PDA

View Full Version : Enforcer - Diamonds (2010)

Raven Lord
11-02-2011, 20:56
Enforcer - Diamonds

http://1.bp.blogspot.com/_r_hmNQW6N_A/TBTZB0TnRLI/AAAAAAAABhI/QqgCaSLBOLw/s1600/Front.jpg

http://1.bp.blogspot.com/_btheEBTdwqc/TDQzBMj2stI/AAAAAAAAAhw/73BSp68R0eY/s1600/Image+%2839%29.jpg

Δεν ξέρω πότε ακριβώς κυκλοφόρησε τούτο εδώ, αλλά δεν πίστευα στα μάτια μου όταν έκανα search στα review και δεν υπήρχε ούτε μία καταχώρηση. Να πω και την αμαρτία μου, παρά τα καλά λόγια που είχα ακούσει από όλους για το προηγούμενο album τους "Into the Night", ποτέ δεν έκατσα να το ακούσω σοβαρά. 1-2 φορές στα πεταχτά επειδή έπαιζε να εμφανιστούν στα Τρίκαλα πριν τις γιορτές και όταν χάλασε η δουλειά η "υπόθεση Enforcer" ξεχάστηκε...

ΚΑΚΩΣ, βέβαια, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια. Όταν έπεσε στα χέρια μου το Diamonds (ας είναι καλά φίλος, στέλεχος ηλεκτρονικού 'zine), με έκανε να το μετανιώσω και να στεναχωρηθώ ετεροχρονισμένα για τη χαμένη ευκαιρία να τους απολαύσουμε από κοντά στην ταπεινή πόλη μας. ΔΙΑΜΑΝΤΙ όνομα και πράγμα το album. Speedάτο heavy metal βγαλμένο από τα 80s που φλερτάρει με το NWOBHM στην πιο τραχειά του μορφή - προσωπικά σε κάποια σημεία μου έφεραν στο μυαλό Tokyo Blade και φυσικά τα πρώτα Saxon - από τις λίγες νέες κυκλοφορίες που με έκαναν να ασχοληθώ σοβαρά. Ακούστε μόνο το έπος Katana ή το χιτάκι Running in Menace και θα καταλάβετε τι εννοώ.

Τώρα περιμένω την επόμενη ευκαιρία να περάσουν επιτέλους από την πόλη μας, μιας και υπάρχει πια ο κατάλληλος χώρος (ρε γμτ δεν μπορούσαν να το καθυστερήσουν ένα δίμηνο...) και τρέχω να ακούσω το "Into the Night".

GuardianOfIvorytower
11-02-2011, 21:42
Άμα σου πω ότι κ γω πίστευα ότι έχει γίνει κάποιο review? Όπως κ να χει, μια χαρά τα λες, απότ ις καλύτερες κυκλοφορίες της περσινής χρονιάς στο χώρο του κλασικού heavy. Katana μέγιστο έπος, ναι συμφωνώ, όλα τα υπόλοιπα από πολύ καλά μέχρι καλά, γενικά πολύ αξιόλογη κυκλοφορία.

Raven Lord
11-02-2011, 21:47
και βλέπω ότι δεν υπάρχει review ούτε για το έτερο σουηδικό έπος "lord of the wasteland" των steelwing... :?

GuardianOfIvorytower
12-02-2011, 13:24
Είμαι πλέον σίγουρος ότι είχα ξεκινήσει να τα γράφω ή κάτι τέτοιο, κ κάποια στιγμή έμπλεξα με δουλειές κλπ, κ ενώ δεν έγραψα τπτ έμεινα με την εντύπωση ότι είχα κάνει review...τεσπα, πάω να γράψω τώρα report Sodom κ ίσως μετά ;)