PDA

View Full Version : Sun of Nothing, Sardonis, Nechayevschina - 17/3/11

regularpaul
18-03-2011, 13:01
Ο τραγουδιστης των SoN είναι φλωρος, δεν μπορει να πιει ενα κουτακι μπυρα μονορουφι!

Επιβλητικοι οι SoN, μεγαλη εμφανιση, μπραβο
πολυ σωστος ο εκ-Tardive τυμπανιστης
αγχωσε κοσμο ο καυλωμενος να παιξει τραυματιας

ωραιοι και οι Βελγοι αν και με κουραζαν σε σημεια
Νετσα θελω με πιο ατμοσφαιρικες συνθηκες να ξανακουσω τα νεα κομματια

κατα τις 6μισι το πρωι που επαιρνα το δρομο για την φαμπρικα
ειδα πολλους απο τους ανωτερω μεθυσμενους να παιρνουν το πρωινο τους
ενιωσα μια ζηλια, ενα FML

Harbinger of Death
18-03-2011, 14:36
Ήμουν κι εγώ εκεί!

Άκουσα πρώτη φορά Νετσα, και μου άρεσαν πολύ οι μεγάλες ατμοσφαιρικές μελωδίες τους. Δε μου άρεσε η επανάληψή τους, αλλά ΟΚ, υποθέτω αυτό είναι το στιλ. Ο ήχος από την άλλη δε σε άφηνε να καταλάβεις και πάρα πολλά.

Οι Sardonis ήταν μια αντίφαση. Doom που σε ξεσήκωνε και εμένα προσωπικά με έκανε να χαμογελάω. Εδώ νομίζω ήταν λιγότερο αισθητό το πρόβλημα του ήχου, ακούγονταν δυνατά, μια κιθάρα ήταν, δεν είχες και πολλά να χάσεις.

Οι χεντλάηνερς ήταν ο λόγος που ήρθα από Πάτρα. Αργκ, η αλήθεια είναι πως είχα κωλοχαρεί γιατί νόμιζα ότι θα άκουγα παλιά δισκογραφία και απογοητεύτηκα που παίχτηκαν μόνο δύο κομμάτια. Ωστόσο τι άλλο να κάνουν, τους χτύπησε η μοίρα. Ήρωας ο κοπανιάρης των Tardive που έμαθε ό,τι προλάβαινε σε 6 μέρες, ήρωας κι ο δικός τους κοπανιάρης που μας έπαιξε ένα κομμάτι με ένα πόδι, σας ευχαριστούμε. Ελπίζω όταν γίνει καλά ο κοπανιάρης να παίξετε Πάτρα που λέγατε, θα σειστεί το Στέκι. :pink: Επίσης ο τραγουδιάρης τους είναι λολ. Τη μια στιγμή ούρλιαζε τα σωθικά του και μετά προσπαθούσε να μας πει ανέκδοτα.

ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ σε Κασερίνο, Λητς, μην αποκτήσουμε και κανα subforum. Η Impure, αν ήταν εκεί, δε με χαιρέτησε.

babality
18-03-2011, 14:43
κατα τις 6μισι το πρωι που επαιρνα το δρομο για την φαμπρικα

φιλε εγω ημουνα στη φαμπρικα κι εχασα το λαιβ...υπαρχουν και χειροτερα.

για ολα φταιει ο χριστος

Leech
18-03-2011, 15:58
Χαρμπίνγκερ μια χαρά γαμάει και το καινούριο ρε συ :pink:
Ήθελα κι εγώ κάνα Ιμπακτ ας πούμε αλλά δεν έχει να λέει, μια χαρά ήτανε.

Kaserinos
18-03-2011, 16:49
Τιμιοι και χασιματικοι οι σταμ και λοκι με τους Nechayevschina. Πορωτικος ο λοκι με τα αυτιστικα κοπανηματα του.
οχι επειδη ειναι δικα μας παιδια, αλλα αν συνεχισουν ετσι θα γαμησουν και τις δικιες σας κορες.

Με Sardonis δεν ειχα επαφη και ο συνδυασμος ριφφς με τουπα-τουπα-τουτουπα ηταν για καλα χτυπηματακια. Οσο γαματοι επρεπε και προσχαροι τυποι απο κοντα.

Sun of Pasok, τους εβλεπα για 7η-8η φορα ξερω γω.
Η φρατζα του Ηλια προκαλουσε για σχολια. Νηφαλιος αλλα οσο ασοβαρος πρεπει. Κερασε και μπυρα (ή καλυτερα την πεταξε).
Οπως ειπε ο φιλος απο Πατρα ουτε εγω περιμενα να ακουσω ως επι το πλειστον καινουργια αλλα δεν με χαλασε, ο Αντρεας ηταν μορτης.
Τα φωνητικα εχουν γινει πιο βαθια και το παιξιμο τους πιο shoegazing απο ποτε.
Θελωντας και μη οι συγκρισεις με το προηγουμενο επικο release party για τον προηγουμενο δισκο, εγιναν.
Ηθελα πιο πολυ, αλλα ηταν ειδικη περιπτωση.
Σταθερη αποδοση ως συνηθως, παραπονο μηδεν.

Kαι γω με την σειρα μου στελνω πινκς σε Harbinger of Death, my_troubled_mind (aka Irelligious), regularpaul, stam, Loki, Leech, ass_cobra, azza, kontan...

και το ανεκδοτο της βραδιας :

Τι ειναι διαφανο και τρεχει στα λιβαδια?
Ενα κοπαδι τζαμια.

Edit : και σε Khalkji

Agoraphobic_S.I.
18-03-2011, 16:56
Χάνεις τα καλύτερα άμα δεν έχεις διάθεση.

regularpaul
18-03-2011, 17:50
Kαι γω με την σειρα μου στελνω πινκς σε Harbinger of Death, my_troubled_mind (aka Irelligious), regularpaul, stam, Loki, Leech, ass_cobra, azza, kontan...

Edit : και σε Khalkji

και στον Chopped in Half!