PDA

View Full Version : Satan's Host "By the Hands of the Devil" (Moribund, 2011)

Ra Pariah
28-05-2011, 20:52
http://reigninart.com/wp-content/uploads/2011/05/Satans-Host-By-The-Hand-Of-The-Devil.jpg

H θρυλική εταιρεία όπου ντεμπουτάρησαν οι Judas Iscariot, εν έτει 2011 εξαπολύει ένα πραγματικό βάλσαμο για τους φίλους του ΑΤΣΑΛΙΟΥ. Heavy metal = περιπέτεια, κι αυτό ακριβώς έρχεται να υπηρετήσει ο νέος δίσκος των kult metal ηρώων από το Denver. Με αιχμή του δόρατος τον επανενθρονισθέντα Leviathan Thisiren (aka Harry Conklin), οι Satan's Host προσφέρουν 55 λέπτά πρωτότυπης μουσικής συν μια διασκευή στο "Norwegian Wood" των Beatles. Η μουσική δεν διστάζει να συγχωνεύσει το "λαϊκό" αμερικάνικο black metal και κάποια death περάσματα με το παραδοσιακό heavy, speed, power, epic metal. Το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον πρωτόφαντο. Ο Tyrant εξαπολύει ζοφερές ρίμες, στριγγλίζει, ακροβατεί με ευλυγισία ανάμεσα σε μουσικές κλίμακες, ουρλιάζει και τσαλακώνει τη φωνή του με πώρωση και ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ορμή. Εν τέλει, κατορθώνει ανά πάσα στιγμή να είναι το στοιχείο που ξεχωρίζει. Η ερμηνεία του συγκεντρώνει διδάγματα πείρας μιας μουσικής πορείας σχεδόν τριάντα χρόνων και κρίνεται αδιαπραγμάτευτα αφοπλιστική. Ο δίσκος πρέπει να ακουστεί από όλους τους χεβιμεταλλάδες, βασικά.

phthoggon
29-05-2011, 03:23
λοιπόν, ακούω τώρα το before the flame και έχω εντυπωσιαστεί από τη συνθετική δύναμη της μπάντας. Σοβαρά, περίμενα κάτι όλντσκουλ/καλτ και όχι αυτό το πράγμα. Πεντακόσιες φορές καλύτερα από Ghost και σχετικές "occult" χαζομάρες που ναι στη μόδα τελευταία (αχρείαστο σχόλιο αλλά μιας και υπάρχει το κονέξιον...) Ρα παρίαχ μιας και έχεις ασχοληθεί με τη μπάντα το όλο περιτύλιγμα (σατανίλα) σου φαίνεται ίματζ ή κάτι_λίγο_περισσότερο_ουσιαστικό?

Ra Pariah
29-05-2011, 03:56
Το κομμάτι που αναφέρεις είναι στα αγαπημένα μου μαζί με τα "Shades of the Unlight", "Demontia", "Revival" και "Fallen Angel"! Το album έχει όντως πάρα πολλές ιδέες. Δεν έχω μάθει ακόμα με σιγουριά από πότε το ετοιμάζουν. Αν συνεισέφερε και o Conklin, τότε παίζει να έφερε μαζί του ιδέες πολλών ετών. Αν όμως το 'γραψε κυρίως ο "παλαίουρας" Patrick Evil (κιθαρίστας), τότε είναι δύσκολο να το δούλευε πριν από το 2009, καθότι οι Satan's Host δισκογραφούσαν κανονικά πριν από την επάνοδο του Conklin. Πάντως, το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο: ο δίσκος έχει riff που περισσεύουν για δυο ακόμη δουλειές! :razz:

Τώρα, στο θέμα της θεματολογίας: από πολύ παλιά ο Conklin ήταν στη φάση "δερμάτινα, κανάς στίχος να σοκάρει, τσιρίδα και τσαμπουκάς". Όταν έφυγε από Panzer τράβηξε τη "shocking" θεματολογία στα άκρα με κομμάτια όπως το "Metal from Hell" και "King of Terror". Θεωρώ, όμως, ότι αυτοί οι "σατανιστικοί" στίχοι έρχονταν περισσότερο ως πακέτο με το evil εξώφυλλο και τη μόδα που είχαν εισαγάγει κάποια χρόνια πριν οι Mercyful Fate. Δεν πρέπει να ασχολούνται πιο σοβαρά με αυτά τα θέματα.

Τέλος, επειδή ανέφερες τους Ghost: πολύ σεβαστή εταιρεία η Moribund, παρόλα αυτά μακάρι να έβγαινε ένας τέτοιος δίσκος από ένα ακόμη μεγαλύτερο όνομα. Το άξιζε και με το παραπάνω.

Xstroyer
29-05-2011, 15:23
Στη γνωριμία μου με τη μπάντα στο περσινό Keep It True, δεν κάνουν και για πολύ "σατανίλα" οι τύποι (δηλαδή μόνο ο Patrick), ενώ και live είναι απίστευτα απογοητευτικοί, αφού κατα τη διάρκεια της εμφανισής τους και ενώ απαντες περίμεναν με αγωνία... σιγα σιγα το ρίξαμε στα σνίτσελ. Ο Τύρανος παλεύει μόνος του ουρλιάζοντας δίχως αύριο, αλλά μόνο αυτό.

Ο νέος δίσκος είναι απρόσμενα καλός και ο Conklin δίνει τον καλύτερο εαυτό του εδώ και πολλά πολλά χρόνια. Δεν ξέρω κατα πόσο έχει προσφέρει στη μουσική, αφού κυρίως στίχους γράφει και φροντίζει τις φωνητικές γραμμές του.

Witchkiller
01-06-2011, 22:45
παιδιά δεν μου αρέσει. Οκ, ούτε το metal from hell ,μ'εξαίρεση 3 κομμάτια, το βρήσκω κάτι το συγκλονιστικό αλλά εδώ δεν βρήκα ούτε ένα κομμάτι από αυτά που έχω ακούσει να μ'εντυποσιάζει........ωραία, ο Coklin τραγουδάει σταθερά γαμάτα, ο ήχος είναι προβλεπώμενα ισσοροπιμένος (αν και δεν μου αρέσει, όχι από απόψη ποιότητας αλλά από θέμα αντίληψης) ,το παίξιμο είναι γαμώ ΑΛΛΆ από συνθετικής απόψεως δεν μπορώ να πω ότι μου έκανε κάτι.......

αυτά

Ra Pariah
03-06-2011, 16:45
Ξανάκου το "Before the Flame" και τα ξαναλέμε. 8)

phthoggon
03-06-2011, 19:24
καλά οι παραδοσιακοί άνετα χαλιούνται από τα black metal "μοντέρνα" (χαχα) στοιχεία που δεν είναι και λίγα τελικά. Ο δίσκος γαμάει με ελάχιστα "κενά" σημεία και το λέω εγώ που εθισμένος στο χέβι μέταλ δεν είμαι να μου αρέσει η κάθε χαζομάρα και ελάχιστους δίσκους ακούω πλέον στη φάση από την αρχή ως το τέλος. Ο Tyrant είναι απλά τρομερός, αναρωτιέμαι γιατί κάνει αυτή τη king diamond μίμηση μερικές φορές, δεν τη χρειάζεται καθόλου. Να ήτανε και ελάχιστα σοβαροί στο κόνσεπτ τους και να μη γλύφανε το καυλί του νορβηγικού μπλακμέταλ για να τους προσέξει κανένας (βλέπε στίχοι norwegian wood, που πάντως ωραία το παίζουνε)

carheart
03-06-2011, 19:40
μετά τον βανδαλισμό των The Meads of Asphodel στο What a Wonderful World, τώρα και στο Norwegian Wood

πείτε και σεις το δικό σας!

Hello Satan my old friend
I've come to worship You again
Because a vision softly creeping
Left its seeds while I was bleeping
The nocturnal vision that was planted in my flesh
Still remains...
Within the Sound of Satan

carheart
03-06-2011, 19:54
Ακούω βέβαια το κομμάτι "Before The Flame" και το riff που μπαίνει στο 02:48 είναι ικανός και αναγκαίος λόγος ύπαρξης αυτού του album. Και όντως η φωνή του τύπου μέσα στο κομμάτι κάνει εκατό πράγματα. Υποψιάζομαι πως το album μαρέσει ήδη και δεν το χω καταλάβει

Helm
03-06-2011, 19:59
Ίσως να το ακούσεις μερικές φόρες;

carheart
03-06-2011, 20:02
μόλις το πέρασα στο mp3 player, τα σημάδια παραείναι αρκετά

δώσε μου τρεις μέρες και θα το χω αγοράσει

αυτό το "Before the Flame" δεν παίζεται.

σ'άρεσε εσένα το album;

Helm
03-06-2011, 20:07
μετά από ποστς pthogghon και xstroyer το κατέβασα επιτελούς, είμαι στην πρώτη ακρόαση οπότε δεν μιλώ. Ο Tyrant φτιάχνει και δίσκους που δεν λατρεύω (πχ Titan Force) οπότε δεν περιμένω να μη μ'αρέσει καάαπως. Περισσότερο η παραγωγή με ενοχλεί.

Witchkiller
03-06-2011, 20:27
καλά οι παραδοσιακοί άνετα χαλιούνται από τα black metal "μοντέρνα" (χαχα) στοιχεία που δεν είναι και λίγα τελικά.

ξαναλέω ότι ούτε το metal from hell Μου άρεσε ιδιαίτερα..............

Μάριε το before the flame δεν μου λέει τίποτα απολύτως....................

τέσπα, περί ορέξεως

Ra Pariah
07-06-2011, 02:34
Κώστα, δεν μπορώ να σου πω κάτι... Αν δεν σε κάνει μόνο και μόνο η ερμηνεία του Τύραννου να θες να ακους ΜΑΝΙΑΣΜΕΝΑ τον δίσκο ξανά και ξανά, τότε τί να πω; Μάλλον δεν θα είναι του γούστου σου. Η φράση "εκπληκτικές ερμηνείες", πάντως, ωχριά να αποδώσει το πραγματικό μέγεθος της ποιότητας των φωνητικών. Πραγματικά κρίμα που δεν κάθισε πίσω από το τιμόνι της παραγωγής κανάς πραγματικά μεγάλος metal παραγωγός.. Σίγουρα θα μιλούσαμε τώρα για τον καλύτερο metal δίσκο με καθαρά φωνητικά της νέας χιλιετίας, αν όχι και πιο πίσω..

ΣΤΟ ΡΙΠΗΤ ΛΕΜΕ!

GuardianOfIvorytower
07-06-2011, 11:28
Ακούω τώρα το Before the Flame κ γουστάρω (παρόλο το ξύσιμο κ τα blast beat)

GG*
07-06-2011, 18:20
οτι τραγουδαει ο tyrant ανεβαινει 15 επιπεδα
τρομαζω να ακουσω αλλο δισκο τους παντως μετα απο αυτο

-0GWJnRANdE :lol:

Ra Pariah
21-06-2011, 08:03
http://userserve-ak.last.fm/serve/500/2608317/Satans+Host+585778553_l.jpg

Τα λόγια περιττεύουν.

Leech
21-06-2011, 11:02
τον αριστερά τον έχω υπογραφή :P

Xstroyer
22-06-2011, 15:50

Τα λόγια περιττεύουν.

Παλιά... γιατί σήμερα:

http://www.satanshost.com/pictures/30/22.jpg
http://www.satanshost.com/pictures/30/02.jpg
http://www.satanshost.com/pictures/30/03.jpg

Witchkiller
22-06-2011, 22:52

Τα λόγια περιττεύουν.

μια φορά και έναν καιρό όταν υπήρχαν μπάντες που παίζαν πολύ καλύτερα...................

Ra Pariah
22-06-2011, 23:32
Ναι οκ, το '86 οι Crimson Glory και οι Fates Warning παίζαν καλύτερα. Πιο ολοκληρωτικό ΑΤΣΑΛΙ όμως από το

NAbs1XANgcA

δύσκολα βρίσκεις στα χρονικά. Το ακούς και θες να ξηλώσεις το κάσωμα της πόρτας. :headbang:

Xstroyer
03-07-2011, 10:28
Underground και μαλακίες. Μέχρι και οι Satan's Host documentary βγάζουν: http://youtu.be/2Ts-cz0CTzc

Ετοιμάζουν δε και επετειακό άλμπουμ με επαναηχογραφήσεις και λοιπά καλούδια (καλούδια; θα δείξει)... πήραν φόρα και ψάχνουν την χαμένη "επιτυχία". Για να δούμε τι θα δούμε.

Ra Pariah
16-10-2011, 17:20
Αγοράστηκε σε cd. Στο ηχοσύστημα τα τύμπανα ακούγονται πολύ πιο μπασάτα και μπομπάτα.

Νέο κομμάτι από τον επερχόμενο δίσκο.

zmlI4IRgxVs

Τέλος, γελάει ο κόσμος με το 5/10 που του έβαλε ο Ζαγγογιάννης. Αμπαλεύει με γεωμετρική πρόοδο ο τύπος.

Witchkiller
17-10-2011, 17:26
Αγοράστηκε σε cd. Στο ηχοσύστημα τα τύμπανα ακούγονται πολύ πιο μπασάτα και μπομπάτα.

Νέο κομμάτι από τον επερχόμενο δίσκο.

zmlI4IRgxVs

Τέλος, γελάει ο κόσμος με το 5/10 που του έβαλε ο Ζαγγογιάννης. Αμπαλεύει με γεωμετρική πρόοδο ο τύπος.

το τάλιρο μια χαρά είναι για τον δίσκο. Εντελώς ανούσιο και ΑΝΕΥΡΟ wannabe "κακό" heavy metal. Από το καινούριο κομμάτι διασώζεται το γρήρορο - πλαστικό όμως σημείο

Ra Pariah
17-10-2011, 17:30
Άνευρο, μάλιστα...

Κουφός detected.

Witchkiller
17-10-2011, 17:42
Άνευρο, μάλιστα...
Κουφός detected.

ναι λεβέντη μου ,κουφός....δεν το'χω ρε Μάριε στο old school metal ,πάλι καλά που'χει ο κόσμος και'σένα και γλυτώνουν κάτι τέτοιες δισκάρες από το "σκοτάδι" και το θάψιμο του minstream "πλαστικού" τύπου

Ra Pariah
17-10-2011, 19:19
Witch, κατ' αρχάς όταν λέω "τύπος" εννοώ τον Ζαγγογιάννη και δεν εννοώ τον Τύπο (Βήμα, Playboy, Rock Hard κ.λπ.). Επειδή φάνηκε να μην το κατάλαβες. ;)

Κατά τ' άλλα η αλήθεια είναι ότι στις τελευταίες κυκλοφορίες όντως φαίνεται να μην το 'χεις καθόλου! :D Επειδή εάν θεωρείς συνθέσεις σαν τα "Shades of the Unlight", "Demontia", "Before the Flame", "Revival", "Fallen Angel" του "τάληρου", τότε κάτι δεν πάει καλά ε.. Sorry, αλλά το να προσπερνώνται τέτοιες συνθέσεις, αλλά και ανάλογης αξίας από το Hell ("Plague and Fyre", "The Quest", "Macbeth" κ.λπ.), ως τάχα μου άνευρες, γυαλισμένες και δεν ξέρω 'γώ τι άλλο, το θεωρώ κακώς νοούμενο πισωγύρισμα. Αυτοί οι δύο δίσκοι μαζί με το ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟ Armor Column πιθανότατα είναι οι καλύτεροι δίσκοι κλασικού metal φέτος. Και δεν σου μιλάω για ντεμάκια, εφταράκια και πρόμο. Σου λέω για ολοκληρωμένες προτάσεις που θα πιάσουν από τον Γιαπωνέζο μέχρι τον Ρώσο μεταλλά. Άσε επειδή με λύπη διεπίστωσα ότι δεν μου παίζουν τρεις συνθέσεις από το Wrathblade στο στερεοφωνικό. :-|

Witchkiller
18-10-2011, 02:05
Κατά τ' άλλα η αλήθεια είναι ότι στις τελευταίες κυκλοφορίες όντως φαίνεται να μην το 'χεις καθόλου! :D Επειδή εάν θεωρείς συνθέσεις σαν τα "Shades of the Unlight", "Demontia", "Before the Flame", "Revival", "Fallen Angel" του "τάληρου", τότε κάτι δεν πάει καλά ε.. Sorry, αλλά το να προσπερνώνται τέτοιες συνθέσεις, αλλά και ανάλογης αξίας από το Hell ("Plague and Fyre", "The Quest", "Macbeth" κ.λπ.), ως τάχα μου άνευρες, γυαλισμένες και δεν ξέρω 'γώ τι άλλο, το θεωρώ κακώς νοούμενο πισωγύρισμα. Αυτοί οι δύο δίσκοι μαζί με το ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟ Armor Column πιθανότατα είναι οι καλύτεροι δίσκοι κλασικού metal φέτος. Και δεν σου μιλάω για ντεμάκια, εφταράκια και πρόμο. Σου λέω για ολοκληρωμένες προτάσεις που θα πιάσουν από τον Γιαπωνέζο μέχρι τον Ρώσο μεταλλά. Άσε επειδή με λύπη διεπίστωσα ότι δεν μου παίζουν τρεις συνθέσεις από το Wrathblade στο στερεοφωνικό. :-|

ναι όντως κάτι δεν πάει καλά και να σου πω τι είναι αυτό....στην προσπάθεια ν'αποδείξουμε ότι το ιερό μας ,σας ,τους heavy metal είναι alive and kicking θεοποιείτε ότι νά'ναι. Satan's Host με Tyrant? Γαμάει....Οι Hell το ξαναστήσανε? Γαμάει και αυτό. όχι ρε φίλε, δεν λέω ,όλα είναι θέμα γούστου αλλά τελικά, ΣΧΕΔΌΝ όλα είναι θέμα γούστου. Και αυτές οι κυκλοφορίες δεν φτουράνε, τι να κάνουμε τώρα. Και σόρυ κιόλας αλλά τ'αυτιά μου έχουν γράψει ΤΌΣΑ χιλιόμετρα ,ειδηκά, στο κλασσικό heavy, που 5 πράματα σκαμπάζουν. Εμένα μου φένεται αδιανόητο πως σου αρέσουν αυτά ας πούμε και δεν λιώνεις το ep των demolition train και το 7'' των convixion (έχω ξαναπεί γι'αυτά). Αλλά νταξ μωρέ, αυτοί είναι φίλοι μου ,λογικό είναι να μου αρέσουν πιο πολύ ,πίνουμε μπύρες μαζί. Άμα τα έπινα και με τον st Partic θα έλιωνα και για s.h.

Λεβέντη μου ,ε, χέσε μας λέω εγώ.

Ra Pariah
18-10-2011, 02:19
Μαλάκα, γελώ μόνο και μόνο στη σκέψη να συγκρίνω Demolition Train και δυο κομμάτια του Νικόλα με Satan's Host και Hell (συνθέσεις που δουλεύονταν 5 χρόνια, ξέρω 'γώ). Ξέρεις ότι τα στηρίζω έμπρακτα ΌΛΑ αυτά τα ελληνικά και ότι μου αρέσουν, αλλά είναι ΤΕΛΕΙΩΣ εκτός τόπου να συγκρίνονται. Πρώτα απ' όλα επειδή συγκρίνεις τρία κομμάτια με δέκα. ;)

Καταλήγω ότι πολύ απλά δεν σε ενδιαφέρει αυτός ο ήχος και δεν αφιερώνεις χρόνο. :)

ΥΓ: Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να πω ότι οι δύο προαναφερθείσες αθηναϊκές μπάντες δεν έχουν κομμάτι σαν το "The Quest" και "Shades of the Unlight", επειδή θα αδικήσω τα παιδιά.

atom_smasher
18-10-2011, 15:20
μετριος ο δισκος. διασωζονται καποια κομματια. αλλα στην αναβροχια καλο και το χαλαζι.

Witchkiller
18-10-2011, 20:41
Καταλήγω ότι πολύ απλά δεν σε ενδιαφέρει αυτός ο ήχος και δεν αφιερώνεις χρόνο. :)

πες μου ότι κάνεις πλάκα τώρα ,έτσι?

edit: τι θα πει ρε Μάριε "συγκρίνεις 3 κομμάτια με 10"? Καλά ,βλέπεις τι γράφεις? Δηλ αν εγώ βγάλω δίσκο με 15 κομμάτια θα είναι ο δίσκος της χρονιάς? Λεβέντη μου τα τρία κομμάτια ΕΊΝΑΙ καλύτερα από τα 18 των δύο δίσκων που αγαπάς και ξέρεις γιατί? Να σου δώσω ένα clue....έχω ακούσει τόσο ,μα ΤΌΣΟ Heavy Metal στη ζωή μου που πλέον είναι πολύ δύσκολο να συγκινηθώ με κάτι ,ε ρε φίλε, δεν γίνεται....Και όμως αυτά με πιάνουν ,οι όποιοι Hell Και S.H. ε ,δεν το'χουν.

Και δεν αφιερώνω και χρόνο.....? Μπράβο ρε ,έσκισες

Ra Pariah
19-10-2011, 20:33
9T1xB-_UGr0

Αυτό το κομμάτι έτσι όπως το ακούς εδώ είναι καλύτερο απ' οτιδήποτε έχει βγάλει η Ελλάδα από το "To Death and Beyond" και πέρα. End of conversation.

Άλλη κλάση.

Witchkiller
20-10-2011, 00:50
9T1xB-_UGr0

Αυτό το κομμάτι έτσι όπως το ακούς εδώ είναι καλύτερο απ' οτιδήποτε έχει βγάλει η Ελλάδα από το "To Death and Beyond" και πέρα. End of conversation.

Άλλη κλάση.

φίλε ειληκρινά θέλω να γελάσω με αυτό που πόσταρες αλλά όσο και να προσπαθώ δεν βρήσκω κάτι το αστείο εδώ. Είναι τουλάχιστον λυπηρό αυτό που λες ,αν το πιστεύεις ΓΙ'ΑΥΤΌ το κομμάτι. Να ήτανε το land of the living dead να 'λεγα "ρε πούστη μου ,πάλι λάθος έχεις αλλά τουλάχιαστον αυτό είναι ύμνος". Το quest ρε Μάριε? Δηλαδή ,οκ, γούστα αλλά δεν ακούς, έτσι?

end of conversation? άλλη κλάση? οκ....πάω να βάλω λίγο Witche's Tear από Valor και Ode To The Sword ν'ακούσω υποδιαίστερο heavy metal από αυτή τη μαλακία που πόσταρες....τα "άντε γειά" θα σε φάνε εσένα

Ra Pariah
20-10-2011, 00:55
Εγώ δεν ακούω, εσύ δεν διαβάζεις. Αμφότερα αυτά που αναφέρεις προγενέστερα του Battleroar. 8)

Witchkiller
20-10-2011, 00:56
Εγώ δεν ακούω, εσύ δεν διαβάζεις. Αμφότερα αυτά που αναφέρεις προγενέστερα του Battleroar. 8)

οκ ,γράψε λάθος εδώ....κεκτιμένη ταχήτυτα

Ra Pariah
20-10-2011, 05:29
Να ξέρεις ότι εγώ σου 'ριξα το πρώτο πινκ.

Λοιπόν... δεν με ενδιαφέρει να βγάλουμε το μοιρογνωμόνιο και να μετρήσουμε πόσα ελληνικά κομμάτια "ισοπεδώνει" το "The Quest". Εξ αρχής δήλωσα ότι δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι δύο σημαντικότατες φετινές κυκλοφορίες είναι το Hell και το Satan's Host στον χώρο του κλασικού metal. ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΩΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΕΡΩΧΟΥ. Αυτα τα λέω ως Μάριος.

Εάν εσύ ως Κώστας διαφωνείς, η άποψή σου είναι σεβαστή. Παρόλα αυτά παραμένει ένα ερωτηματικό σε τι υστερούν οι καλύτερες συνθέσεις των δύο αναφερθέντων δίσκων (βαριέμαι να τις αναφέρω ξανά).

Υπενθυμίζω ότι η συζήτηση αυτή ξεκίνησε από το ότι εσύ θεώρησες πρέπον ο εν λόγω δίσκος να πάρει ένα 5. Αυτό το "τάληρο" αφενός μεν το βρίσκω εξαιρετικά πενιχρό για τον κόπο που έχει καταβληθεί για το S.H., αφετέρου, εάν θεωρήσουμε ότι πρέπει να δοθεί στο γκρουπ, θα μπορούσε να δοθεί με πολύ πιο "λελογισμένο" τρόπο. Επί παραδείγματι, ο Γιοβανίτης είχε ρίξει ένα 3 σε ένα Satyricon με τέτοιο τρόπο ώστε να λες "ναι, πράγματι το Now Diabolical είναι για 3/10".

Εν κατακλείδι, για μένα το S.H. θα είναι με ΤΕΡΑΣΤΙΑ άνεση στην πρώτη φετινή δεκάδα των μεταλλικών κυκλοφοριών. Στο CD τα τύμπανα, τα οποία στο mp3 ακούγονται κάπως ψεύτικα, ακούγονται ΜΠΟΜΠΑΤΑ, οπότε και η τελεύταια λεπτομέρεια λύνεται υπέρ της μπάντας.

I'm the King of Terror,
I'm the King of Hell.

atom_smasher
20-10-2011, 13:33
δεν γνωριζω την μπαντα, αλλα μου κινησε την περιεργεια.

Witchkiller
21-10-2011, 01:58
Να ξέρεις ότι εγώ σου 'ριξα το πρώτο πινκ.

Λοιπόν... δεν με ενδιαφέρει να βγάλουμε το μοιρογνωμόνιο και να μετρήσουμε πόσα ελληνικά κομμάτια "ισοπεδώνει" το "The Quest". Εξ αρχής δήλωσα ότι δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι δύο σημαντικότατες φετινές κυκλοφορίες είναι το Hell και το Satan's Host στον χώρο του κλασικού metal. ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΩΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΕΡΩΧΟΥ. Αυτα τα λέω ως Μάριος.

Εάν εσύ ως Κώστας διαφωνείς, η άποψή σου είναι σεβαστή. Παρόλα αυτά παραμένει ένα ερωτηματικό σε τι υστερούν οι καλύτερες συνθέσεις των δύο αναφερθέντων δίσκων (βαριέμαι να τις αναφέρω ξανά).

Υπενθυμίζω ότι η συζήτηση αυτή ξεκίνησε από το ότι εσύ θεώρησες πρέπον ο εν λόγω δίσκος να πάρει ένα 5. Αυτό το "τάληρο" αφενός μεν το βρίσκω εξαιρετικά πενιχρό για τον κόπο που έχει καταβληθεί για το S.H., αφετέρου, εάν θεωρήσουμε ότι πρέπει να δοθεί στο γκρουπ, θα μπορούσε να δοθεί με πολύ πιο "λελογισμένο" τρόπο. Επί παραδείγματι, ο Γιοβανίτης είχε ρίξει ένα 3 σε ένα Satyricon με τέτοιο τρόπο ώστε να λες "ναι, πράγματι το Now Diabolical είναι για 3/10".

Εν κατακλείδι, για μένα το S.H. θα είναι με ΤΕΡΑΣΤΙΑ άνεση στην πρώτη φετινή δεκάδα των μεταλλικών κυκλοφοριών. Στο CD τα τύμπανα, τα οποία στο mp3 ακούγονται κάπως ψεύτικα, ακούγονται ΜΠΟΜΠΑΤΑ, οπότε και η τελεύταια λεπτομέρεια λύνεται υπέρ της μπάντας.

I'm the King of Terror,
I'm the King of Hell.

λοιπόν άκου τι νομίζω εγώ

περί s.h.

α) άστο το θέμα παραγωγής. Ας πούμε ότι δεν μας αγγιζεί η πλαστικούρα του "πιο ψηφιακού τίγκα στα triggers ήχου δεν πάει"

β) Δεν μπορώ να καταλάβω ούτε να βρω κάτι το ελκυστικό σ'ένα δίσκο που είναι "αχταρμάς" συνθετικά με πολύ κακή άποψη όσον αφορά τα γούστα μου. Kακά τα ψέματα ,ο St. Patric δεν είναι black metaller. Προηγήθηκε του ύφους αλλά ΠΟΤΈ δεν έπαιξε κάτι τέτοιο. Αποφασίζει να κινηθεί σ'ένα χώρο που δεν τον ξέρει και αυτό φένεται συνθετικά. Άνοστα κομμάτια χωρίς τίποτα το ουσιαστικό (solo, ρεφραιν, κάτι). Μόνο ένας Tyrant όπου αποδίδει πιστικά το υλικό αλλά μέχρι εκεί.

γ) Σαν συνέχεια του προηγούμενου συλλογισμού μου έχω να κάνω μ'έναν αχταρμά heavy/black/thrash επιτηδευμένου όσο δεν πάει (τουλάχιστον στα αυτιά μου). Ας τον ενημερώσει κάποιος ότι ΔΕΝ είναι οι Destroyer 666 να μπορεί να κινηθεί από το πραγματικά επικό metal (trial by fire πχ) ως το blck/thrash

Τώρα για τους Hell πάνω κάτω τα ίδια απλά κινούνται σε heavy metal μονοπάτια.

Σε τι υστερούνε σε σχέση με τις συνθέσεις που αναφέρω εγώ ? Είναι ΠΟΛΎ προφανές στ'αυτιά μου. Σε φαντασία ,σε τσαγανό ,σε πιστικότητα. Ναι ,σε φαντασία. Το ότι οι sh και οι hell έχουν αλλαγή κόντρα στην αλλαγή (λέμε τώρα) όχι, δεν τους κάνει καλύτερους συνθέτες. ίσως καλύτερους παίχτες αλλά μέχρι εκεί. ι

Ra Pariah
12-11-2011, 04:47
_xr4gt9vObg&feature