Log in

View Full Version : ΕΠΕΙΓΟΝ !!! Ο ΜΙΟΥΖΙΚ ΓΚΕΙΤΣ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ....

Music Gates
04-03-2011, 19:44
Ως επισημο μελος πλεον... και μπαρουτοκαπνισμενο, μετα απο διαφορες "παρενοχλησεις"..σεξουαλικες και μη.. :hippy:,
και αφου διαπιστωσα ιδίοις όμμασι την εγκυροτητα, αλληλεγγυη :moutza:και τις γνωσεις των συμφουρομιτων..

..σκεφτηκα οτι για τη προοδο μου ως bloggιστας οφειλω να μαθω τη γνωμη σας !

Λοιπον, εχετε 48 ωρες να μπειτε στο blog μου, να το ξετιναξετε ( διαβαστε και το about..) και να επιστρεψετε με εποικοδομητικα σχολια..
Ξερετε εσεις..:behead:

Η συμμετοχη σας θα επιβραβευθει στο τελος των 48 ωρων, Καθαρα Δευτερα βραδυ, με την ανακοινωση-βραβευση της πιο αξιολογης κριτικης..

Σημαντικη σημειωση 1η: αν εισαι γυναικα..ευπαρουσιαστη..γραψτο..θα ληφθει σοβαρα υπ'οψιν..

Σημαντικη σημειωση 2η: περα απο τη πλακα..πραγματικα με ενδιαφερει η γνωμη σας..:beerz:

Ford Prefect
04-03-2011, 20:08
Πλούσιο υλικό που προσωπικά δεν με πολυαφορά. Διάβασα δύο ποστς, του Lombardo και του Portnoy. Μεταλάς είμαι, αυτά με ενδιαφέρανε με μια πρώτη ματιά.

Το σχόλιό μου είναι ότι, οκ, γαμώ, απλά είναι copy paste edit από την wikipedia και το facebook ο Lombardo, οπότε η παρατήρησή μου είναι ότι λείπει το προσωπικό στοιχείο, που θεωρώ χαρακτηριστικό ενός blog.

Music Gates
04-03-2011, 20:23
Ευχαριστω για το χρονο σου.

Συμφωνω μαζι σου..αν και πιστεψε με ακομα και το σωστο editing απο διαφορες πηγες θελει πολλη δουλεια.

Το προσωπικο στοιχειο ειναι στην επιλογη των καλλιτεχνων και των τραγουδιων για καθε δεκαετια..

Σκοπος μου ηταν απλα η καταγραφη στοιχειων και γεγονοτων...Προς το παρον τουλαχιστον...

Music Gates
05-03-2011, 20:56
@ Art In Haste & geologiko_karoto & Phantom Duck

Ευχαριστω θερμα λεβεντες μου !! Η αποδοχη σας ειναι ιδιαιτερα συγκινητικη και μου δινει κουραγιο να συνεχισω..

Γραψτε και κανα σχολιακι ομως..

Phantom Duck
05-03-2011, 21:07
δεν έχω κάποιο σχόλιο για το blog (που δεν επισκέφτηκα προφανώς), απλά πιστεύω ότι πρέπει να φας ban στο er.

Music Gates
05-03-2011, 21:32
Μ'αρεσουν οι τεκμηριωμενες αποψεις...και η μαγκια...ιδιως οταν ολοι φοραμε "μασκες"...

Phantom Duck
05-03-2011, 21:36
ευτυχώς είναι "απόκριες"...

namiroth
Μ'αρεσουν οι τεκμηριωμενες αποψεις...και η μαγκια...ιδιως οταν ολοι φοραμε "μασκες"...

e apokries exoume...

Comte de Saint-Germain
Δίκιο έχει, απόκριες είναι, ας βάλουμε στην άκρη της διαφορές μας και ας χορέψουμε όλοι μαζί!

Mitsmann
05-03-2011, 22:03
Music Gates εχουμε ξαναπει οτι η "και καλα" αστεια επιλογη στα πολλς εχει αυτοκτονησει εδω και χρονια απ την πολυ κλισαδουρια.
εμεις τα λεγαμε αλλα ελειπες.
και θα τα ξαναλεμε οταν θα λειπεις.

Chillin Villain
05-03-2011, 22:17
Οι πολίτες μίλησαν.

Art In Haste
05-03-2011, 22:37
Το σχόλιό μου είναι ότι, οκ, γαμώ, απλά είναι copy paste edit από την wikipedia και το facebook ο Lombardo, οπότε η παρατήρησή μου είναι ότι λείπει το προσωπικό στοιχείο, που θεωρώ χαρακτηριστικό ενός blog.

Αυτό ακριβώς, και μέτα από μια σύντομη ματιά στο μπλογκ και το σχόλιο πέρι σωστού editing ψήφισα ότι φήφισα. Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο.

Music Gates
05-03-2011, 23:06
Music Gates εχουμε ξαναπει οτι η "και καλα" αστεια επιλογη στα πολλς εχει αυτοκτονησει εδω και χρονια απ την πολυ κλισαδουρια.
εμεις τα λεγαμε αλλα ελειπες.
και θα τα ξαναλεμε οταν θα λειπεις.

Το θεμα φιλε μου..δεν ειναι η "κλισαδουρια" αλλα η νοοτροπια που κουβαλαμε..Το να μας αρεσει ή οχι κατι, ειναι καθαρα προσωπικη επιλογη..και απολυτα σεβαστη..

Το να απορριπτουμε χωρις καν να του ριξουμε μια ματια..για να εχουμε και αποψη...ειναι "καγκουρια" ( για να γινει και πιο κατανοητο σε καποιους...)

Music Gates
05-03-2011, 23:16

Αυτό ακριβώς, και μέτα από μια σύντομη ματιά στο μπλογκ και το σχόλιο πέρι σωστού editing ψήφισα ότι φήφισα. Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο.

Απολυτα σεβαστη η αποψη σου..και αυτο εννοουσα περι σχολιασμου..
Ο σκοπος υπαρξης του blog ειναι η παρουσιαση αγαπημενων κομματιων και αφιερωματων . Αυτο ειναι και το προσωπικο στοιχειο..Υπαρχουν πολλοι καλυτεροι απο εμενα για να σχολιασουν...

Το editing εχει στοχο τη συνοδεια των κομματιων και καθαρα ενημερωτικο χαρακτηρα..με ενα τροπο που εγω προσωπικα αποζητω οταν ψαχνω καποιες αρχικες πληροφοριες για κατι..
Θα μπορουσα να το κανω ακομα πιο απλο..και να ειναι ενα απλο copy-paste...αντ'αυτου χρησιμοποιω 5-6 πηγες..και σχηματιζω ενα οσο το δυνατον πιο ενδιαφερον κειμενο..

Δεν βρισκω κατι μεμπτο σ'αυτο..ιδιως οταν το αναφερω οτι τα κειμενα δεν ειναι δικα μου..

The Good Son
06-03-2011, 02:44
Εγώ όπως ξαναείπα, το βρήκα ενδιαφέρον. Επίσης μου άρεσε ΠΟΛΥ η επιλογή γραμματοσειράς για τους τίτλους.

Αν έχω να κάνω καποιες παρατηρήσεις είναι οι εξής
- Το όνομα είναι τρε μπαναλ. Σε αηδιαστικό βαθμο.
- Η γλώσσα. Αγγλικά blogs σαν το δικό σου υπάρχουν άπειρα, προφανώς καλύτερα. Στην θέση σου θα προτιμούσα να γράφω ελληνικά και απευθυνθώ στο ελληνικό κοινό, παρά να έχω "άλλο ένα μπλογκ".

Ψήφισα να φας μπαν.

Ra Pariah
06-03-2011, 03:22
Θρεντ Στάρτερ, έκατσα κι άκουσα διάφορα κομματάκια και είχαν γενικά την πλάκα τους.. Φαντάζομαι ότι είναι κραυγαλέες επιλογές για τους γνώστες, εάν κρίνω από τις επιλογές σου στο rock (δευτερευόντως) και στο metal (πρωτίστως). Αυτό γενικά με χάλασε λιγάκι. Δηλαδή τι "Enter Sandman" και Metallica;! Έλεος... Βάλε εκεί ένα "Suite Sister Mary" από Queensryche, το οποίο έχει ενορχήστρωση από τον μακαρίτη τον Michael Kamen σε εποχή που οι Metallica γράφαν δίσκους χωρίς μπάσο! Μου έβγαλε το blog έναν πολύ έντονο mainstream αέρα. Αν ήταν σκοπός σου αυτός, τότε τον πέτυχες (χωρίς ίχνος ειρωνείας λέγεται το τελευταίο, για να μην παρεξηγηθώ..).

PQU2JPmH7NE&feature

Στο 06:30 λεπτό η πλάση υποκλίνεται, καθότι όπως είναι γνωστό Τελειότητα = Queensryche (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?24450-%CE%A4%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-Queensryche&highlight=%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1+Queensryche). :worship:

Coloubra
06-03-2011, 03:56
8a mporouses na kaneis to idio pragma kanontas listes sto youtube me epiloges tou goustou sou kai olo kai kapios 8a tis ektimouse alla se blog kai sth sigekrimeni morfi den nomizw pos exei noima kai sou troei polu xrono xoris logo

Phantom Duck
06-03-2011, 06:16
ο αντμιν ψήφισε μπαν, σ/φοι ο αγώνας μας κέρδισε.

ikonoklast
06-03-2011, 09:42
Γύρω στα 40, πρόσφατα χωρισμένος με μια μικρή κορούλα και ζόρικη διατροφή. Σε κάνα μήνα θα γράφει για ζωντανό νερό στο politics.

Parasight
06-03-2011, 10:15
Τα download links πού είναι;

Xtikio
06-03-2011, 16:26
threadstarder afta pou postareis, ta diavazeis? diavasa ti exeis grapsei gia Parker, Monk, Coltrane, Buddy rich, Gene kruppa kai genika grafeis arloubes kai radio arvila pramata. krima einai.

Music Gates
06-03-2011, 21:06
Συγχωρεστε με για την καθυστερηση να απαντησω αλλα επρεπε να ποσταρω και στο blog...
Ξερω οτι πολλοι ανυπομονουν..Σημερα αναμενω θετικοτερα σχολια, αφου τα new entries εχουν βαρυ ηχο. :)

Χαιρομαι που το εχετε παρει τοσο ζεστα το θεμα... αλλα ριξτε λιγο νερο στο κρασι..μιλαμε για μια προσπαθεια να κανω το κεφι μου και οχι για την απο εδω και μπρος μοναδικη πηγη ενημερωσης σας..

Αρχιζουμε λοιπον,

@ The Good Son: Μια εμπεριστατωμενη κριτικη αφου προσεξε και το look and feel .. Ταιριαζουμε στην αισθητικη αλλα τα χαλαμε στη τελικη αποφαση.. Χρησιμοποιησα τα αγγλικα γιατι για καιρο συμμετειχα σε ξενα forums και αλλωστε ολοι μας μπορουμε να επικοινωνησουμε σ’αυτη τη γλωσσα..Τωρα για το ονομα τι να πω..περι ορεξεως..

@ Ra Pariah : Η αληθεια βρισκεται καπου στη μεση...Σε αλλα συγκροτηματα χρησιμοποιησα τα signature songs τους και σε αλλα τις προσωπικες επιλογες μου..Μη νομιζεις παντως οτι ολοι ειναι γνωστες σε ολα τα ειδη.. Χαιρομαι που η ολη εμπειρια τουλαχιστον δε σε χαλασε.

@ Coloubra : Δεν εχεις αδικο για το youtube . Απλα ολη η ιδεα ξεκινησε με αλλο στοχο. Αυτο που εχω σκοπο να κανω ειναι η παρουσιαση-καταγραφη με οπτικοακουστικο υλικο της συγχρονης μουσικης απο τη δεκαετια του 40 – σημερα..με αναφορες σε γεγονοτα της εποχης κτλπ.. επειδη ομως ολο αυτο το project παιρνει πολυ χρονο σε ερευνα και το διαπιστωσα στη πορεια, ειπα να αρχισω με τη τωρινη μορφη και μολις ειμαι ετοιμος να προχωρησω στην αρχικη ιδεα.. και ετσι κινουμαι προς το παρον...

@ Phantom Duck : Εσυ αγορι μου ..το βιολι σου...

@ ikonoklast : Σχεδον το πετυχες..Δυο πρωην γυναικες, μια νυν, τεσσερα παιδια και ενας σκυλος...

@ Parasight : Ειναι κρυμμενα.. Πρεπει να το ψαξεις λιγο περισσοτερο...

@ Xtikio : Οι αρλουμπες που γραφω προερχονται απο τα πιο εγκυρα sites για την jazz, απο εσωφυλλα δισκων απο τη συλλογη μου και απο 2-3 τρια βιβλια που θεωρουνται «βιβλοι».. Αν εχεις καποια καλυτερη πηγη..πες την..

Μενουν 4 ωρες για το τελος της ψηφοφοριας.. Η αγωνια στο κατακορυφο..Ειναι ντερμπυ !!!

:)

Phantom Duck
06-03-2011, 21:23
φοβερό μπλογκ φίλε, αντιγράφεις (http://themusicgates.blogspot.com/2011/03/this-day-in-music-history_06.html) ξένα site (http://www.thisdayinmusic.com/)!

Φύσκος
06-03-2011, 21:43
Διάβασα τα των Πορτνόυ, Λομπάρντο και Άρκτικ Μάνκιζ, αλλά και τη λογική με την οποία ενεργείς. Στο πεδίο στο οποίο κινείσαι σε ανταγωνίζεται η Βικιπαίδεια, μάντεψε ποιος χάνει. Καλύτερο πράγμα από τις πληροφορίες είναι ακόμη περισσότερες πληροφορίες, αλλά και στην αναζήτηση σύντομης παρουσίασης/βιογραφικού δεν εξυπηρετεί μόνο η Βικιπαίδεια αλλά και πολλές μουσικές κοινότητες των οποίων οι χρήστες σαν καλικάντζαροι δουλεύουν νυχθημερόν τα κείμενά τους. Όπως αντιλαμβάνεσαι είναι δύσκολο να προτιμηθείς έναντι αυτών, αλλά και να επιστρέψει ο περιστασιακός αναγνώστης, αυτό θα συνέβαινε εάν η επιλογή των συγκροτημάτων/μουσικών γινόταν από κάποιου είδους αυθεντία η οποία δεν θα χρειαζόταν να δικαιολογήσει τίποτα. Ένας τομέας στον οποίο θα μπορούσες να κάνεις κάποια (τετριμμένη) διαφορά είναι το να συνοδεύσεις την παρουσίαση σου με σχετικό βίντεο καλής ποιότητας το οποίο δεν είναι τόσο διαδεδομένο ή έχει κάποιο ιδιαιτερότητα, αλλά και εκεί επιλέγεις από την πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων στο Γιούτιουμπ. Η αλλαγή της γλώσσας από αγγλικά σε ελληνικά δεν πιστεύω πως θα προσελκύσει περισσότερους καθώς από ό,τι είδα επικεντρώνεσαι στο αγγλόφωνο και οι περισσότεροι ακροατές του γνωρίζουν και τη γλώσσα. Με την αλλαγή της γλώσσας μπορεί να κερδίσεις όμως μια πιστή ομάδα αναγνωστών αλλά ξέρε πως θα χάσεις τους περισσότερους από τους αλεξιπτωτιστές της Γκουγκλ. Ένας πιο προσωπικός χαρακτήρας δεν θα βελτίωνε από μόνος του το υλικό, εξαρτάται από σένα και το τι θα έκανες με μια τέτοια αλλαγή πλεύσης. Μπορεί να ανακάλυπτες πως κάποιες μουσικές ταιριάζουν με την μερέντα που τρως το πρωί, αλλά αυτό δεν θα σου έδινε ένα ξεχωριστό χαρακτήρα, ούτε και πρωτότυπο υλικό που είναι το ζητούμενο που θα κάνει τουλάχιστον εμένα να ξαναεπισκεφθώ μια σελίδα. Επίσης έχε κατά νου το ενδεχόμενο όσοι σου απαντούν μακροσκελώς εδώ να μην το κάνουν από καλοσύνη αλλά να είναι απλώς ψωνάρες. Ο αρνητισμός των υπολοίπων πιστεύω πως οφείλεται στο ότι αν μπορούσες θα μας έδινες το μπλογκ σου και σε υπόθετο. Οι χρήστες του ER γνωρίζουν πως διατηρείς μπλογκ, το έχεις στην υπογραφή σου και αν τους έρθει η όρεξη να διαβάσουν κάτι από σένα, ξέρουν που θα το βρουν, πίστεψέ με. Επίσης η υποκειμενικότατη κρίση μου ήταν φυσικό να επηρεαστεί και από την εμφάνιση της σελίδας, ξέρω πως κάποτε κυκλοφορούσαν φυλλάδες με αυτή την αμφίεση, αλλά τότε υπήρχαν μονοπώλια, στραβονώμασταν και λέγαμε κι ευχαριστώ. Να ξεκαθαρίσω πως η επιλογή μου «Καλό αλλά του λείπει κάτι..» είναι ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να ειπωθεί κατά την άποψη μου. Έχουμε γεμίσει από τέτοιους.

regularpaul
06-03-2011, 22:55
στο μεταξυ ρε μπαγασα μιουζικ γκειτς απο το blog που αντιγραφεις κυριως
εχεις παρει ακομα και το μπακγκραουντ, τι φαση ειναι αυτη?

edit: ακυρο, δικο σου λογικα ειναι και αυτο (http://anendlesspilgrimagetomusic.blogspot.com)

Music Gates
08-03-2011, 00:05
Η ψηφοφορια τελειωσε..Η αποφαση βγηκε.. Νικητης αναδειχθηκε το ανθρωποφαγο κοινο..
..που κατα την ταπεινη μου γνωμη μαλλον τα μπερδεψε..

Ανοιγοντας αυτο το Thread ο σκοπος δεν ηταν να παρω επαινετικα σχολια..ή να κερδισω κοινο μεσα απο εσας..
το blog αυτο οπως εχω ξαναγραψει το κανω για το κεφι μου...και ουτε ενα επισκεπτη να εχω..θα το συνεχισω..
γιατι με αποφορτιζει απο την καθημερινοτητα και ταυτοχρονα θυμαμαι και μαθαινω καποια βασικα πραγματα..

Αν καποιος κολλησει μ’αυτο..θα ναι για τους ιδιους λογους..

Δεν απευθυνεται σε κοινο σαν τους περισσοτερους απο εσας..γιατι πολυ απλα δεν εχει να προσφερει κατι περισσοτερο..
καποιος που ειναι μελος σε ενα μουσικο φορουμ σαν αυτο εχει συγκεκριμενα γουστα και ειναι γνωστης αυτων..δεν εχει αναγκη μια τετοιου ειδους ενημερωση..που δεν ειναι και ενημερωση..

το γραφω και στο About..το blog αυτο ειναι σαν ενα ραδιοφωνικο προγραμμα που καποιος κολλημενος βαζει τις δικες του επιλογες και λεει πεντε-εξι λογια..

Τα περι αντιγραφης και ανταγωνισμου με την wikipedia τα θεωρω αναξια λογου...

Γιατι λοιπον να εκτεθω σε εσας..πολυ απλα γιατι θα με ενδιεφερε η γνωμη πεντε δεκα ανθρωπων που ασχολουνται με τη μουσικη..και εχουν δει πολλα τα ματια τους..
να πουν την αποψη τους περι του εικαστικου, του τροπου παρουσιασης, πιθανων αφιερωματων και γενικα ιδεων που σαν νεουδι στη μπλογκοσφαιρα μου διαφευγουν..

Αυτα φιλαρακια..δεν ειναι κακο να ειμαστε καλοπροαιρετοι ..

ΥΓ Επειδη υποσχεθηκα βραβεια..και κραταω το λογο μου..

Το Οσκαρ κριτικης παει στον Φύσκος

Το Χρυσο Βατομουρο κριτικης παει...που αλλου.. στον Phantom Duck

Amnesiac.
08-03-2011, 00:23
Καλό αλλά του λείπει ban.

supermachoman
08-03-2011, 00:24
Μάρθα Βούρτση

Comte de Saint-Germain
08-03-2011, 00:46
Θρεντ αποχώρησης.

00i00
08-03-2011, 01:18
music gates κανε sign in στο forum (πολυ καλο) του sod1013 και κανε κι εκει το ιδιο thread
και ενα για τα αναποδα μυνηματα στους δισκους rock

Music Gates
08-03-2011, 19:42
@ supermachoman & Comte de Saint-Germain : Ο Βασιλακης ο Καιλας δεν αποχωρει ποτε !!!

@ 00i00 : Πολυ καλο οντως..Υποθετω οτι γραφεις και εσυ εκει ε;

Music Gates
08-03-2011, 19:48
@ supermachoman & Comte de Saint-Germain : Αγορινες μου, ο Βασιλακης ο Καιλας δεν αποχωρει ποτε !!!

@ 00i00 : Πολυ καλο οντως..Υποθετω οτι γραφεις και εσυ εκει ε;

00i00
08-03-2011, 19:54
οχι...στο Metal Hammer γραφω εγω
δεν μπορω να αποκαλυψω ποιος ειμαι οπως καταλαβαινεις

Φύσκος
08-03-2011, 20:06
Τα περί αντιγραφής τα θεωρώ ανάξια λόγου...

There is no spoon.
Γεια Μιούζικ Γκέιτς. Δεν ξέρω αν χρησιμοποιείς το λευκό φόντο που δεν εμφανίζει τους συνδέσμους όπως εγώ, αλλά το σχόλιο του Φάντομ Ντακ είχε κι από αυτούς.

Music Gates
10-03-2011, 23:13
Αναμεταδοση..

http://www.youtube.com/watch?v=jlbunmCbTBA

intronaut
10-03-2011, 23:41
στο μεταξυ ρε μπαγασα μιουζικ γκειτς απο το blog που αντιγραφεις κυριως
εχεις παρει ακομα και το μπακγκραουντ, τι φαση ειναι αυτη?

edit: ακυρο, δικο σου λογικα ειναι και αυτο (http://anendlesspilgrimagetomusic.blogspot.com)

To μπακγκραουντ είναι δημοφιλές απ'οτι φαίνεται και στο παρακάτω μπλόγκ, που έπεσα τυχαία σήμερα.

http://music-orama.blogspot.com/

Αν όμως παρατηρήσουμε τι ποστάρει εκεί, πιστεύω πως νοηματοδοτεί (που θα λεγε και ο heypanos) την έννοια "αντιγραφή"..
Για όσους δε καταλάβουν απο που --> rocking.gr

Φύσκος
11-03-2011, 20:51
Αναμεταδοση..
Ήμουν σίγουρος, απλώς δεν θα πιανόταν ο κώλος σου να σημειώσεις την πηγή, μιας και κάποιου άλλου του πιάστηκε ξέρεις για να τα μαζέψει.
Έχεις πει πως το κάνεις μόνο για προσωπική ευχαρίστηση, φρόντισε παρόλα αυτά να μην δυσαρεστήσεις άλλους κάνοντας το. Η Γκουγκλ πάντως τιμωρεί το duplicated content, εκατό σελίδες πίσω σε πετάνε κάτι τέτοια. Α, ξέχασα, γράφεις δημόσια για σένα.

Leech
11-03-2011, 21:56
Φύσκος παίζει μονότερμα στο θρεντ.

Man, τρομάζω. :|

Music Gates
11-03-2011, 22:28
Αναμεταδοση..
Ήμουν σίγουρος, απλώς δεν θα πιανόταν ο κώλος σου να σημειώσεις την πηγή, μιας και κάποιου άλλου του πιάστηκε ξέρεις για να τα μαζέψει.
Έχεις πει πως το κάνεις μόνο για προσωπική ευχαρίστηση, φρόντισε παρόλα αυτά να μην δυσαρεστήσεις άλλους κάνοντας το. Η Γκουγκλ πάντως τιμωρεί το duplicated content, εκατό σελίδες πίσω σε πετάνε κάτι τέτοια. Α, ξέχασα, γράφεις δημόσια για σένα.

Eπειδη εκτιμω τη δουλεια του καθενος...για αυτο εχω βαλει απο την πρωτη στιγμη ... στο "about" τη παρακατω σημειωση..
Important note : The articles in my posts are being edited by myself but full credit has to go to the original writers from various internet sources stated under the Essential Sites label in blog's homepage.
Και αυτο γιατι συνηθως δεν ειναι μονο μια πηγη..αλλα διαφορες..οπως εχω ηδη γραψει διαβαζω απο δυο-τρεις πηγες και κρατω τα πιο ενδιαφεροντα σημεια για μενα..

Το τι θα κανει η Google...αδιαφορω..δε προκειται να βαλω ποτε διαφημισεις για να με νοιαζει.. και ναι...το κεφι μου κανω..και αν περα απο τους γνωστους και φιλους ανα τον κοσμο..βρεθουν και καποιοι που τη βρισκουν να περνανε ποτε ποτε απο εκει..καλως να ερθουν...

Αν και δε καταλαβαινω το ζορι που περνατε με τη παρτη μου...εκτιμω το γεγονος οτι ασχολεισαι..
Για να φανταστεις... τα προηγουμενα σου σχολια με προβληματισαν και προσθεσα και ενα disclaimer στα posts "This Day in Music History"... αν και απο την αρχη συμπεριλαμβανα το site τους στο blogroll...οποτε ευνοητο ποια ηταν η πηγη..
Απλα πιστευω στο share οχι στο copy..κατι που οπως φαινεται δεν εγινε αντιληπτο...

Φύσκος
12-03-2011, 00:30
Κάτι αντίστοιχο σε αυτό που κάνεις θα ήταν να κυκλοφορούσες δωρεάν ένα βιβλίο με αποσπάσματα άλλων, για τα οποία δεν θα υπήρχαν ούτε παραπομπές, ούτε τίποτα, και στην πρώτη σελίδα θα ανέφερες τα ονόματα των συγγραφέων που χρησιμοποίησες, αλλά όχι των βιβλίων. Τα music history από τα λίγα που είδα είναι αυτούσια, ποιο έντιτινγκ.

...πως θα σου φαινόταν να άλλαζες το όνομα του σε music journalism mashups;! Μαν, θα επισκεπτόμουν συχνά κάτι τέτοιο, με την προϋπόθεση πως θα το έκανες πιο εξωφρενικό. Με την καλή έννοια πάντα.

Parasight
12-03-2011, 00:38
Αν και δε καταλαβαινω το ζορι που περνατε με τη παρτη μουWTF εσύ άνοιξες topic για το blog σου. Και όχι όπου να'ναι, αλλά στο ER. Φάτα τώρα.

Φύσκος
12-03-2011, 00:43
Κανένα ζόρι και ως ένα βαθμό σε πειράζω. Περιπτώσεις σαν τη δική σου είναι μυριάδες και οι χρήστες εδώ πρέπει να έχουν χάσει προ πολλού την υπομονή τους, ως νέος στο Ερ όμως δεν είχα συναντήσει κάτι αντίστοιχο. Η κυρίαρχη θεματική σήμερα ήταν το «ποιός τού 'βρισε τη μάνα», έτσι είπα να προσπαθήσω να καταλάβω εσένα και τα αποσιωπητικά σου. Χόουπφουλυ όλο και κάποιος μπλόγκερ με πρακτικές αντίστοιχες με τις δικές σου θα τα διαβάσει και θα προβληματιστεί. Αυτά. Αν γράψεις κάτι δικό σου ειδοποίησε πάντως.

Hellblazer
12-03-2011, 04:33
Δε ξερω τι ειναι χειροτερο, το κωλομπλογκ του μαλακα απο πανω η το πεσιμο απο Φυσκος and τρολλς.

ikonoklast
12-03-2011, 15:55
Οι μαλάκες με τα 86 ποστς.

Hellblazer
13-03-2011, 14:42
Καλυτερα 86 και μετρημενα φιλος παρα 8,600 και τα μισα να'ναι παπαρολογιες και πιπες

Parasight
13-03-2011, 22:44
Και πάλι τα "καλά" posts είναι 4200+ παραπάνω. Προβληματίσου.

Φύσκος
29-03-2011, 21:05
" The above text is a mushup from Wikipedia."
:grin:

Music Gates
29-03-2011, 22:53
" The above text is a mushup from Wikipedia."
:grin:

Αν και θεωρουσα οτι η αναφορα στο About ηταν αρκετη..Οι καλοπροαιρετες παρατηρησεις ειναι παντα ευπροσδεκτες.. ιδιως για καποιον νεο στο αθλημα..
Ξεχασες και το "For more musical feats & facts, you can visit thisdayinmusic.com "

Leech
29-03-2011, 23:09
μάλλον στα "μι ταρζάν - γιου τζέην" αγγλικά σου αναφέρεται.

Music Gates
30-03-2011, 00:30
μάλλον στα "μι ταρζάν - γιου τζέην" αγγλικά σου αναφέρεται.

Τι ειπες τωρα ?? Καλως τον λορδο απο την Οξφορδη !
Καλε μου φιλε..παρολιγο να πληγωνες τα αισθηματα μου..αλλα επιτρεψε μου να διαφωνησω μαζι σου..μετα απο 4 χρονια σπουδες και 3 χρονια εργασιας στην Αγγλια θεωρω οτι κατι περισσοτερο σκαμπαζω απο την αρχοντια σου..
Μπορει ο ορος mushup να μην ειναι ο πλεον δοκιμος...αλλα χρησιμοποιειται και για κειμενα..τον επελεξα γιατι το βρηκα "χαριτωμενο" λογω της εκτεταμενης χρησης του στη μουσικη..το θεωρησα ενα χιουμοριστικο συνδυασμο..αλλα δυστυχως το "πνευμα" εχει ελλειψη στις μερες μας..

00i00
30-03-2011, 00:38
ναι αλλα ειναι ''mashup''

sabbattack
30-03-2011, 06:59
ο όρος mushroom όμως;

KoiliaSamprela
30-03-2011, 08:38
:touched:

Parasight
30-03-2011, 14:55
Έχει πλάκα πάντως το ότι συνήθως όταν κάποιος λέει πως "κάθε καλοπροαίρετη κριτική είναι ευπρόσδεκτη", αυτό σημαίνει ότι κάθε αρνητική κριτική αυτομάτως είναι και κακοπροαίρετη :D

Music Gates
30-03-2011, 21:38
@00i00 : Σωστος ..συνηθως δεν ειμαι ανορθογραφος !!

@sabbattack : Οντως..μαλλον απο εκει προηλθε ..δεν εχω χωνεψει ακομα τα μανιταρια απο την τελευταια επισκεψη στο Αμστερνταμ..

@Parasight : μαζοχιζομαι τωρα, να εξηγω καθε φορα...καλα να παθω...αν θεωρουσα τη καθε αρνητικη κριτικη κακοπροαιρετη δε θα ανοιγα αυτο το τοπικ..ημουν σιγουρος οτι τα σχολια στη πλειοψηφια τους δε θα εξυμνουσαν το μπλογκ, τουλαχιστον ομως θα υπηρχαν και τρεις -τεσσερις ενδιαφερουσες παρατηρησεις. Οπως και εγινε..με προβληματισε..και που θα παει θα διορθωθω..
..αυτο που δε περιμενα ηταν το κραξιμο..ουτε κακιασμενες αδερφες που τους πηραν το κραγιον δε θα εκαναν ετσι..

Αυτα guys..ηταν ωραια οσο κρατησε..

Me go now..

:)

Parasight
31-03-2011, 12:35
@Parasight : μαζοχιζομαι τωρα, να εξηγω καθε φορα...καλα να παθω...αν θεωρουσα τη καθε αρνητικη κριτικη κακοπροαιρετη δε θα ανοιγα αυτο το τοπικ..ημουν σιγουρος οτι τα σχολια στη πλειοψηφια τους δε θα εξυμνουσαν το μπλογκ, τουλαχιστον ομως θα υπηρχαν και τρεις -τεσσερις ενδιαφερουσες παρατηρησεις. Οπως και εγινε..με προβληματισε..και που θα παει θα διορθωθω..
..αυτο που δε περιμενα ηταν το κραξιμο..ουτε κακιασμενες αδερφες που τους πηραν το κραγιον δε θα εκαναν ετσι..Πρώτα απ'όλα έκανες topic στο ER. Και δεν είναι ότι δεν ήξερες, στο εναρκτήριο post του παρόντος topic δήλωνες "επίσημο και μπαρουτοκαπνισμένο" μέλος του forum. Από κει και πέρα, από τη στιγμή δλδ που δημόσια ζητάς απόψεις, μάθε να τις δέχεσαι όλες (επιστράτευσε ξέρω γω όλο το χιούμορ ή όλη την ανεκτικότητά σου), δε γίνεται να βάλεις φίλτρο αποκλείοντας μερικές. Δλδ η κλάψα σου δεν υπάρχει ρε μάστορα.
Και στο φινάλε, άσε τα σάπια περί του "μπείτε να μου πείτε κριτικές και απόψεις για να διορθώνομαι ως καινούριος blogger" και λοιπές παπαριές, αναγνώστες ζητούσες και να γίνει το blog σου όσο πιο γνωστό είναι δυνατό. Ε οκ, με τα καλά δέξου και τα σκατά. Έτσι είναι η ζωή.

sabbattack
31-03-2011, 17:38
Τι ειπες τωρα ?? Καλως τον λορδο απο την Οξφορδη !
Καλε μου φιλε..παρολιγο να πληγωνες τα αισθηματα μου..αλλα επιτρεψε μου να διαφωνησω μαζι σου..μετα απο 4 χρονια σπουδες και 3 χρονια εργασιας στην Αγγλια θεωρω οτι κατι περισσοτερο σκαμπαζω απο την αρχοντια σου..

Ας εστιάσουμε λίγο εδώ, ΟΥΑΟΥ δούλεψες στα εξωτερικά, εσύ και ο Λεξικός Οξφόρδιος

και μετά μιλάς για κράξιμο και κακιασμένες αδερφές....

rudie
31-03-2011, 17:48
PISW SKOULIKIA OMOFOVIKOI

-homorebels

KoiliaSamprela
01-04-2011, 08:20
PISW SKOULIKIA OMOFOVIKOI

-homorebels

:touched:

πλάκα πλάκα έχει γίνει το παρόν Legendary η ακόμα?

Parasight
17-06-2014, 14:12
Φλασάρα έφαγα σήμερα, τι απέγινε αυτό το παιδί;

Επίσης, αυτά τα σεντόνια με "πληρωμένες" απαντήσεις στους ΠΑΝΤΕΣ που προηγήθηκαν φαίνονται πολύ γνωστά για κάποιο λόγο..

mourning apocalypse
23-06-2014, 16:05
καλή κουφαλίτσα είσαι κεσύ