PDA

View Full Version : αν

carheart
23-03-2011, 22:50
αν ασπούμε για ένα μυστηριώδη λόγο χρειάζεται να εγκαταστήσω CONNEXTV (...) του οποίου ο αποκωδικοποιητής είναι συμβατός με το σκουπιδένιο router δώρο Huawei Echolife HG520C/hg520u αλλά όχι με το θεϊκό μου Belkin 7FD2401 v1, τι μπορώ να κάνω για να αποφύγω να χρησιμοποιώ το σαβούρι (νομίζεις δεν σ'αγαπάμε...) και να συνεχίσω να χρησιμοποιώ το καλό μου ρούτερ, βλέποντας ταυτόχρονα κόννεξ;

τα προβλήματα που έχει ο κόσμος

KoiliaSamprela
23-03-2011, 22:57
αν ασπούμε για ένα μυστηριώδη λόγο χρειάζεται να εγκαταστήσω CONNEXTV (...) του οποίου ο αποκωδικοποιητής είναι συμβατός με το σκουπιδένιο router δώρο Huawei Echolife HG520C/hg520u αλλά όχι με το θεϊκό μου Belkin 7FD2401 v1, τι μπορώ να κάνω για να αποφύγω να χρησιμοποιώ το σαβούρι (νομίζεις δεν σ'αγαπάμε...) και να συνεχίσω να χρησιμοποιώ το καλό μου ρούτερ, βλέποντας ταυτόχρονα κόννεξ;

fj8piAlMUto

βασικά δεν ξέρω γιατί να πρέπει να χρειάζεσαι συγκεκριμένο router μιας και απ όσο ξέρω, ο αποκωδικοποιητής εθερνετ καλώδιο παίρνει , οπότε εσύ απλά κάποια δικτυακή ρύθμιση θα πρέπει να κάνεις και θα είσαι κομπλέ.
Ωστόσο αύριο σφύρα στο εμ-ες-εν να θυμηθώ να ρωτήσω την άκρη

Mitsmann
23-03-2011, 23:03
με σχετικη πιθανοτητα επιτυχιας αυτο που θα σου πω.

εαν για να τρεξει το TV στρημινγκ μερος του πακετου σου, οι τεχνικοι του Κονν. Εκς, εχουν "κλειδωσει" συγκεκριμενο κονφιγκιουραρισμα (sic) στο σκατα ρουτερ που λες τοτενες οι ελπιδες να το πετυχεις ειναι περιπου 0.005% αφου θα πρεπει να γραψεις το configure αρχειο μονος σου για το Belkin και δεν ειναι και το ευκολοτερο θεμα του κοσμωτα να το θεσω ευγενικα.
Εαν οχι τοτε γκουγκλαρε ξερω γω μηπως κυκλοφορει κατι για το Belkin.

Πιθανοτητες επιτυχιας σου : 1,16 %

metamelia1
23-03-2011, 23:05
Καλή τύχη! (http://www.google.gr/#sclient=psy&hl=el&source=hp&q=connxtv+%CE%9C%CE%B5+%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%BF+router&aq=f&aqi=&aql=&oq=&pbx=1&fp=7d5d504cf475779a)

Heimaa
24-03-2011, 00:18
Η βασικη ιδεα ειναι οτι πρεπει να κανεις τη μια ethernet του (θεικού) router σου να δουλευει σαν την STB (set top box) του Echolife. Διαβασε τα θεματα απο το googlelink του τρολολου και ψαξε με παρομοια keywords για το router σου. Ψιλομανουρα γενικα

Dythor
24-03-2011, 00:42
Η βασική ιδέα είναι να μην έχεις CONNX-TV.

KoiliaSamprela
24-03-2011, 14:49

η άκρη είπε

genika an mporei na orisei mia porta san bridge kai na tis kanei assign to iptv vc paizei

όπου iptv vc = δεύτερο virtual circuit σε atm layer