View Full Version : Radiohead - The King Of Limbs
http://www.thekingoflimbs.com/
Σε μια βδομαδα θα εχουν γινει φανταζομαι οι πρωτες ακροασεις, δεν ηξερα αν επρεπε να το βαλω στο Albums ή στο Music Discussion, αν ειναι μετακινηστε το.
http://cdn.sandbag.uk.com/RV/c/TKOLPackshot.jpg
Newspaper Album - PRESALE
Radiohead's new record, The King Of Limbs, is presented here as the world's first* Newspaper Album, comprising:
Two clear 10" vinyl records in a purpose-built record sleeve.
A compact disc.
Many large sheets of artwork, 625 tiny pieces of artwork and a full-colour piece of oxo-degradeable plastic to hold it all together.
The Newspaper Album comes with a digital download that is compatible with all good digital media players.
The Newspaper Album will be shipped on Monday 9th May 2011 you can, however, enjoy the download on Saturday 19th February 2011.
Shipping is included in the prices shown.
One lucky owner of the digital version of The King Of Limbs, purchased from this website, will receive a signed 2 track 12" vinyl.
*perhaps
Newspaper Album + MP3 PRICE $48.00
Newspaper Album + WAV PRICE $53.00
Digital only - PRESALE
Radiohead's new record, The King Of Limbs, is presented here with a choice of two digital formats:
MP3 version is a 320K constant bit rate file.
WAV version is a full CD quality uncompressed digital audio file.
One lucky owner of the digital version of The King Of Limbs, purchased from this website, will receive a signed 2 track 12" vinyl.
The King of Limbs can be pre-ordered now and downloaded on Saturday 19th February 2011.
MP3 PRICE $9.00
WAV PRICE $14.00
Amnesiac.
14-02-2011, 12:41
Γιατί δε δουλεύει το κωλοpreorder.
nothingman
14-02-2011, 12:55
δεν έχω ενθουσιαστεί ποτέ ξανά τόσο πολύ με ποστ φίξξξερ
Amnesiac.
14-02-2011, 21:51
Όποιος θέλει να το παραγγείλει ας είναι λίγο προσεκτικός γιατί κάποιο πρόβλημα παίζει και το πρωί που προσπάθησα να το πάρω μου έβγαλε χρέωση 200κάτι ευρώ στο πέιπαλ (το οποίο παίζει να οφείλεται στο ότι πατούσα συνεχώς το τσεκάουτ από την ανυπομονησία μου, αλλά ας έχετε το νου σας πριν πληρώσετε). Τώρα όλα κύλησαν ομαλά πάντως.
Marillion
15-02-2011, 00:09
για να δούμε. ανετα τίτλος για δίσκο abscess πάντως!!
casshern
15-02-2011, 04:03
Λόγω επειδή tl;dr και είναι και αργάμιση, ας πει όποιος κατάλαβε,
εδώ στην ελλάδα θα κυκλοφορήσει με το ΘΕΜΑ?
http://www.youtube.com/watch?v=cfOa1a8hYP8
atahoualpi
18-02-2011, 14:57
νταλ φερε κανα λινκ κι απο δω αφου το κατεβασες ή οποιος αλλος ψηθει ας μου δωκει ενα λινκ κι εμενα
12 stars circle your brow
18-02-2011, 15:00
στα μισα του δίσκου και χωρις ενθουσιασμό.
nothingman
18-02-2011, 15:10
δεν αντέχεστε ρεπούστημου. είδατε λινκ πριν μια ώρα, το κατεβάσατε πριν μισή και τώρα δεν έχεις ενθουσιαστεί. γιατί είχες ενθουσιαστεί με άλλο δίσκο των radiohead μισή ώρα μετά το πρώτο πλέυ.
και δεν μούτζωσα εγώ, αν και με τρώει.
18-02-2011, 15:12
ο σκοπός ήταν να κάνω καζούρα στην atahualpi!
(το δευτερο μισο ακουγεται ΚΑΛΥΤΕΡΟ)
Nodoordonotthereisnotry
18-02-2011, 15:13
νταλ φερε κανα λινκ κι απο δω αφου το κατεβασες ή οποιος αλλος ψηθει ας μου δωκει ενα λινκ κι εμενα
+1
Agenes Robot
18-02-2011, 15:21
Ξυλο και πούτσα (με γράσσο) στην ΠΟΥΣΤΡΑ του videoclip.
freak brother
18-02-2011, 15:26
δωστε και ενα λινκακι και απο δωθε.
BibleBlackBird
18-02-2011, 16:20
και εδω παρακαλω;
freak brother
18-02-2011, 16:28
βρηκα (αμα περιμενα απο σας) στελνω.
Drumsick
18-02-2011, 19:12
Κι εδώ κάποιος!
edit: :pink:
nothingman
18-02-2011, 19:40
στο Feral φαίνονται ξεκάθαρα τα κολλητιλίκια με τους Μπέριαλς για τα ρεμίξ του Eraser.
Drumsick
18-02-2011, 19:43
http://www.youtube.com/watch?v=cfOa1a8hYP8
Koμματάρα και βιντεάρα και ΘΕΟΣ :pink:
fromashesrise
18-02-2011, 20:06
το κατεβαζω...
ειμαι στο 63% και μεχρι στιγμης ειναι καταπληκτικο
Dragonlord
18-02-2011, 20:11
ωραίο κομματάκι αλλά
Ξυλο και πούτσα (με γράσσο) στην ΠΟΥΣΤΡΑ του videoclip.
"Λοιπόν παιδιά έχω γαμάτη ιδέα για βιντεοκλίπ, θα πάρουμε μια κάμερα και θα κάνω το επιληπτικό μόγγολο για πέντε λεπτά, θα ξεμπερδεύουμε σε μισή ωρίτσα και θα φανεί και γαμάτο γιατί είμαστε Καλλιτέχνες"
Για τον μπούτσο. Όταν στερεύουμε καλλιτεχνικά γράφουμε καμια μαλακιούλα, με hype ομως, για να περνά η ώρα και να το παίζουμε και καυλι(τέχνες)...
Δηλαδη σοβαρα τωρα ολοι εσεις βγαλατε συμπερασμα για το νεο δισκο των Radiohead μεσα σε μια μερα?
Εγω ακομα δεν εχω αποφασισει για το In Rainbows παντως, και το Hail To The Thief πριν κανα χρονο το αγαπησα.
Ναι, δηθεν ποστ, αλλα ξεκολλατε, δεν ειναι για τετοια οι Radiohead.
Eπισης δωστε κανα λινκ απο δω οποιος εχει, ελπιζω να πετυχω Blackie σε εμεσεν
Amnesiac.
19-02-2011, 00:52
Για τον μπούτσο. Όταν στερεύουμε καλλιτεχνικά γράφουμε καμια μαλακιούλα, με hype ομως, για να περνά η ώρα και να το παίζουμε και καυλι(τέχνες)...
Γνώμη σου κτλ μη τα ξαναλέμε και σαγαπώ πολύ πολύ, αλλά μου κάνει εντύπωση που και εσύ και ο Πάνος (για το βίντεο) βγάλατε και συμπεράσματα για την ψυχοσύνθεση των Radiohead και την ανάγκη τους να το παίξουν Καλλιτέχνες, λίγες ώρες αφού λήκαρε ο δίσκος. Σας φάνηκε όντως ΤΟΣΟ κακό το άλμπουμ ή είναι γενικότερη άποψη για τους Radiohead που απλά την εκφράζετε τώρα και απλά το άλμπουμ την επιβεβαιώνει (κυρίως εσένα δηλαδή); Αν ισχύει το πρώτο, πότε προλάβατε;
Marillion
19-02-2011, 01:04
γμτ τις τρεις πρώτες φορες που είδα το κλιπάκι το έκανα με βαρυά καρδιά και έλεγα τι βλακεία είναι αυτή που παρακολουθώ κ ακούω. τώρα πως στο καλό έφαγα τέτοιο σκάλωμα και έχει αρχίσει να μου γλυκαίνει την καρδουλα αυτό το πράγμα από την τέταρτη και μετά (θεαμα κ μουσική) δεν μπορώ να καταλάβω. μου ξυπνά τα emocore-φιλομοντέρνα αισθητήρια αυτή η μπάντα μάλλον.
για να κατέβει και όλο
Ra Pariah
19-02-2011, 01:16
Σας διαβάζω με ενδιαφέρον:!:
Entrancemperium
19-02-2011, 02:03
Δεν είδα το κλιπάκι και δε θα το δω, το αλμπουμ ως τώρα με έχει αφήσει ΜΑΛΑΚΑ.
metamelia3
19-02-2011, 03:35
μην εισαι τοσο σκληρος με τον εαυτο σου!
cybernaut
19-02-2011, 04:57
εγω δεν εχω καταλαβει ποτε οι ρεντιοχεντ περασαν τη νοητη γραμμη που διαχωριζει τις μπαντες απο τις υπερ-μπαντες.
εχουν γραψει κομματαρες, συμφωνοι, αλλα κ οι bush ξερω γω εχουν 5 κομματαρες, δεν με κανει να θελω να ακουσω ena δισκο τους
ξανα κ ξανα μεχρι αποφασισω αν μου αρεσει, αν τον βαρεθηκα, αν μου κανει..
Ποσα χρονια περιμενα για το 10000 φαρτς (που λεει ο μαλλιας), τ ακουσα 10 φορες, πλεον καταλαβαινω τι αξιζει σ αυτον τον δισκο, τελος ιστοριας.
Δεν θα to βαλω (παααρα πολυ σπανια) να παιξει ολοκληρο. Ο μονος αντιστοιχος δισκος των radiohead ειναι το οκ computer.
αυτα τα ολιγα. το καινουριο δεν το χω ακουσει ακομα.
το βιντεο μου φανηκε γελοιο.
ωραιο βιντεο (κ τραγουδαρα) ήταν αυτο
http://www.youtube.com/watch?v=cud_k9f6tqk
εγω δεν εχω καταλαβει ποτε οι ρεντιοχεντ περασαν τη νοητη γραμμη που διαχωριζει τις μπαντες απο τις υπερ-μπαντες.
Χοντρικα πριν απο 10 χρονια περιπου, ισως και λιγο νωριτερα
επιτελους οι radiohead εκαναν και κατι αξιομνημονευτο για εμας τους αμουσους που δεν μας αρεσουν
ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ,θα παρει θεση στην ταινιοθηκη μου διπλα απο αυτο
8P_iafKeUZo
Επιτέλους νιώστε ότι μετά το OK Computer οι radiohead συνεχίζουν να θεωρούνται η υπερμπαντάρα γιατί έτσι το θέλει μία μερίδα πόστερς αυτού εδώ του φόρουμ (αμνίζιακς, τιποτάνθρωποι και ρέστα).
(Δεν άκουσα το καινούργιο, σίγουρα θα το κάνω, δεν περιμένω τίποτα παραπάνω ωστόσο από ένα kidamnesiacinrainbows αχταρμά που θα θεωρηθεί καλτ και γουάου μάγκα μου από τα πεταμένα alt τυπάκια, μακάρι να διαψευστώ όμως).
redeemer
19-02-2011, 15:06
Επιτέλους νιώστε ότι μετά το OK Computer οι radiohead συνεχίζουν να θεωρούνται η υπερμπαντάρα γιατί έτσι το θέλει μία μερίδα πόστερς αυτού εδώ του φόρουμ (αμνίζιακς, τιποτάνθρωποι και ρέστα).
(Δεν άκουσα το καινούργιο, σίγουρα θα το κάνω, δεν περιμένω τίποτα παραπάνω ωστόσο από ένα kidamnesiacinrainbows αχταρμά που θα θεωρηθεί καλτ και γουάου μάγκα μου από τα πεταμένα alt τυπάκια, μακάρι να διαψευστώ όμως).
Αυτή την άποψη την ασπαζομουν μέχρι πριν ~2 χρόνια.
To start with,το In rainbows δεν ειναι στην ίδια κατηγοριά με τα Amnesiac,Hail to the thief και Kid A.Εχει συνοχή,είναι πολύ πιο straightforward δίσκος.Εξακολουθώ να το θεωρώ μια από τις καλυτερες κυκλοφοριές της προηγούμενης δεκαετίας.
Τα άλλα τρια,ναι τα έβρισκα κουραστικά,τα έβρισκα υπερπλουραλιστικά και πομπώδη ακόμα,αλλά με μια πιο προσεκτική ακρόαση αναθεώρησα:National Anthem,Pyramid Song,2+2=5 είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που δεν με αφήνουν ως ακροατή να καταδικάσω ως μονότονα και δήθεν τα εν λόγω δισκάκια.Σύμφωνοι,δεν ξυπνάω και το πρώτο πραγμα που θελω να ακούσω είναι το Hail to the Thief,αλλά για εμένα η καλλιτεχνική του(τουλάχιστον) αξία θεωρείται πλέον αυταπόδεικτη.
Οσον αφορά το καινούργιο,δεν έχω διαμορφώσει ακόμα άποψη,αν και οι αντιδράσεις μου είναι ένα κλικ πιο ήπιες απότι στις πρώτες ακροάσεις του In Rainbows.Θα δούμε.
freak brother
19-02-2011, 15:46
σαν μη ειδικος της μπαντας δεν μαρεσε . Υπαρχουν ομως και καποιοι ειδικοι που και την κλανια του να ηχογραφησει ο Γορκ θα γουσταρουν . Που ειναι οι κιθαρες οεο?
Επίτηδες δεν έχωσα μαζί με τα υπόλοιπα ηλεκτρονικοαχταρμάδικα το hail to the thief το οποίο προσωπικά μ' άρεσε. Δε μ' άρεσε δηλαδή όπως πχ με αρέσουν τα πρώτα τρία, στα οποία έχουμε εντυπωσιακές συνθέσεις, αλλά είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ανεκτό.
Από εκεί και πέρα δεν καταλαβαίνω την ουσιώδη διαφορά του In Rainbows από τα KidAs και Amnesiacs. Το βρίσκω εξ ίσου ενοχλητικό με αυτά. Όπως και το προσωπικό του Yorke. Το strightforwardιλίκι δε, ειλικρινά παλεύω να δω που το διέκρινες.
Anyway, μεγάλη μπάντα, αλλά παλιά, όχι τώρα. Μόνο hype.
ikonoklast
19-02-2011, 20:07
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ
Αγόρι μου, μόνο με εμένα ασχολείσαι πλέον σε όλο το γαμημένο φόρουμ. Κάνε κάτι, είναι κρίμα, είσαι νέο παιδί ακόμα, έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου κτλ.
Αν δεν σαρεσουν οι Radiohead και δεν ασχολειστε εδω και 8 χρονια ξερω γω γιατι μπαινετε να γραψετε τη μαλακια σας?
Γιατί κάποτε μας άρεσαν και στεναχωριόμαστε με την κατάντια τους.
ikonoklast
19-02-2011, 20:22
Εντωμεταξύ, το αστείο είναι ότι η Αλήθεια υπάρχει ακριβώς ανάποδα: Οι Radiohead έγιναν μπάντα όταν παράτησαν το παιγμένο βρετανικό ποπάκι των τριών πρώτων για να βγάλουν ένα αριστούργημα και έγιναν υπερμπάντα όταν τους έγλυφαν όλοι τα αρχίδια, και πέταξαν στα δόντια, τύπου, κοινού και δισκογραφικών ένα Kid A.
Βλακάρογλου, δεν είναι αλήθεια, τελευταία ασχολούμαι μόνο με τον Firestorm.
Δεν ξέρω και ούτε και παρακολουθώ με ποιον ασχολείσαι πιο πολύ, είναι κρίμα όμως, θα φτάσεις καμιά 35, θα κάνεις μια ανασκόπηση στο πως πέρασες τα καλύτερά σου χρόνια και θα κάνεις καμιά τρέλα φοβάμαι.
Η δε πραγματική αλήθεια είναι ότι τα μετά Kid A είναι ο λόγος που όλοι οι hipsters τους ερωτεύτηκαν, βάλαν όλα τα αντικειμενικότερα all around sites και μέσα το KidA στα τοπ 100 αλμπουμς οφ ολ τάϊμ και γενικά όλοι μαζί go with the flow of mainstream. Και είναι κρίμα.
ikonoklast
19-02-2011, 20:40
Το Kid A σε περίπτωση που έχει γίνει κάποια παρεξήγηση είναι αυτό που έχει μέσα αυτά τα κομμάτια:
Everything In Its Right Place 4:11
Kid A 4:44
The National Anthem 5:52
How To Disappear Completely 5:56
Treefingers 3:43
Optimistic 5:16
In Limbo 3:31
Idioteque 5:09
Morning Bell 4:36
Motion Picture Soundtrack 6:59
Ε άει στο διάολο! Να σαι καλά φίλος! Παραμένει overhypped.
Σώζω το thread, του γαμίσατε τη μάνα (H. λες μαλακίες)
rYq1oqtQ7k0
nekrobutcher
20-02-2011, 20:04
http://www.guardian.co.uk/music/2011/feb/18/radiohead-king-limbs-early-release
Κατι τετοια μαλακισμενα αρθρα ειναι που χαλανε την εικονα των Radiohead.
Το κυκλοφορησαν μια μερα νωριτερα. Σταρχιδια μας ομως?
Τεσπα, ον τοπικ τα κομματια που εχω προσεξει ως τωρα περισσοτερο ειναι το Gloom, το single, το Feral και το Codex.
Θελει ακροασεις ο δισκος, ειναι τουλαχιστον πολυ ενδιαφερων.
nekrobutcher
20-02-2011, 21:52
εγώ πάντως έμεινα στα βλαμμένα τα μόγγολα
Drumsick
20-02-2011, 22:14
Ακούγεται όλο πολύ ευχάριστα. Προς το παρόν ξεχωρίζουν lotus flower, feral και codex.
Συμφωνουμε οπως ειδες πληρως, ποσταρω απλα για να διορθωσω πως ηθελα να γραψω Bloom κι οχι Gloom, δε θελω να κανω edit
Amnesiac.
20-02-2011, 22:20
Και ένα update :
Συνεδριάσαμε με το νάθινμαν χθες και τελικά καταλήξαμε ότι θα πρέπει να τους θεωρείτε υπερμπαντάρα, τουλάχιστον για 2 άλμπουμς ακόμα. Αυτή είναι η γραμμή που θα ακολουθηθεί στο ηαρ.
έντιτ : το άλμπουμ δε το έχουμε ακούσει ακόμα.
Μια φορά το άκουσα, αδιάφορο μου φάνηκε. Περισσότερα αύριο κατά τις 10.
Σαν άλμπουμ δεν μου έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση μέχρι τώρα αλλά το Lotus Flower το βάζω στα τοπ5 μου Radiohead κομμάτια.
Diva Plavalaguna
23-02-2011, 05:35
Μια φορά το άκουσα, αδιάφορο μου φάνηκε. Περισσότερα αύριο κατά τις 10.
τζαμπα περιμενω 2η νυχτα σερι άυπνος μπροστα σε μια οθονη....
γαμημενε ασυνεπη
BURNIN AMBITION
23-02-2011, 13:07
ή κατεβασα φεικ ή ο ντιτζεισαδοου με τον τρικι μπηκαν στο γκωλο του γιορκ. το πρωτο πως θα το παιξουν σε λαιβ? τι ειναι αυτα
ακουω 45 σεκοντ το δισκο και συνεχιζω
Amnesiac.
23-02-2011, 13:10
Κάνε υπομονή. Από το 0:54 και μετά ο δίσκος ΓΑΜΑΕΙ.
BURNIN AMBITION
23-02-2011, 13:16
περα απο τη μαλακια μασ αμνεσικ (μαλακα εισαι απο τους πολυ λιγους γαυρους που δε γαμιεται η μανα τους μαλακα παλι με πηρε ενας σημερα και μου λεγε πως μας γαμησαν) ο δισκος γαμαει. ειμα ιστο τριτο κομματι και εχει ρε παιδι μου σχεδιο πλευσης. εμεις κανουμε αυτο ξεχαστε το οκ πισι και μαθετε μπαλα. και μας καθαινουν. ο μαριος ειναι στοκος. του αρεσε το τρολχαντερ τι να λεμε τωρα. μαριε κανονισου μαρμαροκοφτες
Με την εξαίρεση του πρώτου κομματιού ο δίσκος δεν μου έκανε καθόλου κλικ. Από την άλλη εγώ είμαι από τα art τυπάκια που τους αγαπάω μόνο για το Kid A (και δευτερευόντως για το Amnesiac) οπότε δεν μπορώ με τίποτα να θεωρηθώ οπαδός. Συνολικά βαρετός δίσκος.
23-02-2011, 15:09
:pink:
redeemer
23-02-2011, 15:10
Μου φαίνεται πολύ παράξενο που γούσταρες Kid A και Amnesiac και σε πιάνει βαρεμάρα με τούτο.Ο δίσκος γέρνει καθαρά προς αυτές τις δουλειές τους.
BURNIN AMBITION
23-02-2011, 15:50
Σώζω το thread, του γαμίσατε τη μάνα (H. λες μαλακίες)
rYq1oqtQ7k0se agapaw
den uparxeis
ti tragoudara thee mou
mou thumizei
2WNrx2jq184&feature=related
0.28 gia osous variountai
BURNIN AMBITION
23-02-2011, 15:54
s3s8APwRsAA (http://www.youtube.com/user/whitelotusoflove1#p/a/u/1/s3s8APwRsAA)
den uparxei megaluterh teleiothta. foveros o thom yorke terastio group
stelnw email sto family guy twra
BURNIN AMBITION
23-02-2011, 16:03
an eisai gunaika, eisai vrwmiara anorgasmikia. an eisai antras eisai gauros
nai gia sena pou moutzwses to lew.
ixnos goustou re pousth mou.... ixnoa...
BURNIN AMBITION
23-02-2011, 16:05
apo allh kamera
iLUSi8Sw4EQ&feature=watch_response
Hellblazer
23-02-2011, 16:07
Μολις ακουσα το Lotus Flower, επειδη το postαρε μια τυπισσα στο fb, και ενα εχω να πω. Περιπου στη μεση του τραγουδιου μου ηρθε να κανω σεξ με χοντρες.
Hellblazer
23-02-2011, 16:11
apo allh kamera
iLUSi8Sw4EQ&feature=watch_response
Ποσο γαμησε.
Dragonlord
24-02-2011, 02:02
3B77s3x-XoY
Γνώμη σου κτλ μη τα ξαναλέμε και σαγαπώ πολύ πολύ, αλλά μου κάνει εντύπωση που και εσύ και ο Πάνος (για το βίντεο) βγάλατε και συμπεράσματα για την ψυχοσύνθεση των Radiohead και την ανάγκη τους να το παίξουν Καλλιτέχνες, λίγες ώρες αφού λήκαρε ο δίσκος. Σας φάνηκε όντως ΤΟΣΟ κακό το άλμπουμ ή είναι γενικότερη άποψη για τους Radiohead που απλά την εκφράζετε τώρα και απλά το άλμπουμ την επιβεβαιώνει (κυρίως εσένα δηλαδή); Αν ισχύει το πρώτο, πότε προλάβατε;
Επειδή τώρα το είδα.
Κι εγώ σε αγαπώ πολύπολύπολύ :pink:. Στο 2ο είσαι, για τα τελευταία άλμπου, με μια δόση ER ακρότητας που από κοντά δε θα υπήρχε. Ξέρεις, γαμημένο δίκτυο κτλ.
:pink:
Μου φαίνεται πολύ παράξενο που γούσταρες Kid A και Amnesiac και σε πιάνει βαρεμάρα με τούτο.Ο δίσκος γέρνει καθαρά προς αυτές τις δουλειές τους.
Ακριβως γι αυτο μαρεσει παρα πολυ ο δισκος, μου φερνει στο μυαλο ακριβως εκεινα τα δυο αλμπουμ, που ειναι και τα αγαπημενα μου.
Drumsick
24-02-2011, 19:10
To little by little μου θυμίζει το ρεφραιν απ'αυτό και μου σπάει τα νεύρα
http://www.youtube.com/watch?v=0mC7jbG9yi0
SpiritCrusher
24-02-2011, 19:37
Ωραίος δίσκος μεν, υποδεέστερος του In Rainbows δε (τουλάχιστον μέχρι στιγμής). Δεν έχω ακούσει το eraser του Yorke αλλά κι εμένα όταν το ακούω (και χωρίς να ξέρω γιατί) μου αφήνει μια αίσθηση πως δεν είναι "Radiohead" αλλά πιο πολύ σαν κάτι που έβγαλε solo ο Yorke.
Επίσης καλά σας γαμάει το Kid A.
Hellblazer
24-02-2011, 21:51
http://radioheadthekingoflimbs.com/thom-yorke-dance-guide/
metamelia1
24-02-2011, 21:56
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ispe2na_pew
επισης
http://i.imgur.com/CTpev.jpg
http://i.imgur.com/L9hWU.jpg
εδιτ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΣ ΣΟΝΥ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΕΡ
στο 0:57 δινει ρεσιταλ, ανετα ο διαδοχος του χαμμερ
ikonoklast
24-02-2011, 22:28
Σκάσε πια ρε σίχαμα.
metamelia1
24-02-2011, 22:32
τι γλυκος :pink: :pink:
BURNIN AMBITION
25-02-2011, 00:02
to eraser gamaei apo kwlo oles tis douleis twn radiohead meta to ok computer
to eraser gamaei apo kwlo oles tis douleis twn radiohead meta to ok computer
Περιορισου στο μεταλ
BURNIN AMBITION
25-02-2011, 01:03
με πορωσε το ςσχολιο σου.ομως λυπαμαι, αλλα εχω απολυτο δικιο
ασε που το ερειζερ το εγκρινει και ο αρνολντ
κανα φθηνο σαιτ απο αμερικη με μεταχειρισμενα μουσικα οργανα ξερεις?
Marillion
25-02-2011, 14:04
τι κομματάρα, προφανώς και σκίζει όλο το νέο radiohead. το είπα γλυκά και χαμογελαστά αυτό ε και θέλοντας να μην βγω εντελώς οφφτοπικ. καλό blast from the past, θα χώσω σε λίγο.
στα του King of limbs, είναι ΟΚ και προφανώς προτιμάω πολλές προηγούμενες δουλειές τους με πιο κοντινή την αμέσως προηγούμενη. έχει μερικά φανταστικά σημεία και μια αξιομνημόνευτη συνοχή το δισκάκι, αλλά παραείναι ηλεκτρονικό και ουσιαστικά ξένο στα συνήθη ακούσματα μου και με αποτρέπει να παθιαστώ. επίσης δεν θέλω να μπω στο τριπάκι της επαναστατικής προοδευτικής μουσικης για τους radiohead. την εποχή του kid a εβγαλαν έναν δισκο (το πόσο μπροστά δεν μπορώ να το ξέρω καθότι ασχετως με ηλεκτρονικη μουσική σε μεγάλο βαθμό) το οποίο έστεκε σαν καλλιτεχνική δήλωση, ήταν ωριμο και περιπετειώδες ειδικά αν καθόσουν να σκεφτείς αυτά που είχαν κυκλοφορήσει μέχρι τότε, τα οποία ήταν λίγο πολύ συμβατικά για μπάντα που ξεπήδησε απ'την brit pop. σαν άλμπουμ πρόκληση και ειλικρίνειας το kid a είναι πράγματι άξιο. τώρα όμως το να γυρίσουν εν μέρει σε μια πιο ηλεκτρονική φόρμουλα που λοξοκοιτάει σε εκείνες τις μέρες το βρίσκω ολίγον αποπροσανοτολιστικό και θα το έλεγα κρίση μέσης ηλικίας αν δεν σκεφτόμουν πως πολλοί μπορεί να θεωρούν και το In Rainbows ως παράδειγμα τέτοιας συμπεριφοράς. Εμπάς περιπτώση κρατιέμαι λίγο για να πούμε περισσότερα στην συνέχεια και να σταματήσουμε επιτέλους να καννιβαλίζουμε το βιντεοκλιπ τους (απ'το δευτερο κλιπ βαρέθηκα).
Drumsick
25-02-2011, 14:22
Τώρα που το χώνεψα αρκετά καλά κι εγώ το king of limbs, εχω να πω πως είναι ένα συμπαθητικό άλμπουμ (με γαμηστερό highlight το lotus flower), αλλά τίποτα παραπάνω.
μαριλλιε εννοείται κομματάρα
τι κομματάρα, προφανώς και σκίζει όλο το νέο radiohead. το είπα γλυκά και χαμογελαστά αυτό ε και θέλοντας να μην βγω εντελώς οφφτοπικ. καλό blast from the past, θα χώσω σε λίγο.
στα του King of limbs, είναι ΟΚ και προφανώς προτιμάω πολλές προηγούμενες δουλειές τους με πιο κοντινή την αμέσως προηγούμενη. έχει μερικά φανταστικά σημεία και μια αξιομνημόνευτη συνοχή το δισκάκι, αλλά παραείναι ηλεκτρονικό και ουσιαστικά ξένο στα συνήθη ακούσματα μου και με αποτρέπει να παθιαστώ. επίσης δεν θέλω να μπω στο τριπάκι της επαναστατικής προοδευτικής μουσικης για τους radiohead. την εποχή του kid a εβγαλαν έναν δισκο (το πόσο μπροστά δεν μπορώ να το ξέρω καθότι ασχετως με ηλεκτρονικη μουσική σε μεγάλο βαθμό) το οποίο έστεκε σαν καλλιτεχνική δήλωση, ήταν ωριμο και περιπετειώδες ειδικά αν καθόσουν να σκεφτείς αυτά που είχαν κυκλοφορήσει μέχρι τότε, τα οποία ήταν λίγο πολύ συμβατικά για μπάντα που ξεπήδησε απ'την brit pop. σαν άλμπουμ πρόκληση και ειλικρίνειας το kid a είναι πράγματι άξιο. τώρα όμως το να γυρίσουν εν μέρει σε μια πιο ηλεκτρονική φόρμουλα που λοξοκοιτάει σε εκείνες τις μέρες το βρίσκω ολίγον αποπροσανοτολιστικό και θα το έλεγα κρίση μέσης ηλικίας αν δεν σκεφτόμουν πως πολλοί μπορεί να θεωρούν και το In Rainbows ως παράδειγμα τέτοιας συμπεριφοράς. Εμπάς περιπτώση κρατιέμαι λίγο για να πούμε περισσότερα στην συνέχεια και να σταματήσουμε επιτέλους να καννιβαλίζουμε το βιντεοκλιπ τους (απ'το δευτερο κλιπ βαρέθηκα).
Είναι άδικο να αναφέρεται τόσο πολύ το Kid A και το In Rainbows σε τούτο το thread, τέτοιοι δίσκοι δεν βγαίνουν κάθε χρόνο. Εγώ το KotL το βρίσκω αρκετά πιο κοντά στο Erazer απ' ότι στα 2 προαναφερθέντα, γιατί κανείς δε το συγκρίνει με αυτό, για το οποίο μπορεί κάλλιστα να αποτελεί φυσική εξέλιξη και βελτίωση; :P Αυτό βέβαια είναι και το αρνητικό του δίσκου, είναι λίγο παραπάνω Thom Yorke απ'ότι ίσως θα πρεπε.
Marillion
25-02-2011, 15:41
ε προφανώς γιατί δε γράφει thom yorke πάνω αλλά radiohead και σαν τέτοιο θέλουνε και οι ιδιο να το δούμε (ελπίζω).
[QUOTE=Marillion;1082685]
Είναι άδικο να αναφέρεται τόσο πολύ το Kid A και το In Rainbows σε τούτο το thread, τέτοιοι δίσκοι δεν βγαίνουν κάθε χρόνο. Εγώ το KotL το βρίσκω αρκετά πιο κοντά στο Erazer απ' ότι στα 2 προαναφερθέντα, γιατί κανείς δε το συγκρίνει με αυτό, για το οποίο μπορεί κάλλιστα να αποτελεί φυσική εξέλιξη και βελτίωση; :P Αυτό βέβαια είναι και το αρνητικό του δίσκου, είναι λίγο παραπάνω Thom Yorke απ'ότι ίσως θα πρεπε.
Δεν πιιστεύεις όμως ότι ακόμα και το Erazer (που δεν ήταν και ο δίσκος της δεκαετίας, αλλά ήταν ωραίο album), συνθετικά ήταν καλύτερο από το "King Of Limbs";
Marillion
25-02-2011, 18:42
εγω το πιστευω παντως
BURNIN AMBITION
25-02-2011, 22:52
kai egw
menumission
27-02-2011, 06:08
http://asset.soup.io/asset/1587/5045_8619.gif
Ra Pariah
27-02-2011, 14:18
Menu, είσαι φίλα προσκείμενη στους Radiohead;
menumission
27-02-2011, 15:25
μέλιστα(ζουν)
metamelia1
02-03-2011, 22:08
tunak tunak tun, asereje, pokemon theme, zorba απ τα αγαπημενα μου.
ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΟΛΑ. ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ.
http://makethomyorkedance.tumblr.com/
BURNIN AMBITION
05-03-2011, 02:02
ti sas exw edw?
Y7YJr-D-8Zw&feature=related
bonus
F-kjMIJWn5k&feature=related
Sxolio ALEFA en syntomia...
Dixws kammia kakia...An X ERith krazeis mia mpanta hxhtikou typou RADIOHEAD ('h oti allo thes) enw sto parelthon apothewneis px Savatage / Annihilator / Candlemass ('h oti allo skata thes) exeis faei EMPLOKH MPANANA...
As yparxei mia wrimothta sta sygkrinomena megethi
ALEFAS over and out
chris_boss
05-03-2011, 22:02
βάλε ρε παιδάκι μου τον ουαντουντού ραδιοκεφαλή να ξεκωλιάσει τα σεντρε μπακ, τα πάντα όλα λέμε
Mitsmann
05-03-2011, 22:05
Sxolio ALEFA en syntomia...
Dixws kammia kakia...An X ERith krazeis mia mpanta hxhtikou typou RADIOHEAD ('h oti allo thes) enw sto parelthon apothewneis px Savatage / Annihilator / Candlemass ('h oti allo skata thes) exeis faei EMPLOKH MPANANA...
As yparxei mia wrimothta sta sygkrinomena megethi
ALEFAS over and out
Αντε ρε γαμησου που θα χρησιμοποιεις και Αννα Χ. Λατορ για τα γελοια παραδειγματα σου.
Lover and Crouch
Mitsanthrwpe sygnwmh gia to lathos na thiksoume ton ROGER WATERS twn 90's (nai nai nai einai eirwnia h epilogh tou onomatos)...
Oso gia tis mpoukwmenes eksypnades - brisidia sou traba kane mia partouza me ton Randy Rampage (Randy Biaiopragias) kai ton Coburn Pharr na doume poios apo tous treis mougkous ta leei kalytera...
PS: E re pou mpleksame me tous porwmenous to 2011
PS2: Oksw o Mpeos tou metal...
Stamata bre kai esy pou me maskoula SLIPKNOT tha peis gia dhthen...
Chillin Villain
05-03-2011, 23:48
part2:ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω τι σου πεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
τρολλς-H. (δεν μπορώ να σε κατηγοροιοποιήσω είσαι μια κατηγορία μόνος σου) = 1-0
Phantom Duck
06-03-2011, 06:23
ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ YORKE ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Dragonlord
06-03-2011, 16:01
Today 14:48 <SpiritCrusher> Το In Rainbows σας γαμαει καλα :!:
Today 14:49 <Ra Pariah> ti ein' touto?
:touched:
καλός σε γενικές γραμμές, αλλά το little by little είναι γαμάτο
cybernaut
30-03-2011, 16:15
Kριτικη του αλπουμ απο ενα φιλο, εδω http://indiesessionsradio.blogspot.com/2011/03/radiohead-king-of-limbs.html
Ο Charlie δεν είναι το σκυλί της κοπέλας μου.Είναι ένας κοντοκουρεμένος και αξύριστος τύπος,λίγο πριν τα 30.Αγαπάει πολύ τη μουσική και το ραδιόφωνο,ενώ παράλληλα σε δύσκολους καιρούς δουλεύει νύχτα.Όπως είπα και πριν αγαπάει πολύ τη μουσική.Αυτός είναι και ο λόγος που δεν αμείβεται από κανένα από τα δυο ραδιόφωνα που συμμετέχει ως παραγωγός.Ούτε κι από τα εκάστοτε djλίκια στα μαγαζιά.
O Charlie είναι περήφανος άνθρωπος.Κάποιοι λένε πως θα προτιμούσε να πεινάσει αρκετά από το να μπλέξει τη μουσική του με χρήματα.Όταν δεν αμείβεσαι λέει,έχεις το δικαίωμα να παίζεις αυτά που θες εσύ κι όχι το κοινό η οι εργοδότες σου.Και γουστάρει πολύ τη φάση του στο κομμάτι αυτό.
Απλά από ένα σημείο και έπειτα,άρχισε να αναρωτιέται ποια είναι η παρακαταθήκη του για το μέλλον.Δε θυμάται από πότε άρχισε να τον νοιάζει το μέλλον του και η ζωή του,αλλά είναι σίγουρος πως σπαταλάει πολύ ενέργεια για ένα τίποτα.Δε μιλώ για τη μουσική αλλά για τη βραδινή του δουλειά.Τρομοκρατημένος έσβησε το τσιγάρο του βιαστικά.Κοίταξε το ρολόι του.Δέκα παρά τέταρτο...Σε λίγο πιάνει δουλειά σ ένα από τα bar της μεγαλούπολης.
Νοκ νοκ...χτύπησε η πόρτα.Άνοιξε βιαστικά.Είναι ο Thom,ο ένοικος του απέναντι διαμερίσματος.
-Καλησπέρα Charlie.
-Καλώς το γείτονα...
-Ενοχλώ;
-Όχι.Απλά σε πολύ λίγο πρέπει να φύγω για δουλειά.
-Περίφημα...Ξέρεις Charlie,δε θα σε απασχολήσω για πολύ,απλά αντιμετωπίζω κάποια οικονομικά προβλήματα αυτή την εποχή και αναρωτιόμουν αν παίζει καμιά δουλειά προσωρινά στο barάκι που δουλεύεις και για μένα.
-Thom;Εσύ οικονομικό πρόβλημα;Από πότε;
Ο Thom ήταν ένας 40άρης γκριζομάλλης ζωγράφος στο επάγγελμα.Παλιά είχε φοβερή έμπνευση και ζωγράφισε πίνακες που θα μείνουν στην ιστορία.Συνεργαζόταν με τις μεγαλύτερες gallery της πόλης και ήταν ένα από τα πιο hot ονόματα καλλιτεχνών στη φάση του.Οι πίνακές του στοίχιζαν από 5.000 ο καθένας (μιλάμε για τον πιο φτηνό).
Κοίταξε το ξύλινο πάτωμα λες και έψαχνε να βρει λίγο κουράγιο στις χαραμάδες,ακριβώς εκεί που ενώνουν τα δυο ξύλα.
-Δεν έχω έμπνευση Charlie.Οι πίνακες μου πια δε μου εξασφαλίζουν ούτε το νοίκι.Κανείς δε μασάει πια όταν πουλάω τρέλα...τη τρέλα του καλλιτέχνη... ξέρεις. Κάποτε στοιχημάτιζα ότι από το σημείο που έγινα τόσο γνωστός και αποδεκτός και μια κουτσουλιά να ζωγράφιζα θα θεωρούνταν ΤΕΧΝΗ.Tα γεγονότα όμως διαψεύδουν.Το τελευταίο μου έργο King Of Limbs χαρακτηρίζεται εντελώς ανέμπνευστο από το κοινό μου.Και δεν υπάρχουν πια στην αγορά οι κλασσικοί νεόπλουτοι να το αγοράσουν σε καλή τιμή.Μόνο κάτι καλοί φίλοι από τα παλιά δείξαν ένα κάποιο ενδιαφέρον,αλλά τελικά μου μίλησαν έξω από τα δόντια."Thom,προσπαθήσαμε πολύ να αγαπήσουμε το πίνακά σου...δε φαντάζεσαι πόσο...αλλά μα τη Παναγία τη σαρανταποδαρούσα άλλαξε επάγγελμα φίλε μου...Είναι τουλάχιστο απαίσιος.Θα μπορούσε ίσως να τον ζωγραφίσει κι ένα μωρό παιδί.".
-Κατάλαβα...Λοιπόν φίλε μου μη στεναχωριέσαι.Θα μιλήσω στον ιδιοκτήτη απόψε.Θα δω τι μπορώ να κάνω.
-Charlie;
-Έλα;
-Κάτι τελευταίο...Φχαριστώ πολύ που άκουσες το πρόβλημά μου.
-Έλα σώπα γείτονα.Γι αυτό είναι οι φίλοι.
Έκλεισε τη πόρτα και προσπάθησε να ξεχάσει γρήγορα όσα άκουσε.Ήταν κρυφός θαυμαστής του Thom χρόνια ολόκληρα και με το τρόπο του τον υποστήριζε σε ότι κι αν έκανε.Όμως είναι γεγονός πως ο καινούργιος πίνακας όσο κι αν προσπάθησε για το αντίθετο του φαινόταν κι αυτουνού απαίσιος.
-Γαμώτο,σκέφτηκε.Περίμενα πως και πως να πάρω κουράγιο απ αυτό τον άνθρωπο.Φτάσαμε στο σημείο να του δίνω εγώ...Σκατά...
ΥΣ: Εντάξει...μεγάλο respect στους Radiohead αλλά ... μου λείπουν πολύ.
Amnesiac.
16-04-2011, 19:14
X7EAP3NKRDo
D2dhDGOT3_8
Art In Haste
16-04-2011, 22:51
Γιατί μου φαίνεται πως κρατήσαν τα καλύτερα για το 7αράκι;
Κομματαρες και τα δυο, θα εκαναν πολυ καλυτερο το δισκο αν ειχαν μπει κι αυτα.
Ειδικα το Butcher γαμαει, αν και το Supercollider εχει καλυτερο τιτλο :P
nothingman
21-06-2011, 14:37
δεν καταλαβαίνω γιατί ενώ είχαν κι άλλα καλά κομμάτια, επέλεξαν να μην τα βάλουν στο KoL και να το κάνουν το μικρότερο σε διάρκεια άλμπουμ τους
tFTLxkMmY4M
BBC Worldwide Music Television has signed a deal with Radiohead to distribute internationally a new and exclusive live performance of Radiohead’s eighth album, ‘The King of Limbs’.
Radiohead – The King of Limbs: Live From The Basement is a 55-minute performance from one of the most successful and critically acclaimed acts of their generation, who have sold over 30 million albums worldwide. The programme will feature the notoriously elusive band performing the entirety of their celebrated new album in a studio setting with some additional behind the scenes material. It is scheduled to be the first time that the grammy-award winners are captured on camera this year.
Radiohead – The King of Limbs: Live from the Basement becomes available to international broadcasters in June and is embargoed for broadcast until 1st July 2011. The programme is filmed in HD, will have no audience and no presenter – just a rare opportunity to see an intimate performance from one of the greatest bands in the world.
εδώ (http://www.youtube.com/watch?v=ukythkK4EPQ) την τελευταία φορά που έκαναν κάτι ανάλογο για το In Rainbows
Amnesiac.
21-06-2011, 14:46
Θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα ότι μου αρέσει το κομμάτι.
nothingman
21-06-2011, 14:47
αναφέρομαι βέβαια κυρίως στα δυο κομμάτια από το 7άρι.
μετά από τόσο καιρό πως σου φαίνεται το άλμπουμ όμως; εμένα μου αρέσει περισσότερο (~~~~~>σόρρυ Η.<~~~~~)
Amnesiac.
21-06-2011, 14:55
Και μένα!
Και το ακούω τώρα και είναι ωραία.
Η.άκο σόρρυ, σε αγαπώ πολύ πολύ.
BibleBlackBird
21-06-2011, 15:14
προσωπικα μαρεσει το κομματι, οπως επισης το scotch mist σαν ηχος ειναι αιωνες μπροστα απο το in rainbows. Oταν τελος παντων θελω να ακουσω το in rainbows ακουω scotch mist (με την παρεληψη 3-4 κομματιων).
Το KoL ειναι μαλλον απο τα αλμπουμ που οσο περισσοτερο τα ακους τοσο περισσοτερο σ'αρεσουν.
03-07-2011, 01:00
http://i206.photobucket.com/albums/bb7/Dark_Ryder14/ThomYorke_DGAF.gif
Art In Haste
11-04-2012, 01:27
bump γιατί δεν αναφερθήκαμε στα 2 νέα τραγούδια που σε κάνουν να αναρωτιέσαι για μια ακόμα φορά τί σκατά τους έπιασε με την επιλογή τραγουδιών για το King of Limbs.
http://www.youtube.com/watch?v=dFEpQ6iObaM&feature=youtu.be
Art In Haste
11-04-2012, 01:28
Και δεύτερο ποστ γιατί 'The following errors occurred with your submission
You have included a total of 2 videos in your message. The maximum number that you may include is 1. Please correct the problem and then continue again.
The use of videos is subject to them being enabled by the administrator.'
http://www.youtube.com/watch?v=ZZhZdlkEEQE&feature=youtu.be