PDA

View Full Version : Οι 2L8 σε μια νέα καινοτόμο διαδραστική μουσική ενέργεια!

willie
28-02-2011, 13:01
http://www.youtube.com/watch?v=gtJWnHHMNxM

Γεια σε όλους!
Μεταφέρω την πρωτοποριακή προσπάθεια των 2L8 που είναι φίλοι μου. Δείτε το βίντεο ή διαβάστε το δελτίο τύπου για να καταλάβετε...
Ελπίζω να σας αρέσει και να τους βοηθήσετε και εσείς!!!

Οι 2L8, αναζητώντας διαρκώς και αξιοποιώντας φρέσκιες, πρωτοποριακές και ελπιδοφόρες ιδέες, με βάση τη συλλογικότητα και διαδραστικότητα που χαρακτηρίζουν το νέο ψηφιακό κόσμο, τολμούν και δίνουν την ευκαιρία στους φίλους τους να αποδείξουν έμπρακτα την αγάπη τους με τον πιο μοναδικό και ουσιαστικό τρόπο. Να βοηθήσουν δηλαδή από κοινού στην ηχογράφηση του επόμενου δίσκου τους, αξιοποιώντας μια πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα πρακτική ελεύθερης δημιουργίας και διάθεσης, αλλά και πραγματικής υποστήριξης της ανεξάρτητης μουσικής. Οι 2L8 έχουν συνειδητοποιήσει και είναι βέβαιοι ότι στη νέα, ψηφιακή εποχή, ο καθένας μας μπορεί να αλλάξει μια για πάντα τα δεδομένα της καθιερωμένης πρακτικής, όπου εταιρείες και μεσάζοντες εμπορεύονται την μουσική ως προϊόν.

Πρόσφατα συναντήσαμε το Pledge Music, μια πλατφόρμα που απευθύνεται άμεσα στους φίλους της μουσικής και πιστεύουμε ότι αυτός είναι ο καλύτερος δυνατός τρόπος να δώσουμε την ευκαιρία στους δικούς μας φίλους να ακολουθήσουν και αυτοί μαζί με εμάς την δημιουργία του νέου μας δίσκου από την πρώτη μέρα των ηχογραφήσεων έως και την ημέρα της κυκλοφορίας.

Η ιδέα είναι απλή. Ο καθένας επιλέγει μέσα από μια προτεινόμενη λίστα και δηλώνει ενδιαφέρον για κάποιο αντικείμενο ή εμπειρία που έχει σχέση με το συγκρότημα των 2L8. Στην συνέχεια o κάθε ενδιαφερόμενος προχωράει σε παραγγελία (on-line) και αμέσως μετά την ολοκλήρωση της δημιουργίας του νέου δίσκου, το συγκρότημα θα αποστείλει στους οπαδούς του ό,τι έχουν παραγγείλει ή, σε περίπτωση εμπειρίας, θα επικοινωνήσει μαζί τους για τις περαιτέρω λεπτομέρειες. Με αυτό τον τρόπο είναι κερδισμένοι τόσο ο καλλιτέχνης όσο και οι φίλοι μας που θα αποκτήσουν κάτι χειροπιαστό ως αντάλλαγμα για την πολύτιμη βοήθειά τους, ενώ ταυτόχρονα τονίζεται και διασφαλίζεται ότι η συναλλαγή δεν θα ολοκληρωθεί παρά μόνο στην περίπτωση που θα έχει επιτευχθεί ο στόχος που έχουμε ορίσει αρχικά.

Τα αντικείμενα που διατίθενται, πέραν φυσικά της νέας κυκλοφορίας των 2L8, ενδεικτικά περιλαμβάνουν από χειρόγραφους στίχους έως και την ευκαιρία να προσθέσει κάποιος το δικό του art work στην νέα κυκλοφορία ή ακόμα και να περάσει μία μέρα στο στούντιο δανείζοντας τη φωνή του στη χορωδία που θα συμπεριληφθεί στο δίσκο!!!

Με αυτήν την κίνηση στόχος μας δεν είναι κανένας άλλος παρά μόνο η απόλυτη ελευθερία! Προχωράμε με την πίστη ότι θα έχουμε την στήριξη των φίλων μας και ελπίζουμε η επιτυχία αυτής της προσπάθειας να αναδείξει έναν νέο δρόμο για τη μουσική δημιουργία, μακριά από το κέρδος και πολύ πιο κοντά στην ανθρώπινη διάσταση της μουσικής, που σχετίζεται με το αρχικό ζητούμενο, δηλαδή την άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με όλους εσάς, τους φίλους μας.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτά που προσφέρουν οι 2L8, καθώς και την επίλυση οποιασδήποτε απορίας, επισκεφτείτε το http://ilove.2l8.gr ή την ιστοσελίδα www.2L8.gr

phthoggon
28-02-2011, 13:06
λολ. Όταν ζητάς λεφτά από τον κόσμο (για να ηχογραφήσεις το σιντί σου ή όχι, που δε λέω ότι είναι κακό-πολλοί το κάνουν πλέον) καλό είναι να προσφέρεις τουλάχιστον κάτι πιο ουσιαστικό ως αντάλλαγμα, πες ας πούμε ένα σιντι.. Αν και δε ξέρω την αξία που μπορεί να έχει ένας χειρόγραφος στίχος για το καθέναν. (Η συμμετοχή στη χορωδία πάντως μου άρεσε σαν ιδέα)

willie
28-02-2011, 13:16
:)
Ναι εγώ το cd πήρα. Η μάλλον ενα bundle που έχει cd και t-shirt μαζί.
Θα πηγαινα στη χορωδια αλλα.... κρίμα θα ήταν.... αν καταλαβαινεις τι εννοω...
Λα λα λα λαααααα (στο τελευταιο λα σπαει τα τζαμια)

phthoggon
28-02-2011, 13:18
α δε κατάλαβα ότι πουλάνε και σιντι! (σόρρυ για μία κάποια εριστικότητα τότε λοιπόν, μπράβο στα παιδιά, κλπ)

willie
28-02-2011, 14:15
No worries

Ra Pariah
28-02-2011, 14:47
Πού εδρεύει η μπάντα; Αθήνα να φανταστώ; Ενδιαφέρουσα προσπάθεια το καλλιτεχνικό κομμάτι. Το άλλο με την πρόταση για από κοινού δημιουργία κι αυτό έχει ένα ποσοστό μαγείας, αλλά έχουν ξαναγίνει αυτά κατά το μάλλον ή ήττον στο παρελθόν. Ίσως η φωνή του τραγουδιστή χρειάζεται λίγη βελτίωση.

L1jd5N3Ha94

για να πουν οι ΕΡ-ίτες: τους αρέσει το ανωτέρω;

The Good Son
28-02-2011, 14:59
Δεν νομίζω οτι 5 λεπτά βαρετού βίντεο που το νόημά του λέγεται σε 10sec, θα προσελκύσει και πολλούς. Πες τους φίλους σου να το προσέξουν. Επίσης πως ακριβώς κοστολογήσατε/δώσατε ανταλλάκτική αξία στις εμπειρίες; Έχετε κάποια συσκευή που συνδέει εγκεφάλους ή εννοείται οτι θα κάτσει σε κάποιον το γκομενάκι του βίντεο για να προσφέρει εμπειρίες;

00i00
28-02-2011, 15:02
τον εφαγαν οι αθηνες οι κουλτουρες και τωρα που βλεπω κι αυτο,υπεκυψε στον ΠΟΥΣΤΙΣΜΟ ο Κωστακης
δεν πειραζει εμεις τον θυμομαστε απο οταν ειχε μαλλι τον κιουζακ

Ra Pariah
28-02-2011, 15:04
Minmin-αρε, πες τι ξέρεις! :D

00i00
28-02-2011, 15:07
παλαιος γνωστος μου ο Βοζικης,μια κλικα με Νονους της Νυστας,Monday Eternal,Small Hours Society κλπ...σερραιος ειναι...αυτα

Ra Pariah
28-02-2011, 15:10
Η διασκευή στα "Παιδιά του Πειραιά" πώς σου φάνηκε; Με ενδιαφέρει η γνώμη σου.

00i00
28-02-2011, 15:16
εχω γενικο προβλημα με τις ερμηνειες του...πολυ υπερβολικες/τραβηγμενες σε σημειο που-στα δικα μου αυτια-να ακουγεται πολλες φορες σαν να παρωδει
ε και μια απο αυτες ειναι και το αποπανω,αν και μουσικα δεν σε φερνει και εμετο κιολας...οκ
ε βαλε και την ΠΟΥΣΤΙΛΑ του πειραια...εδεσε
γενιτσαρος ο Κωτσος:pink:

willie
28-02-2011, 15:27
Απορώ πως την προσπάθεια να φύγεις από τη σαπίλα των δισκογραφικών την αντιλαμβάνεστε έτσι.
Προφανώς επειδή δεν προέρχεται από πλούσια οικογένεια ο Κώστας (οπως πολλοί της σκηνης) και χρειάζεται βοήθεια για να κάνει κυκλοφορία μόνος του και δεν μπορεί να πει στον μπαμπά του να του βγάλει το σι ντι.
Εσύ τον ξέρεις από παλιά οπότε έχεις μεγαλύτερη εμπειρια, και μάλλον μεγαλύτερη εμπειρία και στον πουστισμό...
Εντάξει όμως σκέψου τη χαρά που θα πάρεις αν αποτύχει η προσπάθεια και δεν βγάλει το σι-ντι!
Μόνο αυτή η σκέψη πρέπει να σε ικανοποιεί.
Απλά να ξέρεις ότι είναι λίγο άρρωστη...

phthoggon
28-02-2011, 15:36
γουίλι μη παίρνεις στα σοβαρά τα πόστ εδώ, για κάθε ένα θετικό που λέμε εάν έχουμε ξυπνήσει με όρεξη λέμε δέκα αρνητικά για να νιώθουμε γαμάτοι και υπεράνω! Εγώ το είδα το βιντεάκι και είναι και συμπαθητικό και πούστικο, δεν ειν' κακό! (πούστικο είναι η μοντέρνα ορολογία για οτιδήποτε έχει μινόρε συγχορδίες και δεν ακούγεται σαν autopsy, μας αρέσει, μη ψαρώνεις)

Krux
28-02-2011, 15:40
u3fLx1rRoJc

Clockwork Orange
28-02-2011, 15:53
The Tiger Muses

00i00
28-02-2011, 15:54
ξεκινησα να σε απαντησω σοβαρα...αλλα μετα ξαναδιαβασα το...

Εντάξει όμως σκέψου τη χαρά που θα πάρεις αν αποτύχει η προσπάθεια και δεν βγάλει το σι-ντι!
Μόνο αυτή η σκέψη πρέπει να σε ικανοποιεί.
Απλά να ξέρεις ότι είναι λίγο άρρωστη...

εισαι μπουνταλας
και να στο πω και αλλιως:μπουνταλας εισαι

willie
28-02-2011, 15:54
Χεχεχε
Μεχρι και αφιερωσεις δεχομαι...
Αλλα το φρι γουιλι κανεις;

willie
28-02-2011, 16:05
Μπουνταλας δεν ειμαι, μπουνταλου μπορει
;)
Που να ξερω καλε πως μιλατε εσεις εδω μεσα...
Περιεργοι ειστε
Φουλ πουστισμος οι 2L8 παιδια
Χιχιχιχι

Clockwork Orange
28-02-2011, 16:43
http://www.youtube.com/watch?v=gFj7aXfuf8I

Harbinger of Death
28-02-2011, 17:18
Τα παιδιά του Πειραιά πάντως πλήρης αποτυχία, δεν ταίριαζε ούτε στο στιλ τους γενικά ούτε στη φωνή του συγκεκριμένα.

Ένα άλμπουμ δικό τους που έχω ακούσει, η φωνή γαμάει γιατί ταιριάζει με το ύφος. Αλλά εδώ πάτος.

The Good Son
28-02-2011, 17:35
willie θα ξεκινούσα να κάνω κουβέντα, αλλά μιας και είσαι γκομενάκι, προηγείται το να ποστάρεις μια φώτο σου εδώ. (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?18675-POST-PIX-OF-YOURSELVES-!!!!2222-2-!/page386)

rudie
28-02-2011, 18:55
Χεχεχε
Μεχρι και αφιερωσεις δεχομαι...

http://www.youtube.com/watch?v=7l0zmS7a3vY

Reject
28-02-2011, 18:59
http://www.sportdog.gr/article/10585/o-big-willy-tes-tzoulias