PDA

View Full Version : Αγορα Κινητου Τηλεφωνου

Pages : 1 [2]

metamelia1
31-03-2014, 17:34
insomnia.gr vlepe cloud, an tixeis tsiba to

150 tragiki timi, perneis s3 me tosa

chris_boss
13-04-2014, 16:46
Το λοιπόν. Είχα στο πλάνο να αγοράσω ένα τάμπλετ στις αρχές του καλοκαιριού για να το χρησιμοποιώ κυρίως για διάβασμα τις νεκρές ώρες της δουλειάς. Υπολόγιζα μπάτζετ μέχρι 200ε. Στο μεταξύ προέκυψε επιδότηση για κινητό γύρω στα 260ε. Φοβάμαι ότι αν παω για κανά τεραστιο smartphone αντί για tablet, δε θα καταφέρω να κάνω τη χρήση που προείπα και απλώς θα φορτωθώ όγκο και βάρος. Από την άλλη, μου κάνει λίγο υπερβολή 2 "παρόμοιες" αγορές ταυτόχρονα. Πείτε καμιά ιδέα.

enitharmon
13-04-2014, 17:16
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQOBuWRuRI2vEQxqGWSV_I4UPqDziEkNx4-Isekv7N4cu7LjheQmK8DwGgF

ή τελος παντων, αμα το θες μονο για διαβασμα, παρε kindle

freak brother
13-04-2014, 17:42
510 το αηφον χαχαχαχα 5ς 16 γκιγκα στην ζελατινα ... αμα ξερετε κανεναν ... γιατι δεν βλεπω φως .

http://i61.tinypic.com/65nbya.jpg

chris_boss
13-04-2014, 18:44
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQOBuWRuRI2vEQxqGWSV_I4UPqDziEkNx4-Isekv7N4cu7LjheQmK8DwGgF

ή τελος παντων, αμα το θες μονο για διαβασμα, παρε kindle

το ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά μπορείς να αποφύγεις τις εξυπνακίστικες απαντήσεις;

enitharmon
13-04-2014, 19:33
τόσα χρόνια που σε ξέρω, δυσκολο!

είπες ότι το ταμπλετ το θες κυρίως για διαβασμα. αυτο, συν του οτι δεν ψηνεσαι για ταμπλετ + καινουριο smartphone με οδηγει στη λύση kindle

αν θες να σερφάρεις κιολας ονλαιν με το ταμπλετ, δε θα αποφυγεις "δυο παρομοιες συσκευες"

Ingolemo
13-04-2014, 19:46
Καταρχάς, το kindle μετράει για διάβασμα, ειδικά καλοκαίρι κάτω από ήλιο.

Τώρα αν δεν θες να κουβαλάς extra πράγματα, νομίζω και με ένα κινητό 3.5-4.5 ιντσών μια χαρά θα τη παλέψεις, εγώ διαβάζω καθημερινά στο nexus4 στο λεωφορείο και δεν έχω κανένα θέμα.

chris_boss
13-04-2014, 20:22
Σωτηρία, έλα σε παρακαλώ.
Ινγκόλεμο, τι να σου πω, στο 3,7'' κινητό που έχω, νιώθω ότι μου βγαίνουν τα μάτια όταν προσπαθώ να διαβάσω κάτι για πάνω από 5'.

casshern
14-04-2014, 02:53
Αν θεωρείς ότι το κινητό που έχεις τώρα την παλεύει μέχρι την επόμενη επιδότηση, θα μπορούσες να το κρατήσεις και να τα χώσεις για τάμπλετ.
Έχω το LG 8.3 εδώ και κάνα τετράμηνο και είναι σένιο μηχανάκι. Νομίζω ότι έχει και το ιδανικό μέγεθος για casual χρήση, εκτός του υπόλοιπου πακέτου(ανάλυση, specs κλπ). Εκ των υστέρων, χαίρομαι που δεν υπέκυψα στις 7 ίντσες του Nexus ενώ οι 10'' μου φαίνονται τού ματς.
Το βλέπω στα 250€ και μου φαίνεται καλό vfm.

chris_boss
14-04-2014, 09:54
υπάρχει περίπτωση να μπορείς να χρησιμοποιήσεις την επιδότηση για τάμπλετ; αν όχι, μάλλον θα παω για μικρό κινητό με την επιδότηση και τάμπλετ όπως προγραμμάτιζα. ωραίο αυτό που πρότεινες κασερν, μπαίνει στη λίστα

KoiliaSamprela
14-04-2014, 10:05
Λογικά τα τάμπλετς που έχουν σε "επιδοτήσεις" προϋποθέτουν υποδοχή για κάρτα σιμ.
Αλλά είναι και θέμα μαγαζιού κατά καιρούς.

wom
14-04-2014, 12:01
Για διάβασμα ...tablet, κινητά κτλ δεν έχουν καμία σχέση με το kindle.

Αν θες οπωσδήποτε tablet πάρε ένα κινέζο από το ebay και ένα kindle ...εγώ είμαι οκ με kindle & smartphone πάντως.

chris_boss
14-04-2014, 14:15
χμ, επειδή δεν έχω σχέση με τα συγκεκριμένα γκατζετάκια, τι κάνει το kindle καλύτερο ένα tablet στο διάβασμα; ανοίγουν pdf?

funishment
14-04-2014, 14:45
το φυσικό του φως που δεν κουράζει σε καμία περίπτωση τα μάτια και είναι σαν να διαβάζεις βιβλίο. τα πιο καινούρια μοντέλα έχουν και ξεκούραστο φως για βραδυνή ανάγνωση. η φόρτιση που κρατάει για εβδομάδες, το ενσωματωμένο λεξικό κι άλλα τέτοια σαφώς προσθέτουν αν αυτό που θες είναι ένα ταμπλετ για να διαβάζεις και μόνο.

The fourth/fifth generation Kindles, Kindle Touch, Kindle Touch 3G, and Kindle Paperwhite can display AZW, TXT, PDF, unprotected MOBI, and PRC files natively. HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, and BMP are usable through conversion. The Touch and Touch 3G can also play Audible Enhanced (AA, AAX) and MP3 files.

atom_smasher
16-04-2014, 00:10
εγω δεν εχω καταλαβει τι κανει ενα ταμπλετ παραπανω απο kindle

antimusic
16-04-2014, 00:45
δείχνει ιντερνέτ και βίντεο.

KoiliaSamprela
16-04-2014, 08:26

συνοπτικά έχει πολύ καλύτερη οθόνη για διάβασμα.

KoiliaSamprela
29-04-2014, 11:14
έχω πει ότι έχω το Samsoung Galaxy Ace 3 , παίρνει την μπαταρία B105BE , θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει μπαταρία με μεγαλύτερη διάρκεια , ο σκοπός είναι ότι θα κάνω ένα "ταξίδι" περίπου 9 ώρες και λέω να έχω και μια σπέαρ για να μην με φάει το άγχος , και αντί να πάρω την ίδια ας πάρω -αν υπάρχει - κάποια με μεγαλύτερη διάρκεια :)
Αν ξέρει κανείς και μου πει, θα είναι ωραία!

Ingolemo
29-04-2014, 17:41
Γιατί δεν παίρνεις κανα portable charger να το χεις και για άλλες usb συσκευές?
Δύσκολο πάντως να παίζει με μεγαλύτερη διάρκεια, εκτός και αν έρχεται με δικό της (μεγαλύτερο) back plate.

freak brother
29-04-2014, 18:13
αυτο σκεφτηκα και γω αλλα φανταστηκα οτι μπορει να το θελει για 9 ωρο ταξιδι με μηχανη

BLiTzER
29-04-2014, 19:23
μπορει να το θελει για 9 ωρο ταξιδι με μηχανη

Δεν υπάρχει 9ωρη ευθεία στη χώρα.

freak brother
29-04-2014, 19:32
μπορει να παει στον ρουτ 66

Phantom Duck
29-04-2014, 20:19
μπορει να το θελει για 9 ωρο ταξιδι με μηχανη

Δεν υπάρχει 9ωρη ευθεία στη χώρα.

μπορεί να στρίβει η δικιά του.

BLiTzER
29-04-2014, 20:52
Έδωσε τη χάρλει;

Phantom Duck
29-04-2014, 21:00
χαχ οκ δεν έπιασα την ενδομηχανόβια μπηχτή, το δέχομαι.

KoiliaSamprela
30-04-2014, 01:39
μπλίτζερ, τουλάχιστον σε θέμα άνεσης σε δρόμο είναι το μόνο που δεν μπορείς να μου πεις :P πάω Αθήνα --> Θεσσαλονίκη και πίσω με 120 και μόνο στάση για μπιτζίνα, εσύ θες και μασέρ για την μέση στην Λαμία :P :P :P

9 ώρες κτελ είναι, οπότε δεν παίζει και ο τσάρτζερ.
Απ ότι λέει λοιπόν η παρέα απλά μια ακόμα μπαταρία ιδίου τύπου. Ισχύουν αυτά περί ιμιτασιόν μπαταρίες ότι θα μου κάψει κανένα αυτί κσερογο?

BLiTzER
30-04-2014, 08:35
Ξέρεις ότι σ'αγαπάω :*

Μόνο την άνεση δεν έθιξα, όμως :P Πλας έχω κάνει άνετα 500 χλμ, με 3λεπτη στάση για βενζίνη μόνο, πάνω σε ΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΟ. Δεν είναι το μηχανάκι, είναι ο αναβάτης ^^

KoiliaSamprela
30-04-2014, 09:17
Ξέρεις ότι σ'αγαπάω :*

Φυσικά και το ξέρω <3 και για να σου δείξω ότι δεν έχω θέμα και ξέρω τι έχω :D

https://scontent-b.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1.0-9/10245454_10203407359561671_3695198444420942459_n.jpg

SpiritCrusher
30-04-2014, 21:08
Ίσως να μην έπιασες τι εννοεί portable charger.

Παράδειγμα:

http://www.amazon.co.uk/6000mAh-Portable-External-Technology-Smartphones/dp/B00F91KMHG/ref=sr_1_9?s=electronics&ie=UTF8&qid=1398880904&sr=1-9&keywords=Anker

Βγαίνει και σε άλλες τιμές/μεγέθη/χωρητικότητες. Το θέμα είναι πως ότι μπαταρία και να βρεις για το Ace αμφιβάλλω αν θα βρεις τόσα mAh όσο κάτι σαν αυτό που θα σου δώσει περίπου 2 φορτίσεις αφού αδειάσει (η ανάλογη διάρκεια αν το φορτίζεις όσο ασχολείσαι).

freak brother
30-04-2014, 21:22
μπλίτζερ, τουλάχιστον σε θέμα άνεσης σε δρόμο είναι το μόνο που δεν μπορείς να μου πεις :P πάω Αθήνα --> Θεσσαλονίκη και πίσω με 120 και μόνο στάση για μπιτζίνα, εσύ θες και μασέρ για την μέση στην Λαμία :P :P :P

9 ώρες κτελ είναι, οπότε δεν παίζει και ο τσάρτζερ.
Απ ότι λέει λοιπόν η παρέα απλά μια ακόμα μπαταρία ιδίου τύπου. Ισχύουν αυτά περί ιμιτασιόν μπαταρίες ότι θα μου κάψει κανένα αυτί κσερογο?

τα συγχρονα κτελ εχουν φορτιστη usb σε καθε θεση , τουλαχιστον με αυτα που πηγα εις την πολην , ειχαν και τα 2 .

KoiliaSamprela
01-05-2014, 09:53
Ίσως να μην έπιασες τι εννοεί portable charger.

Παράδειγμα:

http://www.amazon.co.uk/6000mAh-Portable-External-Technology-Smartphones/dp/B00F91KMHG/ref=sr_1_9?s=electronics&ie=UTF8&qid=1398880904&sr=1-9&keywords=Anker

Βγαίνει και σε άλλες τιμές/μεγέθη/χωρητικότητες. Το θέμα είναι πως ότι μπαταρία και να βρεις για το Ace αμφιβάλλω αν θα βρεις τόσα mAh όσο κάτι σαν αυτό που θα σου δώσει περίπου 2 φορτίσεις αφού αδειάσει (η ανάλογη διάρκεια αν το φορτίζεις όσο ασχολείσαι).

μερσί , είναι σαφώς καλύτερο από μια άλλη μπαταρία :)
Τι πρέπει να κοιτάξω σαν μοντέλο, πέρα από την περιγραφή ?

cloud
01-05-2014, 14:25

συνοπτικά έχει πολύ καλύτερη οθόνη για διάβασμα.

Δεν έχει, αλλά πραγματικά απορώ, εσείς που διαβάζετε βιβλία σε κινητά και tablets δεν σας βγαίνουν τα μάτια; Ποιοτικά μια σύγχρονη οθόνη είναι μια χαρά για γενική χρήση, αλλά αν διαβάζεις black & white σκέτο text επί ένα 2ωρο, νομίζω ότι θα μου εντυπωθούν πεταλουδίτσες μόνιμα στο μάτι.

enitharmon
01-05-2014, 17:18
οταν κουραζονται τα ματια μου το γυρναω σε μαυρη οθονη με ασπρα γραμματα ή σέπια φόντο, αναλόγως μέρα ή νύχτα

supermachoman
19-05-2014, 21:20
στο 100ευρο τι κοιτάμε? Lumia 520?

SpiritCrusher
20-05-2014, 23:30
οταν κουραζονται τα ματια μου το γυρναω σε μαυρη οθονη με ασπρα γραμματα ή σέπια φόντο, αναλόγως μέρα ή νύχτα

Βασικά ο λόγος που είναι καλύτερα τα e-ink για διάβασμα είναι ότι δεν έχουν backlight. Εκτός κι αν έχεις tablet με amoled οθόνη, ακόμα και στο μαύρο φόντο η οθόνη εκπέμπει φως που κατευθύνεται προς τα μάτια και από εκεί προκύπτει η κούραση/"πεταλούδες" κτλ. Το e-ink είναι φυσικό σαν να διαβάζεις βιβλίο και γι αυτό η μόνη κούραση προκύπτει από την ανάγνωση καθεαυτή. Αν τώρα έχεις κάποιο e-reader με backlight για να διαβάζεις στο σκοτάδι ή με καλύτερη ευκρίνεια όταν είσαι έξω πάλι δεν έχεις πρόβλημα γιατί τα leds που το φωτίζουν είναι περιμετρικά στο πλαίσιο της οθόνης, οπότε φωτίζουν προς την οθόνη και όχι προς τα μάτια σου.

Γενικά για διάβασμα (και μόνο) e-reader>>>tablet με διαφορά.

Μάλλον ναι, σε αυτα τα χρήματα έχει μάλλον τη καλύτερη εμπειρία χρήσης αλλά έρχεται και με διάφορα (αναμενόμενα) μειονεκτήματα όπως το μικρό μέγεθος (υποκειμενικό, οκ) και ότι λόγω hardware δε θα σηκώσει τις super duper εφαρμογές που μπορείς να βρεις στο store. Αν θες android αξίζει κατα τη γνώμη μου να πας σε Μoto G 8gb στα 150? ή όσο έχει από κάνα amazon. Εκτός και αν έχεις θέμα με το πόσο storage θες.

freak brother
20-05-2014, 23:54
165 βγαινει το μοτο τζι αλλα γαμαει κωλαρακια

supermachoman
21-05-2014, 01:20

Μάλλον ναι, σε αυτα τα χρήματα έχει μάλλον τη καλύτερη εμπειρία χρήσης αλλά έρχεται και με διάφορα (αναμενόμενα) μειονεκτήματα όπως το μικρό μέγεθος (υποκειμενικό, οκ) και ότι λόγω hardware δε θα σηκώσει τις super duper εφαρμογές που μπορείς να βρεις στο store. Αν θες android αξίζει κατα τη γνώμη μου να πας σε Μoto G 8gb στα 150? ή όσο έχει από κάνα amazon. Εκτός και αν έχεις θέμα με το πόσο storage θες.

βασικά το'ψαξα λίγο και διάβασα ότι πρέπει να κοιτάξω προς Κίνα για τέτοιες τιμές, κάνα Jiayu ή κάνα Huawei - δεν έχω και πολλές απαιτήσεις απ'το κινητό, κάνα reddit στην τουαλέτα και κάνα παιχνιδάκι πριν κοιμηθώ
έχω ένα Xperia Neo V τώρα, κολλάει πλέον σα διάολος και η μπαταρία του είναι γιατομπούτσο, οπότε αυτά θέλω να αποφύγω

SpiritCrusher
21-05-2014, 16:37
Neo V κι εδώ. Εξαιρετική συσκευή για την εποχή του αλλά για σημερινές απαιτήσεις δεν. Κι εγώ τώρα πια έχω λίγο πολύ τα ίδια παράπονα με εσένα. Η άποψη μου είναι πως για σοβαρό surfing θες τουλάχιστον 4.3" οθόνη. Αν πήγαινα για κάτι σε παρόμοιο budget με το Neo V πριν από 2 χρόνια θα έλεγα Moto G. Από τις καλύτερες 4.5" 720p οθόνες, με οκ μέγεθος για browsing και το μόνο κινητό (σε λογικές διαστάσεις) που έχει παρόμοια αντοχή μπαταρίας είναι το LG G2 με τα 3000mAh. Από updates είναι ήδη σε 4.4.2 και ο σκοπος της motorola είναι να παίρνει τα updates όσο πιο κοντά γίνεται στο nexus.

Στα μείον η έλλειψη SD card και η μέτρια κάμερα των 5ΜP, η οποία όμως είναι από τις καλές 5άρες (καλύτερη από Neo V), απλά δε πιάνει κάτι 8άρες+ που βλέπαμε σε κινητά του 2013 (εκτός από σκουπίδια κάμερες όπως (Nexus 4, LG 4X, Optimus G). Αν δεν σε καίει η συγκεκριμένη λειτουργία ή δεν έχεις πολλές απαιτήσεις είσαι cool.

sar στα 0,74 που είναι μια οκ μέση τιμή. Αρκετά καλύτερη από τη φριτέζα 1.10 του Neo V

εδιτ: Για κινέζικα δεν έχω ιδέα. Ναι μερικά έχουν και γαμώ τα specs, αλλά δεν το έχω ψάξει ποτέ.

ypersyntelikos
21-05-2014, 18:10
Παιδιά μπορείτε να πείτε μια γνώμη για τα κινέζικα κινητά? Είναι έμπιστα ή βγάζουν προβλήματα κλπ?
Συγνώμη προκαταβολικά αν έχει συζητηθεί κάτι τέτοιο και δεν το έχω υπόψιν μου προηγουμένως στο θρεντ.

Πχ, μου παρουσίασαν αυτό (http://www.fastcardtech.com/goods.php?id=10772)ως φοβερή λύση φτηνού και καλού κινητού.

freak brother
21-05-2014, 18:19
δε θα το παιρνα , γιατι με τρομαζει το site !

supermachoman
21-05-2014, 23:03
Neo V κι εδώ. Εξαιρετική συσκευή για την εποχή του αλλά για σημερινές απαιτήσεις δεν. Κι εγώ τώρα πια έχω λίγο πολύ τα ίδια παράπονα με εσένα. Η άποψη μου είναι πως για σοβαρό surfing θες τουλάχιστον 4.3" οθόνη. Αν πήγαινα για κάτι σε παρόμοιο budget με το Neo V πριν από 2 χρόνια θα έλεγα Moto G. Από τις καλύτερες 4.5" 720p οθόνες, με οκ μέγεθος για browsing και το μόνο κινητό (σε λογικές διαστάσεις) που έχει παρόμοια αντοχή μπαταρίας είναι το LG G2 με τα 3000mAh. Από updates είναι ήδη σε 4.4.2 και ο σκοπος της motorola είναι να παίρνει τα updates όσο πιο κοντά γίνεται στο nexus.

Στα μείον η έλλειψη SD card και η μέτρια κάμερα των 5ΜP, η οποία όμως είναι από τις καλές 5άρες (καλύτερη από Neo V), απλά δε πιάνει κάτι 8άρες+ που βλέπαμε σε κινητά του 2013 (εκτός από σκουπίδια κάμερες όπως (Nexus 4, LG 4X, Optimus G). Αν δεν σε καίει η συγκεκριμένη λειτουργία ή δεν έχεις πολλές απαιτήσεις είσαι cool.

sar στα 0,74 που είναι μια οκ μέση τιμή. Αρκετά καλύτερη από τη φριτέζα 1.10 του Neo V

εδιτ: Για κινέζικα δεν έχω ιδέα. Ναι μερικά έχουν και γαμώ τα specs, αλλά δεν το έχω ψάξει ποτέ.

το δωσα μια φορά το 200άρι και με πονάει να το ξαναδώσω για κινητό, εφόσον σε 2-3 χρόνια θα θέλει πάλι αλλαγή
θα πάρω το Jiayu F1 που διαβάζω καλά λόγια παντού (μόνο για SAR δε γράφουν πουθενά αλλά yolo), ένα πενηντάρικο και βλέπουμε

cloud
28-05-2014, 12:19
Παιδιά μπορείτε να πείτε μια γνώμη για τα κινέζικα κινητά? Είναι έμπιστα ή βγάζουν προβλήματα κλπ?
Συγνώμη προκαταβολικά αν έχει συζητηθεί κάτι τέτοιο και δεν το έχω υπόψιν μου προηγουμένως στο θρεντ.

Πχ, μου παρουσίασαν αυτό (http://www.fastcardtech.com/goods.php?id=10772)ως φοβερή λύση φτηνού και καλού κινητού.

Αυτό το site με τρομάζει κι εμένα. Υπάρχει το www.minideal.net που είναι γνωστό στην ελλάδα κι έχει ολόκληρο thread εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=373927

το δωσα μια φορά το 200άρι και με πονάει να το ξαναδώσω για κινητό, εφόσον σε 2-3 χρόνια θα θέλει πάλι αλλαγή
θα πάρω το Jiayu F1 που διαβάζω καλά λόγια παντού (μόνο για SAR δε γράφουν πουθενά αλλά yolo), ένα πενηντάρικο και βλέπουμε

Dual core & 512 RAM δε νομίζω πως είναι καλή λύση από τη στιγμή που αλλάζεις το neo v επειδή σου σέρνεται. +μικρή ανάλυση για 4"

Raven Lord
29-05-2014, 13:36
λοιπόν, η μεγάλη ώρα έφτασε. το παμπάλαιο ερικσον που έχω άρχισε να τα φτύνει και ένα x-peria mini έμεινε από μπαταρία λίγο μετά τη λήξη της εγγύησης κ δεν ψήνομαι να δώσω φράγκα για μπαταρία. με ανανέωση συμβολαίου λοιπόν παίζουν οι εξής επιλογές (για να μη βάλω από την τσέπη πάνω από το κόστος της μπαταρίας του x-peria):
- nokia lumia 520
- samsung galaxy trend plus
- lg optimus l7 II

πείτε οι γνώστες. δεν έχω ιδέα από κινητά. ως τώρα το χρησιμοποιούσα μόνο ως τηλέφωνο και ως χρονόμετρο :P

12 stars circle your brow
29-05-2014, 14:02
Το Lumia 520 που έχω είναι μια χαρά (θα σου έλεγα πάρτο, τα παραπάνω είναι για γκατζετάκηδες), συγκριτικά με το LG optimus L7 που έχεις από κάτω είναι χειρότερο στα specs αλλά και με διαφορετική τιμή

edit: έριξα μια πρόχειρη ματιά στις τιμές στο σκρουτζ και συνέβη το εξής περίεργο, έπεσαν αρκετά οι τιμές στα LG και ανέβηκε κάπως ανεπαίσθητα του Lumia. Διάλεξε τι σε βολεύει, windows phone ή android και πράξε ανάλογα. Μικρό τιπ: το LG λένε οτι έχει μέτρια κάμερα, δεν ξέρω τι παίζει όντως, αλλά μπορώ να σου πω από πρώτο χέρι οτι του 520 ΣΚΙΖΕΙ (την ημέρα, αν δεν έχει φως όχι και τόσο :p - δεν έχει ούτε φλας)

supermachoman
29-05-2014, 14:18
εγώ τελικά κατέληξα εδώ: http://www.minideal.net/xiaomi-hongmi-smartphone-android-4-2-mtk6589t-1-5ghz-dual-sim-with-4-7-inch-ips-capacitive.html

στο myphone εκθειάζουν, specs καλύτερα από οποιοδήποτε κινητό γνωστής μάρκας μέχρι 200 ευρώ, τα κινέζικα site θεωρούνται σούπερ ασφαλή, ε γιατί όχι?

Fireknight
29-05-2014, 20:44
apo to minideal pira kai to diko mou (Xiaomi mi2s) kai ola kala ws twra. Htan ki afto katw apo 200 euros kai me poly kala specs.

chris_boss
30-05-2014, 00:28
λοιπόν, η μεγάλη ώρα έφτασε. το παμπάλαιο ερικσον που έχω άρχισε να τα φτύνει και ένα x-peria mini έμεινε από μπαταρία λίγο μετά τη λήξη της εγγύησης κ δεν ψήνομαι να δώσω φράγκα για μπαταρία. με ανανέωση συμβολαίου λοιπόν παίζουν οι εξής επιλογές (για να μη βάλω από την τσέπη πάνω από το κόστος της μπαταρίας του x-peria):
- nokia lumia 520
- lg optimus l7 II

πείτε οι γνώστες. δεν έχω ιδέα από κινητά. ως τώρα το χρησιμοποιούσα μόνο ως τηλέφωνο και ως χρονόμετρο :P

Είχα 2 χρόνια το Lumia 710 και σε στιγμές με εξόργιζαν τα κολλήματα της microsoft (inb4 και στα android της google) αλλά κυρίως το προβληματικό wifi. Δεν ξέρω βέβαια αν είναι χαρακτηριστικό των windows phone, αλλά εκτός του ότι είχε πολύ μικρή εμβέλεια, καθυστερούσε πολύ (συνήθως μέχρι να το χρησιμοποιήσω) να συγχρονίσει με τις εφαρμογές που εψαχναν ίντερνετ.

BURNIN AMBITION
30-05-2014, 02:31
me thn 8.1 anavathmiosh ta windows phone gamane. siga siga vgainoun kai polles pleon efarmoges (apla prepei na vrw enan kalutero metronomo gamwto)

eytyxismenos pleon katoxos enos nokia lumia 1020

ypersyntelikos
30-05-2014, 12:57
Για τα κινέζικα πάντως, μου έχουν πει ότι υπάρχει ένα 10-15% το οποίο χαλάει (λόγω έλλειψης ποιοτικού ελέγχου). Εννοείται ότι ισχύουν εγγυήσεις κλπ κλπ, αλλά τα μεταφορικά για Κίνα έτσι ώστε να στο αλλάξουν είναι καμιά 100αριά ευρώ.

cloud
30-05-2014, 13:08
apo to minideal pira kai to diko mou (Xiaomi mi2s) kai ola kala ws twra. Htan ki afto katw apo 200 euros kai me poly kala specs.

Ρε παιδιά τα specs δεν μετράνε τόσο πολύ πια. Δηλαδή μια χαρά οι κινεζιές αλλά υπάρχουν άλλα θέματα: όλα τρέχουν 4.2 και πιθανότατα δε θα πάρουν ποτέ 4.4. Προσωπικά δε θα αγόραζα οτιδήποτε τρέχει κάτω από 4.3 (το οποίο περιέχει τη σημαντικότατη προσθήκη του TRIM), για να μην πω Kitkat. Πλέον υπάρχουν πολλές φτηνές επιλογές επώνυμες, το Moto G, το Moto E που θα βγει σύντομα, το One Plus One κ.α.

- nokia lumia 520
- lg optimus l7 II

Σαβούρες, κανένα από τα 3.

Raven Lord
30-05-2014, 19:30
sorry, budget και δυνατότητες μόνο γι'αυτά.

cloud
30-05-2014, 22:17

Ε το κατάλαβα αλλά δε βλέπω το λόγο να πάρεις κάτι που είναι ήδη παλαιωμένο και δεν αξίζει ούτε τα μισά χρήματα από αυτά που ζητάει. Δεν ξέρω τι πάροχο έχεις αλλά τουλάχιστον δες αυτό http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HDV&sku=20294366&s=0 που είναι πάνω κάτω στην τιμή των 2 androids που βαλες.

Fireknight
31-05-2014, 11:32

Ρε παιδιά τα specs δεν μετράνε τόσο πολύ πια. Δηλαδή μια χαρά οι κινεζιές αλλά υπάρχουν άλλα θέματα: όλα τρέχουν 4.2 και πιθανότατα δε θα πάρουν ποτέ 4.4. Προσωπικά δε θα αγόραζα οτιδήποτε τρέχει κάτω από 4.3 (το οποίο περιέχει τη σημαντικότατη προσθήκη του TRIM), για να μην πω Kitkat. Πλέον υπάρχουν πολλές φτηνές επιλογές επώνυμες, το Moto G, το Moto E που θα βγει σύντομα, το One Plus One κ.α.

Egw nomizw oti enas kalos epeksergastis kai arketh RAM metrane arketa asxeta me thn ekdosh tou android, to opoio apo ta liga pou kserw exei poly dromo gia na ginei ais8hta pio grhgoro. Den mporw na pw oti exw dei megales diafores apo kinhta pou trexoun 4.3 kai 4.4. Episis, giati na mhn anava8mistoun ?

cloud
31-05-2014, 13:03
Γιατί είναι κινέζικα. Μπορεί να, μπορεί να μην, κανείς δε ξέρει. Από μόνο του το γεγονός ότι πωλούνται με 4.2 το 2014 είναι απαράδεκτο. 4.3 το trim κάνει διαφορά που φαίνεται με τον χρόνο και όσο γεμίζει το κινητό, ρίξε μια ματιά στο wikipedia για το τι κάνει και θα καταλάβεις. 4.4 έριξε τις απαιτήσεις του λειτουργικού και πλέον ακόμα και 512mb ram είναι αρκετά πιο smooth. Αισθητά πιο γρήγορο δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει, στις νέες εκδόσεις είναι άψογο και τα όποια σπασίματα εμφανίζονται σε μεμονωμένες εφαρμογές (chrome βασικά αλλά και πάλι μόνο σε πολύ βαριές ιστοσελίδες). Επίσης μιλάω για όσο γίνεται vanilla android, αν δοκιμάζεις κινητά με Sense, Touchwiz κλπ λογικό να μην προσέξεις διαφορές νομίζω.

Raven Lord
01-06-2014, 20:29

Ε το κατάλαβα αλλά δε βλέπω το λόγο να πάρεις κάτι που είναι ήδη παλαιωμένο και δεν αξίζει ούτε τα μισά χρήματα από αυτά που ζητάει. Δεν ξέρω τι πάροχο έχεις αλλά τουλάχιστον δες αυτό http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HDV&sku=20294366&s=0 που είναι πάνω κάτω στην τιμή των 2 androids που βαλες.

εννοώ ότι για τα συγκεκριμένα είχα μεγάλη έκπτωση ώστε να μη χρειαστεί να βάλω το χέρι βαθιά στην τσέπη.
αυτό που έβαλες πιθανόν να γαμάει αλλά θα είχα μόνο 40-50 ευρώ έκπτωση.

funishment
30-06-2014, 13:26
ο αδερφός θέλει να πάρει σμαρτφον, το μπάτζετ είναι γύρω στα 200 κι έχει ξεχωρίσει τα Nokia Lumia 820 (http://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/nokia-lumia-820-1094951/review/13#articleContent), Sony Xperia SP (http://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/sony-xperia-sp-1138010/review/13#articleContent) κι ένα MLS (http://www.mls.gr/?pid=140&la=1&itmID=266) για κάποιο λόγο.

να πω ότι δεν έχει φοβερές απαιτήσεις από το τηλέφωνο, στα μεγάλα κέφια άντε να παίξει κανα παιχνίδι, κυρίως φβ και ιντερνε και τέτοια. εμένα μου αρέσει πιο πολύ το sony αλλά η μπαταρία του δεν μπορεί να βγει κι αυτό κάπως με ενοχλεί, χωρίς να ξέρω ακριβώς γιατί.

γνώμες;

cloud
30-06-2014, 13:47
ο αδερφός θέλει να πάρει σμαρτφον, το μπάτζετ είναι γύρω στα 200 κι έχει ξεχωρίσει τα Nokia Lumia 820 (http://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/nokia-lumia-820-1094951/review/13#articleContent), Sony Xperia SP (http://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/sony-xperia-sp-1138010/review/13#articleContent) κι ένα MLS (http://www.mls.gr/?pid=140&la=1&itmID=266) για κάποιο λόγο.

να πω ότι δεν έχει φοβερές απαιτήσεις από το τηλέφωνο, στα μεγάλα κέφια άντε να παίξει κανα παιχνίδι, κυρίως φβ και ιντερνε και τέτοια. εμένα μου αρέσει πιο πολύ το sony αλλά η μπαταρία του δεν μπορεί να βγει κι αυτό κάπως με ενοχλεί, χωρίς να ξέρω ακριβώς γιατί.

γνώμες;

Να πάρει το moto g σε αυτά τα χρήματα είναι μονόδρομος, κι αν μπορεί να διαθέσει το κάτι παραπάνω, το νέο moto g με 4g και SD κάρτα. Το Nokia θα είναι καλό αν θέλει Windows για κάποιο λόγο, όμως η μπαταρία του όπως λέει εκεί είναι χάλια. Το moto g σου βγάζει τη μέρα με ψιλοβαριά χρήση. Το sony προσωπικά ούτε καν το κοιτάω, ούτε αυτό έχει καλή μπαταρία, τρέχει το bloatware της sony, δεν έχει kitkat, είναι αντιαισθητικό με αυτά τα κουμπιά.

funishment
30-06-2014, 14:03
έχει μια μικρή προτίμηση για τα windows γιατί πέρυσι είχε πάρει τέτοια εποχή ένα νοκια κι είχε ενθουσιαστεί και του το κλέψανε μέσα σε ένα μήνα, δεν έχει δει android. ωραίο το moto g, θα το μεταφέρω, μερσί!

OniBocho
08-07-2014, 11:33
Αγόρασα με 50 ευρώ ένα Sony Xperia E Dual Sim και είμαι πολύ ικανοποιημένος, τόσο από τη γενικότερη λειτουργία (Android 4.1 φοράει), την πολύ ομαλή λειτουργία των 2 SIM και την μπαταρία. Επίσης, μετά από Galaxy S και S 3 νομίζω ότι δε θέλω να ξαναδώ το bloatware της Samsung στο κοντινό μέλλον. Αν είχα περισσότερα λεφτά και μία κάρτα SIM, θα αγόραζα αβλεπί το Nexus 5. Προς το παρόν όμως έχω ένα τηλέφωνο που με εξυπηρετεί σε όσα χρειάζομαι από αυτό και ίσως προχωρήσω κάποια στιγμή στην αγορά ενός αξιοπρεπές tablet για να κλείσει το κεφάλαιο.

Στα πολλά συν η ενσωματωμένη εφαρμογή της Sony που επιτρέπει την επισύναψη επαφών με όποια από τις δύο SIM επιθυμεί ο χρήστης, ώστε κάθε φορά που καλείς ή στέλνεις μήνυμα, ενεργοποιεί την εκάστοτε προκαθορισμένη κάρτα, ασχέτως με το ποια είναι ενεργή προς χρήση εκείνη τη στιγμή.

Είχε ένα θέμα με τη σύνδεση WiFi, αλλά ήταν γνωστό issue, ειδικά για τα linksys routers που έχω, το οποίο λύνεται με ένα απλό software update, με ένα από τα δύο εργαλεία:

Sony PC Companion (http://www.sonymobile.com/gb/tools/pc-companion/)

ή

Sony Update Service (http://www.sonymobile.com/gb/tools/update-service/)

BlackiE
16-07-2014, 15:09
Ψάχνω iPhone 5s space grey ή iPhone 5 black, σώστε με!

Katsaloupardos
20-07-2014, 12:21
ψάχνω smartphone 130ε μαξ, προς το παρόν έχω καταλήξει στο SAMSUNG I8262 DUAL SIM, καμιά γνώμη?

croissant429
20-07-2014, 13:22
Το ίδιο έχω. Γαμεί και σφάζει. Για τις απλές εφαρμογές (Navigator και κανένα στοίχημα live...) που το χρησιμοποιώ είναι σούπερ. Δεν ξέρω τι παραπάνω κάνουν τα υπόλοιπα σμαρτφον και είναι ακριβότερα....

cloud
20-07-2014, 15:41
Τίμιο για τα λεφτά του, δεν είναι για πολλά πολλά προφανώς όμως.

takuma
20-07-2014, 16:06
Το "πολλά πολλά" πως μεταφράζεται σε ένα κινητό? ειλικρινά ρωτάω, έχω απορία,
τι κάνει ενα καλό ακριβό κινητο να διαφέρει απο ένα average-με νορμάλ λεφτά? Δικαιολογείται η διαφορά χρημάτων? (βασικός μισθός για ενα κινητό, wtf)

Katsaloupardos
20-07-2014, 16:18
Κατ'αρχήν θενκς και τους δύο για τις απαντήσεις. Οταν λες ότι δεν είναι για πολλά πολλά, τι εννοείς ? γιατί εγώ γενικά δεν έχω και τρελές απαιτήσεις(κάνα βαιμπερ, λίγο ιντερνε όταν είμαι πρακτική και δεν έχω τι να κάνω και η μπαταρία να μην τα φτύνει αμέσως), βασικά δεν ξέρω αν το χρειάζομαι, αλλά μετά από χρόνια με αυτό
http://s29.postimg.org/n2rbf9jnb/image.jpg
και βλέποντας όλους τους αλλους να κυκλοφορούν με σμαρτ είπα να πάρω και εγώ ένα :razz:

cloud
20-07-2014, 18:09
Αν το φορτώσεις εφαρμογές θα αρχίσει να σέρνεται, παιχνίδια με απαιτήσεις κάποια θα τα τρέχει αξιοπρεπώς κάποια όχι, multitasking το ξεχνάς, σπασίματα σε λίγο-πιο-φορτωμένες ιστοσελίδες κατά το browsing, μη ομαλή αναπαραγωγή HD video, ε μαζεύονται πολλά...Μια ακριβή συσκευή εκτός από πολύ καλύτερες επιδόσεις στα προαναφερθέντα, έχει και διάφορα άλλα extra χρήσιμα ή λιγότερο χρήσιμα (δαχτυλικά αποτυμώματα, NFC κλπ). Οι καλές κάμερες και οθόνες επίσης δεν είναι φτηνές. Αυτά γενικά, για ειδικά βλέπεις video reviews στο youtube.

Το viber, παρεμπιπτόντως, δεν είναι μια ελαφριά εφαρμογή. Αν το βάλεις σε μια low-mid συσκευή 2ετίας για παράδειγμα, πολύ απλά θα την ακούσει για τα καλά. Δε νομίζω να χεις θέμα με το Galaxy Core βέβαια, αλλά το viber+web browsing δεν είναι και η πιο light χρήση για ένα smartphone ε, μέχρι φέτος που έχουν αρχίσει να βγαίνουν πολύ καλά κινητά στο 150-200 ευρώ ήταν λίγο μανίκι να βρεις φτηνό smartphone που να μπορείς να κάνεις browsing όπως στο pc σου.

τι κάνει ενα καλό ακριβό κινητο να διαφέρει απο ένα average-με νορμάλ λεφτά? Δικαιολογείται η διαφορά χρημάτων? (βασικός μισθός για ενα κινητό, wtf)

Εσύ μιλάς για κινητά των 700 ευρώ, εκεί προφανώς δε δικαιολογείται η διαφορά, αλλά πληρώνεις premiums (όνομα, υλικά, καμια τεχνολογική πρωτοπορία, λοιπές αρχιδιές -αν μιλάμε για apple κυρίως marketing αρχιδιές βλέπε Retina λολ). Κοινώς είναι για τον enthusiast λεφτά κι όχι για τον μέσο χρήστη.

sekitouroum
20-07-2014, 18:50
Κάτοχος Lenovo s820 εδώ και κανα 2 μήνες. Κάτω απο 120 ευρώ κάνει πλέον στο minideal και είναι τετραπύρηνο, με πολύ ωραία οθόνη και κάμερα, φαίνεται γενικά πολύ καλό σαν κατασκεύη. Καλούτσικη μπαταρία 2000mah( Η ίδια εταιρία βγάζει μοντέλα με 3000 και 4000 mah!!!) Δεν κολάει πουθενά, γρήγορο browsing, έχω παίξει και κανα 2 γνωστά παιχνιδάκια με πολύ καλή απόδοση. Δεν έχω δοκιμάσει το gps ακόμα γιατί δεν μου χρειάστηκε. Σε γενικές γραμμές σούπερ δηλαδή. Με 700 ευρώ παντρεύεσαι που λένε και στο χωριό μου, δεν παίρνεις κινητό.

Katsaloupardos
20-07-2014, 19:37
Οπως είπα και πριν δεν έχω τρελές απαιτήσεις και δεν σκοπεύω να συνδιάσω apps+internet οπότε παραγγέλνω το galaxy core, ευχαριστώ για τις απαντήσεις, είστε λατρείες :hippy:

sekitouroum
20-07-2014, 21:11
Βασικά δεν εκανα πρόταση συγκεκριμένα σε σένα, αλλα θα δώσεις 170 ευρώ(τόσο είδα οτι κάνει στο skroutz αυτό που λες) για να πάρεις ένα smart phone ενώ δεν σκοπεύεις να χρησιμοποιείς apps+internet; Με τα μισά σχεδόν παίρνεις καποιο καλύτερο επώνυμο κινέζικο πάντως. Υπάρχουν αξιόπιστα site. Αν επιμένεις να πάρεις απο ελλάδα, το moto G νομίζω ότι είναι αρκετά καλύτερο σε αυτά τα λεφτά.

Katsaloupardos
20-07-2014, 21:35
Βασικά δεν εκανα πρόταση συγκεκριμένα σε σένα, αλλα θα δώσεις 170 ευρώ(τόσο είδα οτι κάνει στο skroutz αυτό που λες) για να πάρεις ένα smart phone ενώ δεν σκοπεύεις να χρησιμοποιείς apps+internet; Με τα μισά σχεδόν παίρνεις καποιο καλύτερο επώνυμο κινέζικο πάντως. Υπάρχουν αξιόπιστα site. Αν επιμένεις να πάρεις απο ελλάδα, το moto G νομίζω ότι είναι αρκετά καλύτερο σε αυτά τα λεφτά.
128 έχει και όταν λέω ότι δεν θα τρέξω αππς+ιντερνετ, εννοώ ότι δεν θα το ζορίσω πολύ αν βλέπω ότι δεν αντέχει. Το Moto g το τσέκαρα αλλά από'τι είδα έχει 165 (ψάχνω max 130e) το φθηνότερο και δεν είναι dual sim. Για ξένα eshop δεν ξέρω και πολλά και το φοβόμουν λίγο, έχεις να προτείνεις κάτι?

sekitouroum
20-07-2014, 22:23
Το minideal είναι ένα αξιόπιστο κινέζικο σάιτ που έχει και paypal και καλη εξυπηρέτηση από ότι είχα διαβάσει σε διάφορα ελληνικά φορουμ. Το πήρα απο εκεί και ήρθε σε 3 βδομάδες νομίζω με ότι ζήτησα. Τσέκαρε το δικό μου σε άσπρο στα 111 ευρώ εδώ (http://www.minideal.net/original-l-lenovo-s820-white-smartphone-android-4-2-mtk6589-3g-4-7-inch-hd-screen-13-0mp-camera.html)

Κυρία Μαριάννα
05-08-2014, 11:41
αγαπητά μου παιδιά, ήρθε η ώρα για νέο κινητό.
αφού τα έψαξα από δω, το έψαξα και από κει με τις λίγες γνώσεις και την σπιρτάδα μου κατέληξα σε αυτά τα τρία (τα βάζω με σειρά προτεραιότητας) :
samsung galaxy s3 (http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/sumsung/Samsung-Galaxy-S-III-Ceramic-White-GT-I9300RWDEUR.htm?gclid=CjwKEAjwgYKfBRDvgJeylem9xDUSJACjeQ7Ap2OwBINBfJBnQa-FROPQdjtGSXeyBD90tR9NVXBN9xoCLKXw_wcB)
αυτό πάει πρώτο γιατί έχει επεξεργαστεί κειμένου ενσωματωμένο και 4πύρινο
htc one mini (http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/kinita/tilefwna/HTC-One-mini-Silver-white-99HVR013-00.htm?gclid=CjwKEAjwgYKfBRDvgJeylem9xDUSJACjeQ7A2vA3uvuPhDtEO9qWriu3IN3mduBsQCXk3yCpehNzYBoCNqbw_wcB)
αυτό πάει 2ο γιατί το έχει η αδερφή μου, το κανονικό όχι το μινι, και γαμεί και το τρίτο πάει τρίτο γιατί αυτή είναι η σειρά και είναι το πιο ακριβό.
samsung galaxy s4 mini (http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/smartphone/Samsung-Galaxy-S4-Mini-Black-GT-I9195ZKAEUR.htm?gclid=CjwKEAjwgYKfBRDvgJeylem9xDUSJACjeQ7A_Q--A27uiD-Bbom42i8yL9ralA3KoQluLmDK0Ge7uxoCsOLw_wcB)

με απλή λογική, σκέφτομαι το 4πύρινο (σε περίπτωση που δεν το εμπεδώσατε )

ypersyntelikos
05-08-2014, 21:58
Για 50 ευρώ παραπάνω λογικά αξίζει το S4.

cloud
06-08-2014, 22:28
Με τόσα λεφτά να πάρεις το LG G2 που θα σου ρθει και φθηνότερο. Τα 2 συγκεκριμένα samsung είναι πεταμένα λεφτά, σε περίπτωση που δε το κατάλαβες από τις τιμές τους. Το HTC φυσικά είναι καβλωτικό αλλά ακριβούτσικο για τα κυβικά του. Αν δε σε νοιάζει το value for money πάρε αυτό και ούτε καν να σκεφτείς samsung. "επεξεργαστεί κειμένου" δεν ξέρω τι εννοείς, τα άλλα δηλαδή δεν έχουν; To quickoffice δε σου κάνει;

OniBocho
06-08-2014, 23:21
Το S3 ειδικά σε αυτή την τιμή, δεν είναι πεταμένα λεφτά. Το είχα για 3 χρόνια και η συσκευή είναι πάρα πολύ καλή, σε όλα. Σαφώς καλύτερο από το HTC κατ' εμέ, ειδικά όταν πέρασα Kit Kat πάνω. Το 4 δεν το είδα στα χέρια μου καθόλου για να πω αν αξίζει, όπως λέει ο υπερσυντέλικος.

cloud
07-08-2014, 17:20
Μα δεν έχει βγει Kitkat για S3 και ούτε θα βγει. Είναι παλιό, μιλάμε για 300 ευρώ με specs που σήμερα βρίσκεις σε κινητά 150-200. Πρέπει να είσαι λίγο γκαζμάκος για να δώσεις έστω και 200 για το S3. Και για το HTC ισχύει περίπου το ίδιο αλλά τουλάχιστον εκεί το κόστος δικαιολογείται από σαφώς ανώτερη ποιότητα συσκευής και το Sense.

OniBocho
08-08-2014, 02:07
Δεν είπα ότι βγήκε KitKat. Είπα ότι το πέρασα. Βέβαια, αν θυμάμαι καλά, τελικά πρέπει να το δώσανε, αλλά η CyanogenMod ήταν καλύτερη από το bloatware της Samsung. Μπορεί να βρίσκεις άλλα specs στην κατηγορία που λες, αλλά την οθόνη του και την ποιότητα κατασκευής του, δεν τη βρίσκεις. Τέλος πάντων, έχω ξαναπεί ότι αν ήταν να πάρω single sim τηλέφωνο αυτή τη στιγμή και πήγαινα για κάτι πραγματικά καλό και δυνατό, θα έπαιρνα Nexus 5 και θα τελείωνε η ιστορία εκεί!

freak brother
08-08-2014, 17:37
τα χουμε ξαναπει , για μπατζετ γυρω στα 200 ευρο μοτορολα .. εγω το χω τωρα κατι μηνες και ειμαι υπερ ευχαριστημενος

10-08-2014, 09:20
Θέλω να μου πείτε το ΚΑΛΥΤΕΡΟ smartphone στα 150 ευρώ, android κατά προτίμηση, ευχαριστώ.

SpiritCrusher
10-08-2014, 15:53
moto g 8άρι.

Αν έχεις θέμα χώρου με το 8άρι καλύτερα να πας λίγο παραπάνω στο 16άρι ή στο 8άρι+SD card. Από εκεί και μετά σε αυτό το budget υπάρχουν μερικά αξιοπρεπέστατα Sony Xperia ενώ για τέλος αφήνουμε τις κινεζιές τύπου Xiaomi ή Huawei/ZTE που έχουν πολύ καλύτερο hardware αλλά έχουν τα γνωστά θέματα των κινέζικων.

edit: Εν τω μεταξύ λέμε τα ίδια πράγματα εδώ και 2+ σελίδες και πάλι ξαναρωτούν. Πάρε-δω-κατάσταση.

freak brother
10-08-2014, 16:00
το μοτο g δεν παιρει sd , παντως μεχρι στιγμης με το 8αρι μια χαρα ειμαι απο θεμα χωρου .. 5 γκιγκα καθαρο σκληρο που εχει τζετ .

SpiritCrusher
10-08-2014, 16:02
Ειπα 8+SD ρε γαβ γαβ. Έχει βγει πια νέα έκδοση 8GB που υποστηρίζει SD και LTE (4g). Απλά λόγω 4G έχει μεγαλύτερο SAR, αν είσαι άτομο που τον ενδιαφέρει κάτι τέτοιο και σε ενοχλεί.
Τιμή ίδια με το απλό 16άρι αλλά που και που παίρνει μεγαλύτερες εκπτώσεις.

http://www.amazon.co.uk/Moto-8GB-Sim-Free-Smartphone/dp/B00KB0YDBG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1407675727&sr=8-1&keywords=moto+g

freak brother
10-08-2014, 16:20
α δε το ξερα οτι βγηκε καινουργιο , κουλ!

10-08-2014, 17:53
moto g 8άρι.

Αν έχεις θέμα χώρου με το 8άρι καλύτερα να πας λίγο παραπάνω στο 16άρι ή στο 8άρι+SD card. Από εκεί και μετά σε αυτό το budget υπάρχουν μερικά αξιοπρεπέστατα Sony Xperia ενώ για τέλος αφήνουμε τις κινεζιές τύπου Xiaomi ή Huawei/ZTE που έχουν πολύ καλύτερο hardware αλλά έχουν τα γνωστά θέματα των κινέζικων.

edit: Εν τω μεταξύ λέμε τα ίδια πράγματα εδώ και 2+ σελίδες και πάλι ξαναρωτούν. Πάρε-δω-κατάσταση.

Σ'ευχαριστώ φίλε μου, συγγνώμη για την ταλαιπωρία!

Το motofola το έχω κι εγώ στα υπόψιν, μαζί με αυτά εδώ:
http://www.skroutz.gr/s/4448286/Samsung-Galaxy-Grand-Neo-3G-Dual-Sim-8GB.html
http://www.skroutz.gr/s/3907386/LG-Optimus-L9-II.html
http://www.skroutz.gr/s/4706233/LG-L90-D405N-8GB.html

Λέμε όχι σ'αυτά, ναι σε μοτορόλα;

SpiritCrusher
10-08-2014, 18:09
Από αυτά μόνο το 2ο θα κρατούσα. Δεν ξέρω τι λέει γενικά σαν συσκευή, αλλά με βάση τα specs που λέει εκεί είναι αξιοπρεπέστατο (και αν δουλεύει σωστά θα ειναι παραπάνω από αξιοπρεπέστατο). Με ένα πρόχειρο σερτς βλέπω πως πήρε και κιτκατ, οπότε όλα κουλ και με το L9 II.

Ingolemo
11-08-2014, 00:48
Pantws pleon gia fthno kalo khnito paizei kai to Asus Zenfone 5, pou nomizw exei gyrw sta 130-150e se kinezika sites. Mono isws arnhtiko o intel epeksergasths.

Κυρία Μαριάννα
11-08-2014, 08:50
και ναι έκατσα λίγο, οπότε ήρθε η ώρα να απαντήσω επιτέλους

"επεξεργαστεί κειμένου" δεν ξέρω τι εννοείς, τα άλλα δηλαδή δεν έχουν; To quickoffice δε σου κάνει;

επειδή χρειάζεται να επεξεργάζομαι κατά καιρούς διάφορα κείμενα από το κινητό και το samsung μου είπαν πως έχει διάφορα μπιμπλικια για τέτοια δουλειά, φαντάζομαι πως θα είναι καλύτερο από το quickoffice που έχω στο ταμπλετ και δεν μπορώ να πω πως με βολεύει και τέλεια ή τρώει διάφορα κολλήματα.

Με τόσα λεφτά να πάρεις το LG G2 που θα σου ρθει και φθηνότερο.

το lg που λες, εν τω μεταξύ, έχει 450 κατοστάρικα...

SpiritCrusher
11-08-2014, 16:16
Με τόσα λεφτά να πάρεις το LG G2 που θα σου ρθει και φθηνότερο.

το lg που λες, εν τω μεταξύ, έχει 450 κατοστάρικα...

Αν το πάρεις από το καρτέλ, ναι.

https://www.skroutz.gr/s/3690169/LG-G2-16GB.html

Δες και για τα άλλα που θες σε τέτοια μικρότερα καταστήματα. Απλά σιγουρέψου πως το μοντέλο προέρχεται από Ε.Ε. οπότε και σε καλύπτει κανονικά η εγγύηση από την ελληνική αντιπροσωπεία.
Δίνεις βάση στις αξιολογήσεις του κάθε καταστήματος, πρωτού κάνεις (αν κάνεις ντε) οποιαδήποτε κίνηση.

Ήταν και το S4 στα ~305 περίπου αλλά ανέβηκε στα ~330€.

cloud
12-08-2014, 17:29
Λέμε όχι σ'αυτά, ναι σε μοτορόλα;

Ναι ακριβώς. Να μετονομαστεί το thread σε moto g < 200 euro < lg g2 και να κλειδωθεί, να πάτε να ρωτάτε στο insomnia

επειδή χρειάζεται να επεξεργάζομαι κατά καιρούς διάφορα κείμενα από το κινητό και το samsung μου είπαν πως έχει διάφορα μπιμπλικια για τέτοια δουλειά, φαντάζομαι πως θα είναι καλύτερο από το quickoffice που έχω στο ταμπλετ και δεν μπορώ να πω πως με βολεύει και τέλεια ή τρώει διάφορα κολλήματα.

Δεν χρησιμοποιώ τέτοια στο κινητό να σου πω την αλήθεια. To μόνο που ξέρω είναι πως το quickoffice είναι πλέον obsolete γιατί το σπασαν σε 3 διαφορετικά -docs, sheets, slides- άρα ρίξε μια ματιά και στο Google Docs.

Katsaloupardos
04-09-2014, 13:14
πήρα τελικά το Xiaomi red rice 1s, σήμερα αφού το άνοιξα το έβαλα να φορτίσει, μετά από 3 ώρες η μπαταρία είναι ακόμα στο 0, είχε κάποιος άλλος θέματα με κινητό της συγκεκριμένης εταιρείας ;

Katsaloupardos
04-09-2014, 15:39
πήρα τελικά το Xiaomi red rice 1s, σήμερα αφού το άνοιξα το έβαλα να φορτίσει, μετά από 3 ώρες η μπαταρία είναι ακόμα στο 0, είχε κάποιος άλλος θέματα με κινητό της συγκεκριμένης εταιρείας ;
όλα οκ τλκ με το κινητό, απλά είμαι καθυστερημένος, είχε ενα αυτοκολλητάκι πάνω στη μπαταρία και δεν το είχα δει

tssks
18-09-2014, 18:58
έχω να διαθέσω 140-βαρια βαριά 200ε σε αγορά σμάρτφων.
δυστυχώς η επιδότηση είναι για γερμανό ή κατάστημα κοσμοτέ, οπότε το moto g που διάβασα και μου είπαν και άλλοι δεν παίζει.
οπότε έχω καταλήξει στα εξής:
Samsung galaxy core (http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=63890&selectedCategoryId=93)
Huawei ASCEND G526 (http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=63571&selectedCategoryId=93)
Huawei ASCEND Y 300 (http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=63571&selectedCategoryId=93)
και μπάνισα και το Samsung galaxy core 2 (http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=68272&selectedCategoryId=93) το οποίο είναι καινούριο κλπ
αλλά επειδής έχω να αγοράσω συσκευή κινητού χρόνια και όλα αλλάζουνε και τίποτα δε μένει κλπ κλπ
θα ήθελα βοήθεια στο να επιλέξω κάποιο από τα παραπάνω, προφανώς ευπρόσδεκτη κάθε καινούρια πρόταση :)

Urlic
22-09-2014, 01:45
κοίτα παρόμοια το Υ300 με samsung g2 αλλά το Υ300 πιο γρήγορο .ο Γερμανός έχει τιμές φωτιά .στην ίδια τιμή 200 παίρνεις πια 4πυρινο από Κίνα. Τέλος πάντων σου προτείνω samsung από άποψη ποιότητας κατασκευής και μονο .

Once_Emperor
03-11-2014, 19:26
Σε περιπτωση που καποιος θελει να παρει κινητο σχετικα αμεσα και ενδιαφερεται για Jolla (http://jolla.com/), εχω ενα voucher αξιας 100euros οποτε αν το θελει κανεις ας στειλει ενα πμ.

freak brother
03-11-2014, 22:40
φεραν το moto g στα παμπλικ 190 euro λεει το 8 γκιγκα.. γελαει ο κοσμακης .

Art In Haste
03-11-2014, 23:02
To Moto G 2nd gen είναι. Πριν ένα μήνα βγήκε.

freak brother
03-11-2014, 23:19
http://www.amazon.com/Motorola-Moto-2nd-generation-Unlocked/dp/B00MWI4HW0/ref=dp_ob_title_def

Art In Haste
03-11-2014, 23:25
Ναι βρε συ, το ξέρω. Αυτό έχω, δε το πήρα από public αλλά είχα κοιτάξει παντού και η τιμή με μεταφορικά ήταν ίδια με τα 190 ευρώ που το πήρα από δω.

freak brother
03-11-2014, 23:39
http://www.amazon.co.uk/Motorola-5-Inch-SIM-Free-Smartphone-XT1068-Black/dp/B00NBSZ56C/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1415046978&sr=8-1&keywords=moto+g+second+generation
και κανα 10 ευρω τα μεταφορικα , πως βγαινει 190 ?

Other categories (including Video Games consoles) - £6.40 per delivery + £2.10 per kg. (για Ελλαδα)

Art In Haste
03-11-2014, 23:46
Πωωωωω ρε φρηκ....

Order Summary
Items: GBP 143.45
Postage & Packing: GBP 7.35

(Order Total: GBP 150.80)
Payment Total: EUR 200,34

Και με κανονικό exchange rate. (http://www.xe.com/currencyconverter/convert/?Amount=150&From=GBP&To=EUR)

freak brother
03-11-2014, 23:57
σωστοστ

Κυρία Μαριάννα
13-05-2015, 19:21
το ψαξα λίγο και διάλεξα τον εύκολο δρόμο οπότε μπαίνει στο πρώτο πιο κοντινό που βρήκα.

είχα ένα σάμσουνγκ αλλά δεν το χω πια.
μπήκα στο find my phone αλλά δείχνει πως δεν είναι ον λάιν.
υπάρχει πιθανότητα να μπορώ να βρω αν είχε ανοίξει καθόλου παρ' ό,τι τώρα το δείχνει οφλάιν; :roll:

freak brother
15-05-2015, 09:10
δε δινεις λεπτομεριες , αμα στο χουν καβατζωσει δε νομιζω , αμα ειναι σε κανα χαντακι και εμεινε απο μπαταρια , ισως :p

Phantom Duck
28-05-2015, 18:56
http://www.gsmarena.com/lenovo_a536-6674.php

Πέτυχα αυτό με 130€, σκέφτομαι να το πάρω γιατί έχω αρχίσει να χρειάζομαι σοβαρό κινητό ακόμα και για το διάβασμα γαμώτημπουτάνα μου. Έχουμε άποψη;

Sotos_The_Tequiler
28-05-2015, 18:57
Πάρε ένα φτηνό με κουμπιά που να στέλνει μηνύματα και να παίρνει τηλέφωνο.

Xtikio
04-08-2015, 00:16
Το γράφω εδω αν και οφτοπικ.

Τι φάση με τα αντρόι που κολλάνε ; Γιατί ; φταίει το hardware προφανώς γιατί τα πιο ακριβά κιν δεν κολλάνε τόσο.... (ή έτσι νομίζω)

Πήρα ενα αλκατελ με 100ε γιατί ήθελα 2πλη σιμ και με βγάζει την πίστη για να δουλέψει. έχει κάνει και χρονομετρημένα 3 λεπτά από τη μάυρη οθόνη της αναμονής μέχρι να πάρει την εντολή να κάνει κλήση (χρονομετρημένα)

υπάρχει σωτηρία, σκέφτομαι να πάρω καινούριο. Εαν το αποφασήσω αυτό τι έχει να προτείνει ο ΕΡιτης; Το παρών κιν στρώνει; Γαμημένα αιφον δεν κολλάνε και με κολάζει αυτό

H.
04-08-2015, 01:02
Άσε τα iphone για τους newbάδες και για τις σαχλές γκομενίτσες και πάρε οικονομικό και καλό εργαλείο που χει και δγιο κάρτες κι απ' όλα.

http://www.skroutz.gr/s/5427371/Motorola-Moto-G-2nd-Gen-8GB-Dual-SIM.html

Edit: άκυρο, τώρα είδα ότι του βάλανε μόνο 1GB RAM ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ (πολύ βασικό). Γενικά βρίσκεις πολύ καλά πράγματα, και φοβερά κινέζικα σε αυτά τα λεφτά. Ψάξου πχ με Huawei, xiaomi κτλ.

Urlic
04-08-2015, 01:19
αυτό huaweu p8 lite .http://m.gsmarena.com/huawei_p8lite-7201.php σκυλί κ οικονομικό

supermachoman
04-08-2015, 01:35
αυτό huaweu p8 lite .http://m.gsmarena.com/huawei_p8lite-7201.php σκυλί κ οικονομικό

skroutz 270e λέει, χάνω κάτι?

Xtikio
04-08-2015, 01:39
http://www.quickshop.gr/ProductDetails.aspx?product=0E6CF915-0A6A-4C9B-AB0C-2E05EA894D79

για αυτό μιλάμε έτσι ;

έχετε κανα 2 λινκάκια να δώσετε ;

comma.divine
04-08-2015, 02:59
Εγώ πάντως πήρα πρόσφατα το Honor 6 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος (παρ ότι γενικά δεν έχω και πολλές απαιτήσεις). Η Honor είναι ουσιαστικά εταιρία της Huawei, απλά πουλάει τα κινητά της μόνο μέσω ίντερνετ. Μέχρι τώρα δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα και, απ τα λίγα που ξέρω από κινητά, είναι αρκετά καλή σχέση τιμής/χαρακτηριστικών. Στο μεγάλο plus η μπαταρία και οι κάμερες.

http://www.hihonor.com/es/pages/products/compare

BLiTzER
04-08-2015, 10:03
Γαμημένα αιφον δεν κολλάνε και με κολάζει αυτό

Άσε μας, ρε χτικιέ, με τα άιφον, που πληρώνεις τα τριπλάσια λεφτά για το 1/3 των λειτουργιών και δεν κολλάνε κιόλας. ΟΥΑΟΥ.

Δε μπορείς να παίρνεις ΑΛΚΑΤΕΛ των 100ε και να περιμένεις να λειτουργεί σαν smartphone της προκοπής ε. Μείνε σε Android, πάρε κάτι ποιοτικότερο. Πες μας πόσα λεφτά διαθέτεις και τι απαιτήσεις έχεις.

Aleister
04-08-2015, 10:33
το market των κινητων ειναι μια μεγαλη ηλιθιοτητα

εχεις λεφτα για πεταμα? παρε το τελευταιο iphone
δεν εχεις? παρε Moto E/G και κανε την δουλεια σου

οτιδηποτε κυκλοφορει αναμεσα σε αυτα τα μοντελα ειναι gtp που λεγαμε καποτες

BLiTzER
04-08-2015, 10:40
Βασικά λες μαλακίες. Υπάρχουν κινητάρες με εξαιρετικά specs και λειτουργικό, σε εξαιρετικές τιμές (βλέπε Nexus 4/5, LG G2/3 κτλ κτλ). Χωρίς να πιάσω καν τα ασιατικά.

Όποιος αναφέρει iphone σε συζήτηση για κινητά, είναι απλά γραφικός ή/και τεχνολογικά ανάπηρος.

Aleister
04-08-2015, 10:42
εχει παει 2015 και ακομα κανετε σαν ΠΟΥΤΑΝΕΣ με τα μπλιμπλικια της apple

ναι ειναι overpriced, αλλα δεν τρεχουν lagdroid και το hardware τους ειναι top notch δεν σπανε ευκολα

BLiTzER
04-08-2015, 11:03
"Ναι, πληρώνεις 800€ και παίρνεις specs των 250€, αλλά δε σπάνε".

jack the ripper
04-08-2015, 11:23
Βασικα αν δινει κανεις 300 τοτε παιρνει ενα nexus ή ενα one+ και ειναι αρχοντας

FIXXXER
04-08-2015, 11:47
Εγω παντως εχω ενα LG που πηρα με $120 και ειναι μια χαρα, δεν κολλαει σχεδον ποτε, και οταν κολλαει συνερχεται μεσα σε μισο λεπτο.

i-phone γιατι να εχει κανεις αν δεν ειναι hipster/κλαρινογαμπρος/χαζογκομενα bimbo?

Aleister
04-08-2015, 11:47
one+ λεει το πρωτο closed beta κινητο που περιμεναν ολοι πως και πως και αποδειχθηκε και αυτο... GTP!!!

http://www.youtube.com/watch?v=FrgGHAab9D8

Aleister
04-08-2015, 11:48
i-phone γιατι να εχει κανεις αν δεν ειναι hipster/κλαρινογαμπρος/χαζογκομενα bimbo?

hipster με iphone ισως βρεις αν πας πισω στο 2011 με καποιο τροπο

FIXXXER
04-08-2015, 11:50
Ισως στην Ελλαδα, που πλεον και οι χιψτερς δεν εχουν λεφτα να το παιξουν εναλλακτικοι με τα mini mac τους.

Dr.Gonzo
04-08-2015, 11:59
Γαμημένα αιφον δεν κολλάνε και με κολάζει αυτό

Άσε μας, ρε χτικιέ, με τα άιφον, που πληρώνεις τα τριπλάσια λεφτά για το 1/3 των λειτουργιών και δεν κολλάνε κιόλας. ΟΥΑΟΥ.

Γαμώ την apple, τον ψυχαναγκαστικό καταναλωτισμό, την οικουμενικότητα της παρωπιδισμενής αμερικανιάς και ΝΑΙ, ειναι υπερτιμημενα τα iphones. Τελεία και παύλα.
Αν κάποιος είναι σε θέση να συμβιβαστεί με το γενονός ότι πλήρωσε +100~150€ για αέρα κοπανιστό και ...έχει 400-500€ να πάρει ένα iphone5 (τόσο περίπου δεν παίζουν;..) τότε θα διαθέτει ένα κινητό αξιοπρεπές από πλευράς υλικού (ούτε καν top notch τούρμπο κλπ) που θα τρέχει ωστόσο με το μακράν ανώτερο λειτουργικό σύστημα στην αγόρα.
Haters gonna hate, ξαναλέω, σκατά στο hype του μήλου!... αλλά... User Experience και διαχείρηση υλικού και εφαρμογών καλύτερη από του iOS --δεν--υπάρχει-- Πληρώνεις πολλά λεφτά ...για το καλύτερο λειτουργικό σύστημα που αφορά αυτές τις συσκευές.

...και επειδή έχουμε άποψη αλλά δεν είμαστε φανμπόηδες:
Συνάδελφος έχει ένα motorola που τρέχει με android lollypop και λίγο που το χάζεψα, έχει υπέροχο user interface. Ο ίδιος μου λέει ότι έχει εξίσου καλή διαχείριση πόρων, δεν lagαρει γενικά καθόλου, μπορώ να ρωτήσω και να μάθω συγκεκριμένο μοντέλο, τιμή κλπ...

Χτικιέ σε έχω γράψει μα δεν σε έχω ξεχάσει γιαβρί μου ε, απλά εξακολουθώ να είμαι σε φάση "Δουλειά-σπίτι-μπύρα-κατάθλιψις-ύπνος-repeat"... :P

H.
04-08-2015, 12:31
O Άλιστερ συνοπτικά μας είπε τα iphone καλύτερα από τα android, ότι είναι το ακριβότερο και ένα από τα φθηνότερα και όλα τα ενδιάμεσα παπαριές και το αποκορύφωμα όλων ότι το onplus βγήκε πατάτα. Αν είναι ο ίδιος που είπε και ότι ο Θηβαίος είχε και κάποιο δίκιο στις δηλώσεις του ο χρήστης είναι ο νέος μου κολλητός, μην τον αγγίξει κανείς, θα έχουμε άλλα.

Χτικιέ, κοίτα για xiaomi note, στα 200, όπου και να διάβασα λένε ότι βγήκε σκυλί και στα λεφτά του αυτά τα specs που έχει απλά δεν τα βρίσκεις σε άλλο κινητό.

Κέβιν Σόρμπο
04-08-2015, 12:35
one+ λεει το πρωτο closed beta κινητο που περιμεναν ολοι πως και πως και αποδειχθηκε και αυτο... GTP!!!

http://www.youtube.com/watch?v=FrgGHAab9D8

αρλουμπας.

το oneplusone ειναι ονειρεμενο. για 2015 barely outdated αλλα ονειρεμενο.

το oneplustwo ειναι ολιγον κοροιδια ομως.

Σε αλλα νεα, νεο moto g <3

https://www.youtube.com/watch?v=bEfOwHkmfdI

BLiTzER
04-08-2015, 12:51
Λολ το iphone5 είναι υποδεέστερο του N4 μου στα πάντα (εκτός από το storage, το οποίο μας είναι παντελώς αδιάφορο) και έχει υπερδιπλάσια τιμή. Γενικά η apple είναι γιατομπούτσο, αλλά κάποια προϊόντα της έχουν λόγο ύπαρξης. Τα τηλέφωνά της είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ άχρηστα, πριν καν συνυπολογίσεις το οικονομικό. Παντελώς. Χωρίς καμία υπερβολή.

Προχτές ψάχναμε σε ένα iphone5 πώς μπορούμε να επιλέξουμε δρόμους χωρίς διόδια στο gps και δε γινόταν :touched: Δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Φυσικά, αν έχεις iphone, πάντα πηγαίνεις από την ακριβότερη διαδρομή, γιατί είσαι ηλίθιος. Και όχι μόνο αυτό, αλλά όταν άνοιξα browser και δοκίμασα να ανοίξω google maps, έβγαλε μήνυμα "invalid url" λολολ. Κλαίω με τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ που υποστηρίζετε κάποιοι.

Χτικιέ, αν βρω το κινητό που θέλω σύντομα, σου πουλάω το Ν4 μου, αψεγάδιαστο, με Android 5.1.1, στη μισή τιμή.

Aleister
04-08-2015, 12:51
H. BΛΑΚΑ, ειπα οτι ο Θηβαιος πεταξε και κανα δυο σωστα μεσα σε ολο του το παραληρημα, οχι οτι ειχε καποιο δικιο με τις δηλωσεις του ΓΕΝΙΚΑ.

04-08-2015, 13:39
http://merimobiles.com/zte-nubia-z7-mini.htm

καλή επιτυχία (θα το έπαιρνα εγώ, αλλά αφενός αποφάσισα να κάνω επιτέλους upgrade στο πισί και αφετέρου με γράφετε στ'αρχίδια σας και δεν παίρνετε το Lumia 520 που πουλάω ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΑ και είναι ΦΟΒΕΡΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΟΤΕ, μόνο ένα πενηντάρικο μπας και τσοντάρω από κει)

το παραπάνω site έχει πάρα πολλά ασιάτικα γενικά (και το http://merimobiles.com/huawei-p8-lite-ale-ul00.htm), κάτσε ψάξε αν θες αλλά να έχεις υπόψιν οτι αν πάρεις κινεζιά και πάθει κάτι, θα μείνεις κανα δίμηνο χωρίς κινητό μέχρι να σου το στείλουν πάλι πίσω.

freak brother
04-08-2015, 17:11
πηρα το μοτορολα τζι , δευτερης γεννιας ειχα το πρωτο... χαλασε μονο του στο 10 ημερο , το πηγα πισω μου παν οτι μου πεσε , και ζητησαν 100 ευρω για επισκευη για προβλημα που ειδα οτι υπαρχει σε απειρα moto g... τους εστειλα mail οτι λενε παπαριες και με λινκ απο το φορουμ της αμερικανικης μοτορολα με απειρους με το ιδιο προβλημα.. περιμενω απαντηση :p btw πριν απο αυτο ειχα το πρωτο μοτορολα 3 χρονια (και τωρα αυτο εχω) και ειναι αψογο .

H.
04-08-2015, 21:53
http://merimobiles.com/zte-nubia-z7-mini.htm

καλή επιτυχία (θα το έπαιρνα εγώ, αλλά αφενός αποφάσισα να κάνω επιτέλους upgrade στο πισί και αφετέρου με γράφετε στ'αρχίδια σας και δεν παίρνετε το Lumia 520 που πουλάω ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΑ και είναι ΦΟΒΕΡΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΟΤΕ, μόνο ένα πενηντάρικο μπας και τσοντάρω από κει)

το παραπάνω site έχει πάρα πολλά ασιάτικα γενικά (και το http://merimobiles.com/huawei-p8-lite-ale-ul00.htm), κάτσε ψάξε αν θες αλλά να έχεις υπόψιν οτι αν πάρεις κινεζιά και πάθει κάτι, θα μείνεις κανα δίμηνο χωρίς κινητό μέχρι να σου το στείλουν πάλι πίσω.

Στην ίδια τιμή με το Note με τις εξής διαφορές: καλύτερος επεξεργαστής (σχετικά αδιάφορο εκεί που έχουν φτάσει πλέον οι επεξεργαστές κινητών), καλύτερη οθόνη (σημαντικό), μικρότερη οθόνη μισή ίντσα, μικρότερη μπαταρία (σημαντικό). Ένα από τα δύο θα πάρεις αν έχεις τα δυο κατοστάρικα ψηλέ.

Xtikio
04-08-2015, 22:25
Εγώ για τα αιφόνια είπα οτι δεν κολλάνε, δεν είπα οτι είναι το μόνο κιν στον πλανήτη....

Πλίτσι μέσα για αυτό που πρότεινες

wraithgr
04-08-2015, 22:32
Μόνο που ούτε αυτό ισχύει...

http://gizmodo.com/a-simple-text-can-crash-messages-on-any-iphone-its-sent-1707128470

Xtikio
04-08-2015, 22:33
επίσης να πω ευχαριστώ για όλο το ίνφο που με δώκατε !

και σεβενσταρζ σορυ αλλα τα γουιντοζ φόνια δε μαρέσουν

Urlic
05-08-2015, 01:16

skroutz 270e λέει, χάνω κάτι?
όχι σωστά , το είχε βγάλει ή vodafone πρόσφατα προσφορά στα €169. Αλλά μάλλον έληξε. Τώρα από κανένα κινέζο site ,αν το βρεις ποιο οικονομικό. Πάντως κ για 270 αξίζει

BlackiE
10-09-2015, 20:05
Θέλω μια συσκευή ανθεκτική, με κουμπιά, κάμερα, αλλά χωρίς wifi κλπ
Κάτι σαν αυτή δλδ http://www.skroutz.gr/s/6957383/Caterpillar-B30-Dual.html
Έχουμε κάτι παρόμοιο υπόψη;

Urlic
11-09-2015, 00:46
http://www.ruggear.gr/index.php/gr/our-technology-gr

cromags
26-11-2015, 18:49
Είπα να εγκαταστήσω το CyanogenMod στο motog 1st gen και πλέον το κινητό πετάει διαφημίσει πατώντας το menu button. Δοκίμασα adfree αλλά δεν διορθώνει..Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος?

dexter_
26-11-2015, 20:15
μάλλον είναι διαφημίσεις του launcher, δοκίμασε άλλον ή βρες την επι πληρωμή έκδοση της εφαρμογής σπασμένη (αν υπάρχει)

atom_smasher
22-08-2017, 12:37
perasmenh pempth esvhse to lg nexus 5..kai den 3anaanoi3e pote. mallon tou gamhsa thn mpataria afou to ebaza na fortizei thn nuxta. kamia protash gia kinhto ws 200 eurw? kuriws mpataria a3iologh thelw.
apokleiontai ta apple.

ypersyntelikos
22-08-2017, 15:45
mallon tou gamhsa thn mpataria afou to ebaza na fortizei thn nuxta.

wat

atom_smasher
22-08-2017, 15:51
mallon tou gamhsa thn mpataria afou to ebaza na fortizei olh thn nuxta.

wat

When Black Roses Bloom
22-08-2017, 15:52
mallon tou gamhsa thn mpataria afou to ebaza na fortizei thn nuxta.

wat

Αυτό σκέφτηκα κι εγώ, νύχτα το φορτίζω μάν μου, δεν μου έχει πάθει τίποτα.

atom_smasher
22-08-2017, 18:34
e den 3erw ti na pw. den briskw allo logo gia na psofhse. toumpa den efage teleutaia. deixnei san na kollaei kai kanei olh thn wra restart.

Κέβιν Σόρμπο
22-08-2017, 19:01
ε η μπαταρια γενικως ξεφτιζει, το nexus 5 ειναι κινητο τετραετιας (και ειχε και θεματα γενικως)

αν δε θες να τα σκασεις και αγαπας το 5 (γιατι απο design και εργονομια ειναι το καλυτερο που εχει βγει τα τελευταια 5 χρονια κατα τη γνωμη μου), παρε καινουργια μπαταρια

τιουρτοριαλζ παιζουν παντου, ειναι αγαπημενη συσσκευη των τινκεραδων

atom_smasher
24-08-2017, 20:14
απαρεντλι, ειχε θεματα το μοντελο με το κουμπί του...απ ότι ειδα. δεν ξερω τι θα κανω. ελπίζω να κλείσω τα μάτια και να διορθωθεί δια μαγείας. του ριξα 2 κοπανήματα τις προάλλες και ανοιξε για κανα μισαωρο. τωρα παλι τα καταφερα σε σειφ μοντ αλλα δεν ξερω τι αλλο να κανω μετα.

tsimpouklano
04-05-2019, 16:57
Μπορεί να σας έχω ξαναποασχολήσει, δε θυμάμαι, αλλά επειδή η κατάσταση με το υπάρχον κινητό είναι απάλευτη, η αγορά ενός νέου κρίνεται επιτακτική. Για αυτό για πάμε:

- Χρήση: regular, καμιά φωτογραφία, κανάν ΟΑΣΘ, FB, Viber, γενικώς να σηκώνει καμιά 10αριά εφαρμογές (στο προ-προηγούμενο από ένα σημείο και μετά δε σήκωνε Viber και FB - το lite ε - ταυτόχρονα)
- Φωτογραφίες: δε χρησιμοποιώ φωτογραφική μηχανή, οπότε θα είναι ο μόνος τρόπος για φωτογραφίες, οπότε ας είναι καλή
- Συνδυασμός ποιότητας/τιμής θα εκτιμηθεί
- Έως 150€

Στα λεφτά αυτά, βάσει και των κριτηρίων και των κριτικών που διάβασα στο skroutz.gr, είδα το Huawei Y7 (https://www.skroutz.gr/s/14458567/Huawei-Y7-Prime-2018-32GB.html) φαίνεται μία καλή εν δυνάμει επιλογή. Για το αντίστοιχο της Huawei, Υ6, δε διάβασα καλές κριτικές. Για πείτε :)

Phantom Duck
04-05-2019, 17:25
εδώ (https://www.skroutz.gr/s/15912019/Xiaomi-Redmi-Note-6-Pro-64GB.html) είσαι.

tsimpouklano
04-05-2019, 18:11
Νομίζω μου είχε μιλήσει φίλος για αυτό πριν κάμποσο καιρό και δεν το σκέφτηκα, καθώς θεώρησα πως μπορεί να "θεωρείται" παροχημένο και να έχουν κυκλοφορήσει άλλα καλούδια. Θενκς!

MoRmEnGiL
05-05-2019, 07:55
Δεν έχει αποσπώμενη μπαταρία αυτό αν θυμάμαι καλά, αυτό δε σημαίνει οτι όταν (όχι αν, όταν) ψοφήσει η μπαταρία πάει πέταμα όλο?

Λασπόνερα
05-05-2019, 17:10
Το redmi note 6 pro έβγαλε αρκετά προβλήματα. Καλύτερα να πάρεις το note 7 μεταχειρισμένο από κάνα ινσομνια. Εγώ κατέληξα στο redmi 7, γύρω στο 120αρι καινούργιο από σκρουτζομαγαζο. Μια χαρά για τη δουλειά που το θέλεις και εσύ.

MoRmEnGiL
06-05-2019, 12:57
Προβλήματα?

Λασπόνερα
06-05-2019, 14:31
Επειδή ψάχνω κανά μήνα να πάρω τηλέφωνο και όλο το αναβάλλω, διαβάζω τακτικά τα σχόλια στο skroutz για 2-3 κινητά που με ενδιαφέρουν. Να μη στα γράφω, μπες και δες εσύ αναλυτικότερα.

MoRmEnGiL
06-05-2019, 17:52
Erm, sorry αλλά δε μου λένε τπτ τα γραφόμενα στο σκρούτζ, for all i know they're paid promoters.

BlackiE
06-05-2019, 19:30
Σοβαρά τώρα, γιατί δεν παίρνετε ένα iPhone και κάθεστε και αλλάζετε κινητά με android κάθε 1-2 χρόνια;

MoRmEnGiL
06-05-2019, 19:35
Γιατί apple, child labor, work ethics, business ethics,γενικά fuck apple και λολ 500 ευραίοι για ένα γαμωκινητό.

BlackiE
06-05-2019, 19:50
Δεν είναι ανάγκη να πάρεις με 500. Βέβαια αν πάρεις, θα βγάλεις 3-4 χρόνια χωρίς πρόβλημα και θα χεις και μεταπώληση τουλάχιστον 1/3 απ´ το ποσό που έδωσες. Το καλοκαίρι κλείνω 3 χρόνια με iPhone SE, δεν έχει κολλήσει ΠΟΤΕ, battery health 87% capacity και με βγάζει άνετα μια μέρα με χρήση σαν αυτή που θέλει ο τσιμπουκλανο και ιντερνετ κυρίως 3g και όχι wifi.
Μπορείς να ψαχτείς για ενα μεταχειρισμένο/εκθεσιακό iPhone 7 ή ακόμη καλύτερα 8, με καλή μπαταρία εννοείται, με κανα 350αρι ξερωγω. Όσες φορές είχα android μου σκότιζε ταρχίδια μετά από ένα χρόνο max.
Αν οι λόγοι είναι ιδεολογικοί, πάσο.

Λασπόνερα
07-05-2019, 08:44
Αν υπήρχε ηθικό θέμα δε θα φορούσαμε και δε θα τρώγαμε τίποτα.
Απλώς τα προϊόντα της Απλ είναι πανάκριβα γι αυτό που προσφέρουν, υπάρχουν αντίστοιχα κινητά πλέον σε πολύ χαμηλότερη τιμή που δεν τα κρατάς μόνο 2 χρόνια όπως λες.
Και ποιο 8άρι; Άσε που δεν κάνει 350, 4,7 ίντσες, μπέζελ τεράστια και ανάλυση άστα να πάνε.
Βέβαια με ό,τι βολεύεται ο καθένας.

BlackiE
07-05-2019, 13:29
Ναι είναι ακριβότερα σε σχέση με αυτά που προτείνετε αλλά επιμένω έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και αξία μεταπώλησης, οπότε «η μία ή η άλλη».
Σε αυτά τα τρία χρόνια που έχω το SE, η αδερφή μου πήρε ένα xiaomi redmi 6, η κοπέλα μου ένα huawei p10 lite και ο πατέρας μου ένα xiaomi MA1 κάτι τέτοιο, γύρω στα 220-250 το καθένα όταν τα πήραν.
Ε, έχουν κλατάρει όλα.

Το 8άρι άντε να κάνει 370-380 αν όχι 350. Στο ινσόμνια μπαίνουν 20 αγγελίες καθημερινά.

MoRmEnGiL
07-05-2019, 15:14
Το 8άρι άντε να κάνει 370-380 αν όχι 350. Στο ινσόμνια μπαίνουν 20 αγγελίες καθημερινά.

Ακόμα και να μην μποικόταρα φούλ την απλ, αυτό είναι πάνω από διπλάσιο από το μπάτζετ μου. Καπιταλισμός παντου.