View Full Version : Elder Scrolls V: Skyrim
12 stars circle your brow
16-03-2011, 01:05
Ελάτε, ας το ανοίξουμε, αφού αναμένεται πανικός.
PjqsYzBrP-M
metamelia1
16-03-2011, 01:12
δεν εχει βγει ακομα
εχουμε το αλλο θρεντ
αττενσιον χορ
16-03-2011, 01:16
ποιό άλλο θρεντ;
Marillion
16-03-2011, 11:16
το 8εμα ειναι και πότε αναμένεται. εχουμε ακομα 8 μήνες :razz:
16-03-2011, 11:56
ε και τι έγινε;
Marillion
16-03-2011, 12:16
δεν εγινε τπτ σιχαμένε σαλιαγκα που πινκαρα και το υπερβιντ κιολας. απλά αργει και στεναχωριεμαι
16-03-2011, 12:33
κι εγώ :(
αλλά δεν κρατιέμαι ρε πούστη μου, μου το έδειξε χτες ο Spiritcrusher και μπήκα σε φάση παραληρήματος
ήρθε το Mass Effect 2, πόσο μαλάκας είμαι να μην κρατήσω με το φορματ τα saves του 1; τώρα θα ξαναπαίξω το 1 υποχρεωτικά, χεχε (άλλο που δεν ήθελα)
BibleBlackBird
24-04-2011, 05:44
http://www.youtube.com/watch?v=c9eGtyqz4gY
07-06-2011, 16:10
http://www.youtube.com/watch?v=K9hJMxw126A
07-06-2011, 16:19
το μοναδικό πράγμα που θα μου λείψει είναι το Dark Brotherhood.
Agoraphobic_S.I.
21-07-2011, 12:58
τέλειο θα είναι
MoRmEnGiL
13-09-2011, 18:02
DROOLS.
http://www.youtube.com/watch?v=imH4Ncoe9Gs&feature=share
http://www.youtube.com/watch?v=En3jCg7KYjs&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=r9ntoCxhGkw&feature=relmfu
MoRmEnGiL
13-09-2011, 19:42
Prwth grinia:
TI SPELL POU SOU KANEI LIGHT ENA TRAIL GIA TO OBJECTIVE SOU GAMW?!?!?!
Deuterh grinia:
De mou aresoun idiaitera oi maxes me tous dragons apo oti blepw. Poly "gamey" kai ka8olou realistikes h fluid. Epishs ta grafika pasxoun ligo apo consolitis alla tespa.
Overall omws exw thn entypwsh oti einai klaseis anwtero apo to Oblivion, to 8ema einai an 8a kataferei na ftasei Daggerfall kai Morrowind.
Firestorm3
13-09-2011, 19:48
μολις βγει θα σου κανω ενα καστομ σπελλ με Light και Darkness ΜΟΥΡΛΙΑ.
casshern
13-09-2011, 20:05
Overall omws exw thn entypwsh oti einai klaseis anwtero apo to Oblivion, to 8ema einai an 8a kataferei na ftasei Daggerfall kai Morrowind.
Μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Όσο για τη κονσολίτιδα, μου φαίνεται ότι θα είναι διάχυτη παντού. Κρατάω μικρό καλάθη, αν και καύλωσα με τα βίντεα.
Doomsayer
13-09-2011, 21:08
Δεν δίνουν μωρέ πολύ βάση στο storyline και μου τη σπάει.Κατά τ'άλλα σούπερ γραφικά για δυνατό μηχανάκι πάντα.Από gameplay έτσι κι έτσι για μένα.
MoRmEnGiL
14-09-2011, 03:38
super grafika e. gi na doume. (den exei dei3ei super grafika so far pantws)
Firestorm3
14-09-2011, 05:30
δειχνει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ. οτι δε καταφερε το ομπλιβιον. σαν τη δικαιωση των 7 μετα τα βιστα ενα πραμα.
αλλα με χαλασα λιγο η ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ που εχει. θελει μια πιο μεσαιωνικη, αυτη θυμιζει τελειως bioshock
MoRmEnGiL
14-09-2011, 07:51
Sygkrathsou :P
14-09-2011, 10:17
τι σκατά, μόνο ο Firestorm νιώθει; (μορμ το σχόλιο του αποπανω ειναι ειρωνικό προφανώς για τις βλακείες που λέτε)
επίσης κανείς δεν σχολίασε την μουσική, WTF.
επίσης σου βγάζει μια consolitis μάλλον γιατί είναι παιγμένο σε τέτοια, LOL!
14-09-2011, 10:23
το μοναδικό πράγμα που θα μου λείψει είναι το Dark Brotherhood.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΑΡΤ ΤΟΥ ΝΤΕΜΟ ΣΤΟ 0:17
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ.
Firestorm3
14-09-2011, 10:30
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ
http://www.youtube.com/watch?v=LjslrXsGztI
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ.
MoRmEnGiL
14-09-2011, 16:42
τι σκατά, μόνο ο Firestorm νιώθει; (μορμ το σχόλιο του αποπανω ειναι ειρωνικό προφανώς για τις βλακείες που λέτε)
επίσης κανείς δεν σχολίασε την μουσική, WTF.
επίσης σου βγάζει μια consolitis μάλλον γιατί είναι παιγμένο σε τέτοια, LOL!
Ti na thn kanw filoc th mousikh an to game de niw8ei?
Kai eilikrina den gkatalabainw GIATI kanoun showcase to Skyrim se xbox360. GIATI?
(perimene na fas extra konsolitida otan bgei h pc version omws. einai sigouro.)
14-09-2011, 17:00
τι δεν νιώθει ρε, παίχτο πρώτα λίγο και μου λες μετά την εμπεριστατωμένη άποψη σου :P
σαν τον ανεκδοτολόγο της καταστροφής πιο πάνω, που έβγαλε συμπέρασμα οτι δεν δίνουν βάση στο storyline από ενδεικτικό βιντεο για το gameplay, wtf
MoRmEnGiL
14-09-2011, 21:16
...Twra poios den niw8ei kai den mporei na sygxronistei me thn koubenta? :P
EDIT: Poio storyline mwre, gia Elder Scrolls milame, poios to gamei to storyline :P Pragmatika, an me rwthseis poio einai to story twn daggerfall kai morrowind, paroti exw ri3ei apeires wres panw tous, eilikrina de 8ymamai.
SpiritCrusher
15-09-2011, 02:34
Όντως στορυ στο elder scrolls ---> λολ.
Από εκεί και μετά είναι φυσιολογικό να το δείχνουν στο Χ360. Είναι πια το main platform τους. Όπως και στο Oblivion και στο Fallout 3, έτσι κι εδώ θα παρεις ένα console port. Διάλεξαν τον δρόμο του κάνω κάτι που να τρέχει στο Χ360 και μετά απλή μεταφορά γιατί έτσι ξέρεις τις μινιμουμ δυνατότητες σου σαν developer. Είναι ο εύκολος δρόμος, αλλά στο τέλος καταλήγεις με gamebryolol.
σε λιγες μερες βγαινει.. is anybody else excited??! :D
αν το παρει κανεις ας μας πει την γνωμη του ;)
Για xbox360 (που δεν έχω γαμώ το κερατό μου) έχει leak-άρει εδώ και λίγες μέρες.
Στο μεταξύ πάντως, έπαιξα λίγο το Morroblivion (http://morroblivion.com/). Όλες οι περιοχές και τα quests υπάρχουν. Πρόβλημα είχα μόνο με το Morag Tong faction όπου (α) δε δουλεύουν τα writs of execution, (β) έχει bug o quest giver και πρέπει να παίρνεις τα quests μέσω κονσόλας. Επίσης είναι λίγο μπουρδέλο ο εξοπλισμός, εφόσον τα cast when used σε οτιδήποτε εκτός από όπλα δε μπορεί να λειτουργήσει στην μηχανή του Oblivion.
Επίσης αξίζει το Nehrim (http://www.nehrim.de/indexEV.html) που είναι ουσιαστικά άλλο παιχνίδι, με νέο χάρτη και σενάριο, πλήρες voiceover (αλλά στα γερμανικά), αγγλικούς υπότιτλους, κι αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο παίρνεις levels. Μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχει ενδιαφέρον να παίξεις ως thief/stealth character, μιας και δεν έχει σχετικά factions, αλλά κατά τα άλλα έχουν κάνει απίστευτα καλή δουλειά.
casshern
09-11-2011, 13:53
Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω, να ξαναχωθώ στο Μόρρογουϊ, διότι :wave: ζωή.
Στα του Skyrim, μερικά βιντεάκια εβδομάδας, για να μπαίνουμε στο mood.
uz-1CI0eOiA
MqK8FNNPYsA
fn0N294NFy0
^Από το 1:20 όπου ακούμε τη φωνάρα του Κρίστοφερ Πλάμερ μέχρι το νυχτερινό aurorae στο 1:50, η τελειότητα σε εικόνες.
ναι το εχω δει στο piratebay εδω και μια βδομαδα γαμω....
βασικα SKYRIM IS LEAKED! :D το κατεβαζω τωρα απο piratebay αλλα το προβλημα ειναι οτι πρεπει να περιμενουμε το crack τωρα :P.....
-> TEAM 1337 CRACKED <-
παπαρια μαλλον
Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω, να ξαναχωθώ στο Μόρρογουϊ, διότι :wave: ζωή.
Στα του Skyrim, μερικά βιντεάκια εβδομάδας, για να μπαίνουμε στο mood.
uz-1CI0eOiA
MqK8FNNPYsA
fn0N294NFy0
^Από το 1:20 όπου ακούμε τη φωνάρα του Κρίστοφερ Πλάμερ μέχρι το νυχτερινό aurorae στο 1:50, η τελειότητα σε εικόνες.
ρε φιλε γιατι μ το κανεις αυτο τωρα?? για το New gameplay λεω.. fuck.. για 2 βδομαδες τουλαχιστον δεν θα βγω απτο σπιτι :D
atom_smasher
10-11-2011, 18:07
ενδιαφερον φαινεται. εχουν γεμισει και διαφημισεις εδω πανω παντου. αν και το μηχανημα μου δεν σηκωνει. μηπως να παιξω κανα παλαιοτερο πρωτα; τι προτεινεται; εχω μικρη σχεση με RPG.
Fireknight
10-11-2011, 19:05
morrowind
Το Morrowind έχει πολύ πλούσιο κόσμο (παρά τα μικρά dungeons για τα οποία γκρίνιαζαν όλοι τότε, όταν είχε πρωτοβγεί), καλό σενάριο και πολύ μεγάλη ελευθερία, αλλά έχει και κάποιες παλιές συνήθειες που σημαίνουν έξτρα κόπο για τον παίκτη. Π.χ. δεν υπάρχει instant travel όπως στο Oblivion, το alchemy θέλει οπωσδήποτε third-party mod για να μη σου σπάει τα νεύρα, κλπ. Επίσης, πάρα πολλά dungeons δεν έχουν κανένα νόημα πέρα από το να σκοτώνεις τερατάκια για να ανέβεις κανά level.
Το Oblivion έχει τρομερά καλύτερο gameplay, καλύτερα dungeons, αλλά το βασικό σενάριο είναι ψιλο-μέτριο. Σεναριακά, μόνο τα thieves guild και Dark Brotherhood αξίζουν. Είχα βρει, πάντως, πολλά third-party mods με νέα quests και περιοχές που αξίζουν, όπως το Elesweyr (http://www.tesnexus.com/downloads/file.php?id=25023). Επίσης, συνιστώ να το παίξει κανείς με κάποιο mod που αλλάζει το levelling των NPC, κυρίως το Oscuros Oblivion Overhaul (http://tesnexus.com/downloads/file.php?id=15256).
EDIT: Ξέχασα μια βασική διαφορά: το Oblivion σε αφήνει να γίνεις μέλος όλων των factions και να κάνεις τα quest lines τους, στο Morrowind πρακτικά αυτό δεν είναι δυνατό γιατί θα γαμηθείς στο περπάτημα.
εγω το εχω :D.. επαιζα πριν λιγο ενα θα πω :γαμαει! αλλα αυτο ηταν σιγουρο ετσι κι αλλιως :P.. η μαλακια ειναι οτι περασα 2 ωρες να αποφασιζωτι class θελω να γινω και δεν κατεληξα ακομα :/ εχει κανεις αποδω εμπειρια με τα elder scrolls ξερετε τι αξιζει πιο πολλα? ( ειμαι αναμεσα σε μαγο και βικινγκ με τσεκουρι :D)
SpiritCrusher
11-11-2011, 06:48
1η εντύπωση μέτρια. Αυτή η Bethesda αν δεν failάρει στα ίδια σημεία με πάντα, κάτι θα πάθει.
Console port λοιπόν. Τα γραφικά δεν είναι και τίποτα το φοβερό, για την ακρίβεια απογοητεύτηκα λίγο. Είναι σαν ένα ελαφρώς αναβαθμισμένο Oblivion, λογικό μιας και το X360 είναι το main platform. To καλό εδώ είναι ότι με το σχεδόν 3 ετών PC μου το τρέχω με χαρακτηριστική άνεση στο Ultra και τα Advanced τικαρισμένα σε 1920x1080. To UI για ακόμη μια φορά είναι άθλιο, ξεπερνάει και τη κονσολίτιδα του Oblivion. Είναι φανερό πως φτιάχτηκε και ότι θα δουλεύει καλά με pad αλλά σε keyb+mouse combo είναι γαμησε τα. Τα πάντα θα ήταν καλύτερα - αν ακόμα κι έτσι - απλά δούλευε σωστά, αλλά καταστάσεις όπου μπορείς να επιλέξεις κάτι σε ένα μενου με το ποντίκι αλλά όχι και στο υπομενου του, που πρεπει να το γυρίσεις σε keyboard είναι απλά απαράδεκτες. Πραγματικά, τι σκεφτόντουσαν;
Τα animations αν και ειναι καλά για Bethesda, παραμένουν μέτρια.
Από εκεί και μετά σαν σωστό Bethesda παιχνίδι έχουμε τα bugs. Ποιο ήταν το πιο γνωστό bug σε Fallout 3/Oblivion; Μα φυσικά το πρόβλημα με τα codecs του ήχου που η ίδια η Bethesda κατηγορούσε ότι έφταιγε για τα crashαρίσματα ανα 5-30 λεπτά. Ε λοιπόν σε μια κίνηση "it's not a bug, it's a feature" είναι και πάλι εδώ και σου crashάρει το παιχνίδι με το καλημέρα στο main menu. H λύση είναι παρόμοια με πιο παλιά παιχνίδια αλλά αυτή τη φορά δουλεύει: Να μπεις στα sound options των Windows και να βάλεις την ποιότητα ήχου στο χαμηλότερο. Οπότε ναι, αν θες να παίξεις θα θυσιάσεις ποιότητα ήχου, πάλι καλά να λέμε που αυτή τη φορά δεν έχουμε να μπλέξουμε και με τα ffdshow filters όπως στο FO3. Επίσης εμένα μου έτυχε bug όπου το UI ψοφούσε στο char creation και αν μετακινούσα τον χαρακτήρα στο preview για να βλέπω τις εμφανισιακές αλλαγές μετά δε δουλευαν τα sliders οπότε έπρεπε να πας στο προηγούμενο βήμα και πάλι πίσω για να φτιάξουν. Εκνευριστικό αλλά δε γαμείς, είναι διαδικασία που κάνεις 1 φορα στην αρχή.
Κατα τ'άλλα ο κόσμος φαίνεται καλός και θα δούμε πως θα παμε από gameplay. Πάω τώρα να δώσω το fake ραβασακι του Sven στο γκομενάκι για να διώξει τον άλλον.
Επίσης εμένα μου έτυχε bug όπου το UI ψοφούσε στο char creation και αν μετακινούσα τον χαρακτήρα στο preview για να βλέπω τις εμφανισιακές αλλαγές μετά δε δουλευαν τα sliders οπότε έπρεπε να πας στο προηγούμενο βήμα και πάλι πίσω για να φτιάξουν. Εκνευριστικό αλλά δε γαμείς, είναι διαδικασία που κάνεις 1 φορα στην αρχή.
Poly spastiko auto. Vsk oti eipes kai egw nomiza oti se anoixtes perioxes tha eixa low fps alla to trexei apsoga se maxed settings.
Marillion
11-11-2011, 07:12
βασικα SKYRIM IS LEAKED! :D το κατεβαζω τωρα απο piratebay αλλα το προβλημα ειναι οτι πρεπει να περιμενουμε το crack τωρα :P.....
μπορείς βέβαια να πας να το αγοράσεις.
φυσικα θα το αγοραζα οπως εχω και αλλα παιχνιδια... αλλα εκτος απο gamer ειμαι και αφραγκος μουσικος που προσπαθει να αγορασει κατι πραγματα αρα....
δικιο εχεις γι αυτα τα bugs Και στο fallout Και γενικα την bethesda.. αλλα το περιεργο οτι αυτην την φορα δεν μ εβγαλε τιποτα απο ολα αυτα :P...
μπορείς βέβαια να πας να το αγοράσεις.
Το έχω αγοράσει από Steam, υποτίθεται ενεργοποιήθηκε χθες το βράδυ που ήταν το official release, αλλά σήμερα το πρωί μου έγραφε Game not available, οπότε το παίζω με crack, λολ.
Και το FML της υπόθεσης, έχω μόνο σήμερα το απόγευμα χρόνο να παίξω, γιατί αύριο φεύγω για επαγγελματικό ταξίδι οπότε και θα πρέπει να περιμένω μετά έως την Πέμπτη (που ευτυχώς είμαστε κλειστά λόγω επετείου).
SpiritCrusher
11-11-2011, 14:36
Χμ το αγόρασες κανονικά ή καμιά έκδοση ανατολικου μπλοκ από κάποιο site; Η Bethesda φαίνεται πως αποφάσισε να κλειδώσει τελείως τα regions και ως αποτέλεσμα μέχρι στιγμής υπάρχει ένα γενικό μπέρδεμα στο να βγάζει διάφορους not available κτλ. Ή τουλάχιστον αυτό υποθέτουν σε ότι συζήτηση έχω δει :P
Επίσης κάτι που σίγουρα θα εκτιμήσει ο Μαρούλλιος (και ο Μορμ γιατί είναι yogs ;-) ):
Yogscast Skyrim Collector's Edition Unboxing:
http://www.youtube.com/watch?v=GK4HMZIDvYM&hd=1
Εγώ, μια φορά, δεν ήξερα καν πως υπήρχε κάτι τέτοιο μιας και δεν το είδα ποτέ διαθέσιμο σε μαγαζί, οπότε πρέπει να ξεπούλησε με τη μία. Είναι λίγο άξιο απορίας μιας και κάνει 150$, δηλαδή λολ.
Χμ το αγόρασες κανονικά ή καμιά έκδοση ανατολικου μπλοκ από κάποιο site;
Το αγόρασα και το κατέβασα από το Steam. Συνήθως το "game is currently unavailable" λύνεται αν επανεκκινήσεις το Steam, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται να πάει να κατεβάσει το day-one update και δε τα καταφέρνει και κολλάει σε αυτό. Τουλ. έχει κάνει decrypt τα πάντα, το αντέγραψα σε άλλο κατάλογο, πέρασα το crack και ησύχασα.
πειτε τι class ειστε κι αυτα ;)
SpiritCrusher
11-11-2011, 15:25
Αφού ουσιαστικά δεν έχει class; Γίνε εκεί ότι θες.
πειτε τι class ειστε κι αυτα ;)
Thief. One-handed (dual wield perks), Archery, ίσως Illusion για paralyze/silence, κι όλα τα stealth skills εκτός του light armor. Έτσι έπαιζα και σε όλα τα Elder Scrolls, αλλά το πρόβλημα είναι πως από ένα σημείο και μετά γίνεται υπερβολικά γελοίο λόγω του Chameleon - στο Morrowind αρκεί 100 sneak και 20% chameleon constant effect για να είσαι εντελώς αόρατος. Οπότε, για να έχει και κάποιο challenge, δε χρησιμοποιώ invisibility και chameleon. Για τον ίδιο λόγo δε χρησιμοποιώ charm spells (στο Oblivion τα charm spells δεν είναι τόσο overpowered με το Supreme Magicka mod) και δεν ανεβάζω block / light armor με trainers.
Neuroscar
11-11-2011, 16:38
Απο καποια φαση και μετα ουτως η αλλως γινεσαι ατρωτος οποτε δε παιζει προβλημα.
Προσωπικα σχεδον παντα παιζω φαιτερ μειτζ φαση με λαιτ πανοπλιες και σπαθια.
Kelldorain
11-11-2011, 20:00
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rt5aUdijAN8
Ingolemo
11-11-2011, 20:36
Spirit, apo bugs den exw dei kati akoma (mish mera paizw vevaia), exeis valei to update1 pou xei vgei?
Ta menu/ui pantws, einai apaisia ontws. :/
Genika omws to vriskw mia xara game, ws twra sigoura veltiwmeno apo oblivion, h combat kai ta skills/talents maresoun polu, me xalaei ligo o megaluteros diaxwrismos metaksy fighter-mage-thief, px einai pio duskolo na ftiakseis fighter mage (afou den exeis shortcuts gia ta spells, kai ta buff spells kratane polu ligo h einai channelling), auto me ta stones pou sou dinoun buff mono se ena base class, ta items genika einai pio specialized klp
Eftiaksa vevaia full mage telika kai hsuxasa, dual casting gamaei :)
SpiritCrusher
11-11-2011, 20:48
Ναι το έχω περάσει. Αυτά που λέω πάντως είναι γνωστα bugs: Το ενα το πετυχε και άλλος όπως είπε σε ποστ πιο πριν ενώ με αυτό με τον ήχο γίνεται γενικά ντόρος, μέχρι και δικό του reddit έχει.
Το αστείο είναι ότι υποτίθεται είναι καινούριο engine και καταφεραν να ξαναφτιάξουν τα ίδια bugs με παλιά. Αν και κατι μου λεει πως απλά έλεγαν πιπες για λόγους μαρκετινγκ και έχουμε να κάνουμε με updated gamebryo.
Α ναι, μιας και λες για spell shortcuts, δες μήπως παίζει τίποτα μέσα από τα Favorites. Κάπου είχα διαβάσει πως κάτι μπορείς να κάνεις από εκεί για γρήγορη εναλλαγή spells (εγώ για Αssassinothief φάση θα παω οποτε δεν το έχω ψάξει)
μπορεις να κανεις favorites και πατας το q στο pc και σου βγαζει ολα τα favorites και απο κει διαλεγεις πιο θες α κανεις equip.. δεν εχει shortcuts :/
Έχει hotkeys, απλά δεν είναι προφανή. Πρώτα βάζεις κάτι στο favorites, μετά ανοίγεις το μενού με το Q, και πατάς 1-8 ενώ έχεις τον δείκτη του ποντικιού πάνω από το αντικείμενο.
asimoulis
12-11-2011, 00:30
γάμησε. φυσικά με χειριστήριο xbox. δεν έχω ξαναπαίξει ούτε 5 λεπτά elder scrolls αλλά αυτό θα το λιώσω. very high γραφικά σε ATI 4850, σεβασμός.
εεε... τα γραφικα καλα ειναι.. δεν ειναι και τα καλυτερα.. αλλα τωρα σε ολοκληρο κοσμο π ολα τα τοπια π βλεπεις ειναι παντου αληθινα μπορεις να πας και αυτα... θα ταν λιγο δυσκολο να τα κανουν ultra γαματα...
Agoraphobic_S.I.
12-11-2011, 03:06
Το κατεβάσατε όλοι εσείς; Αν ναι, από πού; Αυτό που έχει ανέβει μου φαίνεται μουφιά και έχει κάνει ήδη μια μέρα να κατέβει.
piratebay... τωρα πρεπει να εχει βγαλει ενα ο skidrow π σου εχει και αυτοματο Installer για τ παιχνιδι.. γτ εγω το κανα με προγραμα
Kelldorain
12-11-2011, 11:17
Και Razor1911 με δικό του installer είναι, γενικά υπάρχουν 2-3 εκδόσεις από προχθές.
asimoulis
12-11-2011, 19:23
έχω μαζέψει της πουτάνας τα πράματα μεταξύ αυτών μια γαμάτη συλλογή βιβλίων και με τα πολλα έχω φτάσει στα 400/310 pounds. αν αποθηκεύσω κάπου στο whiterun σε κάποιο βαρέλι ή μπαούλο θα τα χάσω λέτε; φράγκα για σπίτι δεν έχω ακόμα.
στα μπαουλα δεν χανονται ουτε στα πτωματα νομιζω... αλλα καλου κακου κανε ενα τεστ πρωτα
α μπορεις και να εχεις εναν follower Και να στα ακουβαλαει αυτος...
http://4.media.dorkly.cvcdn.com/53/62/b5e98e99e26b4f3129e60769a4e8a91d.jpg
cyber_lingas
12-11-2011, 22:44
Χμ... πλακα έχει so far
Περισσότερο Morrowind και λιγότερο Oblivion μου κάνει...
http://art.penny-arcade.com/photos/i-9HNNHvS/0/L/i-9HNNHvS-XL.jpg
Agoraphobic_S.I.
13-11-2011, 06:38
Δεν παίζει, κάτι θα πάει στραβά πάντα.
Λοιπόν, εγκατέστησα κανονικά το παιχνίδι, έβαλα και τα updates του razor. Στην πρώτη σκηνή, τα κάρα όταν μπαίνουν στο χωριό, ξαφνικά σταματάνε όλες οι ομιλίες, ακούγεται μόνο ο ήχος των κάρων, οι npcs είναι στατικοί και όταν τα κάρα σταματάνε δεν γίνεται τίποτα.
Τι μου συμβαίνει;
Kelldorain
13-11-2011, 10:41
Με τα updates έχουν αρκετοί πρόβλημα, δοκίμασε να το κάνεις install χωρίς τα updates, μόνο με το crack.
asimoulis
13-11-2011, 14:56
παράτησα τον warrior μετά τη μάχη με το δράκο (spoiler? δεν νομίζω) και έφτιαξα ένα μάγο*. αυτό σε συνδυασμό με το ότι ανακάλυψα έναν ωραίο τρόπο να μαζεύω loot (μόνο ότι έχει value/weight >= 5)** θα με οδηγήσει στο να γίνω ένας πλούσιος και παντοδύναμος imperial μάγος που θα επιβάλλει την τάξη στο skyrim.
*destruction και conjuration θα ανεβάσω + alchemy που δεν έχω καταλάβει ακριβώς το σύστημα. όσοι έχετε παίξει άλλα elder scrolls λέτε να χρειαστώ φυσικά όπλα σε κάποιο σημείο ή μπορεί να πάει όλο το game με spells + scrolls?
**στον έμπορα η αναλογία θα είναι αρκετά μικρότερη 2 ή 3 αλλά φαντάζομαι βελτιώνεται ανεβάζοντας το αντίστοιχο skill.
γαμώ την εργασία αριθμητική ανάλυση. λήγει σήμερα τα μεσάνυχτα η προθεσμία και πρέπει να πάω και στο whiterun. fml. πριν κράξει κάποιος τους φοιτητές (αιώνιους και μη) ας θυμηθεί ότι δουλεύουμε fulltime και κυριακή.
μπορεις να το πας με ξορκια κι αυτα ανετα... αλλα εχε καβατζα και κανα dagger αμα σου χρειαστει... εγω περπαταγα στο βουνο και μ πεταχτηκε ενας δρακος στο ακυρο :P παλι καλα π μαι τοξοτης....
rat_poison
13-11-2011, 17:48
bound weapons ρε, μια κι έξω καθάρισμα
cyber_lingas
13-11-2011, 23:03
Αφού περπάτησα το μισό province, ανακάλυψα οτι υπάρχουν & συγκοινωνίες....
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Απίστευτα προσεγμένο παιχνίδι. Μόλις αγόρασα το πρώτο μου σπιτι και
εγινα και λυκάνθρωπος :touched:
θα με οδηγήσει στο να γίνω ένας πλούσιος και παντοδύναμος imperial μάγος που θα επιβάλλει την τάξη στο skyrim.
κάτω οι imperials ρε ζητω ο stormcloack
neil_perry
14-11-2011, 21:37
Ρε παιδια δεν εχω παιξει κανενα elder scroll αλλα ειδα τα βιντεο με το gameplay του skyrim και καυλωσα λιγο.Αν το αρχισω θα αργησω να μπω στο κλιμα του παιχνιδιου η απευθυνεται σε ολους ακομα και αυτους που δεν εχουν αγγιξει τα elder scrolls.Το ποιντ μου ειναι να μην αρχισω να λιωνω και αντιληφθω καπου στα μισα του παιχνιδου οτι εχω καταστρεψει τον χαρακτηρα με λαθος builds και λοιπα.
Μπα για όλους είναι. Δύσκολο να τα κάνεις τόσο σκατά, γενικά easy mode rpg είναι τα elder scrolls.
βασικα ουτε εγω δεν εχω παιξει κανενα αλλο.. (δυστηχως :D) δεν παιζει ρολο αν εχεις παιξει τα προηγουμενα απλα αμα τα εχεις παιξει θα εχεις περισσοτερη εμπειρια... ετσι κι αλλιως οταν ξεκινας το παιχνιδι σου μαθαινει πως να παιζεις κι αυτα.. και δεν νομιζω να υπαρχει λαθος τροπος να παιξεις αυτο το παιχνιδι και αυτο ειναι που μ αρεσει :D
neil_perry
14-11-2011, 22:18
Thanks για τις πληροφοριες.Το εβαλα στο τορρεντ .Ανυπομονω !
καλυτερα μην κανεις τα updates εγω π εβαλα μονο τ κρακ δεν εχω κανενα prob..
SpiritCrusher
14-11-2011, 22:28
θα με οδηγήσει στο να γίνω ένας πλούσιος και παντοδύναμος imperial μάγος που θα επιβάλλει την τάξη στο skyrim.
κάτω οι imperials ρε ζητω ο stormcloack
Μάλλον εννοούσε το race;
Κατα τ'άλλα
Fus Roh Dah
http://www.youtube.com/watch?v=bnNcyY6zQYw&hd=1
Harbinger of Death
15-11-2011, 13:07
rt5aUdijAN8
SpiritCrusher
15-11-2011, 14:48
rt5aUdijAN8
http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?25630-Elder-Scrolls-V-Skyrim&p=1146860&viewfull=1#post1146860
Harbinger of Death
15-11-2011, 18:52
:D
Δεν παρακολουθώ το θρεντ, το 'δα και μου άρεσε.
Harbinger of Death
15-11-2011, 19:04
:D
Δεν παρακολουθώ το θρεντ, το 'δα, μου άρεσε και το πόσταρα.
Fireknight
15-11-2011, 19:49
skotosa to kotopoulo tou Blacksmith Alvor kai i8ele na me skotosei me mia variopoula kai ton skotosa . 8a exw provlima sto main quest ?
asimoulis
15-11-2011, 20:07
πάνε προς whiterun και μόλις σε πλησιάσει φρουρός θα βρεις άκρη. πολλοί το πάθαν αυτό. αρκεί να μην πετύχεις περίπολο imperials αυτοί πρώτα σκοτώνουν και μετά ρωτάνε.
αυτος νομιζω δεν εχει κανα σοβαρο quest? μονο την μαλακια με το dagger ε?
Επαιξα κανα μισαωρο στην αρχη. Επος εδειξε.Πειτε και completion time οποιος και αν...Να δουμε σε τι χρονοδιαγραμμα θα μπει :)
http://i.imgur.com/7YYwO.jpg
γυρω στους 3 μηνες :P... εμενα παντως μ μοιαζει ατελειωτο
lol o alduin to pio eukolo fight. GELAEI O KOSMOS.
Marillion
15-11-2011, 22:46
γιαυτο που συζητήσατε νωρίτερα, μην κάνετε το λάθος και βάλετε τα πράγματα σας όπου βρείτε, θα χαθούν σίγουρα. καλύτερα να αγοράσετε κανένα σπίτι και να αρχίζετε να αποθηκεύετε (ακόμα και τις βιβλιοθήκες φτιάχνετε όπως θέλετε, με τον companion σας να την πέφτει εκεί)
asimoulis
15-11-2011, 23:44
τι εννούμε completion time; ποια είναι η κύρια ιστορία; αυτή που ξεκινάει στο βουνό με τους μοναχούς; το imperial ή stormcloack; δεν έχω καταλάβει απλά παίζω.
cyber_lingas
15-11-2011, 23:59
γιαυτο που συζητήσατε νωρίτερα, μην κάνετε το λάθος και βάλετε τα πράγματα σας όπου βρείτε, θα χαθούν σίγουρα. καλύτερα να αγοράσετε κανένα σπίτι και να αρχίζετε να αποθηκεύετε (ακόμα και τις βιβλιοθήκες φτιάχνετε όπως θέλετε, με τον companion σας να την πέφτει εκεί)
Ναι τα περισσότερα σεντούκια γίνοντα reset κάθε λίγες μέρες. Ούτε το δωμάτιο στο college είναι ασφαλές.
Το blades hideout είναι σε βολικό σημείο, αλλά δε ξέρω για τα σεντούκια εκεί...
FUCK έχω βάλει σε ένα μπαούλα στο κτήριο των companions 200 κιλά πολύτιμα αντικείμενα,τρέχω να τα σηκώσω
Firestorm4
16-11-2011, 06:17
δειχνει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ. οτι δε καταφερε το ομπλιβιον. σαν τη δικαιωση των 7 μετα τα βιστα ενα πραμα.
ποσο δικιο ειχε αυτος ο ανθρωπος ε!
αλλα δεν εχει ουτε acrobatics ουτε athletics. προς το παρον το morrowind παραμενει ανωτερο για μενα
επισης
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lumbhkrcsS1qkvli8o1_500.jpg
edit: καποια στιγμη που πρεπει να μιλησεις σε εναν τυπο Esbern η πορτα του δεν ανοιγει. οριστε το bugfix http://www.joinsg.net/topic/48212-skyrim-esbern-voicedoor-issue-workaround/
http://i.imgur.com/FBzws.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=nEnSYOhMypQ
Agoraphobic_S.I.
16-11-2011, 15:48
εμένα πέθανε από ένα τρολλ. :-(
http://i.imgur.com/OdtjZ.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=eMgRvm_FeLg
KLAIW
μετά έπρεπε να κάνει και ένα FUS RO DAH και να τα κάνει ακόμα πιο πουτάνα
katwrimos
17-11-2011, 09:56
Χμ το αγόρασες κανονικά ή καμιά έκδοση ανατολικου μπλοκ από κάποιο site;
Το αγόρασα και το κατέβασα από το Steam. Συνήθως το "game is currently unavailable" λύνεται αν επανεκκινήσεις το Steam, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται να πάει να κατεβάσει το day-one update και δε τα καταφέρνει και κολλάει σε αυτό. Τουλ. έχει κάνει decrypt τα πάντα, το αντέγραψα σε άλλο κατάλογο, πέρασα το crack και ησύχασα.
you posted a crack! You, sir, suck!!
Neuroscar
18-11-2011, 14:33
Τελειωσα το σπεισ μαριν και ξεκινησα..
Αντιο ζωη..
..
asimoulis
18-11-2011, 20:56
ρε γαμώτο από την καύλα μου έβαλα το morrowind το οποίο όμως είναι αρκετά λιγότερο user friendly και μάλλον δεν παίζεται. βέβαια ακούω για πολλά mods αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία. τα γραφικά πάντως που περίμενα να είναι εκεί το πρόβλημα δεν με χάλασαν.
Hellblazer
18-11-2011, 21:09
http://pastehtml.com/view/1cq4cvf.html
http://morroblivion.com/
asimoulis
18-11-2011, 21:12
ωραίος, για να δούμε...
SpiritCrusher
18-11-2011, 23:07
And of course, welcome to the new engine that powers the open-world experience, plainly dubbed the "Creation Engine". Although still partially based on the Gamebryo code that runs behind the scenes in Oblivion and Fallout 3
Πάλι δίκιο είχα ο πούστης :!:
Πιθανότατα άλλαξαν ονομα γιατί το Gamebrylol έχει φάει τόσο γαμωσταυρίδι από τόσο πολύ κόσμο που θα ήταν κακό PR, όπως και συνέβη πέρυσι.
metamelia1
19-11-2011, 00:03
ε προφανες ηταν, τα slow-mo death blows αλα fallout3 κανουν ΜΠΑΜ (αποψε)
γιατι λιγοτερο Userfriendly to morrowind. ηταν απλα πιο χαρκορ! και πιο τρου. και καλυτερο στη τελικη
Postarete kamia pic apo to xaraktira sas
http://i.imgur.com/Qd0N6.png
Το δεύτερό μου άλογο δεν επιβίωσε της πτώσης (το πρώτο το σκότωσε δράκος)
http://i.imgur.com/fs6vD.jpg
αν εχει παει καποιος αλλος πιο ψηλα να ποσταρει pic :P
http://img266.imageshack.us/img266/5664/tesv2011111900293820.jpg
http://i40.tinypic.com/34g7y2t.jpg
http://i39.tinypic.com/20h6bdv.jpg
casshern
19-11-2011, 03:42
Asimouli, δώσε λίγο χρόνο στο Morrowind, δηλαδή μη το πιάσεις για ξεπέτα, είναι παιχνίδι εξαμήνου, με τα εξπάντσια υπολόγιζε και επαναληπτική Σεπτεμβρίου μέσα.
Φέρτο στα μέτρα σου με τα μοντ, ιμο βάλε οπωσδήποτε κάποιο Graphic Extender για view distance μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι και απόλαυσε τον πιο εμπνευσμένο σχεδιαστικά ψηφιακό κόσμο.έβερ.
καλή επιτυχία.
Επίσης, να πούμε ότι το βασικό θύμ του Skyrim, είναι εγγονάκι του Morrowind (http://www.youtube.com/watch?v=VG_fV0r4cX0)
fLlRaJkMNlE
19-11-2011, 10:14
Επίσης, να πούμε ότι το βασικό θύμ του Skyrim, είναι εγγονάκι του Morrowind (http://www.youtube.com/watch?v=VG_fV0r4cX0)
fLlRaJkMNlE
:touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched:
Η καλύτερη μουσική που έχει υπάρξει για παιχνίδι.
edit: κλαίω. http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=ypXMAIL0p5w
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=ypXMAIL0p5w
Kelldorain
19-11-2011, 14:27
Από ένα σημείο και πέρα του main quest που αρχίζουν να εμφανίζονται παντού δράκοι δεν παλεύεται καθόλου η φάση με το άλογο, αν δεν έχεις fast travel κατευθείαν είναι 50% να πεθάνει.
Κατά τ'άλλα, smithing καλύτερο skill έβερ.
http://i.imgur.com/rD9h7.jpg
http://i.imgur.com/rD9h7.jpg
daaamn son
Από ένα σημείο και πέρα του main quest που αρχίζουν να εμφανίζονται παντού δράκοι δεν παλεύεται καθόλου η φάση με το άλογο, αν δεν έχεις fast travel κατευθείαν είναι 50% να πεθάνει.
http://i.imgur.com/rD9h7.jpg holy shit... πες μια πως λεγεται το armor και σε τι επιπεδο πρεπει να παω για να τ φτιαξω?
metamelia1
19-11-2011, 17:23
stevecross τινος εισαι συ;
Kelldorain
19-11-2011, 17:38
holy shit... πες μια πως λεγεται το armor και σε τι επιπεδο πρεπει να παω για να τ φτιαξω?
Daedric armor set, θέλει smithing 70 (ανεβαίνει γρήγορα με iron daggers)
stevecross τινος εισαι συ;
του τζακ
OK, το πιο μικρό και αντικειμενικό review του κόσμου.
Dungeon desing μέτριο (typical Bethesda), αλλά γενικότερα το feeling που βγάζει ο κόσμος και η όλη εμπειρία είναι πολύ καλύτερα του Oblivion. Οι μάχες παραμένουν gimmicky (0 πρόοδος από το Oblivion δυστυχώς), και το AI των NPCs είναι οτινάναι μερικές φορές. Ως mechanics το παιχνίδι είναι ακόμα στο 1995, πραγματικά καμία καινοτομία, είναι σα να παίζω όλα τα παλιά RPG που'χω παίξει απλά με γαμάτα γραφικά. Τέσπα, UI πάλι τραγικό, αλλά δε βαριέσαι, dual casting ftw. 7/10
Όταν τελείωσα:
http://i.qkme.me/3560hj.jpg
metamelia1
20-11-2011, 01:13
οπως τα πε.
κλαιω
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Qera4rz1peY#!
Agoraphobic_S.I.
21-11-2011, 01:40
έχει κάνει κανείς το quest με το χασάπη στο windhelm;
δεν μπορώ να το αρχίσω με τίποτα, κι απ' ότι είδα γκουγκλάροντας πολύς κόσμος έχει πρόβλημα.
Marillion
21-11-2011, 07:31
σοβαρά, πως το τερματίσατε. ειμαι 27 ωρες in και δεν εχω αρχίσει καν το βασικό quest (ούτε έχω επισκεφτεί όλες τις πόλεις εδώ που τα λέμε)
Ε νταξει, εμενα μου πηρε καμια ωρα περπάτημα να φτάσω μεχρι το winterhold =p Γενικά, έχει την ομορφιά του αυτό το αχανές, αλλά νομίζω ο΄τι κάποια στιγμή θα σταματήσεις να προσπαθεις να ανακαλυψεις καθε σπηλιά και πύργο και θα προχωρήσεις στο main, το οποιο πρέπει να είναι αρκετα straightforward. Δεν ξέρω τι level απαιτήσεις έχει βέβαια. Βρήκαμε τι θα κάνουμε για το επόμενο εξάμηνο λοιπόν.
rat_poison
21-11-2011, 11:20
εγώ πάντως έβγαλα college+main μάνι μάνι στο lvl 19, χωρίς να την ψάξω με τα side κ πολύ γιατί δεν έχω κ ιδιαίτερο χρόνο αυτόν τον καιρό
altmer, με conjuration, destruction, illusion, restoration, enchantment τα πιο advanced skillz.
το conjuration είναι απλά σπασμένο, δεν υπάρχει
τώρα παίζω έναν nord στο πολύ χαλαρό και κάνω ό,τι μου καβλώσει, αν κ έχει περάσει μισή βδομάδα σχεδόν κ έχω φτάσει στο lvl 7 (νομίζω)
Οι εντυπώσεις μου ως τώρα:
Ο κόσμος που έχουν φτιάξει είναι απλά καταπληκτικός, κι αυτό δεν αφορά μόνο τα τοπία αλλά την ιστορία του κάθε faction και τα quests. Τα dungeons δεν είναι μέτρια όπως λέει ο Phoebus, ή τουλάχιστον είναι πάρα πολύ καλύτερα σε σχέση με τα προηγούμενα Elder Scrolls όπου τα dungeons είχαν ένα πολύ generic feel. Το μόνο αρνητικό είναι πως έχει λίγα quests ανά faction, ωστόσο έχει πάρα πολλά non-faction quests (σε αντίθεση με Morrowind/Oblivion) και quests που ξεκινούν σε τυχαίες εξερευνήσεις. Γενικά, είναι πάρα πολύ ευχάριστο να εξερευνήσεις τον κόσμο του.
Το σοβαρό αρνητικό είναι πως πολύ γρήγορα, όπως και στα Fallout, καταλήγεις να έχεις έναν χαρακτήρα που μπορεί να σφάξει το σύμπαν. Έχω παίξει δύο χαρακτήρες, έναν assassin (one-handed, bows, alchemy, sneak) και έναν pure mage:
- Ο assassin σε master difficulty με sneak 100 και όλα τα perks είναι απλά αόρατος. Ο μόνος τρόπος να σε δούν είναι να κάτσεις μπροστά τους σε απόσταση μικρότερη του ενός μέτρου. Επίσης έχω one-shot τα πάντα λόγω του 30x multiplier (με dark brotherhood gloves), το οποίο μου αρέσει και έτσι έπαιζα και το Oblivion με το Enhanced Stealth mod. Αλλά έλεος με το πόσο αόρατος είμαι. Με full perk tree και vampirism έχεις 200% bonus to not be detected.
- Ο mage σε expert difficulty έχει τα πάντα μετά το lvl 20 (περίπου 50 skill points σε κάθε mage skill), ίσως με λίγο τρέξιμο σε boss-level mobs. Από όσο έχω διαβάσει σε forums, δυσκολία έχει μόνο σε master difficulty, όπου πάλι έχεις τα πάντα αλλά αν κάνεις κάποιο λάθος την πληρώνεις άσχημα.
Το stealth ήταν OP και στα Fallout, αλλά τουλάχιστον δεν είχε τέτοιο πρόβλημα με τον φωτισμό. Ναι μεν τους είχες όλους εύκολα, αλλά τουλ. έπρεπε να προσέξεις να μην σε εντοπίσουν. Οπότε, για να γίνει διασκεδαστικό το gameplay τελικά κατέληξα να σταματήσω να είμαι vampire και να αφαιρέσω τα detection bonus perks για να έχουν κάποια ευκαιρία οι εχθροί να με εντοπίσουν. Έτσι τουλάχιστον χρειάζεται να χρησιμοποιώ και το τόξο ώστε να έρθουν σε πιο βολική θέση για να τους σφάξω. :P
Ε; Τα dungeons είναι απίστευτα generic. Είναι τόσο generic που θα μπορούσες να πάρεις ένα dungeon από το Fallout, να του αλλάξεις τα textures και να το βάλεις στο Skyrim, δε θα καταλάβαινες διαφορά. Ούτε καν δηλαδή να μπω στη σύγκριση με Oblivion. Γενικώς ρε παιδί μου, ενώ το'χουν στο storyline και στη κατασκευή ενός κόσμου που φαίνεται καταπληκτικός και θες να το εξερευνήσεις, στη κατασκευή dungeons και ενός έξυπνου mob system είναι αρκετά πίσω όχι μόνο η Bethesda αλλά όλο το genre, αν σκεφτείς πως Bethesda/Bioware είναι η αιχμή του δόρατος. Θα μπορούσα να πω πως τo άθλημα του 'dungeon crawling' που ακόμα προωθεί η Bethesda είναι η μεγαλύτερη αποτυχία στην ιστορία των cRPGs αλλά ΟΚ, ας μη το πω :P
Επίσης:
Είμαι ο μεγαλύτερος φονιάς στο Skyrim έχω σφάξει Blood Dragons με το τσουβάλι και να με κυνηγάει ένα ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΑΒΟΥΡΙ να με δαγκώσει;
αυτη η μαλακια γινοτανε πιστευω πολυ περισσοτερο στο fallout που εισαι ανικητος... αλλα εγω ειμαι τοξοτης με ολα τα Perks και οι περισσοτεροι ψοφανε με ενα βελος... :/
https://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/651505_460s.jpg
metamelia1
22-11-2011, 09:52
http://i.imgur.com/Gw8Nu.jpg
metamelia1
23-11-2011, 13:01
Μα ειναι δυνατον με το πρωτο quest του mage guild να γινεσαι archmage????? Που ειναι τα επικα quest του morrowind, τα glitch exploit (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DhDhPKF1lBY) και η χαρα του να γινεις επιτελους archmage... Επισης η ξενερα του να τερματιζω το παιχνιδι και μετα να βρισκω τα crossfire και vsync fix... Πολυ μικρο storyline και πολυ μικρο παιχνιδι γενικα...αρκει το νοημα να βρεις του smithing και του ευκολου level up- ανεβαινεις για πλακα ποσα level και φτιαχνεις legendary dragonplate και οπλα, μετα σφαζεις τα παντα. Dual swords & Elemental fury ανικητος συνδιασμος. Πειτε κανα quest γενικα που να αξιζει να συνεχισω, αν αξιζει.
Σημερα εγω και η Λυδια φαγαμε γιγαντες!
http://i.imgur.com/ZeXST.jpg
ρε δώς στη κοπέλα κανα καλτερο άρμορ,εσύ φοράς το dragonplate και αυτή είναι ακόμα με τα dwarven
metamelia1
23-11-2011, 18:22
αυτο θελει, της παει λεει
πες κανα καλο quest ή κατι που να αξιζει
κατι που να αξιζει
the whole fucking game
των companions ειχε φαση..
metamelia1
23-11-2011, 21:09
το αντιστοιχο fighters guild οπως βλεπω. τηχ στεωεψροσσ!!
cyber_lingas
24-11-2011, 02:38
Μα ειναι δυνατον με το πρωτο quest του mage guild να γινεσαι archmage?????
True. Αυτό ήταν πολύ ψέμα.
είναι λίγο μάπα η φάση αφού σώσεις τον κόσμο να πάς να κάνεις quest τύπου θελήματα των γιαγιάδων και παρόμοια
metamelia1
24-11-2011, 20:28
dat.
http://27.media.tumblr.com/tumblr_lv63d3Cq8Q1qh1ib5o1_500.jpg
http://29.media.tumblr.com/tumblr_lv69oabE7K1r3aucao1_500.png
Μα ειναι δυνατον με το πρωτο quest του mage guild να γινεσαι archmage?????
8 ώρες quests μέχρι να φτάσω στο τελευταίο που προβλέπεται κι αυτό μεγάλο. Το προηγούμενο quest ήταν μέσα σε ένα dwarven dungeon που είναι με διαφορά το μεγαλύτερο που έχω δει ως τώρα. Των Companions το questline μου φάνηκε μικρότερο αν εξαιρέσεις το πέρα δώθε.
cyber_lingas
25-11-2011, 17:04
http://i.imgur.com/SFZJe.jpg
Εμένα μου είχε έρθει το ίδιο μήνυμα επειδή ξάφρισα τους BlackBriar και φαινόταν πιο λογικό :P
εγω σκοτωσα ενα ζευγαρι ενω κοιμοντουσαν και τους αδειασα τ σπιτι... και την αλλη μερα ενας απτους 2 μ εστελε 3 να με πλακωσουν και κουβαλαγαν το ιδιο γραμμα.... αποτι φαινεται στ σκυριμ δεν ξεφευγεις με τιποτα αν εισαι κλεφτρονι...
BibleBlackBird
26-11-2011, 15:51
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/387090_1940682697303_1849516956_1235368_626900829_n.jpg
http://instantbutton.me/buttons/fus_roh_daaaa_20110225173413.html
Tyler_Durden
26-11-2011, 23:54
Αν και είναι το πρώτο Elder Scrolls που παίζω από ολόκληρη τη σειρά, εδώ και 3-4 μέρες που το έχω ξεκινήσει, έχω φάει μεγάλο κόλλημα, και παραδόξως παίζει τούμπανα σε 1920Χ1080 ακόμη και στο προ 4ετίας pc μου ( Ε6850@3, GeForce 8800GTX, 8GB RAM)
Παίζω που λέτε, και αποφασίζω να ακολουθήσω τα quest των Companions. Κάνω κανα 2-3, και μου δίνουν μια αποστολή, στην οποία μου δίνουν έναν τύπο να με βοηθάει. Πάμε στην αποστολή, καθαρίζουμε ενα σχετικά μεγάλο dungeon, και επιστρέφουμε στο Whiterun. Έτσι όπως γυρνάμε, βλέπω κάτι μαμούθ και καναδυό γίγαντες να τα βοσκάνε. Όσες φορές πήγα να τους την πέσω μόνος πάντα έπαιρνα το μπούλο, και έτσι είπα να δοκιμάσω να επιτεθώ μαζί με τον άλλο. Δοκιμάζουμε αρχικά, και πάλι τα αρχίδια μας πήραμε. Ωσπου ξαφνικά βλέπω ένα γεφυράκι εκεί κοντά και σκέφτομαι να προκαλέσω τα μαμούθ να με ακολουθήσουν χτυπώντας τα, και να χωθώ κάτω από την μικρή καμάρα της γεφυρούλας που αυτά δεν χωράνε με την καμία, και να "τα βγάλω" με το τόξο. Το δοκιμάζω, και πράγματι δουλεύει αρχικά. Καθαρίζω 2 μαμούθ και 2 γίγαντες (είμαι ακόμη νεούδι, level 9, και δεν με παίρνει πέσιμο στα ίσα με την καμία). Κι εκεί που καμαρώνω, βλέπω οτι μάλλον ο φιλαράκος που πολεμάγαμε μαζί τόση ώρα, αποδήμησε εις τις ιερές θεότητες του Skyrim (βασικά χάθηκε, δεν είδα καν αν πέθανε). Τέσπα. Είχε χαθεί προς στιγμή και πιο πριν και δεν πτοήθηκα. Πάω να αναφέρω στους υπόλοιπους companions και με υποδέχονται σαν να μην τρέχει μια, λέγοντας μου οτι είμαι μέλος της παρέας τους πια. Ωστόσο, επειδή μάλλον πέθανε ο άλλος, μόλις λένε τα λόγια τους, ο χαρακτήρας μου, βιδώνει στο πάτωμα, δεν προχωράει σε καμιά κατεύθυνση, κοκκαλώνει και εν ολίγοις το παιχνίδι μπαγκάρει τόσο σε αυτό το σημείο που δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ευτυχώς βρήκα save και τον έσωσα τον άλλον τον μαλάκα, και δούλεψε μια χαρά, αλλά είναι απίστευτα χαζό να μην έχουν προνοήσει σε περίπτωση που πεθαίνει ο τύπος. Κατά τα άλλα, το παιχνίδι γαμεί και δέρνει, τα περιβάλλοντα είναι απίστευτα όμορφα, σε βαθμό που κόβω βόλτες και χαζεύω τη φύση και γενικά με εξαίρεση τα τραγικά μενού και την έλλειψη hotkey για τα potions, μόνο θετικά έχω να πω.
ναι αυτα ειναι κλασσικα glitches της bethesda.. στα fallout μ γινοτανε συνεχεια..
Ερώτηση: τους γίγαντες γιατί στο διάτανο να τους σκοτώσεις?
metamelia1
27-11-2011, 00:21
επειδη ειναι ο Tyler_Durden, τι ψαχνεις. επισης το ποστ του εκτος απο tl;dr ειναι και τελειως ΣΚΟΥΠΙΔΙ.
Tyler_Durden
27-11-2011, 01:07
Βασικά έτρεχε ήδη minor quest με μια τύπισσα που μου ζήτησε ελεφαντόδοντο μαμουθ. Τους γίγαντες δεν είχα σκοπό να τους πειράξω, αλλά όταν επιτέθηκα στα μαμούθ μου ορμηξαν. Από την άλλη, είναι και προκληση να είσαι level 9 κοκοβιός και να πας να τα βάλεις μαζί τους.
SpiritCrusher
27-11-2011, 03:07
επειδη ειναι ο Tyler_Durden, τι ψαχνεις.
Σημερα εγω και η Λυδια φαγαμε γιγαντες!
http://i.imgur.com/ZeXST.jpg
:thumbsup:
To A Night To Remember καλό quest και με καλό reward.
Τυπάς ονόματι Sam spawnάρει σε τυχαιο inn και αν τον πετυχεις σε προκαλει σε διαγωνισμό ποτου. Μετά καταλήγεις σε ενα temple με blackout από το μεθύσι και, όπως μαθαίνεις, είχες σπάσει το ναό και διάφορα αλλα τραγελαφικά που μαθαίνεις στη πορεία από npcs σε Whiterun και άλλα μέρη.
metamelia1
27-11-2011, 04:28
συγκρινεις περιεχομενο ρε μλκ. ηρθε να μας πει πως παιζει το σκυριμ στο μηχανημα του και τις περιπετειες με τον 9 λεβελ παπαρα του. στομπουτσομας
σε αλλα νεα το quest του thieves guild Γαμάει plus τελεια επαθλα για τον νικητη
Tyler_Durden
27-11-2011, 14:14
http://www.dailymotion.com/video/xmi0ee_skyrim-timelapse-by-digitalfoundry_videogames?start=294#from=embediframe
antimusic
29-11-2011, 15:36
http://www.youtube.com/watch?v=JHvx0l_tVEw
:|
Doomsayer
01-12-2011, 18:19
Ας το γράψω και εγώ το πόνημα μου:
Η Bethesda έχει ιδέες αλλά τα σκατώνει στην εφαρμογή κάποιες φορές.Από το Morrowind ως και το Skyrim έχουν μείνει κολλημένοι σε κάποια πράγματα ρε αδερφέ.Δηλαδή γιατί και στα 3 τελευταία The Elder Scrolls ακολουθούν ακριβώς την ίδια ροή;Επίσης,όπως έχω ξαναπεί το story είναι αστείο.Το γεγονός ότι φτιάχνεις ένα videogame που έχει 50 εκατομμύρια συνδυασμούς χαρακτήρων,ρούχων,όπλων,αντικειμένων είναι όντως διασκεδαστικό αλλά στο τέλος δεν σου αφήνει απαραίτητα κάτι ουσιαστικό.Τώρα αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι έχουν πολύ καλά γραφικά (ειδικά ο τελευταίος τίτλος) και πιο συγκεκριμένα τα τοπία.
εγώ που λέτε κατέβασα το Razor1911 και το έκανα και ινστόλ και κάθε φορά που πάω να παίξω, κάθε φορά που πατάω το play ρε παιδί μου, μου κρασάρει :(
δε το σηκώνει το πισι μου η έκανα καμιά μαλακία;
metamelia1
01-12-2011, 23:09
reinstall, και μενα μου το κανε πρωτη φορα.
http://s3.amazonaws.com/data.tumblr.com/tumblr_lvetbcIq4f1r6c4ego1_1280.png?AWSAccessKeyId=AKIAJ6IHWSU3BX3X7X3Q&Expires=1322856569&Signature=5b9xZ19DwrMDEvNGoyH6fI0%2BLb8%3D
SpiritCrusher
02-12-2011, 02:39
εγώ που λέτε κατέβασα το Razor1911 και το έκανα και ινστόλ και κάθε φορά που πάω να παίξω, κάθε φορά που πατάω το play ρε παιδί μου, μου κρασάρει :(
δε το σηκώνει το πισι μου η έκανα καμιά μαλακία;
Αν δεν είναι μόνο στο Play αλλά σε οποιαδήποτε επιλογή μέσα από το κεντρικό μενού τότε:
Control Panel --> Sound ---> Properties του Default Playback Device ---> Advanced Tab ---> Βάλε τη ποιότητα του ήχου σε 16 bit 44100hz (CD Quality) aka το χειρότερο που έχει στο drop-down menu ---> Apply/OK
και ξαναδοκίμασε.
για όποιον ενδιαφέρεται, το παιχνίδι στην αρχή κολλούσε και λάγγαρε όλη την ώρα αλλά από τότε που εγκατέστησα ένα AntiFreeze patch από εδώ (http://enbdev.com/download_en.htm), πάει μια χαρά.
edit:
στο προηγούμενο ανιχνεύτηκε απο το adaware ως malicious το d3d9.dll, το αντικατέστησα με αυτό (http://www.curse.com/mods/skyrim/skyrim-better-performance)
Hellblazer
05-12-2011, 00:05
http://www.youtube.com/watch?v=B7trmEmI5Js
rat_poison
05-12-2011, 00:47
o nord μου κατέληξε μία οχυρωμένη κρεατομηχανή που απλά βολτάρει στα dungeon και κάνει κλικ στον εχθρό που θέλει να σκοτώσει με το σφυρί που κατασκεύασε και μάγεψε ο ίδιος
σχεδόν τα πάντα πέφτουν μ' ένα χτύπημα
παίζω καμιά φορά με τόξο και σνηκ για να μη βαριέμαι, αλλά ανεβαίνει τώρα και το archery κ το sneak κ επειδή δεν τρώω πέναλτι με το heavy armor, είναι σχεδόν αστείο
εγω ψιλοσταματησα εδω και μια βδομαδα γιατι βαρεθηκα την ζωη μου... ειναι ψιλομαλακια να εχεις τα παντα 1 χιτ... και τα περισσοτερα quest δεν ειναι τοσο ενδιαφεροντα..
Marillion
05-12-2011, 16:23
εεχμ... εχει difficulty
εεχμ... εχει difficulty
Σε master difficulty τα λάθη κοστίζουν, αλλά μόνο οι melee characters πρόκειται να αντιμετωπίσουν κάποια σημαντική πρόκληση. Οι μάγοι μπορούν να κρυφτούν πίσω από κάποιο summoned critter, το οποίο έτσι κι αλλιώς χρειάζεται γιατί με destruction spells το damage δε φτάνει. Οι thieves έχουν τα πάντα one-shot, οπότε δεν έχει καθόλου challenge.
Πάντως, επειδή με 100 sneak + perks είσαι αόρατος, κατέληξα να χρησιμοποιώ το sneak mod του PISE (http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=1269) το οποίο κάπως φτιάχνει τα πράγματα. Σε καλά φωτισμένα δωμάτια δε μπορώ να πλησιάσω για backstab, οπότε χρειάζεται να τους τραβάω την προσοχή με το τόξο και να περιμένω να τοποθετηθούν καλύτερα, κλπ. οπότε έχει κάποια στρατηγική και έχει πλάκα. Χωρίς mod ήταν τραγικό πως δεν σε βλέπουν παρά μόνο αν τους πλησιάσεις στο ένα μέτρο, ασχέτως φωτισμού.
Και melee να είσαι, αν έχεις πάρει τα blocking perks είσαι κομπλέ. Θυμάμαι πως στο Oblivion είχα σκοτώσει την trainer μόνο με blocking επειδή έπαιρνε ποσοστό του damage που μου έκανε από το block, επικά wtf moments/bugs.
http://www.youtube.com/watch?v=B7trmEmI5Js
LMAO. Τα λέει όλα για το ΑΑΑ production και το media hype. Να έδειχνε λίγο και το inventory UI, να κάνεις scroll 100 χρόνια μέχρι να βρεις αυτό που θες, θα ήταν τέλειο.
LMAO. Τα λέει όλα για το ΑΑΑ production και το media hype.
Ναι μόνο αυτά φταίνε. The Witcher 2 pirated 4.5 million times (http://www.videogamer.com/pc/the_witcher_2/news/the_witcher_2_pirated_4_5_million_times.html)
(άσχετο)
LMAO. Τα λέει όλα για το ΑΑΑ production και το media hype. Να έδειχνε λίγο και το inventory UI, να κάνεις scroll 100 χρόνια μέχρι να βρεις αυτό που θες, θα ήταν τέλειο.
Το QD Inventory (http://www.fileplanet.com/223592/220000/fileinfo/Elder-Scrolls-V:-Skyrim---QD-Inventory-Mod-v0.235) βελτιώνει αρκετά το interface, πάντως.
sabbattack
09-12-2011, 21:44
http://v.cdn.cad-comic.com/comics/cad-20111209-d88fa.png
kalhsperes. auto to katalabainei kaneis giati egw den enoiwsa?
kalhsperes. auto to katalabainei kaneis giati egw den enoiwsa?
Βασίζεται σε ατάκα που ακους συνέχεια από διάφορους guards, "I was an adventurer too, until I took an arrow to the knee".
χαχαχα καλα εδω και μερες εχω λιωσει το βλεπω παντου αυτο με το arrow to the knee σμρ ειδα στο walk των pantera.. top rated. i used to walk then i took an arrow to the knee..
antimusic
10-12-2011, 17:30
not funny.
metamelia1
12-12-2011, 23:06
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lw3v8493St1qi0kfro1_500.png
Infected_Silence
13-12-2011, 21:10
Συνήθιζα να ποστάρω κι εγώ παλιά στο ER, μετά έφαγα βέλος στο γόνατο
metamelia1
14-12-2011, 15:42
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/1041960_460s.jpg
Infected_Silence
14-12-2011, 16:06
Κάποιος ανακάλυψε πέρασμα στους χάρτες του morrowind και της cirodill (βασικά υπάρχει ολόκληρη η tamriel) μέσω του χάρτη στο skyrim !...παίζει να δούμε κανα DLC στο μέλον ; η bethesda είχε πεί πως τα DLC του skyrim θα είναι μεγάλα.
read : http://ppsh-41.tumblr.com/post/13145143504/entire-tamriel-landmass-built-into-skyrim
http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=dXmPrYEOvM8
Parasight
16-12-2011, 16:48
aKb-k1XFiaY
SpiritCrusher
17-12-2011, 00:18
Κάποιος ανακάλυψε πέρασμα στους χάρτες του morrowind και της cirodill (βασικά υπάρχει ολόκληρη η tamriel) μέσω του χάρτη στο skyrim !...παίζει να δούμε κανα DLC στο μέλον ; η bethesda είχε πεί πως τα DLC του skyrim θα είναι μεγάλα.
read : http://ppsh-41.tumblr.com/post/13145143504/entire-tamriel-landmass-built-into-skyrim
E σιγά το νέο, και στο Oblivion είχε το Morrowind (http://www.youtube.com/watch?v=Dd5KcFi5hnw) αν ήξερες από που να σκαρφαλώσεις για να βρεις το πέρασμα. Η γραμμή τότε ήταν πως επειδή τα TES είναι mod-friendly έβαζαν land mass που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν οι modders για custom content. Λογικά το ίδιο ισχύει και τώρα.
funishment
26-12-2011, 23:03
bPHtAHxB3iI
Λοιπόν, έχω ένα πρόβλημα που μου έχει σπάσει τα νεύρα.
I completed this, killed my wolf spirit, and still don't get rested bonuses, nor do I get the "lovers comfort" bonus. My day counter of "days as a werewolf" is still counting, but the transformation power is gone.
Όποιος ξέρει πως να το λύσω, ας βοηθήσει.:|
Known bug, αφού έχεις μόνο ένα είσαι καλά, enjoy.
Πω, και πώς την παλεύεις χωρίς rested bonus? :P
Το inventory είναι ένα χάος, ειδικά με τα potions. Το Better Sorting Mod (http://www.fileplanet.com/223908/220000/fileinfo/Elder-Scrolls-V:-Skyrim---Better-Sorting-Mod-v1.63) κάπως φτιάχνει την κατάσταση.
Το έπαιξα όταν πρωτοβγήκε, καμιά ώρα και δεν είχα ενθουσιαστεί ιδιαίτερα. Το ΣΚ που πέρασε είδα ένα χαρακτήρα φίλης, lvl30+ με full Daedric και έμαθα ότι είναι το καλύτερο armoUr του παιχνιδιού. Γενικά είχα ασχοληθεί ελάχιστα με το παιχνίδι και δεν είχα ιδέα. Αλλά αυτό έπρεπε να γίνει δικό μου. Ένιγουει προχτές, λοιπόν, αποφάσισα να το ξαναρχίσω. Σκοπός μου - κυρίως - ήταν να φτιάξω το armour. Διάβασα, έψαξα και το μόνο που έκανα ήταν να μαζεύω mats και να ανεβάζω smithing, κάνοντας κανά questάκι που και που. Μερικές ώρες και 24 levels αργότερα είχα full upgraded Daedric και ήμουν ευτυχισμένος. Αποφάσισα, λοιπόν, να σταματήσω για την ημέρα.
ΥΓ. Έγινα κι εγώ λυκάνθρωπος και το ψιλομετάνιωσα. Δε μου έχει χρησιμεύσει πουθενά. Το zerker rage συνήθως είναι αρκετό όπου δυσκολεύομαι. Α παίζω orc warrior.
Noobάδες που διαβάζετε στο νετ το κόλπο με τα iron daggers για να ανεβάζετε smithing και να κάνετε full daedric στο lvl 20κάτι, κι εμείς οι τίμιοι level 40 ακόμα με το orcish set!
βασικά αυτό:
http://images.uesp.net/2/23/SKR_EbonyMail.png
Noobάδες που διαβάζετε στο νετ το κόλπο με τα iron daggers για να ανεβάζετε smithing και να κάνετε full daedric στο lvl 20κάτι, κι εμείς οι τίμιοι level 40 ακόμα με το orcish set!
Κόλπο? Θεωρείται glitch αυτό? Μαζεύεις mats, craftάρεις κάτι, παίρνεις skill up. Τι διαφορετικό κάνεις εσύ για να το ανεβάσεις?
Ναι, ebony mail, τι?
πολύ πιο στυλάτη από την κουμούτσα το daedric armor, ωραία bonus και πιο διασκεδαστικό να την αποκτήσεις.
SpiritCrusher
08-01-2012, 23:47
Κόλπο? Θεωρείται glitch αυτό? Μαζεύεις mats, craftάρεις κάτι, παίρνεις skill up. Τι διαφορετικό κάνεις εσύ για να το ανεβάσεις?
Ε υποτίθεται ότι δεν έπρεπε να σε ανεβάζει τόσο πολύ το Iron dagger ή κάτι τέτοιο έχω καταλάβει.
Δεν είναι μόνο αυτό που λέει ο Σπίριτ που ισχύει, είναι ότι αν δεν το δεις και στο νετ ξέρω γω σου δίνω λίγες πιθανότητες έως τίποτα να το "φανταστείς" για να 100ρίσεις smithing σε πολύ μικρό level, πράγμα το οποίο "σπάει" και το game.
Επίσης Shirime, τι να την κάνω το στυλ αν είναι χειρότερη από την daedric σε armor rating? Επίσης ποια bonus? Πιο διασκεδαστικό να την αποκτήσεις????
metamelia1
09-01-2012, 02:46
100 smithing kai 100 enchanting. kaneis setaki pou kovei to sympan olakero kai to paixnidi den exei pia nohma
Σαφώς είναι ηλίθιο να μαξάρεις ένα επάγγελμα με ένα και μοναδικό κραφτ, αλλά έτσι φαίνεται να δουλεύει το παιχνίδι. Αν όντως είναι μπαγκ, το δέχομαι και πάω πάσο.
Δεν είναι δύσκολο να το φανταστείς H, αφού είναι από τα πρώτα πράγματα που κάνεις. Δε σταματάς να το κάνεις μέχρι να σταματήσει να σου δίνει σκιλλπόιντς. Όλοι το κάνουμε. Και στο ουώου.
Για πείτε για enchanting. Είναι το επόμενο που ανεβάζω, μαζί με alchemy. Είμαι 30κάτι βέβαια ακόμα, έχω πολύ ψωμί. Επίσης δεν είμαι πολύ σίγουρος για τον τρόπο που λειτουργεί το enchanting. Χάνεις το upgrade (legendary) αν βάλεις enchant?
Επίσης Shirime, τι να την κάνω το στυλ αν είναι χειρότερη από την daedric σε armor rating? Επίσης ποια bonus? Πιο διασκεδαστικό να την αποκτήσεις????
το Daedric Armor έχει base armor 49 ενώ το Ebony Mail 46 + Muffle Effect (βοηθάει αν είσαι melee παίκτης και θες να προχωρήσεις σε thieves guild και dark brotherhood ας πούμε) + Poison Damage + είναι αντικείμενο που παίρνεις στο τέλος ενός daedric quest το οποίο είναι πιο διασκεδαστικό σαν διαδικασία από το να φτάσεις το smithing σου στο 100.
+ το κόλπο με το smithing δεν είναι δύσκολο να το φανταστείς και μόνος σου. Απλώς δεν είναι διασκεδαστικό, και γι' αυτό δεν το κάνεις (εγώ το έκανα βέβαια :/).
Κοίτα τι με έκανες να γράψω.
Νταξ βασικά είναι το πρώτο ΤES που παίζω και ο πρώτος χαρακτήρας μου, οπότε δικαιολογούμαι. Όπως φαίνεται βέβαια δε θα ακολουθήσουν άλλοι γιατί θέλω να το στίψω το παιχνίδι και φαίνεται ατελείωτο. Δε νομίζω ότι θα έχω χρόνο να το ξανακάνω.
Τα thieves/brotherhood quests τα κάνω με thieves armor και sneaking, έτσι για τη φάση. Πχ. Goldenglow estate, δε σκότωσα ούτε έναν. Ψέματα. Σκότωσα τον μαλάκα που δεν έδινε το κλειδί γιατί ήθελα να κάνω και το sidequest. Με daggerάκι, όμως και αθόρυβα ^^
Δεδομένου ότι είμαι orc two handed κι εγώ, να πω για αρχή το alchemy παράτα το. Εκτός του ότι ανεβαίνει αργά, τα perks του και το ολο mechanic βασικά είναι λίγο lol. Εννοείται το enchanting θέλει maxάρισμα και δεν χάνεις το upgrade.
Shirime το muffling effect που λες δεν ξέρω τι είναι γιατί είμαι ακόμα με τα orcish καθώς το "κόλπο" με τα daggers θεώρησα ότι είναι αυτό που λέει ο Firestorm, major spoil για το παιχνίδι δηλαδή και δεν το έκανα. Το poison damage lol, ακούγεται αστείο, άσε που δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει εγγενές ή αν το βαλες εσύ με κάνα enchant και το ξέχασες :P Τέλος δεν ξέρω για ποιο quest μιλάς, κάτι μου θυμίζει, εμένα πλέον μου το πετάνε και bandits :P Εξακολουθώ να στηρίζω daedric δεδομένου ότι η διαφορά πιστεύω θα ανοίγει όσο τα ανεβάζεις (superior, flawless κ.ο.κ.).
ρε άλλο το ebony mail
http://images.wikia.com/elderscrolls/images/1/16/TESV_Ebony_Mail_3.png
και άλλο το ebony armor
http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20111124012951/elderscrolls/images/thumb/b/bf/Ebonyarmor.jpg/308px-Ebonyarmor.jpg
το ebony mail ΔΕΝ το φτιάχνεις, είναι daedric artifact και τέλος πάντων κοίτα τι με κάνεις να γράφω!!!
metamelia1
10-01-2012, 04:37
γιατι να χρειαζεσαι muffle για τα thieves/dark brotherhood κουεστ, τα βγαζεις και με ραμπο οπως εκανα εγω
σβήνω τα savegames μου και το ξαναρχίζω με αυτο το mod, πεθαίνω.....
http://www.youtube.com/watch?v=Bifmj1O3D24
χαχααχα burn baby burn.
εγώ παιδιά είμαι ρίφτεν και μόλις με δέχτηκαν στο θιβς γκιλντ και πολύ γουστάρω που κυκλοφοράω σαν khajiit chris moltisanti.
επίσης το παιχνίδι στάζει μόνο γκάβλα.
metamelia1
11-01-2012, 12:59
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/1729117_700b.jpg
α ναι ξέχασα να προσθέσω οτι χθες, κατά λάθος, έσφαξα την λυδία.
βγαίνω με sneak πίσω από τον κακό και εκείνη την στιγμή μπαίνει μπροστά μου το κορίτσι.
dagger sneak attack x 15.
bye bye lydia.
μέχρι και το npc κόλλησε για καναδύο δευτερόλεπτα.
cyber_lingas
11-01-2012, 17:35
Ναι, το δύσκολο είναι να καταφέρεις να μην την σκοτώσεις την Lydia :P
Γκουλαγκ
11-01-2012, 18:13
Όχι άμα την αφήσεις σπίτι να προσέχει τα παιδιά και πάρεις καναν πιο σοβαρό βοηθό.
Παιδιά, εγώ αγάπησα την Mjoll και την έχω σπίτι για λιονταρίσιο σεξ και να μου φτιάχνει φαγητάρες, αλλά το κακό είναι ότι ο κονιόρδος δεν ξεκολλάει από πάνω της.
Olaf Olfjor, a true son of Skyrim.
Για πάμε και ένα μίνι πολλ, Imperial ή Stormcloak;
Imperial, γιατί έκανα join προτού καν πετύχω τους stormcloak :P
Raven Lord
12-01-2012, 12:39
stormcloak
Για πάμε και ένα μίνι πολλ, Imperial ή Stormcloak;
Έχω πάει και με τις δύο πλευρές, με διαφορετικούς χαρακτήρες. Οι Stormcloaks είναι τόσο ρατσιστές και φασιστάκια που δεν αντέχονται.
SpiritCrusher
12-01-2012, 15:29
Δεν είχα διαλέξει όσο είχα παίξει, αλλά είχα βρει αστείο αυτό που είπε ο Ντετζίαλ. Όλοι (νομίζω κι εδώ μέσα) πήγαιναν stormcloaks γιατί ήταν οι rebels, ενώ οι Imperials από το όνομα και μόνο σκατά στον ιμπεριαλισμό κτλ. Όμως αν μιλούσες με Stormcloaks έβλεπες πως πάνω κάτω είναι οι χρυσαυγίτες του Skyrim.
Stormcloak. Επίσης παράτησα τη Lydia εκεί ακριβώς που τη βρήκα. Προτιμώ εντελώς σόλο.
Ε βέβαια μαλάκα αφού ΤΣΗΤΑΡΕΣ και έφτιαξες Daedric από το lvl 7.
metamelia1
12-01-2012, 17:37
adiaforo quest kai prin to kanw kai meta pou to kana. ante, perimenoume kana kalo DLC kai expansion!
metamelia1
13-01-2012, 09:33
ligo, oso mia tsoura
Marillion
16-01-2012, 11:34
Πωπω.
Λοιπόν, βλέποντας το κλοκ στο saved game μου, είδα ότι χτύπησα 90 ώρες και ακόμα είμαι στο diplomatic immunity του βασικού κουεστ (δλδ 3ο ή 4ο). Σκέφτηκα πως δεν θα το τελειώσω ποτέ για να κάνω επίσημο Review οπότε ας τα πω ολα μαζεμένα. Αρχικά κάποια πράγματα για τον χαρακτήρα μου :
Εχω φτάσει λβ 41 τον fighter nord μου και επειδή έγινα γκουρού σε two handed, heavy armor & block είπα να τον κανω μάγο (!) και το παιχνίδι είναι σαδιστικά δύσκολο πλέον (τα dungeons έχουν κάνει level up μαζί μου) αφού όσο και να κάνεις level up τα destruction, conjuration κτλ, αν δεν έχεις perks πάνε σχεδόν τζάμπα. Κατά κάποιο τρόπο τα Levels έχουν γίνει περιττά αφού προσφέρουν μια ψευδαίσθηση εμπειρίας πράγμα που από την μία πάει μπροστά την σειρά, απ'την άλλη σε αποτρέπει απ'το να γίνεις τέλειος στα πάντα, πράγμα εκνευριστικό. Πάντως φτιάχνω σχεδόν όλο μου τον εξοπλισμό μόνος μου πλέον, από φαγητό, όπλα, potions κτλ πράγμα που με γκαουγκανο fighter δεν θα το κατάφερνα ποτέ. Σε ότι αφορά τα fighting mechanics, είναι αισθητά καλύτερα από αυτά του Oblivion άρα απείρως καλύτερα από του Morrowind το οποίο γινόταν tedious ειδικά στα μικρότερα επίπεδα που απορούσες αν βαράς ποντίκια ή τον αέρα. Σε κάθε περίπτωση παραμένει το αδύνατο σημείο της σειράς. To dual weapon/μαγεία είναι απλώς οκ και δεν το πολυδουλευω από το lv 30 και μετά αφού θέλω να ανέβω σε συγκεκριμένα πράγματα.
Σε αντίθεση με τον phoebus βρίσω τα dungeons ε-ξ-α-ι-ρ-ε-τ-ι-κ-α, χωρίς περιττό backtracking με ωραίο map design και το μόνο αρνητικό να είναι κάποιο επαναλαμβανόμενοι γρίφοι. Σε μερικά σημεία που βλέπεις εσωτερικά σπηλιών με ανοίγματα επάνω, το art design του παιχνιδιού λάμπει.
Ο κόσμος είναι ο καλύτερος που έχουμε δει σε Elder Scroll game μαζί με το Μorrowind. Η επαρχία Skyrim αποπνέει σοβαρότητα και δέος. Τα προάστια των πόλεων με τις φάρμες και τα Inns, τα παλάτια των Jarls, το απίστευτο βουνό Throat of the world (από τα πιο όμορφα transitions φθινοπωρινής παλέττας σε χειμερινή), oι Μalkarth & Windhelm (γενικά όλες οι πόλεις) συνιστούν μια εννιαία και συνεπή περιοχή σε αντίθεση με το Oblivion που θέλησαν να τα βάλουν όλα μέσα (ή το arena που τα έβαλαν). Το καλύτερο πράγμα που μπορεί να κάνει κάποιος για να εκτιμήσει πλήρως την δουλειά που έχουν ρίξει στην Βethesda, είναι να πάρει το αλογάκι του και να βολτάρει συντροφιά με μπόλικα βιβλία για να μπορεί να εξηγεί τι και πως. Υπήρχαν στιγμές περιπλάνησης στα βορειοανατολικά του χάρτη (οι παγωμένες ακτογραμμές με τα νησακια) που ένιωθα μονος στην μέση του πουθενα και απλώς συνέχιζα να εξερευνώ με το Immersion να βαράει κόκκινο. Συμπερασματικά αν κάτι παίρνει 10/10 αυτό είναι ο κόσμος.
Τα κουεστς είναι οκ. Εχω βγάλει 2 guilds και τώρα ξεκίνησα να κάνω πράγματα για την Dark Brotherhood (μέχρι στιγμής φαίνεται μέτρια δυστυχώς, σε αντίθεση με αυτήν του Oblivion που ήταν μάλλον το καλύτερο faction). Προφανώς το παιχνίδι είναι packed και έχει συνέχεια πράγματα να ασχοληθείς. Καμμιά φορά αυτό καταντάει αρνητικό αφού σε αποπροσανατολίζει να πηγαίνεις για ένα πράγμα και να προκύπτουν άλλα τρία, αλλά το προσπερνάμε γιατί η ποσότητα σε κάτι που πληρώσαμε τόσα ευρώ θα έπρεπε να εκτιμάται. Συνεχίζω να επιλέγω quests απ'το γεμάτο journal μου, έχω ακόμα πολλά πράγματα να κάνω. Σε γενικές γραμμές δεν ένιωσα ποτέ την νοημοσύνη μου να πέφτει με το συνολικό γράψιμο αλλά τις περισσότερες φορές είναι απλά τα κλασικά fantasy stories που βρίσκεις και στον πιο κοινότυπο συγγραφέα φανταστικού. Με κάποια ωραία twists όμως τα οποία δεν θα κάνω spoil. Πάντως τα πάντα στα quests αποκτούν νόημα συνυφασμένα με τον κόσμο και το lore. Αν δεν διαβάσετε 100+ βιβλία και δεν δείτε πως λειτουργούν οι τοπικές κοινότητες μην προσπαθήσετε να δικαιολογήσετε αυτά που βλέπετε.
Οι δράκοι έχουν γίνει κουραστικοί πλέον, τουλάχιστον βγάζεις καλό λεφτά με το λουτ, αλλά έχω βαρεθεί να μαζευω τα ίδια και τα ίδια. Α και εννοείται στήριξα Μιχαλολιάκο Ulfric ο οποίος μου έδωσε τo OK να κοπανάω όποιον Imperial έβρισκα πράγμα που έδωσε τον χαρακτήρα μου μια αντικαθεστωτική ακροδεξιά λογική που δικαιολόγησε τις ανελέητες σφαγές forsworn και falmer (οι πραγματικοί έποικοι της επαρχίας). Επίσης παντρεύτηκα άντρα.
metamelia1
16-01-2012, 15:49
Εφτασες το θεωρητικο λεβελ καπ, τωρα απλα θα τελειωσεις το brotherhood και το main quest και δε θα χεις τιποταλλο να κανεις. Επρεπε να βαλουν content για 40+ lvl, ενα πολυ_δυσκολο dungeon, το Emerald/Ruby WEAPON του skyrim βρε παιδι μου, κατι.
Τα dungeons ειναι οντως ωραια, αλλα ειναι συνεχεια τα ιδια 3 Dwemer/Graveyard/Cave copypasta dungeon templates, συνεχεια οι ιδιες παλεττες (Dragon Age 2 anyone?). Γραμμικη πορεια, Τα ιδια παζζλ, Νταβατζης Draugr (http://cdn.themis-media.com/media/global/images/library/deriv/75/75543.jpg) / dragon priest , Shout/Loot και Εξοδος ακριβως διπλα.
Ο κοσμος οντως ωραιος και η ατμοσφαιρα φοβερη, πλησιαζει morrowind. Τα βιβλια σε ταξιδευουν, αξιζουν. Ολα ταλλα οπως τα πες.
Marillion
16-01-2012, 15:52
εχω διαβάσει ότι φτάνει μέχρι 81 όπου και μπορείς πλέον να έχεις όλα τα περκς.
metamelia1
16-01-2012, 15:54
ε χανει το νοημα του, σφαζε δραθγρ μεχρι να φτασεις 100 σε ολα τα σκιλλσ. και μετα; -_-
Marillion
16-01-2012, 16:00
θα βρω γκομενα
Αυτό με την έξοδο είναι τραγικά αστείο πάντως. Μπαίνεις στο dungeon, βλέπεις μία πόρτα που δεν ανοίγει και λες "α ναι, από εκεί θα βγω αφού πάρω το shout". Ρε συ Marillion, αλήθεια, που το ε-ξ-α-ι-ρ-ε-τ-ι-κ-ό σ'αυτό το design; Μη γίνεσαι χίπης.
Marillion
16-01-2012, 22:00
πολλές φορές δεν βλέπεις καμμία πόρτα (μπαίνεις απ'την μια και βγαινεις απ'την άλλη, ή δεν είναι καν ορατή γιατί βρίσκετει σε ύψωμα. επίσης δεν υπάρχει shout σε κάθε dungeon, έχω καθαρίσει πάνω από πενήντα και έχω βρει 13 shouts). σε κάθε περίπτωση και έτσι να είναι (που δεν είναι), ποιο είναι το πρόβλημα; η προβλεψιμότητα στα της εξόδου; το μόνο ουσιαστικό μειονέκτημα που μπορώ να εντοπίσω είναι οι πανομοιότυποι γρίφοι αλλά αυτό που λες δεν μπορώ να το εκλάβω σαν αρνητικό design με τπτ.
Βαριέμαι να σου εξηγώ γιατί είναι μέτριο design. Αν το θεωρείς ε-ξ-α-ι-ρ-ε-τ-ι-κ-ό, ΟΚ, ας μη το κάνουμε και θέμα, είσαι γλυκούλης τουλάχιστον.
Ethereal
17-01-2012, 10:38
marillion η φασαρια που γινεται για την ps3 εκδοση εχει βαση;σου χει χαθει save game ή κατι τετοιο;σκεφτομαι να το παρω καποια στιγμη στη κονσολα εκτος κι αν το βαλει σε καμια αδιανοητη προσφορα το steam.
σκεφτομαι να το παρω καποια στιγμη στη κονσολα εκτος κι αν το βαλει σε καμια αδιανοητη προσφορα το steam.
10-15eu θα το χει στο summer sale, και μεσολαβεί spring sale.
Marillion
17-01-2012, 18:38
marillion η φασαρια που γινεται για την ps3 εκδοση εχει βαση;σου χει χαθει save game ή κατι τετοιο;σκεφτομαι να το παρω καποια στιγμη στη κονσολα εκτος κι αν το βαλει σε καμια αδιανοητη προσφορα το steam.
δεν εχω δει τι προβλήματα αντιμετώπισαν με το skyrim. κάτι είχε πάρει το μάτι μου για γαμημένα textures μετά το πρώτο πατς αλλά δεν το πήρα χαμπάρι ποτέ γιατί όταν ξαναπάτσαρα ήμασταν στην 2+. σε κάθε περίπτωση, δεν έχω χάσει save αλλά υπάρχει ένα εκνευριστικό laggarisma μετά από συνεχόμενο τετράωρο παιχνιδιού που διορθώνεται με restart (...). επίσης τα saves ξεκίνησαν ταπεινά και ξεπερνούν τα 12 mb το ένα πλέον.
καθε φορα που βλεπω αυτο το θρεντ με πιανει μια φαγουρα να ξαναρχισω! :D
δεν εχω δει τι προβλήματα αντιμετώπισαν με το skyrim. κάτι είχε πάρει το μάτι μου για γαμημένα textures μετά το πρώτο πατς αλλά δεν το πήρα χαμπάρι ποτέ γιατί όταν ξαναπάτσαρα ήμασταν στην 2+. σε κάθε περίπτωση, δεν έχω χάσει save αλλά υπάρχει ένα εκνευριστικό laggarisma μετά από συνεχόμενο τετράωρο παιχνιδιού που διορθώνεται με restart (...). επίσης τα saves ξεκίνησαν ταπεινά και ξεπερνούν τα 12 mb το ένα πλέον.
Νομίζω ότι το ίδιο lag/stuttering υπάρχει και στο pc σε κάποιες περιπτώσεις, μετά από 2-4 ώρες παιχνιδιού.
Και τώρα που το σκέφτηκα είναι μεγάλη μαλακία να πάρεις τέτοιο game σε κονσόλα, χάνεις όλα τα mods του pc και είναι game που τα χρειάζεται όσο τίποτα.
Ethereal
20-01-2012, 13:19
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AaqfoHudOPI
20-01-2012, 13:47
αχααχ δεν τον χάλασε στο 3:39
μια νουμπάδικη ερώτηση παιδιά. ξεκίνησα χτες το κουέστ των companions και η lydia πήρε τα πράγματα της και με εγκατέλειψε μόνο και έρημο στους πέντε δρόμους. είναι φυσιολογικό αυτό? θα επιστρέψει αργότερα? αξίζει να προσεγγίσω την mjoll?
BibleBlackBird
20-01-2012, 14:00
πεθαινω στο 1:45
μια νουμπάδικη ερώτηση παιδιά. ξεκίνησα χτες το κουέστ των companions και η lydia πήρε τα πράγματα της και με εγκατέλειψε μόνο και έρημο στους πέντε δρόμους. είναι φυσιολογικό αυτό? θα επιστρέψει αργότερα? αξίζει να προσεγγίσω την mjoll?
Δοκίμασε μήπως την πετύχεις στο Breezehome στην Whiterun.
Εγώ την Mjoll την παντρεύτηκα γιατί με έπιασε το Scandinavian βίτσιο μου και την έκανα κολώνα του σπιτιού μου για γαμήσι και φράγκα. Το μόνο κακό είναι ότι φέρνει βόλτες γύρω της ο φλώρος-σωτήρας της, πράγμα το οποίο μπορεί να είναι και bug αλλά αν δεν είναι, έχω την αίσθηση ότι θέλει να μου καταστρέψει το σπίτι ο μουνής.
Αν θες να κάνεις ταξιδάκια για επικές μάχες με black wind, fire and steel τσέκαρε καλύτερα κάνα Ορκάκι. 8-)
νασουμ σκοτωσε το αρχιδι και παρτου και τα ρουχα
Μένα μου χει τύχη να είμαι με Lydia και να περιπλανιέμαι, και κάποια στιγμή γυρίζω κεφάλι να τη βρω και πουθενά. Μετά από μπόλικο ψάξιμο και ακολουθώντας αντίστροφα το δρομολόγιο που είχα κάνει τη βρήκα σε μια λίμνη που είχα περάσει να προσπαθεί να βγει από το νερό... Προφανώς bug που μου κόστισε μια χαμένη ώρα, γιατί τις είδα δώσει διάφορα πολύτιμα αντικείμενα της πουτάνας.
Γενικά τρώει κάτι σκαλώματα ώρες ώρες, αλλά αξίζει η μαλακία...
SpiritCrusher
21-01-2012, 15:20
Ναι ο NPC μπορεί να κολλήσει στο terrain οπότε δεν είναι σπάνιο να χάσεις τη Lydia. Αν την χάσεις (νομίζω για κάποια ώρα; ή όπου τη βρεις πρώτα: με backtracking ή) μπορείς να την βρεις είτε πίσω στο σπίτι σου ή, αν δεν έχεις σπίτι, στο παλάτι από όπου την πήρες τη 1η φορά.
Για τη Mjoll μπορείς να καθαρίσεις τον παπάρα αλλά πρέπει να το κάνεις διακριτικά και αν γίνεται μακριά της γιατί αν το πάρει αυτή χαμπάρι θα σου πρήζει τον πέο. Υπήρχε ένα τρικ κάπου, google it. Εναλλακτικά σβήστον με εντολή στην console, google that too.
Τέλος να γιατί αγαπάμε PC Gaming:
http://www.youtube.com/watch?v=Bifmj1O3D24&hd=1
"Mmmm you say you don't know where the Macho Man is coming from?"
και
http://www.youtube.com/watch?v=p8IKykVvNUs&hd=1
metamelia1
21-01-2012, 19:47
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Xmjfd-gtr7U#!
SpiritCrusher
28-01-2012, 18:08
Προηγούμενη σελίδα.
Ethereal
31-01-2012, 20:20
για πειτε ,ποια mods κατεβαζω;
rat_poison
31-01-2012, 21:28
1000mods για 3€ (http://1000mods.bandcamp.com/)
metamelia1
31-01-2012, 22:23
οχι
για πειτε ,ποια mods κατεβαζω;
Εγώ παίζω με PISE (http://skyrim.nexusmods.com/downloads/file.php?id=1269), Balanced Magic (http://skyrim.nexusmods.com/downloads/file.php?id=2275) και Sneak Rebalance (http://skyrim.nexusmods.com/downloads/file.php?id=819) για αλλαγές στο gameplay.
SkyUI (http://skyrim.nexusmods.com/downloads/file.php?id=3863) για καλύτερο interface και Extra Hotkeys (http://skyrim.nexusmods.com/downloads/file.php?id=3865) για να μη μου σπάει τα νεύρα ο μάγος.
Ethereal
01-02-2012, 15:27
thanks
Για πείτε. Το save μου clockαρε στις 132 ώρες με τελειωμένα τα πάντα εκτός από stones of barenziah και crimson nirnroot. Πού κυμαίνεστε?
metamelia1
01-02-2012, 18:58
αυτα τα 2 οντως δε τελειωνουν.