View Full Version : Κερδκίδα VS Κόρακες
rat_poison
04-06-2011, 01:17
Βρίσιμο σε κόρακες. όχι συνθήματα, αλλά μπινελικώματα που έχουμε ακούσει
Αρχίζω
1992 - 1993 Πιερικός - Παναθηναϊκός 0-0
(με πατέρα βοηθό προπονητή στον Πιερικό τότε)
Σε περίπτωση μη καταλογισμού καταφανούς πέναλτι υπέρ του Πιερικού
"Που μουνί να πιάνεις πούτσα να γίνεται"
Μετά απ' αυτό το light αλλά :touched: για μένα σκηνικό, τι έχει ακούσει το ER?
tsimpouklano
04-06-2011, 14:27
Ο πατέρας μου (όπως και όλοι οι πατεράδες που θέλουν να είναι "πραγματικοί πατεράδες"), αν και δεν έχει μεγάλη σχέση με αθλέτιξ, πιτσιρικάς όταν ήμουν είπε να με μυήσει στον μαγικό κόσμο του ποδοσφαίρου, για αυτό και με πήγε σε έναν αγώνα τοπικού πρωταθλήματος (το γηπεδάκι και οι θεατές περιορισμένοι από μια σίτα γύρω-γύρω να βλέπουν). Ο κόρακας δεν σφύριζε χριστό λοιπόν, κάπου μετά το ημίχρονο τα πράγμα αγριέψανε επικίνδυνα, φωνές, βρισιές (λέξεις και φράσεις όπως αρχίδι όρθιο, τομουνιτησμάνασου, γαμώ την παναγία σου κάπου εκεί μπήκαν στη ζωή μου), μπουκάλια και στο τέλος φυσικά σεξ και βία σε διαιτητή παίκτες. Αυτό το τελευταίο το είδα βέβαια καθώς έφευγα από το αμάξι, γιατί ο έρμος ο πατέρας μου συχτίριζε την ώρα και τη στιγμή που είπε να με κάνει να νιώσω την μαγεία του αθλητισμού.
Firestorm2
04-06-2011, 17:58
Αδιάφορο όνομα, άβαταρ, πόστ. Μόνο την υπογραφή διαβάζω!
πω 2 φορες δν διαβασα σωστα το τοπικ.ναι οντοσ φαηρστορμ φυγε απο δω.
οντοπικ:κουτορνιθι,χαζουλη,κουτε κτλ
http://img200.imageshack.us/img200/7643/whereisspidergod1.jpg
Firestorm2
04-06-2011, 19:24
http://i1193.photobucket.com/albums/aa342/stormare13/shaq.gif
1. ολα τα λεφτα στα φαρμακα
2. να μην βγουν ποτε τα μαυρα απο πανω σου
χανια,Γ' εθνικη 2006
chris_boss
06-06-2011, 12:13
"ρε εφτάριιιι, έχω τρίχες στο στήθος, γιατί έχω το μουνί της μάνας σου στην καρδιά μου"
α, ήμουν offtopic, είναι για διαιτητές το τόπικ, επανορθώνω:
γυναίκα βοηθός διαιτητή, σηκώνει συνέχεια το σημαιάκι για οφσάιντ οπότε έχουν ακουστεί όλα τα κλασικά (σημαιάκι στο μουνί, πλύνε κανά πιάτο, καρκίνος στη μήτρα κλπ), δε μάσαγε τίποτα. Όταν άκουσε όμως το μινιμαλιστικό «άντε μωρή χοντροκώλα», δεν ξανασήκωσε τη σημαία.
commissar
06-06-2011, 15:01
ΔΟΥΒΗ-ΓΑΜΙΕΤΑΙ-Η ΜΑ-ΝΑ ΣΟΥ!, αμέτρητες φορές, μέχρι το
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ-Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΔΟΥΒΗ, ΡΗΓΑ-ΓΑΜΙΕΤΑΙ-Η ΜΑ-ΝΑ ΣΟΥ!
:touched:
όχι βρισίδι αλλά σκηνικό σε ματς ΠΑΣ Γιάννενα:
Κυριεπόπτα! Πως το μπίν'ς του γκαφέεε; και εκτοξεύεται φραπές και τον πετυχαίνει......
1. ολα τα λεφτα στα φαρμακα
2. να μην βγουν ποτε τα μαυρα απο πανω σου
χανια,Γ' εθνικη 2006
στη τρυφερή ηλικία των ~10, αρχές '90ς δηλαδή, μάθαινα αρχοντικές λέξεις όπως "πουτανόσπορος" στην εξέδρα των φανατικών Α.Ο.Χανιά. Αγαπούσαν ιδιαίτερα τον "κύριο Λάιντσμαν" και του έλεγαν πολλά ωραία για την οικογένεια του. Κάποιοι κακοί του λεγαν "φωτιά να τονε κάψει και κρίμα στα ξύλα".
το πουτανοσπορος κλασικη λεξη στα γηπεδα των χανιων οπως και το 'πουτανας παιδι'.
σε εναν αγωνα πηγε να μπουκαρει ενας παπας φορωντας για κουκουλα το ρασο του.και επισης υπαρχει βιντεακι με παππου γυρω στα 70 σκαρφαλωμενο στα καγκελα
Καλό επίσης και το " Διαιτητή γαμιέται η μάνα του επόπτη".