View Full Version : [TV] Forbrydelsen [The Killing]
enitharmon
05-04-2011, 00:57
Forbrydelsen (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Killing_%28Danish_TV_series%29)
http://img807.imageshack.us/img807/8155/bannerye.jpg (http://img807.imageshack.us/i/bannerye.jpg/)
το δανεζικο
μιας και ειδα φοβερο ενθουσιασμο :grin: ανοιγω αλλο τοπικ απο το αμερικανικο ας εχει δικο του
το αρχισα χθες καλο ητανε το 1ο
το δε κανεις?
βασικα εχει δει κανεις το οριτζιναλ δανεζικο (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Killing_%28TV_series%29);αγγλια λεει σαρωσε
το βρηκα με eng subs
20 επεισοδια
μπορει να αρχισω το οριτζιναλ να δουμε και καμια σειρα που δεν μιλανε αγγλικα
βρήκες αυτό με 2 seeders kai 1238 (!!!) leechers?
MaX Payne
05-04-2011, 01:44
το δανεζικο warez bb (μη μας δουν οι μοντς)το βρηκα
enitharmon
05-04-2011, 02:06
κι εγώ για το δανέζικο έλεγα, βρήκα μια καλή έκδοση στο btjunkie
Εντυπωσιακά καλή η δανέζικη παραγωγή btw. Δηλώνω fan.
enitharmon
05-04-2011, 17:37
είδα χτες τα δύο πρώτα της δανέζικης, σε κρατάει και τα 55 λεπτα κάθε επεισοδίου περνάνε χωρίς να το καταλάβεις (άσχετο, αλλά πως είναι έτσι η γλώσσα, ούτε τα φωνήεντα δεν ξεχωρίζω καλά καλά)
enitharmon
06-04-2011, 10:44
ξανά, κατεβάστε δείτε, με δυσκολία σταμάτησα να βλέπω χτες και έπεσα για ύπνο
MaX Payne
06-04-2011, 11:34
Forbrydelsen (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Killing_%28Danish_TV_series%29)
http://img807.imageshack.us/img807/8155/bannerye.jpg (http://img807.imageshack.us/i/bannerye.jpg/)
το δανεζικο
μιας και ειδα φοβερο ενθουσιασμο :grin: ανοιγω αλλο τοπικ απο το αμερικανικο ας εχει δικο του
το αρχισα χθες καλο ητανε το 1ο
enitharmon
06-04-2011, 13:27
εντωμεταξύ είμαι 8ο επεισόδιο (θα χάσω το τρενο....) και ενώ φαίνεται να είναι κοντά στη λύση, σκέφτεσαι, τι θα δείξουν στα υπόλοιπα 12 επεισόδια; μπερνισμοί
enitharmon
07-04-2011, 11:55
asdfsfsafdsasa
μόνο για όσους είδαν το 11ο
εκεί που λένε για έναν Faust για δυο δευτερα σκέφτηκα ότι θα μπλεχτούν και Νορβηγοί στην υπόθεση....
BURNIN AMBITION
07-04-2011, 12:26
giati de mas lete ti einai ? prepei dhladh na katsoume na googlaroume? de mporoume na xasoume xrono apo th meleth twn drums
ante peite
enitharmon
07-04-2011, 12:36
το οριτζιναλ δανέζικο αυτουνού http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?25785-The-Killing
BURNIN AMBITION
07-04-2011, 14:03
wraio fainetai. poses sezon tha einai?
axizei genika i apla sas exei piasei h malakia kai prospatheite na vreite kati kal osa to fringe kai tis ektheiazete oles tis seires?
enitharmon
07-04-2011, 14:35
δεν εχει ταξιδια σε μελλον-παρελθον, υπερφυσικους δολοφονους και φαντασματα, οι πρωταγωνιστες τρωνε και κοιμούνται, εχει 2 σεζον ως τωρα, ετοιμαζουν τριτη, εμενα μ'αρεσει, παραπανω δε μπορω να βοηθησω
Φουλ ατμόσφαιρα και πολύ καλό μυστήριο. Γενικώς η μουσική και τα χρώματα δένουν πολύ καλά και δημιουργούν φοβερό κλίμα. Έχει βγει και 3η season (κατεβάζετε τα πάντα tvtorrents.com).
Η πρώτη σεζόν υπάρχει στο demonoid σε καλά rips από την προβολή της σειράς από το BBC, Όλα σε ένα torrent, mp4 των 500MB με ενσωματωμένους αγγλικούς υπότιτλους.
Είμαι στο 205. Ανατριχίλα.
Stathis63
08-04-2011, 10:55
Αν ομως δεν εχεις κανει εγγραφη στο demonoid, πάπαλα. Δε μπορώ να βρω πουθενά την πρώτη σεζόν με αγγλικούς υποτίτλους σε ενα torrent, μπορεί να βοηθήσει κανείς? Ευχαριστώ.
enitharmon
08-04-2011, 14:24
περίεργο, πριν 4 μέρες την είχα βρει ολόκληρη (μόλις την είχαν ανεβάσει κιολας, είχε 2 seeders μονο) στο btjunkie και τώρα δε την βρίσκω wtf. Έχω κρατημένο το τορρεντ αρχείο, στειλε μου ενα πιεμ με το μεηλ σου να στο στειλω (ή το στελνω στου ιματζιν, οπως θες)
Δεν είναι ανοιχτές οι εγγραφές στο demonoid αυτή τη στιγμή; Αν δεν είναι και δεν το βρίσκεις αλλού δώσε mail να σου στείλω invite.
MaX Payne
13-04-2011, 17:01
ειμαι στο 14
η Lund αλλαζει πουλοβερ μεχρι το τελος; :grin:
γενικα :thumbsup:
ποσο γαμαει η μουσικουλα που τελειωνει τα επεισοδια
enitharmon
14-04-2011, 15:27
έγινε χαμός με αυτό το πουλόβερ στην αγγλία λέει. Οι φεροέζες που το φτιάχνουν δεν προλαβαίνουν τις παραγγελίες
MaX Payne
14-04-2011, 23:40
ειδα 18 :-(
ηρθα για μια βαθια ανασα και παω να το τελειωσω της πουτανας γινεται
αν και μου βρωμαει οτι δεν θα εχει τελος τελος η 1η
MaX Payne
15-04-2011, 02:23
gamhse
20 ep σχεδον 1 ωρα το καθενα και δεν ενιωσα να κανει κοιλια ποτε
δειτε τη αφοβα
οσοι εχουν δει την 1η ο Holck αφου δεν την ειχε σκοτωσει την Nanna γιατι προσπαθησε να σκοτωσει την Lund;
η 2η τι λεει την τελειωσε κανεις;
enitharmon
15-04-2011, 03:00
μην ανοιξετε το σποιλερ, λεω ποιος ειναι ο δολοφονος
εγώ δεν κατάλαβα γιατί αυτοκτόνησε ο τελευταιος, αυτος που κρεμαστηκε, αφού όντως δε σχετιζόταν καθολου. Επειδή τον υποπτεύονταν;
Πάντως ΤΙ ΓΑΜΑΤΗ ΣΕΙΡΑ, νόμιζες ότι είναι ο holck, πιανουν το vagn, νομιζεις οτι ειναι ο αλλος, και τελικά ήταν αυτός (δε λεω ποιον εννοω, υπαρχουν χαζοι που ισως ανοιξαν το σποιλερ). κι ολα αυτα χωρίς εφφε και χαζομαρες
ο χολκ νομιζω το 'χε χάσει γενικά, βρηκαν και το αμαξι, αντε να ξεμπερδεψει. ειδε τι συνεβει και στο χαρτμαν, οποτε καταλαβε οτι δε θα συνερχοταν ποτε πολιτικα απο αυτο
MaX Payne
15-04-2011, 13:08
spoilers ε μην τανοιξει οποιος δεν εχει δει 1η
ο Holck ειχε σκοτωσει με το αμαξι του εκεινο τον Olav αλλα και παλι δεν σκοτωνεις μπατσο εν ψυχρω
ειχανε αφησει να καταλαβεις οτι θαναι καποιος πολιτικος, πολυ εξυπνος κλπ δεν εμοιαζε τοσο ικανος ο Vagn ειχανε μιλησει και για αλλους φονους φαινοταν για serial killer
κι αυτος που κρεμαστηκε αφου ειχε παρει κουρσα την Ναννα και τοχε πει στον Vagn αρα ηξερε ποιος ηταν γιατι δεν τολεγε στην αστυνομια
νταξ για να κρατησει 20 επ αρκετοι δεν ελεγαν οσα πρεπει για να κρατησει το μυστηριο δηλ ο Troes μπηκε φυλακη για να μη πει οτι εκανε αποπειρα αυτοκτονιας η' ο σκουρος ο δασκαλος στην αρχη εκρυβε πολλα χωρις φοβερο λογο
ηταν πολυ καλο παντως
enitharmon
15-04-2011, 13:43
το πιο ωραίο ήταν αυτό με το vagn (φαινόταν από την αρχή μυστήρια φάτσα, αλλά λες τόσο κοντά στην οικογένεια wtf, αν και επιβεβαιώνονται τα στατιστικά, ότι δολοφόνοι/βιαστές είναι συχνά συγγενείς/φίλοι της οικογένειας). Επίσης μέχρι το τέλος περίμενα να γίνει η ανατροπή και να είναι τελικά ο Troels ο δολοφόνος, έχω δει πολλές αμερικάνικες σειρές...
Το στεναχωρο ήταν το τέλος με τον Theis, κρίμα πραγματικά =/
στη δευτερη είμαι στο τριτο επεισόδιο, έχει μόνο 10 αυτη, το πάνε καλά
MoRmEnGiL
01-06-2011, 11:09
Eimai sto 6to episodeio kai omologw oti einai poly wraio. *
Demeno, kalo kai minmalistiko (se sxesh me tis yperboles ths amerikanikhs tibi) acting, tight pace, all's well.
*Disclaimer: apaix8anomai ta "astynomika mysthria" en genh. Epishs sixainomai to 24.
Harbinger of Death
06-09-2011, 16:24
Το άρχισα όταν μας άφησε σύξυλους το Αμερικάνικο. Είμαι στο δεύτερο και φαίνεται καλό. Το Αμερικάνικο μου φαίνεται έχει λίγο καλύτερες ερμηνείες (κυρίως στην οικογένεια, η πρωταγωνίστρια είναι γαμάτη). Περιμένω να δω διαφορές, γιατί ως τώρα είναι ίδιο, πέρα από το μαλάκα συνάδελφο που εδώ είναι σπαστικός.
atom_smasher
06-09-2011, 18:13
είδα χτες τα δύο πρώτα της δανέζικης, σε κρατάει και τα 55 λεπτα κάθε επεισοδίου περνάνε χωρίς να το καταλάβεις (άσχετο, αλλά πως είναι έτσι η γλώσσα, ούτε τα φωνήεντα δεν ξεχωρίζω καλά καλά) Ποια φωνηεντα μωρε;! εδω τα μισα προφερουν και τα υπολοιπα διαφορετικα...
Harbinger of Death
15-09-2011, 15:23
Το τελείωσα.
Ό,τι είπε η Ένι. Μας πήγαινε πέρα-δώθε, είναι αυτός, είναι ο άλλος.
Και να σκεφτείτε ότι όταν ξεκίνησα το Δανέζικο, έλεγα "παίζει να κάνω μαλακία, αφού είδα ποιος είναι ο δολοφόνος στο Αμερικάνικο μωρέ". :P (το Αμερικάνικο τελειώνει εκεί που πρωτομαθαίνουν για το διαμέρισμα και συλλαμβάνουν τον αντίστοιχο Troels).
Νταξ, υπερβολίτσες είχε, αλλά γενικά γάμησε, έξυπνο και καλοφτιαγμένο. Πολύ κρίμα με τον Theis, όντως, είχα αρχίσει να του μιλάω από τη μέση του επεισοδίου αλλά δε με άκουγε. Μπράβο στους Δανούς, κι ας είναι περίεργη η προφορά τους.
Τώρα σκέφτομαι να μην αρχίσω δεύτερη, μπας και πιάσω κανα Game of Thrones. Αλλά ρε γμτ είδα το teaser της δεύτερης στο τέλος του επεισοδίου :(
enitharmon
17-09-2011, 02:45
η δευτερη σεζον ειναι εξισου καλη, δεν εχει τοσα περαδωθε (ειναι και πιο λιγα τα επεισοδια), αλλά έχει διάφορες υπερβολές που δεν έχει η πρώτη
τελειως υπερβολικο για μένα η φαση στο αφγανισταν, ρολφ και σιγα ρε
enitharmon
11-02-2013, 16:35
ειδα χτες τα δυο πρωτα επεισοδια της τριτης (στο γερμανικο κρατικο καναλι), ωραιο ειναι, αντε να ψαχνω να κατεβαζω
MaX Payne
11-02-2013, 19:19
μιας και το εφερες στην επικαιροτητα
αρχιζει απο αυριο στο mega (http://www.megatv.com/thekilling/default.asp?catid=30221) 23 30 Τριτη με Παρασκευη
να δουμε ποσο θα αντεξει
καλοκαιρι ειδα και την 2
καλη ητανε βεβαια οχι σαν την 1η
Yπήρξε προσπάθεια μήπως τορρεντάδων να το υποτιτλίσουν;Γενικά,καλή μαγκιά του ΜΕΓΚΑ αλλά ούτε καν σε dvd-r δεν έχω προκάνει να το γράφω.Τελικά η όλη κουλτούρα του on demand βλέπω ότι γουστάρω όποτε γουστάρω,αρχίζει και κερδίζει έδαφος...
Κι ειδικά την Παρασκευή;
Άντε να τα δούμε όλα μαζεμένα αν προκάνει το Μέγκα να στήσει κανά μαραθώνιο.
MaX Payne
15-02-2013, 13:21
πιο πιθανο να κανει κανα μαραθωνιο FATMAGUL το μεγκα
παντως τορρεντ με αγγλικους subs θα βρεις απο bbc υποτιτλοι
Χθές άρχισα το Δανέζικο.
Αυτό το τόρρεντ BBC με αγγλικούς υπότιτλους.
Πολύ ωραίο φαίνεται, ακόμα είναι ενδιαφέρον να ακούς και μια άλλη γλώσσα και να βλέπεις κάτι άλλο εκτός από Αγγλία/USA.
Από ότι είδα το Αγγλικό remake (the Killing) είναι σε 3 σεζόν ενώ το Δανέζικο σε μια των 20 επεισοδίων?
enitharmon
27-02-2013, 13:15
ολος ο κοσμος το αφηνει στα δανεζικα, οι γερμανοι επρεπε να το μεταγλωτισουν. Και το dvd προς πωληση μονο στα γερμανικα. Γελαει ο κοσμος
rat_poison
27-02-2013, 14:58
καλά να πάθεις
μα να αγοράζεις DVD;
δλδ να θες να δώσεις λεφτά πες ότι το καταλαβαίνω, αλλα ΝΤΙ-ΒΙ-ΝΤΙ;
MaX Payne
27-02-2013, 21:39
Χθές άρχισα το Δανέζικο.
Αυτό το τόρρεντ BBC με αγγλικούς υπότιτλους.
Πολύ ωραίο φαίνεται, ακόμα είναι ενδιαφέρον να ακούς και μια άλλη γλώσσα και να βλέπεις κάτι άλλο εκτός από Αγγλία/USA.
Από ότι είδα το Αγγλικό remake (the Killing) είναι σε 3 σεζόν ενώ το Δανέζικο σε μια των 20 επεισοδίων?
το Δανεζικο ειναι 3 σεζον ,η 1η 20 και αλλες 2 απο 10
και η 2η υπαρχει με αγγλικους
3η δεν τοχω ψαξει ακομα
το ριμεικ ειναι αμερικανικο δεν το εχω δει καθολου
Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω την τρίτη;
Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω την τρίτη;
Προσπάθησα να σου στείλω πμ με το λινκ αλλά κάτι παίχτηκε. Κάνε search "forbrydelsen series 3 720p torrent" και θα στο βγάλει πρώτο. Είναι 17 giga αλλά παίζει να μην υπάρχει τίποτα άλλο.