PDA

View Full Version : Conn-x TV

freak brother
24-03-2011, 16:08
εχει κανεις ? συμφερει? τι παιζει? 10 ευρο τον μηνα ειναι και το σκεφτομαι .

nikolasfluxus
24-03-2011, 16:10
το μόνο που ξέρω είναι οτι μια φορά στο σπίτι της αταχουλάλπης είχαμε βάλει το κανάλι για τα βρέφη και είχε κάτι τελείως ψυχεδελικά πράματα και καλά για να κοιμούνται τα μωρά και το βλέπαμε και γελούσαμε σαν μικρά κοριτσάκια

KoiliaSamprela
24-03-2011, 16:14

Γερμανικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, Κύπελλο Ελλάδας & Football League, Ισπανικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, Copa Sudamericana, Copa Libertadores

ο μόνος λόγος ... αν δεν είχες ιντερνε ίσως είχα να σου πω και άλλους

scarecrow
24-03-2011, 16:21
Έχει και κάτι ωραία κανάλια με ντοκιμαντέρ.

croissant429
24-03-2011, 16:49

Γερμανικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, Κύπελλο Ελλάδας & Football League, Ισπανικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, Copa Sudamericana, Copa Libertadores

ο μόνος λόγος ... αν δεν είχες ιντερνε ίσως είχα να σου πω και άλλους

αν σε ενδιαφερουν μοναχα τα αθλητικα ,με μια απλη εγγραφη και καταθεση (εστω και 10 ευρω),βλεπεις live ολα αυτα τα πρωταθληματα (εκτος των Ελληνικων..) και σε διαφορα στοιχηματικα sites (betfair-unibet-bet365....) χωρις αλλες συνδρομες-μαλακιες κτλ....

ari-m
28-03-2011, 17:11
exei o pe8eros mou gia na parakolou8ei kyriws ta ksena prwta8limata pou deixnei
gia tainies den aksizei me tin kamia
aaaa nai vazei kai to disney channel otan exei ton eggono tou

atahoualpi
28-03-2011, 18:42
ειχα εγω κοννεξ τιβι (το baby tv που λεει ο φλουξης το καλυτερο καναλι του κοσμου ολου), καλη φαση γενικα, πολλα καναλια, ταινιες (και καναλια και πολλες που ανανεωνονται στο μενου του κοννεξ αποθηκευμενες), σειρες (φοξ λαηφ κτλ), αθλητικα (ειχε 4-5) καναλια - ολη μερα αγωνες και εξτρημ σπορτς καποια αλλα, παιδικα (!), ατελειωτες ωρες καψιμο με ολα τα ντισκαβερι τσανελς, ντοκιμαντερς για ο,τι θες εχω δει, μπιμπισι, αλ τζαζιρα, κατι αλλα γαλλικα και γερμανικα και ρωσσικα για ειδησεις και κατι μουφες καναλια μουσικα και φασιον τιβι και 15 ευρω το μηνα εδινα. Δε θα το βαζα ποτε, αν δεν ηταν μια προσφορα που σου εδινε τσαμπα αποκωδικοποιητη και σκληρο δισκο ταυτοχρονα (τιβο πρεπει να το λενε).

Weedow
06-04-2011, 17:28
Δεν αξίζει μία κατά την ταπεινή μου άποψη. Το έχω και πάει καρφωτό για κόψιμο. Εκτός των αθλητικών (forca Juve κλπ) δεν σου προσφέρει κάτι ουσιαστικό. Ταινίες που τις χρυσοπληρώνεις, τσόντες πιο ακριβές και από το να αγοράσεις τσοντοπεριοδεικό με dvd και εκτός όλων των άλλων μην ξεχνάς πως το αν θα δεις αυτό που θες εξαρτάται και από τις καύλες του πΟΤΕ. Έχω χάσει μεγάλα μέρη αγώνων γιατί ο πΟΤΕ τον έπαιζε.