PDA

View Full Version : [Cinema] X-Men: First Class (2011)

Parasight
15-02-2011, 13:03
OiCuFY7sE9Q

Για να δούμε. Το trailer είναι πολλά υποσχόμενο πάντως.

Ra Pariah
15-02-2011, 13:44
Οι X-men στο Pearl Harbor.

Gary Moore που σας χρειάζεται...

Parasight
15-02-2011, 14:07
Μιλάνε χωρίς να ξέρουν.

Dr.Gonzo
15-02-2011, 14:57
Jennifer Lawrence (http://www.celebrity-pictures.ca/Celebrities/Jennifer-Lawrence/Jennifer-Lawrence-i105145.jpg) λέει.

cybernaut
15-02-2011, 17:50
Το trailer είναι πολλά υποσχόμενο όντως αλλα το ίδιο συνέβαινε κ με το wolverine που τελικά απογοήτευσε .
(προσωπικά μιλώντας πάντα ).
Μακάρι να πιάσει επίπεδα αρχικής τριάδας, keep fingers crossed.

Parasight
15-02-2011, 23:19
Καλά, το Wolverine ήταν χολιγουντιανή μάπα ολκής, με το ζόρι το έβγαλα μέχρι το τέλος και ούτε να το ξαναδώ μπροστά μου. Εδώ εμπλέκεται ευτυχώς και πάλι ο Singer στο σενάριο, οπότε έχουμε βάσιμες ελπίδες.

commissar
15-02-2011, 23:27
το Wolverine ήταν μαλακία αλλά το είδαμε μέχρι τέλους και ευχαρίστως το ξαναβλέπουμε γιατί παίζει η Lynn Collins. :pink:

το τρέιλερ δεν είναι άσχημο, αλλά εγώ τη φοβάμαι αυτήν την ταινία.

MaX Payne
16-02-2011, 00:47
Μακάρι να πιάσει επίπεδα αρχικής τριάδας

δυαδας θα εννοεις

FIXXXER
16-02-2011, 02:46
3 > 1,2

Marillion
16-02-2011, 03:13
να μην ξεχναμε και την συμβολή του solid snake στα σενάρια που είναι γενικά μεγάλος φανμποης. σκρηνπλευ έστω. επιστρέφει; επίσης ανελέητο τρολλινγκ οπως πάντα απτον αποπανω

FIXXXER
16-02-2011, 03:33
Τι τρολιν μωρε, επειδη πασχετε ολοι απο ομαδικη παρανοια και παρακρουση και τραβηξατε 34 μαλακιες με τα σουπεργουαου σεναρια του Singer?Σταρχιδια μου οι παιδικοι διαλογοι των 1 και 2 και η "αναπτυξη χαρακτηρων" (ΛΟΛ αναπτυξη μεταλλαγμενων με σουπερ ιδιοτητες που γαμανε τα παντα, ΗΜΑΡΤΟΝ).

Το τρια δεν το βαρεθηκα ουτε δευτερολεπτο και το προτιμω, αμα δε σαρεσει η αποψη μου, ριξε μια μουτζα να ξεμπερδευεις, ετσι οπως το βλεπω εγω ολοι εσεις με τρολαρετε που δε σας αρεσε το 3 επειδη ξερω γω "μπλα μπλα μπλα ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΣΙΝΓΚΕΡ ΑΡΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΣ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟΨΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΩ"

Marillion
16-02-2011, 03:56
σταμάτα ρε λέμε δεν ενδίδω

korrupt3r
16-02-2011, 03:56
Jennifer Lawrence (http://www.celebrity-pictures.ca/Celebrities/Jennifer-Lawrence/Jennifer-Lawrence-i105145.jpg) λέει.

τι να κλάσει μπροστά στη θεά

http://s3.amazonaws.com/ths_assets_production/attachment_resources/attachments/1192/original/Ugly_Betty_DVD_Launch_Rebecca_Romijn.jpg
http://www.celebritybeautybuzz.com/wp-content/uploads/2009/05/fp_1147070-421x590.jpg

8)
http://images.fashionmodeldirectory.com/model/000000044800-rebecca_romijn-fullsize.jpg

Parasight
16-02-2011, 09:23
(ΛΟΛ αναπτυξη μεταλλαγμενων με σουπερ ιδιοτητες που γαμανε τα παντα, ΗΜΑΡΤΟΝ).Σωστά, γιατί 40 χρόνια που υπάρχουν οι X-men, δεν υπάρχει ούτε μία ανάπτυξη χαρακτήρα. Εμείς θέλουμε να δούμε μόνο μάχες μεταξύ μεταλλαγμένων και τέλος. Για το αν βγάζει κάποιος άλλος άποψη εκ των προτέρων, μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Εκτός αν έχεις το θράσος να μου πεις ότι έκρινες πχ το Black Swan αμερόληπτα (βάσει δικών σου σχολίων (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?24493-Black-Swan-%282010%29&p=1028982&viewfull=1#post1028982) πάντα)

Στο φινάλε, γαμω το μπελά μου, άλλο να λες ότι το 3 ήταν οκ και ας πούμε ότι μπορεί α σταθεί δίπλα στα πρώτα δύο (που δε μπορεί), και άλλο να μας το βγάζεις και το κορυφαίο. Έλεος, δε γίνεται αυτό δλδ. Άντε πήγαινε βάλε τα δύο πρώτα στο υπερtopic σου "Καλές ταινίες που σιχαινόμαστε" και χέσε μας να πούμε. Τα καταφέρνουμε χωρίς τα ουσιώδη σου σχόλια εδώ.

FIXXXER
16-02-2011, 09:33
Ετσι αντιδρας σε οτι δε σου αρεσει να διαβαζεις? Να λες στον αλλο να μην το γραφει γιατι ενοχλει την αισθητικη σου? Σε λαθος φορουμ μπηκες μαλλον.

Φυσικα και δεν εκρινα το Black Swan αμεροληπτα, μαλιστα αν θελεις (που μαλλον δεν) να κατανοησεις το πως ειδα το Black Swan και τη Ναταλι Πορτμαν σε αυτην την ταινια, το εγραψα σε μια συντομη παραγραφο. Επιπροσθετως, με καλυπτουν πληρως τα σχολια του Amnesiac. Μαρεσει αυτο που κανει ο Αρονοφσκυ και το δηλωνω, γιατι να μη μαρεσε κι αυτη η ταινια αφου μαρεσει ο Αρονοφσκυ? Ολοι οσοι την ειδαν συμφωνουν οτι η ταινια ειναι κλασικη κινηματογραφια του.

Η διαφορα που ομως αποτυγχανεις να εντοπισεις εν προκειμενω, ειναι πως εγω δεν αντεδρασα στην αποψη ΚΑΝΕΝΟΣ για το Black Swan, οσο προκατειλημμενος και θετικα προδιαθετημενος να ημουν απεναντι στην ταινια, πολυ απλα γιατι δε με ενδιαφερει. Σε καποιον μπορει να μην αρεσε καθολου, να τη θεωρησε τη χειροτερη ταινια που εχει δει, και χιλια δυο αλλα. Σταρχιδια μου, θα του πω εγω τι θα γουσταρει? Αντιθετα εδω ειπα απλα την αποψη μου, οποιος διαφωνει καλα κανει, αλλα οχι και να μου υπαγορευει την αντικειμενικη αληθεια επειδη εχει διαβασει και 3000 κομικ Χ ΜΕΝ. Σαν ταινια λοιπον, θεωρω το 3 το καλυτερο, σε οποιον δεν αρεσει, εκει ειναι το ignore :thumbsup:

Parasight
16-02-2011, 09:50
Το πρόβλημα δεν είναι ότι απλά λες την άποψή σου, αλλά το ότι γενικά κυνηγάς ευκαιρίες για να εκφράσεις τη "ριζοσπαστική" και ενάντια στην εκάστοτε δημοφιλή άποψη γνώμη σου κάθε φορά. Τι σε φτιάχνει περισσότερο τελικά, να τη σπας στους άλλους ή να τρως μπινελίκι με το κιλό; Είναι ίσως η 15η φορά που λες πόσο γούσταρες το τρίτο X-men έναντι των άλλων, χωρίς ουσιαστική αφορμή μάλιστα. ΟΚ ακούστηκες, τέλος.
Κι εγώ βρήκα το 1ο επεισόδιο Star Wars σκυλοβαρετό του κερατά, δεν κυνηγάω όμως τα SW topics παντού για να το λέω και να τη σπάω στους φανμπόηδες.

FIXXXER
16-02-2011, 09:59
Ολα αυτα απο ενα 3>1,2!
Με φτιαχνει να μη μου σπαει τα αρχιδια κανεις επειδη διαφωνω μαζι του.
Το ποστ μου ηταν απαντηση στο αποπανω ποστ, σιγα μην κατσω να ψαξω ποσες φορες εχω πει κατι για να μην το ξαναπω.
Αλλα περισσοτερο απο ολα μου τη σπαει να ανακυκλωνουν ολοι μια μαλακια επειδη την ειπε καποιος.
Πρεπει να ακουγεται και η αντιθετη αποψη οταν υπαρχει, μη λεμε τα ιδια, αν δε σου αρεσει, IGNORE.
Κανενα τοπικ δεν κυνηγαω, εγινε ενα τοπικ και απαντησα, ξεπερασε το.

Ον τοπικ, το τρειλερακι φαινεται πολυ καλο, δε μπορουσα να το δω πριν γιατι ημουν στο εργαστηριο, τα εφφε επισης ψαρωτικα.

Magellan
16-02-2011, 10:26
2=1>3

ενδιαφερον φαινεται
το γουλβεριν ηταν λιγο μαλακια

Mitsmann
16-02-2011, 10:46
2 > 3 <=> 1 = 3 + 2 < 2,1/3 = 312

Parasight
16-02-2011, 11:02
Λοιπόν κοίτα να δεις τώρα, είμαι σπίτι και βαριέμαι οπότε θα το ταΐσω.

ΟΚ Fixxxer, αυτή είναι η άποψή σου. Όμως άποψη ήταν και αυτή που εξέφρασαν κάποιοι σχετικά με το πρόσφατο Biutiful, ότι δλδ ήταν μαλακία επειδή τους χάλασε τη διάθεση. Με άλλα λόγια, παίζει και έναν ρόλο το πού βασίζεται η εκάστοτε άποψη, αλλιώς ο καθένας πχ θα μπορούσε να αμφισβητήσει και τη θεωρία της σχετικότητας ξερω γω επειδή απλά δεν του αρέσει.

Βάσει λογικής λοιπόν, το σχόλιό σου
ΛΟΛ αναπτυξη μεταλλαγμενων με σουπερ ιδιοτητες που γαμανε τα παντα, ΗΜΑΡΤΟΝδείχνει ότι όντως κι εσύ πιστεύεις ότι το 3 ήταν μηδέν από πλευράς ανάπτυξης χαρακτήρων. Και από την άλλη, εμμέσως παραδέχεσαι ότι τα προηγούμενα ενείχαν ανάπτυξη χαρακτήρων. Ξέρεις, είναι κοινώς αποδεκτό ότι η ανάπτυξη χαρακτήρων είναι κάτι ΚΑΛΟ για μια ταινία (πάντα εξαρτώμενο από τις προσδοκίες για αυτή βέβαια, δεν θα περιμέναμε πχ από το Expendables κάτι τέτοιο).
Να πάμε στη ροή του σεναρίου; Γεμάτο ασάφειες και τρύπες το σενάριο του 3 (να μην εξηγώ τώρα με λεπτομέρεια, τα έχουμε πει πολλάκις), όσο το δυνατό σφιχτά και συνεπή στην X-men παράδοση αυτά των άλλων δύο. Να θυμίσω πως είναι επίσης αποδεκτό ότι και η ύπαρξη καλού σεναρίου είναι γενικά συν.

Αυτά είναι δύο σημαντικά για μένα χαρακτηριστικά που διαμορφώνουν την άποψή μου. Εσύ βέβαια πάω στοίχημα ότι έχεις σκοπό να πεις ακόμη μια φορά ότι δεν έχεις διαβάσει ποτέ σελίδα από X-men και χέστηκες για όλες τις προσδοκίες των φανμπόηδων, αλλά το 3 απλά ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ρε παιδί μου και ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΚΑΝΤΕ ΜΕ IGNORE.

Πάσο.

edit:
Επίσης, γαργάρα η μαλακία που είπες τελικά ε;
δε σας αρεσε το 3 επειδη ξερω γω "μπλα μπλα μπλα ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΣΙΝΓΚΕΡ ΑΡΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΣ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟΨΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΩ"

FIXXXER
16-02-2011, 11:04
Οχι, θα απαντησω πολυ σοβαρα αφου το θελεις, αλλα αυριο γιατι πηγε 3 εδω περα και δεν εχω το κουραγιο

Parasight
16-02-2011, 11:07
Και φλώρος συν όλα τα άλλα λοιπόν.

MoRmEnGiL
17-02-2011, 11:13
2 > 3 > 1.

Mhn gineste metalades "to exmen 3epoulh8ike meta ta 2 prwta albuFILMS."

antimusic
17-02-2011, 18:54
ρε μαλάκα φίξα άντε γαμήσου επιτέλους.

επίσης matthew vaughn.

επίσης brett ratner, λολ.

FIXXXER
17-02-2011, 23:55
De se evrisa malakistiri! GAMO TH MANA TOU SINGER

SpiritCrusher
18-02-2011, 01:03
Δεν ξέρω τι λέτε, το 2 για εμένα είναι από τις χειρότερες/πιο κουραστικές ταινίες που έχω δει. Σε φάση νύσταζα 1 ώρα πριν τελειώσει, και είναι εξαιρετικά σπάνιο να μου τύχει κάτι τέτοιο.

Μόνο το Saw 3D μου έρχεται στο μυαλό σαν μεγαλύτερο χάσιμο χρόνου. Στηρίζουμε όμως το 1ο.

edit: Εννοώ στηρίζουμε το 1ο Χ-men ε, Saw δεν στηρίζουμε κανένα.

Parasight
22-07-2011, 13:35
Ωραίο ήταν τελικά αυτό. Συνεπές και με δράση στις σωστές ποσότητες.

Στο μεταξύ ακόμα περιμένουμε μετά από 5 μήνες:
Οχι, θα απαντησω πολυ σοβαρα αφου το θελεις, αλλα αυριο γιατι πηγε 3 εδω περα και δεν εχω το κουραγιο