View Full Version : MISS FORTUNE FEST
regularpaul
18-02-2011, 12:26
LAST RIZLA
Μαγική βραδιά πραγματικά. Το ΑΝ στονεράδικα γεμάτο (δηλ. αρκετός κόσμος ώστε να γουστάρουμε όλοι, αλλά όχι ο ένας πάνω στον άλλον ώστε να μην μπορείς να κουνηθείς). Ο ήχος παρά το χαλαρό της υπόθεσης (πρόχειρο soundcheck, γρήγορες αλλαγές κλπ) ήταν πάρα πολύ καλός την περισσότερη ώρα. Αλλά πάνω από όλα 8 φανταστικές μπάντες τα δωσαν πραγματικά όλα.
Yassa, άχαρος ρόλος στο ξεκίνημα, αλλά ούτως ή αλλως ειναι μια μπάντα που έχει επιλέξει δύσκολο αντιεμπορικό μονοπάτι, πρέπει να τους σεβαστεί κανείς για αυτό. Τον ίδιο ρόλο που παίζουν τα 2 από τα 4 κομμάτια τους στη συλλογή, να μας μπάσουν στο κλίμα της φάσης, το καναν έξοχα και χτες. Στις κιθάρες Γιάννης κέρασε Γιάννης ήπιε, όλα καλά.
Οι Circassian έπαιξαν χωρίς τον ντραμερ τους, φίλος τον αντικατέστησε τη τελευταία στιγμή, κι αυτή η αλλαγή τους αφαίρεσε αρκετά σε σχέση με το απίστευτο λάιβ τους πριν 3 βδομάδες στο Κ44. Έστω κι έτσι, πορώθηκαν κι αυτοί και τζάμαραν χωρίς αύριο.
Αυτό που μου άρεσε πάρα πολύ χτες ήταν ότι το Αν ήταν στην πιο γεμάτη του φάση κατά την διάρκεια των Korsikov & των Stonenrow. Είναι 2 γαμηστερές μπάντες που συνήθως παίζουν για τους 100-150 γνωστούς άγνωστους max. Εχτές πήραν και οι δύο ενέργεια από τον κόσμο και έπαιξαν τέλεια. Τα νέα κομμάτια των Korsikov μοιράζουν πολύ ξύλο. Κάποιος να βαλει τους Stonen στις 9/4 ξέρει πού!
Νομίζω πώς το μπάσο του Bill ακόμα ηχεί μέσα μου. Σε τέτοιο τρανς που με έβαλαν οι Nechayevschina έχω χρονια να μπω, ίσως με Hawkwind τελευταία φορά? Ασταμάτητος χορός, στoυς γενίτσαρους έλιωσα. Η μπάντα που θα γουστάρει 100% ο minmin.
Δεν λέω πολλά για Universe, στους ΟΜ τα γαμησαν ολα, εχτες μια απο τα ιδια, αναμενω με μανια τον δισκο. Never .&-
LAST RIZLA
Στο τέλος οι 1000μοδίτες έπαιξαν τα χιτάκια τους, έπαιξαν τη διασκευάρα, έπαιξαν και το εξωφρενικό τζαμάρισμα πιο εξωφρενικά από ποτέ.
Κι αυτές είναι μόνο οι μισές μπάντες :cool:
LAST RIZLA είπαμε?
Chillin Villain
18-02-2011, 13:06
και γαμώ ήτανε πάντα τέτοια
freak brother
18-02-2011, 13:21
τελεια ηταν η φαση
12 stars circle your brow
18-02-2011, 13:38
Κάποιος να βαλει τους Stonen στις 9/4 ξέρει πού!
πες τα ρε σοφέ άνθρωπε... μάλλον μας αγνοούν κι εβαλαν agnes vein :(
freak brother
18-02-2011, 13:47
αυτος ο τυπος που ρωτησε ποσοι θα ειναι σημερα στο ροντεο και σηκωσαν το χερι με το ζορι 2 ατομα , ποιος ηταν?
regularpaul
18-02-2011, 13:53
o drummer του Spice ηταν φρηκ, παιζουν αποψε
ενταξει ειχε ευθυμησει λιγο και εχασε την μπαλα προς το τελος
αλλα τον μαζεψανε :grin:
cybernaut
18-02-2011, 17:28
λοιπον ξυπνησα αργα κ με πονεμενο αυχενα απο τους Last Rizla που ειδα κ στον υπνο μου να παιζουν λαιβ μονο για μενα!
Δεν γινονται αυτά ! Last Rizla!
Δεν γινονται αυτά ! Δεν γινονται αυτά !
Που λετε.. πολυ κεφι στο ΑΝ, χαρουμενες φατσουλες, ωραιες μυρωδιες, πολλες αγκαλιστες, πολλες μουνιτσες κλπ.
'Ολοι τελειοι ήταν, Korisikov (που μπήκα) kalyteroi apo pote, σε τρομερη φαση και με ενα τελευταιο κομματι να σε στελνει για μπαφους backstage με χαμογελο μεχρι τ αυτια. Απο κει ακουσα κ τους στονενροου που εδωσαν ενα πολυ ντουμ τονο που ηταν κ η ωρα του. Αφου βγηκα κ αρχισα τις μπυρες απο το μπαρ αφου δυστυχως η βουλγαρικη γαμηστερη με 2,95 λεβα το εναμιση λιτρο αποδειχτηκε πολυ ομορφη για να μην πεθανει.
Nechayevschina eida apo arxh arxh mexri to telos telos k tous απολαυσα πολυ, αλλα ειχαν μαλλον τον χειροτερο ηχο της ημερας, λιγο θαμμενες οι κιθαρες κ το μπασο τοσο ψηλα που δεν ακουγες τους κανιβαλισμους ειδικα του ενισχυτη δεξια που ξερναγε ψυχεδελειες, πολυ ωραιες συνθεσεις, λιγο ο ντράμερ εκανε κανα δυο λαθακια, ακροβατει μεταξυ προτωτυπιας κ καλων ιδεων στον να γινει κοινοτυπος αλλα με καλη θελεηση που σιγουρα υπαρχει το πανε για υψηλα επειπεδα.
Κουβεντουλα με μια μπλακμεταλού για οτι οι γυναικες ειναι κουφες μολις βγηκαν οι Universe, pou einai τελεια δεμενοι, παιχταραδες κ υπερανω κριτιτης απλα το στυλ τους με κανει λιγο να βαριεμαι, backstage pali gia na δοκιμασουμε κ του ζουγκλα τα πραματακια κ ακουω soundcheck 2-3 νοτες σε C ..
Μου χε πει Παυλαρας οτι ειναι τελειοι, γνωστος για τις υπερβολες του βεβαια (!!), περιμενα να παιζουν κατι σε bad Trip που ειναι κ πολυ φιλοι μεταξύ των, αλλα τιποτα δεν με ειχε προετοιμασει για αυτο που ακολουθησε κ δεν ηθελα να τελειωσει ΠΟΤΕ.
Ταξιδευουμε ανα τον κοσμο για να πετυχουμε τετοιες φασεις κ να ΑΛΛΗ μια ελληνικη μπαντα που δειχνει τον δρομο παγκοσμιως, παιζοντας μουσικη του μελλοντος ΤΩΡΑ. τι να πρωτοπω, ειναι κ θεμα γουστου φυσικα αλλα ειναι το στυλ που με στελνει στα ουρανια, την μουσικη τους δεν μπορω να την περιγραψω γιατι ως γνωστον
αυτο που ειναι αμεσως μετα την σιωπη στο να εκφραζει αυτα που δεν εκραζονται με λεξεις, ειναι η ΜΟΥΣΙΚΗ.
Η ΜΟΥΣΙΚΑΡΑ των Last Rizla.
Se kapoia φαση το γυριζουν στο ΑΚΡΑΙΟ drone κ παρακαλαω να μην το κουρασουν για μια στιγμη, την επομενη στιγμη το χω ξεχασει ηδη γιατι μπαινω στον ρυθμο που δινει ο μουσιας ντραμμερ με τα πολυ εκφραστικα ματακια (..) κ αργα αλλα σταθερα ανεβαζει τεμπο, ενας κυκεωνας ευτυχιας με κατακλυζει, παραταω οποιον ημουν εκεινη την στιγμη χωρις κουβεντα, παω πιανω καγκελο κ το ταρακουνω με ολη μου την δυναμη, κλεινω ματια και μπαινω ακομα πιο βαθια, το μισο μερος του εγκεφαλου μου ειναι πληρως απασχολημενο κ το αλλο μισο προβαλει εκρηξεις σουπερ νοβα, ανοιγω ματια, κιθαριστας αριστερα παει γονατιζει μπρστα στον ενισχυτη κ του κ αμεσως παω διπλα του, κανω τι ιδιο, μαζι προσκυναμε τον θεο του fuzz, δεν με νοιζει τπτ, δεν ελπιζω τπτ, ειμαι ερωτευμενος !
Σκεφτομαι, παρακαλω νοερα, παιξτε αλλο ενα κ αυτο κανουν, χτιζοντας ενα επαναλαμβανομενο riff, toso επαναλαμβανομενο που κατανταει black metal alla η συνθεση ειναι τοσο αλλου που απλα σε καθηλωνει, τα στιγιαια 80'ς τζιτζικε γυρισματα στην κιθαρα, οι στιγμιαιες παυσεις κανουν το headbanging tou epomenou beat ακομα εντονοτερο, ανοιγω παλι ματια κ βλεπω ολον τον κοσμο γυρω μου να κανει ακριβως το ιδιο, τα ξανακλεινω κ ΞΑΝΑπροσκυνώ..
Last Rizla με κανατε ετυχισμενο.
cybernaut
18-02-2011, 18:01
τελεια ηταν η φαση
πουτσουνα εσυ μωρε, πως γυρισες τελικα ?
επισης ξεχασα
"Στο τέλος οι 1000μοδίτες έπαιξαν τα χιτάκια τους, έπαιξαν τη διασκευάρα, έπαιξαν και το εξωφρενικό τζαμάρισμα πιο εξωφρενικά από ποτέ. "
Αυτο! ημουν κουρασμενος κ ξενυχτισμενος (ε οπως ολοι προφανως) κ ειχα ταξιδακι μπροστα μου αλλα δεν σκεφτηκα ουτε στιγμη να φυγω, praise the fuzz !
Drumsick
18-02-2011, 18:35
Circasian μ'άρεσαν.
Korsikov δε με τρελαίνουν γενικά, πέρα από εκείνη την ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ που παίζουν και στο βιντεάκι του 2ου πρειζ δε φαζ, στην εισαγωγή (πείτε τίτλο), η οποία και χτες γάμησε το σύμπαν όλο.
Stonerow ξεκίνησαν τελείως ξεκούρδιστοι και ξενέρωσα και βγήκα έξω.
Nechayevs με Burzumικό ήχο στην κιθάρα του Tύρη, πολύ δυνατά το μπάσο και όχι στην καλύτερη φόρμα συνολικά. Τους αγαπάμε παρόλαυτα.
Universe, ενώ σπίτι μου βαριέμαι να τους ακούσω, λάιβ τους γουστάρω πολύ και χτες, λυπάμαι που το λέω, αλλά έσβησαν όλες τις προηγούμενες μπάντες. Η Τάνια έχει ομορφύνει επίσης!
Τους άλλους δυο δε μπόρεσα να κάτσω να τους δω γιατί δουλειά =(
Είμαι βέβαιη πως γάμησαν.
Άντε και του χρόνου.
regularpaul
18-02-2011, 18:46
:pink: INTRABDUCTION :pink:
(η κομματάρα των Korsikov)
Drumsick
18-02-2011, 18:53
:thumbsup: =)
freak brother
18-02-2011, 18:58
τελεια ηταν η φαση
πουτσουνα εσυ μωρε, πως γυρισες τελικα ?
επισης ξεχασα
"Στο τέλος οι 1000μοδίτες έπαιξαν τα χιτάκια τους, έπαιξαν τη διασκευάρα, έπαιξαν και το εξωφρενικό τζαμάρισμα πιο εξωφρενικά από ποτέ. "
Αυτο! ημουν κουρασμενος κ ξενυχτισμενος (ε οπως ολοι προφανως) κ ειχα ταξιδακι μπροστα μου αλλα δεν σκεφτηκα ουτε στιγμη να φυγω, praise the fuzz !
ειχα αραξει απτα δεξια και εφυγα πριν το τελος για μπυρονια και γυρισα το πρωι με το λεωφορειον! χεχε
feeleash
18-02-2011, 20:32
opoios ferei mogwai kai de valei rizla tha xei na kanei mazi mou.
na mi po oti idi ta paidia sas serviran live sto piato opote eprepe na exoun fygei exo, na tous kanete kana disko...
regularpaul
23-03-2011, 14:37
Δεν λέω πολλά για Universe, στους ΟΜ τα γαμησαν ολα, εχτες μια απο τα ιδια, αναμενω με μανια τον δισκο. Never .&-
dm_KKMv52Y8
LAST RIZLA (live miss fortune fest)
http://www.youtube.com/watch?v=u-wMm1Cya9o&feature=youtube_gdata
regularpaul
07-04-2011, 13:50
:pink:
http://www.youtube.com/watch?v=Av2r8fTW344