View Full Version : [TV] Food and the City
asimoulis
20-05-2011, 02:02
καταπληκτική εκπομπή, βόλτες, μαγαζιά και επιτόπια μαγειρική με τον συμπαθέστατο Βασίλη Καλλίδη. ο τυπάς είναι και γνήσιος και μάστορας.
ήμουν επιφυλακτικός στην αρχή για τον hipster αέρα της εκπομπής αλλά κατά βάθος είναι true.
επεισόδια και συνταγές εδώ (http://www.megatv.com/foodandthecity/default.asp).
ikonoklast
20-05-2011, 02:08
Γαμιστερή παραγωγή, σενάριο χωρίς τον αέρα του format και της αντιγραφής, φοβερό τυπάκι ο παρουσιαστής. Τέλεια εκπομπή απλά ένα πράγμα: ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ρε πούστηδες.
Kaserinos
20-05-2011, 02:28
Φάε κανά Floko εσύ.
morphine
20-05-2011, 02:32
βλέπω με ευλάβεια τις εκπομπές του, σημειώνω τις συνταγές, και πηγαίνω στα μέρη που δείχνει με χρονική διαφορά ενός μήνα περίπου για να μη φανεί ότι τα έμαθα από την τηλεόραση αλλά τα ήξερα από πριν.
mourning apocalypse
20-05-2011, 03:03
Καλός αλλά από τα τωρινά μαγειροτέτοια προτιμώ ευτύχη και "κουζίνα της μαμάς" που το έχει και επανάληψη 5 ηώρα το πρωί.
KoiliaSamprela
20-05-2011, 08:31
Το κονσεπτ της εκπομπής γαμάει, από τις συνταγές του γελάω (απλά έχω άλλη αντίληψη στις γεύσεις)
...αλλά μόνο εγώ μάλλον θέλω να του σπάσω τα μούτρα.
Parasight
20-05-2011, 11:14
Μπα όχι μόνο εσύ.
Tonosalata
20-05-2011, 13:55
Το κονσεπτ της εκπομπής γαμάει, από τις συνταγές του γελάω (απλά έχω άλλη αντίληψη στις γεύσεις)
Milame panta gia ton eutyxh e.
Prodpathisa 2-3 fores na faw sto souvlatzidiko sthn aiolou pou to parousiaze ws to kalitero ths athinas alla ok,oura 8-9 atoma...den.
KoiliaSamprela
20-05-2011, 14:46
Milame panta gia ton eutyxh e.
Prodpathisa 2-3 fores na faw sto souvlatzidiko sthn aiolou pou to parousiaze ws to kalitero ths athinas alla ok,oura 8-9 atoma...den.
αυτόν λέω εγώ
http://www.myself.gr/files/Image/Articles/gossip/2011/ianouarios/31/kallidis_m.jpg
Tonosalata
20-05-2011, 16:30
http://www.ierapetra.gr/Portals/0/ekdilwseis/salata/eytyxhs-mama-kouzina1.jpg
δλδ αυτός είναι συμπαθής.
12 stars circle your brow
20-05-2011, 16:37
on topic, μεγάλος σαχλαμάρας ο τύπος. το μόμολο από πάνω δεν το έχω πετύχει καν. η άλλη η ξινή στον σκάι δεν νιώθει και πολύ, αλλά προσπαθεί χωρίς μαλακισμένο τουπέ. ντίνα νικολάου στο σταρ δεν συζητώ καν, μούργα και κρυοκωλιά όσο δεν πάει, μακριά (προσωπική εμπειρία). ο μαμαλάκης μου φαίνεται λαϊκός, αλλά έχω ακούσει άσχημες φήμες. γενικά ο μοναδικός που φαίνεται σοβαρός είναι ο παρλιάρος απ' όλους αυτούς τους τηλεδάσκαλους. βέβαια αν απλά σ'ενδιαφέρουν μόνο οι συνταγές και να δοκιμάζεις πράγματα, κλάιν, αγάπα τους όλους.
Phantom Duck
20-05-2011, 17:10
ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΜΠΙΛΗΣ.
όποιος σέβεται τον εαυτό του το έβαζε στα ημίχρονα του τελικού κυπέλλου μπάσκετ και δεν ήθελε να το γυρίσει στην τέταρτη περίοδο.
croissant429
20-05-2011, 17:15
on topic, μεγάλος σαχλαμάρας ο τύπος. το μόμολο από πάνω δεν το έχω πετύχει καν. η άλλη η ξινή στον σκάι δεν νιώθει και πολύ, αλλά προσπαθεί χωρίς μαλακισμένο τουπέ. ντίνα νικολάου στο σταρ δεν συζητώ καν, μούργα και κρυοκωλιά όσο δεν πάει, μακριά (προσωπική εμπειρία). ο μαμαλάκης μου φαίνεται λαϊκός, αλλά έχω ακούσει άσχημες φήμες. γενικά ο μοναδικός που φαίνεται σοβαρός είναι ο παρλιάρος απ' όλους αυτούς τους τηλεδάσκαλους. βέβαια αν απλά σ'ενδιαφέρουν μόνο οι συνταγές και να δοκιμάζεις πράγματα, κλάιν, αγάπα τους όλους.
πινκαρα για την "ξινή στον σκαι", η τυπισσα όντως είναι θεά...
όσο ζω εγώ, εσείς δεν υπάρχετε...
τηλεμάγειροι του κώλου http://www.add.gr/comp/vefa/images/portrait1.jpg
morphine
21-05-2011, 04:46
γιατί; σοβαρά, για πες.
KoiliaSamprela
21-05-2011, 08:20
γιατί; σοβαρά, για πες.
φυσιογνωμικά δεν μου κάνει.
Και το όλο άτιτιουντ μου βγάζει επιθετικότητα.
Ιδικά την μέρα που πήγε στην ψαρόσκαλα και έφτιαξε σούσι, έπρεπε να τον γαμήσουν.
SpiritCrusher
21-05-2011, 19:44
Όντως κι εμένα μου έβγαλε ένα αλτερνατιβ στυλάκι 1 φορά που το είχα δει. Είχε πάει και σε ένα φούρνο και είχε πάρει μια περίεργη πίτα νομίζω μαζί με ξινόγαλο και ένα γλυκό-με-περίεργο-όνομα-σε-κυπελλακι που ήταν σταφίδες και δημητριακά στο "ζουμί" τους, λέγοντας (αν θυμάμαι καλά) ότι "σνομπάρουμε τα βαριά ξένα γλυκά, και προτιμούμε τις αναλαφρες γεύσεις του τόπου μας" ορ σαμθινγκ. Για εμένα ήταν σαν να πέτυχε 3/3 :P
- Δεν μας χέζεις. *αλλάζει κανάλι*
Στηρίζουμε Παρλιάρο.
αν λετε για τον πουστη που για τον πουστη λετε....
ο τυπος ειδε πουτσες στο τηγανι και πηδηξε μεσα (σε μια σχοληξερωγω)...αστεια πραματα,οχι να μαθαινεις για μασες απο εναν bear αλλα να πεφτεις στην ΠΟΥΣΤΙΑ της τηλεμαγειρικης
εδω ο κοσμος φλεγεται και ο ανωμαλος παει σε μαγαζια με φυτικα χοιρινα καλαμαρια και μακαρονια απο αχυρο γροιλανδιας
χεσε μας ρε τριχωτε...ο καλυτερος ηταν και θα παραμεινει ο σκωτσεζος ΜΠΕΚΡΑΣ που ειχε καποτε στην ΕΤ3 και μαγειρευε θαλασσιους παπαγαλους στην ισλανδια και φιλετο αρκουδας στα συνορα Φινλανδιας-Ρωσιας
asimoulis
22-05-2011, 02:02
16 ποστ μέχρι να αναφερθεί κάποιος στις σεξουαλικές προτιμήσεις του μάγειρα-παρουσιαστή. νομίζω ότι το ER είναι σχετικά μπροστα. μιχάλη ντροπή σου.
το πουστης δεν ειναι βρισια οπως και το ΜΠΕΚΡΑΣ
ελα μωρε μαλακα εμενα βρηκες να βγαλεις ομοφοβικο?
ασχετο...δεν τον χωνευω γιατι ''τυχαινει'' και τον βλεπομε με τον σκυλο και τον thrashαπη και μετα μας γαμαει ο γιαννης με συνταγες που μας λεει...ε δεν ειναι πουστης?
asimoulis
22-05-2011, 02:22
και μετα μας γαμαει ο γιαννης με συνταγες που μας λεει...
μαγεία
carheart
22-05-2011, 09:57
ομοφοβικός: δεν βλέπω ποτέ εκπομπές τηλεμαγειρικής και γενικά εκπομπές. Μια φορά που έβλεπα όμως χούλκ χόγκαν με μια Αντροπαρέα (και πολλές γκόμενες τριγύρω) στο βίντεο, σε κάποια στιγμή έπεσε το τηλεκοντρόλ στο πάτωμα και μου το γύρισε στον βασιλάκη
ο οποίος βασιλάκης είχε πάει σε ένα συνεργείο αυτοκινήτων και έφτιαχνε σαντουιτσάκια Εθνικής Οδού με πανσέτα = βρήκε το σημείο τζι
και έκανε και σοβαρότατη σως ο ασύστολος (http://www.youtube.com/watch?v=TeLEXucB3HA). Επίσης άλλες δυοτρείς φορές που έβλεπα το braindead και nba, το γύρισα και είχε πετύχει διάνα έναδυό μικρά ψαγμένα_μαγαζάκια στα οποία θα πάω φορώντας την κασκολάρα μου να πιω τσάι ινδοκάρυδο και να φάω σαλάτα με καρύδια, τίμπιρι, ξόδουρο, λάδι ανδαλουσίας και φοφοκέχο, λίγο όμως. Και καφέ των ζαπατίστας
Όντως κι εμένα μου έβγαλε ένα αλτερνατιβ στυλάκι 1 φορά που το είχα δει. Είχε πάει και σε ένα φούρνο και είχε πάρει μια περίεργη πίτα νομίζω μαζί με ξινόγαλο και ένα γλυκό-με-περίεργο-όνομα-σε-κυπελλακι που ήταν σταφίδες και δημητριακά στο "ζουμί" τους, λέγοντας (αν θυμάμαι καλά) ότι "σνομπάρουμε τα βαριά ξένα γλυκά, και προτιμούμε τις αναλαφρες γεύσεις του τόπου μας" ορ σαμθινγκ. Για εμένα ήταν σαν να πέτυχε 3/3 :P Στηρίζουμε Παρλιάρο.
Εφαγε Ασουρε απο το street food στον κεραμεικο :P και μια πιτα δεν θυμαμαι τι και ηπιε και ξινογαλο λολ. Τελικα πηγα σε αυτο το μαγαζι (φουρνος δεν ειναι παντως) και πηρα ασουρε που γαμαει. Επισης πουστριλα ειναι τα ασημενια κουταλακια για να φας τον Ασουρε σου