View Full Version : Οι 10 rock μπάντες που αξίζει να μισούμε (various views)
http://trupokarudos.com/?p=3051
http://punkfromthegutters.blogspot.com/2011/02/top-ten-bands-that-you-must-really-hate.html
συμφωνείτε;
Clockwork Orange
26-02-2011, 23:44
Μία από τις πιό απαράδεκτες μπάντες- εκφραστές(KORN) του είναι οι εν λόγω κύριοι, οι “δημιουργοί” αυτού του μουσικο-οπτικού τερατουργήματος που βασιζόταν στην Rap!μιλαμε για μια μπαντα παιχταραδων και καμια σχεση η ραπ με το νιου μεταλ
οι coldplay ειναι τελειοι για αυτο που κανουν και μαλλον πιο κοντα στην ποπ ειναι παρα στην ροκ
bon jovi εχουν την ιστορια τους
νταξ ραμμστειν τι να πει κανεις...
μαλλον καποιος οπαδος μανογουορ δεν προλαβε να παρει εισιτηριο και βγαζει το αχτι του!
εδιτ: απορω και που ασχοληθηκα...εχε χαρη που ειναι 0-3 η μπαρτσα και βαριεμαι
καλα πανκη μονο κ μονο που εχεις τους μοτορχεντ στην πρωτη θεση δειχνει σημαδια πρηξπουτσιασης.
dreamweapon
27-02-2011, 00:00
καλά αυτού του τρυποκάρυδου 11 μέρες του πήρε να αντιγράψει το άρθρο;
άκου εκεί λουστραρισμένοι οι παντέρα και υπερτιμημένος ο clapton..
Chillin Villain
27-02-2011, 00:04
Johnny Vision, όποιος και αν είσαι σε ΓΑΜΟΥΣΑ στα γονατίδια δικέ μου.
(Pantera #1 :dfinger:)
ΠΟΥΤΑΝΟΓΕΝΝΗΜΑ
εννοείται στηρίζουμε πάνκη και πούτσα στον τρυποκάρυδο.
ψηθείτε για raid.
dreamweapon
27-02-2011, 00:15
πάντως προσυπογράφω 100% για ska-p
άσε που μετά το λάηβ είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν και μαλακιστήρια με φανέλες rayo vallecano :moutza:
ε ρε operation ivy και choking victim που τους χρειάζονται
Τζόνυ Βίζιον, στην κωλάρα σου:
zIhgMIlFuGU
Vexing Verses
27-02-2011, 00:26
Γιατί σε κανένα από τα 2 δεν υπάρχει ένα τοπ ten με τις μπάντες που βρίσκονται στον αντίποδα?
supermachoman
27-02-2011, 00:44
ατάλαντος ο Vinnie Paul Abbott λέει
και οι εξπλοιντεντ μια χαρα γαμανε.τα τραγουδια τους ειναι πιασαρικα,το μονο κακο ειναι οτι ειναι <πατερες> των καζουαλτης κ των λοιπων βλαμμενων βαρετων σαν την κολαση λοφιοφορων πανξ.κ νταξει εδω εχεις πει οτι σου αρεσουν οι αντι-φλαγκ.
ΓΟΥΟΤΣΑ ΓΚΟΝΑ ΝΤΟΥ ΙΦ ΠΗΠΛ ΜΗΤ ΤΟΝΑΗΤ?
scarecrow
27-02-2011, 03:42
Οι μάστορες της “new age” βλακείας, οι Rammstein λέει.
Εντάξει για ξύλο ο τύπος.
regularpaul
27-02-2011, 14:18
σε αυτο που συμφωνω με τον τρυποκαρυδο ειναι οτι εχω κι εγω τους παντερα στο Νο 1 μου
και το βιντεο με το υπερβαρετο, εμετικο σε σημεια κομματι που εβαλε ο nasum, απλα πιστοποιησε την αποψη
χαχ,η αντιγραφή των κειμένων μου είναι πολύ γλειώδες καλοφτιαγμένη.
Τουλάχιστον ας κρατούσε και τα μπινελίκια.
Για τους Pantera μέσα και εγώ,παρατρίχα ξέφυγαν από την δεκάδα.
warlord mkII
27-02-2011, 16:01
Χωρίς να διαβάσω το κείμενο, συμφωνώ στα 9/10 του τρυποκαρυδου. Διαφωνώ με τους Bon Jovi.
Να χαρω εγω αντιδρασεις "ανοιχτομυαλων" με ξύλο κλπ... ρε χιλιες φορες κολλημενος μεταλλας λεμε!
Amnesiac.
27-02-2011, 16:04
'Αλλο ένα θρεντ αυτοεπιβεβαίωσης του warlord :dfinger:
έντιτ : έλα τσόνε, σταμάτα!
Chillin Villain
27-02-2011, 22:46
Γαμώ τους Pantera, λοιπόν.
ΤΕΛΕΙΑ!
το κατέβασε η ΚΟΛΩΣΤΡΑ. :lol::lol::lol:
Έχω δηλώσει πολλάκις την απέχθεια μου πρός τους Μοτορβλάκες, δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να επεκταθώ παραπάνω.Σιχαμένη μπάντα,με έναν ψοφόγερο να ξεψυχάει και mid tempo που φέρνουν γαμημένη νύστα.Τέλος.
http://images.memegenerator.net/Trollface-dot-jpeg/File/18799/Trollface-dot-jpeg.jpg
detected
cybernaut
25-03-2011, 23:01
Pantera k korn μου την σπάνε πολυ κ μενα, αν το πρωτο Κορν κάτι λέει.
Pantws to antallazw me (sxedon) o,ti na nai gia opoion psinetai. Opws k to 100% live Pantera, cd k ta dyo se entelws teleia katastash.
Manowar k Bon Jovi m aresoun poly, oi 3 doors down einai poly parekshghmenh mpanta, oi coldplay pio sixamenoi k ao tous Muse , auta.
Clockwork Orange
25-03-2011, 23:05
oi tade pio sixamenoi k ao tous Muse , auta.
κουφος..............