Log in

View Full Version : accept gagarin blood of the nations tour 2011

BURNIN AMBITION
14-02-2011, 01:17
ημουν εκει

να μη ξαναγυρισει ποτε ο udo στους accept.ποτε. οσο και να τον αγαπαω, οι βεντετες δε χωρανε σε ενα γκρουπ που παιζει με καρδια και συναισθημα
ο Tornillo ειναι ιδανικος, ενα κραμα μπον σκοτ και ουντο μαζι χωρς βεντετισμους και με αγνη καρδια
το παλικαρι το χαιρεται και αυτο το εισπρατουμε

δεν εχω να πω πολλα, θα πουν αλλοι παραπανω. μπραβο και στους ινεργουις.
λουσερς εντ γουινερς ρε μουνια και καρχαριες παντου

αξεπτ σας αγαπω

Witchkiller
14-02-2011, 01:24
μάλλον το καλύτερο Live της ζωής μου..ήχος ,παίξιμο ,setlist , Innerwish γάμησαν..................θα επανέλθω

warlord mkII
14-02-2011, 03:36
Ο θεός υπάρχει, είναι καραφλός, ζει στη γερμανία και το μικρό του όνομα είναι wolf

namiroth
14-02-2011, 11:07
apo xtes exoume kai deyterh kwlotrypida...

BULLETPROOF GAMW TO ZNTANIO MOU

warlord mkII
14-02-2011, 11:14
4 replies για συναυλία των Accept στην Αθήνα...

...το er που αγαπήσαμε...

namiroth
14-02-2011, 12:05

de mou les poulaki mou.... poioi nomizeis oti einai oi accept dld kai thes na asxolithei o kosmos??

O PETER NALITS???

apagene naoumene..

warlord mkII
14-02-2011, 12:14
σ αγαπαω

(μερα που ναι κιολας)

http://www.youtube.com/watch?v=daBdfYKi23I

Kuolema
14-02-2011, 12:17

Κάτσε ρε φίλος, τώρα ξυπνήσαμε/συνήλθαμε!
Γαμώ ήταν! Είχα τις επιφυλάξεις μου, αλλά τελικά ήταν καύλα η φάση και με ονειρεμένο σέτλιστ. Κι εγώ τα ίδια σκεφτόμουν για Udo. Ουδείς αναντικατάστατος τελικά, ειδικά αν υπάρχουν άλλοι που "νιώθουν" ακόμη και μπορούν να προσφέρουν στα 50φεύγα τους.
Wolf :pink:

Jim Dandy Mangrum
14-02-2011, 12:21
to Bulletproof prepei na htan h koryfaia stigmh....

warlord mkII
14-02-2011, 12:21
κατ:pink:

Για Ούντο διαφωνώ, ήταν είναι και θα είναι θεός.
Τεράστια μαγκιά των υπολοίπων όμως που κατάφεραν να βρουν καλό (ισάξιο κλπ δεν τα λέω, είναι αμαρτία) αντικαταστάτη, ειδικά σε μια τόσο χαρακτηριστική φωνή/ερμηνεία/εικόνα όσο ο ούντο!

..πως τα κατάφερα να μην δω κανέναν γνωστό χτες?

Kuolema
14-02-2011, 12:29
Κι εγώ γμτ περίμενα να δω περισσότερους γνωστούς, αλλά ως ένα κι ένα μίλκο, μάλλον λογικό που δεν...
Μέσος όρος ηλικίας χθες;
Για Innerwish εν τω μεταξύ δεν είχα ιδέα. Special guests έλεγε πάνω το εισιτήριο και δεν το έψαξα παραπάνω. Πολύ ευχάριστη έκπληξη και πολύ καλοπροβαρισμένοι.

Raven Lord
14-02-2011, 12:33

δεν κατάλαβες. δεν είναι μόνο το er. το σάββατο το βράδυ παραλίγο να κοπανήσω έναν που μου σπαγε τα παπάρια επί μία ώρα να "παίξω κάτι πιο σύγρονο" και γιατί βάζεις ποζεριές την ώρα που έπαιζε το blood of the nations... :?

Kuolema
14-02-2011, 12:34
σ αγαπαω

(μερα που ναι κιολας)

http://www.youtube.com/watch?v=daBdfYKi23I

Χαχαχαχ έτσι, ρομαντικός :ρ

warlord mkII
14-02-2011, 12:35
OMG

psychotron
14-02-2011, 14:51
Ο θεός υπάρχει, είναι καραφλός, ζει στη γερμανία και το μικρό του όνομα είναι wolf
και είναι μία μίξη Arjen Robben, Jan-Luc Picard και Fixxxer.
Απίστευτο live, απίστευτο setlist και ήχος που τσάκιζε κόκκαλα.
Tornillo μεγάλη ψυχή, Hoffmann και Baltes τεράστιοι μάγκες, αν και δε νομίζω ότι περίμενε κανείς το live στην Αθήνα για να το καταλάβει αυτό, κι ένα gagarin να χοροπηδάει πάνω-κάτω επί 2 ώρες.
1000 μπράβο και στους Inner Wish, πολύ καλή εμφάνιση (και με επίσης καλό ήχο, καιρό είχα να δω support μπάντα με καθαρό ήχο).

Φύσκος
14-02-2011, 18:39
Bulletproof
Δεν περίμενα να δω αναφορά του κάπου· oι περισσότεροι φαίνεται να μην είχαν ιδέα για το κομμάτι, ακόμη και οι γεροξούρες. Ωραίο φόρουμ!
Σίγουρα από τις πιο όμορφες στιγμές χθες. Το Objection Overruled έχει πολύ καλύτερα κομμάτια από αυτό και αξίζει την προσοχή όλων.

Επίσης: υπάρχει κάποιος που παρέμεινε πιο πολύ στον συμβατικό χωροχρόνο και γνωρίζει πόσο διήρκεσε η συναυλία;

Witchkiller
14-02-2011, 18:47
Λοιπόν ,τώρα που είμαι ήρεμος...........

αυτό όντως είναι το καλύτερο live που έχω ποτέ μου

χωρίς σειρά

intro
teutonic terror
bucketfull of hate
starlight
breaker
burning
son of a bitch
neon nights (όλη η μελαγχωλία μου βγήκε σαν φλέμα με αυτό)
princess of the dawn
restless and wild
fast as a shrak
balls to the wall
losers and winners
love child
up to the limit
aiming high (:touched:)
metal heart
midnight mover
bulletproof
pandemic

ίσως ξεχνάω κάτι

Οι Accept είναι η απόλυτη Live μπάντα. Ήταν και στα 80ies απλά τότε ήμουν "σκατό" και άκουγα τους μεγαλύτερους ξενιτεμένους που μου τα έλεγαν. Άμα οι 50άρηδες παίζουν έτσι τότε γάμα το το τι γινόταν πριν 25 και βάλε χρόνια..............

To μόνο live που μπορώ να βάλω δίπλα (από αυτά που έχω δει) είναι saxon στο Ρόδον, πρώτο Whitesnake και Motorhead στο Λυκαβητό αλλά και πάλι ψιλοχλωμά τα "κόβω".

Και κάτι άλλο.....οι Accept είναι η απόλυτη και η πιο "ανθρώπινη" metal μπάντα.

Witchkiller
14-02-2011, 18:49
Bulletproof
Δεν περίμενα να δω αναφορά του κάπου· oι περισσότεροι φαίνεται να μην είχαν ιδέα για το κομμάτι, ακόμη και οι γεροξούρες. Ωραίο φόρουμ!
Σίγουρα από τις πιο όμορφες στιγμές χθες. Το Objection Overruled έχει πολύ καλύτερα κομμάτια από αυτό και αξίζει την προσοχή όλων.

το Bulletproof είναι το καλύτερο κομμάτι του o.o. μαζί με το ομόνυμο (αλλά και ένα amamos la vida το κουμπώναν άνετα και ένα this one's for you)

Kuolema
14-02-2011, 18:49
Χαχαχαχα κι εγώ χρειάστηκε να ρωτήσω. Γύρω στις 2 ώρες :)
Σκεφτόμουν μετά το χθεσινό... ρε γαμώτο, έχουν μειωθεί οι απαιτήσεις μας από τις συναυλίες και από τις μπάντες που έρχονται να παίξουν εδώ; Γιατί χρειάστηκε το χθεσινό "σοκ" για να θυμηθώ πώς είναι να μη λυπάσαι ούτε στο ελάχιστο για το 30-35-40άρι.
ΟΚ και Therion τις προάλλες ήταν γαμώ, γαμώ, αλλά πραγματικά νομίζω πως παρότι έβγαλαν δισκάρα, δεν περίμενα τα "γερόντια" χθες να παίξουν τόσο ΜΠΟΜΠΑ και τόσο πολύ!

Witchkiller
14-02-2011, 18:52
to Bulletproof prepei na htan h koryfaia stigmh....

Θα ήταν η κορυφαία στιγμή του live αλλά ο Hoffmann δεν έκανε το blues lick στο intro άρα απλά το bulletproof υποβιβλαστικε σ'έναν ακόμη ύμνο των accept Που μόνο αυτοί μπορούν να γράψουν και όχι στο καλύτερο κομμάτι που ηχογράφισε ποτέ άνθρωπος (που αντικειμενικά είναι)

Φύσκος
14-02-2011, 20:39
το Bulletproof είναι το καλύτερο κομμάτι του o.o. μαζί με το ομόνυμο (αλλά και ένα amamos la vida το κουμπώναν άνετα και ένα this one's for you)
Γουά, δεν θα ξεχώριζα κανένα από αυτά. Οι παντελώς αντίθετες επιλογές μάλλον αποδεικνύουν και την τεραστιότητα του δίσκου. Κιθαριστική εισαγωγή στο Bulletproof υπήρξε, ίσως δεν ήταν τόσο πιστή στο στουντιακό; *βάζει ν' ακούσει*

Γιατί χρειάστηκε το χθεσινό "σοκ" για να θυμηθώ πώς είναι να μη λυπάσαι ούτε στο ελάχιστο για το 30-35-40άρι.
Εντάξει πολλά τα μέτρα, πολλά και τα σταθμά, μα αν δει κανείς το φετινό συναυλιακό πρόγραμμα θα αντιληφθεί πως δύσκολα ξεπερνιέται το χθεσινό από κάποιο άλλο σόου, μιλόντας για ποιότητα του θεάματος σε συνάρτηση με την τιμή του εισιτηρίου. Μακάρι να συμβάδιζαν πάντα έτσι αυτά τα δύο.

mrmaiden
14-02-2011, 23:24
Mετά από 17 χρόνια ξανά Accept σε κλειστό χώρο και πουτάνα όλα.
'Ολα ήταν εκεί. Τιτάνιος Hoffmann να σολάρει χωρίς αύριο, Baltes θεός, Herman Frank να υποστηρίζει, Schwarzmann χώσιμο (Ε έχει παίξει και στους Running Wild o άνθρωπος) και ένας frontman να απογειώνει την μπάντα μέχρι εκεί που δεν πάει.
Καλύτερο τραγουδιστή δεν μπορούσαν να βρούν και δεν περίμενα ποτέ ότι θα το έλεγα αυτό, γιατί τη μπάντα την αγαπήσαμε με τον Udo. O Tornillo όμως ξεπέρασε και αυτά τα στάνταρ.

Icicle Brains, Bicycle Chains:dfinger:

Setlist

1. Teutonic Terror
2. Bucket Full of Hate
3. Starlight
4. Love Child
5. Breaker
6. New world Coming
7. Restless and Wild
8. Son of a bitch
9. Midnight Mover
10. Metal Heart
11. Neon Nights
12. Bulletproof
13. The Abyss
14. Losers and Winners
15. Aiming high
16. Princess of the Dawn
17. Up to the Limit
18. Burning
Encore
19. Fast as a Shark
20. Pandemic
21. Balls to the Wall

wom
15-02-2011, 00:30

Ορίστε αφού θέλεις, απαντώ εγώ με το trivia της ημέρας. Ο παππούς ζει εδώ και 20 χρόνια στο USA :P

GuardianOfIvorytower
15-02-2011, 23:01

δεν κατάλαβες. δεν είναι μόνο το er. το σάββατο το βράδυ παραλίγο να κοπανήσω έναν που μου σπαγε τα παπάρια επί μία ώρα να "παίξω κάτι πιο σύγρονο" και γιατί βάζεις ποζεριές την ώρα που έπαιζε το blood of the nations... :?

χαχαχαχα το ακούσαμε κ αυτό

Φύσκος
19-02-2011, 20:31
πάρλα | http://bit.ly/itsametaldisease

Kuolema
20-02-2011, 22:09
Δεν ξέρω αν γράφεις κάπου αλλά αν όχι, θα 'πρεπε. Νάις.

jack the ripper
24-02-2011, 21:33
γαμω το στρατο :(