View Full Version : καλύτερο Savatage άλμπουπ
λυσσάξτε τσαούσες.
Χολ οφ δε μάουντεν κίνγκ εδώ.
Art In Haste
18-05-2011, 14:50
Το πρώτο που έρχεται στο μυαλό είναι το Streets...
Harbinger of Death
18-05-2011, 14:57
Δεν ανοίγουμε θρεντ "καλύτερο άλμπουν των τάδε"; Και κάθε τόσο θα αλλάζετε το τάδε.
Ford Prefect
18-05-2011, 15:09
1. Streets
2. Hall of the Mountain King
3. Edge of Thorns
4. Gutter Ballet
5. Sirens (να συνυπολογίσουμε και το Dungeons, όπως με το Helloween/Walls of Jericho φάση)
Τα αριστουργήματα. Όλα είναι σωστές απαντήσεις για την ερώτηση. Η προσωπική μου κατάταξη.
Όποιος πει Savatage αλμπουμ χωρίς Criss είναι πολύ μικρός. Στην ηλικία. Και την αντίληψη. Και στο πουλί. Όποιος πει το Power of the Night είναι άμπαλος δήθεν. Όποιος πει το Fight for the Rock είναι βλάκας και καθαρίζει τις γυναικείες τουαλέτες.
Αυτά.
commissar
18-05-2011, 15:31
Όποιος πει Savatage αλμπουμ χωρίς Criss είναι πολύ μικρός. Στην ηλικία. Και την αντίληψη. Και στο πουλί.
http://www.music-lyrics-chord.com/cover/Savatage_Handful_of_Rain.jpg
το πιο "album με Criss" από τα albums χωρίς Criss.
Ford Prefect
18-05-2011, 15:33
Ναι. Αυτό σου αρέσει πιο πολύ από όλα τα άλμπουμ των Savatage;
Άβυσσος τα βίτσια του ανθρώπου!
εδώ του αρέσει το χειρότερο Savatage άλμπουμ, το Watching in silence.
τι να πεις με αυτό το παιδί ξερωγώ...
commissar
18-05-2011, 15:40
Ναι. Αυτό σου αρέσει πιο πολύ από όλα τα άλμπουμ των Savatage;
Άβυσσος τα βίτσια του ανθρώπου!
όχι ρε Βικ, δεν μου αρέσει "πιο πολύ απ'όλα τα savatage". για την ακρίβεια δεν ξέρω ποιο μου αρέσει απ'όλα τα savatage, είναι φορές που έτσι για σπάσιμο λέω poets and madmen που έχει φάει πολύ κράξιμο και είναι κρίμα.
απλά αυτό
Όποιος πει Savatage αλμπουμ χωρίς Criss είναι πολύ μικρός μου φαίνεται λίγο αφελές, το handful of rain έχει ψυχή όσο λίγα savatage και το dead winter dead είναι μεγάλος δίσκος, περίπου όσο και οι δίσκοι με τον Criss.
και σαν συνέχεια στην πάσα του Krux, λέω ότι το καλύτερο τραγούδι savatage που τραγούδησε ο χοντρός μετά το poets, είναι το death is just a feeling των avantasia .-
Ra Pariah
18-05-2011, 15:41
Dungeons Are Calling και κόβομαι με "By the Grace of the Witch".
BURNIN AMBITION
18-05-2011, 15:43
eiste gia moutzes
opoios de pei streets gia prwto einai malakas
opoios gia ta epomena 3 den pei ena apo ta gutter ballet handfull of rain edge of thorns kai hall einai malakas. opoiso meta apo auta den anagnwrisei thn anwterothta tou dead winter dead gamietai
vasika uparxei kako album savatage?
h apanthsh pantws einai streets
ante gia na mh fate bounidia
kala h akoustikh me oliva tote htan ola ta lefta
Dungeons Are Calling και κόβομαι με "By the Grace of the Witch".
να πούμε και σινγκλάκια άμα είναι.
φουλ λένγκθ μαρή λατρεία.
freak brother
18-05-2011, 15:50
http://3.bp.blogspot.com/_IZH83BZECbA/TGC0qr66rII/AAAAAAAAHRI/E47uJe5mICE/s1600/Al_Bundy_Gun_To_Head.jpg
http://www.derok.net/derok/images/entertainment/lost%20ian%20somerhalder.jpg
Hall of the Mountain King προφανώς!
Ford Prefect
18-05-2011, 15:58
Κοιτάτε να δείτε.
Δεν θα πω εγώ ότι είναι κακοί οι δίσκοι των Savatage χωρίς τον Criss. Κανείς τους, όλους τους έχω και όλους τους χάρηκα και τους χαίρομαι ενίοτε. Αλλά ρε παιδιά, ο Criss Oliva είναι μαζί με δυο τρεις άλλους, ο πιο χαρισματικός κιθαρίστας που πέρασε στο Χέβυ Μέταλ και έχει ένα παίξιμο και ένα γράψιμο που κόβει τον Loader στα δύο και καμπυλώνει τον Ra Pariah. Γενικά, ο Pitrelli και ο Caffrey και ο Skolnick (ειδικά), μια χαρά κιθαρίστες ήταν αλλά ούτε με κυάλια δεν τον βλέπουν.
Αυτό, μαζί με την φωνή του Τζον είναι το μυστικό συστατικό που κάνει τους Savatage Μεγάλη Μέταλ Μπάντα και όχι μια από τις καλές μπάντες του US Power-ολίγον prog μετά.
Έπειτα με ένα κόνσεπτ τόσο τυρένιο σαν του Streets και παρ'όλα αυτά βγαίνει χίλια τα εκατό το συναίσθημα τέρμα στα σοβαρά. Στα μετέπειται, ε, το τυρί έχει αρχίσει και μυρίζει λίγο ποδαρίλα, πολύ ευαισθησία...
Το Handful of Rain έχει το Chance που είναι Έπος, το ομώνυμο σαν κομματάρα και μετά δεν έχει τίποτα που να μπορεί να ακουμπήσει την αρχιδότριχα ενός Hall of the Mountain King (το πιο καυτό μέταλ ριφφ / μπάσιμο στην ιστορία; ΠΥΡΑΚΤΩΜΕΝΟ), ενός Agony and Ecstasy, ενός Sirens, ενός Hounds, τι να λέμε τώρα;
Βιώματα θα μου πεις. Γούστα. ΟΚ. Πάσο.
atom_smasher
18-05-2011, 16:01
Hall of the Mountain King προφανώς!
Συντασσομαι με φορντ πρεφεκτ αρκετα, αν και καθαριζω τουαλετες επαγγελματικα.
GuardianOfIvorytower
18-05-2011, 16:49
Hall βασικά κ γω, αλλά Dungeons (Ra :pink: επειδή ανέφερες Grace) / Gutter / Streets / Edge μιλάμε για δίσκους τελειότητες, χωρίς ίχνος υπερβολής.
Xstroyer
18-05-2011, 17:04
E, μας σκίσατε τώρα...
Μέγα αδυναμία το Dungeons, αλλά πως ορίζεται το full-lenght; Σαφώς και δεν είναι "singlάκι", όπως π.χ. και το Deliver Us. Mαλλόν για mini-LP μιλάμε (όρος σχεδόν αδόκιμος, πιο ακριβές θα ήταν το ΕP, αλλά λέμε για τα δεδομένα της εποχής του). Έξι κομμάτια έχει και το Epicus Doomicus Metallicus αλλά διαρκεί 44 λεπτά. Αντίστοιχα, το Reign in Blood διαρκεί μόνο 28 λεπτά (όσο κάποιο EP ενδεχομένως), αλλά έχει 10 κομμάτια...
Στο θέμα μας, η τριάδα:
Ηall Of The Mountain King
Dundeons Are Calling
Gutter Ballet
Χωρίς θείο Jon μέγα δισκάρα είναι το Edge Of Thorns και φυσικά δεν έχουν κακό δίσκο εκτός από το Fight For The Rock. Eπίσης, σε καμια περίπτωση δεν θεωρώ το Streets την καλύτερη δουλειά τους και μου κάνει εντύπωση αυτή η επιλογή.
Για τον ήχο και το παίξιμο του Criss, δεν υπάρχουν λόγια. Ο συνδιασμός με τη φωνή του Mountain Κing ποδοπατάνε δισκογραφίες. Από τις λίγες US metal - power - όπως θέλετε πείτε το - μπάντες με σοβαρή δισκογραφία. Μεγαλείο, συναίσθημα κτλ κτλ
Mitsmann
18-05-2011, 17:08
το Χωλ οφ δε Μαουντεν Κινγκ Α Πλευρα : 1. Τουεντυ Φοουρ Αουερς Αγκοου, ...
Djerdjelesh
18-05-2011, 18:52
H δική μου κατάταξη της πεντάδας που σχεδόν όλοι έχουμε επιλέξει είναι:
Hall of the Mountain King
Sirens
Gutter Ballet
Streets
Edge of Thorns
Beyond Within
18-05-2011, 20:35
Εννοείται ότι δεν υπάρχει ούτε καν μέτριος δίσκος, είτε με Criss είτε χωρίς.
Προσωπικά λέω Streets και Dead Winter Dead.
ε έχουν μέτριο δίσκο και ίσως αρκετά κάτω του μετρίου.
fight for the rock λέγεται. ένα lady in disguise εκεί μέσα και άμα.
Ρε συ Βικ, σταματα ρε ανθρωπε καποτε να εισαι τοσο απολυτος και ξεροκεφαλος. Καταλαβαινω οτι ολα προερχονται απο το παθος σου και την επιθυμια σου να εκφρασεις την εμπεριστατωμενη αποψη σου η οποια εχει διαμορφωθει μετα απο χρονια ακροασης κτλ κτλ, αλλα δεν κοιτανε ολοι να ακουσουν στη μουσικη αυτα που κοιτας εσυ.
On topic, δε βαζω μονο ενα, γιατι για μενα υπαρχουν δυο περιοδοι Savatage, αυτη με τον Criss Oliva στην μπαντα και τον Jon Oliva στα φωνητικα, και αυτη με τον Zack Stevens στα φωνητικα και χωρις τον Criss Oliva στη μπαντα. Το Edge Of Thorns ειναι αναμεσα στις δυο περιοδους και ειναι ο καλυτερος δισκος των Savatage, αφου συνδυαζει την κιθαρα που αγαπησαμε με τη φωναρα του Ζακ, και δεν εχει και ουτε ενα τραγουδι skipper :!:
Απο την περιοδο Sirens - Streets θα επιλεξω το Gutter Ballet, αν και Hall, Gutter, Streets ειναι ολα τρελα δεκαρια. Απο την περιοδο Handful - Malacommissar, θα επιλεξω το Magellan, αφου ειναι και ο αγαπημενος μου δισκος απο Savatage γενικως.
Jim Dandy Mangrum
18-05-2011, 22:41
kalytero den yparxei. agaphmeno tou ka8enos na to dexto. Handfull agaphmeno gia ka8ara proswpikous logous
tsimpouklano
19-05-2011, 00:19
Χωρίς πολύ σκέψη, Hall of the Mountain King. Μαγεία. Χάσιμο.
Listen to the children of the night, beyond the doors of darkness you ll find... Τελειότις απλά.
babality
19-05-2011, 00:33
http://www.youtube.com/watch?v=vjYfFY00n_4&feature=related
morphine
19-05-2011, 01:40
ΟΛΑ
BURNIN AMBITION
19-05-2011, 03:37
na pw oti gamieste oloi
giati? giati oloi phgate to 96 kai tous eidate kai egw den eixa fraga giati mou ta fagan oi maiden
ai sta diala
BURNIN AMBITION
19-05-2011, 03:51
dwste kamiamoutza mwree
ante
atom_smasher
19-05-2011, 04:17
το 96 φιλος δεν ειχα παρεα να παω. σπορος κιολας. και επομενη μερα στο σχολειο ενας συμμαθητης μου λεγε το ιδιο...Απο τοτε ηρθαμε πιο κοντα..
Προσωπικα το Edge of Thornes ειναι ο καλυτερος δισκος ,για μενα , εχει τις καλυτερες κιθαρες του Criss Oliva , τις καλυτερeς συνθεσεις του John Oliva και την τοτε καλυτερη φωνη του Zac Stevens . Αυτο που σκεφτομαι ειναι τι θα ηταν οι Savatage χωρις τον Paul O'Neill ... Οσο και εαν ο συγκεκριμενος ευθυνεται για την εμπορικη και Transiberian... κατευθυνση των ''Savatage''
supermachoman
19-05-2011, 05:58
Power Of The Night γιατί έτσι ψεκίνησα.
namiroth
19-05-2011, 10:32
ε έχουν μέτριο δίσκο και ίσως αρκετά κάτω του μετρίου.
fight for the rock λέγεται. ένα lady in disguise εκεί μέσα και άμα.
e exei k ayto
http://www.youtube.com/watch?v=oe1KwZ3fZNw
a kai ontopik Power of the night AGAPHMENO mou
dioti eimai ampalos kai dithen
Ford Prefect
19-05-2011, 16:17
Το άμπαλος και δήθεν το αποσύρω. Λόγω θρεντ έκανα μια Σάβατατζ περασά χτες και διαπιστώνω πως ήταν βαρύς ο λόγος. Αλλά ακόμα μου κάθεται κάπως να αφήσεις στην απόξω ένα από τα άλλα για αυτόν τον δίσκο. Αλλά δεκτόν.
Αυτό που δεν είναι δεκτόν είναι υπεκφυγές τύπου ΟΛΑ. Και να βάζεις πρώτο αγαπημένο ή καλύτερο κάτι χωρίς Criss Oliva. Αυτό does not compute εντελώς. Μπορεί κανείς να πει αγαπημένο το Division Bell; Είναι το πιο κοντινό αντίστοιχο. Μπορεί θα μου πεις. Αλλά δεν είναι σωστά πράματα αυτά, θες να του πεις ότι υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος εκεί έξω που δεν έχει δει, πέτα παιδί μου, άνοιξε τα φτερά σου, ΒΑΛΕ ΤΟ HALL ΣΤΟ 11 και πες μου για Wake of Magellan (Δηλαδή. Πώς όλα;).
Dead Winter Dead και Wake of Magellan, με ευκολία.
BURNIN AMBITION
19-05-2011, 19:21
http://3.bp.blogspot.com/_IZH83BZECbA/TGC0qr66rII/AAAAAAAAHRI/E47uJe5mICE/s1600/Al_Bundy_Gun_To_Head.jpg
http://www.derok.net/derok/images/entertainment/lost%20ian%20somerhalder.jpgto katalava ligo eteroxronismena. terastio post
Αλλά δεν είναι σωστά πράματα αυτά, θες να του πεις ότι υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος εκεί έξω που δεν έχει δει, πέτα παιδί μου, άνοιξε τα φτερά σου, ΒΑΛΕ ΤΟ HALL ΣΤΟ 11 και πες μου για Wake of Magellan (Δηλαδή. Πώς όλα;).
Σοβαρα τωρα?
Τα μεγάλα πνεύματα συναντούνται.
Ford Prefect
19-05-2011, 23:58
Αλλά δεν είναι σωστά πράματα αυτά, θες να του πεις ότι υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος εκεί έξω που δεν έχει δει, πέτα παιδί μου, άνοιξε τα φτερά σου, ΒΑΛΕ ΤΟ HALL ΣΤΟ 11 και πες μου για Wake of Magellan (Δηλαδή. Πώς όλα;).
Σοβαρα τωρα?
Σοβαρά θα μου πεις ότι το Wake of Magellan έχει έστω και ένα δευτερόλεπτο που να πλησιάζει την ΛΑΒΑ που ξεχύνεται στο ομώνυμο; Στο μέταλ γενικώς δυσκολεύεσαι να το βρεις αυτό το πράγμα.
Αυτά είναι αντικειμενικές πανανθρώπινες αλήθειες, δεν είναι να τα συζητάμε.
...Εντωμεταξύ σήμερα φοράω μπλουζάκι Dead Winter Dead. ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟΣ ΝΑ ΓΙΝΩ;
Witchkiller
20-05-2011, 01:02
Dungeons γιατί ομόνυμο και By The Grace Of The Witch δεν ξαναγράψανε ούτε στον ύπνο τους. Καλές οι ανυχτομυαλιές και τα σχετικά αφιερώματα για gutter ballet και streets κτλ κτλ και ωραία και τα πιάνα τους αλλά THE DUNGEONS ARE CALLING FOR MEEEEEEEE και α γαμηθείτε κιόλα................
Και το Power Of The Night με Warriors ,Washed Out ,ομόνυμο να μη σου πω πόσα αγαπημένα σου γαμάει Ford Perfect ,έτσι γιατί είναι δήθεν και μπορεί
σειρά μου προτήμησης
Dungeons
Sirens
H.o.t.m.k.
P.o.t.n.
Ra Pariah
20-05-2011, 05:24
Τα 'πε όλα! :touched:
BURNIN AMBITION
20-05-2011, 10:21
ama kaulwnete pio polu me tous epithetikous savatage e mallon de kaulwnete me savatage
από όλα όσα έχουν υποθει σε αυτό το θρεντ η παραπάνω θέση Burning Ambition ήταν αυτή που κατάλαβα λιγότερο
namiroth
20-05-2011, 11:12
ama kaulwnete pio polu me tous epithetikous savatage e mallon de kaulwnete me savatage
...........................
.............
exeis dikio....skeftomai ta pragmata alliws twra
namiroth
20-05-2011, 12:02
ase pou ti epithetikoi kai kse-epithetikoi re gav gav
oi savatage htan mia magikh mpanta peripou 521545269 xronia mprosta apo tous ypoloipous,toso sthn arxh tous oso kai sto telos tous opote gia periodous kai malakies mhn akouw..gt eimai kai ntahs...
Ford Prefect
20-05-2011, 15:33
Και το Power Of The Night με Warriors ,Washed Out ,ομόνυμο να μη σου πω πόσα αγαπημένα σου γαμάει Ford Perfect ,έτσι γιατί είναι δήθεν και μπορεί
Διάβαζε μανάρι μου περισσότερο, λίγα ποστ πιο πάνω λέω ότι το αποσύρω και το δήθεν και το άμπαλος.
Αυτό φυσικά δεν αλλάζει το γεγονός ότι είναι κατώτερο των Gutter, Streets και Edge και ότι είσαι ούγκα μπούγκ....oh wait!
Για να μην κουράσουμε τους κουλτουριάρηδες ώριμους με νέο θρεντ, θέλω να μου πεις την δική σου κατάταξη για τα Running Wild. Με σοβαρότητα και σθένος. Έχεις ευθύνη τώρα.
Witchkiller
20-05-2011, 20:09
Αυτό φυσικά δεν αλλάζει το γεγονός ότι είναι κατώτερο των Gutter, Streets και Edge και ότι είσαι ούγκα μπούγκ...
είσαι οπαδός blind guardian και δυστηχώς το δείχνεις. Washed Out και Warriors στέλνουν στο διάολο (για πρώτο δρομολόγιο) πιάνα και broadway και ομόνυμο έχει στοίχους που σε κάνουν περήφανο που αισθάνεσαι ηλίθιος και όχι ψευτοκουλτουρέ "δαντελωτά πουκάμισα"
THRASHING SCREAMING TWISTING BANGING
HEADS UPON THE PLATFORM
CRACK MY CARNIUM και να πα να γαμηθεί το metal της νοικοκυράς!!!!!!!!
Ford Prefect
20-05-2011, 20:56
Δεν χρειάζεται ρε άντρα να μου ξαναπείς για το Power of the Night πόσο γαμάει, δεν σου είπε κανείς ότι λες μαλακίες επ'αυτού. Μάλλον το είπα στην πρώτη σελίδα και το απέσυρα πριν καν γράψεις πρώτη φορά αλλά είσαι οδοστρωτήρας και σου ξέφυγε.
Τα πιάνα και τα broadway και τα δαντελωτά πουκάμισα και ότι άλλη παπαριά σκαρφιστείς να πεις για τα υπόλοιπα δεν αναιρούν το γεγονός ότι αυτοί οι δίσκοι περιέχουν το Θείο, Πυρακτωμένο παίξιμο του Ολίβα που στέλνει όλες τις ορδές των Βαρβάρων για να μαζεύουν παπαρούνες.
ΘΑ έπρεπε να αισθάνεσαι ντροπή που αποκαλείς μέταλ της νοικοκυράς ο,τιδήποτε έχει σχέση με Κρις. ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ. Γιατί και να σβήσουμε όλα τα κανάλια από το Edge of Thorns εκτός από τις κιθάρες του, ο δίσκος είναι πάλι 100/100 και αυτό είναι κάτι που δεν νομίζω να μπορώ να το πώ για κανέναν άλλο δίσκο.
Και πες για RUNNING WILD ρε. Τοπ 5. Υπεύθυνα.
BURNIN AMBITION
21-05-2011, 00:19
mia malakia eipame thn kanate kordoni
ante piete kana gn tonic
wraios stxos tha ton xrhsimopoihsw
Witchkiller
21-05-2011, 02:11
Τα πιάνα και τα broadway και τα δαντελωτά πουκάμισα και ότι άλλη παπαριά σκαρφιστείς να πεις για τα υπόλοιπα δεν αναιρούν το γεγονός ότι αυτοί οι δίσκοι περιέχουν το Θείο, Πυρακτωμένο παίξιμο του Ολίβα που στέλνει όλες τις ορδές των Βαρβάρων για να μαζεύουν παπαρούνες.
ΘΑ έπρεπε να αισθάνεσαι ντροπή που αποκαλείς μέταλ της νοικοκυράς ο,τιδήποτε έχει σχέση με Κρις. ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ.
xoxo ,άκου τι λέει το λουλούδι μας.να μαζεύουν παπαρούνες. Φαντάζομαι ότι ο Cronos Και ο Angelripper ΆΜΑ ακούσαν savatage θα πήγαν στο πλησιέστερο λιβάδι με ποδιά και καλάθι...άκου τι λέει. Ναι Χρηστάκης γαμεί και gutter και streets ωραίοι δίσκοι....έλοες όμως με το edge of thorns, 2 κομμάτια (Lights out ύμνος και λίγο ομόνυμο) αλλά μέχρι εκεί για'μένα (μην μκου ζαλήσετε τους σιδηροδρομικούς ,χαλύβδινους βρωμόnwobhm, old school canadian metal ¨ορχεις μου με damien, δεν πέρνουνε χαμπάρι)................
και ,όχι ρε μπαρμπούλη μας, δεν αισθάνομαι ντροπή....κοίτα να δεις που καπνίζω και σφυρίζω ανάλαφρα..κοκκινισμένο από ντροπή μια φορά δεν με λες
top 5 Running Wild απλά άτοπο ,δεν ισχύει...ότι έβγαλε το απόλυτο δείγμα ανθρώπινης μουσικής από τα demo μέχρι και το Masquerade είναι απλά κάτι το οποίο είναι υπεράνω κριτηκής. Θα έλεγα το blazon stone μόνο και μόνο γιατί περιέχει το απόλυτο δείγμα μουσικής που συνθέθηκε ποτέ από άνθρωπο, το ομόνυμο
BURNIN AMBITION
21-05-2011, 02:21
oi savatage einai kaloi. oi running wild kaluteroi alla oti kai na kanete to kauto atsali tha mpoainei gia panta sta kolotrupidakia sas. manowar re mounia
Witchkiller
21-05-2011, 02:26
oi savatage einai kaloi. oi running wild kaluteroi alla oti kai na kanete to kauto atsali tha mpoainei gia panta sta kolotrupidakia sas. manowar re mounia
καλά ρε γαμεί το πειρατικό
morphine
21-05-2011, 03:06
μεταλλικό φλέημ στους ΣΑΒΑΤΑΤΖ ΜΟΥ;
BURNIN AMBITION
21-05-2011, 09:13
μαλακα μου
ολια στο αβαταρ σου εισαι ιδια με το βεγγο!!!!
Dragonlord
21-05-2011, 09:38
Εντάξει, γαμάνε προφανώς άπειρα κάτι streets και gutter ballet και hall of the mountain king, πλάκα έχουν και οι άσπρες μάγισσες κλπ αλλά τι να κάνουμε, από κάποια ηλικία κι έπειτα πιο πολύ βρίσκω τον εαυτό μου σε ένα wash your women in your whiskey when your future's in the past
κατσε να σε περιλαβει ο Φορντ Περφεκτ που ξερει την πανανθρωπινη συμπαντικη αληθεια για το στατους των Σαβαταζ, τους καλυτερους τους δισκους, το χωροχρονικο συνεχες τους και ακομα και τι τραγουδια εχουν σε παραλληλα συμπαντα που δεν εχει φυγει ο Κρις Ολιβα και μετα θα σου πω εγω που ΤΟΛΜΑΣ και ξεστομιζεις τετοιες αηδιες... ακου εκει Handful Of Rain, παρτο πισω ρε.
BURNIN AMBITION
21-05-2011, 10:32
το χαντφουλ οφ ρειν γαμαει δισκογραφιες μεταλικακαι θιατερ ε
και ειναι δισκαρα
βασικα μονο το αλοουν γιου μπροθ σε γαμαει. βασικα ολα γαμανε. ομωνθυμο? τοντινγκ κομπρας? γουοτσιν γιου φολ?νοθινς γκοιν ον? για το τσανς δε μιλαω αυτο ειναι μαυροςδονητης στον κωλο σας απο μονος του
BURNIN AMBITION
21-05-2011, 10:39
se pinkara re atime
Xstroyer
21-05-2011, 10:51
Oι περιόδοι των Savatage είναι 3 (και οχι 2)
1. Criss/Jon = από Sirens μέχρι Hall (και ας υπάρχει ο O'Neill στο τελευταίο)
2. Criss/Jon/O'Neill = από Streets μέχρι Edge (και ας λείπει από τα φωνητικά ο χοντρός)
3. τα υπόλοιπα
Ψηφίστε το αγαπημένο από κάθε περίοδο αντί να τσακώνεστε με το ποιά είναι καλύτερη και τελειώνει το πανηγύρι.
namiroth
21-05-2011, 12:15
κατσε να σε περιλαβει ο Φορντ Περφεκτ που ξερει την πανανθρωπινη συμπαντικη αληθεια για το στατους των Σαβαταζ, τους καλυτερους τους δισκους, το χωροχρονικο συνεχες τους και ακομα και τι τραγουδια εχουν σε παραλληλα συμπαντα που δεν εχει φυγει ο Κρις Ολιβα και μετα θα σου πω εγω που ΤΟΛΜΑΣ και ξεστομιζεις τετοιες αηδιες... ακου εκει Handful Of Rain, παρτο πισω ρε.
megalo post
το χαντφουλ οφ ρειν γαμαει δισκογραφιες μεταλικακαι θιατερ ε
και ειναι δισκαρα
βασικα μονο το αλοουν γιου μπροθ σε γαμαει. βασικα ολα γαμανε. ομωνθυμο? τοντινγκ κομπρας? γουοτσιν γιου φολ?νοθινς γκοιν ον? για το τσανς δε μιλαω αυτο ειναι μαυροςδονητης στον κωλο σας απο μονος του
ntaks sxedon ta panta gamane diskografia theater
Oι περιόδοι των Savatage είναι 3 (και οχι 2)
1. Criss/Jon = από Sirens μέχρι Hall (και ας υπάρχει ο O'Neill στο τελευταίο)
2. Criss/Jon/O'Neill = από Streets μέχρι Edge (και ας λείπει από τα φωνητικά ο χοντρός)
3. τα υπόλοιπα
Ψηφίστε το αγαπημένο από κάθε περίοδο αντί να τσακώνεστε με το ποιά είναι καλύτερη και τελειώνει το πανηγύρι.
pio lathos k apo to lathos
episis raise the fist of the metal child...
http://www.youtube.com/watch?v=irxOje3UWWY
KoiliaSamprela
21-05-2011, 14:08
εντάξει δεν κατέχω, οπότε απλά ρωτώ
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΝ?
BURNIN AMBITION
21-05-2011, 15:30
o al kai o mpoun re
de vlepeis seires?
morphine
21-05-2011, 16:44
το ότι κλαίει ο ουρανός όποτε ακούμε τα σολίδια του κρισολίβα (από σήμερα «κρισολίδια») δε σημαίνει ότι σαν μπάντα οι σαβατατζ δεν έχουν δημιουργήσει αξιόλογα πράματα και χωρίς αυτόν, προφανώς σε άλλο ύφος, προφανώς χωρίς καυτό ατσάλι να χύνεται, και στα παλιά μας τα παπούτσια κιόλας τι χύνεται, αν κάποιος δεν μπορεί να εκτιμήσει ένα άρτιο μουσικό έργο επειδή δεν είναι ΧΕΒΙΜΕΤΑΛ μαγκιά του και δικαίωμά του (και πρόβλημά του) αλλά όχι και να μας πουλάει μεταλλοπατερίστικο κήρυγμα του στυλ βάλε το hall στο 11 να νιώσεις. "Όταν ένιωθα εγώ με hall στο 32 εσύ ήσουν νιάνιαρο"
υγ: χοντρέ σ'αγαπώ
Witchkiller
21-05-2011, 18:29
Εντάξει, γαμάνε προφανώς άπειρα κάτι streets και gutter ballet και hall of the mountain king, πλάκα έχουν και οι άσπρες μάγισσες κλπ αλλά τι να κάνουμε, από κάποια ηλικία κι έπειτα πιο πολύ βρίσκω τον εαυτό μου σε ένα wash your women in your whiskey when your future's in the past
να το κουβεντιάσουμε αν θέλεις.πες μου τι σε ταλαιπωρεί αυτό τον καιρό (εκτώς από γρύπη)
Morphine μεταλλοπατέρας δεν είμαι.....όταν όμως γίνω θα σας μαμίσω όλους (με αγάπη και στυλ πάντα)
namiroth
21-05-2011, 18:33
den nomizw na to leei gia sena leventi mou alla den eimai kai sigouros..
entit:episis olo logia eisai panathema se.. :(
Witchkiller
21-05-2011, 18:43
entit:episis olo logia eisai panathema se.. :(
σας αβέλω λα τσαβαλέ
Amnesiac.
21-05-2011, 20:21
Streets με διαφορά το καλύτερο Savatage album, δε το συζητάμε.
Από κει και πέρα αγαπάμε κυρίως περίοδο Ζακ, με dead winter dead το πιο κοψοφλέβικο (με την καλή έννοια) album τους.
Τεράστια μπάντα.
atom_smasher
21-05-2011, 20:56
Τεράστια μπάντα.
Ας κρατησουμε την μονη αντικειμενικη δηλωση απο αυτο το ποστ.
BURNIN AMBITION
21-05-2011, 23:00
terastios einai mono o poutsos mou
(de kratithika na mh to pw)
KoiliaSamprela
22-05-2011, 09:01
terastios einai mono o poutsos mou
(de kratithika na mh to pw)
πινκαρα γιατί τον έχω δει!
GuardianOfIvorytower
22-05-2011, 14:25
χαχαχαχαχα τα σπάω με τις τελευταίες 2-2,5 σελίδες του thread
Χαίρομαι που "συμφωνούμε" όλοι χαχαχαχαχα
φιλούμπες κ καλή κυριακή
Ford Prefect
22-05-2011, 21:23
το ότι κλαίει ο ουρανός όποτε ακούμε τα σολίδια του κρισολίβα (από σήμερα «κρισολίδια») δε σημαίνει ότι σαν μπάντα οι σαβατατζ δεν έχουν δημιουργήσει αξιόλογα πράματα και χωρίς αυτόν, προφανώς σε άλλο ύφος, προφανώς χωρίς καυτό ατσάλι να χύνεται, και στα παλιά μας τα παπούτσια κιόλας τι χύνεται, αν κάποιος δεν μπορεί να εκτιμήσει ένα άρτιο μουσικό έργο επειδή δεν είναι ΧΕΒΙΜΕΤΑΛ μαγκιά του και δικαίωμά του (και πρόβλημά του) αλλά όχι και να μας πουλάει μεταλλοπατερίστικο κήρυγμα του στυλ βάλε το hall στο 11 να νιώσεις. "Όταν ένιωθα εγώ με hall στο 32 εσύ ήσουν νιάνιαρο"
υγ: χοντρέ σ'αγαπώ
Λοιπόν, εξαιρετική λέξη το "κρισολίδια" και επιφυλάσσομαι να την χρησιμοποιήσω στο μέλλον.
Από εκεί και πέρα, κανείς δεν είπε ότι χωρίς τον Κρις δεν έχουν δημιουργήσει αξιόλογο έργο. Εγώ έγραψα ότι το αξιόλογο αυτό έργο δεν συγκρίνεται με το έργο της μπάντας μαζί με τον Κρις. Το οποίο μάλλον διαφέρει νοηματικά.
Δεύτερον, όταν δηλώνω ότι το αγαπημένο μου άλμπουμ είναι το "Streets" είναι μάλλον ατυχές να εστιάζεις στην καφρίλα περί Hall of the Mountain King και στο τι χύνεται ή όχι (που είναι λάβα, μην ξεχνιόμαστε. Στα αξιόλογα να πω ότι χύνεται φερέρο ροσέ λιωμένο, δεν είναι κακό).
Το μεταλοπατερικό κήρυγμα και οι πανανθρώπινες συμπαντικές αλήθειες που κατέχω, γράφονται με ελαφρότητα (εκτός από την περίπτωση του Witchkiller) αλλά φαίνεται πως βάρυνε το κλίμα γιατί θίξαμε ευαίσθητες χορδές. Την συγγνώμη μου. Να υποθέσω ότι για αυτό το λόγο δεν είχε τοποθέτηση για το ποιο είναι το καλύτερο κατά τη δική σου γνώμη AlBoon των Savatage; Εκεί γράφτηκε η καφροσύγκριση μεταξύ Hall και Wake. ΟΚ, δήλωση λατρείας ήταν. Και τα δικά μου δηλώσεις λατρείας ήταν.
Ο διαχωρισμός σε τρεις εποχές του Xstroyer είναι ακριβέστατος αλλά με άλλες παρενθέσεις (Μέταλ/Gutter φάση/Oliva-less) και δεν καταλαβαίνω καθόλου γιατί μουτζώνετε. Η απάντησή μου είναι Hall/Streets/Dead Winter Dead.
my_troubled_Mind
22-05-2011, 21:45
δε τα'χω ακούσει όλα.
ε,από όσα έχω ακούσει hall of the mountain king.
Καριόληδες, θα βγάλω τους στόουνς να χώσω το δίσκο.
Witchkiller
22-05-2011, 21:50
[QUOTE=Ford Prefect;1106272]
Το μεταλοπατερικό κήρυγμα και οι πανανθρώπινες συμπαντικές αλήθειες που κατέχω, γράφονται με ελαφρότητα (εκτός από την περίπτωση του Witchkiller) αλλά φαίνεται πως βάρυνε το κλίμα γιατί θίξαμε ευαίσθητες χορδές. /QUOTE]
εεε, χμ, πρέπει να διευκρινίσω ότι αυτά που γράφω περί "καλύτερου 'tage lp ναι μεν τα πιστεύω αλλά το στυλ που τα εκφράζω είναι το κλασσικό μου "να τσιγλιώμαστε, να μαλώνουμε για ν'αγαπιόμαστε". Δεν κατάλαβα πως έθιξα κάποιον (αν το έκανα) αλλά δεν είχα σκοπό.....
Κατά τ'άλλα ξέρω ότι αυτή τη στιγμή με αυτά που γράφω θριματίζεται ένα είδωλο μπροστά στα μάτια σας αλλά είμαι ,μερικές φορές, και αισθητούλης παναθεμά με
Ford Prefect
22-05-2011, 22:55
Να, αυτό ήθελα να αποφύγω. Όχι αγόραρε, εσύ να χώνεις αβέρτα όπως πρέπει. Δεν σε παρεξήγησε κανείς, για μένα πηγαίνανε αυτά. Δεν πείθω οδοστρωτηριακά εγώ :(
Witchkiller
22-05-2011, 22:59
Να, αυτό ήθελα να αποφύγω. Όχι αγόραρε, εσύ να χώνεις αβέρτα όπως πρέπει. Δεν σε παρεξήγησε κανείς, για μένα πηγαίνανε αυτά. Δεν πείθω οδοστρωτηριακά εγώ :(
θα σου δείξω πως γίνεται :wink:
Βασικα και τον Witchkiller σταρχιδια μας τον γραφουμε, απλα εχει πλακα οπως τα γραφει
Witchkiller
23-05-2011, 00:33
Βασικα και τον Witchkiller σταρχιδια μας τον γραφουμε, απλα εχει πλακα οπως τα γραφει
καλά κάνεις λεβέντη μου, να ξέρεις ότι είναι αμοιβαίο. Και'γω δεν μπορώ να πω ότι κρέμομαι από τα χειλάκια σου όποτε ποστάρεις στο Music discussion και στο er sexion. Aλλά ,οκ, επειδή είμαι κύριος και πολύ "σωστό",τσαχπίνικο edit: αγόρι σέβομαι το δικαιωμά σου στη μαλακία..............
Witchkiller
23-05-2011, 00:34
double post ,up the dose (Mentors)
καλά κάνεις λεβέντη μου, να ξέρεις ότι είναι αμοιβαίο. Και'γω δεν μπορώ να πω ότι κρέμομαι από τα χειλάκια σου όποτε ποστάρεις στο Music discussion και στο er sexion. Aλλά ,οκ, επειδή είμαι κύριος και πολύ "σωστό",τσαχπίνικο σέβομαι το δικαιωμά σου στη μαλακία..............
:pink:
Witchkiller
23-05-2011, 00:38
το ξέρω, γουστάρεις να σου μιλάνε "βρώμικα". Να ξέρεις ότι εγώ σε πίνακαρα από πάνω....όχι ,για να βλέπεις ποιος σ'αγαπάει εδώ μέσα
Ra Pariah
23-05-2011, 00:49
Γυρίστε μια όπερα το ρομάντζο των αποπάνω χρηστών και δώστε το στον Πωλ Ο' νηλ για τους Transilvanian Orchestra.
Witchkiller
23-05-2011, 00:49
σωστή σκέψη.........θα είναι και βγαλμένο από τη ζωή
morphine
23-05-2011, 04:11
Λοιπόν, εξαιρετική λέξη το "κρισολίδια" και επιφυλάσσομαι να την χρησιμοποιήσω στο μέλλον.
Από εκεί και πέρα, κανείς δεν είπε ότι χωρίς τον Κρις δεν έχουν δημιουργήσει αξιόλογο έργο. Εγώ έγραψα ότι το αξιόλογο αυτό έργο δεν συγκρίνεται με το έργο της μπάντας μαζί με τον Κρις. Το οποίο μάλλον διαφέρει νοηματικά.
Δεύτερον, όταν δηλώνω ότι το αγαπημένο μου άλμπουμ είναι το "Streets" είναι μάλλον ατυχές να εστιάζεις στην καφρίλα περί Hall of the Mountain King και στο τι χύνεται ή όχι (που είναι λάβα, μην ξεχνιόμαστε. Στα αξιόλογα να πω ότι χύνεται φερέρο ροσέ λιωμένο, δεν είναι κακό).
Το μεταλοπατερικό κήρυγμα και οι πανανθρώπινες συμπαντικές αλήθειες που κατέχω, γράφονται με ελαφρότητα (εκτός από την περίπτωση του Witchkiller) αλλά φαίνεται πως βάρυνε το κλίμα γιατί θίξαμε ευαίσθητες χορδές. Την συγγνώμη μου. Να υποθέσω ότι για αυτό το λόγο δεν είχε τοποθέτηση για το ποιο είναι το καλύτερο κατά τη δική σου γνώμη AlBoon των Savatage; Εκεί γράφτηκε η καφροσύγκριση μεταξύ Hall και Wake. ΟΚ, δήλωση λατρείας ήταν. Και τα δικά μου δηλώσεις λατρείας ήταν.
Ο διαχωρισμός σε τρεις εποχές του Xstroyer είναι ακριβέστατος αλλά με άλλες παρενθέσεις (Μέταλ/Gutter φάση/Oliva-less) και δεν καταλαβαίνω καθόλου γιατί μουτζώνετε. Η απάντησή μου είναι Hall/Streets/Dead Winter Dead.
εγώ στάθηκα εδώ:
Αυτό που δεν είναι δεκτόν είναι υπεκφυγές τύπου ΟΛΑ. Και να βάζεις πρώτο αγαπημένο ή καλύτερο κάτι χωρίς Criss Oliva. Αυτό does not compute εντελώς. Μπορεί κανείς να πει αγαπημένο το Division Bell; Είναι το πιο κοντινό αντίστοιχο. Μπορεί θα μου πεις. Αλλά δεν είναι σωστά πράματα αυτά, θες να του πεις ότι υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος εκεί έξω που δεν έχει δει, πέτα παιδί μου, άνοιξε τα φτερά σου, ΒΑΛΕ ΤΟ HALL ΣΤΟ 11 και πες μου για Wake of Magellan. Δηλαδή. Πώς όλα;
το οποίο είναι μεν γραμμένο με ελαφρότητα, αλλά δεν υπονοεί πουθενά ότι "το έργο είναι αξιόλογο αλλά δε συγκρίνεται λόγω διαφορετικότητας". Ίσα ίσα μου βγάζει μια επιθετικότητα που υπονοεί ότι όποιος έχει αγαπημένο κάποιο μετά το '93 είναι άσχετος και δεν έχει ακούσει τα πρώτα. Επίσης μου φάνηκε γελοίο να χαρακτηρίσεις αυτό που έγραψα "υπεκφυγή", λες και μιλάμε για κάτι σημαντικό και οφείλω να δώσω υπεύθυνη απάντηση. Για τους λόγους αυτούς έγραψα αυτά που έγραψα, και όχι επειδή θίχτηκαν κατά κάποιο τρόπο οι ευαίσθητές μου χορδές (δεν είμαι 15).
Στο θέμα μας τώρα, δεν τοποθετήθηκα επειδή μιλάμε για το δεύτερο πιο αγαπημένο μου συγκρότημα στον κόσμο όλο (το πρώτο μου μάλλον είναι εκτός συναγωνισμού, οπότε μπορείς και να πεις ότι οι savatage είναι το αγαπημένο μου συγκρότημα τελεία). Συμφωνώ απόλυτα με το διαχωρισμό, και μάλιστα ακριβώς αυτό είχα πει στον Ra Pariah όταν με είχε ρωτήσει πριν κάποιες μέρες ποιο είναι το αγαπημένο μου: μιλάμε για 3 διαφορετικές μπάντες τις οποίες αγαπώ εξίσου, θες επειδή τους άκουσα σε νεαρή ηλικία, θες επειδή άκουσα ταυτόχρονα το hall και το DWD χωρίς να ξέρω ποιος ζει και ποιος όχι, εν πάση περιπτώσει είτε μιλάμε για το by the grace of the witch είτε για το not what you see, εγώ σκέφτομαι "savatage" και ευφραίνεται η καρδούλα μου. Αν έπρεπε να διαλέξω μια τριάδα, θα ήταν ακριβώς ίδια με τη δική σου (Hall/Streets/Dead Winter Dead), μόνο που δε θεωρώ σε καμία περίπτωση κάποιο καλύτερο ή ανώτερο από κάποιο άλλο με κριτήριο την ύπαρξη ή μη κρισολιδιού. Ο λόγος δεν είναι επειδή δεν μπορώ να εκτιμήσω τον κρισολίβα (τουναντίον με συγκινεί ανυπέρβλητα ο ήχος και το παίξιμό του και δεν έχω καμία σχέση με κιθάρες) αλλά το ότι η μετά-κρις δουλειά συνολικά μου φαίνεται υπερβολικά καλή για να μπορεί να τη μειώσει η απουσία ενός ανθρώπου. Καταλαβαίνω το να 'τσινάει' κανείς με αυτό, αλλά είναι η δική μου πανανθρώπινη συμπαντική αλήθεια. Ελπίζω να σε κάλυψα και φυσικά ούτε τώρα ούτε πριν είχα επιθετική διάθεση, αυτό για να μην παρεξηγούμαστε. tl;dr
np anal cunt - ποστάρεις σοβαρά για savatage
Firestorm2
23-05-2011, 04:44
Πάω στοίχημα πως όλοι έχουμε ακούσει τουλάχιστο μια μπάντα που, ενώ αντικειμενικά γαμάει και έχει άπειρους πορωμένους θαυμαστές (μορφιν φερειπειν), σταφτιά μας αφτή η μουσική δεν προκαλεί καθόλου εντύπωση με αποτέλεσμα είτε ακούς τη μουσική είτε όχι να είναι το ίδιο πράμα. Ουδέτερο, ξερό, χωρίς να σου βγάζει κάποιο συναίσθημα, οτιδήποτε.
Ε, μια τέτοια μπάντα είναι και οι Σάβατατζ για μένα.
Συμφωνω με τα περισσοτερα απο τα αποπανω, αλλα μην περιμενεις να συμφωνησει ο Φορντ. Εχει μια αποψη στο μυαλο του, σχετικα εμπεριστατωμενη, και δεν προκειται να την αλλαξει ουτε στον αιωνα τον απαντα. Απο τη στιγμη που αποφασισε οτι τα αλμπουμ με τον Ολιβα ειναι καλυτερα, ΤΕΛΟΣ, δεν υπαρχει περιπτωση ουτε καν να διανοηθει την εναλλακτικη, κι αυτο φαινεται απο καθε ποστ του, με το οποιο προσπαθει να μας πεισει για το ιδιο πραγμα. Βαζω να ακουσω The Wake Of Magellan και τα λεγαμε :wave:
namiroth
23-05-2011, 10:56
εν πάση περιπτώσει είτε μιλάμε για το by the grace of the witch είτε για το not what you see, εγώ σκέφτομαι "savatage" και ευφραίνεται η καρδούλα μου
ayto
Ford Prefect
23-05-2011, 13:53
Συμφωνω με τα περισσοτερα απο τα αποπανω, αλλα μην περιμενεις να συμφωνησει ο Φορντ. Εχει μια αποψη στο μυαλο του, σχετικα εμπεριστατωμενη, και δεν προκειται να την αλλαξει ουτε στον αιωνα τον απαντα. Απο τη στιγμη που αποφασισε οτι τα αλμπουμ με τον Ολιβα ειναι καλυτερα, ΤΕΛΟΣ, δεν υπαρχει περιπτωση ουτε καν να διανοηθει την εναλλακτικη, κι αυτο φαινεται απο καθε ποστ του, με το οποιο προσπαθει να μας πεισει για το ιδιο πραγμα. Βαζω να ακουσω The Wake Of Magellan και τα λεγαμε :wave:
Εσένα ακόμα τσούζει ο πισινός σου για τους Θίατερ ρε; :P Γιατί να μην συμφωνήσω ότι η κοπέλα έχει μια ιδιαίτερη σχέση με την μπάντα; Η απάντηση περί τριάδας με κάλυψε. Η απάντηση ότι ακούει Savatage και είτε έχει κρισολίδι ή όχι ευφραίνεται η καρδούλα της, επίσης με κάλυψε. Φυσικά και πιστεύω ακόμα ότι τα κρισολίδια άλμπουν είναι ανώτερα, είπε κάτι για να μου αλλάξει γνώμη σε αυτό και δεν το πήρα χαμπάρι; Και γιατί να θέλει να μου αλλάξει γνώμη;
Βάλε να ακούσεις Wake of Magellan, μεγειά σου, ήδη έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν τα θεωρώ κακά πέγκυσάνον τα μη κρισολίβια, απλά κατώτερα των κρισολίβιων. Χαιρετάω και εγώ.
(άμπαλε) :wave:
atom_smasher
23-05-2011, 14:12
Πάω στοίχημα πως όλοι έχουμε ακούσει τουλάχιστο μια μπάντα που, ενώ αντικειμενικά γαμάει και έχει άπειρους πορωμένους θαυμαστές (μορφιν φερειπειν), σταφτιά μας αφτή η μουσική δεν προκαλεί καθόλου εντύπωση με αποτέλεσμα είτε ακούς τη μουσική είτε όχι να είναι το ίδιο πράμα. Ουδέτερο, ξερό, χωρίς να σου βγάζει κάποιο συναίσθημα, οτιδήποτε.
Ε, μια τέτοια μπάντα είναι και οι Σάβατατζ για μένα.
Αιντε να παιξεις πουθενα αλλου τοτε
Όταν λέμε "καλύτερο άλμπουμ" με τι κριτήρια εννοούμε;
Αν εννοούμε "αγαπημένο αλμπουμ", τότε ένα ράντομ πικ από τα streets, gutter και edge
KoiliaSamprela
23-05-2011, 18:11
Όταν λέμε "καλύτερο άλμπουμ" με τι κριτήρια εννοούμε;
Αν εννοούμε "αγαπημένο αλμπουμ", τότε ένα ράντομ πικ από τα streets, gutter και edge
δεν υπάρχει άλλο κριτήριο.
στα πρωτα τους αλμπουν οι στιχοι ειχαν σαν κυριο θεμα την περιγραφη της κολασεως?αληθευει?
atom_smasher
24-05-2011, 04:18
στα πρωτα τους αλμπουν οι στιχοι ειχαν σαν κυριο θεμα την περιγραφη της κολασεως?αληθευει?
Σκασε γαμω την παναγιΆ σου!Εισαι βλακας ρε μουνοπανακι ή γεννηθηκες ετσι;!
BURNIN AMBITION
24-05-2011, 04:34
w ti sou eipeeeeeeeeeee
στ αρχιδια μου ρε,εγω στον παραδεισο θα παω.
psychotron
24-05-2011, 09:03
kalytero den yparxei. agaphmeno tou ka8enos na to dexto.
Αυτό ακριβώς.
Και...
Handfull agaphmeno gia ka8ara proswpikous logous
επίσης για καθαρά προσωπικούς λόγους, θα πω το Edge of Thorns.
cybernaut
27-05-2011, 02:18
Απο την περιοδο Sirens - Streets θα επιλεξω το Gutter Ballet, αν και Hall, Gutter, Streets ειναι ολα τρελα δεκαρια.
σωστά ειπωμένα !
Μακράν πιο αγαπημένο το "Hall Of The Mountain King". Ανατριχιαστική ερμηνεία από Oliva, σχιζοφρενείς κιθάρες και μια ατμόσφαιρα που πολύ δύσκολα συναντάς σε άλλους δίσκους.
mrmaiden
01-06-2011, 23:43
Τo 1991 στο ραδιόφωνο άκουσα τυχαία αυτό:
rVlo5u0A1KM
oπότε Streets:touched:
Και μόλις ποσταρίστηκε και το καλύτερο κομμάτι savatage.
GuardianOfIvorytower
02-06-2011, 14:16
Μέσα στα 3 αγαπημένα μου σίγουρα
Ra Pariah
05-06-2011, 19:33
5H0gz-aYR2Y
:wave::wave::wave::wave::wave::wave:
Αν σας αρέσει αυτό που ακούσατε παραπάνω, τσεκάρετε και το ΘΕΙΚΟ ντέμο "Answer to the Master" από Vatican.
Xx8xCZCNet0
early Savatage meets Metal Church.
commissar
06-04-2017, 12:12
http://assets.blabbermouth.net/media/pauloneilltso_638.jpg
Σου έριξα άπειρο μπινελίκι τα τελευταία χρόνια αλλά ήσουν ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ για αυτήν την μπάντα, RIP και heal my soul :(
atom_smasher
06-04-2017, 14:01
terastia apwleia. isws twra anagkastoun na vgaloun ena disko mousika san px...savatage xwris tis epirroes tou?
commissar
31-08-2017, 16:11
Για κάποιο λόγο είχα βάλει το παρακάτω κομμάτι στον φάκελο του Raise The Curtain, στο τέλος σαν να ήταν bonus. Το άκουσα τις προάλλες πρώτη φορά μετά από τότε που βγήκε ξέρω γω και σκέφτομαι "πω μλκ πόσο γαμάτη Σαβατατζίλα, έλα ρε Ολίβα να πούμε", τελικά δεν το έγραψε ο Oliva :touched:
https://www.youtube.com/watch?v=Hj6vcbmUt08
atom_smasher
31-08-2017, 16:17
tha to akousw molis sxolasw.
Ra Pariah
31-08-2017, 16:32
Πω ρε, τι κεραμίδα ήταν τούτη;;! Δεν είχα ιδέα για την ύπαρξη της μπάντας.
atom_smasher
31-08-2017, 20:41
τίμιο. ότι πιό τίμιο με ολιβα τα τελευταια 10 χρόνια.
τίμιο. ότι πιό τίμιο με ολιβα τα τελευταια 10 χρόνια.
Ελα ρε το global warning ηταν πολυ καλο και ειχε κ διασκευαρα σαβαταζ
atom_smasher
31-08-2017, 22:57
και ειναι 10 χρόνια πριν..
νομίζω μου είχε φανεί χρυσή μετριότητα τότε.
.
commissar
31-08-2017, 23:10
Στα 7 χρόνια πριν έχω αυτό, όχι πολύ Savatage αλλά τεράστιος Oliva και πάλι (pun intended)
https://www.youtube.com/watch?v=dH3owQnIdAs
atom_smasher
01-09-2017, 10:19
wx panaiam. tha me valeis na akousw avantasia meta to 2001 pou eixa prospathisei teleutaia fora. tha krithei katopin ergasias.
commissar
10-12-2019, 16:15
https://www.youtube.com/watch?v=vN5xdP3GOC8
Α ρε Ζακ
atom_smasher
10-12-2019, 17:50
ωπ. τι έχουμε εδω;! εχει μια δόση savatagίλας με τον Ζακ. Θα τον ακούσουμε τον δίσκο, αλλά Savatage μονο με Oliva.
Άκουσα και το avantasia επι της ευκαιρίας. Γάμησε όπως πάντα ο Τζον. Απογειώνει ένα ψιλοβαρετό κομμάτι, αν και εδώ που τα λέμε Avantasia και μη βαρετό δύσκολο.