PDA

View Full Version : Dragon Age 2

metamelia1
03-03-2011, 14:43
ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΕΙ

ΠΟΣΟ;

Marillion
03-03-2011, 14:46
δεν εχει βγει ακομα
εχουμε το αλλο θρεντ
εχουμε πει για το 2 εκει
αττενσιον χορ

MoRmEnGiL
03-03-2011, 23:16
Plus so far de me en8ousiazei ka8olou.

Raven Lord
09-03-2011, 01:36
βγήκε (επιτέλους)
για να δούμε αν θα επακολουθήσει κάψιμο σε επίπεδα όριτζινς

Phantom Duck
09-03-2011, 01:43
12 η ώρα βρήκε να ξεκολλήσει η HOL γαμώ τη μάνα της.

άντε τώρα install και κάψιμο αξημέρωτα.

Marillion
09-03-2011, 02:49
βρωμοπειρατές γαμιέστε

εμεις θα πρεπει να περιμενουμε 3 μερες:sad:

Marillion
09-03-2011, 12:35
ας γινει κατι με τους μπουφους γιουζερς του μετακριτικ (http://www.metacritic.com/game/xbox-360/dragon-age-ii/user-reviews). το παιχνίδι βγήκε εχθες και το έχουν θαψει άπειροι wtf. εχει 3.6 σε 113 reviews σύνολο δηλαδή γελάει ο κόσμος με την εμπαθεια

Bad graphics, bad gameplay, bad story, loaded with day 1 DLC that you have to pay for. What is there to like? Dragon age origins is so much better than this POS. Don't give into bioware and stop buying their products. Save your money and buy something better.

edit : και μέχρι να το γράψω εχει 3.5 και 115 reviews.

Deggial
09-03-2011, 13:10
Το bad graphics το λένε κάτι τραγικοί τύποι στυλ Phoebus. :P Μια χαρά γραφικά έχει, δε χρειάζεται να έχει τις σούπερ τεχνολογίες και textures που θέλουν τρεις σκληρούς για να αποθηκευτούν. Το όλο νόημα είναι να δίνουν τα τοπία την σωστή αισθητική και να σε χώνουν στον κόσμο του παιχνιδιού.

Raven Lord
09-03-2011, 13:13
ότι και να λένε, το μισό ενδιαφέρον να έχει από το οριτζινς, θα γαμάει. το demo έδειχνε να είναι σε καλό δρόμο πάντως.

Marillion
09-03-2011, 13:32
εδώ περισσότερα για το φαινόμενο

http://www.escapistmagazine.com/forums/read/9.269482-Dragon-Age-2-Reviews-Score-Vs-User-Score

Raven Lord
09-03-2011, 13:41
σίγουρα αν ισχύουν αυτά που γράφουν όσοι το θάβουν - κυρίως με ενδιαφέρουν το πόσο action είναι, η ατμόσφαιρα και η ιστορία - δε θα διστάσω να το θάψω κ εγώ, αλλά πρώτα πρέπει να παιχτούν κάποιες πολλές ώρες παιχνιδιού. τώρα είναι σα να θάβεις αλμπουμ με μισή ακρόαση.

Neuroscar
09-03-2011, 15:23
Τα ειπε ολα ενας κολλητος για το ποσο πιο αξιον ειναι σε σχεση με το 1.
"Στο 1 με το 2χαντερ εκανα σουινγκ καθε 3-4 δευτερολεφτα.
Σαυτο καθε μισο δευτερολεφτο"
Το παιξα λιγο (κανεις και ιμπορτ απτο 1 αλλα δεν εχω ιδεα εως τωρα για ποιο λογο αφου παλι λβλ 1 ξεκινας και αλλο χαρακτηρα στην ουσια), καλο φαινεται, να δουμε πως και που θα παει.
Μορφινη μεχρι ναρθει το ριφτ.

SpiritCrusher
09-03-2011, 17:03
Το παιξα λιγο (κανεις και ιμπορτ απτο 1 αλλα δεν εχω ιδεα εως τωρα για ποιο λογο αφου παλι λβλ 1 ξεκινας και αλλο χαρακτηρα στην ουσια), καλο φαινεται, να δουμε πως και που θα παει.

Γιατί είναι ο ίδιος κόσμος και πρακτικά αρχίζει περίπου την εποχή της μάχης του Lothering από το Origins οπότε πρακτικά παίζεις συγχρόνως με ότι έκανες με το party σου στο 1 και θα το δεις σαν επιπτώσεις στο κόσμο.

Marillion
09-03-2011, 18:00
πέφτουν και αλλο τα σκορ όσο περνάνε οι ώρες
στο πισι μόνο ανέβηκε από 2.9 σε 3 :fear:

δεν εχω ξαναδεί ποτέ μου κάτι τέτοιο ε, πονεσαν τα μάτια μου απ'τα μηδενικά. να δούμε πότε θα ξεθυμάνει

cloud
09-03-2011, 18:29
Εμένα πάντως που δεν έπαιξα πολύ το 1 ακριβώς λόγω του combat system αυτό με ψήνει περισσότερο.

MoRmEnGiL
09-03-2011, 23:16
To ena eixe sxetika kalo combat system, I mean otan eixe bgei to baldur's gate to ekraza giati to combat system mou fainotane hli8io (Turn based purist here) Twra exw ftasei na mou dinoun pause realtime kai na lew euxaristw kiolas :roll:

Tespa to combat system tou apla de mou aresei ka8olou. Sorry DA2.

rat_poison
10-03-2011, 02:51
Tespa to combat system tou apla de mou aresei ka8olou. Sorry DA2.

word.

Phantom Duck
10-03-2011, 03:17
ίδιο με του 1 είναι πάντως, απλά το έχουν κάνει αρκετά πιο γρήγορο σε βαθμό που το pause είναι σχεδόν μηδαμινό (κι έχουν ταξινομήσει καλύτερα τα σκιλλζ). κι εμένα με χάλασε λίγο αλλά σιγά τ' αυγά. παίζω 7 ώρες κι ακόμα είμαι στα εισαγωγικά.

metamelia1
10-03-2011, 03:21
ΣΟΡΙ ΔΑ2 ΚΑΙ ΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΕ
ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΑΜΑΕΙ
ΦΙΜΕΙΛ ΡΟΓΚ ΚΑΙ ΠΕΤΣΟΚΟΒΩ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ

ΠΟΘΤΑΝΑ ΟΛΑ ΛΕΜΕ

SpiritCrusher
10-03-2011, 04:46
πέφτουν και αλλο τα σκορ όσο περνάνε οι ώρες
στο πισι μόνο ανέβηκε από 2.9 σε 3 :fear:

δεν εχω ξαναδεί ποτέ μου κάτι τέτοιο ε, πονεσαν τα μάτια μου απ'τα μηδενικά. να δούμε πότε θα ξεθυμάνει

Συμβαίνει συχνά σε κονσόλοπαίχνιδα. Πχ. το Bayonetta που είχε γίνει review 1 μηνα πριν κυκλοφορήσει έπαιρνε απανωτά 0 στα user reviews γιατί "παίζεις μια γυναίκα που κουνάει τον κώλο της, μαλακία μπροστά στο GoW/DMC κτλ.". Τα ίδια και στα CoD/MoH από haters/fanboys. Μην δίνεις σημασία.

metamelia1
10-03-2011, 06:26
Ωραιοι διαλογοι, το σεναριο φαινεται πολυ δυνατο, απιστευτα γραφικα, ομορφη ατμοσφαιρα, δυναμικο κομπατ συστεμ. ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟ ΔΡΑΓΟΝ ΕΙΤΖ 2

wom
10-03-2011, 10:48
Ούτε εγώ γουστάρω το battle system, με lvl2 mage απλά κάνεις click και σκίζεις 2-3 assassins σε melee fight. Το γάμησαν και ψόφησε :(

Marillion
10-03-2011, 13:56
παίξε στο hard

spirit να δουμε ρε μαν, αλλά εχει βγει πολυ εμπαθεια. λίγο που βλέπω το bayonetta μιλάμε για πολύ μικρό ποσοστό αρνητικών review συγκριτικά εκτός αν εννοείς πως μπήκαν και έσβησαν ή κάτι στη συνέχεια

Marillion
10-03-2011, 14:47
Μιας και το θυμήθηκα τρελή υποκρισία εναντιον της bioware και όχι για τους πρφανείς λόγους μόνο (τα μαςς εφφεκτ δλδ). Όταν είχε βγάλει πριν λίγα χρονια το jade empire το οποίο πρωτοβγήκε σαν xbox exclusive (+ μετά για πισί βεβαίως βεβαίως) όλοι τσιμουδιά. το βαρύ όνομα των baldur's gate και της κληρονομιάς τους ας έπεφτε σαν μενίρ στους τύπους που έκαναν τα alliance για κονσόλες και όχι στην εταιρεία που μέσα στα τελευταία 5 χρόνια έχει βγάλει τίτλους που ο μικρότερος διαρκεί 30+ ώρες. γαμημένο ιντερνετ :-(

SpiritCrusher
10-03-2011, 16:50
εκτός αν εννοείς πως μπήκαν και έσβησαν ή κάτι στη συνέχεια

Κατ'αρχας αυτό δεν είχε γίνει στο μετακριτικ, μιας και τότε οι κονσολαδες δεν το πολυγνώριζαν. Είχε γίνει σε IGN και Gamespot νομιζω. IGN που τσέκαρα, όντως έχουν σβήσει ότι χαζό user review είχε βγει πριν την κυκλοφορία + καποια αλλα καθυστερημενα και ειναι οκ τωρα.

Raven Lord
11-03-2011, 02:14
(κανεις και ιμπορτ απτο 1 αλλα δεν εχω ιδεα εως τωρα για ποιο λογο αφου παλι λβλ 1 ξεκινας και αλλο χαρακτηρα στην ουσια)

to import δεν αφορά το χαρακτήρα αλλά τις αποφάσεις που πήρες στο origins ώστε να επηρεάσουν τον κόσμο στο 2 - π.χ. ποιος έγινε βασιλιάς στο τέλος κτλ

metamelia1
11-03-2011, 04:59
:dfinger:

http://i.imgur.com/2d6St.jpg
http://i.imgur.com/gSq2r.jpg

asimoulis
11-03-2011, 08:06
είσαι καυλωτικός.

rebelos
12-03-2011, 16:18
ρε δε μπορώ να κάνω save
ξέρουμε πως διωρθώνετε;

εδιτ: το βρήκα
και αγχώθηκα λιγάκι

Headphones
12-03-2011, 16:36
το black emporium εχει potion για respec, να ξερετε.

Marillion
12-03-2011, 19:00
αυτο ειναι τζαμπα με ολα τα νέα dragon age 2 (οχι second hand δλδ).

το δικό μου pass βρισκόταν πάνω σε flyer MASS EFFECT 3, ψιλοδάκρυσα ε

ΞΕΚΙΝΑΩ

wom
12-03-2011, 23:28
Τους σκότωσα όλους ... άντε για DLC τώρα... :(

Περισσότερο με ζόρισε το Rock Wraith ...νομίζω είμουν lvl8 εκεί μόνο.

rebelos
12-03-2011, 23:39
ρε δε μπορώ να κάνω save
ξέρουμε πως διωρθώνετε;

εδιτ: το βρήκα
και αγχώθηκα λιγάκι

μαλακίες τελικά
λέει φταίει το ότι έχω μονοπύρηνο επεξεργαστή. παίζει; μου ακούγεται κάπως κουλό

Marillion
13-03-2011, 16:52
Τους σκότωσα όλους ... άντε για DLC τώρα... :(

Περισσότερο με ζόρισε το Rock Wraith ...νομίζω είμουν lvl8 εκεί μόνο.

wom αν spoilerιασες εκανες μαλακια ε

Phantom Duck
13-03-2011, 16:54
μπα

MoRmEnGiL
13-03-2011, 22:56
http://www.youtube.com/watch?v=bjwgUIzDxWY

Deggial
14-03-2011, 10:11
παίξε στο hard

Ξεκίνησα να παίζω DA2 προχθές και hard is the new normal. Στο normal είναι εντελώς αηδία, μιας και είναι φτιαγμένο για να ελέγχεις έναν μόνο χαρακτήρα, στο hard δεν έχει ιδιαίτερη δυσκολία (*) αλλά τουλάχιστον θέλει κάποια στρατηγική και πατάς και το pause πού και πού.

(*) Παίζω χωρίς melee characters (Hawke ως force mage, Merrill, Anders, Varric) και τις έχω τις μάχες παρότι δεν έχω tank ή κάποιον που να μην ψοφάει σε δύο χτυπήματα.

Raven Lord
14-03-2011, 10:43
hard οπωσδήποτε. το normal δεν υπάρχει.

Marillion
14-03-2011, 11:33
βασικά αυτό που λεει ο ντεγκ 2 μαγοι στο πάρτυ και εναν καλο φαιτερ για το μέτωπο και ξεμπερδευεις για πλάκα μέσα στο λεπτό ολες τις μάχες.

Raven Lord
14-03-2011, 12:13
είμαι ακόμη αρκετά αρχή γιατί το ψειρρίζω πολύ και δεν έχω και τον πολύ χρόνο για παιχνίδι, αλλά έχω βγάλει ήδη 2-3 συμπεράσματα.
καταρχήν, σε σχέση με το origins έχουν απλοποιηθεί κάποια πράγματα γεγονός που αλλού είναι θετικό, αλλού αφαιρεί το rpg feeling που έχουμε μάθει οι παλιοί (π.χ. ο εξοπλισμός των συντρόφων κτλ.). επίσης, το θέμα με το βαθμό δυσκολίας είναι τραγικό. είπαμε να μπορεί να παίξει ένα ευρύ φάσμα χρηστών, αλλά το normal έχει καταντήσει γελοίο. φίλοι μου, εντελώς άπειροι παίκτες, το τελείωσαν με συνοπτικές διαδικασίες στο normal. μόνο hard και πάνω.

από σενάριο, για την ώρα δεν έχω μπει στο κανονικό νόημα, αλλά έχει αρκετό ενδιαφέρον. νομίζω είχα κολλήσει περισσότερο με το origins, αλλά εκείνο είχε και το στοιχείο του πρωτοεμφανιζόμενου.

σαν αρχικό συμπέρασμα, ούτε κράξιμο, ούτε άριστα. αρκετά καλό με προοπτικές θα έλεγα.

Marillion
14-03-2011, 13:53
προφανως και ειναι simplified αν και εξοπλισμός συντρόφων γινεται υπό μορφή upgrade και βρίσκοντας πράγματα χωρίς περιορισμούς. κουτσουρεμένο γενικά και χωρίς νόημα αλλά τουλάχιστον κάτι μπορείς να ψαχουλευσεις. εννοείται hard το παιχνίδι, δυστυχώς το κατάλαβα όταν εβγαλα τον πρώτο μου δράκο χωρίς να χάσω παίκτη (κάπου στις 6 ώρες έγινε αυτό και όχι κανονικό μεγάλο ε).

για την ώρα πάντως ειμαι στο 12ωρο και ακόμα δεν έχω πάει deep roads κ προσπαθω να τελειώσω τα quests. αυτό ισοδυναμεί με τον 2ο από τα 10 χρόνια στο παιχνίδι. πηγαινει για ενα 70αρι ώρες χαλαρά ε, έπεσε πολυ rush για να το τελείωσουν κάποιοι νομίζω.

rat_poison
14-03-2011, 13:58
στο nightmare πάντως τρώω πολύ πούτσα που δεν έτρωγα καθόλου στο 1.
Ίσως λόγω build του μάγου μου, που δε με πολυαρέσει τελικά και πάιζει να αλλάξω. Ίσως λόγω του ότι προσπαθώ να το παίξω old-school χωρίς tactics

Deggial
14-03-2011, 14:08
Nightmare δε ξέρω τι γίνεται, ούτε έχω τον χρόνο να ασχοληθώ. Στο hard πάντως, εφόσον δεν έχω melee να τρώει το ξύλο, παίζω πολύ με τον χώρο, δηλ. πάντα φέρνω τα mobs πίσω σε κάποιον διάδρομο για να φάνε ένα μαζικό AoE και crowd control. To spirit tree με το Waking Bomb δίνει ρέστα σε τέτοιες καταστάσεις. Επίσης, παρατήρησα ότι οι χαρακτήρες τρέχουν πιο γρήγορα από τα mobs, οπότε αν αποφύγεις το αρχικό ξύλο (μιας και οι χαρακτήρες δε μπορούν να κουνηθούν όταν τρων χτύπημα) κάνεις μια χαρά kiting.

wom
14-03-2011, 15:48
Σωστό αυτό με τους companions, μαλακία που δεν μπορείς να φτιάξεις ότι θέλεις.

Σαν gameplay εμένα μου βγήκε 30 ώρες, και τα dlc είναι αδιάφορα προς το παρόν ... ωραίο το βρήκα σαν σύνολο το παιχνίδι αλλά το Ι είναι πραγματικά φοβερά quests σαν story, δεν συγκρίνεται πουθενά.

cyber_lingas
14-03-2011, 19:19
meh...χοντρή απογοήτευση τελικά...
Ωραίοι χαρακτήρες και διάλογοι όπως πάντα, αλλά μεχρι εκεί...
3-4 τοποθεσίες σε όλο το παιχνίδι και πηγαινες ξανα και ξανα, όλο τα ίδια. Να σχεδιάσουν 2 διαφορετικές σπηλιές θα ήταν μεγάλη δυσκολία;
Και κάθε δυό βήματα και μια random συμμορία να σε περιμένει, dungeon siege φάση. Στο τέλος το πήγα απο hard σε casual για να τελειώνουν τα ατελείωτα random encounters πιο γρήγορα.

Marillion
18-03-2011, 11:32
μλκς νικησε κανένας τον arishok μόνος του; δεν γινεται λέμε, σε κανένα επίπεδο δυσκολίας εκτός αν τρέχεις σαν κοτόπουλο για 15 λεπτά. τρομερά Unbalanced μάχη για καμμένους, πολύ αρρωστο

είμαι στις 30 ώρες και βρίσκομαι στο 8ο έτος (τώρα μόλις μπήκε), τελικά πήδηξε γρήγορα 2 τριετίες, αλλά εχω κάνει όλα τα quests και βλέπω ολους τους διαλόγους. για μαξ 50ωρο πάει αδέρφια. θα τα πούμε λίγο αργότερα που θα το βγάλω γιατί ψιλοδιαφωνώ με τον cyber linga που τον ενόχλησε το γεγονός ότι κινείσαι στα ίδια μέρη (συνειδητή επιλογή της bioware για πιο tight και άμεσο storytelling, δεν είναι βαρεμάρα) αλλά έχω να του χώσω 2,3 άλλα καλά. συνολικά πάντως το παιχνίδι είναι καλό και είναι κριμα να βγαινει τετοια γκρινια για τέτοια production values και επειδή ντε και καλά θα πρέπει να το συγκρίνουμε με ότι προηγήθηκε.

Dythor
20-03-2011, 21:02
hard οπωσδήποτε. το normal δεν υπάρχει.

Ισχύει.

Marillion
21-03-2011, 14:16
εγώ το ξαναγύρισα νορμαλ σε καποια φάση γιατί πολύ απλά δεν έβγαινε με τπτ. έχετε τρελό αβαντάζ οι των pc αν και πολλές μάχες είναι unbalanced και δεν βγαίνουν με τπτ στο hard οπότε νομίζω θα τα παραλέτε κάποιοι.

mines με high dragon, 3 κανονικούς και απειρα μικρά, ε χέσε με

το τέλειωσα 40 ώρες και κάτι ψιλά. επεσε bug και έχασα 3 quests, κανένα patch για ps3 για την ώρα όμως.
το black emporium ειναι εκει για να υπάρχει σαν dlc, μην το τσεκάρετε. ουσιαστικά σας ανοίγει ένα μαγαζί στη πόλη με μερικά ωραία πράγματα αλλά τίποτα που θα σας κάνει να κλαίτε. πληρώνουμε για να πληρώνουμε και στο παιχνίδι, ε όχι.

δεν ψήνω ούτε exiled prince γιατί 7 ευρώ για έναν χαρακτήρα με τα κουεστ του είναι απλά πουστιά.
το παιχνίδι ήταν πολύ καλό όμως, ειδικά στα θέματα narrative, ατμόσφαιρας, χαρακτήρων. έχω διαβάσει σχολιασμούς για αδυναμίες και στα τρία (και από έγκυρους reviewers) αλλά η προσωπική μου άποψη είναι πως οι γραφιαδες της bioware είναι φοβεροί (αν και ένα σκαλί κάτω απαυτους της obsidian, προσωπική εκτίμηση πάντα).

οι νέες αλλαγές ήταν σχετικά κουλ, fast paced μάχες, δεντρα ομιλιών τύπου mass effect, ενα μέρος για πιο συμπαγές storytelling κτλ. μόνη ξενέρα το customisation των χαρακτήρων σου και ο τεχνικός τομέας που μπροστά στο άλλο μεγάλο παιχνίδι της bioware θα έπρεπε να ανέβει πολλά levels αφού ούτως ή αλλως δεν μιλάμε για τρελό content εδώ πέρα. είχαν απλά την engine και λέει ας την ξεζουμίσουμε ακόμα μια φορά. χαλάλι πάντως για είπαμε 40 ωρες με replay value για καινούργιο παιχνίδι ειναι ALRIGHT.

metamelia1
21-03-2011, 15:40
Το Tank μπροστα με taunt
Merrith - Petrify στο bossακι της μαχης
Firestorm Hawke Assassin - Pinpoint Strikes
Andeus - Greater Haste

???
profit!!

Τελικα σεναριακα το παιχνιδι δεν εχει το βαθος του 1, ολες οι αποστολες ειναι αρκετα αδιαφορες, σαν να μην υπαρχουν main quests...
To gameplay γαμαει, απλα στην αρχη ηταν καπως περιεργο και το κριτικαραν ολοι ασχημα.
Γραφικα απιστευτα, αγνη απολαυση.

SpiritCrusher
21-03-2011, 19:36
Andeus - Greater Haste

What is this, I don't even...

metamelia1
21-03-2011, 23:04
Great Haste, το upgrade του Haste μωρε.
Παρεπιπτοντως
πεθανε η ποθτανα η μπεθανι στα ντιπ ροουτζ και την ειχα elemental mage dps,
θελω reskill potion, κατεβασα τα 2 dlc θαρρω πως τα εγκατεστησα νορμαλ και με το μανιφεστ και ολα, αλλα δε μου βγαζει το shop στο χάρτη. χελπ

12 stars circle your brow
21-03-2011, 23:50
άλλο λέει ρε στόκε, νικνεημ Andeus.

metamelia1
22-03-2011, 00:34
ΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟ

Anders τον λενε, σωστα.

metamelia1
22-03-2011, 00:35
χαχαχ.
τελικα ξερει κανεις πως μπορω να παω στο κωλομαγαζο;

Headphones
22-03-2011, 06:03
σιγουρα τα εκανες σωστα? τα δειχνει authorized στο downloadable content?

επισης γιατι να πεθανει αφου

γινεται η grey warden η παει circle of magi (αν δεν την παρεις μαζι)

rat_poison
22-03-2011, 06:31
αν δεν έχεις μαζί σου Anders ποιος θα την κάνει Grey Warden?

Marillion
22-03-2011, 11:59
anders, σιχαμα, σκώληκας, επαναστάτης της πούτσας και του ελέους που έκανε τη μαλακία κ στο τέλος έφυγε σα βρεγμένη γάτα. κ πούστης μεσα σολαταλλα

anders παλιαδερφή!!!

metamelia1
24-03-2011, 01:37
ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ FIRESTORM
ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΑΜΕ ΤΗ MEREDITH

νταξει, το σεναριο φαινεται αρκετα επιφανειακο, σε γενικες γραμμες καλο αλλα οχι γαματο, προετοιμαζει το εδαφος υποθετω για το 3, θα γινει χαμος με τον πολεμο, θα χωθει και καμια μορριγκαν με το γιο της και ποθτανα ολα

Παρακολουθουσα πανω απο τους μισους διαλογους, εκανα παρα πολλα quest και το τελευταιο checkpoint πριν τη μερεντιθ ειναι ακριβως 30 ωρες και 31 δευτερολεπτα.
ομορφο παιχνιδι, πολυ δυνατες μαχες, στο Hard καποιες με δυσκολεψαν αλλα προς το τελος ολες οι μαχες ηταν πανευκολες, η Aveline να μη πεφτει ποτε και να τραβαει ξερωγω το 30% του ταματς που τρων οι αλλοι, cone of cold (brittle) + assassinate = overkill τα ελιτ units, ο σεμπαστιαν να κοβει 800αρια με καθε βολη, και οταν ανοιγει το Haste να γινεται ολεθρος, το Hard ηταν σαν Casual.

Τερματισα το παχνιδι εχοντας μονο anders - merrith - varric - aveline, η μπεθανι ψοφησε, ο σεμπαστιαν πηρε το μπουλο, τον twohanded και την isabella δεν τους βρηκα πουθενα, τι φαση;

Το απιστευτα σπαστικο που κουραζει απο τις πρωτες 5-6 ωρες ειναι οτι ολες κιολες ειναι 10 περιοχες μεσα στο παιχνιδι και παιζεις συνεχεια σ'αυτες......στην αρχη φαινεται γαματο και οργανομενο, πας οπου θες γρηγορα, αλλα μετα καταλαβαινεις οτι μονο αυτα ειναι...που ειναι ο χαρτης του 1 που γυριζες ολη τη χωρα =/

Επισης ο περιορισμενος αριθμος αντιπαλων, 10 ειδη ειναι και τα συναντας συνεχεια.

Τελικα οντως δεν εχει με τιποτα του βαθος του 1, απο πολλες αποψεις. Απλα πιο δυναμικες και ωραιες μαχες.

Και το καλυτερο, ΟΛΑ ειναι copy/paste απο το 1, καινοτομια σχεδον μηδεν. Τα creatures, τα spells, οι μισοι χαρακτηρες, τα μισα quest ειναι spinoffs του origins...

και η μασκοτ που δεν ειναι πια τοσο αστεια

http://legendsofaura.com/gaming/files/2011/03/2011-03-09_00001-1024x640.jpg

Deggial
24-03-2011, 10:04
Το απιστευτα σπαστικο που κουραζει απο τις πρωτες 5-6 ωρες ειναι οτι ολες κιολες ειναι 10 περιοχες μεσα στο παιχνιδι και παιζεις συνεχεια σ'αυτες......στην αρχη φαινεται γαματο και οργανομενο, πας οπου θες γρηγορα, αλλα μετα καταλαβαινεις οτι μονο αυτα ειναι...που ειναι ο χαρτης του 1 που γυριζες ολη τη χωρα =/

Δε με ενόχλησε αυτό στην πόλη, αλλά είναι μεγάλη μαλακία που επαναλαμβάνονται τα dungeons (http://www.escapistmagazine.com/articles/view/comics/critical-miss/8730-Critical-Miss-Erin-Hawke-Explorer), χάνοντας έτσι κάθε πιθανό ίχνος εξερεύνησης.

metamelia1
26-03-2011, 02:55
:touched:

http://www.youtube.com/watch?v=88JoB2OatVg&NR=1

Raven Lord
30-03-2011, 19:01
Aντιδράσεις από τους gamers έχει προκαλέσει η απόφαση της Bioware να επιτρέψει στα μέλη του Dragon Age II να αναπτύσσουν σχέσεις μεταξύ τους, χωρίς να υπολογίζεται το φύλο του avatar! Ένας έξαλλος gamer έστειλε επιστολή στην εταιρεία για να διαμαρτυρηθεί. Η απάντηση της Bioware; “Get over it...!”.

Για την πρώτη συνέχεια του Dragon Age λοιπόν η Bioware επεφύλασσε μια “έκπληξη” στο κοινό της.

Επέτρεψε στους παίκτες να προχωρούν σε “σχέσεις” μεταξύ των ηρώων τους, χωρίς να παίζει ρόλο το φύλο του avatar.

Η απόφαση αυτή έχει συναντήσει ποικίλες αντιδράσεις από το κοινό, ωστόσο οι περισσότεροι ούτε καν το έχουν παρατηρήσει, αφού το ζητούμενο η δράση και όχι τα ρομάντζα.

Από το κοινό όμως που το έχει παρατηρήσει οι αντιδράσεις είναι μεγάλες. Ένας gamer μάλιστα έστειλε επιστολή στη Bioware τονίζοντας πως η εταιρεία έχει αγνοήσει κάτι βασικό: “Η μεγαλύτερη μερίδα του κοινού του παιχνιδιού είναι στρέιτ άνδρες”.

Η απάντηση της εταιρείας ήταν λίγο εριστική, και μάλιστα λακωνική:

“Ξεπέρασε το και παίξε το παιχνίδι. Αν σε ενοχλεί τόσο πολύ, μπορείς να παίξεις κάτι άλλο. Όμως να ξέρεις, ότι το κοινό μας δεν είναι μόνο άνδρες και δεν είναι όλοι στρέιτ. Γι' αυτό μη μιλάς εξ ονόματος όλων, γιατί είσαι λάθος”.

:lol:

Raven Lord
30-03-2011, 19:05
bonus:

http://fc01.deviantart.net/fs70/f/2011/079/0/4/dragon_age_2__anders_comic_by_airakyou-d3c21hn.png

Marillion
30-03-2011, 19:11
μια χαρά έκανε κα γενικα ειναι σοβαρότερο θέμα από ένα λολ αυτό. στο μασσ εφφεκτ την έκραξαν επειδή μπορουσες λεσβιακά (κ ΥΠΕΡΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΑ) αλλά όχι αντρα με αντρα, ευτυχώς που έβαλαν μυαλό. το θέμα ειναι ότι το μισο σου κριου ψήνεται για γαμήσια αλλά αλλο αυτό. διάβασα πρόσφατα ένα αρθρο σχετικά με ομοφυλοφυλία στα videogames (στο edge) που έφεραν διάφορα παραδείγματα και έδειξαν πως είμαστε μεν σε καλό δρόμο, αλλά έχουμε κολήσει σε μερικά κακά demographics λόγω προκαταλήψεων κυρίως (πχ παίζει cod, ουαου τι αρχίδια)

οσοι αντιδρούν έχουν προφανέστατα θέματα με την σεξουαλικότητα τους και να τα κοιτάξουν!

Raven Lord
30-03-2011, 19:17
για ένα παιχνίδι που έχει ένδειξη "άνω των 18" είναι τουλάχιστο γελοίο να ασχολούμαστε με αυτά τα θέματα σοβαρά και πραγματικά αυτοί που ενοχλούνται έχουν πρόβλημα

dreamweapon
30-03-2011, 19:26
bonus:

http://fc01.deviantart.net/fs70/f/2011/079/0/4/dragon_age_2__anders_comic_by_airakyou-d3c21hn.png

by tim buckley?..

Marillion
30-03-2011, 19:36
γράψε λάθος raven, με εκνευρισε και το κομμάτι που αναδημοσιευσες (απο που το πήρες btw) που θεωρεί και ψιλοεριστική την απάντηση της bioware όταν έπρεπε να βγει και να πει, φαε ενα κρυο καυλί απογοητευμενε οπαδε΄1

Raven Lord
30-03-2011, 19:40
παίζει από το contra μέχρι το cosmo :!:
χαχαχα

metamelia1
31-03-2011, 14:12
φαε ενα κρυο καυλί απογοητευμενε οπαδε΄1

Θα σε παρακαλούσα να μην είσαι.....αγενής!!!!!!!`1

ontopic τωρα, δευτερο playthrough σε NIGHTMARE μου πηρε μολις...16 ωρες, με ΟΛΑ τα quest, ολους τους companions και παρακολουθησα και τους μισους διαλογους.
Φοβερος ο warrior, εβγαλα περισσοτερο dps απ τον assasin rogue που ειχα και εννοειται τερας, αν επεφτε ολο το παρτυ εμενε ο τουμπανος hawke και καθαριζε μονος του.

Εν τελει οσο ρηχο κι αν ειναι σεναριακα σε σχεση με το origins, το gameplay και τα γραφικα ειναι απλα υπεροχα, εθιστικα.

Marillion
01-04-2011, 11:17
εσυ φιλος με τέτοια signature/avatars βγαζεις εστω κ αθελα μερικά προβλήματα με την σεξουαλικότητα σου (σεξιστικής φύσεως περισσότερο αλλά δε ξες ποτέ, μπορει και να θες να πειραματιστείς αλλα το κρυβεις πισω απτις βυζαρες που πας και ποστάρεις) αλλά δε λεω περισσότερα γιατί εχεις τρολοχαρακτήρα και εισαι κ μοντεράτορας πλέον

metamelia1
01-04-2011, 11:39
das ist auch gut so ;)

Μπορείς και καλύτερα όμως, γιατί δε δοκιμάζεις.......άλλο ακκάουντ!!!!!`1

Raven Lord
01-04-2011, 11:44
η κοπέλα στο σιγκ, τι ακριβώς προσπαθεί να κάνει?

metamelia1
01-04-2011, 11:48
Να σπάσει τον πάγο.

Raven Lord
12-04-2011, 21:35
πάει κ αυτό :/

http://i52.photobucket.com/albums/g30/RavenLord_3k/Art/1.jpg

Marillion
12-04-2011, 21:37
εφτιαξες τυχαία τον anders (και είχες 2).

για σένα πηγαινες το ξέρω, αλλά γάμησες :razz:

Raven Lord
12-04-2011, 21:40
πούστηδοι :P

12 stars circle your brow
20-05-2011, 03:07
μεχ, ψιλοαπογοήτευση ήταν. απορώ πως ο άλλος το έβγαλε σε 16 ώρες στο nightmare αλλά οκ, εγώ σχετικά χρειάστηκα ένα τριήμερο (πες 8-10 ώρες την ημέρα)
κρίμα, ακόμα και το Awakening νομίζω οτι άξιζε περισσότερο σαν story από το 2, ελπίζω να συγκεντρώσουν τα στοιχεία από 1 και 2 και να κάνουν ένα τρίτο γαμηστερό (και import το save του 2, αλλά να παίζω με τον Marius από το Origins :P)

μλκς νικησε κανένας τον arishok μόνος του; δεν γινεται λέμε, σε κανένα επίπεδο δυσκολίας εκτός αν τρέχεις σαν κοτόπουλο για 15 λεπτά. τρομερά Unbalanced μάχη για καμμένους, πολύ αρρωστο

για πλάκα, με mage ;p, stun με horror, ice bolt και μερικά απλά hits επειδή είχα αγοράσει τρελό staff (που το κράτησα μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού βασικά, 103 χρυσά είχα δώσει) και σε 2 λεπτά ήταν κάτω

SpiritCrusher
20-05-2011, 03:26
κρίμα, ακόμα και το Awakening νομίζω οτι άξιζε περισσότερο σαν story από το 2, ελπίζω να συγκεντρώσουν τα στοιχεία από 1 και 2 και να κάνουν ένα τρίτο γαμηστερό (και import το save του 2, αλλά να παίζω με τον Marius από το Origins :P)

Κάτσε, κάτσε, εδώ λένε πως θα πειράξουν τώρα το Mass Effect 3 ώστε να έχει απήχηση σε μεγαλύτερο κοινό. Τελευταία φορά που έκαναν κάτι τέτοιο σε franchise, τους βγήκε Dragon Age 2.

Raven Lord
03-08-2011, 12:05
νέο dlc. http://dragonage.bioware.com/da2/addon/legacy/

metamelia1
08-08-2011, 23:43
Προσφερει καμια ωρα gameplay, ενα level σε xp και πληροφοριες για τον πατερα του hawke

ήταν bloodmage

Firestorm3
24-08-2011, 21:34
http://z0r.de/1945

Raven Lord
12-06-2014, 19:19
http://youtu.be/Eh77xvlDSTI

:malakia:

(ελπίζω δηλαδή να είναι πιο κοντά στη λογική του origins και να ξεκολλήσει από το προηγούμενο)

Headphones
15-11-2014, 17:21
κατεβαινει :)

Raven Lord
19-11-2014, 13:31
θα περιμένω λίγες μέρες πριν καώ.

Headphones
03-12-2014, 00:26
http://www.dsogaming.com/news/report-denuvo-drm-system-has-been-cracked/

antimusic
03-12-2014, 01:01
agfhashdfjasgdfsgdsg.

metamelia1
03-12-2014, 01:35
to denuvo den einai DRM, einai software pou pataei panw sto idi iparxon DRM (steam/origin), to kryptografei synexws kathistontas adynato to reverse engineering twn arxeiwn kai gia afto itane toso diskolo na spasei - alla toso ithele, 2 me 3 mines. se liges meres tha exoume to working crack

Aleister
03-12-2014, 03:55
oute free den to paizoume meta apo th folara pou htan to DA2

Headphones
13-12-2014, 22:52
βγηκε το crack και δεν μπορω να το τρεξω. FML

antimusic
18-12-2014, 14:30
με keyboard και mouse είναι unplayable.

Headphones
18-12-2014, 14:42
περιπου ναι. το στορυ ξεκινα πολυ αποτομα και φοβαμαι μηπως ειναι ενα DA2 απλα με πολυ περισσοτερα ασχετα πραγματα να κανεις. επισης μεγαλη ξενερα με το world state.

Raven Lord
15-01-2015, 11:26
έπαιξα 3-4 ώρες δηλαδή εισαγωγική αποστολή και ξεκίνησα το main. ακόμη δεν έβγαλα άκρη κατά πόσο κολλητικό είναι. σαφώς ανώτερο του 2 και πιο κοντά στη λογική του origins. κάτι ανάμεσα σε origins και skyrim θα έλεγα. στην αρχή δυσκολεύτηκα κ εγώ με mouse και keyboard αλλά οκ, συνηθίζεται. η tactical camera ψιλοάχρηστη μου φάνηκε ως τώρα.

το world state νομίζω το φτιάχνεις στο dragon age keep, αλλά δεν δοκίμασα να το φορτώσω ακόμη. μάλλον θα χρειαστεί να ξεκινήσω από την αρχή δηλαδή...

Headphones
08-02-2015, 13:24
Το τελειωσα χθες. Δυστυχως μεγαλο αισχος, χειροτερο και απο το 2. Ανυπαρκτοι χαρακτηρες, ανυπαρκτα side quest, ενα καλο αλλα συντομο main story με καμια 10αρια περιοχες οι οποιες δεν εχουν τιποτα. Βαλε και το κακο combat system, βαλε και το οτι ο βαθμος δυσκολιας εξαρταται απο το ποση ωρα εισαι διατεθειμενος να κανεις grind λες και ειναι mmo. Γενικα απογοητευση, χειροτερο game που χω παιξει απο bioware.