View Full Version : α ναι έβγαλα και ένα καινούριο κόμικ
http://www.locustleaves.com/ZXcover_small2.png
60 σελίδες, ασπρόμαυρο, μια ιστορία είναι. Ονλάιν παραγγελιά από εδω (http://www.comicworld.gr/index.php?s=products&pid=2323), βρίσκεται λέει και στα κομιξαδικα Solaris, Comicon, Jemma όπως και στα βιβλιοπωλεία Πολιτεία, Πρωτοπορία, Χρηστάκης, Τζεβελέκου. Και στο Public σύντομα αν όχι ήδη. Θα το κόψω και picture disk με διασκευές 8-bit zx spectrum σε Watchtower .
Μερικοί που το διάβασαν μου είπαν ότι τους άρεσε. Επιφυλάσσομαι πάντως.
ikonoklast
13-05-2011, 11:03
Παιδιά παραγγείλτε. Δε σου στέλνουν ποτέ το κομικ αλλά τουλάχιστον έχεις δώρο μπλουζάκι!
εκκρεμεί κάποια παραγγελία σοβαρά;
12 stars circle your brow
13-05-2011, 11:08
η ιστορία είναι ανάλυση από μια τρίτη σκοπιά (ρομποτ) δικής σου εμπειρίας;
ikonoklast
13-05-2011, 11:10
εκκρεμεί κάποια παραγγελία σοβαρά;
Ναι, για το προηγούμενο αλλά θα πάρω πρώτα αυτό που φαίνεται καλύτερο.
δωδέκαστρο: τα γεγονότα δεν είναι αυτολεξεί βιογραφικά. Αυτό που σημαίνουν συναισθηματικά, είναι. Είμαι όλοι οι κεντρικοί χαρακτήρες αλλά τελείως, κανένας.
ικονοκλαστ: αν θυμάμαι καλά εστάλει από την cts το κόμικ και η μαλακία έγινε στο ντελιβερι, θύμισέ μου να σου δώσω ένα-δυο από κοντά κάποια στιγμή, έχω μερικά ακόμα, ακόμα.
13-05-2011, 11:29
θενκς, θα το τσιμπήσω αύριο που θα κατέβω αθήνα :)
με ενδιαφέρει η γνώμη σου.
ικόνοκλάτς ξαναδώκε διεύθυνση να στο ξαναστείλω ή από κοντά ακόμα καλύτερα.
από κοντά γιατί είναι ο μόνος τρόπος να τον πετύχω επιτελούς irl και να τον μαχαιρώσω στα πλευρά!
ikonoklast
14-05-2011, 04:12
Δέχομαι μαχαιριές από κοντά anytime. Έτσι κι αλλιώς δε μπορείτε να στείλετε ένα γράμμα σωστά, σιγά μη με βρείτε με τα μαχαίρια!
http://locustleaves.com/10protection_s.png
commissar
27-05-2011, 18:48
στη Θεσσαλονίκη θα φτάσει ποτέ; :-(
δεν είμαι υπεύθυνος διανομής. Προτείνω να πεις στο κομιξαδικο της περιοχής σου να κάνει μια παραγγελία από τον comicworld! Ξέρουν αυτοί πως να παραγγέλνουν, δουλειά τους είναι.
if all else fails, πες μου να σου στείλω με ταχυδρομείο, αν και προσπαθώ να το αποφεύγω
commissar
27-05-2011, 18:58
περίμενα να το φέρουν στο public, αλλά οκ, θα το παραγγείλω από κάνα solaris. thanks anyway
σόρυ αν φάνηκα κάπως, αλλά πραγματικά μετά από χρόνια στον αυτοεκδοτικό χώρο με πολύ τρέξιμο και χωρίς κανένα κέρδος, δεν αντέχω άλλο να κάνω τον διανομέα του εαυτού μου. Θα κάνω κάποια ερώτηση στον comicworld για το τι γίνεται φυσικά, απλά είμαι πολύ κουρασμένος όχι μόνο να φτιάχνω το κόμικ αλλά να το κομίζω κιόλας. Στα public θα έπρεπε να είναι, ξέρω γω.
commissar
27-05-2011, 19:05
χαχαχ, όχι ρε, τι να "φάνηκες κάπως", σόρυ αν σε έκανα να νομίζεις ότι φάνηκες κάπως. απλά βαριέμαι να περιμένω να πηγαίνω στην Σπηλιά των Κόμικς και να δίνω οδηγίες, θα το παραγγείλω από το Σολάρις και όλα καλά.
εντωμεταξύ ελπίζω να μην το δει αυτό ο Krux, θέλω να συνεχίσω να πηγαίνω μαζί του στο public και να τον βλέπω να προσπαθεί να συνεννοηθεί με την υπάλληλο για το αν ήρθε το ΖΧ :touched:
public και παπασωτηρίου από την άλλη βδομάδα, αργήσανε τις παραγγελίες τους. Στην Σπηλιά με ξέρουν σαν καλλιτέχνιδα όπως μου έλεγε ο Krux!
επίσης από comicworld και τηλεφωνικά γινονται παραγγελίες χωρίς accounts και τίποτα και με συμφέρει και εμένα περισσότερο. Και για να μην παρεξηγηθώ με συμφέρει να βγω από μέσα που έχω μπει για την εκτύπωση, τα μαγαζιά κρατάνε προμήθεια 30-50% όπως ξέρετε.
χαχα ο ακριβής διάλογος ήταν
-το ΖΧ ήρθε ?
-αααα αυτό της Helm λες ε ? όχι ακόμα.
-εχμ όχι δεν είναι η Helm, είναι ο Helm !
-σοβαρά ? ... είσαι σίγουρος ?
-ε ... ναι !
αναμένουμε
και εγώ δεν είμαι σίγουρος καμιά φορά αλλά βλέπω τα κορίτσα και ισιώνω.
λοιπόν πέρασα και σήμερα από σπηλιά, δεν το έχουν φέρει ακόμα, τους είπα να το παραγγείλουν από comicworld, είπαν οκ θα σου πω όταν έρθει, κανένα πρόβλημα γενικά, απλά ενημερώνω.
μερσι για την καλή σου πράξη.
commissar
31-05-2011, 23:45
λοιπόν πέρασα και σήμερα από σπηλιά, δεν το έχουν φέρει ακόμα, τους είπα να το παραγγείλουν από comicworld, είπαν οκ θα σου πω όταν έρθει, κανένα πρόβλημα γενικά, απλά ενημερώνω.
όταν έρθει πρώτα να πεις σε μένα και μετά στον χελμ. :razz:
επίσης, έπεσα τις προάλλες πάνω σε αυτό, και, πόσο όμορφο ρε γαμώ. :touched:
http://4.bp.blogspot.com/_W9z0x0RqzhE/Sd_ObOw-1KI/AAAAAAAAAds/TyT6sbQCB6A/s1600/ComicdomCon%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF.jpg
Drumsick
01-06-2011, 00:09
Είναι πολύ ωραίο, να το διαβάσετε =)
κομισάρ ευχάριστη ανάμνηση εκείνη
Μάγια, νά'σαι καλά και χρόνια σου πολλά :D
19-06-2011, 18:43
η ευαίσθητη πλευρά του χελμ (δεν υπαρχει κι αλλη), πολύ ωραίο
commissar
26-08-2011, 12:02
λίγους μήνες αργότερα, στο public δεν ήρθε ποτέ, η της σπηλιάς των κόμικς λέει ότι δεν μπορεί να το βρει και στο σολάρις που πήρα για να το παραγγείλω μου είπαν "δε νομίζω καν να έχει βγει κάτι τέτοιο". είσαι σίγουρος ότι τελικά το έβγαλες το κόμικ; :-|
Μεγάλη απογοήτευση αυτό το πράγμα που μου περιγράφεις. Υποτίθεται διανομή μου κάνει ο άλλος αλλά κατάλαβα. Απευθείας παραγγελιά από αυτόν είναι η μόνη σου λύση, υποθέτω. Η άμα είσαι ποτέ Αθήνες να βρεθούμε να στο δώσω.
Πάω να θυμώσω μόνος μου τώρα.
ikonoklast
29-08-2011, 20:51
Το πήρα κι εγώ. Καταπληκτικό σχέδιο, ικανό σενάριο (αλλά σίγουρα θα δούμε καλύτερα απο τον Χελμ πιστεύω).
Σίγουρα στα πιο ενδιαφέροντα εγχώρια των τελευταίων χρόνων πάντως, πάρτε το σίγουρα.
Εγώ δεν ξέρω από κόμικς που δεν είναι Ντίσνεϋ ή Μαμουθκόμιξ αλλά μ' άρεσε.
Μερσι για τα καλά λόγια από πάνω.
"Λοιπόν Public, Solaris έχουν πάρει κόμικς. Το Solaris που μίλησα μαζί τους μου είπε ότι το παιδί που απάντησε το τηλέφωνο δεν έχει σχέση με ελληνικά κόμικς και δεν τα έβλεπε μπροστά του που ήταν. Συγκεκριμένα έχει 7 ακόμα κομμάτια εκεί.
Public είναι 5 καταστήματα και μας κάνουν μαζική παραγγελία. Την διανομή που κάνει σε κάθε κατάστημα δεν την γνωρίζουμε. Εδώ Αθήνα τσεκάρω σε βόλτες που κάνω. Και άμα δω ότι λείπει κάτι τα χώνω, αλλά Θεσ/νική..."
Αυτά. Και η Σπηλιά είναι δικό της ζήτημα να παραγγείλει, κάτι που δεν έκανε. Γενικά, πλάκα δεν έχει η διανομή παίδες; Βγάλτε και εσείς κομιξ!