Log in

View Full Version : Trans-Siberian Orchestra Βερολίνο 22.03.11

enitharmon
23-03-2011, 04:14
τους αγαπώ :touched:

ο ήχος του Tempodrom δε σταματάει να με εκπλήσει, τόσο καλό ήχο είχα καιρό να ακούσω

τα κομμάτια συνοδεύονταν από θεατρικές διηγήσεις της ιστορίας
http://i48.photobucket.com/albums/f225/enitharmon/TSO1.jpg

στο ρόλο του Μεφιστοφελη ο Soto :touched:
http://i48.photobucket.com/albums/f225/enitharmon/TSO5.jpg

ωραίο σόου γενικά, σε κάποια σημεία τέλειος συγχρονισμός ήχου και εικόνας, νόμιζα ότι θα σπάσει το δοξάρι του βιολιστή
http://i48.photobucket.com/albums/f225/enitharmon/TSO2.jpg

http://i48.photobucket.com/albums/f225/enitharmon/TSO3.jpg

http://i48.photobucket.com/albums/f225/enitharmon/TSO4.jpg

κι επειδή για τα Savatage καίγεστε, εξαιτίας απουσίας Oliva, μόνο 2, Sleep και Chance, αλλά αυτό όπως πρέπει, με χορωδία, ορχήστρα, απ'όλα.
και ο κύριος που τραγούδησε το Chance:
http://i48.photobucket.com/albums/f225/enitharmon/AndrewRoss.jpg

και ΦΥΣΙΚΑ αυτοί που χτυπιόντουσαν και γκάριζαν περισσότερο ήταν 6 Έλληνες στην άκρη της σκηνής που ήρθαν για τη συναυλία μόνο

μετά είχαμε meet and greet, ευγενέστατοι όλοι τους

πρέπει να κοιμηθώ, δε μπορώ να γράψω νορμαλ

atom_smasher
23-03-2011, 04:58
ευχαριστα ολα αυτα. δεν παω για 2 τραγουδια απο καποιον αλλον.

Dragonlord
23-03-2011, 08:55
Όσο ωραία και να ήταν, γαμώ το σπίτι τους, μισό χιλιάρικο έχει φύγει για να πάω άμστερνταμ, άκου εκεί 2 κομμάτια. Μπαστοδιάλο.

commissar
23-03-2011, 15:21
μόλις με πήρε τηλέφωνο ο αδερφός μου να μου πει ότι γύρισε, ότι πέρασε γαμάτα, ότι ο Caffery είχε πάθει πλάκα με την παρέα των 6 που ανέφερε και η enitharmon και στο τέλος μάζεψε όλες τις πένες και τις πέταξε πάνω τους, ότι μετά στο signing session μίλησε με όλους, ότι του υπέγραψαν το "commissar" single, ότι μου πήρε ένα μπλουζάκι savatage, και δε ζηλεύω καθόλου, όχι, καθόλου, ούτε θα χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο όπου να'ναι. :-(

atom_smasher
23-03-2011, 15:28
Καλα αμα ειναι ετσι να σου δωσω μερικα υπογεγραμμενα τους να ηρεμησεις. Μην ανοιξεις και το κεφαλι σου τσαμπα. τετοια λατρεια για τον καφερι;

Dragonlord
23-03-2011, 15:50
Έχουμε διαφορά φάσης.

atom_smasher
23-03-2011, 16:23
μωρε υπογεγραμενα απο το καφερι χεστηκε η φοραδα στο αλωνι. εκει το πηγαινα.

FANTASMA
23-03-2011, 19:25
Genika giati ntoros gia ta upogegrammena genikos?

BURNIN AMBITION
23-03-2011, 19:41
μόλις με πήρε τηλέφωνο ο αδερφός μου να μου πει ότι γύρισε, ότι πέρασε γαμάτα, ότι ο Caffery είχε πάθει πλάκα με την παρέα των 6 που ανέφερε και η enitharmon και στο τέλος μάζεψε όλες τις πένες και τις πέταξε πάνω τους, ότι μετά στο signing session μίλησε με όλους, ότι του υπέγραψαν το "commissar" single, ότι μου πήρε ένα μπλουζάκι savatage, και δε ζηλεύω καθόλου, όχι, καθόλου, ούτε θα χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο όπου να'ναι. :-(kai me emna epathan plaka oi lizzy borden

truila kai porwsi kai manowar

jack the ripper
23-03-2011, 20:03
Genika giati ntoros gia ta upogegrammena genikos?

:touched:

atom_smasher
24-03-2011, 04:29
δεν ξερω φιξερ. μαλλλον ο συλλεκτης μεσα μας. Νομιζω ειναι η μοναδικη μπαντα που με νοιαξε να χω κατι τετοιο.

enitharmon
24-03-2011, 08:31
dragonlord, η συναυλία λέγεται "trans siberian orchestra", όχι "savatage and friends". Κατανοώ την καυλα για τη μπαντα (θα πηγαινα δυοτρεις φορες αν ξανακαναν συναυλιες), αλλα οχι γκρινιες επειδη δεν παιζουν σαβαταζ, σας παρακαλω.
Κομμισαρ, ποιος ειναι ο αδερφος σου; (αν και εχω μια υποψια)

Dragonlord
24-03-2011, 09:07
Τι λες μωρέ κι εσύ τώρα, δεν πα να λέγεται και "Πάνος Κιάμος feat. VEGAS" η συναυλία, ο ίδιος ο koliva το είχε πει ότι στο τέλος θα παίζουν 8 savatage με zak, κάθε δικαίωμα έχω να γκρινιάζω που δε θα δω αυτό που είχε ανακοινωθεί από τον πλέον αρμόδιο.

commissar
24-03-2011, 23:52
2a0zm-xLzCA

mrmaiden
25-03-2011, 01:43
Ωραίο video, αλλά εντάξει το 1996 στο Ρόδον απολαύσαμε το Chance όπως έπρεπε

FIXXXER
25-03-2011, 01:52
και το 2002 Σπορτινγκ

mrmaiden
25-03-2011, 01:56
Nαί αλλά το 2002 χωρίς Zak

atom_smasher
25-03-2011, 03:45
ευτυχως;

morphine
25-03-2011, 03:55
τι λες βρε γύφτο, απαράδεκτος ο γκοθάς που'χαν τότε

enitharmon
25-03-2011, 07:20
εγώ και η ΚΛΙΚΑ μου, θα σας αναγκάζουμε να κερνάτε μπύρα κάθε φορά που μας καρφώνετε έτσι την καρδγιά

όσο για το γκοθά, αν το μόνο πράμα που θυμάται κανείς είναι ότι ήταν ωραίο παιδί, κάτι δεν πήγαινε καλά

ο Andrew Ross ομως έχει ωραία φωνή

morphine
25-03-2011, 07:24
εγώ θυμάμαι και ότι ήταν φάλτσος

FIXXXER
25-03-2011, 08:04
Μαλακια παιχτηκε, ριξτε οτι μουτζα πρεπει

KoiliaSamprela
25-03-2011, 09:57
παραφέρεσαι

atom_smasher
25-03-2011, 14:10
καταρχην μην βριζεις του γυφτους. δεν φταινε σε τιποτα. Η κοινωνικοοικονομικη τους θεση ειναι αποτελεσμα λαθων εκατερωθεν, προκαταληψεων καθως και διατηρησης μιας παραδοσης που στα ματια μας φαινεται ξεπερασμενη αλλα εχουν καθε δικαιωμα να ζουν μεσα σε καποια πλαισια με τους δικους τους κανονες. και για να μην μακρυγορησω να πω οτι Χεστηκαμε για τον Ζακ, μρμαιντεν σε σκατοζηλευω, φιξερ εισαι λιιιγο υπερβολικος και μην την λες τοσο ασχημα στο κοριτσι μας/παρεπιπτοντως νομιζω τον ζακ γουσταρει και οχι τον τζον/ ηταν μαγικη η συναυλια του 2002...σνιφ και δεν ακουσα φαλτσαδουρες κλπ.Ηταν μια εμπειρια, ακομα ευχαριστω καποια για ενα δωρακι που μου κανε και της χρωσταω μεγαλη χαρη.

morphine
25-03-2011, 18:25
http://www.youtube.com/watch?v=pLJASDIUOsQ

JnB
25-03-2011, 18:37
Fixxxer όντως σούρωσες άσχημα χτες.

FIXXXER
25-03-2011, 18:45
Νταξει μωρε, λιγες μπυρες ηταν, σιγα. Αν βαλεις μαζι ολες τις βρισιες που εχω ακουσει ολα τα χρονια απο τη μορφιν ειναι πολυ περισσοτερες.
Τα λεμε στο καραβελ.

Magellan
25-03-2011, 19:28
http://www.youtube.com/watch?v=Z9sZkVlnkH4

:-(

psychotron
25-03-2011, 19:55
:grin::grin::grin:

atom_smasher
26-03-2011, 00:36
Ανατριχιασα ρε πουστη μου στην αρχη. Δεν εχω δει τιποτα απο την συναυλια του 2002 αν θυμαμαι καλα.

GuardianOfIvorytower
27-03-2011, 02:01
εγώ και η ΚΛΙΚΑ μου, θα σας αναγκάζουμε να κερνάτε μπύρα κάθε φορά που μας καρφώνετε έτσι την καρδγιά

count me in

Dragonlord
30-03-2011, 23:19
Χμρφ λοιπόν τους είδα (περίπου) το σάββατο στο άμστερνταμ, είχα γράψει ριπόρτ την κυριακή αλλά το γουίφι του αεροδρομίου σε πέταγε μετά από μισή ώρα και το έχασα. Πάμε πάλι:
Καταρχάς χάσαμε τα πρώτα πενήντα λεπτά λόγω σπέισκεηκ που κατέστρεψε τον παρθένο οργανισμό του νεκροπεθαμένου που δεν είναι αλάνι σαν και του λόγου μου - βασικά δεν ξέρω πώς καταφέραμε και πήγαμε τελικά, τέσπα. Δε στεναχωρήθηκα τελικά. Ε δε μου άρεσαν. Το σώου ήταν κακό. Ο μαυρούλης που έκανε τις αφηγήσεις ήταν αστείος. Τα λέιζερ και οι φωτιές ήταν καλά, αλλά οκ, αυτά αρκούν όταν θες να κάνεις μια μέταλ συναυλία, όχι ένα σκηνοθετημένο σώου με στοιχεία μιούζικαλ. Μου φάνηκε ότι είχε τα χειρότερα στοιχεία από τους δύο κόσμους. Ο ήχος κακός δεν ήταν, αλλά οι φωνές ήταν αρκετά μπροστά (μην τρομάξουν και όσοι πελάτες έχουμε τσιμπήσει λόγω "μιούζικαλ" με τις μεταλλοκιθάρες). Είχαν εκεί και κάτι γκόμενες που έκαναν κάτι εντελώς παιδικά χορευτικά (πχ σε ένα που "έχωνε" έκαναν κερατάκια και ότι παίζουν κιθάρες, για τέτοια κιτσαρία και καθυστέρηση μιλάμε). Τα τραγούδια άσχημα δεν τα λες, πολλά είναι πολύ ωραία, αλλά εντάξει, έχουν βρει έναν τρόπο γραφής τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια και τού'χουν γαμήσει τη μάνα. Αυτό το believe πρέπει να το ακούσαμε 2-3 φορές σε παραλλαγές. Γενικά το όλο πράμα μού φάνηκε πολύ νάιλον ντέφια και ψόφια κέφια. Στο τέλος ανέβηκε κι ο πολονήλ κι έπαιξε κιθάρα. Από savatage έπαιξαν το sleep με μια γκόμενα στα φωνητικά και το chance με τον soto (ουσιαστικά μόνο αυτό μετράω). Ε και πάω μετά στο merch και βλέπω σκέτη μπλούζα savatage μαύρη με το logo σε κόκκινο μπροστά μόνο και πίσω τίποτα, τριάντα ευρώ. Ε μπαγαμηθείτε, δε γουστάρετε τουρ savatage αλλά τα φραγκάκια από τους φανζ θέλετε να τα τρώτε. Παίξε μέταλ χοντρέ και άσε τα σώου και τα μιούζικαλ σε όποιον ξέρει πώς να τα κάνει σωστά.

BURNIN AMBITION
31-03-2011, 00:02
gamhmene wraio post. marese

kane party savatage

epishs exeis dikio alla prepi na dhlwsw. akoustikh sunaulia oliva mallon kaluterh sunaulia ever pou xw paei kai genika sunaulies oliva egguhsh

apla mas exei faei to marazi na xanadoume oloi savatage peftoume me ta moutra sta sideoproject ala caffery kiests kai to phran prefa kai mas ta masane

enitharmon
31-03-2011, 17:27
το ακουστικό oliva ειχε τον χειρότερο ήχο που έχω ακούσει ποτέ

morphine
01-04-2011, 01:31
ναι, αλλά είχε παίξει beatles!

(δεν είχα πάει :( )