View Full Version : The official METALLICA topic
Witchkiller
06-02-2012, 18:38
εδω ερχεται καποιος να σας πει τι σας κανει το Ιματζινεησονς, μπαη δε γουεη.
αέρα στους όρχεις και μόνο, όπως και ότιδήποτε είναι νοικοκυρόκ σαν αυτό
cybernaut
06-02-2012, 19:22
Όταν το πρωτοάκουσα το ευχαριστήθηκα όσο και άλλους αρκετά αγαπημένους μου θρας δίσκους (π.χ. seasons in the abyss)
και για μένα, οι 2 πιο αγαπημενοι θρας δισκοι εβερ
η συγκριση metallica-sabbath είναι άκυρη
οχι πως έχει καμμία σημασία, αλλα ειναι η μοναδικη συγκριση που υπαρχει στο μυαλό μου για την μεγαλυτερη χεβι μεταλ μπαντα, κερδιζουν οι μεταλικα με αούα του Hetfield στο 91'
K5NbmRgB-jk
Artist: Exodus (With Kirk Hammett)
Album: Live Demo
Date: 2/30/1983
1:28 και πέρα.
namiroth
07-02-2012, 12:39
K5NbmRgB-jk
Artist: Exodus (With Kirk Hammett)
Album: Live Demo
Date: 2/30/1983
1:28 και πέρα.
????
30/2 ??
Imperium
07-02-2012, 12:55
ε ναι γνωστο οτι φευγοντας ο κιρκ πηρε μαζι του το συγκεκριμενο ριφ και το εβαλε στο creeping death..κατι καινουριο?
Mustaine was fired in April 1983, just before the recording of Kill 'Em All. After Mustaine's departure, Metallica recruited Kirk Hammett, who previously played for Exodus
To Die By His Hand ήταν ένα από τα κομμάτια των Exodus που ο Hammet είχε γράψει και έφερε στους Metallica για να εξελιχθεί τελικά σε Creeping Death.
Νομίζω άλλο ένα κομμάτι των Exodus κατέληξε τελικά στο Ride the Lightning.
edit.
????
30/2 ??
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!
Άλλη μια απόδειξη πόσο ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΗ ήταν η προσθήκη του Χάμετ στους Μετάλικα :P
stam and the witches
07-02-2012, 17:36
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=ffdLpw5tZXE
Το πετυχατε κι οι δυο, στις 6 το απογευμα ειναι, αλλα μην περιμενετε τιποτα ιδιαιτερο.
Ειτε θα ανακοινωσουν παρομοια φαση με αυτη του Δεκεμβριου για το fan club αλλα στη Νεα Υορκη, ειτε μια ταινια 3D.
Ela entaxei mia malakia eipame ki emeis, den eida oti elege Pacific Time, ara einai ontos 9 ora elladas, kai 2 ora to mesimeri edo poy eimai. Tora diladi.
Gia megali malakia murizomai pantos tin oli fasi, klasiko hype poy xekinane oi Metallica gia diafimistikous logous kai sto telos einai mia paparia. Gelao me to apopano.
http://orionmusicandmore.com/ E mallon ekei.
Ford Prefect
07-02-2012, 22:41
Μαλακιάρα. Ένα χιπστεροφεστιβάλ με $225 είσοδο.
Clockwork Orange
07-02-2012, 22:47
νταξ νομιζω πιο πολυ με καιει που δεν ημουν στο φιλμορ παρα που δεν θα ειμαι εκει το καλοκαιρι
ο νεος δισκος μαλλον αργει ΠΟΛΥ!
freak brother
07-02-2012, 23:08
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=ffdLpw5tZXE
στα φωνητικα , Κανακης Καλυβατσης?
>Redeemer<
07-02-2012, 23:11
Και λιγα λες...
Fovero, mono pou to eisitirio gia duo meres exei $125 an eisai melos tou fan club kai $150 an den eisai.
Den eimai antithetos tou na krazoume otan prepei, alla an mpainoume gia na kraxoume kai de diabazoume kan ti grafei, tote ginomaste grafikoi.
De nomizo pos gia opoion thelei na dei Metallica gia 2 meres ta $75 einai polla gia mia mera, eidika an skefteis amerikanikous misthous kai kostos genikotera edo pera. Alla esy itheles na peis ti malakia sou xoris kan na diabaseis, den einai i proti fora alloste =)
Ford Prefect
08-02-2012, 17:03
Πόιντ. Δεν είδα καλά την τιμή. Το μεγαλύτερο κίνητρο για το κράξιμο όμως ήταν το "χιπστεροφεστιβάλ", που είμαι σίγουρος ότι τα διάβασα καλά.
Γιατί τα μουσικά γούστα του Vic, ορίζουν το underground....
Πόιντ. Δεν είδα καλά την τιμή. Το μεγαλύτερο κίνητρο για το κράξιμο όμως ήταν το "χιπστεροφεστιβάλ", που είμαι σίγουρος ότι τα διάβασα καλά.
Ναι ρε παιδι μου, παιζει να μη με ενδιαφερει ουτε μια μπαντα απο τις αλλες.
Οπως και να χει, θα ειναι ενα τεραστιο φεστιβαλ στο Atlantic City (που εχω παει και ειναι απλα ΓΑΜΩ), με παραλιες, με καζινα, με καταστροφη καθε ειδους για οσους εχουν μια μετρια ποσοτητα χρηματων να διαθεσουν για ενα διημερο, στο οποιο αν τυχαινει να ειναι φανς Metallica, θα δουν 3 ωρες την αγαπημενη τους μπαντα καθε μια απο τις δυο μερες, και εκτος απο το οτι θα παιξουν ολο το Metallica, θα εχουν κι αλλες εκπληξεις και μαλακιες. Δεν ειναι ασχημη φαση. Τις αλλες μπαντες απλα τις γραφω σταρχιδια μου.
stam and the witches
08-02-2012, 17:29
Τρομερό line-up για φεστιβάλ πάντως.
Έλα μωρέ μαλάκα τώρα.
Hot Snakes, Fucked up, Roky Erickson.
Να παίζαν οι Metallica headliners και από κάτω οι Flotsam and Jetsam και οι Heathen, αυτό θα ήταν μεγάλο φεστιβάλ.
Και αντεργκράου πάνω απ όλα!
Βλέπω Vic η παρέα με Χαμμεράδες αρχίζει και έχει αποτελέσματα :D
Υγ: Ανάθεμα και αν ο Vic έχει ακούσει έστω μία από τις 3 παραπάνω μπάντες που παίζουν στο φεστιβάλ, για να βγάλει το συμπέρασμα ως "χιπστεράδικο".
stam and the witches
08-02-2012, 17:50
Βαρέθηκα να ακούω τον ανυπόστατο όρο χίπστερ έτσι κι αλλιώς, τώρα θα τον ακούμε και από τους μονολιθικούς (πλήρως τεκμηριωμένος όρος). Σόρρυ Βικ, είσαι λάθος, αλλά ξέρω ότι το πέταξες έτσι ελαφρά τη καρδία οπότε γιατί να γίνεται θέμα.
Ford Prefect
08-02-2012, 18:39
Λοιπόν, όχι, δεν έχω ακούσει τις περισσότερες μπάντες. Το πρώτο πράγμα που έκανα, εκτός από το να κατατάξω στο καιάδα του χιπστερισμού τα μέταλ του φεστιβάλ - σουξέ AX7 και χιπ Sword/Liturgy (πωπω επικίνδυνα πράματα) - ήταν να κάνω ένα google για αυτούς που δεν ήξερα. Γίδι είμαι, τον ξέρω τον Roky Erikson όμως, δεν τον έψαξα.
Και ανακάλυψα την χαρά του pitchfork και του rolling stone. Γενικά, μιλάμε για ένα φεστιβάλ το οποίο δεν απευθύνεται στους οπαδούς των Metallica, απευθύνεται στο κοινό που μια γαμημένη ζωή από το '96 και μετά θέλουν να πιστεύουν οι Metallica ότι έχουν ή θα ήθελαν να έχουν.
Χαίρομαι που την βρίσκετε εσείς, proves my fucking point: Οι τύποι που δεν γουστάρουν Metallica και τους κράζουν ως γίδια, επικροτούν. Εν πάσει περιπτώσει εμένα δεν με πείθει ότι αυτό το πράγμα δεν είναι ένα μείγμα εμπορικού ανοίγματος και κλασσική λαρσογενής φανφάρα. Ποιοι διαλέγουν αυτά τα ονόματα και με ποια κριτήρια; Με την εξαίρεση 3-4 ονομάτων που είτε έχουν δηλώσει οπαδοί ή τους έχουν πάρει περιοδεία (ή και τα δύο), δεν βλέπω κάτι που να τους συνδέει με τους Metallica.
Αντιπαθώ τον όρο χιπστερισμός, αλλά στην προκειμένη περίπτωση κάνει ΚΡΑ.
Αλλά, ΟΚ. Όσο για τα αντεργκράου και λοιπές προβοκατόρικες μπρίζες πάνκη, δεν ξέρω τι θες να πεις. Φεστιβάλ κάνουν οι Metallica, τέτοια φάση έχει κάνει ο Ozzy (Οzzfest), οι Megadeth (Gigantour) μέχρι και οι Blind Guardian. Από το lineup βγαίνει και το ύφος του φεστιβάλ, δίνει στίγμα. Ε, εγώ είπα τι στίγμα και βάιμπ μου βγάζει και δεν έχει καμία σχέση με τους Metallica. Μουσικά. Αλλιώς έχει σχέση αλλά δεν το θεωρώ κολακευτικό.
Δεν σου βάζω μπρίζες.
Απλά, έχεις απόλυτα χαμμεράδικη λογική.
Και ποιός σου είπε ότι κράζω τους μεταλικα? Ποτέ δεν τους έκραξα, ίσα-ίσα, τους σέβομαι κιόλας.
Γιορ φακιν ποιντ-oh yea!- ιζ ινβαλιντ. Κόψε τα "φακιν ποιντς" γιατι Περβανιδίζεις επικίνδυνα, και θα το πω στον Κετιγένη και μετά θα γίνει του Isnogood.
Μάλιστα. Έψαξες Fucked Up και Hot Snakes και ανακάλυψες την χαρά του Rolling Stone και του PitchDork. Και που ήσουν εσύ κύριε δημοσιογράφε Ford όταν αυτές οι μπάντες κεντούσαν στο αντεργκράου? Στους Blind Guardian, thats where.
Είναι καιρός επίσης μάλλον να καταλάβεις ότι οι Metallica έχουν αναλάβει τον ρόλο του ηγέτη μιας ΡΟΚ (και όχι μεταλ) κουλτούρας (και ας είναι κατά βάση μέταλ αυτοί), και αυτό γιατί το ζητάει ο κόσμος, όπως το ζητούσε με τους Rolling Stones. Εγώ αυτό, δεν το αποδέχομαι, δεν το ακολουθώ, αλλά τους παραδέχομαι. Και παίζουν καλά τον ρόλο τους, και μαγκεία τους. Αλλά μην μας το παίζεις και τρισκολος επειδή ακούς Vektor. Και μην μιλάς για hype και χιπστεροφεστιβάλ, μην δείς καμία μέρα να γίνεται χιπστεριά το bay area speed metal β γενιάς, και λιποθυμάς.
Ford Prefect
08-02-2012, 19:14
Καλά, κόψε πρώτα εσύ την χαμεροκαραμέλα και θα σκεφτώ αν θα κόψω την έκφραση "ποιντ", την οποία χρησιμοποιώ πολλά χρόνια τώρα και πρώτη μου φορά ακούω ότι είναι και χαμεράδικη.
Στο ζουμί της απαντήσεως:
Λες: "και αυτό γιατί το ζητάει ο κόσμος, όπως το ζητούσε με τους Rolling Stones"
Αυτό το θεωρώ μια τεράστια παπαριά. Από πού προκύπτει αυτή η πρόταση; Και κυριότερα ποιος κόσμος είναι αυτός; Μα το θεό, έχω μιλήσει με πολλούς μουσικόφιλους (όχι μεταλλάδες) με γνώσεις που θα περνάγανε το ανομολόγητο τεστ σου (δες επόμενη παράγραφο) και ποτέ δεν άκουσα να λένε "πότε επιτέλους θα πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους οι Metallica; Επιτέλους πια!". O "κόσμος". Γάμησέ τα. Πραγματικά θα ήθελα πολύ να βρισκόμασταν να σε ρωτήσω από κοντά να μου το εξηγήσεις αυτό.
Επόμενη παράγραφος:
Εγώ πάνκη, μεταλλάς δηλώνω (συγκεκριμένα έχω βαρεθεί να το κάνω), συνεπώς για ποιο λόγο θα έπρεπε να αισθάνομαι άσχημα που δεν γνώριζα τους Hot Snakes και τους Fucked Up και τους Titus Andronicus και τα παπάρια μου κουνιούνται; Γενικότερα, μην με κάνεις να επανέρχομαι στα σχόλια περι μεταλοπατερισμού, τον οποίο σιχαίνεσαι αλλά μου μοστράρεις (πάλι) εδώ. Τι θέλεις να πεις; Ότι δεν έχω δικαίωμα δια να ομιλώ επειδή δεν γνωρίζω το underground rock; Τι σόι υφάκι είναι αυτό που μου πουλάς ειρωνεία "εσύ άκουγες Blind Guardian όταν κεντούσαν οι Hot Snakes"; Και σταμάτα (αυτό για χιλιοστή φορά) να μου προσάπτεις κατηγορίες επειδή είσαι κακόπιστος ρε αδερφέ. Τι το παίζω δύσκολος και τρίσκολος και τι σκατά σχέση έχουν οι Vektor;
Πραγματικά, δεν έχεις πιάσει μία το πώς ασχολούμαι με την μουσική, στα αρχίδια μου αν γίνει της μόδας το speed metal β' γενιάς, στα αρχίδια μου εξίσου και αν γίνει της μόδας να κράζουν το speed metal β' γενιάς. Στα αρχίδια μου αν είναι underground μια μπάντα, ακούω μουσική που μου αρέσει, είτε θεωρούνται γελοία σκατά (όπως οι Hammerfall και οι Rhapsody) είτε θεωρείται "ευκολάκι" και "προφανές" όπως το Puppets, είτε είναι ανύπαρκτοι όπως οι Deathraiser, είτε είναι οι χιπστεροτρεντοκάτι Mastodon του Hunter, που μου ήταν σταθερά αδιάφοροι μέχρι το Crack the Skye.
Τέλος, ο Isnogood ήταν συμπαθέστατος!
stam and the witches
08-02-2012, 19:19
Και ανακάλυψα την χαρά του pitchfork και του rolling stone.
Τα πιτσφορκ και τα wire αυτού του κόσμου βγάλανε τον Burial, ο μέταλ τύπος έχει τόσο δυσκοίλια αντανακλαστικά που στην καλύτερη έβγαλε τους Mastodon. Λίγη μετριοπάθεια δε βλάπτει, όλοι ψάχνουνε το next big thing έτσι κι αλλιώς.
edit: με λίγα λόγια, ένα σαππόρτ Mastodon στους Metallica δε θα προκαλούσε γκρίνια, και αυτό με προβληματίζει (χάνω τον ύπνο μου σα να λέμε).
Το αν το ζητάει ο κόσμος, φαίνεται:
α) Από την ανυπαρξία/Ανικανότητα άλλων να πάρουν την θέση τους
β) Από τον σεβασμό που τους έχουν μουσικοί από ετερόκλητα είδη (δλδ οκ, και ο bon Jovi θα έκανε φεστιβαλ, αλλά support δεν θα έπαιζε ο Roky Erickson)
γ) Από την προσέλευση, και τις πωλήσεις.
Φυσικά κανένας δεν θα σου πει "πότε επιτέλους θα πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους οι Metallica; Επιτέλους πια!", αλλά η αμέριστη στήριξη προς το πρόσωπο τους, κάτι δείχνει ρε παιδί μου, εκτός από καλό μάρκετινγκ.
Να μην αισθάνεσαι άσχημα που δεν ήξερες τους Hot Snakes ή τους Fucked Up, αλλά να μην βγάζεις και συμπεράσματα εύκολα, χαμμεράδικα. "Χιπστεροφεστιβάλ".
Α ναι, και επειδή είσαι μεταλλάς, ήρθε ο καιρός να αποδεχθείς (και να χωνέψεις) ότι οι ίδιοι οι Metallica δεν νοιάζονται για την γνώμη σου. Συγκεκριμένα, την γνώμη του μεταλλά, την έχουν χεσμένη. Στόχος τους είναι να γίνουν, η Επόμενη Τεράστια Κλασσική Ροκ Μπάντα, μετά τους Rolling Stones. Deal with it και πάνε κάψε το μπλουζάκι Ride the lightning που φορούσες στα 3μιση σου.
Ford Prefect
08-02-2012, 19:59
Θέλει σεντόνι η απάντηση και δεν μπορώ τώρα.
Οι Metallica από την εποχή του Black Album μπήκανε στο πάνθεον των Τεράστιων της Ροκ μουσικής. Αυτά τα "κλασσική ροκ" και "μετά τους Rolling Stones" τα προσπερνάω ως μεγάλες καμαρωτές παπαριές.
Να πάρουν την θέση τους. Ποια είναι αυτή η θέση; Να γίνουν η Επόμενη Τεράστια Κλασσική Ροκ Μπάντα; Να κάνουν φεστιβάλ με Liturgy και Arctic Monkeys (χιπστερισμοί; προς θεού!)
Γιατί να σε προβληματίζει σταμ ότι οι Mastodon είναι πολύ λογικότερη και προφανής επιλογή από τους οποιοσδήποτε άλλους;
stam and the witches
08-02-2012, 22:43
Με προβληματίζει στο βαθμό που ο μεταλλάς θεωρεί χιπστερισμό τις άνωθεν μπαντάρες αλλά όχι τους εκάστοτε Mastodon, που αν δεν ήμασταν στα 2 μέτρα και 2 σταθμά, κι αυτοί γίναν φίρμες λόγω σπρωξίματος ως next big thing.
Ford Prefect
09-02-2012, 16:21
Πολύ κουβέντα για το τίποτα. Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω "χίπστερ" μία μπάντα, χίπστερ αποκάλεσα το βάιμπ και το σύνολο των επιλογών, δηλαδή το συνδυασμό των ονομάτων υπό την Μετάλλικα ομπρέλλα.
Αλλά πάσο, εμένα μου φαίνεται πολύ προφανές, εσάς σας φαίνεται προφανές κάτι άλλο, ελπίζω όλοι να μην χολοσκάμε γενικότερα.
Για τους Mastodon η δική μου άποψη ήταν σταθερά "I don't get it" και ανασήκωμα ώμων, μέχρι το Crack the Skye που μου άρεσε πολύ και το Hunter που μου άρεσε ακόμα περισσότερο. Εντωμεταξύ η πρώτη εντύπωση που εισέπραξα από πολλούς Mastodon φανς ήταν ότι το Hunter ήταν σαφέστατα υποδεέστερο των προηγούμενων δουλειών τους. Από την άλλη εγώ βρήκα τα κουπλέ του Black Tongue ή το ρεφρέν του All the Heavy Lifting από ψαρωτικά έως συγκλονιστικά. Οπότε δεν ξέρω τι να σου απαντήσω.
cybernaut
09-02-2012, 17:00
ακούμε και από τους μονολιθικούς
νταξει πες εγώ, ο Παυλάρας που κολλάει ? :p
Witchkiller
09-02-2012, 21:01
δεν πάμε ν'ακούσουμε όλοι μαζί trapped under ice που είναι άνετα μέσα στα 15 καλύτερα τους κομμάτια και ν'αφήσουμε τα μίση στην άκρη? Η κουβέντα σας είναι λίγο της πλακώς εχω την εντύπωση...ΠΑΟΚ - ΤΑΝΚ ΔΙ ΜΑΡΣΑΛ ΤΟΥ ΙΛΕΒΕΝ Ι ΓΟΥΙΛ ΚΡΑΝΚ!
Μαλάκα Φιξξξ, βρες μου φθηνά αεροπορικά.
"Headlining both nights, Metallica will celebrate the 20th anniversary of the 'Black Album' by playing it in its entirety on one night AND all of 'Ride the Lightning' for the first time ever on the other night! This will be the only North American performances of these albums in 2012."
http://www.youtube.com/watch?v=ZdDh9bjM9yM&feature=youtu.be
Clockwork Orange
26-05-2012, 16:06
Αυτο το γαμηδι το ρεφρεν καταστρεφει ενα απο τα καλυτερα τους κομματια!
http://i.imgur.com/TJiTc.gif
Art In Haste
05-06-2012, 18:55
http://www.nme.com/news/metallica/64054
Πεθαίνω με σχόλια και θυμάμαι αυτό (http://www.reuters.com/article/2011/12/07/us-eurozone-metallica-music-idUSTRE7B61LE20111207).
ViPeRMaN
05-06-2012, 19:32
χτες μαρεσε το st. anger.
οι μεταλλικα 10 χρονια μπροστα κιετσι.
μουτζωστε αφοβα.
χτες μαρεσε το st. anger.
οι μεταλλικα 10 χρονια μπροστα κιετσι.
μουτζωστε αφοβα.
Το χουμε ξαναδεί με το Load το έργο.
Clockwork Orange
05-06-2012, 19:58
το load αν ειχες γουστο σου αρεσε απο την πρωτη στιγμη 8)
Imperium
25-06-2012, 19:01
Το intro βιντεακι ειναι μαγεια
cecblSy4lIc&feature=related
Djerdjelesh
25-06-2012, 19:06
Ας το δούμε όλο όμως
-165qQIplh4
Metallica (Orion Festival Day 1 - Full Ride The Lightning)
Full Ride The Lightning starts at 36:15 (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-165qQIplh4#) ---- Escape starts at 53:25 (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-165qQIplh4#)
Setlist: 4:14 (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-165qQIplh4#) 1. Hit the Lights
2. Master of Puppets
3. The Four Horsemen
4. Sad But True
5. Hell and Back
6. The Call of Ktulu
7. Creeping Death
8. Escape
9. Trapped Under Ice
10. Fade to Black
11. For Whom the Bell Tolls
12. Ride the Lightning
13. Fight Fire with Fire
14. Nothing Else Matters
15. Enter Sandman
Encore
16. Battery
17. One
18. Seek & Destroy
Το intro βιντεακι ειναι μαγεια
Ανατριχίλα μόνο, με τις αστραπές στο μπακράου και τον Cliff να εμφανίζεται από τις σκιές :touched:
Ημουν εκει. Ολο το διημερο μια τελειοτητα. Μπορει να κανω κανα ρηπορτ ετσι για την καυλα.
Τα γαμησαν ολα.
dervischonacid
27-07-2012, 06:13
http://www.youtube.com/watch?v=iY9b8fArzMw&feature=related
KoiliaSamprela
27-07-2012, 08:57
είναι εκπληκτικό τι έβγαλαν το 1982 και που κατάντησαν
(οκ τραγική παραγωγή αλλά δεν λέω αυτό ρε φλώροι)
είναι τραγικό τι έβγαλαν το 1982 και πόσο εκπληκτικοί κατάντησαν
(οκ φλώρικη παραγωγή αλλά δεν λέω αυτό)
KoiliaSamprela
27-07-2012, 10:03
είναι τραγικό τι έβγαλαν το 1982 και πόσο εκπληκτικοί κατάντησαν
(οκ φλώρικη παραγωγή αλλά δεν λέω αυτό)
το ποστ σου έχει τόση σοβαρότητα όσο η υπογραφή + αβαταρ μαζί
Κιλεμολ21
Θα μπορουσα να πω το ιδιο και για το δικο σου ποστ
( :pink: )
KoiliaSamprela
27-07-2012, 10:08
pwnt!!!!
dervischonacid
27-07-2012, 12:05
εγω παντως εβαλα το συγκεκριμενο λινκ γιατι η εικονα που παιζει μου θυμισε κατι καλτ μπλουζες απο μενιο (ναυαρινου θεσσ.)
αν θελετε καλυτερη πχοιοτητα το εχει νομιζω στα ριλεητεντ λινκσ με καλυτερο ηχο
Clockwork Orange
27-07-2012, 13:44
η τυπικη μπαντα βγαζει 3-4 καλους δισκους πριν αρχισει να πεφτει...οι Μετς εβγαλαν 7...καλα ειναι μην παραπονιεσται
atom_smasher
27-07-2012, 14:59
η τυπικη μπαντα βγαζει 3-4 καλους δισκους πριν αρχισει να πεφτει...οι Μετς εβγαλαν 1...καλα ειναι μην παραπονιεσται
Clockwork Orange
05-08-2012, 14:46
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/430251_10150975987275264_119741940_n.jpg
Πώς σας φάνηκε το When A Blind Man Cries? Εμένα μου άρεσε αλλά αν δεν είχε τα τραγικά snare fills του Lars θα ήταν καλύτερο.
http://youtu.be/APIY8x5gy7w
Και εδώ όλη η συναυλία του 2010 στην Αθήνα απο συρραφή διάφορων βίντεο του youtube (με ήχο livemetallica):
http://youtu.be/cnEAPptG_cw
(κάποιος να μου μάθει πώς κάνω embed)
Ra Pariah
14-09-2012, 12:43
Αν είναι να βάζεις Μετάλλικα, καλύτερα να 'ναι έτσι τα λινκ. ;)
Κωλαράκι Τορνευτό
04-12-2012, 01:01
UHhDep1NzWE 76m2kmsAxhA
chris_boss
04-12-2012, 13:35
E5jw2jeA48U
ντρεπομαι μόνο που κοιταω τον ουλριχ
εγω εναν wannabe Κουβατσεα βλεπω παντως
αυτος οπως παει σε λιγο δεν θα μπορει να παιξει ουτε το nothing else matters
Κωλαράκι Τορνευτό
05-12-2012, 09:49
εντωμεταξυ παιζει μια χαρα και απλα ειστε ασχετοι επειδη "δεν τα παιζει οπως στο δισκο" :touched:
ikonoklast
05-12-2012, 10:20
:touched:
εντωμεταξυ παιζει μια χαρα και απλα ειστε ασχετοι επειδη "δεν τα παιζει οπως στο δισκο" :touched:
http://www.nike.com/jumpman23/classic/photos/Kosta_Koufos.jpg
chris_boss
05-12-2012, 19:36
φυσικά και το πρόβλημα δεν είναι το ότι δεν τα παίζει όπως στο δίσκο. αν για κάποιο λόγο υπάρχουν εκτελέσεις_καλύτερες_από_το_δίσκο είναι επειδή δεν τα παίζουν όπως το δίσκο. ούτε γιατί η τεχνική του είναι μέτρια στην καλύτερη. εδώ να πω ότι οι δυναμικές του είναι αξιόλογες και γενικά δίνει drive στην μπάντα. αλλά ρε παιδί μου αυτό το πράγμα να σηκώνεται από το καρεκλάκι μόλις έχει ένα μέτρο παύση για να κάνει σα διασταύρωση ουλτιμεητ γουόριορ και ματσο κινγκ δεν μπορω να το χωνέψω. όχι ότι δε μου αρέσουν και καραγκιόζηδες μουσικοί, αλλά εδώ μιλάμε για πακέτο.
Κωλαράκι Τορνευτό
05-12-2012, 21:44
Σε πινκαρα, γιατι τα λες καλα.
Και ναι, ειναι καραγκιοζης εδω και 30 χρονια.
atom_smasher
06-12-2012, 16:30
φυσικά και το πρόβλημα δεν είναι το ότι δεν τα παίζει όπως στο δίσκο. αν για κάποιο λόγο υπάρχουν εκτελέσεις_καλύτερες_από_το_δίσκο είναι επειδή δεν τα παίζουν όπως το δίσκο. ούτε γιατί η τεχνική του είναι μέτρια στην καλύτερη. εδώ να πω ότι οι δυναμικές του είναι αξιόλογες και γενικά δίνει drive στην μπάντα. αλλά ρε παιδί μου αυτό το πράγμα να σηκώνεται από το καρεκλάκι μόλις έχει ένα μέτρο παύση για να κάνει σα διασταύρωση ουλτιμεητ γουόριορ και ματσο κινγκ δεν μπορω να το χωνέψω. όχι ότι δε μου αρέσουν και καραγκιόζηδες μουσικοί, αλλά εδώ μιλάμε για πακέτο.
ίσως πήρε περισσότερο σπιντ, κοκα, ρεντ μπουλ....
Dr.Gonzo
12-12-2012, 00:29
Καλά, εδώ όσο και να το ρετουσάρουν στο post-production, τα ... "αρθριτικά" ακούγονται λίγο, από όλη την μπάντα.
http://www.youtube.com/watch?v=DbiN9mdZRk0
...ωστόσο.... να σημειώσω και να δηλώσω, πώς όντας ένας από τους 5-10 μεγαλύτερους φανμπόηδες των Metallica στην Ελλάδα, δεν παίζει να είμαι αντικειμενικός και δεν ενδιαφέρομαι. Μπορεί μεν οκέη, τον Μαγνητικό Θάνατο ούτε σε mp3 να μην το έχω, αλλά η μπάντα είναι για εμένα [βάλτε εδώ κάτι παααααααρα πολύ μελό...].
Και χωρίς drums να βγει ο Λαρς μπροστά μου στην σκηνή, εγώ θα γεμίζω τα βρακιά σκατά από την χαρά μου. Οπότε, άμα μιλάμε για τον "Lars 2012 live" ελάτε να κάνουμε αντικειμενικές παρατηρήσεις αλλά μην περιμένετε να σας πω ποτέ ότι δεν καβλώνω.
Parasight
22-01-2013, 15:00
http://www.rocking.gr/news/Montelo_mpasou_me_tin_upografi_tis_oikogeneias_tou_Cliff_Burton_lansarei_i_Aria_Guitars/15087/
lol
chris_boss
22-01-2013, 15:14
σιγά το λολ. όλοι έχουν signature models. ναι, ακόμα και οι πεθαμένοι.
edit: καλά εννοείται λολ για τα αυτόγραφα. αξιοπρέπεια 0
ισχυει...
αλλα εδω τι να λεμε...η Yoko Choko πουλουσε μπλουζακια αντιγραφα αυτου που φορουσε ο John με την τρυπα απο την σφαιρα
ρακ εν ροουλ
Τουλάχιστον το πουλάνε σε λογική τιμή.
The bass is being produced in limited quantities and has an RRP of £3999.
Κωλαράκι Τορνευτό
10-02-2013, 04:16
Metallica to throw first pitch and sing the National Anthem on May 5th (http://www.geeksofdoom.com/2013/02/09/metallica-to-throw-first-pitch-sing-natl-anthem-at-sf-giants-metallica-night-game)
Metallica, the venerable stalwart metalhead ensemble, will show their unabashed solidarity for their favorite baseball team, The San Francisco Giants, in their hometown on Friday, May 3, 2013 at AT&T Park in San Francisco as they will not only sing what is sure to be a bone-crunching version of The National Anthem, but will also throw out the first pitch as well.
http://www.geeksofdoom.com/GoD/img/2013/02/2013-02-09-metallica_giants.jpg
Ra Pariah
18-02-2013, 14:18
Ζευγαράκι είναι αυτοί;
The Donnn
19-02-2013, 01:50
Ναι, γαμηθηκαν και γεννήθηκε το ΘΡΑΣ :D
http://www.youtube.com/watch?v=jBkw5NyvucU
KoiliaSamprela
26-03-2013, 09:29
γιε -ι- γιεαααα ....
Parasight
17-09-2014, 09:26
^Με πόσους διαφορετικούς τρόπους μπορεί να το κάνει αυτό ο Jason;; Τώρα μπορούμε να μάθουμε!
METALLICA To Release 27 Live Albums On CD (http://www.blabbermouth.net/news/metallica-to-release-27-live-albums-on-cd/)
Art In Haste
31-10-2014, 14:06
We want it all! Did you manage to sneak a video camera into a show long before they fit in your pocket? Maybe your old instamatic camera for some snap shots? A cassette Walkman with a microphone? We’re looking for anything and everything... audio, video, photos, fliers, ticket stubs, the set list you picked up off the floor, and in general any mementos you may have from that around that time. Make your mark on these albums by e-mailing us at submissions@metclub.com to share your story and receive more info about submitting photos, videos, audio recordings and other mementos. Remember, we want everything (well, everything that’s yours)! Nothing is too small or too trivial... share your archives with your fellow fans and have some fun with us walking down memory lane. By submitting it, you’re saying we can use it should your piece of history land on a release (yes, the lawyers made us add this part!) (http://www.metallica.com/news/kill-ride-snapshots.asp).
Να περιμένουμε νέες μηνύσεις;
freak brother
31-10-2014, 14:15
εχω το εισητηριο απο το 99 ασκιστο . τατς μι
fromashesrise
31-10-2014, 16:25
ελα ρε και τοσα χρονια νομιζα οτι μονο εγω ειχα πληρωσει εκεινη τη μερα
freak brother
31-10-2014, 16:40
με το ντου μπηκα παντως για να μη χασω μανστερ
Raven Lord
31-10-2014, 17:26
κ εγώ τα ίδια... τσάμπα πληρώσαμε
cybernaut
23-11-2014, 22:04
Hταν όλη την εβδομάδα στον Craig Ferguson
http://i.imgur.com/NUNf7pv.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=fH7ZPb9hf30
https://www.youtube.com/watch?v=qv6CNdcRVnU&list=RDfH7ZPb9hf30&index=3
https://www.youtube.com/watch?v=oblAv0Ks7xQ&index=4&list=RDfH7ZPb9hf30
Art In Haste
13-01-2016, 18:34
Τιποτένιοι...
http://www.vanyaland.com/wp-content/uploads/2016/01/Metalllica-Crease-Desist.jpg
Αλήτες που δεν επιτρέπουν σε κόσμο να κονομάει με τη δική τους δουλειά !!11
ikonoklast
13-01-2016, 21:22
Τους τρέχουν για trademark infringement στη χρήση αυτού εδώ του λογότυπου:
https://www.aux.tv/wp-content/uploads/2016/01/sandman-614x307.jpg
Kαταλαβαίνω το σκεπτικό σου, απλά μη γκρινιάζεις όταν έρθει ο Ulrich για εσένα και το FIXXXER και σας μηνύσει για να αλλάξετε nick.
OniBocho
14-01-2016, 08:08
Τους τρέχουν για trademark infringement στη χρήση αυτού εδώ του λογότυπου:
https://www.aux.tv/wp-content/uploads/2016/01/sandman-614x307.jpg
Kαταλαβαίνω το σκεπτικό σου, απλά μη γκρινιάζεις όταν έρθει ο Ulrich για εσένα και το FIXXXER και σας μηνύσει για να αλλάξετε nick.
Πιθανότερο είναι να τους έστειλαν την επιστολή γιατί ο τύπος αντιγράφει τη μουτσούνα του Hetfield, παρά για το logo. :touched:
Σιγά μη ζητήσουν από fixxxer να αλλάξει nick. Λες κι έχουν πολλούς φαν να λένε ότι είναι το καλύτερό τους κομμάτι. :touched: :touched:
Υπαρχουν καποιες χιλιαδες μπαντες metallica tribute στον κοσμο, μαντεψτε γιατι εστειλαν επιστολη μονο στη συγκεκριμενη μπαντα και κερδιστε μια μηνυση απο τη Σονια Βολντεμορτ...
Ονιμποτσο, δεν καταλαβαινω τι εχεις παθει τωρα τελευταια, πολυ teenage angst ρε παιδι μου.
Δεν εχω πει καπου οτι το FIXXXXXXXXER ειναι το καλυτερο κομματι των Metallica παρεμπιπτοντως, αμα ειναι να γινεσαι παιδακι, ε μη λες ψεμματα τουλαχιστον.
ikonoklast
14-01-2016, 08:19
ο τύπος αντιγράφει τη μουτσούνα του Hetfield
*του Newsted
http://www.rollingstone.com/music/news/metallica-canadian-cover-band-reconcile-over-cease-and-desist-letter-20160114
OniBocho
14-01-2016, 09:58
Νταξ, κιθάρα παίζει και είναι πιο λογικό να αντιγράφει Hetfield. O Newsted ήταν και για μικρό φεγγάρι άλλωστε, ο Νεάτερνταλ τον έχει ήδη σβήσει προ πολλού.
Fixxxer, ευτυχώς που δεν είμαι κανένα σίχαμα σαν τον saloth sar να κρατάει archives και screenshots, αλλά δε γαμιέται. Αφού ούτως ή άλλως τρολάρεις, μη σου χαλάσω τη ζαχαρένια ρε φίλε.
Οτι σιχαμα και να εισαι ή να μην εισαι, δεν εχω πει ποτε κατι τετοιο, οποτε τι να κανουμε τωρα, απλα τα βγαζεις απο το μυαλο σου.
12 stars circle your brow
14-01-2016, 13:11
Φυσικά και είχες πει, όπως επίσης σε θυμάμαι πεντακάθαρα πριν 3 μήνες να παραγγέλνεις στη Βαλτετσίου "2 πίτες σουβλάκι με καλαμάκι"
OniBocho
14-01-2016, 14:30
χωρίς "με". Σκέτο "σουβλάκι καλαμάκι"
Parasight
14-01-2016, 14:32
Όχι "χωρίς με". "Με χωρίς".
Zarou City Rider
14-01-2016, 16:17
Από το:http://www.rollingstone.com/music/news/metallica-canadian-cover-band-reconcile-over-cease-and-desist-letter-20160114
Metallica cover band Sandman didn't expect to have a FedEx package waiting for them over the weekend when they arrived at FitzRay's, a London, Ontario club where the band was scheduled to play Saturday night. Inside, the Canadian group found an official, 41-page cease and desist letter from Metallica's lawyer for using "official, stylized logos … to identify or promote live musical performances through Facebook and YouTube." The cover band, formed in 1994, had been using their logo, an approximation of Metallica's redesigned logo introduced for 2003's St. Anger, for more than a decade. Yet this was the first time they had even heard from the band, much less received any sort of legal documents.
Sidebar
45 Most Anticipated Albums of 2016 illustration
45 Most Anticipated Albums of 2016 »
"The band have been using this logo for years with no problems at all," guitarist Joe Di Taranto tells Rolling Stone. "I only joined the band last summer and feel a little guilty that perhaps my (albeit humble) success with my main/original band WARMACHINE have brought a little extra attention to the band, leading to this little fiasco."
Now, Metallica has clarified the situation in a statement to Rolling Stone, denying any involvement in the letter and blaming an "overzealous attorney" for the misunderstanding.
"We hear that a Canadian Metallica tribute band is a little upset with us and with a little digging, figured out why," the band tells Rolling Stone. "It turns out that a certain letter was delivered to the band Sandman that neither we nor our management were aware of until it surfaced online. Lucky for us, the band was kind enough to post it for us to see, and it turns out that we have a very overzealous attorney who sent this letter without our knowledge."
The group pointed to Garage Inc., their 1998 covers album, as proof of their support of groups covering other artists' work. "We have a long history of not only enjoying tribute bands, but we started as one," the group says. "Heck, we even recorded a two-disc album of covers! We will always remember those days and continue to enjoy tribute bands, even inviting them to support us on various tours over the years."
Di Taranto says that Metallica drummer Lars Ulrich called him on Wednesday to apologize and quash the situation. "He gave me and the band his full blessing to continue on as we were," says the musician. "They want us to continue paying tribute to Metallica with their full blessing and approval. We will continue to fly the Metallica flag, loud and proud!!" The band says they will continue using their logo with impunity.
As for the original cease and desist order, Metallica has rescinded the letter. "Sandman should file the letter in the trash," the band says. "Keep doing what you’re doing ... we totally support you! And in the meantime, our attorney can be found at SFO catching a flight to go permanently ice fishing in Alaska."
"And in the meantime, our attorney can be found at SFO catching a flight to go permanently ice fishing in Alaska."
:touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched:
Μόνο ΠΟΥΤΣΑ στους haters.
@ikono: Δεν εννοούσα ότι είναι λογικό να κυνηγούν μια μπάντα, απλά επειδή παίζει τραγούδια τους. Αλλιώς θα κυνηγούσαν χιλιάδες μπάντες, το οποίο σίγουρα δεν κάνουν. Προφανώς έπαιζε κάτι βαθύτερο. Ή ηλίθιος δικηγόρος.
Jacknife
14-01-2016, 18:30
ομορφη τροπη το θρεντ
http://24.media.tumblr.com/277285cfe2e4e22e9472bff8cf63d326/tumblr_mj1yfwcDXS1r0uk07o1_250.gif
GraveMiasma
15-01-2016, 03:10
balto se spoiler re adah, den to exw diabasei akoma
Dr.Gonzo
22-01-2016, 02:26
Αυτό το πράμα είδα σπόρος στην τηλεόραση (MTV Europe, με παράσιτα κάργα), εκεί το 95-96' (είχε αρχίσει να αυξάνεται ο ντόρος επικείμενης της κυκλοφορίας του Load) και... άλλαξε η ζωή μου για πάντα.
http://i.imgur.com/X4fYbXO.jpg
Γυρίσματα "One"; :touched:
Οχι, τυχαια βιντεοσκοπηση απο drone που ταξιδεψε πισω στο χρονο και τους πηρε οσο εκαναν προβα τα κομματια σε τυχαια αποθηκη
ypersyntelikos
22-01-2016, 13:32
Οχι, τυχαια βιντεοσκοπηση απο drone που ταξιδεψε πισω στο χρονο και τους πηρε οσο εκαναν προβα τα κομματια σε τυχαια αποθηκη
Φίξερ είσαι επιθετικός χωρίς λόγο.
Κατ'αρχάς είσαι καθυστερημένος, διότι πρόκειται, προφανώς, για φωτογραφία και δεν υπάρχει καμία τέτοια λήψη στο βίντεο. Επίσης, θα μπορούσε να είναι για οποιοδήποτε άλλο clip.
Τέλος, είσαι καθυστερημένος.
Χαλαρωσε, ειναι φιλος μου ο Μπλιτζερ και τον δουλευω οποτε βρω ευκαιρια. Τον εχω φιλοξενησει και Αμερικη αλλωστε (!)
Η απαντηση του ειναι ανεπαρκης, απαξιω Μπλιτζερ :*
ypersyntelikos
22-01-2016, 14:42
Χαλαρωσε, ειναι φιλος μου ο Μπλιτζερ και τον δουλευω οποτε βρω ευκαιρια. Τον εχω φιλοξενησει και Αμερικη αλλωστε (!)
Η απαντηση του ειναι ανεπαρκης, απαξιω Μπλιτζερ :*
άχου μωρέ τα γλυκούλια
Χαχαχχα εγω φταιω που σου απανταω σοβαρα :touched:
Jacknife
22-01-2016, 15:25
fixer + blitzer = BFFE !!??
Δυστυχώς μας χωρίζει η απόσταση. Και δε μπορώ να ξαναπατήσω Αμερική, αφού καταζητούμαι για παράνομο παρκάρισμα.
"Exterior. Late morning. A large man with many tattoos and dark sunglasses walks across the street toward a table where Mike Rowe is dining al fresco and drinking mimosas.
Large Tattooed Man: Sorry to interrupt, you’re Mike Rowe right?
Mike Rowe: I’m him.
Large Tattooed Man: I just wanted to tell you I enjoy your shows, and really appreciate what you’re doing for the skilled trades.
Freddy: bark-bark-bark, snap-growl-snap, bark-bark-bark!!!
Mike Rowe: Freddy - knock it off. Bad dog! Sorry. You guys local?
Large Tattooed Man: I live around here, and Sophia’s from Argentina.
Freddy: bark-bark-bark, snarl-growl-snap!!
Mike Rowe: That’s nice. What part?
Sophia: Buneos Aries.
Mike: I was there a few years ago. Beautiful place.
Sophia: It is.
Mike Rowe: So what do you do around here?
Large Tattooed Man: I play in a local band.
Mike Rowe: Cool! I love local bands. What kind of music?
Large Tattooed Man: Rock and Roll.
Mike Rowe: Nice. What do you call yourselves?
Large Tattooed Man:: Metallica.
Freddy: bark-bark-bark, snap-growl-snap, woof.
Mike: Oh my God. Of course. You’re Lars Ulrich. Forgive me. I heard you lived around here. What a pleasure to meet you.
Large Tattooed Man: Actually, my name is James. James Hetfield
-----------
Anyway, thanks James, for saying hello, and for writing songs that used to make my workouts fly by. And for being Record Store Ambassadors. That's very cool, and I heard the gig at Rasputin was awesome. Rock on.
Mike
PS. Please assure your niece that I have all your records.
PPS. Please tell Lars I think he has a bright future ahead of him."
https://www.facebook.com/TheRealMikeRowe/posts/1176742205669254
I play in a local band :touched: :touched: :touched:
Zarou City Rider
20-04-2016, 21:24
watch?v=mUlxABP1H0U
https://www.youtube.com/watch?v=RfVNWcLG15M
http://i3.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/342/671/187.jpg
Ethereal
18-08-2016, 22:59
https://www.youtube.com/watch?v=uhBHL3v4d3I
Metallica Hardwired…To Self-Destruct
Tracklist
Disc One
Hardwired
Atlas, Rise!
Now That We’re Dead
Moth Into Flame
Am I Savage?
Halo On Fire
Disc Two
Confusion
Dream No More
ManUNkind
Here Comes Revenge
Murder One
Spit Out The Bone
Disc Three (Deluxe Edition Only)
Lords Of Summer
Riff Charge (Riff Origins)
N.W.O.B.H.M. A.T.M. (Riff Origins)
Tin Shot (Riff Origins)
Plow (Riff Origins)
Sawblade (Riff Origins)
RIP (Riff Origins)
Lima (Riff Origins)
91 (Riff Origins)
MTO (Riff Origins)
RL72 (Riff Origins)
Frankenstein (Riff Origins)
CHI (Riff Origins)
X Dust (Riff Origins)
Nov.18
Το τραγουδι γαμαει hater κωλαρακια.
Ο τιτλος του δισκου δε μου αρεσει.
Το οτι ειναι διπλος, μου αρεσει πολυ.
Ωραιος ηχος για youtube.
http://i.imgur.com/yjksdUM.png
Ethereal
18-08-2016, 23:37
επισης (https://open.spotify.com/show/65vDyqOmYTPFAyI51zNmY2?utm_source=facebook&utm_medium=mkt_consumer_3251242049&utm_campaign=8/18.MetallicaLandmarkFB_us&utm_content=us10010&utm_term=videoPost)
antimusic
19-08-2016, 00:10
https://1.bp.blogspot.com/-dal5O0ajcA0/VxYT-CghljI/AAAAAAAAAWs/tDGohxbnm84CPzTSZg00e04_s-vPpURmACLcB/s1600/odd%2Bfellows%2Brest.png
Phantom Duck
19-08-2016, 00:33
άμα δεν έχεις ακούσει καθόλου θρας τα τελευταία 20 χρόνια.
Δηλαδη αμα εχεις ακουσει πολυ θρας τα τελευταια 20 χρονια, αλλαζει η ποιοτητα του κομματιου?
Οσο ζεις μαθαινεις τελικα!
atom_smasher
19-08-2016, 02:24
Ενταξει, κολλημενος αλλά μην μιλάς κ για ποιότητα.
KoiliaSamprela
19-08-2016, 08:10
1000 φορές να επαναλαμβάνονται όπως εδώ, που είναι ποτ πουρί από "τα παλιά" αλλά γαμάει, παρά αυτές οι μαλακίες που έβγαζαν τα τελευταία χρόνια (3 δίσκους έχουν βγάλει οι μετάλλικα και μετά τους έφαγαν οι εξωγήινοι)
Phantom Duck
19-08-2016, 08:37
Δηλαδη αμα εχεις ακουσει πολυ θρας τα τελευταια 20 χρονια, αλλαζει η ποιοτητα του κομματιου?
ναι, εσύ ας πούμε που ακούς περίπου 6 μπάντες λογικό είναι να εντυπωσιαστείς με τα γρήγορα ντραμς του ulrich, εγώ ψιλοξέχασα το ριφφ 2'' μετά το τέλος του κομματιού. δεν είναι κακό, είναι μεγάλα παιδιά πια και απλά βγάζουν δίσκους για να έχουν αφορμή για περιοδείες. και το 2010 στη μαλακάσα έπαιξαν 3 από το τελευταίο και ο κόσμος γέλασε, χόρεψε, είπε ΟΚ ας ξεκουραστούμε τώρα, σε λίγο θα μπουν τα παλιά.
KoiliaSamprela
19-08-2016, 09:05
https://1.bp.blogspot.com/-dal5O0ajcA0/VxYT-CghljI/AAAAAAAAAWs/tDGohxbnm84CPzTSZg00e04_s-vPpURmACLcB/s1600/odd%2Bfellows%2Brest.png
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/c/c8/Love_-_forever_changes.jpg
babality
19-08-2016, 09:26
(3 δίσκους έχουν βγάλει οι μετάλλικα και μετά τους έφαγαν οι εξωγήινοι)
4.
Eπισης δεν ειναι ποτ πουρι απο τα παλια. Ειναι νεο κυμα θρασ. Δεν υπαρχει ενορχηστρωση ουτε ψαρωτικα μελωδικα ριφ μεταλικα. Επισης αν παιξει ο πρεζακιας αυτα τα τυμπανα λαηβ θα κατσω να με χεσεις.
KoiliaSamprela
19-08-2016, 10:12
(3 δίσκους έχουν βγάλει οι μετάλλικα και μετά τους έφαγαν οι εξωγήινοι)
4.
Eπισης δεν ειναι ποτ πουρι απο τα παλια. Ειναι νεο κυμα θρασ. Δεν υπαρχει ενορχηστρωση ουτε ψαρωτικα μελωδικα ριφ μεταλικα. Επισης αν παιξει ο πρεζακιας αυτα τα τυμπανα λαηβ θα κατσω να με χεσεις.
ε οκ, το Garage days δεν το βάζω μέσα :P :P :P
οκ ξέρω που το πας, η πρώτη έκδοση του Justice όμως δεν είχε ΜΠΑΣΣΟ (έστω που να ακούγεται )
babality
19-08-2016, 10:22
παλι ο πρεζακιας εφταιξε γιαυτο. αλλα μερακληδες μετα το πιασανε και το φτιαξαν. γενικα μεταλικα οι πρωτοι 4 δισκοι και μερικα τραξ απο μπλακ αλμπουμ.
Ενταξει, κολλημενος αλλά μην μιλάς κ για ποιότητα.
Η λεξη ποιοτητα στο context που τη χρησιμοποιησα δε σημαινε ουτε "καλη" ουτε "κακη" ποιοτητα, απλα σημαινε ποιοτητα. Αλλα ουτως ή αλλως το γουστ... oh wait, παω να μιλησω σοβαρα με ανθρωπο που στα 35 του ανεβαζει φωτογραφιες απο φεστιβαλ που πηγε με το σχολιο fuck metallica. Never mind.
ναι, εσύ ας πούμε που ακούς περίπου 6 μπάντες λογικό είναι να εντυπωσιαστείς με τα γρήγορα ντραμς του ulrich, εγώ ψιλοξέχασα το ριφφ 2'' μετά το τέλος του κομματιού. δεν είναι κακό, είναι μεγάλα παιδιά πια και απλά βγάζουν δίσκους για να έχουν αφορμή για περιοδείες. και το 2010 στη μαλακάσα έπαιξαν 3 από το τελευταίο και ο κόσμος γέλασε, χόρεψε, είπε ΟΚ ας ξεκουραστούμε τώρα, σε λίγο θα μπουν τα παλιά.
Ε ναι γιατι αλλωστε εντυπωσιαστηκα απο τους Μεταλλικα του 2016 τοσο πολυ, που τολμησα και εκανα ενα ολοκληρο ποστ στο Ηλεκτρικ Ρεκβιεμ :touched:
Καλες οι χαζομαρουλες σου, αλλα οταν καταλαβεις σε καμια 12αρια χρονια το Death Magnetic, τοτε θα μπορουμε να συζητησουμε αν θελεις και για τους Metallica.
Phantom Duck
19-08-2016, 10:54
ε κάτσε ντε, ακόμα διαβάζω το st. anger
babality
19-08-2016, 10:56
εγω ειμαι ακομα στο mnm's...
s&m sorry..
atom_smasher
19-08-2016, 11:00
Ε καλά δεν σου είπα ότι δεν έχω μια σιχασιά για μεταλικα εδώ και 25 χρόνια..
έπαιζαν οι megadeth στο φεστιβάλ και πάνω στην καύλα της στιγμής παρασύρθηκα. Δεν θα ξανασυμβει, γιατί πρέπει να είμαι σοβαρός στα 35.
Συμφωνώ με τον σαμπρέλα πάντως.
The Good Son
19-08-2016, 11:42
1) Γαμάει το κομμάτι.
2)
[αν παιξει ο πρεζακιας αυτα τα τυμπανα λαηβ θα κατσω να με χεσεις.
Dr.Gonzo
19-08-2016, 12:45
Το κομμάτι είναι φανταστικό για μπάντα πενηντάρηδων! Εδώ κακογεράσαμε εμείς, που δεν είχαμε ακόμα μουστάκια όταν έβγαινε το Reload. :)
Disclaimer: Είμαι από εκείνους, τους καψούρηδες με την κωλομπάντα. Σήμερα, πριν λίγο, ανέβαινα στο χτίριο να μπω στην δουλειά και έκατσα πόση ώρα στο κλιμακοστάσιο στα σκοτάδια για να τελειώσει το Mercyful Fate medley και να κάνω το καβλωτικό air drumming μου ...επειδή απλά, δεν μπορούσα να το κλείσω. Μπήκα και είπα καλημέρα γκαρίζοντας επειδή είχα τα ακουστικά πόση ώρα τέρμα.
:pink: :pink: Μια φορά πρεζάκιας, για πάντα πρεζάκιας :pink: :pink:
http://i.imgur.com/xtaYrR6.jpg
Ωραια ολα αυτα, αλλα ποσο θρας εχεις ακουσει απο το 1996 εως και σημερα?
Dr.Gonzo
19-08-2016, 13:55
Έλα μωρέ Φίξερ κι εσύ τώρα, κάθεσαι πιάνεσαι από την ατάκα του κάθε λατρεία χρήστη, σε κουβέντα περί γούστων, για να βγει αντικειμενικό συμπέρασμα. Απλά παραδέξου το, είμαστε 30-35αρηδες κολλημένοι με Μετάλλικα. (ΓΑΜΑΜΕ αλλά)...είμαστε πλέον σχεδόν οι γραφικοί μας θείοι που ακούγανε για τις αγαπημένες μας επίκαιρες μπάντες και μας έλεγαν να ακούσουμε "Jethro Tull επειδή δεν του φαίνεται αλλά ο ντράμερ τους έπαιζε παπάδες ΣΤΗΝ ντραμς".... :)
(Τώρα αυτά τα περί του πόσο θρας ειν' οι Μετάλλικα τα γράφω σταρχιδιαμ, δεν τους γουστάρω επειδή μ' αρέσει το θρας γενικά (που μ' αρέσει), τους γουστάρω επειδή ...τους γουστάρω. Υπάρχουν άλλωστε δεκάδες ζόρικες και σύγχρονες θρας μπάντες που απλά τις βαριέμαι. Η καλή πωρωτική μουσική είναι καλή πωρωτική μουσική, είτε είναι θρας είτε είναι Χριστοδουλόπουλας*.)
(*όποιος γράψει μαλακία για τον Μάκαρο θα ψάξω να τον βρω, να ξέρει)
Jacknife
19-08-2016, 14:12
Εξαιρετικο δειγμα παιδια , ανυπομονω .
Parasight
19-08-2016, 17:07
1) Γαμάει το κομμάτι.
2)
[αν παιξει ο πρεζακιας αυτα τα τυμπανα λαηβ θα κατσω να με χεσεις.Αυτά τα δύο βασικά.
Αν και την κόβω ότι δεν έχεις καταλάβει το Lulu.
ikonoklast
19-08-2016, 18:40
Αν σύμφωνα με το Φιξερ το Death Magnetic θες 12 χρόνια για να το καταλάβεις το Lulu φαντάζομαι πιάνει καμιά 50ρα;
Mou meine to solo, pou mou 8ymise enan peirath pou eixa synantisei sth Virginia kai tou leipane 3 daktyla.
Λίγα πράματα. Εκεί που ρίχνουν λίγο ταχύτητα κάτι πάει να γίνει, αλλά το βασικό riff είναι μάλλον αδιάφορο.
Αν σύμφωνα με το Φιξερ το Death Magnetic θες 12 χρόνια για να το καταλάβεις το Lulu φαντάζομαι πιάνει καμιά 50ρα;
20 θελει, εχει βγει απο το 2008, αρα οπως καποιοι καταλαβαν φετος ποσο γαμαει το Load, καποια στιγμη θα καταλαβει κι ο Φαντομ Ντακ το Death Magnetic ισως.
"Σοβαρη" κουβεντα για Metallica με Phantom Duck, ikonoklast, atom smasher και Parasight :touched:
paddy honey
19-08-2016, 21:15
http://www.postwave.gr/lou-reed-metallica-lulu
KoiliaSamprela
19-08-2016, 21:18
πάντως το τραγούδι δεν με έχει χαλάσει και το έχω ακούσει αρκετές φορές, και όντως δεν ειναι ποτ πουρι, είναι EXODUS
ikonoklast
19-08-2016, 22:30
"Σοβαρη" κουβεντα για Metallica με Phantom Duck, ikonoklast, atom smasher και Parasight :touched:
Δεν ήταν εύκαιρη η ακαδημία επιστημών της ΕΣΣΔ, το συμβούλιο του ΜοΜΑ ή η συντακτική του Cambridge Journal και στο Electric Requiem θα μιλήσουμε εμείς για την ΤΕΧΝΗ ΤΩΝ METALLICA.
OniBocho
19-08-2016, 22:56
Οποιαδήποτε κουβέντα, παύει να είναι σοβαρή με το που υπάρχει συμμετοχή Μιξξξερ. Για την ακρίβεια, παύει να είναι κουβέντα.
Αν συνυπολογισει κανείς και τον παράγοντα Metallica/πχοιότητα, απογειώνεται το θέμα.
Διορθωση: Βαλτε σε αυτους και Ονιμποτσο.
OniBocho
19-08-2016, 23:14
http://www.electricrequiem.com/forum/image.php?u=14&dateline=1463484300
Parasight
20-08-2016, 11:08
Δεν ήταν εύκαιρη η ακαδημία επιστημών της ΕΣΣΔ, το συμβούλιο του ΜοΜΑ ή η συντακτική του Cambridge Journal και στο Electric Requiem θα μιλήσουμε εμείς για την ΤΕΧΝΗ ΤΩΝ METALLICA.Εδώ ρε φίλος μιλάμε για ΜΕΝΣΑ, ΓΑΤΑΚΙΑ ΟΛΟΙ.
babality
20-08-2016, 11:43
είναι EXODUS
αυτο το main riff που λεει ο boom απο πανω ειναι exodus και η ολη ατμοσφαιρα που βγαζει αυτο το τρακ φερνει προς τα κει και προς ολο το νεο κυμα trhash που ευδοκιμει στη χωρα μας αυτη τη στιγμη με μπαντες τυπου Exarsis Suicidal Angels Biocancer και τετοια. Ειναι ακριβως ιδια φιλοσοφια. Και αυτο εχει αρχισει να ανεβαινει τελευταια να ξερετε και μαλιστα η Ελλαδα ειναι απο τις πιο δυνατες χωρες στην Ευρωπη αυτη τη στιγμη και ακουγοντε παντου οι μπαντες της. Για μαλακες εχετε τους Μεταλικα ε...
Μην βιαστει να πει κανεις οτι υπονοω οτι οι μεταλικα κλεβουν εξαρσις ή ζηλεψαν...:shock:
Ra Pariah
20-08-2016, 12:08
Το πιο κουρασμένο riffing (εντός πολλών εισαγωγικών, φυσικά) από τότε που ο άνθρωπος πρωτομελέτησε το φαινόμενο της τάσης των χορδών. Άκοπο γλείψιμο του πάτου.
Πού 'σαι, ρε Tony Iommi, που μια ζωή τα ρίφια σου είναι για σεμινάριο!
Dr.Gonzo
20-08-2016, 12:35
πάντως είναι EXODUS
:) Το κύριο ριφ είναι όντως bluesy, thrashy-happy α λα Έξοντους αλλά το τέμπο μου θύμισε πιο πολύ κλάσικ Slayer, πάνκικο d-beat. Για Exodus είναι λίγο άργο... :D :D
Κουφάλες μου, χρειάστηκε απλά μια τρίλεπτη αλμυρή κρέπα από τους Μετάλλικες για να ξυπνήσει λιγάκι η κουβεντούλα στο /music discussion. Έτσι! #αυτοίΕίστε #αυτοίΕίμαστε #θραςΑφού
OniBocho
20-08-2016, 12:40
Το πιο κουρασμένο riffing (εντός πολλών εισαγωγικών, φυσικά) από τότε που ο άνθρωπος πρωτομελέτησε το φαινόμενο της τάσης των χορδών. Άκοπο γλείψιμο του πάτου.
Πού 'σαι, ρε Tony Iommi, που μια ζωή τα ρίφια σου είναι για σεμινάριο!
Είστε φιλόλογος κύριε, ούτε της ΜΕΝΖΑ, ούτε της ΝΑΣΑ. Περάστε έξω!
Δεν ήταν εύκαιρη η ακαδημία επιστημών της ΕΣΣΔ, το συμβούλιο του ΜοΜΑ ή η συντακτική του Cambridge Journal και στο Electric Requiem θα μιλήσουμε εμείς για την ΤΕΧΝΗ ΤΩΝ METALLICA.Εδώ ρε φίλος μιλάμε για ΜΕΝΣΑ, ΓΑΤΑΚΙΑ ΟΛΟΙ.
Δε χρειαζεται να εισαι στη ΜΕΝΣΑ, αρκει να μην εισαι χαζουλης. Θα μπορουσα να βρω γελοιοτατες δηλωσεις για Metallica και απο ικονοκλαστ και απο σενα, αλλα δεν ειμαι Parasight :!:
Για Φαντομ Ντακ δεν ηθελε πολυ κοπο, στο παρον τοπικ σελιδα 10 υπαρχει το αποκατω διαμαντι, κι εσυ θελεις και σοβαρη κουβεντα τρομαρα σου :touched:
το st. anger είναι το μόνο album τους που δεν είναι για γέλια μετά το μαύρο, καταρχάς δεν προσπάθησαν να παίξουν ούτε στόνερ ούτε να γυρίσουν στους πρώτους δίσκους, ριφφάρες όπως το some kind of monster απλά χαντακώθηκαν από τη φαεινή ιδέα για 25λεπτα κομμάτια και τρίτον θέλει πολλά αρχίδια για να είσαι οι μετάλλικα και να αποφασίσεις να κάνεις παραγωγή που δεν έχουν κάνει ούτε οι anal cunt.
Μιλαμε για ατομο που νομιζε to 2012 οτι οι Metallica στα Load/Reload προσπαθησαν να παιξουν stoner. Και λιγο του εβαλα για το 2020 και κατανοηση του Death Magnetic.
zumorito
20-08-2016, 13:58
https://www.youtube.com/watch?v=CYykwKNBV4E
ikonoklast
20-08-2016, 17:09
Θα μπορουσα να βρω γελοιοτατες δηλωσεις για Metallica και απο ικονοκλαστ και απο σενα, αλλα δεν ειμαι Parasight :!:
= Έψαχνα 6 ώρες για να βρω αλλά δε βρήκα :!:
Οντοπικ, το κομμάτι είναι φτιαγμένο με κάποιο generator σε φάση thrash-o-matic, του πετάς μερικά riff απο exodus και θρασομπαντες 20χρονων των δυο τελευταίων δεκαετιών, βαζεις φωνητικά I am the table και έτοιμο. Still πιο αξιοπρεπής κίνηση απο οποιοαδήποτε μπάντα της ηλικίας τους, πράγμα που με κάνει να αναρωτιέμαι για πόσο καιρό θα το κάνουν ακόμα. Το nostalgia marketing θα πουλήσει σίγουρα άλλα 5 χρόνια ακόμα, μετά; Το εξώφυλλο αν οριστικοποιηθεί θα είναι το χειρότερο εξώφυλλο Metallica ever.
paddy honey
20-08-2016, 17:20
Still πιο αξιοπρεπής κίνηση απο οποιοαδήποτε μπάντα της ηλικίας τους, πράγμα που με κάνει να αναρωτιέμαι για πόσο καιρό θα το κάνουν ακόμα.
είσαι άκυρος
https://www.youtube.com/watch?v=1DWiB7ZuLvI
Phantom Duck
20-08-2016, 17:34
Θα μπορουσα να βρω γελοιοτατες δηλωσεις για Metallica και απο ικονοκλαστ και απο σενα, αλλα δεν ειμαι Parasight :!:
Για Φαντομ Ντακ δεν ηθελε πολυ κοπο, στο παρον τοπικ σελιδα 10
Zarou City Rider
21-08-2016, 14:33
Έμαθα για το album στο αντίστοιχο thread στο forum του Metal Archives και μόλις το είδα νόμιζα ότι είναι κάποιου είδος τρολλιά, από αυτές που βγαίνουν κάθε τόσο! Δυστυχώς δεν ήταν...
Γελάνε και τα πόμολα με τη νέα κατάντια των Metallica. Εκεί που λες δεν πάει πιο κάτω έρχονται να σε διαψεύσουν! Riffs, solo, drums, παραγωγή, εξώφυλλο, χάλια. Αδύνατον να πιστέψει κανείς ότι αυτή η μπάντα έχει γράψει κομμάτια όπως το ''To Live is to Die'' και όλα στους 4 πρώτους δίσκους βασικά, ή στίχους όπως ''Outlaw Torn'' και ''Fixxxer''... Μας κοροϊδεύουν τελείως, δεν εξηγείται αλλιώς.
ΥΓ. Φήμες λένε ότι τα τύμπανα για το νέο Metallica ηχογραφήθηκαν σε kit με 5 ταμπούρα, αφού ο Δανός αντικατέστησε όλα τα toms που μέχρι πρόσφατα είχε για φιγούρα στο kit του, με ταμπούρα για να νιώθει πιο άνετα. Όποιος μπορεί, ας επιβεβαιώσει την πληροφορία!
Parasight
21-08-2016, 15:15
^Νομίζω ότι δεν έχεις καταλάβει απολύτως τίποτα μια ζωή, πίσω στη μελέτη αμέσως!
Ra Pariah
21-08-2016, 16:51
Η μπάντα έχει χαρίσει ήδη με το νέο «πόνημά» της (πολλά εισαγωγικά και εδώ) άπειρο γέλιο στην παρέα, με καλύτερη ατάκα ώς ώρας πιθανότατα να είναι η πρόταση ότι μαζί με την μπότα του κομπάρσου ο παραγωγός έχει μιξάρει και τα mouse clicks με τα οποία edit-αρε τις τρίγκες.
Εύχομαι ολόψυχα ο δίσκος να σταθεί αντάξιος των υψηλών προσδοκιών που γεννήθηκαν με το πρώτο single.
atom_smasher
21-08-2016, 23:28
Εγώ δεν συμμετέχω σε σοβαρή συζήτηση για τους μετάλικα με οπαδούς τους. Βασικά ήρθα για να πω την μαλακία μου πως είναι αστείοι να κόψω αντιδράσεις, να το διασκεδάσω και να φύγω*.
*μέχρι να βγει ο δίσκος να γελάσουμε όλοι σαν μια παρέα.
Ethereal
22-08-2016, 01:03
https://www.youtube.com/watch?v=HZan1NsiAYs
Απιστευτα τυχερος οποιος ηταν χθες βραδυ στη Μιννεαπολη*, εκπληκτικη εκτελεση και συναυλια γενικοτερα. Ο Λαρς το παιζει αψογα φυσικα, παρα τις αμφιβολιες.
*Εκτος φυσικα απο οσους ακουνε θρας τα τελευταια 20 χρονια, και αυτους που εχουν αγορασει το Adobe Thrash-O-Matic 4.0, ολοι αυτοι λογικα θα κλαινε τα λεφτα τους
Phantom Duck
22-08-2016, 10:39
οι μετάλλικα δεν πρέπει να 'χουν πολυκαταλάβει το death magnetic πάντως (http://www.setlist.fm/setlist/metallica/2016/us-bank-stadium-minneapolis-mn-4bfccf3e.html)
Metallica (http://www.setlist.fm/?wicket:interface=:0:border:_body:leftColumn:albumStatsPanel:offlineStatsPanel:albumList:0:songLink::ILinkListener::) 5
Master of Puppets (http://www.setlist.fm/?wicket:interface=:0:border:_body:leftColumn:albumStatsPanel:offlineStatsPanel:albumList:1:songLink::ILinkListener::) 4
Ride the Lightning (http://www.setlist.fm/?wicket:interface=:0:border:_body:leftColumn:albumStatsPanel:offlineStatsPanel:albumList:2:songLink::ILinkListener::) 3
Reload (http://www.setlist.fm/?wicket:interface=:0:border:_body:leftColumn:albumStatsPanel:offlineStatsPanel:albumList:3:songLink::ILinkListener::) 2
…and Justice for All (http://www.setlist.fm/?wicket:interface=:0:border:_body:leftColumn:albumStatsPanel:offlineStatsPanel:albumList:4:songLink::ILinkListener::) 1
Hardwired… to Self‐Destruct (http://www.setlist.fm/?wicket:interface=:0:border:_body:leftColumn:albumStatsPanel:offlineStatsPanel:albumList:5:songLink::ILinkListener::) 1
Kill ’em All (http://www.setlist.fm/?wicket:interface=:0:border:_body:leftColumn:albumStatsPanel:offlineStatsPanel:albumList:6:songLink::ILinkListener::) 1
Load (http://www.setlist.fm/?wicket:interface=:0:border:_body:leftColumn:albumStatsPanel:offlineStatsPanel:albumList:7:songLink::ILinkListener::) 1
Covers (http://www.setlist.fm/?wicket:interface=:0:border:_body:leftColumn:albumStatsPanel:offlineStatsPanel:albumList:8:songLink::ILinkListener::) 1
OniBocho
22-08-2016, 11:35
Όχι, οι οπαδοί τους δεν το έχουν καταλάβει ακόμα και οι Metallica τους διευκολύνουν με το να μην παίζουν κάποιο κομμάτι από αυτό. :cool:
Zarou City Rider
22-08-2016, 12:24
Απιστευτα τυχερος οποιος ηταν χθες βραδυ στη Μιννεαπολη*, εκπληκτικη εκτελεση και συναυλια γενικοτερα. Ο Λαρς το παιζει αψογα φυσικα, παρα τις αμφιβολιες.
Ε δυο fills έχει όλα κι όλα στα τύμπανα, και τα διπέταλα τα flamm-άρει, όπως πάντα.
Καλή προσπάθεια πάντως, αν και δεν θα πρέπει να γίνεται θέμα κάθε φορά που η μπάντα παίζει καλά τα κομμάτια της σε κάποιο Live, αυτό θα πρέπει να είναι ο κανόνας. Όσον αφορά τους Metallica, ο κανόνας είναι να μην τα παίζουν καλά, γι αυτό και όλοι ενθουσιάζονται.
οι μετάλλικα δεν πρέπει να 'χουν πολυκαταλάβει το death magnetic πάντως (http://www.setlist.fm/setlist/metallica/2016/us-bank-stadium-minneapolis-mn-4bfccf3e.html)
Metallica (http://www.setlist.fm/?wicket:interface=:0:border:_body:leftColumn:albumStatsPanel:offlineStatsPanel:albumList:0:songLink::ILinkListener::) 5
Master of Puppets (http://www.setlist.fm/?wicket:interface=:0:border:_body:leftColumn:albumStatsPanel:offlineStatsPanel:albumList:1:songLink::ILinkListener::) 4
Ride the Lightning (http://www.setlist.fm/?wicket:interface=:0:border:_body:leftColumn:albumStatsPanel:offlineStatsPanel:albumList:2:songLink::ILinkListener::) 3
Reload (http://www.setlist.fm/?wicket:interface=:0:border:_body:leftColumn:albumStatsPanel:offlineStatsPanel:albumList:3:songLink::ILinkListener::) 2
…and Justice for All (http://www.setlist.fm/?wicket:interface=:0:border:_body:leftColumn:albumStatsPanel:offlineStatsPanel:albumList:4:songLink::ILinkListener::) 1
Hardwired… to Self‐Destruct (http://www.setlist.fm/?wicket:interface=:0:border:_body:leftColumn:albumStatsPanel:offlineStatsPanel:albumList:5:songLink::ILinkListener::) 1
Kill ’em All (http://www.setlist.fm/?wicket:interface=:0:border:_body:leftColumn:albumStatsPanel:offlineStatsPanel:albumList:6:songLink::ILinkListener::) 1
Load (http://www.setlist.fm/?wicket:interface=:0:border:_body:leftColumn:albumStatsPanel:offlineStatsPanel:albumList:7:songLink::ILinkListener::) 1
Covers (http://www.setlist.fm/?wicket:interface=:0:border:_body:leftColumn:albumStatsPanel:offlineStatsPanel:albumList:8:songLink::ILinkListener::) 1
Εισαι απιθανος. Δεν καταλαβαινεις καν ποτε ξεφτιλιζεσαι, και συνεχιζεις, εκει, δυνατα. :touched:
Μηπως δηλαδη οι Metallica θεωρουν το Justice και το Kill'Em All για πεταμα αφου επαιξαν μονο ενα τραγουδι απο το καθενα σε ΜΙΑ συναυλια προχθες?
Θελεις να παρουμε και τα setlists των 400 συναυλιων που εχουν δωσει απο τοτε που βγηκε το Death Magnetic μεχρι και σημερα μηπως ειναι διαφορετικα?
Ενταξει, καταλαβαινω οτι πειραχτηκες που στην ειπα επειδη γραφεις μονο βλακειουλες στο παρον τοπικ, συγγνωμη.
Φτανει οκ, υποσχομαι να μην σε ξαναπειραξω επειδη το 2012 εγραφες οτι το St. Anger ειναι οτι καλυτερο εχουν βγαλει τα τελευταια 20 χρονια :touched:
Ε δυο fills έχει όλα κι όλα στα τύμπανα, και τα διπέταλα τα flamm-άρει, όπως πάντα.
Καλή προσπάθεια πάντως, αν και δεν θα πρέπει να γίνεται θέμα κάθε φορά που η μπάντα παίζει καλά τα κομμάτια της σε κάποιο Live, αυτό θα πρέπει να είναι ο κανόνας. Όσον αφορά τους Metallica, ο κανόνας είναι να μην τα παίζουν καλά, γι αυτό και όλοι ενθουσιάζονται.
Γι'αυτο και εγω εγραψα "φυσικα", γιατι προφανως και θα επαιζε καλα το δικο του τραγουδι. Αλλοι ειχαν τις αμφιβολιες.
Τωρα οσον αφορα τον κανονα... mmmkay
Phantom Duck
22-08-2016, 13:13
https://i.imgflip.com/19b4o8.jpg
https://media.giphy.com/media/l0MYwDPmSFDRarjlS/giphy.gif
cybernaut
22-08-2016, 23:19
και φυσικά
http://www.aux.tv/wp-content/uploads/2015/12/MetallicaLuLu.jpg
Imperium
24-08-2016, 14:57
το τραγουδι ειναι απλα ενα καλο κομματι , ουτε αξιο να γραφτουν διθυραμβοι κλπ αλλα οχι και για να απαξιωθει. Δεν μιλαμε παντα για οσους ψαχνουν αφορμη να κραξουν τους μεταλλικα, θα το εκαναν ακομα και αν εβγαζαν ενα αλμπουμ επιπεδου μαστερ εν ετη 2016. ειναι ενα καλο πρωτο δειγμα για το καινουριο αλμπουμ.
αλλα
πιστευω οτι το κομματι live απογειωνεται
yE2rgWFAO2A
Οκ γαμω τα παιδια αυτος που το εφτιαξε. Τα πρωτα 4 τα πετυχε σχεδον 100% on spot.
Για το Black Album και τα τυμπανα εχω αμφιβολιες, αν και οι κιθαρες ειναι αρκετα σωστες.
Κωλαράκι Τορνευτό
09-09-2016, 03:32
N4pj7RByIeA
Τα αγαπω ολα. Οκ, εκτος απο το παιδακι με τα γυαλια. Το κοριτσακι με τη μπλουζα με το ουρανιο τοξο με κανει να θελω παιδια. Και το κοριτσακι που ηταν ηδη μεταλλο.
Πεθανα με ασιατακι "I don't think this classifies as music" :touched:
ypersyntelikos
09-09-2016, 11:29
Τροφή για κουβέντα: Are Metallica the most important metal band of all time?
Parasight
12-09-2016, 23:13
N4pj7RByIeA
Τα αγαπω ολα. Οκ, εκτος απο το παιδακι με τα γυαλια. Το κοριτσακι με τη μπλουζα με το ουρανιο τοξο με κανει να θελω παιδια. Και το κοριτσακι που ηταν ηδη μεταλλο.
Πεθανα με ασιατακι "I don't think this classifies as music" :touched:Ήρθα να ποστάρω αυτό. Γέλασα :touched:
jack the ripper
13-09-2016, 00:25
https://j.gifs.com/qx1j1p.gif
:touched: :touched: :touched: :touched: :touched:
When Black Roses Bloom
13-09-2016, 10:04
Η νέα γενιά ρε φίλε. Αλλά πάλι, θυμάμαι κάτι βίντεο τύπου S&M που στο λάιβ ήταν όλοι σε καθίσματα θεάτρου και λέω, "γιατί"?
Απο τη μία, θα μου πείς, εντάξει, συμφωνική, βγάζει νόημα. Αλλά νομίζω, οι αμερικανοί είναι κάπως έτσι κρυόκωλοι στα λάιβ τους.
Sotos_The_Tequiler
13-09-2016, 10:26
Η Anita και η Sydney είναι οι μεγάλες μορφές του βιδέου.
stam and the witches
13-09-2016, 13:58
Η νέα γενιά ρε φίλε. Αλλά πάλι, θυμάμαι κάτι βίντεο τύπου S&M που στο λάιβ ήταν όλοι σε καθίσματα θεάτρου και λέω, "γιατί"?
Απο τη μία, θα μου πείς, εντάξει, συμφωνική, βγάζει νόημα. Αλλά νομίζω, οι αμερικανοί είναι κάπως έτσι κρυόκωλοι στα λάιβ τους.
Νομίζω το μικρότερο πρόβλημα του S&M ήταν τα καθίσματα.
commissar
13-09-2016, 14:02
Η Anita και η Sydney είναι οι μεγάλες μορφές του βιδέου.
H Sydney ειναι 8 χρονων και ειπε αυτο:
https://www.youtube.com/watch?v=J4NbjU3qstA&t=2m26s
http://i.imgur.com/X2qCSMD.jpg
Sotos_The_Tequiler
21-09-2016, 11:46
τη Sydney τη βλέπω σε κανα χρόνο να φοράει αυτό:
https://i.imgur.com/Aaq7xAg.jpg
Ethereal
26-09-2016, 18:03
Νεο κομμάτι στην κεντρική του www.metallica.com .Εχω ερωτευτεί το ρεφρέν.
Edit:
https://www.youtube.com/watch?v=1iprubvCfdM&app=desktop
atom_smasher
26-09-2016, 20:17
Ωραίο και ειδικά ο ήχος του μπάσου.
Επίσης βλέπω όλη μέρα σήμερα κόσμος να δηλώνει πως θα πάμε 3+5 Φεβρουαρίου στις συναυλίες τους στην Κοπενχάγη να γουστάρουμε. Χαμός θα γίνει.
Imperium
26-09-2016, 20:21
θελει πολυ ψαξιμο για τους καλοθελητες να βριυν κατι να κραξουν
:dfinger:
Κωλαράκι Τορνευτό
26-09-2016, 22:18
Ονιμποτσο, πες την αποψη σου για το τραγουδι. Εδω ειναι η δικη μου:
Επι 6 λεπτα η καυλα που βγαινει προς το συμπαν απο τις νοτες αυτου του τραγουδιου, ειναι πιο ισχυρη απο 33 χρονια ανουσιοτητας και μαλακιας που βγαζει η δικη σου η υπαρξη προς το συμπαν.
OniBocho
27-09-2016, 09:37
Η σιχαμάρα που προκάλεσες μέσα στα 10" που σου πήρε να γράψεις την άνωθεν μαλακία είναι μεγαλύτερη από του Τραμπ και της φιλενάδας σου της Χίλαρυ ΜΑΖΙ.
Sotos_The_Tequiler
27-09-2016, 09:56
μην τσακώνεστε.... παίξτε όμορφα μαζί
Πάρτε και 2 χτεσινά:
https://www.youtube.com/watch?v=cJOSvvdy27I
https://www.youtube.com/watch?v=O7-XDrjWkS4
Serpantinas
27-09-2016, 13:33
καλο ειναι νταξει αλλα με μπερδευει το hype και οι διθυραμβοι, δεν ειναι ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ νομιζω (επιφυλλασομαι βεβαια, ποτε δεν ξερεις πως σου κολλαει κατι στο μελλον).
αυτο που παρατηρησα κυριως απ το πρωτο κομματι ειναι πως ριχνουν τρελη δουλεια στο προμοσιον (οχι πως δεν το εκαναν παντα αλλα πρωτη φορα με σινγκλ μεταλλικα θυμαμαι να το ακουω παντου/το ξερουν ολοι απ εξω). παιζει και στο ιντρο του καινουριου, πονηροι οι παππουδες.
ας περιμενουμε το δισκο να τ ακουσουμε ολα με τη σειρα κλπ.
freak brother
27-09-2016, 13:41
ποσο χρονων εισαι ρε σερπαντινα? απο μπλακ αλμπουμ και μετα οποτε εβγαζαν αλπουμ οι μεταλλικα στο εμ τιβι επαιζε μεταλλικα ανα 5 τραγουδια..
Serpantinas
27-09-2016, 13:45
16, you?
για γιουτουμπ κλπ μιλαω κυριως, εχουν βγαλει διασκευες/φανβιντεος/σερπαντινες για το hardwired to self destruct, ισως παλι να θυμαμαι λαθος γιατι δεν τα χα πετυχει η παρακολουθησει σε τετοιο βαθμο. τωρα νιωθω οτι μου το χωνουν στη μουρη.
σε καθε περιπτωση το ξανακουσα και νομιζα οτι ακουγα volbeat, γιαικς.
stam and the witches
27-09-2016, 14:06
Είναι λίγο power metal στο ρεφραίν; :O
Parasight
27-09-2016, 14:10
Εμένα με άρεσε το δεύτερο, μου έφερε κατά κάποιον τρόπο στο μυαλό το στήσιμο του "I Disappear" το οποίο είναι κομματάρα και τότε που είχε βγει έλπιζα να συνεχίσουν οι 'τάλικα σε τέτοια κατεύθυνση. Έβγαλαν το St.Anger βέβαια αυτοί.
atom_smasher
27-09-2016, 14:12
16, you?
για γιουτουμπ κλπ μιλαω κυριως, εχουν βγαλει διασκευες/φανβιντεος/σερπαντινες για το hardwired to self destruct, ισως παλι να θυμαμαι λαθος γιατι δεν τα χα πετυχει η παρακολουθησει σε τετοιο βαθμο. τωρα νιωθω οτι μου το χωνουν στη μουρη.
16 λέει... Γι αυτό δεν έχει προλάβει την προηγούμενη δεκαετία.
Πάντως οι volbeat είναι κόπια μετάλικα και όχι το ανάποδο, για να μην μπερδεύουμε την πούτσα με την βούρτσα τελείως.
Serpantinas
27-09-2016, 14:22
Ναι το ξέρω απλά όταν οι Μετάλλικα αρχίζουν να θυμίζουν τις κόπιες τους έχουμε θεματάκι, αυτό ήθελα να πω μωρέ!
Τέλος πάντων, θ ακούσουμε το άλμπουμ κι εδώ θα είμαστε.
freak brother
27-09-2016, 14:28
16, you?
εγω 16 ημαν οταν βγηκε το load
BURNIN AMBITION
27-09-2016, 14:30
γελαει ο κοσμος με εκτελεση μαστερ ο παπετς.
Φοβερά βελτιωμένη παραγωγή από St. Anger & Death Magnetic. Ο Hetfield φαίνεται να έχει δουλέψει πολύ τα φωνητικά του στην ηχογράφηση εντωμεταξύ.
Στα μουσικά, κάτι πάει να γίνει και στα δύο που έχουν βγει αλλά συνολικά δεν μου άφησαν πολλά πράγματα. Το πιο εμπνευσμένο μέρος του Hardwired μου φαίνεται πως είναι το ριφφ που ξεκινά στο 1:42. Το κεντρικό ριφφ του τραγουδιού πιθανότατα θα το έγραφε στον ύπνο του ο Hetfield παλιότερα και στη συνέχεια θα το απέρριπτε. Το Moth into flame πολύ καλύτερα ριφφς συνολικά (ειδικά η αρχή είναι επιβλητική, καθώς και μερικά διάσπαρτα leads), αλλά το ρεφραίν μου φάνηκε εντελώς ανέμπνευστο, αλλά κ άσχετο με το γενικότερο, και πιο σοβαρό, ύφος του τραγουδιού. Δυστυχώς ο Χάμετ είναι παντού μέτριος.
Dr.Gonzo
27-09-2016, 14:38
εγω 16 ημαν οταν βγηκε το load
Αχ γαμωσείρη Φρηκ! :pink:
Ontopic, πολύ ωραίο το κομμάτι! Όχι κομματάρα, αλλά αυτό είναι και το απολύτως φυσιολογικό. Δεν περιμένουμε "κάτι" από τους Μετάλλικα πλέον. Προσωπικά το μόνο που περιμένω είναι ο δίσκος να έχει καλή παραγωγή και όχι αυτή την αισχρή βαβούρα του Θάνατου Μαγνητικού και... αυτό βασικά, τίποτε άλλο. Μόνο και μόνο που υπάρχει αυτή η μπάντα, που την πρωτοάκουσα τόσο μικρός, μου κάνει εντύπωση. Είναι σχεδόν σουρεαλίστικο, να βγάζουν δίσκους οι Μετάλλικα... και να παίζουν και live, αρκετά καλά - δεδομένου πόσο λιώμα γερόντια είναι πλέον.
KoiliaSamprela
27-09-2016, 14:50
παραδόξως και το δεύτερο ακούγεται, και μάλλον περισσότερο από το πρώτο.
Ισχύει ότι ο Heatfield είναι πολύ καλός.
Τώρα οκ σόρρυ που το χαλάω στους μεταλάδες αλλά σε αυτό το μουσικό ιδίωμα δύσκολα θα βρεις φρέσκες ιδέες
Dr.Gonzo
27-09-2016, 14:59
...μα δεν είναι λίγο σουρεαλιστικό;!... να μιλάμε για νέα μουσική από Metallica... το 2 0 1 6...
Μπερνι άρρωστέ μου ναι έχεις δίκιο, στον γάμο του Καραγκιόζη βαράει ο Λαρς (πουθενά δεν πατάνε με τον ΤΡΟΥΤΖΙΛΟ, λολ)... αλλά είναι ο Λαρς ρε! Εμείς οι φανμπόηδες οι πεταμένοι ζούμε μόνο για τα "yeah" που κάνει με το χέρι, στις παύσεις. Δεν θέλουμε κάτι άλλο, Π Ω Ρ Ω Ν Ο Μ Α Σ Τ Ε
O Lars μπορεί να παίζει κλακέτες με το ένα πόδι μεθαύριο και πάλι θα είναι από τους σημαντικότερους/επιδραστικότερους μουσικούς στον χώρο έβερ. Όπως και ο James.
Ethereal
27-09-2016, 16:38
Τι έγινε πόσοι είμαστε του 80 εδώ ρε :π
Parasight
27-09-2016, 17:05
Ποιου 80 ρε τσουτσέκια
Τι έγινε πόσοι είμαστε του 80 εδώ ρε :π
Όλοι όσοι δεν κάναμε εγγραφή τα τελευταία 10 χρόνια.
Εκτός από τον πάρασαϊτ.
Κωλαράκι Τορνευτό
27-09-2016, 17:49
Μονο και μονο το οτι ασχολουνται με τους Μεταπλυτα τοσος κοσμος ακομα, δειχνει ποσο τεραστιοι ηταν και ειναι. Τωρα για το τραγουδι τι να πω, ειναι εντελως classic Metallica, με φουλ συναισθημα, μελωδιες, γαματο ιντρο, γαματο ρεφρεν και πιο straightforward δομη, χωρις να θυμιζει καποιον συγκεκριμενο δισκο τους απο το παρελθον.
Φοβερες ιδεες και συνθετικα, και εκτελεστικα, για μια μπαντα που υπαρχει περιπου 35 χρονια και εχει βγαλει 5 μνημειωδεις και αλλους 2 εξαιρετικους δισκους σε αυτο το διαστημα. Δεν ξερω τι περιμεναν να ακουσουν οι διαφοροι casuals αλλα αν δεν εντυπωσιαζονται απο την κιθαριστικη δουλεια στο τραγουδι και την προσοχη που εχει πεσει σε καθε κομματι του, ε δε θα εντυπωσιαστουν και με τιποτα, και ως αναμενομενο, περιμενουν το επομενο για να κραξουν, γιατι τωρα δεν τους βγαινει. Τα ειπε και ο Imperium αλλωστε, θελει πολλη προσπαθεια πλεον.
Με εξαιρεση τη φωνη του James, που δυστυχως δε μπορει σε καποια απο τα παλια τους τραγουδια, η εκτελεση Master Of Puppets στον Howard Stern ειναι αρτιοτατη. Το καλο με τη φωνη του (και προφανως το ξερει ο ιδιος, και το εκανε και στο Death Magnetic) ειναι οτι στα καινουρια εχει επιλεξει ακριβως πως θα τραγουδησει ωστε να βγαινει και στο live η φωνη και να μη χανει το τραγουδι. Γνωμη μου ειναι οτι στα live τραγουδιων οπως το Master Of Puppets ή το Creeping Death θα επρεπε να τραγουδαει οπως εχει επιλεξει να κανει στο Fight Fire With Fire, που του βγαινει καφριλα και ταιριαζει ΑΠΟΛΥΤΑ (ξεκιναει στο 6ο λεπτο παρακατω):
0-L5zwDtwPc
Sotos_The_Tequiler
27-09-2016, 19:20
1-0
Ποιου 80 ρε τσουτσέκια
Serpantinas
27-09-2016, 20:41
κωλαράκι άραξε λίγο ρε κι εμείς αγαπάμε τους μετάλλικα!
Κωλαράκι Τορνευτό
27-09-2016, 21:22
Δε μιλησε κανεις για σενα (!)
Καπου εδω να σου πω οτι μαλλον δεν παρακολουθουσες πολυ τους Metallica επι εποχες St. Anger/Death Magnetic. Καθε νεα κυκλοφορια (αυτες οι δυο δηλαδη!!) ερχοταν με νεο artwork theme, website, singles, promotion, music videos, tours και τα παντα ολα. Και μη νομιζεις οτι ειναι τυχαιο που βγηκε προσφατα αυτο το βιντεακι με τα παιδακια που τους εχουν βαλει να ακουνε Metallica, ή με το βιβλιο για το Master Of Puppets, ή οι σπεσιαλ συναυλιες για τα 30 χρονια απο το θανατο του Cliff κτλ. ΟΛΑ αυτα ειναι ξεκαθαρο προμοσιον για να δημιουργηθει hype για τους Metallica και να τους μαθουν και αυτοι που δεν τους ξερουν.
Serpantinas
27-09-2016, 21:28
μπα τους παρακολουθουσα και τοτε.
Serpantinas
27-09-2016, 22:18
τα πιτσιρικια στο βιντεο γιατι δηλαδη κι εμεις οχι ε; ε;
KoiliaSamprela
28-09-2016, 09:36
ολοι εμεις οι 30ριδες πάντως καλά περνάμε
ypersyntelikos
28-09-2016, 09:56
Το κράξιμο σε St. Anger και Death Magnetic δε μπορώ να το καταλάβω ακριβώς. Προτιμούσαμε το ReReload και το ReReReload? Δικαίωμα στην πιο σημαντική μέταλ μπάντα της εποχής να πειραματιστεί και να βγάλει ό,τι άλμπουμ / ήχο / στυλ της καυλώσει.
Και τα 2 καινούρια κομμάτια είναι γαμιστερά.
OniBocho
28-09-2016, 10:06
Δικαίωμα στην πιο σημαντική μέταλ μπάντα της εποχής να πειραματιστεί και να βγάλει ό,τι άλμπουμ / ήχο / στυλ της καυλώσει.
Ας ξεκινήσουμε από αυτό: ποιας εποχής;
inb4 αυτής, 1-0
Parasight
28-09-2016, 10:07
Το κράξιμο σε St. Anger και Death Magnetic δε μπορώ να το καταλάβω ακριβώς. Προτιμούσαμε το ReReload και το ReReReload? Δικαίωμα στην πιο σημαντική μέταλ μπάντα της εποχής να πειραματιστεί και να βγάλει ό,τι άλμπουμ / ήχο / στυλ της καυλώσει.Δικαίωμα έχουν να κάνουν ό,τι θέλουν, όπως έχει δικαίωμα να κριτικάρει ο οποιοσδήποτε αν αυτό που κάνουν είναι μάπα. Δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να έχουν ασυλία από αυτό. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.
Κωλαράκι Τορνευτό
28-09-2016, 10:14
Το κράξιμο σε St. Anger και Death Magnetic δε μπορώ να το καταλάβω ακριβώς. Προτιμούσαμε το ReReload και το ReReReload? Δικαίωμα στην πιο σημαντική μέταλ μπάντα της εποχής να πειραματιστεί και να βγάλει ό,τι άλμπουμ / ήχο / στυλ της καυλώσει.Δικαίωμα έχουν να κάνουν ό,τι θέλουν, όπως έχει δικαίωμα να κριτικάρει ο οποιοσδήποτε αν αυτό που κάνουν είναι μάπα. Δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να έχουν ασυλία από αυτό. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.
^Σωστο.
Και με τη σειρα του, μπορει καποιος να κριτικαρει αυτους που κριτικαρουν, οπως εκανε ο υπερσυντελικος (!)
Αρα ετσι δημιουργειται ενας φαυλος κυκλος. Που βασικα δεν τους εκραξε καν, μια απορια εθεσε το παιδι.
Το St. Anger παντως υπαρχουν παμπολλοι λογοι να το κραζει κανεις ως προς το αποτελεσμα. Το Death Magnetic παλι, ισως μονο η παραγωγη.
antimusic
28-09-2016, 10:20
Το κράξιμο σε St. Anger και Death Magnetic δε μπορώ να το καταλάβω ακριβώς. Προτιμούσαμε το ReReload και το ReReReload?.
εκατό φορές.
mourning apocalypse
28-09-2016, 11:10
πραγματικά απορώ γιατί κάθεστε και ασχολείστε με αυτά, λες και θα τα θυμάται κανείς σε 3 χρόνια.
το θέμα είναι ένα: ΛΩΡΗ ΦΕΡΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, 7 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ
atom_smasher
28-09-2016, 14:30
κωλαράκι άραξε λίγο ρε κι εμείς αγαπάμε τους μετάλλικα!
σε μένα αναφέρεται ρε. Εγώ τους κράζω από το 94 και θα συνεχίσω γιατί είμαι εμπαθής.
Keeper Of The Seventh Son
28-09-2016, 15:23
to st. anger gamaei
Phantom Duck
28-09-2016, 16:28
https://www.youtube.com/watch?v=lU-UI3_6HcM
stam and the witches
29-09-2016, 04:01
Δεν καταλαβαίνω γιατί σώνει και ντε να αφαιρέσουν το ταμπούρο. Αφού γαμούσε.
Επίσης, 13 χρόνια μετά, εξακολουθώ να θεωρώ τα πρώτα δευτερόλεπτα του Frantic ένα από τα πιο σκατοπωρωτικά μπασίματα που έχω ακούσει ποτέ.
Τέλος, respect στο Invisible Kid και το απαράδεκτα χαμηλό κούρδισμά του, 1 ημιτόνιο χαμηλότερα από Nile :headbang2:
Κωλαράκι Τορνευτό
29-09-2016, 07:58
Τρια ατομα στη σειρα που γουσταρουν (και μαλιστα πολυ) το St. Anger. Κατι δεν παει πολυ καλα εδω περα. Μιλαμε για δισκο που και να μην ειχε βγει, δε θα με ενοιαζε καθολου. Αντε ισως μονο για το ριφφ του ομωνυμου και για ολο το Some Kind Of Monster. Ε και το Sweet Amber που γαμαει. Αλλα οκ, κι αυτα στην πυρα, δε με νοιαζει βασικα. Απαραδεκτος δισκος ηχητικα, η ελλειψη σολο (και οποιουδηποτε lead σημειου σχεδον) ειναι εγκλημα, και γενικα ενας αχταρμας.
Κωλαράκι Τορνευτό
30-09-2016, 08:55
Double post γιατι μπορω και γιατι Τζιμι Φαλλον εκτελεση (πειτε μου οτι εμφανιζεται το βιντεο και σε σας):
dBHSvxG-F_k
Parasight
30-09-2016, 09:44
ότι εμφανίζεται το βίντεο και σε σας
Δεν καταλαβαίνω γιατί σώνει και ντε να αφαιρέσουν το ταμπούρο.Μάλλον δεν κατάλαβες κάτι, πρόσθεσαν ταμπούρο αφού αφαίρεσαν τον τενεκέ.
Κωλαράκι Τορνευτό
30-09-2016, 09:53
:pink: και για τα δυο αστειακια
Πραγματικα τα τυμπανα στο St. Anger τρυπανε αυτια. Κατσαρολες και τενεκεδες μονο.
OniBocho
30-09-2016, 10:28
Πω, είναι ακόμα χειρότερο live. Ο πρεζάκιας κοπανάει ΟΠΟΥ ΝΑ 'ΝΑΙ. Κρίμα για τον Hetfield ρε πούστη...
Κωλαράκι Τορνευτό
30-09-2016, 10:33
Μη σχολιαζεις πραγματα που δεν καταλαβαινεις. Τραβα ακου καμια σοροκαδα ή κανενα εντεχνο απο τις αηδιες που ακους
Zarou City Rider
30-09-2016, 21:35
Πραγματικά η εκτέλεση αυτή, αλλά και το 'Hardwired' που το έπαιξαν στο The Howard Stern Show είναι για γέλια! Εκτός του ότι ο Urlich δεν παίζει τα διπέταλα για κανένα λόγο, τώρα τον βλέπουμε να παραλείπει τα ήδη υπεραπλουστευμένα fills του, ή καλύτερα drum rolls του, και όπου αναγκάζεται να τα παίζει το χάνει σχεδόν πάντα. Ειδικά στο 2:58 κι έπειτα στο παραπάνω video, αλλά και σ'αυτό:
/XxFFAx3H9NU
Το ότι γελοιοποιεί τον εαυτό του δε μας νοιάζει, το ότι δεν σέβεται όμως τους fans που πληρώνουν αρκετά τσιμπημένο εισιτήριο περιμένοντας να δούνε μια αξιοπρεπή εμφάνιση θα έπρεπε να τον ενδιαφέρει. Και για να είμαστε δίκαιοι, ο Hetfield είναι απίστευτος και στις δυο εκτελέσεις!
OniBocho
30-09-2016, 21:48
Αφού δεν καταλαβαίνεις, μη σχολιάζεις κι άκουσε καμιά έντεχνη αηδία ρε φίλε.
είναι ακριβώς όπως τα λες... Αισχρός...
Κωλαράκι Τορνευτό
30-09-2016, 21:54
Γαμαει ο Lars, τα παιζει πολυ ωραια =)
Και η δικαση ειναι εκει, και ολα, παραλειπει 2 drum rolls σε ολο το τραγουδι ,και δε μας ενδιαφερει καθολου.
babality
03-10-2016, 20:29
καινουριο morbid angel
https://www.youtube.com/watch?v=X8xjWINhT68
o ηχος ειναι σκατα και ακους τις πενιες.βασικα τι να πρωτοπει κανεις.
Imperium
03-10-2016, 20:56
απιστευτο βιντεο..λαρς σε εκστασυ και newsted στο 3:07 :touched:
λαρς σε εκστασυ
Κουλός από τότε. Δεν παίζει το break στο 3.21.
Imperium
03-10-2016, 21:40
χαχαχ ελα ρε μιρλα ακου τι παιζει πριν ..και δεν ειμαι και ιδιαιτερα φαν του
Imperium
03-10-2016, 22:01
;)
Κωλαράκι Τορνευτό
04-10-2016, 00:24
LmCaNgQDKWk
Για μια ακομα φορα φαινεται ποσο γαμαει ο Λαρς σαν συνθετης. Αν δεν ειχαν ακολουθησει τις ιδεες του για ρυθμους κτλ, πιθανοτατα το Moth Into Flame να μην ειχε βγει τοσο επος.
ikonoklast
04-10-2016, 01:25
http://www.revolvermag.com/sites/default/files/public/styles/article_content_featured_622x439/public/Untitled.jpg?itok=hMwnO9oW
ypersyntelikos
04-10-2016, 09:41
Φαίνεται και από το βίντεο το πόση επιρροή έχει ο Ulrich σε ο,τι έχουν βγάλει οι Metallica μέχρι τώρα.
chris_boss
04-10-2016, 16:29
LmCaNgQDKWk
Για μια ακομα φορα φαινεται ποσο γαμαει ο Λαρς σαν συνθετης. Αν δεν ειχαν ακολουθησει τις ιδεες του για ρυθμους κτλ, πιθανοτατα το Moth Into Flame να μην ειχε βγει τοσο επος.
η σύνθεση έχει προηγηθεί του αποσπάσματος που βλέπουμε
καινουριο morbid angel
https://www.youtube.com/watch?v=X8xjWINhT68
o ηχος ειναι σκατα και ακους τις πενιες.βασικα τι να πρωτοπει κανεις.
το ακουσε ο hoglan στα 50 του
και αφου εφαγε 2 μεριδες γιουβαρλακια εξυσε με τη μπαγκετα το αριστερο του αρχιδι
Σύγκριση Ulrich με Hoglan. :touched:
Κωλαράκι Τορνευτό
04-10-2016, 23:05
η σύνθεση έχει προηγηθεί του αποσπάσματος που βλέπουμε
Οκ ναι, εννοουσα ολη τη διαδικασια μεχρι το τελος και την ενορχηστρωση, οχι την συγγραφη μονο
Ethereal
06-10-2016, 21:07
Metallica invite fans to attend casting calls in San Francisco’s Bay Area for video shoot next week.
Έρχεται και το επόμενο.
Άκουσα το Hardwired. Μια χαρά κομμάτι, βασικά αν βγάζαν έναν δίσκο όλο σε αυτό το τεμπο θα ήταν γαμώ.
Δεν περιμένω από χατζημέταλλους στυλ Ρα να το γουστάρουν, λογικό....Αυτοί εντυπωσιάζονται από τις ενορχηστρώσεις Μπλαιντ Γκαρντιαν λολολολ ή από την "σκωτινι ατμωσφερα". Παραείναι ρεαλιστικό το κομμάτι για τις υπερβατικές τους απαιτήσεις.
Γενικά πάντως το ότι οι μέταλλοι κράζουν Μεταλικα/Μεηντεν είναι ζήτημα προς μελέτη-πρέπει να είσαι χαζός για να κράζεις τους υπεύθυνους κατά 50% για την μουσική που ακους.
T0rn@d00fS0ulS
08-10-2016, 16:38
Γενικά πάντως το ότι οι μέταλλοι κράζουν Μεταλικα/Μεηντεν είναι ζήτημα προς μελέτη-πρέπει να είσαι χαζός για να κράζεις τους υπεύθυνους κατά 50% για την μουσική που ακους.
Πεστα ρε μαν.. Ε απλα θέλουν να το παίξουν απρόβλεπτοι και αντισυμβατικοι λες και δεν καταλαβαίνουμε ότι γίνεται εσκεμμένα
atom_smasher
09-10-2016, 13:36
Πεστα ρε μαν.. Ε απλα θέλουν να το παίξουν απρόβλεπτοι και αντισυμβατικοι λες και δεν καταλαβαίνουμε ότι γίνεται εσκεμμένα
Maiden δεν κράζουμε.
Ethereal
09-10-2016, 14:22
Απίστευτο
http://i.imgur.com/bid8FpT.jpg