Log in

View Full Version : Dark Tranquillity 21-22/5 Θεσσαλονίκη/Αθήνα

Krux
23-05-2011, 10:24
Stanne σε berserker mode, απογείωσε το λάηβ.
τεράστια καρδούλα για το Rush-2112 μπλουζάκι του ντράμερ.
μικρή προσέλευση (προσωπικά αναμενόμενο λόγω we are the void) αλλά μαγικό σέτλιστ με αποτέλεσμα να πονάει ακόμα ο σβέρκος.
το The wonders at your feet έγινε το καινούριο αγαπημένο μου.
αναμένουμε αναλυτικό φωτορεπορτάζ από τον εκστασιασμένο απεσταλμένο μας στο λάηβ των Αθηνών, Τάσο Κομισάριο.

Impure
23-05-2011, 10:32
kai Αθηνα ομορφα περασαμε, επαιξαν The Gallery, δυστυχως δεν φευγει απο τη μνημη μου το πιο γαμηστερο τους live στο Woodstock το 2001.

carheart
23-05-2011, 10:49
κομμισάρ ήρθες αθήνα και δεν πήρες το At the Gates;;;

!

H.
24-05-2011, 20:35
Απορώ που το είδατε αυτό με τον Stanne σε berserker mode. Κι εντάξει, ο Krux πρώτη φορά έβλεπε tranquillity, εσύ ρε Κομισσάρ? Ο Stanne λοιπόν ήταν υπερτυπικούρας για Stanne, ξενερωμένος εμφανώς όπως και οι υπόλοιποι με τον πολύ λίγο κόσμο. Εμ, έτσι είναι όμως όταν συγκρότημα που είσαι αυτόν τον καιρό σε ελεύθερη πτώση χώνεις στην Ελλάδα 25άρι εισητήριο. Προτιμούσα να μην δω για άλλη μια φορά δύο κάκιστα σαπόρτ και να πλήρωνα ένα 15άρι για τους tranquillity. Οι οποίοι btw καλύτερα να το διαλύουνε σιγά σιγά γιατί πολύ μάπα το τελευταίο (ή ίσως και παραπάνω) και δεν βλέπω σημάδια γυρισμού.

Κάκιστος ήχος principal ακόμα μία φορά, είναι πλέον σίγουρο για μένα ότι υπάρχει κατασκευαστικό πρόβλημα.

ALEFAS
24-05-2011, 20:59
Sto Woodstock pantws totes oi DT htan se mode pantomima logw tou yperoxou hxolhpth...
Pragma pou eftiakse molis o Haunted tou psithyrise kati ''tryfera''...

Opoios thymatai poios htan hxolhpths tote dwro agkalia apo ALEFA...

H.
24-05-2011, 21:51
Η αλήθεια είναι ότι περίμενα έναν τραγουδιστή εντελώς ξενερωμένο, να μην γελάει έστω και τυπικά όπως ο Stanne γιατί αυτός είναι ο κατάλληλος τρόπος για να φτιαχτεί ο κόσμος και θα αγοράσει το επόμενό του cd. Επίσης φανταστική παρατήρηση ότι ο τραγουδιστής των DARK TRANQUILLITY τραγουδούσε ουρλιάζοντας, ο μέσος ακροατής θα περίμενε να τραγουδάει ατμοσφαιρικά σε χαμηλούς τόνους και με ημίφως, είναι οι Dark tranquillity άλλωστε, όχι τίποτα κάφροι madrugada πχ. Βέβαια το crowd surfing σώζει το όλο σκηνικό, δεν ήταν προσπάθεια να το σώσουμε, yeah sure.

Το συγκρότημα σε ελεύθερη πτώση μπορείς να το συζητήσεις και με όποιον άλλον τους παρακολουθεί χρόνια, δε μπορώ να σου αλλάξω ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΕΝΑ γνώμη γι' αυτό.
Το 15άρι εισητήριο το συζήτησα και με δύο φίλους μου στη συναυλία, τον έναν τον γνώρισες μάλιστα, και είπαν ότι είναι ο μόνος τρόπος για συγκροτήματα τέτοιου βεληνεκούς σ' αρέσει δεν σ' αρέσει, με τα δικά σου και τα δικά μου δεδομένα 25 ευρώ δεν είναι τίποτα, με τα δεδομένα του μέσου οπαδού DT με την αντίστοιχη ηλικία ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ. Το 8ευρώ το κοροϊδεύεις αλλά σοβαρά υποψιάζομαι ότι πιο πολλά θα έφερνε στην τσέπη τους, αν δεν είχαν support πάντα (για τον ιδιοκτήτη δεν το συζητώ καν, μπορεί να μην χρειαζόταν να το ξαναδούλευε το μαγαζί με την κατανάλωση που θα είχε).

Το άκουσες ότι δεν έχουν σημάδια γυρισμού, θα το ξαναθυμηθείς στο τέλος. ΑΝ ΠΟΤΕ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙΣ.

Γενικά Χρήστο, έχω βαρεθεί να σ' ακούω να υπερασπίζεσαι και τα προφανέστατα λάθη συγκροτημάτων που έχεις αγαπήσει, τα παραδείγματα πολλά (haunted, kingdomoflossγελάειοκόσμος κ.α.). Μόλις αποφασίσεις να βάλεις τρίτη ενημέρωσε.

Krux
24-05-2011, 22:01
χαχαχαχα γελάω. βρε αθεόφοβε, βρε μασκαρά. έλιωσε το μπλουζάκι σου από τον ιδρώτα, έκλεισε η φωνή σου από τα ουρλιαχτά, αγόρασες καινούριο σβέρκο την Δευτέρα, παρακαλούσες τον Χρήστο να πάει πίσω στο Therein για να είσαι τέρμα κάγκελο και έρχεσαι τώρα και όλα είναι στραβά. μπρε κάτι παιδιά γαμώτεν.

H.
24-05-2011, 22:20
Μισό γιατί τώρα έχω να κάνω με δύο.

ΠΡΩΤΕ. Η φωνή μου ήταν και είναι μια χαρά, ευχαριστώ, ο σβέρκος μου επίσης, η πλατούλα μου πόνεσε, το είπα και το άκουσες και το ήξερες από το Σαββάτο αλλά θες να κάνεις το κομμάτι σου τώρα, δεκτόν. Ε και όπως και να το κάνουμε ακουσα κομματάκια που τ' αγαπώ από τότε που δεν ακούγατε both το group, huhu, λογικό είναι να κάνω και το φαλακροχεντμπάνγκιν μου, ακόμα δε πιο λογικό που τσαλαπάτησα τον ΔΕΥΤΕΡΟ στην κομματάρα το therein.

ΔΕΥΤΕΡΕ. Κέρδισες πρόσκληση για να πας και στο show της Αθήνας, έφυγες από Θήβα για να έρθεις στο live της Θεσσαλονίκης από το οποίο έφυγες καρφί για να προλάβεις το τραίνο για να πας να τους δεις Αθήνα, πήγες κι εκεί, πήγες backstage, βγήκες μαζί τους, κουβέντιαζες με μπύρες ένα βράδυ μαζί τους, το πιο πιθανό υπέγραψαν όλοι παρτούζα το gallery σου, ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ για τους dt και φέρνω αντεπιχειρήματα, fml. Γενικά τρως κολλήματα με groups που ακόμα κι αν κλάσουν προς τη γενική σου κατεύθυνση θα ενθουσιαστείς, είναι μαλακία μου που συζητάω γι' αυτά μαζί σου καθώς δεν δείχνεις κεφάλι που γυρίζει εύκολα σε κάτι τέτοια.

Για τον αν είμαι ο μόνος μη ικανοποιημένος από το live του Σαββάτου μπορώ να σου (ξανά)γνωρίσω και άλλα άτομα. Να δω τότε τι θα πεις.

Krux
24-05-2011, 22:36
καταρχάς κούλαρε μωρέ μαλάκα δηλαδή.
τον ξενερωμένο Στάννε ειλικρινά θέλω να μου εξηγήσεις που τον είδες. να μου έλεγες για τους υπόλοιπους που με το ζόρι έσκαγαν κανά χαμόγελο οκ. βλέπεις και εγώ και ο Χρήστος δεν είπαμε κουβέντα για τους υπόλοιπους. αλλά ο Στάννε ήταν μέσα στο χαμόγελο, πάνωκάτω στην σκηνή, συνέχεια μέσα στον κόσμο, να τους χαιρετήσει όλους, γενικά οτι θα έκανε ένας καλός φρόντμαν.
επίσης κάτι άλλο σχετικά με το εισητήριο. το εισητήριο δεν το βάζει η μπάντα, το βάζει ο διοργανωτής. αν θες να βρίσεις κάποιον βρίσε αυτόν που τους έφερε, μην ξαναπάς σε συναυλία του.

H.
24-05-2011, 22:48
Πρώτον τον ξενερωμένο Stanne τον δημιούργησε ο Χρήστος στην φαντασίατου (η, πιθανότερα, σκόπιμα) καθώς εγώ πόσταρα: "Η αλήθεια είναι ότι περίμενα έναν τραγουδιστή εντελώς ξενερωμένο, να μην γελάει έστω και τυπικά όπως ο Stanne γιατί αυτός είναι ο κατάλληλος τρόπος για να φτιαχτεί ο κόσμος και θα αγοράσει το επόμενό του cd"

στο οποίο, guess what: ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΙ (ήταν και δύσκολο να το καταλάβετε βρε κουτούτσικα).. Φυσικά και το "χαμογελούσε για να πουλήσει cd" στα ίδια πλαίσια της κατασκευής δυνατών επιχειρημάτων μέσω παράφρασης και ανελέητου phrase shredding από τον Χρήστο, εύγε μεγάλε.

Για τους υπόλοιπους δεν θα το συζητήσω περαιτέρω πόσο ξενερωμένοι ήταν, όποιος έχει ξαναδεί ξέρει. Ο Stanne ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΞΕΝΕΡΩΜΕΝΟΣ, ήταν ΤΥΠΙΚΟΣ. Και για να το καταλάβεις αυτό πρέπει να ισχύουν τα εξής δύο: 1) τον έχεις ξαναδεί ζωντανά και 2)δεν είναι η ζωή σου οι dt, έχω 4 μπλουζάκια, φεύγω μάγκες για να τους προλάβω κι αύριο.

Χάρη, αν μετά από τόσες κατοστάδες συναυλίες ΕΣΥ δε μπορείς να ξεχωρίσεις τον ΤΥΠΙΚΟ frontman από τον πραγματικά καλό frontman, συλληπητήρια. Αλλά εδώ να πούμε τον είδες και σε "berserker mode" τι κάθομαι και συζητάω, λολ..

Krux
24-05-2011, 22:53
ειλικρινά είμαι έτσι καθ' όλη την διάρκεια της συζήτησης

http://i424.photobucket.com/albums/pp321/beloveless/dog.gif

Firestorm2
24-05-2011, 23:35
Πήγατε και οι 3 ΜΑΖΙ στο λαιβ και ειστε οι μόνοι στο θρέντ που συζητάτε με tldr πόστς.
Πεθαίνω με ταγκ

Impure
25-05-2011, 10:04
Το live παντως εγινε κανονικα.