View Full Version : [Cinema] The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford (2007)
Harbinger of Death
25-02-2011, 04:42
Η ταινία είναι εξαιρετικά ατμοσφαιρική, πανέμορφη, αργή και μελαγχολική.
Μου άφησε μια αίσθηση απορίας για ποιο λόγο μας ενδιαφέρει ο θάνατος ενός ληστή της άγριας Δύσης. Παρ' όλα αυτά ήταν τόσο καλοφτιαγμένη που γούσταρα παρά αυτό.
Οι κεντρικοί ηθοποιοί ήταν καταπληκτικοί για τους ρόλους τους, θαρρώ. Ο Casey Affleck μπορεί να μην ξαναπαίξει πουθενά, επετέλεσε το ρόλο του στο Hollywood και μπορεί να αναπαυθεί στις δάφνες του πλέον.
Απίστευτη μουσική, μου θύμισε και Arcanum.
Πείτε.
LokiTricksterGod
25-02-2011, 04:55
o casey παρόλαυτά παίζει εξίσου ωραία στο gone baby gone, διαφορετικό χαρακτήρα μεν αλλά μ'αυτό το λατρέψιμο ευάλωτο κωλοπαιδαρίστικο.
μέσα στις πέντε αγαπημένες μου ταινίες η συγκεκριμένη, δεν νομίζω πως είναι απλά για το θάνατο ενός ληστή αλλά δεν είμαι σε θέση για ανάλυση τώρα, ίσως αργότερα.
BURNIN AMBITION
25-02-2011, 05:13
θεε μου
τι λετε?
απο τις λιγες ταινιες που δεν αντεξα να τη δω ολη και το τελευταιο μισαωρο πηγε φαστ φοργουορντ. μεγαλη μουγα. υπερτεραστια. αν σας αρεσε δεν υπαρχετε. εμετος
Kaserinos
25-02-2011, 09:34
Χέσε μας ρε Μπέρνι.
http://www.youtube.com/watch?v=HWvvnn68iB8
Ποσο ομορφο.
(Παρακολουθηστε στο γιουτιουμπ, γαμω το σπιτι του)
BURNIN AMBITION
25-02-2011, 20:17
eseis oi 2 pou goustarete giati de nomizw na goustaroun polloi pou thn exoun dei oloklhrh, peite mou please deka agaphmenes sas tainies an thelete. gia na dw pou kumaineste. kai na anakalupsw tainies pou de prepei na dw
Harbinger of Death
25-02-2011, 20:26
Εγώ μετράω ήδη τέσσερεις στο θρεντ, φιλαράκι!
freak brother
25-02-2011, 20:30
απιστευτα καλογυρισμενη ταινια , καταπληκτικη .
δεκα αγαπημενες ταινιες
αποκαλυψη τωρα
ραν - κουροσαβα
κουρδιστο πορτοκαλι
μπιγκ λεμποφσκι
dogville
πολιτης κειν
8 1/2 - φελινι
city of god
goodfellas
the 400 blows
pulp fiction
freak brother
25-02-2011, 21:06
http://www.youtube.com/watch?v=EbVKWCpNFhY
tainiara ap'tis liges, sigoura oti kalitero exw dei sto eidos pou na vgike tin teleutaia dekaetia.
poli kalos casey affleck (thanatos ston aderfo tou) alla kai pitt.
ξαναμετρα τις
tes*
BURNIN AMBITION
25-02-2011, 21:29
απιστευτα καλογυρισμενη ταινια , καταπληκτικη .
δεκα αγαπημενες ταινιες
μπιγκ λεμποφσκι
city of god
pulp fictionauta exw dei mono kai gaane.alla me thn orikeimenh tainia kamia sxesh. sumperasmata de mporw na vgalw. gousta einai auta vevaia alla emena de mou arese katholou omws. alla eipame ehw eimai o mpernhs
tainiara ap'tis liges, sigoura oti kalitero exw dei sto eidos pou na vgike tin teleutaia dekaetia.
poli kalos casey affleck (thanatos ston aderfo tou) alla kai pitt.
ξαναμετρα τις
tes*
:oops: σωστα.
Είναι από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει ποτέ, όταν την ξαναδώ για εμπέδωση θα γράψω αναλυτικά και το γιατί. Κατά τις 9 μετά το φαγητό αύριο υπολογίζω.
casshern
26-02-2011, 00:21
Kala ta leei o mpernis.
η δικιά μου 10άδα:
Pick of destiny
Hangover
Terminator Salvation
40 year old virgin
+ τα Άπαντα του Will Ferrell
και αν βοηθάει, καλύτερος παίκτης που έχει περάσει από την Ελλάδα είναι ο Σκάτσελ.
BURNIN AMBITION
26-02-2011, 01:55
Kala ta leei o mpernis.
η δικιά μου 10άδα:
Pick of destiny
Hangover
Terminator Salvation
40 year old virgin
και αν βοηθάει, καλύτερος παίκτης που έχει περάσει από την Ελλάδα είναι ο Σκάτσελ.koita de xerw an einai eirwniko (pou einai) alla an exaireseis hangover pou kalo htan alla ntax...., oles oi alles einai tainiares (nai gamietai h mana tou mcg kai oi empeiroi xeroun giati) o will ferre;; theos kai h tainia tou thread de mou arese.
freak brother
26-02-2011, 16:01
Kala ta leei o mpernis.
η δικιά μου 10άδα:
Pick of destiny
Hangover
Terminator Salvation
40 year old virgin
και αν βοηθάει, καλύτερος παίκτης που έχει περάσει από την Ελλάδα είναι ο Σκάτσελ.
αμπαλος , ο καλυτερος παιχτης που χει περασει απο την Ελλαδα ειναι μακραν ο Αντονι Σεριτς.
warlord mkII
26-02-2011, 17:09
εμεις οι ψαγμενοι προτιμαμε Σαΐνιο!
Συμφωνώ με όσα είπε ο Μπέρνης.
Δεν βρήκα κανένα λόγο ύπαρξης αυτής της ταινίας.
Ναι σκηνοθεσίες, ερμηνείες κομπλέ, αλλα ουσιαστικα ένα μεγάλο χασμουρητο.
Harbinger of Death
27-02-2011, 02:47
Οι αισθητικές πανδαισίες σας φαίνονται άχρηστες γενικά;
freak brother
27-02-2011, 02:58
ο μπερνι δεν εχει δει το apocalypse now δλδ μπορεις να κανεις σοβαρη κουβεντα για σινεμα με καποιον που δεν εχει δει το επος? Ας μιλησουμε για στρουμφακια καλυτερα.
Προσωπικά καθόλου απλά με τη συγκεκριμένη ταινία δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω...μου έφταιξε η ιστορία και το τέμπο (εκνευριστικά αργό ιμο) από πολύ νωρίς και δεν μπόρεσα να μπω σε διάθεση
Harbinger of Death
27-02-2011, 03:29
:thumbsup:
BURNIN AMBITION
27-02-2011, 03:38
Προσωπικά καθόλου απλά με τη συγκεκριμένη ταινία δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω...μου έφταιξε η ιστορία και το τέμπο (εκνευριστικά αργό ιμο) από πολύ νωρίς και δεν μπόρεσα να μπω σε διάθεσηayto
thn tainia thn evlepa me ton geitona mou sthn kimwlo. opote hmoun kai se sapio mood ennoeitai. kai nomiza oti protimw na kanw kati pio xrhsimo. na mathw px ton tropo anaparagwghs ths mugas tsetse sto endiameso
polu polu argh.
vevaia milaei o anthrwpos pou ekleise to oduseia tou diasthmatos sta prwta 15 lepta giati den antexe. an sas arese paso. toulaxiston o brother hlias sumfwnei
brother manowar tha aneveis? exoume fiesta
Αφενός όχι, αφετέρου για 'μένα ήταν κάτι πολύ περισσότερο από μία πανέμορφη αισθητική εμπειρία.
BURNIN AMBITION
27-02-2011, 03:45
Kala ta leei o mpernis.
η δικιά μου 10άδα:
Pick of destiny
Hangover
Terminator Salvation
40 year old virgin
αμπαλος , ο καλυτερος παιχτης που χει περασει απο την Ελλαδα ειναι μακραν ο Αντονι Σεριτς.τι λεσ μωρε. ξεχνας το κριαρι τον ραγκουελ?παιχταρα. ποιος σισε και μαλακιες
πωπω θυμαμι εκεινη τη σεζον πηγαιναμε λεοφωρο και γελαγαμε με τα χαλια μας ουτε για κλαμα. το μονο που μας εφτιαχνε ηταν το συνθημα του επαλε μορφη.επισης ο σκατσελ στα 3 πρωτα παιχνιδια ηταν σουπερ. μετα αρχισε να γαμιεται με εξωφρενικα γρηγορο ρυθμο
BURNIN AMBITION
27-02-2011, 03:47
Αφενός όχι, αφετέρου για 'μένα ήταν κάτι πολύ περισσότερο από μία πανέμορφη αισθητική εμπειρία.θα το ρωτησω.
το τολμω
εισαι γκει?
Πουλάω DVD Σεμπάστιαν "Τσιρόλα" Ρομέρο για όποιον ενδιαφέρεται.
freak brother
27-02-2011, 03:51
ανταλαζω με Φελιξ -το καγκουρο κομπρα- μπορχα.
BURNIN AMBITION
27-02-2011, 03:53
ο μπερνι δεν εχει δει το apocalypse now δλδ μπορεις να κανεις σοβαρη κουβεντα για σινεμα με καποιον που δεν εχει δει το επος? Ας μιλησουμε για στρουμφακια καλυτερα.μπηκα γουικιπιντια δε με συγκινησε και δε το βλεπω.
BURNIN AMBITION
27-02-2011, 03:54
υπερατου ραμπεσατρατανα
Ra Pariah
27-02-2011, 03:58
ο μπερνι δεν εχει δει το apocalypse now δλδ μπορεις να κανεις σοβαρη κουβεντα για σινεμα με καποιον που δεν εχει δει το επος? Ας μιλησουμε για στρουμφακια καλυτερα.μπηκα γουικιπιντια δε με συγκινησε και δε το βλεπω.
το παραπάνω ποστ το βλέπω να κλείνει στις 19 μούτζες.
BURNIN AMBITION
27-02-2011, 03:58
για να σας γαμησω ολους τωρα ποιος θυμαται Σρντάν Άντριτς και το μυθικο μπασιμο που ειχε κανει στο οακα (δε θυμαμαι παιχνιδι αλλα εκανε καλυτερο μπασιμο και απο μπασκεμπολιστα) τελειωσε λει απ με τα ποδια και εστειλε την μπαλα στα περιστερια. αριστοτεχνικη ενεργεια ειναι χαραγμενη στη μνημη μου
αλλα μιας και μιλαμε για παλτα δε ξερω πως μου ηρθε στο μυαλο ο παιχταρας ο μινχ. μαλακα το τελευταιο καλαο αριστερο μπακ που ειχαμε. κιας εκανε σκατατελευταια χρονια. ο ορισμος του lb
BURNIN AMBITION
27-02-2011, 03:59
mpa ua prolabei na tiw faei o erik prin postaristoyn. exei kai ena mu na diathrhsei
ela kofte tis malakies paw na sunexisw fringe
BURNIN AMBITION
27-02-2011, 04:02
νομιζα οτι μιλαγεσ για το ποστ ποθ εκανα για ραμπεσατρατανα και αναρςτιομοθν γιατι....
Harbinger of Death
27-02-2011, 04:11
Αφενός όχι, αφετέρου για 'μένα ήταν κάτι πολύ περισσότερο από μία πανέμορφη αισθητική εμπειρία.
Ε πες. Γιατί εμένα δε μου είπε και πολλά παραπάνω. Ίσως τίποτα για την ηρωοποίηση των παρανόμων, αλλά κι αυτό ξώφαλτσα.
egkataleipoun tin kathimerinotita
kai ta oria tis ennomis taksis
kai salparoun me mia varka
stis eleutheres kai agries thalasses
tis paranomias...
Αφενός όχι, αφετέρου για 'μένα ήταν κάτι πολύ περισσότερο από μία πανέμορφη αισθητική εμπειρία.θα το ρωτησω.
το τολμω
εισαι γκει?
Ναι. Κι εσύ είσαι πάρα πολύ όμορφος.
BURNIN AMBITION
27-02-2011, 20:24
de soy kathomai
koufala
Parasight
16-12-2012, 20:21
Επιτέλους το είδα, μια χαρά απολαυστικό το ταινιάκι. Αν είσαι προετοιμασμένος για το τι πρόκειται να δεις πάντα, αν περιμένεις μονομαχίες στο Ελ Πάσο άστο.