έλα παραδέξου το, είπες μαλακία.

ikonoklast
18-06-2011, 02:36
Ροζγουελ, στο γυμνάσιο μου τα τριτάκια-μάγκες την έπεφταν σε όποιον φόραγε μπλούζα ΛΟΟΥ ΜΠΑΠ. Εγώ το βρίσκω εξέλιξη να στην πέφτουν αντιφα.

Φιξερ, υποστηρίζεις ότι αν φοράς στάμπα όπως οι συγκεκριμένες που βρήκα α) δεν είσαι ψιλομαλάκας β) δεν είσαι φασίστας γ) όλα τα παραπάνω.

Roswell47
18-06-2011, 02:38
συνεπως ειναι φυσικη εξελιξη να την πεφτεις αφου στο παρελθον στην πεφταν. αρχιζει και βγαζει νοημα, πχ, οι παιδοφιλοι τον τρωγαν απο τον μπαμπακα τους κτλ;

Firestorm2
18-06-2011, 02:40
ikonoklast παραδέξου το, είπες μαλακία :!:

ροζγουελ μονο με ΞΥΛΟ θα στρωσουν τα ντουβαρια

rat_poison
18-06-2011, 02:42
ο ικόνοκλαστ έχει δίκιο στα ποσοστά

το συμπέρασμα είναι συζητήσιμο, αλλά η άποψή μου είναι μην ασχολείσαι με τους μαλάκες (ή και τα άτομα που δε γουστάρεις γενικότερα), κοινωνική απομόνωση στους φασίστες τώρα. σκέφτομαι κάπως "γιατί να κάτσω ασχοληθώ με την περίπτωσή τους;". άμα βέβαια ασχοληθούν αυτοί...

animae
18-06-2011, 02:42
Ροζγουελ, στο γυμνάσιο μου τα τριτάκια-μάγκες την έπεφταν σε όποιον φόραγε μπλούζα ΛΟΟΥ ΜΠΑΠ. Εγώ το βρίσκω εξέλιξη να στην πέφτουν αντιφα.

Φιξερ, υποστηρίζεις ότι αν φοράς στάμπα όπως οι συγκεκριμένες που βρήκα α) δεν είσαι ψιλομαλάκας β) δεν είσαι φασίστας γ) όλα τα παραπάνω.

Ρε παλικάρι και φασίστας να ήτανε, δεν θα πήγαινε στην φάση ή και να πήγαινε, δεν θα ήταν 2 άτομα, αλλά 40. Και στο κάτω κάτω, τι σκατά θα πρέπει να προσέχεις τι θα φοράς για να μην στην πέσουν καθυστέρες? Και να πω οκ, αν δημιουργούσε προβλήματα, βλέπεις και μπλούζα σπαρτιάτη, είναι και άλλη φάση, αντε να του πείς τίποτα. Αλλά μιλάγανε οι ανθρώποι.

ikonoklast
18-06-2011, 02:43
συνεπως ειναι φυσικη εξελιξη να την πεφτεις αφου στο παρελθον στην πεφταν.

Μπορεί κι αυτό αλλά κατά κανόνα η φυσική εξέλιξη αν στο παρελθόν στην πέφταν είναι να φοράς μπλούζα Λεωνάιδας.

http://www.artinoi.gr/forum/upload/naidas1.jpg

scarecrow
18-06-2011, 02:49
Εγώ για να καταλάβω εάν ήταν όντως φασίστας θα λέγατε καλά κάναν και του την έπεσαν ή όχι?

neil_perry
18-06-2011, 02:56
Ρε παιδι μου χαζο ειναι γενικα ,αλλα ισχυει οτι πρεπει να προσεχεις και τι φορας.Δηλαδη δεν πας να κυκλοφορησεις με μοικανα σηκωμενη και ραφτα ντεντ κενεντις στον Αγιο παντελεημονα γιατι θα σε σφαξουν.Γιατι?Επειδη εισαι αναρχικος?Οχι, αλλα και στην παραμικρη πιθανοτητα να εισαι αυτο θα μαθευτει .Δεν υπαρχει κανας κωδικας τιμης εδω.Οποιος προλαβει δερνει .

εδιτ.Ε και πως να το κανουμε στο 98% των περιπτωσεων οι φασιστες ηδονιζονται με τα αρχαιοελληνικα.Λογικο να ειναι καχυποπτοι μερικοι και να σκαλωνουν οταν δουν αρχαιοελληνικα συμβολα.Ειδικα,σε αυτους τους χαλεπους καιρους, με ολα τα σκηνικα στο κεντρο της αθηνας και τους φασιστες που αλωνιζαν για μια περιοδο στην Ηπειρου.

Roswell47
18-06-2011, 02:57
οκ την επομενη φορα θα ξερουμε το dresscode για να ειμαστε σιγουροι μαν

edit: ναι ρε παιδι μου, αλλα δε μιλαμε για απλη καχυποψια που ο οποιοσδηποτε θα μπορουσε να νιωσει βλεποντας κατι τετοιο...

neil_perry
18-06-2011, 03:11
Και εντελει πως εξελιχθηκε η φαση?

Roswell47
18-06-2011, 03:13
φυγανε αφοτου καναμε διαλογο και μιλησαμε ομορφα και ηρεμα, ξενερωσαμε και φυγαμε κι εμεις :Ρ

ikonoklast
18-06-2011, 03:13
τι σκατά θα πρέπει να προσέχεις τι θα φοράς για να μην στην πέσουν καθυστέρες?

Καταρχήν εξακολουθεί να μου είναι αδύνατο να φανταστώ μπλούζα με σπαρτιάτη που να μην είναι κάρτα ακροδεξιά.

http://armyland.gr/images/upload/proionta311/1.jpghttp://armyland.gr/images/upload/proionta286/1.jpg

Αν dresscode σημαίνει ότι δε φοράς κάτι τέτοιο σε χώρο που κυκλοφορουν καθυστερημένοι/μεθυσμένα φρικιά, πράγματι, έτσι φαίνεται!
Κατατάλλα εδώ σου σπάνε το μαγαζί/σε τσακίζουν στο ξύλο στο κέντρο αμα μοιάζεις μαυριδερός, το θέμα μας είναι αν θα πιει ο ροζγουελ μπύρες στα γρασίδια χωρίς να του σκοτίσουν τα αρχίδια.

Roswell47
18-06-2011, 03:14
αν αυτο καταλαβες, λυπαμαι αλλα εισαι ηλιθιος

asimoulis
18-06-2011, 03:22
http://img59.imageshack.us/img59/2476/downloadvih.png

ikonoklast
18-06-2011, 03:23
Ρε παιδί μου, κατάλαβα τι λες. Απλά αμα γράφεις «έχουμε φτάσει στην απόλυτη ισοπέδωση» για ένα τέτοιο σκηνικό, τι να λέμε για άλλα κι άλλα.

00i00
18-06-2011, 03:24
τι σκατά θα πρέπει να προσέχεις τι θα φοράς για να μην στην πέσουν καθυστέρες?

Καταρχήν εξακολουθεί να μου είναι αδύνατο να φανταστώ μπλούζα με σπαρτιάτη που να μην είναι κάρτα ακροδεξιά.

http://farm5.static.flickr.com/4011/4661215140_a349d45383_z.jpg

asimoulis
18-06-2011, 03:25
εδώ του σκοτίζουν τα αρχίδια αν θα πιει ο ροζγουελ μπύρες στα γρασίδια το θέμα μας είναι αν σου σπάνε το μαγαζί/σε τσακίζουν στο ξύλο στο κέντρο αμα μοιάζεις μαυριδερός?

Roswell47
18-06-2011, 03:25
Ρε παιδί μου, κατάλαβα τι λες. Απλά αμα γράφεις «έχουμε φτάσει στην απόλυτη ισοπέδωση» για ένα τέτοιο σκηνικό, τι να λέμε για άλλα κι άλλα.

ε ειπα στο πρωτο ποστ οτι ειμαι τσαντισμενος και δεν τα γραφω καλα. για εμενα ειναι ισοπεδωση το να φορας μια μπλουζα και να κοντευεις να φας ξυλο απο το πουθενα επειδη καποιοι ενοχληθηκαν απο αυτην οταν την ιδια στιγμη θεωρουν πως εσυ εισαι ο φασιστας της υποθεσης.

ikonoklast
18-06-2011, 03:26
Μιμι, αυτός είναι τρώας!

00i00
18-06-2011, 03:27
ελα τωρα

Roswell47
18-06-2011, 03:28
φαντασου τον τρωα χωρις να γραφει Trojan πανω. βασει ικονοκλαστ και σιναφιου του, εισαι φασιστας.

ikonoklast
18-06-2011, 03:36
φαντασου τον τρωα χωρις να γραφει Trojan πανω. βασει ικονοκλαστ και σιναφιου του, εισαι φασιστας.

Ει, δεν είναι σινάφι μου. Κατατάλλα, όχι, προφανώς εγώ μιλάω για πράγματα που κάνουν μπαμ όπως αυτά που έδειξα, αυτό που περιγράφεις σημαίνει ότι πέσατε όντως σε καθυστερημένα.

BibleBlackBird
18-06-2011, 04:37
http://1.bp.blogspot.com/_5v0zH4eNUKE/TNMQ4L8zWBI/AAAAAAAAAgc/b9niTurzJZs/s400/spartan_2_599_opt.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_n6Iz267AGvw/TUXEBItkKQI/AAAAAAAABFE/7F30VjQMqHs/s1600/_1_ARXAIOS.JPG
http://crossfitsparta.com/wp-content/uploads/2011/01/ist2_3293387-spartan-warrior.jpg

Ε, ρε παιδί μου αν μιλάμε για κάτι τέτοιο εσύ πως τον κόβεις τον άλλο;

εχει κανεις υποψιν οτι η πρωτη εικονα ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια που βγηκε στο ps2;

http://en.wikipedia.org/wiki/Spartan:_Total_Warrior

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΦΟΡΑΓΑ ΜΠΛΟΥΖΑ.

stam and the witches
18-06-2011, 04:41
Εν τω μεταξύ ήθελα να αγοράσω ένα μπλουζάκι "19 Μαΐου - Γενοκτονία των Πόντιοι" αλλά είχε 10 ευρώ και δεν τα χα απάνω μου.

Νταξει, δύσκολο να φορούσα τέτοιο πράγμα, αλλά αν το βλεπε κανείς σε κάποιον τι θα λεγε άραγε;..

Coloubra
18-06-2011, 04:42
Mi leme malakies to na deis kapion me spartiati sthn mplouza h me elliniki simea ktl 8a ton kaneis gia fasista opos kai na deis tse kai vara kai kokkina asterakia kai gro8ies rafta ktl 8a peis aristeros kai tetia to oti 8a parapempei se kati tetio omos den simenei ki oti einai alla g'auto kapio skeptomeno atomo den tou kanei ntou kai genka kapio atomo pou exei alla simantika pragmata na asxoli8ei den 8a to pai3ei mouri kai mpatsos gia to ti einai, apla thn patises kai epeses se malakes

Tora gia ola ta alla ta malakompoukia pou aspazonte kapia ideologia kai pernoun paramazoma to kosmaki kai trampoukizoun 8a tous pw mono oti einai san th rouleta kapia stigmi 8a sou katsei to mavro ki as se paei kala to kokkino mexri tora kai thn epomeni fora pou 8a pas na kaneis ton fasista se fasita pou foraei mplouza me spartiati 8a sou 3igi8ei kerato kai otan o fasistas 8a paei ston tupo me to rizospasti sta xeria 8a figei me kadroni ston kwlo me kokkini simera sthn korifi h toulaxiston etsi 8a eprepe na simvenei se ena dikeo kosmo

pantos gia thn istoria einai ntropi na eisai fasistas kai karaflas kai na xerese me arxaia ellada to 2011

oute egw ta eipa kala alla oxi giati exw nevra apla eimai piomenos

Beyond Within
18-06-2011, 04:50
ε ειπα στο πρωτο ποστ οτι ειμαι τσαντισμενος και δεν τα γραφω καλα. για εμενα ειναι ισοπεδωση το να φορας μια μπλουζα και να κοντευεις να φας ξυλο απο το πουθενα επειδη καποιοι ενοχληθηκαν απο αυτην οταν την ιδια στιγμη θεωρουν πως εσυ εισαι ο φασιστας της υποθεσης.

Οκ δεν συμφωνώ με τον τσαμπουκά, αλλά δεν είναι καθόλου ισοπέδωση αυτό που λες. Άμα είχε μια σβάστικα στη μπλούζα δεν θα τις έτρωγε δικαίως; Όταν σκας σε πάρτυ αναρχικών με κάτι που παραπέμπει σε αυτό που μισούνε, θεωρώ λογικό να υπάρξει κάποια αντίδραση. Από τη στιγμή που λύθηκε με διάλογο, δεν πιστεύω ότι έχει πολύ αξία το θέμα, απλά ήταν μια κακή στιγμή.

Beyond Within
18-06-2011, 04:57
Όσον αφορά αυτό

Εγώ για να καταλάβω εάν ήταν όντως φασίστας θα λέγατε καλά κάναν και του την έπεσαν ή όχι?
φυσικά καλά θα έκαναν που θα του την έπεφταν.
Και Κωλούμπρα, δεν μιλάμε για τυχαίο πέσιμο στο δρόμο, ήταν σε πάρτυ αναρχικών, ελπίζω να καταλαβαίνεις τη διαφορά, παρακάτω δεν βγάζεις νόημα.

Roswell47
18-06-2011, 04:58
Το πάρτι δεν είχε καμία ταμπέλα "Πάρτι αναρχικών", ξέρω μεν ότι αυτοί που το διοργανώνουν είναι παιδιά του αριστερού χώρου, αλλά ως εκεί. Δε μίλησε κανείς για σβάστικα ή για μαύρους ήλιους και δελφικά έψιλον. Η αντίθεση μου είναι στο γενικότερο κλίμα του "τραμπουκίζουμε γιατί έτσι". Σημειώνω τέλος, πως δεν άνοιξα το τόπικ μόνο και μόνο για να πω τα δικά μου και να τα σχολιάσετε, αλλά γιατί γενικότερα ακούγεται για τέτοια σκηνικά.

Coloubra τα είπες ωραία

Coloubra
18-06-2011, 05:12
noima nomizw pos vgazw apla den exw irmo giati opos eipa ta etsou3a ligaki
auto pou i8ela na pw to katalavate
apla gia mena den leei pera apo akrees periptoseis tupou svastika tattoo kai tetia na pas kai na to paizeis me ton etimopolemo filo sou o gamias me atakes tou tupou vgale thn mplouza kai 8a se gamisw kai ta arxidia mou kouniounte
kai sthn teliki teties kagouries tis perimenw apo fasistes kai oxi apo atoma tou aristerou xorou giati tous 8eoro pio mialomenous

neil_perry
18-06-2011, 05:20
Εγω ειμαι της αποψης με το που δεις φασιστα τον τσακιζεις ειτε ειναι ενας και εισαι με αλλους 50, ειτε οχι ..Σιγα μην εχουμε και κωδικα τιμης με μαχαιροβγαλτες και δολοφονους.Το ιδιο ισχυει και για αυτους βεβαια.Τωρα οσον αφορα τους ακυρους τραμπουκισμους ,επειδη λιγοι ειναι οι φασιστες που φορουν ουκ μπλουζα ,ειναι ξυρισμενοι και 2 μετρα ,τις περισσοτερες φορες πρεπει να παρεις τα ρισκα σου και να το .....ψαξεις [οχι οτι ακυροι δεν εχουν φαει ξυλο ,επειδη ειχαν κατι που τους "προδιδε" για φασιστες ενω δεν ηταν ,αλλα ειναι λιγες οι περιπτωσεις].

KoiliaSamprela
18-06-2011, 08:41

το να κράζετε τον ικονοκλατς επειδή είναι ο ικονοκλατς είναι μαλακία.
Όταν μετά την ταινία 300 όλη η άκρα δεξιά έχει υιοθετήσει τον Λεωνίδα και την Σπάρτη (το πιο σοσιαλιστικό για την εποχή κράτος) σαν σύμβολα είναι γεγονός.

Το ότι είναι φυσικά γελοίο είναι επίσης άλλο θέμα μιας και

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/2/2a/SHARP_logo.jpg

Ruthless
18-06-2011, 09:11
Δεν έβρισκα άλλη φωτογραφία από το συγκεκριμένο tshirt, οπότε δείτε εδώ έναν παλιοφασίστα :!:

http://userserve-ak.last.fm/serve/_/265246/Doomsword.gif

Τον μεσαίο κερατά λέω. Άκου εκεί Lakedaimon στο μπλουζάκι του :!:

ikonoklast
18-06-2011, 09:20
ροφλ. ορίστε, τα λέει και ο μπαρμπα-γιάννης ο ταμτάκος, δώστε προσοχή.

FIXXXER
18-06-2011, 09:53
το να κράζετε τον ικονοκλατς επειδή είναι ο ικονοκλατς είναι μαλακία.

Μπορουμε να τον κραζουμε ομως επειδη θεωρουμε οτι ειπε μαλακια.Ειδικα εμεις που τον εχουμε εξαιρει για τα ποστς του που θεωρουμε εξαιρετικα, νομιζω εχουμε κερδισει το δικαιωμα αυτο, ετσι δεν ειναι?

Εγω προσωπικα δε θα φορουσα καμια μπλουζα με Σπαρτιατη γιατι δε μαρεσει να μου βαζουν ταμπελες, και επειδη ξερω πως σκεφτεται ο κοσμος (ακα ο ικονοκλαστ στο παραπανω παραδειγμα κραξιματος), δεν το κανω. Αυτο δε σημαινει οτι δε μπορω να κραζω αυτη τη λογικη, που μονο λογικη δεν ειναι.

KoiliaSamprela
18-06-2011, 10:04
Βρε πουλάκι μου, κράζε όσο θες, <νομίζω του αρέσει>, απλά δεν είναι άποψη του ικονοκλάτς ότι ο σπαρτιάτης είναι φασιστικό σύμβολο, μόνοι τους τον επέλεξαν

carheart
18-06-2011, 10:17
Ο ikonoklast έχει κατά τη γνώμη μου γενικά δίκιο στο θρεντ, αλλά θα ήθελα να προσθέσω κάτι στα ποσοστά. Το οποίο είναι καταφανώς προφανές, αλλά θα το πω, το εξής : Στην Ελλάδα, από τη Χούντα και μετά, έχουμε ένα σύνδρομο φασιστοποίησης του οτιδήποτε παραπέμπει σε "εθνικό". Η θέα της ίδιας της σημαίας της χώρας, που είναι βεβαίως μια επικίνδυνη σημαία σε σχέση με άλλων χωρών, δημιουργεί απευθείας την εικόνα του φασίστα ή βλάκα που την κραδαίνει. Το θέμα είναι πως οι οργανωμένοι ακροδεξιοί, που πάνε σαραντάδες, οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ, δεν είναι το 98%, είναι ένα 5-10%. Οι υπόλοιποι είναι Αντώνηδες της Πλατείας, άνθρωποι που αγαπάνε τον ελληνικό πολιτισμό, "πατριώτες αλλά όχι εθνικιστές", και λοιποί που βλέπουν το 300, αρχίζουν να στα πρήζουν με Περικλήδες Γιαννόπουλους, απομνημονεύουν δέκα συνολικά ιστορικά γεγονότα και αγνοούν πλήρως τα υπόλοιπα, και είναι εν δυνάμει προεθνικιστές που όμως νομίζουν πως είναι απλά πατριώτες. Θα τους βρεις στο facebook, στην πλατεία συντάγματος, στο troktiko και στην δισκοθήκη του ρουθλες. Συνήθως το ρίχνουν πασοκάρα όλοι αυτοί. Αυτοί δεν είναι μαχαιροβγάλτες δολοφόνοι μαυριδερών. Όταν οι συνθήκες τους πιέσουν τόσο βεβαίως, η ιδιοσυγκρασία τους θα τους ευνοήσει στο να γίνουν, για αυτό και τα ποσοστά αυξάνονται στους χαλεπούς που ζούμε. Είναι σαν να λέμε όμως πως ο καθένας που φοράει μπλούζα Bob Marley (το Πλέον αντιαισθητικό πράγμα να φορέσει κανείς) ρίχνει μολότωφ σε έγγυες γυναίκες στη Μαρφίν. Υπάρχει θέμα. Η απλή βλακεία δεν είναι στο 2%, είναι περίπου στο 92%..

..και Roswell

ένα) δεν πάμε ποτέ σε μέρη που η βλακεία είναι δεδομένη, πέρα από απλά πιθανή

βήτα) δεν φοράμε ποτέ μπλουζάκι με σπαρτιάτη, λολ

ιιι) δεν πάμε ποτέ σε μέρη με δεδομένη βλακεία, φορώντας μπλουζάκια με σπαρτιάτες

Ήταν όλο ένα ΛΑΘΟΣ, σκέψου κάτι άλλο

FIXXXER
18-06-2011, 10:20
Καλα τα λες στα περισσοτερα, αλλα κοψε λιγο το Minority Report. Πινκαρα παρα ταυτα
Επισης, υπαρχει σαφης διαφορα στη λεξη πατριωτης και στη λεξη εθνικιστης, αν ειχαν το ιδιο νοημα ακριβως θα ειχε καταργηθει η μια :!:

KoiliaSamprela
18-06-2011, 10:23
Είναι σαν να λέμε όμως πως ο καθένας που φοράει μπλούζα Bob Marley (το Πλέον αντιαισθητικό πράγμα να φορέσει κανείς) ρίχνει μολότωφ σε έγγυες γυναίκες στη Μαρφίν.

χασικλής όμως?

:cold:

Comte de Saint-Germain
18-06-2011, 11:24
Begging Shaman πολύ πιθανό.

Doomsayer
18-06-2011, 11:35
Απαντάω στον Ροσγουελ:Όντως δίκιο έχεις σε καμία περίπτωση και για κανέναν λόγο δεν κάνεις πέσιμο σε άλλον από το πουθενά.Το αποτέλεσμα πάντα είναι ακριβώς το ίδιο:Όσο ουγκ είναι οι φασίστες άλλο τόσο ουγκ στο τέλος καταλήγουν να είναι και οι αναρχικοί.Ουσιαστικά αυτό που θέλω να πω είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις ο κοινός παρονομαστής είναι η βία.Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αν κατέβει κάποιος Πλατεία φορώντας μπλούζα με σβάστικα θα φάει πέσιμο ενώ κάποιος που π.χ φοράει μπλούζα Μπούρζουμ δεν θα του πουν απολύτως τίποτα.Τώρα αυτό δεν είναι μεροληπτικό;Τις περισσότερες φορές ο καθένας μιλάει και υποστηρίζει κάτι σύμφωνα με τις δικές του αρέσκειες και προτιμήσεις και όχι λέγοντας τα πράγματα έτσι όπως θα έπρεπε.

12 stars circle your brow
18-06-2011, 11:45
καλώς τον!!

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRd8Y81TErK37Jo2rZqnlMPkylQKeoIAMMtwvVtNh-PMpDxM5OqOA&t=1

Comte de Saint-Germain
18-06-2011, 11:45
Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αν κατέβει κάποιος Πλατεία φορώντας μπλούζα με σβάστικα θα φάει πέσιμο ενώ κάποιος που π.χ φοράει μπλούζα Μπούρζουμ δεν θα του πουν απολύτως τίποτα.

http://1.bp.blogspot.com/_QCcMTHCBJ4c/TRgSkxO_3cI/AAAAAAAAEQQ/Z1ncOCBIHRw/s1600/You%2BFunny%2BKid%2B-%2BYou%2BTell%2BFunny%2BJoke%2BLol.jpg

Deggial
18-06-2011, 11:51

ιιι) δεν πάμε ποτέ σε μέρη με δεδομένη βλακεία, φορώντας μπλουζάκια με σπαρτιάτες

Με την ίδια λογική, σκέψου πόσο λάθος είναι να κατέβεις ποτέ σε πορεία στην Αθήνα...

Και φασίστας να ήταν ο φίλος του Roswell, από πού κι ως πού δικαιολογείται ο τραμπουκισμός; Έχουν μαγικά χέρια τα οποία όταν ρίχνουν μπουνίδια τους κάνουν να αλλάζουν και πολιτική ιδεολογία ή κάτι;

Leech
18-06-2011, 12:05
έχω δει καθυστέρες να την πέφτουν σε δεκαεξάχρονο μεταλλάκι με μπλούζα Iced Earth - Alive in Athens :touched:, ρόζγουελ φτηνά τη γλίτωσες.

http://www.allposters.com/IMAGES/TSHIRTS/ICE110.jpg

SpiritCrusher
18-06-2011, 12:06
Και φασίστας να ήταν ο φίλος του Roswell, από πού κι ως πού δικαιολογείται ο τραμπουκισμός; Έχουν μαγικά χέρια τα οποία όταν ρίχνουν μπουνίδια τους κάνουν να αλλάζουν και πολιτική ιδεολογία ή κάτι;

Όχι, έχουν μαγικά χέρια που όταν ρίχνουν μπουνιά σε φασίστα τους κάνουν να νιώθουν υπεροχα!

Doomsayer
18-06-2011, 12:07
Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αν κατέβει κάποιος Πλατεία φορώντας μπλούζα με σβάστικα θα φάει πέσιμο ενώ κάποιος που π.χ φοράει μπλούζα Μπούρζουμ δεν θα του πουν απολύτως τίποτα.

http://1.bp.blogspot.com/_QCcMTHCBJ4c/TRgSkxO_3cI/AAAAAAAAEQQ/Z1ncOCBIHRw/s1600/You%2BFunny%2BKid%2B-%2BYou%2BTell%2BFunny%2BJoke%2BLol.jpg

Και πάλι δεν πόσταρες κάτι με επιχειρήματα για να αντικρούσεις αυτό που είπα.Πέταξες μια βλακεία επειδή δεν είχες τίποτα άλλο να πεις.

Atropos
18-06-2011, 12:09
Για όλους τους παραπάνω λόγους έχω καβατζάρει εδώ και καιρό μπλουζάκι ΕR και πάω όπου θέλω ανενόχλητος.
Άσε τον σεβασμό που απολαμβάνω.

SpiritCrusher
18-06-2011, 12:09
Μάλλον δεν τα είδες τα επιχειρήματα του, να δες! πάμε άλλη μία:

mourning apocalypse
18-06-2011, 12:17

Όχι, έχουν μαγικά χέρια που όταν ρίχνουν μπουνιά σε φασίστα τους κάνουν να νιώθουν υπεροχα!

Όχι το καλύτερο είναι η αναμονή μέχρι να αρχίσει να μαχαιρώνει ο φασίστας για να μην ενοχλούνται οι ΝΤΕΓΚΙΑΛΣ και ΣΠΙΡΙΤ ΚΡΑΣΕΡΣ αυτού του κόσμου.

SpiritCrusher
18-06-2011, 12:19
Το πέτυχες, είσαι πανέξυπνος :!:

carheart
18-06-2011, 13:15

Με την ίδια λογική, σκέψου πόσο λάθος είναι να κατέβεις ποτέ σε πορεία στην Αθήνα...

Deggial, προφανώς άνθρωπέ μου στο ένα) είναι δεδομένο το "για να πιείς την μπύρα σου". Κατά τα άλλα έχω πάει στη Σχολή μου, στην εφορία, στο Ίκα, στο γήπεδο, στο σχολείο, και γενικά σε πολλά μέρη έξω από το σπίτι μου.

Deggial, δεν είμαι υπέρ της βίας μεταξύ των ανθρώποι, και οι συγκεκριμένοι που την επέσαν στους Roswells καθυστερημένοι ήταν, όπως καθυστερημένοι είναι και οι εννιά στους δέκα που θα συναντήσεις ανα πάσα στιγμή στα εξάρχεια, όμως, το να είσαι φασίστας και δολοφόνος είναι χειρότερο από το να είσαι απλά βλάκας. Και το να είσαι απλά βλάκας, προϋποθέτει πως δεν καταλαβαίνεις πως δέρνοντας έναν φασίστα απλά τον φανατίζεις περισσότερο, και κάνεις τα πράγματα ίδια και χειρότερα. Και κατά της βίας είμαστε όλοι οι άνθρωποι, και εγώ, και εσύ ίσως που είσαι ρομπότ, αλλά ενστικτωδώς αρκετές φορές θέλω να καρφώσω κατσαβίδια στα γόνατα του γείτονα επειδή κάνει φασαρία πχ. Ποιός δεν θέλει να δείρει τον Πρετεντέρη δηλαδή, μην το κάνουμε και εθνικό θέμα δηλαδή, μερικά μπουνίδια σε μερικούς επικίνδυνους μαλάκες. Δεν είναι αυτή η ισοπέδωση, όπως σωστά προείπε ο ικόνοκλαστ, εδώ γίνονται άλλα κ άλλα

metamelia3
18-06-2011, 14:32
αφηστε τις μαλακιες. κατι τετοια μαλακισμενα ειναι η βαση πανω στην οποια χτιζεται ο φασισμος. να τον δειρουν, να τον γδυσουν, να του φορεσουν σανδαλια, φουστα και φτερα στο κεφαλι να τον κανουν σπαρτιατη επρεπε. το μαλακισμενο.

Doomsayer
18-06-2011, 14:51
αφηστε τις μαλακιες. κατι τετοια μαλακισμενα ειναι η βαση πανω στην οποια χτιζεται ο φασισμος. να τον δειρουν, να τον γδυσουν, να του φορεσουν σανδαλια, φουστα και φτερα στο κεφαλι να τον κανουν σπαρτιατη επρεπε. το μαλακισμενο.

Κοίτα δεν ξέρω αν ήταν NS ο τύπος με το σπαρτιάτικό τ σερτ αλλά όταν από τη μία κάνουν φόνους οι καράφλες και γενικά προκαλούν σου έρχετε στο κεφάλι η εύκολη λύση που συνέστησες αλλά από την άλλη εγώ λέω ότι δεν διαφέρεις σε τίποτα από αυτούς αν το κάνεις.Τι μου θύμησες τώρα.Ένας γνωστός μου φορούσε ένα μπλουζάκι βλακ μέταλ και ένα παλαιστινιακό και του κάνανε πέσιμο κάτι φασίστες επειδή νομίζαν ότι ήταν αναρχικός και μόλις είδαν το μπλουζάκι ότι ήταν 'δικοί τους' (η μπάντα και καλά) τον αφήσανε.Ακραίο

Coloubra
18-06-2011, 14:52
kai meta o a8oos filos tou Roswell 8a pigene me dakria sto spiti ta dakria 8a ginontousan misos 8a 3irize to kefali 8a ekane proponisi me koutsoura sto dasos 8a ma8ene na petaei maxeria se afises tzivatwn antifa kai na pirovolaei tenekedakia kai apo kakogoustos me mplouza spartiati 8a ginotan maximos fasistas

oso gia sena Doomsayer nomizw pos vgazeis istories apo to mialo sou gia na soseis tis mpourdes pou eipes pio pano

Esteban
18-06-2011, 14:55
Kai meta 8a klotsage kefalia maurwn sta pezodromia!

scarecrow
18-06-2011, 14:56
http://www.youtube.com/watch?v=W8xHjC27YvM

metamelia3
18-06-2011, 14:59
tzivatwn antifa
αχαχααχααχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
χααχαχαχχχχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
χαχααχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
αχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχχαχαχαχααχαχαχ
αχαχαχαχχααχαχαχαχαχχαχαχαχααχαχαχαχαχαχα

Doomsayer
18-06-2011, 15:04
kai meta o a8oos filos tou Roswell 8a pigene me dakria sto spiti ta dakria 8a ginontousan misos 8a 3irize to kefali 8a ekane proponisi me koutsoura sto dasos 8a ma8ene na petaei maxeria se afises tzivatwn antifa kai na pirovolaei tenekedakia kai apo kakogoustos me mplouza spartiati 8a ginotan maximos fasistas

oso gia sena Doomsayer nomizw pos vgazeis istories apo to mialo sou gia na soseis tis mpourdes pou eipes pio pano

Αν ήταν κάποιος να έχει αγνό μίσος για τους φασίστες εδώ μέσα αυτός θα ήμουν εγώ μιας κι έχω ζήσει σε προσωπικό επίπεδο πολύ έντονα το τι σημαίνει πράγματι νεοναζί και όλα αυτά τα σκατά.Μπορώ να σ'το αναλύσω κιόλας αν θες αλλά όχι εδώ για να καταλάβεις τι παίζει.

Esteban
18-06-2011, 15:05
ela pes ali8eia. ti anekdoto tous eipes

Coloubra
18-06-2011, 15:13

Αν ήταν κάποιος να έχει αγνό μίσος για τους φασίστες εδώ μέσα αυτός θα ήμουν εγώ μιας κι έχω ζήσει σε προσωπικό επίπεδο πολύ έντονα το τι σημαίνει πράγματι νεοναζί και όλα αυτά τα σκατά.Μπορώ να σ'το αναλύσω κιόλας αν θες αλλά όχι εδώ για να καταλάβεις τι παίζει.

8elw na mou to analiseis alla an oxi edw pou?
na fovame?

nikolasfluxus
18-06-2011, 15:15
DOOMSAYER mono apo konta kshgietai,to exei deiksei kai sto parelthon

00i00
18-06-2011, 15:20
Doomsayer πες την ιστορια...
γρηγορα ομως γιατι εχω να πα να χεσω και τα φασολακια

Mitsmann
18-06-2011, 15:33
Αυτα ειναι ολα παπαριτσες.

βαλτε μπλουζα ομαδας σε λαθος σημεια της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ και απολαυστε υπευθυνα

phthoggon
18-06-2011, 15:35
εγώ νομίζω παιδιά ότι μία βδομάδα να πηγαίνανε βόλτα στην αρχαία σπάρτη οι σημερινοί φασίστες όταν γύριζαν πίσω θα άφηναν μουστάκι θα φορούσανε μπερέ και θα τους φωνάζανε χέιπάνος. Ήτανε άγρια τα πράγματα παλιά δεν είχε αξία η ανθρώπινη ζωή δε παίζανε φάπες η μαχαίρωναν στα πλευρά εκεί βγαίνανε τη νύχτα και κάνανε εκπαίδευση κόβοντας λαιμούς σκλάβων και μετά τους λέγανε οι μανάδες τους "μπράβο παιδί μου έγινες άντρας". Αυτοί είναι που φορούσε στη μπλούζα ο φίλος σου ρόζγουελ. Αλλά εάν μία ζωή περνάς τα ψιλά γράμματα για να βλέπεις τους 300 μετά φταίνε οι άλλοι που σε λένε φασίστα και έχουνε κόλλημα με την αρχαία ελλάδα.

Mitsmann
18-06-2011, 15:37
δε μετρανε αυτοι οι λαιμοι, ηταν ΕΙΛΩΤΕΣ.
(και κυριως Μεσσηνιοι, οποτε μουνοπανα ετσι κι αλλιως, καλα τους κανανε.)

Doomsayer
18-06-2011, 15:45

8elw na mou to analiseis alla an oxi edw pou?
na fovame?

τι να φοβάσαι μωρέ;στείλε κανα π.μ να σου πω

Amnesiac.
18-06-2011, 15:46
και κυριως Μεσσηνιοι, οποτε μουνοπανα ετσι κι αλλιως, καλα τους κανανε.

Ξεκίνα να κρύβεσαι.

Mitsmann
18-06-2011, 15:47
τι θα κανεις, θα με τραμπουκισεις?

Dythor
18-06-2011, 15:49
Ο ikonoklast έχει κατά τη γνώμη μου γενικά δίκιο στο θρεντ, αλλά θα ήθελα να προσθέσω κάτι στα ποσοστά. Το οποίο είναι καταφανώς προφανές, αλλά θα το πω, το εξής : Στην Ελλάδα, από τη Χούντα και μετά, έχουμε ένα σύνδρομο φασιστοποίησης του οτιδήποτε παραπέμπει σε "εθνικό".

Διότι είναι πολύ κακό να υπάρχει στην κοινωνία μας μέσα μια αντεθνική συνιστώσα, ενάντια σε κάθε τι ελληνικό, πως το λένε ρε παιδί μου. Διαφωνεί ο μανώλης από την πάτρα που ήρθε να μας μιλήσει για αντιφασισμό.

Amnesiac.
18-06-2011, 15:49
Η κλίκα Amnesiac, pixies, antimusic, Παρακμιακό Εργαλείο (λολ) δεν ξεχνά.

Diva Plavalaguna
18-06-2011, 15:52
Το πάρτι δεν είχε καμία ταμπέλα "Πάρτι αναρχικών", ξέρω μεν ότι αυτοί που το διοργανώνουν είναι παιδιά του αριστερού χώρου, αλλά ως εκεί.
[just for the info.
το διοργανωσε το 'αναρχικο στεκι ναδιρ' για οικονομικη ενισχυση για τα δικαστικα τους εξοδα.
αφισετο
http://www.kinimatorama.net/files/import-images/resized-0ca03710df24936ee4b63865ffd4eae9.png
just for the info.]
μαζι σου σ αυτα που λες, καθυστερημενοι υπαρχουν παντου.

katwrimos
18-06-2011, 15:58

Ναι, εχεις δίκιο, αλλα σοου γουάτ? Και οι φασίστες εχουν δικαίωμα να φοράνε ότι γουστάρουν. ΟΚ, αν ο τύπος τους φαινόταν φασίστας εχουν ισως το δικαίωμα να τον διώξουν απο τη φάση τους αλλα το να του λενε βγάλε τη φανελα ρε είναι απλά τραγικό. Θα μπορούσε να είναι γκακ μαντι πάιθον...

coolhipster
18-06-2011, 16:04

μπα αυτα δεν λειτουργουν ετσι, ισα ισα, πιθανοτατα την επομενη φορα θα ειναι 100 φορες πιο προσεκτικος στο τι φοραει, εκτος αν ειχε κονε με μπαμπη σουγια μητσο μεντεσε κλπ και τον επαιρνε για μαγκιες, αλλα ο μεσος ανθρωπος δεν ειναι ετσι. εμενα οταν ημουν 13 μου την πεσανε κατι βαζελες επειδη φοραγα μπλουζα οσφπ, και μαντεψε, απλα δεν ξανακυκλοφορησα μονος μου με αυτη τη μπλουζα, επισης οταν ειχα μακρια μαλλια και ντυσιμο μεταλα κλπ με σταματαγαν αρκετα συχνα μπατσοι, ενω τωρα ποτε, γιαυτο ολοι casual!

Phantom Duck
18-06-2011, 16:17
το διοργανωσε το 'αναρχικο στεκι ναδιρ' για οικονομικη ενισχυση για τα δικαστικα τους εξοδα.

εντάξει πεθαίνω, DISREGARD THIS άμα ήταν ναδίρ η φάση. είναι σαν να πήγατε σε ρεμπέτικο γλέντι χρυσής αυγής με κόκκινο αστέρι στην μπλούζα. σίγουρα σοβαρός άνθρωπος δε θα ασχολιόταν αλλά δείχνει ιδιαίτερο βαθμό βλακείας κι από τη μεριά του φίλου_roswell.

nikolasfluxus
18-06-2011, 16:20
εγώ ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πως γίνεται να φοράς μπλούζα με σπαρτιάτη.

rat_poison
18-06-2011, 16:24
οι ναδιραίοι την έχουν πέσει και σε φίλο μου στο πάρτι γενεθλίων που έκανε αυτός κι άλλοι 2 στην αρχιτεκτονική

νταξ μιλάμε για ντουβάρια, δε βγάζεις άκρη

00i00
18-06-2011, 16:24
εγώ ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πως γίνεται να φοράς μπλούζα με σπαρτιάτη.

εδω φορανε με necrozombie που πολεμησε στον αμερικανικο εμφυλιο...αυτο σε πειραζει?

sod1013
18-06-2011, 16:30
σκαει ο αλλος με μπλουζα σπαρτιατη κ αντι να κανει τον σταυρο του που εφυγε ορθιος{ναι ναι επρεπε να τον τεμαχισουν} τον ενοχλησε ο διαλογος.τι να πεις.

carheart
18-06-2011, 16:31
Ο ikonoklast έχει κατά τη γνώμη μου γενικά δίκιο στο θρεντ, αλλά θα ήθελα να προσθέσω κάτι στα ποσοστά. Το οποίο είναι καταφανώς προφανές, αλλά θα το πω, το εξής : Στην Ελλάδα, από τη Χούντα και μετά, έχουμε ένα σύνδρομο φασιστοποίησης του οτιδήποτε παραπέμπει σε "εθνικό".

Διότι είναι πολύ κακό να υπάρχει στην κοινωνία μας μέσα μια αντεθνική συνιστώσα, ενάντια σε κάθε τι ελληνικό, πως το λένε ρε παιδί μου. Διαφωνεί ο μανώλης από την πάτρα που ήρθε να μας μιλήσει για αντιφασισμό.

Δεν ήθελα να προβάλλω ως επιχείρημα πως "είναι πολύ κακό να υπάρχει στην κοινωνία μας μέσα μια αντεθνική συνιστώσα", και δεν ξέρω πως σου ήρθε να το επικαλεστείς. Αν ήθελες να κάνεις ένα βιαστικό επιθετικό ποστ νο πρόμπλεμ, αλλά λέω κάτι εντελώς άλλο στο ποστ, το οποίο θα σου ξαναεξηγήσω : Υπάρχουν οι σκληροπυρηνικοί ακροδεξιοί, και μερικοί πιο λάιτ ακροδεξιοί, και μερικοί δεξιοί-αστοί, και μερικοί μη αριστεροί, οι οποίοι ναι μεν μπαίνουν όλοι στην κλίκα του Φασίστα ανάλογα με Πόσο Μεγάλη Έχουμε την Αντεθνική Συνιστώσα, αλλά θεωρώ πως υπάρχει μια -ας πούμε- δολοφονική διαβάθμιση η οποία διαφέρει από το τρανό 98%. Ένας ακροδεξιός που σκότωσε ένα πιτσιρίκι αλλοδαπό, με έναν παππού σε ένα καφενείο κάπου στον βορρά, μπορεί να έχουν ακριβώς τα ίδια επιχειρήματα σε μια συζήτηση : ο ένας θα αυτοπροσδιοριστεί εθνικιστής, ενώ ο άλλος πατριώτης. Για αυτό φιξξξερ μερικές γραμμές είναι ιδιαιτέρως λεπτές στο ποιούς πραγματικά αναφέρονται οι ορισμοί, συνήθως δεν υπάρχει καν η απαραίτητη φαιά ουσία για να αυτοπροσδιοριστεί κάποιος "εθνικιστής" ή "πατριώτης" ως εθνικιστής ή πατριώτης.

Αλλά Dythor, που κατάλαβες πως κατακρίνω τις αντεθνικές συνιστώσες; Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η δημοσίευσή σου

Firestorm2
18-06-2011, 16:46
Dythor ειναι αυτος, τι ψαχνεις :!:

Οπως ειπε ο φαντομ το να πας σε τετοιο παρτυ με τετοια μπλουζα προκαλει (αν και καπου εδω καλο θα ηταν να διευκρινιστει τι σοι μπλουζα ηταν τελικα), θεωρησαν πως ισως το κανε επιτεδευμενα και επιτεθηκαν, αλλα σιγουρα δεν ηταν σοβαρα ατομα για να το συνεχισουν τοσο. Violence breeds violence!

Diva Plavalaguna
18-06-2011, 16:55
... απειλώντας πως αν δε βγάλει τη μπλούζα θα του την βγάλουν οι ίδιοι ...
καπου εκει χρειαζοταν ηχηρη απαντηση ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ και ν' αποκτησει αλλο ενδιαφερον η ιστορια ...

coolhipster
18-06-2011, 17:05
http://buygreekart.com/product_images/pfw/wcp/hwk/Spartan_Hero_in_Training.bmp

Roswell47
18-06-2011, 17:53
... απειλώντας πως αν δε βγάλει τη μπλούζα θα του την βγάλουν οι ίδιοι ...
καπου εκει χρειαζοταν ηχηρη απαντηση ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ και ν' αποκτησει αλλο ενδιαφερον η ιστορια ...

pinkara

Dr.Gonzo
18-06-2011, 18:13
http://img94.imageshack.us/img94/3439/w2q8m0nv.jpg

ενταξει, θα παω σε κανα γιατρο, το υποσχομαι

KoiliaSamprela
18-06-2011, 18:19
http://img94.imageshack.us/img94/3439/w2q8m0nv.jpg

είσαι ψενοφοβικός?

Mitsmann
18-06-2011, 18:19
σκαει ο αλλος με μπλουζα σπαρτιατη κ αντι να κανει τον σταυρο του που εφυγε ορθιος{ναι ναι επρεπε να τον τεμαχισουν} τον ενοχλησε ο διαλογος.τι να πεις.

Οι Σπαρτιατες δεν πεφτουν ετσι ευκολα, ψηλε.

KoiliaSamprela
18-06-2011, 18:22
αν σκάσεις με μπλουζάκια Πυργιώτη τι παίζει?,

http://i.ytimg.com/vi/zpxzinwRv0o/0.jpg

Dr.Gonzo
18-06-2011, 18:27
αν σκάσεις με μπλουζάκια Πυργιώτη τι παίζει?,

http://i.ytimg.com/vi/zpxzinwRv0o/0.jpg

Εν το μεταξύυυυ.... οι ξένοι, έχουνε τα πιο πολλά παιδιέ...

Dythor
18-06-2011, 18:43
Δεν ήθελα να προβάλλω ως επιχείρημα πως "είναι πολύ κακό να υπάρχει στην κοινωνία μας μέσα μια αντεθνική συνιστώσα", και δεν ξέρω πως σου ήρθε να το επικαλεστείς. Αν ήθελες να κάνεις ένα βιαστικό επιθετικό ποστ νο πρόμπλεμ, αλλά λέω κάτι εντελώς άλλο στο ποστ, το οποίο θα σου ξαναεξηγήσω : Υπάρχουν οι σκληροπυρηνικοί ακροδεξιοί, και μερικοί πιο λάιτ ακροδεξιοί, και μερικοί δεξιοί-αστοί, και μερικοί μη αριστεροί, οι οποίοι ναι μεν μπαίνουν όλοι στην κλίκα του Φασίστα ανάλογα με Πόσο Μεγάλη Έχουμε την Αντεθνική Συνιστώσα, αλλά θεωρώ πως υπάρχει μια -ας πούμε- δολοφονική διαβάθμιση η οποία διαφέρει από το τρανό 98%. Ένας ακροδεξιός που σκότωσε ένα πιτσιρίκι αλλοδαπό, με έναν παππού σε ένα καφενείο κάπου στον βορρά, μπορεί να έχουν ακριβώς τα ίδια επιχειρήματα σε μια συζήτηση : ο ένας θα αυτοπροσδιοριστεί εθνικιστής, ενώ ο άλλος πατριώτης. Για αυτό φιξξξερ μερικές γραμμές είναι ιδιαιτέρως λεπτές στο ποιούς πραγματικά αναφέρονται οι ορισμοί, συνήθως δεν υπάρχει καν η απαραίτητη φαιά ουσία για να αυτοπροσδιοριστεί κάποιος "εθνικιστής" ή "πατριώτης" ως εθνικιστής ή πατριώτης.

Ναι, δεν έχει (σχεδόν) καμία σημασία αυτή η διαστρωμάτωση που παρουσιάζεις, ακόμα κι αν είναι ακριβώς έτσι (που δεν είναι). Τα διάφορα απαρτχάιντς δημιουργούνται στο πεδίο του λόγου, νομιμοποιούνται από μπλούζες σπάρτακος και εθνικές λατρείες και διαχέονται μετά στην αχαρνών γαμώντας σομαλούς. Άριστη ασπίδα προστασίας σε όλο αυτό είναι η φάση ότι "ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει" ή ότι "όλη η βία είναι κακή" και ούτω καθεξής, πράγμα που βολεύει πάρα πολύ να το λες όταν ισχύει ότι αυτό το ιδεολόγημα θα προστατέψει την τάξη/φύλο/πάρτη σου και κανέναν άλλον ή όταν θα βλάψει μόνο σκούρους και κανέναν άλλον. Ο καθένας λοιπόν δεν έχει δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει όταν δεν είμαστε όλοι ίσοι και οπωσδήποτε δεν χρειάζεται να είναι ενεργός μαχαιροβγάλτης της ΧΑ για να μαζέψει τις μάπες του.

Kaserinos
18-06-2011, 19:45
Στην Ελλάδα, από τη Χούντα και μετά, έχουμε ένα σύνδρομο φασιστοποίησης του οτιδήποτε παραπέμπει σε "εθνικό". Η θέα της ίδιας της σημαίας της χώρας, που είναι βεβαίως μια επικίνδυνη σημαία σε σχέση με άλλων χωρών, δημιουργεί απευθείας την εικόνα του φασίστα ή βλάκα που την κραδαίνει. Το θέμα είναι πως οι οργανωμένοι ακροδεξιοί, που πάνε σαραντάδες, οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ, δεν είναι το 98%, είναι ένα 5-10%. Οι υπόλοιποι είναι Αντώνηδες της Πλατείας, άνθρωποι που αγαπάνε τον ελληνικό πολιτισμό, "πατριώτες αλλά όχι εθνικιστές", και λοιποί που βλέπουν το 300, αρχίζουν να στα πρήζουν με Περικλήδες Γιαννόπουλους, απομνημονεύουν δέκα συνολικά ιστορικά γεγονότα και αγνοούν πλήρως τα υπόλοιπα, και είναι εν δυνάμει προεθνικιστές που όμως νομίζουν πως είναι απλά πατριώτες.

Ο πατριωτης Αντωνης την πλατειας ομως εχει καλλιεργησει μεσα του την φαντασιωση οτι αυτος ο πατριωτισμος του, ειναι επαρκως ακακος ωστε να διαφερει ουσιαστικα απο το ακροδεξιο μοντελο του.
Ο πατριωτισμος ειναι η καθημερινη εκδοχη του εθνικισμου που αυτοθαυμαζεται. Το δειχνει και ενα μερος της πλατειας με τις σημαιες και τα συνθηματα.

Επισης το να διαχωρισεις εθνικισμο απο πατριωτισμο (ακομα και αυτον που φοριεται τελευταια, με αριστερο, αντι-ιμπεριαλιστικο προφιλ), ειναι απλα αδυνατον διοτι η διαφορα τους ειναι ποσοτικη.
Η μεταβαση του πατριωτη Αντωνη της πλατειας στο εθνικι Αντωνη γινεται ομαλα, ανευ ρηξεων με τις καταλληλες περιστασεις.

Και εχουμε και ΓΑΜΩ τις περιστασεις.

mourning apocalypse
18-06-2011, 20:04
Πάντως αν το πάρτυ ήταν του ναδίρ appreciation thread έπρεπε να κάνεις για τους πιο ψύχραιμους που φαντάζομαι θα είπαν στους ούγκαλους "έλα νταξ,δεν φαίνεται για φασίστας".
Σε οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση στο μηχανουργείο το λιτζάρισμα θα είχε λάβει χώρα χωρίς καμιά κουβέντα προηγουμένως.

neil_perry
18-06-2011, 20:20
Φιλο μου πριν καποια χρονια τον ειχαν τραμπουκισει αεκτζιδες, επειδη φοραγε μπλουζα ΝΤΕΜΗΣ. :lol:

Phantom Duck
19-06-2011, 00:54
αυτό δεν είναι τίποτα, εμένα χθες μου την έπεσαν maidenάδες επειδή φόραγα διαφημιστικό t-shirt bailey's :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

KoiliaSamprela
19-06-2011, 09:14
αυτό δεν είναι τίποτα, εμένα εχτές μου την έπεσαν κάτι πουστράκια γιατί έχω λέει "πιασίματα"

Sotos_The_Tequiler
19-06-2011, 12:49
αυτό το θρεντ είναι "περί πουστρακίων και πιασιμάτων" από δω και πέρα...

metamelia1
23-07-2011, 08:15
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/173655_700b.jpg

pitchfork
23-07-2011, 15:40
Κε εμένα προχθές μου την έπεσε μια γκόμενα αλλά είχε πιασίματα αυτή οπότε την έκανα γρήγορα.

Ον τόπικ:

Παλιά, κυνηγούσαμε φλώρους μετά γάβρους τώρα άτομα με κακό γούστο, δε βλέπω τίποτα περίεργο.

PS αυτό το δουμσέηερ είναι πραγματικά τόσο βλάκας ή τον παριστάνει?