Log in

View Full Version : Blind Guardian 6-7/5/2011 Fuzz

Mitsmann
07-05-2011, 02:07
Παρα πολυ καλο λαηβ, καλη εμφανιση μπαντας, ηχος καλυτερος απ τα φαζζ-ικα στανταρντς, σετλιστ ωραιοτατο, μια εξτρα εκπληξη στο σετλιστ (δε θυμαμαι να το εχω ακουσει λαηβ και ειναι απ τα αγαπημενα μου), 2 ωρες περιπου γεματες, αρκετος κοσμος, δυο ωρες δικαση.

να πατε αυριο.
σετλιστ δε γραφω να τα πουνε οι αυριανοι.

animae
07-05-2011, 02:17
Και έλεγα δεν πήγε κανείς άλλος :!:

Πολύ όμορφο λάιβ, όντως καλός ήχος, καλός και ο κόσμος (καιρό είχα να πάω σε λάιβ με τον κόσμο να τραγουδάει σχεδόν τα πάντα-μάλλον από την προηγούμενη φορά που τους ξαναείδα). Γενικά πολύ όμορφα.

Μιτσμανν που ήσανε?

Magellan
07-05-2011, 02:21
τιμιο και πορωτικο live
:dfinger:

setlist(οχι με τη σειρα)

Sacred
Welcome to Dying
Majesty
Nightfall
Modred's Song
Past and future secret
Time stands still
Tanelorn
Valhala
Lost in the twilight hall
Turn the page
Imaginations from the other side
The bard's song
Hobbit
Wheel of time
Mirror Mirror

Nodoordonotthereisnotry
07-05-2011, 02:49
Ζεστάνετέ τους καλά, παιδιά...γιατί την Κυριακή στο Principal θα γίνει ο μεγάλος χαμός! :headbang::pink:

BURNIN AMBITION
07-05-2011, 04:26
κανα εισητηριο για σαββατο παιζει?

Nodoordonotthereisnotry
08-05-2011, 02:21
BURNIN, πες την ιστορία. Κατάφερες να βρεις εισιτήριο;

FIXXXER
08-05-2011, 04:23
Επικα και τα δυο σετλιστς, οριακα προτιμω του Σαββατου αλλα και της Παρασκευης γαματο... :? :-(
Δηλαδη μιλαμε για Lord Of The Rings, Time What Is Time, And Then There Was Silence, Voice In The Dark, Bright Eyes.
Απτην αλλη, την Παρασκευη ειχε Imaginations, Mordred's Song...

SETLIST 6 Μαϊου

Sacred Worlds
Welcome to Dying
Nightfall
Majesty
Time Stands Still (at the Iron Hill)
A Past and Future Secret
Mordred's Song
Tanelorn (Into the Void)
Lost in the Twilight Hall
Valhalla
Turn the Page
Imaginations From the Other Side
----------
Wheel of Time
The Bard's Song - In the Forest
The Bard's Song - The Hobbit
Mirror Mirror

SETLIST 7 Μαϊου

Into the Storm
Born in a mourning hall
NightFall
Fly
Traveller in Time
Sacred Words
Lord of the Rings
Time what is time
Voice in the Dark
Bright Eyes
And then there was silence
-----------
Wheel of Time
The Bard's song
Valhalla
Mirror Mirror

GuardianOfIvorytower
08-05-2011, 20:09
Lost in the Twilight Hall
Time what is time
Lord of the Rings

τρελές εκπλήξεις

Dythor
08-05-2011, 21:26
Δεν έχω πολλά λόγια, μόνο συγκίνηση και φοβάμαι να γράψω για να μην χαλάσω την ανάμνηση. Πήγα το Σάββατο 7/5 και απλά δεν μπορούσα να περάσω πέρα απ' τη μέση (δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πράγμα πέρα από Woven Hand στο Αν). Έκατσα πίσω-πίσω δίπλα στην πόρτα και απλά δεν είχε καμία σημασία γιατί το κοινό ήταν σε όλο του το μήκος και το πλάτος όσο καλύτερο θα μπορούσε να είναι. Κορυφαία στιγμή όταν ζητάνε Βαλχάλα, ο Χάνσι αποσύρεται, το τραγουδάνε ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, κανά δεκάλεπτο κάποια στιγμή μπαίνει και ο ντράμμερ και απλά αναγκάζονται να το πουν. Θέλω να μου πείτε που αλλού γίνεται αυτό, οπουδήποτε. Οι γκάρντιαν είναι η πρώτη μπάντα που άκουσα από μόνος μου και ο πρώτος δίσκος που πήρα ποτέ και γι' αυτό μάλλον είναι εκεί στις πιο αθώες και αισθαντικές εμπειρίες της ζωής μου. Πλήρης αφωνία χτες το βράδυ και δον κορλεόνε σήμερα.

Μέταλ, σε αγαπάω.

UjkuC2LzILY

Φυσικά τα όσα ακούγονταν για παππούδια που έρχονται στα γκρηκ άιλαντς με το καπέλο απλωμένο για κέρματα δεν θα μπορούσαν να απέχουν περισσότερο απ' την πραγματικότητα.

Α, θα προτιμούσα να είχα πάει Παρασκευή λόγω σετλιστ αλλά δε μου πάει να εκφράσω το παραμικρό παράπονο. Έτσι για την ιστορία το ιδανικό setlist για 'μένα θα ήταν:

Into the Storm
Welcome to Dying
Nightfall
Majesty
Journey through the Dark
To France
Valhalla
Bright Eyes
Time Stands Still (at the Iron Hill)
A Past and Future Secret
Somewhere Far Beyond
----------
Spread Your Wings
Mirror Mirror
The Bard's Song - In the Forest

Με αυτήν την σειρά.

Nodoordonotthereisnotry
09-05-2011, 01:01
Δεν έχω φωνή κι αύριο δεν θα έχω σβέρκο. Πώ! :headbang2:

Dythor
09-05-2011, 02:02
Τι έπαιξαν πάνω;

Nodoordonotthereisnotry
09-05-2011, 02:36
Sacred Worlds
Welcome to Dying
Nightfall
Time Stands Still at the Iron Hill
Mordred's Song
Traveler in Time
Lord of the Rings
This Will Never End
A Voice in the Dark
Valhalla
And then There Was Silence
και για encore:
Wheel of Time
Bard's Song
Majesty
Mirror Mirror

Αν ξεχνάω κάτι, να με διορθώσει κάποιος.

FIXXXER
09-05-2011, 05:23
Το εισιτηριο!

commissar
09-05-2011, 10:23
είμαι άυπνος και κάνω log in από το εταιρικό σχολικό πισί μόνο για να γράψω πόσο ΜΕΓΑΛΟ λάιβ ήταν το χθεσινό, πόσο ζηλεύω εσάς που τους είδατε 2 φορές και στο φαζζ, και πόσο χαίρομαι που ενώ τους είχα ξεγράψει με έκαναν να ακούω το τελευταίο τους όλο το βράδυ στο τρένο. :dcontent:

Impure
09-05-2011, 10:45
λιγα λογια, 2ημερο φαζ Παρασκευη καλυτερο πλειλιστ ιμο, γαματος ηχος, γενικα αποδοση απιστευτη και γαμωτα συγκροτηματα οι ανθρωποι.

Mitsmann
09-05-2011, 10:50
γενικα απ οσο διαβαζω και ειδα, ηταν τρια λαηβ που περασαμε ολοι γαμω και αυτο στην τελικη ειναι που με κανει να πω : \m/

GuardianOfIvorytower
09-05-2011, 10:54
το συνεχίζω κ λέω ότι βαθιά μέσα σας παραμένετε όλοι μεταλλάδες :D

Magellan
09-05-2011, 11:04
μαλλον παραμενουμε ακομα παιδια

Mitsmann
09-05-2011, 11:16
το συνεχίζω κ λέω ότι βαθιά μέσα σας παραμένετε όλοι μεταλλάδες :D

δεν ισχυριστηκα ποτε το αντιθετο!

Shadowking
09-05-2011, 11:18

:touched::touched::touched:

animae
09-05-2011, 12:31
γενικα αποδοση απιστευτη και γαμωτα συγκροτηματα οι ανθρωποι.

Ακριβώς αυτό. Είχα πραγματικά πολλά χρόνια να ακούσω guardian και απλά πήγα γιατί ήμουνα σίγουρος πως θα ήταν μια γαμάτη συναυλία. Η συναυλία (παρασκευή) ήταν όντως φοβερή, οι ανθρωποι έχουν και βγάζουν τρελό κέφι, φχαριστιούνται αυτό που κάνουν και το φχαριστιόμαστε και μεις ακόμα περισσότερο.
Το turn the page επίσης, πρέπει να είναι από τα καλύτερα κομμάτια που έχουν γράψει.

:touched::touched::touched:

Nodoordonotthereisnotry
09-05-2011, 13:45
Το εισιτηριο!

Hahah, σε κάποια φάση, πριν μπούμε, κρατούσα τα δύο εισιτήρια ενός ζευγαριού και σκεφτόμουν ακριβώς αυτό: "εγώ το'χω στο πορτοφόλι μου μέσα, το πορτοφόλι, όμως, το πήρα μαζί μου;"! :grin:

Commissar, δεν είχες πει ρε συ πως θ' ερχόσουν...δεν σε πέτυχα, κιόλας μέσα στον πανικό! :-(

Impure
09-05-2011, 14:03
Το μονο ασχημο της συναυλιας ηταν, ειναι και θα είναι το ΦΑΖ. Δεν υποφερεται αυτο το κςλοκλαμπ. Παρασκευη ημουν τυχερη κ βρεθηκα κοντα σε σκαλοπατι, Σαββατο δεν εβλεπα, μετα δεν μπορουσα να αναπνευσω κ φμλ. ΑΛΛΑ ΓΑΜΗΣΑΝ.

commissar
09-05-2011, 22:01
είδα λίγα βιντεάκια από τα λάιβ, στο bard's song στο fuzz είχατε ανάψει αναπτήρες και στο principal κάναμε crowd surfing ε. :pink:

Mitsmann
09-05-2011, 22:07
ειστε πιο γαματοι!

Midnight
10-05-2011, 10:49
Αν και το 2007 που τους είχα ξαναδεί μου φάνηκαν πιο ζωντανοί, πιο ενεργητικοί στη σκηνή, δεν μου αρέσει να παραπονιέμαι. Ο Hansi είχε κεφάκια, η εκτέλεση των κομματιών ήταν άψογη, στο Time What Is Time έτρεξε ένα δάκρυ...Μόνο το γαμημένο το Sacred Worlds να μην έπαιζαν, που μου φαίνεται μέτριο και πιάνει χρόνο για άλλα δυο. Τέσπα, γενικά οι εντυπώσεις από το live του Σαββάτου ήταν θετικές.

*Συμφωνώ και επαυξάνω για το Fuzz. Άκυρο.

Midnight
10-05-2011, 10:50
τιμιο και πορωτικο live
:dfinger:

setlist(οχι με τη σειρα)

Sacred
Welcome to Dying
Majesty
Nightfall
Modred's Song
Past and future secret
Time stands still